BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (21)

“Zin in een tweede ronde Steffie?” “Ik heb nog tijd toch morgenmiddag Juul.” Ik kijk naar Nelleke die achter Steffie zit en die knikt een steekt twee vingers op. Aha die wil dus Steffie met zijn tweetjes te grazen nemen.
Nelleke neemt Steffie langs achter vast bij haar borsten en begint aan de tepels te draaien en te trekken. Steffie had die aanval niet verwacht maar die geile slet vindt het wel geil en haar tepels staan onmiddellijk stijf rechtop. Ondertussen zit zij met haar geile kut over de zetel te schuren en te draaien. Ik ga naar haar nek en begin kusjes te geven in haar nek. Steffie kreunt en hijgt. Als ik haar oorlel bijt kreunt zij luid. Ik geef haar een tongkus en fluister nadien in haar oor. “Ben je geil sletje, wil je hard genomen worden?” “Jaaa…. Ja… ja … neuk ..me… Ik ben je sletje” kreunt Steffie.

Nelleke trekt ondertussen hard aan de tepels van Steffie, die stijf vooruit staan van de spanning. Nelleke kust de nek van Steffie, uit het verleden weten wij dat Steffie dat geil vind. Ik sta recht en biedt mijn lul aan bij Steffie. Die probeert zonder handen de lul in haar mond te nemen en dat lukt wonderwel. Langzaam neemt zij mijn lul dieper in haar mond en draait met haar tong rond mijn stijver wordende pik. Ik pak haar hoofd vast en pomp mijn lul in haar mond alsof ik haar neuk. Steffie maakt kleine slikbewegingen om het overtollig speeksel weg te werken en pijpt mij gretig verder. Ondertussen is Nelleke met haar handen afgedaald naar de kut van Steffie en is haar aan het vingeren. Zij probeert met kleine schokbewegingen de vingers van Nelleke dieper over haar gleuf te laten glijden. Nelleke laat het toe en knijpt in Steffie’s clitje. Die veert een beetje op en daardoor schiet mijn lul voorbij haar huig in haar keel. Zonder genade blijf ik daar zitten en voel haar keel slikkende bewegingen maken rond mijn lul. Heerlijk gevoel is dat dit sletje gebruiken. Ik trek mijn lul terug uit haar mond en laat haar even op adem komen, zij kijkt met waterige maar geile ogen naar mij en bijt geil op haar onderlip. Ik kijk naar Nelleke die is even achteruit gegaan en is bezig om de dubbele strapon aan te doen.

Als zij klaar is gaat zij op de grond liggen en houdt de kunstlul omhoog. Ik trek Steffie uit de zetel, druk haar op haar knieën en en dirigeer de kunstlul in haar openstaande kut. Zij is zo nat en geil dat zij haar heupen in een beweging naar beneden drukt en de lul helemaal in haar kut krijgt. Nelleke drukt op de afstandsbediening en zet de vibratie aan, je hoort de zoemer gonsen in de staaf. Ook het eind dat Nelleke in haar kut heeft zitten vibreert. De kamer vult zich met het gekreun van de twee geile dames. Ondertussen zet ik mij achter Steffie en zet mijn lul tegen haar sterretje aan. “Klaar voor de dubbele” vraag ik. “Uuuuh … uuuuuuhhhhhhh…. Juuuull… nneeeuuuuk .. neeuuukk mijn kont” gromt Steffie. “Jaaaa.. jjjaaaaa…lekkkkkkkeeeeeer” komt er uit haar mond. Zij neukt zich vast op de kunstlul en probeert ondertussen ook mijn lul zo diep mogelijk in haar kont te krijgen. Ik voel ondertussen de vibraties van de kunstlul tegen mijn harde pik, zalig gevoel. Met een dierlijke grom “OOOOOOOOOAaaaaaggghhhhe” komt Steffie klaar. Nelleke en ik gaan echter gewoon door en blijven onze lullen in dat kutje en kontje verder beuken. Steffie geraakt niet uit haar orgasme en blijft maar knijpen met haar kut en kont “uuuuuhhh …. Ooooooohhhhhh ….. geeeeeeiiiiilllll …. Kooooommmmm …… ooooooohhhhhhhh” kreunt ze.

Zij maakt schokkende bewegingen en valt als een vod zo slap bovenop Nelleke. Er zit geen beweging meer in Steffie. Ik trek mijn lul uit haar kont en trek haar omhoog en van de strapon af. Ik leg haar op de zetel en trek Nelleke op haar knieën. Met het ene deel van de strapon nog in haar kut, duw ik mijn harde lul in haar kont en voel ook daar de vibraties van de kunstlul. Geil neuk ik haar hard en wild, ik ben zo geil. Nelleke wordt er ook wild van en kreunt zo hard dat de buren het moeten horen volgens mij. Dan komt zij met een diepe grom klaar en met kleine schokken vibreert haar hele lichaam van haar orgasme. Door die bijkomende stimulans hou ik het ook niet meer en spuit haar kont vol met mijn sperma. Nelleke valt voorover op de grond, ik trek mijn lul uit haar kontje en het sperma druipt op de vloermat. “Los … los maken” kreunt Nelleke. Dan besef ik dat zij de strapon bedoelt, ik draai haar op haar rug en maak de riemen van de strapon los met een plop komt het achterste deel van de kunstlul uit haar kutje. Nelleke zucht van opluchting dat die trilstaaf uit haar kutje kwam.

Steffie was nog niet terug op de wereld nog helemaal suf van haar heftig orgasme. Ik ging in de keuken een natte doek en wat keukenrol halen om haar kontje en kutje wat te drogen, ook Nelleke wilde het zaad van haar kont afvegen en wij poetsten de vloermat een beetje op. Steffie was in slaap gevallen, ik pakte haar op en legde haar op haar bed. Nelleke kwam ook de slaapkamer in en zei “zullen wij hier blijven slapen vannacht?” Leek ons een goed idee dus gingen wij beiden aan een kant van Steffie liggen en vielen ook in slaap.
In de morgen werd ik wakker van beweging op het bed. Toen ik naast mij keek waren de dames al lekker elkaar aan het opwarmen, zij waren verwikkeld in een geile tongkus en waren elkaars kutje aan het vingeren. Dat sopte al lekker. Zij gingen in een 69-houding liggen om te kunnen likken. Steffie genoot zicht- en hoorbaar van deze geile ervaring en kreunde weer hard en fel. Zij draaide Nelleke op haar rug en ging met haar kut boven diens mond hangen terwijl zij zelf voorover boog en haar tong diep in de gleuf van Nellelke stak. Ik had ondertussen een stijve lul en wilde Steffie nog eens neuken. Ik ging achter haar zitten en stak mijn lul in haar natte gleuf. Langzaam en zacht neukte ik haar kutje, zalig voelde dat strakke kutje en soms voelde ik de tong van Nelleke over mijn schacht glijden. Na een paar minuten kwamen de dames klaar, ik verhoogde het tempo en spoot de kut van Steffie vol. Na een paar minuten uitgerust te hebben, stonden wij op en gingen naar de badkamer. Wij moesten ons een beetje haasten want Steffie wist niet zeker om welk uur Sven zou thuis komen.
Wij namen afscheid van Steffie met een lekkere knuffel en tongzoen. Wij zouden wel zien hoe dit verder ging lopen, duidelijk was wel dat Steffie af en toe een uitlaatklep nodig had.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7015 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie