BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seksuele voorlichting met gevolg

Hallo lieve lezers en lezeressen , mijn life story is echt gebeurt .
Ik ben Lola en van origine een rasechte Spaanse alleen opgegroeid in het koele Nederland maar waar ik in de loop der tijden erg aan heb moeten wennen .
Mijn ouders zijn al een hele tijd geleden naar Nederland gekomen omdat mijn vader hier naar toe is overgeplaatst door en voor zijn werk in de IT business en daar een top job heeft met een riant inkomen wat hij nooit had kunnen verdienen in Spanje .
Iedere jaar gingen wij natuurlijk met vakantie naar het heerlijke zonovergoten Spanje waar ik genoot van zon ,zee ,heerlijk eten en natuurlijk temperamentvolle stoere kerels.
Even laten weten ik ben nu 32 jaartjes jong en 172 cm lang met alles op zijn plaats waar het hoort te zitten maar bij mij is het net allemaal een beetje groter.
Lange benen, lange haren ,behoorlijke tieten en gekroond met stevige tepels, en tussen mijn benen een altijd hongerig geil kutje waar alles om draait, ha ha.
Ik was terug in Spanje met mijn ouders toen ik 16 was voor een lange vakantie in ons huis wat mijn vader destijds heeft gekocht en waar alles op en aan zit. Tijdens deze vakantie gaven wij natuurlijk ook feestjes met en voor familie en kennissen die altijd voor plezier kwamen .

Tijdens zo een fijn gezellig dans, zing en eetfestijn kwamen er ook jongere gasten mee die weer vrienden van mijn neefjes en nichtjes zijn.
Juan zoals hij zich voorstelde was een grote jongeman van 18 met breed getraind torso want hij speelde rugby op de high school van Barcelona en was bevriend met mijn neef Julio die samen met hem studeerde .
Het feest was in onze tuin waarbij het zwembad een rol speelde want daar waren alle gasten wel van gecharmeerd in dit altijd zwoel warme klimaat waar de meeste erg luchtig ,zelfs heel luchtig gekleed waren .
Zo ook Juan in zijn strakke zwem speedo die weinig te raden overliet dat hij behoorlijk zwaar geschapen was en daar ook bijna alle vrouwelijke gasten een oogje voor hadden .
Ik zelf had een klein bikinietje aangetrokken met zo een reetveter tussen mijn bolle strakke billen en aan de voorkant een klein kutlapje wat amper mijn bolle venusheuvel bedekte.
En mijn bovenstukje was eigenlijk te klein voor mijn bolle tieten waar mijn harde tepels steeds bovenuit piepte en alle geile jongetjes likkebaardend naar keken .
Ik was in het zwembad en enkele geile neefjes en vrienden spartelde rondom mij en Giselle die van het zelfde kaliber was al is ,alleen haar tieten waren nog wat groter dan die van mij.
Stoeiend en spartelend schoot mijn bovenstukje ,maar ook dat van Giselle regelmatig naar boven waarbij die geile jongetjes de grootste ogen opzetten en likkebaardend onze toeten wilde opvreten.
Juan kwam steeds naar mij toe en pakte mij van achteren om mijn middel waarbij hij zijn dikke bobbel tegen mijn billen drukte om mij te laten voelen dat hij wel zin in mij had .
Zijn handen waren overal ,op mijn heupen , tegen mijn kont en een hand schoof achter dat mini kutlapje waarbij hij mijn klitje snel even beroerde en wat mij hunkerend geil maakte .
Wij stonden in de hoek van het zwembad en ik voelde dat mijn reetveter aan de kant werd geschoven en plaats maakte voor een dikke volle kloppende eikel die tussen mij billen schoof.
Hoe snel het allemaal ging besef je niet omdat je zo geil als een rat wel die knots tussen je kutlipjes wilt voelen, en ja hoor Julio kreeg het voor elkaar omdat hij mij wat optilde ,ik mijn benen wat opende en plop zijn eikel schoof moeiteloos in mijn vragende kutje.
Niemand had iets in de gaten omdat wij lachend en pratend met de rest meededen , en al wippen zijn dikker en dikker worden de pik verder in mijn kut voelde schuiven .
Hij begon ook nog een beetje in mijn nek te kussen en met mijn tepels te spelen wat mij in een no time een eerste klaarkom moment bezorgde terwijl zijn dikke lul tegen mijn baarmoeder stootte .
Spelend en wippend volgde er nog 2 orgasmes wat niemand bemerkte ,voordat hij schokkend volle ladingen zaad die in mijn vruchtbare kutje spoot .
Geheel gelukkig tilde hij mij van zijn dikke leuter af terwijl in mijn bovenstukje en kutlapje weer op zijn plaats schoof en Julio zijn dikke lul weer inpakte in zijn strakke speedo .

Na nog een kus lieten wij elkaar los en begaven ons weer tussen neven ,nichtjes en vrienden en vriendinnen.
Het was een heerlijke namiddag ,avond en zwoele nacht waarbij Julio mij later nog eens een geweldige beurt heeft gegeven op een van onze zonnebedden, en ik maar denken dat hij iets voor mij voelde ,ja voelen wel …. mijn kutje en mijn tieten die wilde hij wel voelen.
Hij was inderdaad de knapste, de mooiste kerel van allen en ja hoor dat wist hij ook gezien dat hij vele van de aanwezige meiden en vrouwen het hoofd op hol bracht en naar mijn idee en meerdere aan zijn dikke lul heeft gespietst gezien de glunderende gezichten van diverse meiden .
En ja hoor daar begint mijn echte verhaal want na thuiskomst in Nederland bleek ik gewoon zwanger te zijn van die mooie Julio ,want met een ander had ik niet geneukt .
Dus gewoon klote toen mijn vader en moeder er te weet van kwamen dat ze opa en oma gingen worden ,maar een schoonzoon ,niks ,hoor , ik heb hem nog gecontact via mijn neef maar Julio wist van niets en voelde zich ook niet verantwoordelijk,
Groet Lola en laat weten als je het vervolg wilt weten .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8978 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Seksuele voorlichting met gevolg”

Plaats een reactie