BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dame in Antwerpen (8) – Slot

Nadat we beiden ons zelf verzorgd hadden, beval Anja mij om me uit te kleden en mijn slip aan te houden. Zelf kleedde ze zich uit en liet haar BH en slipje aan. En wat ik toen zag? Ze had een nieuw setje. Zwart. Het was of haar boezem daarin nog mooier uit kwam. Die mooie grote blanke borsten staken mooi af tegen het zwart van haar BH. Wat een uitzicht. En toen ontdekte ik dat ze wel een heel bijzonder slipje aan had. Een slipje met een open kruis. Dat had ik nog nooit beleefd. Ik zou zomaar snel bij haar lieve lipjes kunnen. Dat maakt een man toch helemaal gek? Anja had wel in de gaten dat mijn aandacht naar haar slipje en haar zichtbare lipjes uitging. Maar ze beval me op mijn buik te gaan liggen. Het was me opgevallen dat ze een grote handdoek op bed had gelegd. Dat was vreemd. Dat had ik niet eerder mee gemaakt.

Ik ging op de handdoek op mijn buik liggen met mijn hoofd op mijn armen. Wat ik nog bijna zou vergeten te vertellen. Anja had ook mooie zwarte fluwelen schoenen aangetrokken met hoge hak. Dat was toch wel heel erg sexy. En toen gebeurde het. Ze opende een flesje massage olie en begon mijn schouders te masseren. Nou, als dat geen verwennen is. Met haar zachte handen verspreidde ze de olie langzaam over mijn schouderbladen en tussen mijn schouders in. Daarbij raakten haar zachte borsten af en toe mijn lichaam. Daar word je toch echt heel erg week van. Maar zeker ook erg opgewonden. Mijn dikke paal kreeg door de enorme erectie wel een erg strakke verpakking in mijn slip. En Anja ging rustig door met masseren. Ik genoot. Ze was al met haar handen tot de bovenrand van mijn slip. Ik was benieuwd wat Anja zou gaan doen. Ze trok gewoon mijn slip uit en zei me dat ik gewoon op mijn buik moest blijven liggen. Ze maakte er veel werk van om mijn billen te kneden. Haar handen met massage olie voelden fijn. Dat dit voor mij ooit een onderdeel van erotiek zou kunnen zijn, daar had ik nooit bij stil gestaan. Anja wist wel wat ze deed. Voordat ik me om moest draaien om de voorkant van mijn lichaam te masseren, besteedde ze nog de nodige aandacht aan mijn stevige bovenbenen en mijn voeten. Het is gewoon niet te beschrijven hoe dat voelde. Hoe zou dat toch gaan als ik me omdraaide? Dan zouden mijn edele delen ook gemasseerd gaan worden. Kon ik dat wel aan in al mijn opwinding?

Ik liet het gebeuren. Ik draaide me braaf om en liet Anja maar begaan. Vol tederheid begon ze ook aan de voorkant de olie over mijn lichaam te masseren. Daarbij had ik een geweldig uitzicht op haar prachtige borsten die zo mooi in haar zwarte BH lagen opgeborgen. We kusten elkaar tussen het masseren door. Op haar hoge hakken dribbelde ze om het bed heen om mij goed te kunnen masseren. En het kon natuurlijk niet uitblijven. Op een gegeven moment kwam ze toch in de buurt van mijn schaamstreek om me te masseren. Ongelooflijk hoe dat voelt. Anja stoorde zich niet aan mijn dikke pik, maar masseerde mijn schaamstreek en mijn ballen. Daar kreeg ik toch fijne tintelingen van. Het was een geluk dat mijn lieve vriendin mijn lul niet masseerde. Dat deed ze goed. Ze liet alles heerlijk tintelen zonder mijn paal aan te raken. Langzaam gleden haar handen over mijn ongeschoren schaamstreek. Ik had haar ooit gevraagd of ik me moest scheren. Maar dat vond ze maar niks zei ze. Bij een man mocht een mooie bos haar gerust aanwezig zijn vond ze. Toen ze de voorkant van mijn benen begon te massseren schrompelde mijn staaf langzaam in elkaar. Ik vond het fijn dat ze me niet had laten klaar komen. Wat was het toch een romantische liefdevolle massage.

Zouden we nog gaan vrijen? Wacht dacht ik, maar als ik het zo fijn vind gemasseerd te worden, dan zal Anja dat ook wel eens heel fijn kunnen vinden. En ik zelf was benieuwd hoe dat zou voelen om een vrouw te masseren. Ik vertelde haar dat ik haar erg graag zou masseren. Ik had zoiets nog nooit gedaan. Het maakte me erg nieuwsgierig. Ik vroeg Anja haar BH uit te doen en ook op haar buik te gaan liggen. Ze bevrijdde met plezier haar blanke borsten uit de kappen van haar BH. Wat zag ik toch weer een weelde. Zo heerlijk romig kwamen haar borsten over. De tepeltjes waren in normale doen. Maar dat zou wel gaan veranderen vermoedde ik. Voordat Anja ging liggen om gemasseerd te worden wilde ik toch wel even haar schaamlipjes beroeren die zo parmantig uit haar slipje staken. Jeetje, dat was weer een feestje op zich. Anja wist hoe je een man gek moest krijgen. Voorzichtig haalde ze mijn hand van haar lieve lipjes af. Ik zou wat anders gaan doen. Anja ging in de zelfde houding liggen, op haar buik met haar hoofd op haar armen. En ik, ik ging met het flesje olie aan de slag. Ook gewoon beginnen bij haar schouders. Langzaam, sensueel haar mooie gladde blanke huid masseren.

Ze gaf me al snel een compliment. Dat ik goed masseerde. Hoe kon dat nu? Ik had dat nog nooit gedaan. Maar het voelde voor haar zalig. Zelf vond ik het ook een hele aparte fijne ervaring. Ik genoot van het masseren van Anja net zoveel als van mijn eigen massage. Ik zat op mijn knieën naast het bed om haar met de heerlijk geurende olie te masseren. Maar daar bracht ik verandering in. Ik was nog steeds helemaal naakt en mijn piemel was weer aardig aan de maat. Ik deed haar sexy slipje uit. Met aan iedere zijde van haar lichaam een knie van mij, ging ik op haar lekkere kont zitten. Mijn lul vleide zich neer op haar rug die ik met zorg ging strelen. Onze naakte lichamen een keer op andere manier met elkaar in aanraking. We vonden het beiden fijn. Natuurlijk moest ik mijn positie op haar lekker kontje een keer verlaten, want dat moest gemasseerd worden. Ook haar billen voelden goed. Die bleef ik langdurig masseren en daarbij ging ik stiekem zo af en toe tussen haar benen om heel even haar kutje een beetje te strelen. Ik werd er geil van, als ik het al niet was. Uiteindelijk moest ik toch ook een keer de voorkant van haar lichaam masseren. Dat zou toch ook wel een beleving zijn.

Haar schouders kregen wat minder aandacht dan aan de achterkant. Ik wilde maar al te graag haar mooie rondingen masseren. En daarbij werden de tepeltjes niet overgeslagen. Dat werden al gauw hele mooie puntjes. Met mijn duimen masseerde ik de olie over haar knopjes. Anja zuchtte. Ze genoot. En ik ook, want ik was zo ontzettend blij met haar heerlijke tieten. En steeds ging ik weer even naar haar mond om tedere zoenen te geven. Het was een aaneenschakeling van gelukzalige momenten. Langzaam ging ik richting haar navel. Weldra zou ik met mijn zachte handen van de olie haar erogene zone rondom haar kutje beroeren. Anja had haar benen een klein beetje open. Ik masseerde haar mooie schaamgebied langzaam van beneden naar boven langs haar bovenbenen. Ze kwam ik steeds bij haar zachte heuveltje uit en ging dan weer langs haar lipjes terug naar benee. Wat een fijne erotische momenten waren dat. Voordat ik haar benen en voeten ging masseren ging ik op haar liggen. Mijn stijve lul op haar heuveltje een beetje laten schuren en haar weer hartstochtelijk zoenen. Naakte lichamen bij elkaar, wat een weelde.

Aan alle weelde die ik met Anja had mee gemaakt kwam toch een keer voorgoed een einde. Onze relatie was niet meer houdbaar nadat ze heel erg teleurgesteld was dat ik niet naar een feestje kon komen van haar muziekvereniging. Ze was boos. Tijdens de coronatijd kregen we wel weer chatcontact. Daar was ze wel blij mee want ze voelde zich eenzaam. Later kreeg ze een nieuwe vriend. Ik gunde die haar echt. Ik kon niets meer voor haar betekenen. Het was goed zo. We hebben een hele fijne tijd gehad en ik heb ontzettend genoten van alle seksuele uitspattingen.
Een aantal maanden geleden kwam ik via facebook er achter dat ze is gestorven na een kort heftig ziekbed. Ze zit altijd nog in mijn gedachten. Jolanda is nog steeds een vriendin. “Without benefits”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3696 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dame in Antwerpen (8) – Slot”

Plaats een reactie