BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 6

Het is alsof Bella voorvoelt dat er met de komst van de roodharige groenogige Marie een concurrente is gearriveerd. Ik had me erop verheugd weer even alleen te zijn en ik lig al zo’n beetje in mijn eerste slaap als ik nog net voel hoe Bella bij me in bed schuift. Terwijl ze zich met haar koude blote lijf tegen het mijne nestelt heeft vraagt ze verleidelijk: ‘ehm, waar waren we gebleven Tim?’

Bella neemt

Nou, wat mij betreft eigenlijk even nergens, ik ben bekaf, slaap net in en heb hier echt geen energie meer voor. En terwijl ik alweer wegzak in mijn slaap pik ik nog net op hoe Bella een teleurgesteld geluidje maakt en dan gaat ze tot actie over. Ze haalt me uit mijn verdoving door mijn slappe lul in haar hand te nemen en hem wat op de wrijven, af en toe ook wat over mijn zak kriebelend.

Nou, hierboven mag ik dan niet veel puf hebben, daar beneden is het een heel andere situatie, want per direct veert mijn lul al op en snel staat hij er weer klaar voor, als een fiere paal uit mijn lijf stekend. En omdat Bella ook wel inziet dat er van mij niet veel actie zal komen, klimt ze op me, glijdt over mijn lijf omlaag tot ze mijn paal voor haar kutje voelt en schuift zich er dan langzaam overheen, totdat ze zichzelf helemaal aan mijn neukzwaard heeft gestoken. Ergens in de verte besef ik dat het ongelofelijk is, dat dit meisje nog geen etmaal terug een ongeschonden maagdenvliesje had.

Het vreemde is dat ik wel ervaar wat Bella uitspookt met me, maar dat ik toch niet goed wakker kan worden, waardoor dit voelt alsof ik droom, maar dan wel een lekkere droom. Een droom waarin er een heerlijk soepel glad meisjeslijf op me ligt, een beetje op en neer bewegend, een beetje kronkelend over het mijne ook. Een droom waarin ze mijn gezicht verbergt onder haar kruidig ruikende lange haar haren en waarin ik genietend die lekkere geur opsnuif. Een droom waarin ik haar harde tepels zachtjes over mijn borst voel wrijven, waardoor mijn huid supergevoelig wordt. Een droom waarin mijn pik een eigen leven leidt, zich relaxed in haar genesteld heeft en zich daar wellustig laat verwennen, laat gebeuren wat er gebeurt.

Als een soort zombie onderga ik het en beleef ik het dus allemaal wel, maar toch voelt het tegelijk als ver weg. Rustig onderga ik het, me er wél over verbazend hoe snel dat meisje al op me klaar komt, kleine kreuntjes uitend en me nog dieper in zich nemend.

En daarna weet ik niks meer, tot ik wakker word met een gigantische stijve ochtend lul. Het is nog donker maar op mijn phone zie ik dat het toch al tegen de ochtend loopt. Bella ligt als een lepeltje met haar rug tegen mijn buik, haar billen tegen mijn paal gedrukt, die daardoor tussen haar billen in alle rust en warmte heeft kunnen groeien.

Tim neemt terug

Pas dan komt weer bij me binnen hoe ze gisteravond sneaky in mijn bed stapte en zich óók sneaky over mijn lul schoof. Hmm, als zij dat mag, mag ik dat ook, want nu ben ík er aan toe. Ik doe wat spuug op mijn rechterhand, maak achterlangs haar kutje er goed toegankelijk mee en schuif me dan langzaam maar zeker naar binnen tot ik niet dieper kan.

Bella reageert met een kreuntje maar slaapt wel door, wat mij de kans geeft haar in een relaxed tempo te gaan neuken. Doordat ze op haar zij ligt, met haar benen tegen elkaar, is ze van binnen nog nauwer dan anders. Ik moet echt m’n best doen om mijn paal steeds weer in haar te krijgen, voor mijn gevoel kom ik iedere keer maar tot halverwege dat nauwe neuktunneltje van d’r.
Na een tijdje ben ik zo geil en opgewonden dat ik Bella steviger wil kunnen neuken. Ik trek me uit haar terug, rol haar op haar rug, spreid haar benen ver uiteen, ga er tussen liggen, zet mijn paal voor de ingang naar haar lijf en boor me in één keer diep haar neukgrotje binnen, tot ik voel dat ik tot de wortel in haar zit.

Ze voelt heerlijk,, nauw, strak, warm, paradijselijk, dit slapende meisje, en nu lijkt haar hetzelfde te overkomen als mij eerder vannacht, dat ze het wel meekrijgt maar toch niet echt wakker wordt. Ze opent zich intuïtief nog verder voor me, waardoor ik nu wat gemakkelijker dan zojuist in haar op en neer kan bewegen. Het voelt onwijs lekker om haar zachte gewillige lijf onder me te hebben en me in haar uit te kunnen leven. Als ik na een tijdje klaarkom en alles wat ik aan zaad beschikbaar heb in haar heb gespoten, laat ik me over haar heen zakken en in no time slaap ik weer…

Die morgen, als we zedig maar wél bloot naast elkaar liggend wakker worden vertel ik Bella dat ik haar vannacht terwijl ze sliep geneukt heb. ‘Ohw, ja dat voelde ik wel hoor Tim, maar ik kon niet wakker worden.’ ‘Hmm’ grijns ik, ‘’dan is het dus één-één, want jij hebt me ook in mijn slaap verkracht.’ Als Bella me dan met grote ogen aankijkt grinnik ik om haar blik en zeg: ‘jazeker Bella-meisje, dá’s nou een verkrachting, iemand zonder toestemming te grazen nemen. Maar ik vond het wél lekker hoor, van mij mag ja.’

Nadat ze dicht tegen me aan is gekropen en zich genietend in mijn oksel heeft genesteld, vertel ik haar van mijn gesprek gisteren met haar broer. Dat Daniël spijt lijkt te hebben dat hij nooit op haar is ingegaan, het nu rot vindt hoe hij haar de laatste tijd behandelt en hoe het nu tussen hen gaat. ‘Is het een idee als jij vandaag met hém een paar hutten poetst? Dan kunnen jullie misschien wat praten en weer een beetje gezellig worden met elkaar.’ Ik zie dat Bella er over nadenkt en laat haar even.

Bella pissed

Maar als ze reageert: ‘dat kan hij nou wel willen, maar jij dan? Ga jij dan met die Marie in de weer?’ ‘Ehm, ja, ik heb wel een maatje nodig , dus dat moet wel hé?’
Bella reageert meteen weer jaloers en vooral superchagrijnig: ‘Jeetje, jongens! ‘t gaat je om de seks met haar natuurlijk!’ Ik denk even na over mijn reactie, maar mijn gevoel zegt me eigenlijk meteen al wel dat ik hier geen zin in heb. Dus: ‘niet doen Bella, jij ben niet van mij en ik ben niet van jou, we zijn niet elkaars bezit hoor, we hebben het fijn en we neuken elkaar, we genieten van elkaar, that’s all. Over een dag of tien ben ik weer weg en zie ik mijn zusje Lou’tje en weer andere mensen en waar het nú om gaat is dat ik een goeie tijd wil hebben met jou en met Marie en met Daan en je ouders wil helpen met de camping. Zullen we het daar dus bij houden?’

Ik voel me steeds bozer worden en eindig net een tikje te venijnig: ‘och, weet je, meisje, voel je vrij om het vanaf nu met je broer te doen.’ En weg ben ik, de douche in. Als ik daar weer uitkom is Bella verdwenen, oké, kut, maar tóch, ze zoekt het maar even uit. Ik trek m’n werkspul weer aan, het wordt hier in die bergen nog steeds warmer, dus een korte broek en een schoon t-shirt zijn voldoende. Als ik bij het terras van de receptie aankom zit iedereen daar al aan het ontbijt, inclusief Marie, die zich ook luchtigjes heeft gekleed in een shirtje en spijkerrokje, met daaronder verder alleen maar haar eindeloos lange blote benen en die er mooi en fris en fruitig uitziet.

Bella negeert me en nou hadden we wel afgesproken dat we moesten voorkomen dat haar ouders zouden merken dat ze vannacht bij mij was, maar zó overduidelijk doen alsof ik er niet ben hoefde nou natuurlijk ook weer niet. Maar goed, ze doet maar, ze zal wel weer bijdraaien. Na het ontbijt is het resultaat van al dit gedoe dat Bella en Daniël samen vertrekken, zij beginnen vanaf hut vijftien, helemaal achter op het terrein.

Als ze even later voorbij komen met de kleine trekker en de volgeladen kar er achter, kijkt Marie me vragend aan en als ik haar dan zeg dat zij ‘het’ vandaag dus maar met mij moet doen kijkt ze me aan of ze water ziet branden. ‘Ik weet niet wat jij denkt maar ik bedoel dus póetsen hoor!’ zeg ik er grijnzend achteraan en het is leuk om te zien dat haar gezicht bijna even rood kan worden als haar haren. We halen onze spullen op in het magazijn en als we op weg gaan naar hut drie loopt Marie op het smalle pad voorop met de emmers met poetsspul, terwijl ik achter haar de kruiwagen vol met huisraad de helling opduw.

Marie komt en ziet en…

En hoewel het al best warm is en ik me flink moet inspannen pak ik toch de kans om haar eens goed te bekijken. Wat echt opvalt is dat ze al echt een vróuwtje is, ze heeft een mooi zandloper-figuurtje en volgens mij wéét ze dat ook. Ze loopt behoorlijk wiegend en de combinatie van haar deinende heupen met haar verleidelijke onder dat korte rokje steeds opbollende billen maakt dat er in mijn broek alweer nieuw leven ontstaat. Ik voel bijna een soort schaamte, Bella is nog maar net bozig vertrokken of la belle Marie is het nieuwe doelwit van mijn de laatste tijd wel erg actieve paal…

Ze kan niet alleen verleidelijk lopen, die mooie Marie, maar whow, die meid kan ook echt hard werken! Ze poetst dat de vonken er bij wijze van spreken vanaf spatten en zelfs dan ziet ze er onwijs sexy uit, in dat korte spijkerrokje waaronder zich iedere keer als ze bukt of ergens onder kruipt haar witte slipje toont. Om mezelf tot de orde te roepen en niet alleen maar steeds met seks bezig te zijn zet ik ook een tandje bij. Keer op keer zeul ik met de kruiwagen op en neer, afval naar beneden kruiend en terug boedel en haardhout naar boven brengend. Al gauw gaat mijn shirt weer uit als ik voel hoe het zweet me zo her en der uitbreekt.

Nadat we na een kleine twee uur de hut op orde hebben pakken we een dekentje, leggen dat buiten onder een boom in de schaduw en gaan er, nog puffend en zwetend van de hitte en het harde werken, naast elkaar op liggen. Onder het werk hebben we tussen de bedrijven door aardig wat afgekletst en hebben we elkaar inmiddels al best wel een beetje leren kennen. Daardoor voelt het nu al aardig vertrouwd aan en kunnen we relaxed en in stilte naast elkaar liggen uit rusten.

Maar ik kan er niks aan doen, dat mooie meisje zo dicht naast me, nog steeds wat na hijgend en een heerlijk geurtje verspreidend van meisjeszweet en zo, al gauw begint mijn lul zich weer te vullen. En als Marie zich op een gegeven moment op haar zij draait ziet zij het ook en ontsnapt er een giecheltje. Dan ligt ze me heel nadrukkelijk en over mijn hele lijf te bekijken en word ik er al gauw een beetje verlegen van. En net als ik wil opspringen zegt ze: ‘weet je dat ik je meteen al een leuke jongen vond?’ Hmm, ik blijf toch nog maar even liggen. Ik knik, ja, dat weet ik, want ik moet eerlijk zijn, dat was namelijk goed te merken. ‘En vind je mij ook leuk?’ vraagt Marie dan. Ik knik weer en antwoord: ‘anders was ik nou niet hier, Marie.’

Tijd om te krikken

Marie: ‘maar je hebt toch wat met Bella? Volgens mij lagen jullie te krikken toen ik onverwacht met Daniël terugkwam.’ Ik schiet in een lach: ‘wij lagen te krikken? Is dat Vlaams of zo? Maar ’t klopt wel Marie, Bella en ik krikken af en toe, ten minste, als je daarmee bedoelt dat wij neuken met elkaar. Maar ze is niet m’n vriendinnetje, al denkt ze dat geloof ik wel. Daarom hebben we nu even wat gedoe maar dat gaat wel weer over.’ Marie: ‘fijn. Wil je nou dan ook met míj krikken?’ Oké, die laat er geen gras over groeien, maar ik zou liegen als ik nee zei, dus knik ik ja.

Meteen springt Marie op en zegt ze ‘kom je mee Tim? Want hier kan dat niet.’ Snap ik, dus sta ik ook op, Marie pakt meteen het dekentje en zonder iets te zeggen loopt ze de helling achter de hut op, dieper het bos in. Ik sjok geduldig maar ook verwachtingsvol achter haar aan en na een paar minuten zoeken vindt ze een open plek die redelijk egaal is en dankzij uitbundig hoog gras geschikt lijkt voor haar plannetje. Ze spreidt het dekentje uit en kleedt zich dan voor mijn toch wel verbaasde ogen volledig uit. Ik kan er niks aan doen, ik ben zelf ook best wel vlot als het om meiden neuken gaat maar zó’n doortastend grietje heb ik nog niet eerder mee gemaakt. Eigenlijk is ze al vanaf haar aankomst bezig me te versieren, besef ik nu.

Als Marie helemaal bloot is staat er een prachtig meisje voor me, voller en rijper dan Bella, maar met haar zeventien jaren toch echt nog een meisje. Haar koppie vind ik het mooist, met die rode krullenbos en felgroene ogen, waar ze me volgens mij totaal mee heeft betoverd. Maar dan haar lijf, whow… all-over een spierwitte huid met op allerlei plekken die superleuke sproetjes; haar behoorlijk grote tieten met dan juist weer erg kleine, bijna roze tepels; haar buik, duidelijk afgetraind; net boven haar kutje een dun streepje rood haar; en dan haar benen, echt, er lijkt geen einde aan te komen, mooi, wit, girly en toch gespierd door een of andere sport die ze doet.

Marie wordt door mijn gestaar duidelijk verlegen en vraagt: ‘bevalt het je?’ Ik kan niet anders dan ja knikken, maar moet toch ook wel even bekomen van het tempo dat dit Vlaamse meisje er op na houdt. ‘Doen jullie in Vlaanderen dit allemaal zo, ehm…, meteen neuken, zal ik maar zeggen?’ Ik kan het nalaten dat toch even te vragen. Marie wordt er duidelijk verlegen van en dat was niet mijn bedoeling, reden waarom ik haar even tegen me aantrek. ‘Ik vind het wel lekker hoor maar ’t gaat een beetje snel, sorry.’

Marie reageert vinnig en zegt ‘nou, graag of niet hoor. Mijn mama is mijn echte papa al heel vroeg kwijt geraakt en zij heeft me geleerd dat ik mijn kansen moet pakken als ik ze zie. En, nou ja, ik vind jou dus leuk, maar als je niet wilt….?

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8221 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Met zusje de bergen in 6”

Plaats een reactie