BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oppas meisje 1

Een jonge mooie lange meid van 16 jaar die bij ons kwam oppassen. Mijn vrouw en ik hebben een dochter van 3 jaar oud en een zoon van 1. We waren al een tijdje opzoek naar een oppas. Demi werkt in het ziekenhuis en moest een nacht dienst op de kinderafdeling werken en ik moest spontaan een paar uurtjes invallen voor de late dienst op de afdeling crisis plaatsing voor probleem jongeren.We kende Amy via een vriendin van ons waar ze al vaker een avond het opgepast.
Mijn vrouw was net weg toen de deurbel ging. Een prachtige tienertje met halflang blond/bruin haar, prachtig blauwe ogen en een blokjes beugel stond voor mijn deur. Ik liet haar binnen. Toen ze haar jas uit deed zag ik haar mooie strakke t-shirt en strakke spijkerbroek. Toen ze haar jas aan de kapstok hing kroop haar shirtje iets omhoog en zag ik haar mooie strakke buikje. Het standaard praatje begon. Waar is de wc, de chips, het drinken, hoe laat moet Amber naar bed en natuurlijk het allerbelangrijkste de wifi code. Na nog even een half uurtje gekletst te hebben vertrok ik naar mijn avond dienst.

De hele avond ui met haar in mijn hoofd. Afgeleid zat ik op kantoor mijn rapportages te lezen. Ik hoorde mijn collegas niet tijdens het roken en de verhalen van de jongeren bleven maar niet hangen. Amy was het enige wat er die avond toe deed voor mij. Ik wist hoe fout dat klonk. Helemaal gezien het feit dat ik zelf met jongeren werk.
Mijn dienst zat erop en ik reed naar huis. In de auto oefende ik nog even mijn bedankje aan haar voor het oppassen. Om 11 uur reed ik de oprit op. Zenuwachtig opende ik de deur.

” Hoi hoi, hoe is het hier gegaan” zei ik ” Goed hoor, ze ligt lekker te slapen. Ze is om 1900 uur naar bed gegaan nadat we slapen pizza hebben gemaakt” zei ze vrolijk” Klinkt als een gezellige avond.” Ik pakte de beloofde 30 euro uit mijn portemonnee en stak mijn hand uit. ” Alsjeblieft schoonheid!” Het schoot zo mijn mond uit voor ik het door had.
Ze keek me bedenkelijk aan en lachte toen lief. ” Nou meneer Van Dam ik zou bijna denken dat u met me aan het flirten was” ” Je bent nog een beetje jong voor een man van mijn leeftijd” lachte ik. Ze pakte het geld en stopte het in haar bh. Toen ze haar shirtje iets optilde kon ik de randen van haar blauwe kante bh zien. “Doet leeftijd er echt zoveel toe ” zei ze ” Ik denk dat ik best een volwassen houding hebt” ging ze verder. ” Ik doe meer werk dan de meeste van mijn leeftijd, ik spaar mijn geld, heb meer vriendjes gehad.” Nu gaf ze me een knipoog. ” Van die ervaringen moet je gebruik kunnen maken toch” en ze liet een hand langs mijn arm gaan. ” Pas maar op” zei ik. ” Als je zo met mannen speelt weet je maar nooit wat er gaat gebeuren”. ” Ik denk dat ik het wel kan hebben” lachte ze. ” wat ze ook met mij van plan zijn” en ze likte langs haar lippen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Amy

Jonge schrijfster met dyslexie. Vergeet het me als er een spelfoutje tussen staat. Ik probeer hier een beetje ervaring op te doen met schrijven want ik hou van erotiek. Ik schrijf ook over heftiger onderwerpen als dwang. Deze verhalen krijgen van mij een disclaimer voor als het niet je ding is. Dan kun je het verhaal overslaan . Mijn specialiteit noem ik intense vluggertjes.
Hopelijk kan ik wat leuks voor je schrijven.

Dit verhaal is 15651 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Oppas meisje 1”

Plaats een reactie