BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De zus van mijn vriend

Als je mij een jaar geleden gevraagd zou hebben of ik ooit seks zou hebben met een vrouw, zou ik zeggen: nooit! Okay, misschien in een dronken bui maar met een vrouw het bed delen zoals ik met mijn vriend doe, nee dat niet. Het leven kent soms rare wendingen, ik had geen controle over wat er in mijn hoofd en hart gebeurde.

Ohja, ik ben Faye, zesentwintig jaar jong en werk als assistent bedrijfsleider bij de lokale AH. Ik meet slechts één meter vijfenvijftig, heb lang, donker golvend haar. Lichtbruine ogen en karamelkleurige huid dankzij mijn zuidelijke herkomst. Mijn stevige borsten, 36D’s spelen ook een rol in mijn zelfvertrouwen, samen met mijn slanke taille en strakke kontje. Die delen van mijn lichaam zijn te danken aan mijn vele uren in de gym. Daar ontmoette ik Robert een half jaartje terug.

Hij kwam naar me toe terwijl ik op de loopbanden stond. Ik droeg een strakke korte broek en een sport BH, waarbij mijn decolleté iets te goed naar voren kwam. Ik was me bewust daarvan, maar ik had mijn andere sport BH, welk voor mijn huidige maat in de was gepropt en was vergeten deze te draaien. Dus droeg ik de BH van een paar jaar terug, toen in nog 36C droeg.

Ik was ik eraan gewend dat jongens naar me keken en mij probeerden te versieren maar hij was anders. Bijna schattig, hij struikelde over zijn woorden en bloosde toen ik reageerde op zijn flauwe begroeting. Zo grappig dat hij begon te grinniken. Na de les dronken we wat en de eerste date volgde snel. We hadden een mooie click en na een etentje vroeg hij mij mee naar zijn appartement. Daar hebben we gezoend en elkaar verkend. Zo mooie eerste keer met een nieuwe vriend had ik nog niet eerder meegemaakt. Robert was zacht en lief en hield rekening met mijn behoeftes. Was een geweldenaar met zijn tong en vingers. Maar qua standjes ouderwets. Hij boven op, iets anders wilde hij niet. Geen cowgirl of doggy voor hem. Na een maand of wat daten kwam de vraag van zijn ouders of we bij hun kerst wilden mee vieren. Zijn ouders woonden ruim en we zouden blijven slapen.

De dag voor kerst waren wij al bij zijn ouders. Samen met zijn moeder en zusje Mica bereidde wij het grote diner voor. Het was zo gezellig en iedereen was aardig. `s avonds in onze kamer bedreven we de liefde, niet op het bed want dat kraakte als de neten, maar op het matras dat we op de grond hadden gelegd.

Mica studeerde in Maastricht en was voor deze dagen overgekomen. Een mooie blonde meid met prachtige ogen en lange blonde haren. Ze verwarde mij. Zij had de kamer naast ons en we deelden de badkamer aan de overkant van onze gang. Ik kreeg vage kriebels als we samen in de keuken waren. Er was een momentje in de douche dat ze half ontkleed haar make-up deed. Ik staarde naar haar lichaam en voelde mijn poes reageren bij het zien van haar prachtige kleine borsten. Ze had een tattoo van een beertje op haar linker schouder en lichte beharing onder haar oksels. Iets wat ik al jaren niet meer had. Ach, ieder zijn ding. Dacht ik bij mijzelf.

Toen ik die avond met Robert vree zag ik ingedachte haar lichaam. Later, in mijn droom zag ik Mica’s borsten weer. Ik streelde ze, zoende ze en in mijn droom deed ze hetzelfde met mijn borsten. Ik werd vreselijk opgewonden wakker en maakte Robert wakker en we bedreven de liefde. Het was heerlijk, maar ergens knaagde er wat…

Toen ik ging douchen werd er op de deur geklopt. “Mag ik de spiegel even gebruiken terwijl je doucht?” het was Mica. Ik liet haar binnen en zette de douche aan. De handdoek gleed van mijn lichaam en ze bekeek me van top tot teen via de spiegel. “Ik begrijp mijn broer wel. Wat heb je een lekker lichaam.” Zei ze zachtjes. Ik keek haar aan terwijl ze haar pyjama hesje uittrok en haar borsten ontblootte.

Ik voelde van alles door mijn lichaam gieren en voelde een sterke aandrang om haar te knuffelen… Haar blote borsten tegen de mijne. Geschrokken van die wil stapte ik in de douchecabine. Ik had shampoo bij me en waste mijn haren. Ik nam de tijd. Mica was op de badrand gaan zitten en volgde mijn handelingen. Ik werd steeds een beetje geiler… Hoe kon dat nu dat ik opgewonden raakte van een meisje van negentien? Ik haalde adem en vroeg haar of ze de scheerspullen uit mijn toilettas wilde aangeven. “Waarom zou je?” vroeg ze. “Ik vind iets haar onder oksels juist mooi.” Ik hakkelde en vertelde dat ik Robert wilde verrassen met een vers geschoren en kaal kutje. Ze schoot in de lach en gaf de bus scheerschuim en het mesje aan. Ik zette de douche uit en zeepte mijn heuveltje in onder het toeziende oog van Mica.

De eerste halen waren ferm en doel gericht. Kaal moest het worden. Vanaf mijn navel naar mijn benen. Eerst het grove werk en daarna voorzichtiger. Ik spoelde mijn heuveltje af toen ik richting mijn schaamlipjes ging. “Wow…” klonk het zacht. Mica bloosde. “Mag ik naast je op de badrand komen zitten?” vroeg ik. Ze maakte ruimte en ik ging wijdbeens zitten. Het was onwennig. Het was lang geleden dat ik me daar geschoren had en dan ook nog onder het toezicht van een prachtige, halfnaakte meid. Mijn handen trilden. “Je hoeft niet nerveus te zijn.” zei ze zacht. “Zal ik je helpen?” bood ze aan. Ik rilde bij het idee dat ze mij daar zou aanraken. Ik probeerde het nog een keer en sneed mij in een schaamlip. Vloekend van schrik en pijn liet ik het mesje vallen. Mica stelde mij gerust en gaf me een knuffel. De sensatie van haar borsten tegen de mijne was geweldig!

Ze keek me na de knuffel aan. “Zal ik?” vroeg ze. Ik had even geen antwoord en toen ze op haar knieën ging zitten opende ik automatisch mijn benen voor haar. “Ik ga je daar aanraken hoor.” Zei ze zacht. Whatever… ik dreef als een bakvisje bij het zien van een mooie filmster. Ze trok de huid strak en met mes deed zijn werk. “Vind je het spannend” wilde ze weten? Ik grinnikte schaapachtig terwijl ze mijn lipjes voorzichtig strak trok en nu de andere kant begon te scheren. Ze verlegde een vinger, recht op mijn clitje. Ik kreunde van schrik en opwinding. Ze keek me aan. “Is het zo heftig?” Ik knikte van ja. Ze leek onverstoorbaar door te gaan met het scheren. Om de zoveel tijd pakte ze een handdoek met lauwwarm water om mijn poesje schoon te maken en te controleren. Ik werd gek van geilheid! Een vrouw die mij scheert en mij helemaal gek maakt van lust. “Voel zelf maar even…” zei ze na weer een reiniging. Ik keek haar diep in haar ogen en liet mijn hand omlaag glijden. “Helemaal glad…” constateerde ik.

Ze reikte met haar gezicht naar voren en kuste mijn heuvel. Met haar tong uitgestoken gleed haar mond omlaag, tussen mij natte en ozo gevoelige lipjes. Ik was te verbaasd om ook maar iets te doen. Mica likte mijn kutje en sabbelde op mijn clitje. Plots voelde ik minstens twee vingers mijn schede inglijden. Haar vrije hand ging van mijn dijen naar mijn borsten. Ze streelde en kneedde mijn borsten, ze kneep in mijn tepeltjes terwijl ze mij poesje likte. Het ging zo snel… Ik kwam binnen de kortste keren klaar. Mica gaf me de tijd om bij te komen en kwam toen op haar knieën zitten. Ze kuste mij op mijn mond en we tongden als bezetenen. Het gevoel van haar borsten tegen de mijne, het na sidderende orgasme op haar mond en vingers… het was geweldig!

Het een laatste kus trok ze terug en deed haar pyjamahesje weer aan. “Tot snel geile meid” fluisterde ze.

Die avond verraste ik Robert met mijn kale kutje en hij likte, vingerde een neukte mij tot ik niet meer kon. De dag er na, eerste kerstdag, ging in een roes voorbij. Kerstdagen zijn dagen van beschouwing en bezinning… Waar was ik mee bezig? Ik bedreef de liefde met Robert en vree en was gevingerd door zijn zusje. Zou hij het doorhebben? Wat als het zou uitkomen? Ik was naast onzeker ook verliefd, verliefd op broer en zus. Het voelde heerlijk maar ook ozo fout.

Na het grote diner op 2e kerstdag besloot iedereen om te gaan wandelen. Zelfs Moeders ging mee. Mica en ik boden aan om de keuken op te ruimen en dat deden we. Binnen een kwartiertje stond de vaatwasser te draaien en was de eettafel weer netjes. We namen een wijntje en zaten tegen elkaar aan op de bank. We zoenden en streelden elkaar. Haar hand verdween in mijn blouse en ik liet mijn hand onder haar rok naar haar vrouwelijkheid gaan. Groot was mijn verbazing dat ze geen broekje droeg. Ik kon gewoon mijn gang gaan. “Voorzichtig…” kreunde ze. “Ik weet niet wanneer ze terug komen.” Het bleef bij wat verkenningen, gestreel en gezoen. Toen de groep thuis kwam kwamen er spelletjes en drank op tafel en na een avond met veel drank en plezier gingen tegen twee uur ’s nachts naar boven.

Ik besloot om nog even te gaan douchen en Robert vroeg of we samen zouden douchen. Ik grinnikte aangeschoten dat ik het okay vond. We schoten de douche in en kusten elkaar terwijl we elkaar begonnen uit te kleden. Plots ging de deur open en stapte Mica binnen. “Ik kom exact op tijd…” gniffelde ze. “Mag ik mee doen?” Robert reageerde geschrokken. Ik wist even niet wat ik moest doen. Mica drukte haar jurkje omlaag en kwam in alleen haar slipje bij ons staan. Ze sloeg haar armen om ons heen en we stonden zo een paar seconde. Ik was aangeschoten en week in mijn knieën. Week van vermoeidheid maar ook opwinding. Robert kuste mijn hals en zijn ene hand gleed naar mijn billen. Ik voelde Mica’s hand bij mijn borsten en in het schaarse licht zag ik dat ze haar broers, mijn vriends, stijve geslacht streelde! Toen voelde ik een hand op mijn kale poes. De hand van Mica herkende ik direct. Minder hard en dwingend dan die van mijn Robert. Ik spreidde mijn benen een beetje en begon te wankelen. We vielen met zijn drieën om. “Zullen we naar jullie kamer gaan?” stelde Mica voor.

In onze kamer keek ze naar het matras op de grond. “Zo houden jullie het dus geheim.” Grinnikte ze. Ik ging liggen en keek ze beiden aan. Robert kwam bij me zitten en Mica ging op het voeteneind tussen mijn geopende benen zitten. “Mag ik gaan liggen?” vroeg ze. Ik ging aan de kant, Robert bleef zitten. Ze lag nu met haar gezicht dicht bij Roberts harde pik. Ik wilde Mica’s poesje likken zoals ze mij gelikt had. Mijn mond ging omlaag en likte eerst haar buik en speelde met haar borsten. Toen wat lager, en kuste haar buik rond haar navel. Ik hoorde gesmak en keek omhoog. Robert werd gepijpt door zijn zusje! Het klinkt raar, maar ik voelde geen jaloezie of zo. Ik liet mijn vingers door haar schaamhaar glijden en opende haar lipjes. De geur was heerlijk, bitter zurig. Eerst liet ik het puntje van mijn tong langzaam over haar lipjes gaan en bedacht mij dat ik gek werd als Robert me vulde met twee vingers. Traag verkende ik haar poes met mijn vingers en liet ze traag in haar glijden terwijl ik haar likte. Ik keek naar Mica’s gezicht om haar reactie te pijlen. Roberts pik had ze los gelaten en ze keek mij geil aan. “Toe dan… proef me dan, geef mij wat ik jouw gaf.” Robert schoof om de matrassen heen en kwam achter mij zitten. Eerst kuste hij mijn billen en zijn handen gingen naar mijn borsten.

Mica’s handen waren in mijn haren gestrengeld en ze duwde mijn gezicht strakker tegen haar kut. Op mijn billen voelde ik Roberts pik. Hij had mij nog nooit op zijn hondjes genomen… zou het dan nu werkelijk gaan gebeuren? Ik voelde hoe hij mijn benen iets spreidde en zijn vingers over mijn natte, gladde lipjes liet gaan. Terwijl ik voorzichtig Mica’s clitje tussen mijn lippen ving en haar daar sabbelde voelde ik Roberts eikel tussen mijn lipjes. Omhoog, omlaag en pardoes, zonder veel omhaal vrijwel helemaal in mijn schede. Zijn handen op mijn heupen, en met een gestaag tempo begon hij mij te naaien. Onderwijl voelde ik Mica’s schede steeds strakker om mijn vingers knellen. Ze kreunde steeds iets luider. Dit was ZO geil. Een meid likken en door je vent geneukt worden. Mica kwam als eerste klaar, Ik was zo druk met haar dat ik mij geen moment bekommerde om mijn plezier. Roberts pik ging steeds snelle er harder in mijn heen en weer. Ik voelde hem zwellen en… terug trekken. Zijn zaad landen op mijn poes, mijn billen en bovenbenen. Ik liet me naast zijn zusje op het matras zakken en trok haar dicht tegen me aan. Ik was te moe om teleurgesteld te zijn over het ontbreken van mijn orgasme.

Blijkbaar ben ik zo in slaap gesukkeld. Toen er licht door het raam kwam lag Robert tussen mij en zijn zusje in. Mijn billen waren nog kleverig van Roberts zaad, in mijn hoofd zat een lichte grauwsluier van de drank. Het rook wat apart in het kleine kamertje waar we met zn drieën geslapen hadden. Robert was net als Mica en ik naakt en hij had, zoals elke morgen een prachtige stijve. Ik streelde zijn buik en liet mijn hand naar zijn lul gaan. Mica werd wakker van het bewegen van het matras en ze keek mij geschrokken aan, blijkbaar had ze vergeten wat we een paar uur terug hadden uitgevreten. Ze gniffelde toen ze de stijve pik van haar broer zag. Ik wist dat mijn vriend altijd heel vast sliep en vroeg, fluisterend aan Mica wat ze nog wist. Ze grijnsde betekenis vol. Ze gaf me een luchtkus en streelde haar borsten terwijl ik mijn hand om Roberts pik sloot. Terwijl ik hem zachtjes begon af te trekken kwam zij wat overeind en kuste zijn eikel.

Toen wees ze op mij en ik keek haar niet begrijpend aan. “Wil jij…?” Mijn kut was nog rauw van zijn ruige doggy naaipartij en ik schudde van nee. “Mag ik?” fluisterde ze. Ik keek haar verbaasd aan. Mica reikte over haar broer heen. “Robert en ik hebben veel samen geëxperimenteerd en geoefend… daarom is hij een meester in beffen.” Nou… dat kon ik voluit beamen. “Mag ik?” vroeg ze opnieuw. Ik had nog nooit live naar een neukend koppeltje gekeken, dat leek mij Zo geil. Ik knikte van ja. “Wil je mij likken en vingeren?” fluisterde ik. Ze schudde van ja. Ik nam Roberts geslacht in mijn hand en zijn zus klom half over hem heen. Ze zoende mij en ik streelde haar poes en opende haar schaamlipjes. Ze was nog nat van de nacht Ik trok nog een paar keer aan mijn vriends pik en ze liet zich langzaam over zijn pik zakken. Robert schrok wakker en veerde op. Recht met zijn gezicht tussen de tietjes van zijn zus. Ik reageerde snel en legde mijn hand op zijn mond voordat hij een verbaasde brul kon geven.

Geschokt keek hij mij aan. “Je kent ons geheim?” kreunde hij zacht terwijl Mica traag op zijn geslacht begon te rijden. Ik duwde hem terug in het matras en ging met gespreide benen over zijn gezicht zitten. “Toe dan… Lik mij zoals je van Mica geleert hebt.” En ik liet me een stukje zakken. Met mijn ene hand streelde ik Mica’s schommelende tietjes terwijl ik met mijn andere hand mijn lipjes voor Roberts tong en lippen opende. Zijn tong in mijn schede, zijn lippen die mijn clitje vatten en er zachtjes aan trekken. Hij doet zijn best en ik voel al snel mijn spanning oplopen. Ik heb nog een stukje achterstand van de nacht. Mica reikt naar voren en streelt mijn borsten, eerst met haar vingers en later met haar lippen. Wat gaat dit lekker. Ik voel aan het schokken van Roberts ademhaling dat Mica hem goed te pakken neemt. Mica kreunt telkens een beetje anders, van een diepe brom naar korte hoge kreetjes. Dezelfde die ze vannacht maakte. Ergens diep in mij komt alles tezamen. Ik grijp haar hoofd en zoen Mica op haar mond, onze tongen strijden terwijl mijn orgasme explodeert. Ik voel nog hoe Robert twee of zelf drie vingers in mijn kut stoot. Dan een rauw brul die ik ozo goed ken. Hij knalt zijn zaad diep in het kutjes dat over zijn lul heen en weer gestoten wordt. Mica kreunt en piept en begint te sidderen. Als ze weer wat tot rust gekomen is slaat ze haar armen om mij heen en zoent mij diep. Robert begint benauwt te piepen ik voel zijn lippen op mij lipjes en zijn neus tegen mijn sterretje. “Agghut… ik ben je helemaal vergeten…” ik maak wat spanning in mijn benen en lift mijn bekken van zijn gezicht. Samen met Mica rollen we van hem af en knuffelen nog uitgebreid.

“Nog een half uurtje en dan hebben we het zoveelste kerst ontbijt.” Onder breekt Robert de knuffelsessie tussen zijn zusje en zijn vriendin. Terwijl Mica onder de douche duikt duw ik Robert in het matras en pijp hem tot zijn lul weer stijf is. “Nu wil ik jouw zaad in mijn poesje…”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 18012 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De zus van mijn vriend”

Plaats een reactie