BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eva en Ralf

Eva was op haar 17de al moeder geworden, niet gepland. Haar toenmalige vriend wilde dat ze het weg liet halen maar dat kon ze niet over haar hart verkrijgen. Haar vriend verliet haar en vandaag, gelukkig in hun vakantie, precies 16 jaar geleden werd haar zoon Ralf geboren. Hij was inmiddels bijna een kop groter dan haar wat niet zo heel moeilijk is met haar 1.60m. Ze had hem alleen opgevoed wat op een korte periode na best was meegevallen. Hij was het laatste jaar erg lief en meegaand geworden. Voor zijn verjaardag mocht hij een weekendje naar een vakantiepark uitzoeken voor twee personen.

Ralf lag nog in zijn bed, gisteravond had hij een gedragen slipje van zijn moeder uit de wasmand gegrist en zich er al ruikend op afgetrokken.
Op school bleek dat hij de jongste moeder had en dat de opmerkingen van zijn vrienden, over haar, niet van de lucht waren.
Hij had een dikke ochtendlul, pakte het slipje van zijn moeder onder zijn kussen vandaan en snoof er diep in. Hij kwam alleen van de zoete geur al bijna klaar, pakte snel zijn onderbroek en legde die op zijn buik. Hij trok nog geen 10 keer of kwam al hijgend klaar, pakte alles op en liep snel naar de badkamer. De laatste druppel sperma ving hij op in het kruisje van haar slipje en streek het uit over haar geile opgedroogde sapjes.

Hij was na de opmerkingen van zijn vrienden met andere ogen naar zijn moeder gaan kijken. Ze was pas 33, mooi, slank, geheel gebruind lichaam, prachtige kleine stevige borstjes, smalle taille, een paar goed gespierde benen met daar boven twee geweldige stevige ronde billen. Hij had haar vorig jaar toen ze samen een week naar een naturisten camping geweest waren en de meesten dachten dat ze een stelletje waren, goed kunnen bekijken.

Eva hoorde de douche stromen en pakte snel haar laptop, startte hem op en zette de juiste website voor. Ze dekte snel de tafel, ze was bezig om de koffie in te schenken toen Ralf de deur opende. Ze begon te zingen van “lang zal hij leven…” en liep op hem af, sloeg haar armen om zijn nek, kuste en feliciteerde hem. Ze voelde zijn armen om haar heen gaan en haar stevig tegen zich aandrukken. Zijn handen gleden over haar gehele rug en hij bedankte haar. Ze vroeg “wat wil je eerst, ontbijt of je kado..”.

Ralf genoot van de omhelzing en drukte haar warme lichaam harder tegen zich aan. Het liefst had hij met zijn handen haar stevige billen gekneed maar kon zich gelukkig inhouden. Hij had best trek maar was ook nieuwsgierig naar wat hij zou krijgen en koos voor het kado.

Eva nam zijn hand en nam hem mee naar de laptop en zei “je mag een lang weekend op deze site uitzoeken voor twee personen.., misschien wil één van je vrienden mee”.

Ralf was enthousiast, bedankte haar en zou het liefst aankomende vrijdag al willen gaan. Het enige was dat zijn vrienden al weg waren maar zei er niets over. Hij zocht een kleine bungalow met 1 slaapkamer uit op een park in de duinen en boekte hem. Zijn moeder betaalde en samen liepen ze naar de eettafel.

“Wie wordt de gelukkige, wie ga je mee vragen?” vraagt Eva nieuwsgierig als ze beginnen te eten. “Dat weet ik nog niet, mam, mijn beste vrienden zijn nog op vakantie..” zegt hij bedenkelijk. Ralf doet dan of hij wat van z’n andere vrienden appt. Na het ontbijt zegt hij een beetje lachend “nou ik ben bang dat ik alleen moet gaan…of jij moet mee willen..”.

Eva had hem echt een leuk weekend met een vriend gegunt maar voelde zich ook best gestreeld. Hij was tenslotte vorig jaar, zonder mokken met haar meegegaan naar de naturisten camping. Ze had toen gezien dat hij al een echte man werd, beetje borsthaar, zijn schaamhaar net als zij geschoren en toen al een flinke piemel tussen zijn benen. Ze vroeg “vind je het echt niet erg om met je moeder te gaan?”.

Ralf hoefde geen moment na te denken en antwoordde snel “nee hoor, lijkt me juist gezellig en jij bent er ook even uit..”, “er is van alles “een sauna, zonnebanken, binnen en buiten zwembad..” er meteen achteraan. Hij zag het al helemaal zitten, samen met haar in één bed. Hij was alleen een beetje bang dat ze zijn stijve dan zou opmerken.

Eva zei meteen “dan gaan we morgen pakken en maken er een leuk weekend van” en “lief van je dat ik met je mee mag..”. Ze greep hem blij om zijn nek, gelijk sloeg hij zijn armen weer om haar heen. Toen ze hem een kus op zijn wang wou geven, draaide hij net zijn hoofd en haar mond zat vast op de zijne. Even dacht ze zijn tong langs haar lippen te voelen strelen, zijn warme adem uit zijn neus streelde haar wangen. Ze wilde het niet maar opende haar mond een klein stukje en haar tong raakte zijn lippen. Ze voelde het puntje van zijn tong en voor ze het besefte was ze in een innige tongzoen met haar zoon verwikkeld.

Ralf wist niet wat hem overkwam, hij had haar een zoen op haar wang willen geven, toen haar mond plots op de zijn zat. Hij likte automatisch even aan haar lippen maar trok zijn tong toen snel terug. Zijn jongenslul veerde gelijk op in zijn broek. Toen hij haar tong over zijn lippen voelde opende hij zijn mond een klein stukje, hun tongen vonden elkaar. Zijn handen streelden haar rug, toen hij haar handen op zijn billen voelde durfde hij ook verder te gaan. Hij pakte eerst één bil stevig vast, ze kreunde goedkeurend, toen de andere en drukte haar onderlichaam tegen de zijne.

Eva haar brein zei dat waar ze nu mee bezig was zo fout was maar het gevoel in haar hart en vooral kutje waren sterker. Het was jaren geleden dat ze een echte pik in haar gevoeld had. Haar hand kneep zachtjes door zijn broek in zijn zwellende lid. Hij kreunde luid “hmmm..lekker..mam”.
Ze stopte even, pakte zijn hoofd met twee handen vast en keek hem recht in zijn ogen en zei “vertel hier nooit iemand over, Ralf..”.

Ralf keek zijn moeder in haar ogen en antwoordde “zeker niet mam, dat zal ik je nooit aandoen..”. Pakt haar hoofd ook vast en begint haar te zoenen vraagt voor de zekerheid of ze zin heeft in het weekend, waarop ze met hese stem “jazeker en nu helemaal..” knipogend antwoord. Hij voelt haar hand weer over zijn inmiddels loeiharde lul strelen. Brutaal legt hij zijn hand op het kruisje van haar slipje en wrijft er zachtjes over, af en toe drukt hij haar kruisje tussen haar gezwollen lipjes. Na een paar minuten is het slipje doordrenkt. Hij hoort zijn moeder zwaar ademen en hijgen.

Eva wordt als was in zijn handen als zijn vingers hun werk doen tussen haar benen. Ze voelt al een orgasme naderen en komt kreunend klaar. Als ze zijn handen over haar buik naar haar tietjes voelt gaan hijgt ze, iets wat ze nooit voor mogelijk had gehouden, tegen haar eigen zoon “kom mee naar mijn kamer..”.

Ralf wist niet wat hem overkwam, hier had hij alleen maar van gedroomd. Hij had haar kutje aangeraakt, zij zijn stijve en nu vroeg ze of hij met haar meeging. Hij wist het zeker: dit werd zijn mooiste verjaardagskado ever. In haar slaapkamer deed ze de gordijnen dicht en wilde zich uitkleden. Ralf zei met schorre stem “mag ik je uitkleden, mam”. Ze liep op hem toe en knikte als een verlegen puber. Eerst knoopte hij haar blouse open en trok hem uit, haar behaatje knipte hij met zijn vingers los en ze trok haar armen eruit. Hij zag dat op haar kleine ronde borstjes de stijve tepels. Hij bukte zich en likte over beide tepeltjes, hij hoorde haar kreunen en haar tietjes harder op zijn mond drukken. Tegelijk pakte hij het elastiek van haar rokje en trok het naar beneden. Ze droeg nu alleen haar slipje nog, hij zakte door zijn knieën met zijn tong een nat spoor trekkend van haar borst naar haar navel.

Eva stond zwaar te hijgen en te trillen op haar benen toen zijn mond haar tepels beroerden. Ze kwam er achter dat ze een hoop gemist had de laatste jaren, haar lichaam stond in vuur en vlam. Nu zijn tong haar navel likte wist ze zeker dat er geen weg meer terug was. Twee wijsvingers staken in haar slipje en trokken hem langzaam naar beneden. Ralf keek even omhoog, nadat hij even haar kutje van dichtbij bewonderd had en zei “mam je bent de mooiste vrouw op deze wereld..”. Ze wist echt wel dat ze niet de lelijkste was maar zijn lieve woorden deden haar goed. Ze wilde hem ook naakt zien en vroeg hem te gaan staan. Snel trok ze zijn tshirt uit gevolgd door zijn broek, waar hij snel uitstapte.

Ralf was super geil, haar kutje was nog mooier dan in zijn fantasieën, zijn pik zat knel in zijn broek, toen ze hem vroeg te gaan staan. Met alleen zijn boxer aan bleef zijn pik achter het elastiek zitten, hij hoorde haar goedkeurend kreunen toen ze op haar knieën zakte en zij boxer uit trok. Zijn pik sloeg tegen haar wang, ze greep hem in haar hand, trok zijn voorhuid over zijn eikel en zuchtte geil “nou die is in een jaar flink gegroeid mannetje..een heel stuk groter en dikker dan die van je vader”. Hij keek haar trots aan, ze gaf eerst een kusje op zijn paarse knop en hapte toen zijn eikel in haar mond. Hij begon snel korte neukbewegingen in haar mond te maken en voelde zijn orgasme naderen. Wat hij haar ook zei.

Eva was botertjegeil en voelde zijn pik iets zwellen en steeds meer ongecontroleerd in haar mond stoten. Plots gutste er een dikke straal van zijn zaad in haar mond “hmmm wat smaakte dat goed en wat had ze dat gemist..” dacht ze. Gulzig slikte ze alles door, keek geil omhoog toen ze zijn pik langzaam uit haar mond trok en de laatste druppel van zijn pisgaatje likte. Lachend stond ze op en zei toen ze wijdbeens op haar rug op het bed ging liggen “zo, kereltje nu is mama aan de beurt..”.

Ralf was nog nooit zo hard klaargekomen als net tevoren. Zijn geile moeder had zijn sperma tot de laatste druppel opgelikt en doorgeslikt en nu was het zijn beurt zei ze. Hij had het al meer dan een jaar met haar vuile slipjes moeten doen en nu kon hij zijn fantasie uit laten komen. Hij mocht haar likken, vingeren en misschien wel neuken met haar. Hij kroop tussen haar benen, spreidde haar lipjes die glommen van haar sapjes, snoof de al zo vaak geroken zoete geur diep in zijn longen en begon aan haar lipjes te likken.

Eva drukte haar kutje over zijn tong en slaakte een gilletje toen zijn tong als een klein dik pikje en haar begon te stoten afgewisseld door lange halen van zijn tong over haar poesje en clitje. Ze tilde haar kontje iets op zodat zijn tong ook over haar sterretje ging een rilling ging door heel haar lichaam en kwam joelend klaar “oooh…mama…komt…klaaaaaaaarrr..”. Gretig haar nectar oplikkend gaat Ralf naast haar zitten. Nog midden in haar orgasme voelt ze twee vingers haar krampende grotje binnendringen en haar gevoelige plekje zoeken.

Ralf zit op zijn knieën naast zijn moeder als hij zijn ring en middelvinger gekromt in haar kutje beweegt. Hij voelt een ruw plekje en begint er over heen te wrijven, haar kutje blijft om zijn vingers krampen. Ralf kijk naar het gezicht van zijn moeder, haar ogen gesloten, naar adem happen en zacht kreunen “ooh ga door, hmm lekker”. Hij trekt zijn hand nu iets omhoog, zijn gekromde vingers gaan stevig over haar gspot, dan drukt hij zijn hand naar beneden en dat steeds sneller. De kamer vult zich met sopgeluiden, hard gekreun en de geur van haar kutje.

Eva is nog nooit zo gevingerd, ruw maar toch teder, steeds sneller pompte zijn vingers in haar. Ze trok haar benen op, haar lichaam leek te stuipen. Alles werd zwart voor haar ogen toen ze schreeuwend spuitend klaarkwam gevolgd door nog één.

Ralf keek naar de spuitende perzik van zijn moeder, die helemaal verkrampt en gillend klaarkwam. Hij had dit op internet vaak gezien maar nooit in het echt gedaan maar goed wat was dit geil. Hij likte zoveel als mogelijk van haar sapjes op toen zijn moeder nog zwaar nahijgend vroeg “waar heb je dat geleerd…ik wist niet dat ik dat kon..”. Met een kletsnat gezicht ging hij naast haar liggen en zei stoer “van internet..”. Ze likte zijn gezicht schoon toen zijn mond de hare zocht kusten ze elkaar minuten lang.

Na een half uur zegt Eva “Ralf, ik had willen neuken met je maar zullen we dat voor het weekendje weg bewaren..?”.
Ralf kijkt haar aan, denkt : “ik heb al meer gekregen dan ik ooit heb mogen dromen” en zegt “is goed mam…”.
Als ze opstaan om zich op te frissen en aan te kleden, lopen ze samen de badkamer in, als Eva haar slipje in de wasmand gooit en onder de douche stapt grist Ralf snel het kletsnatte broekje weg en stop het in zijn broekzak. Samen douchen lijkt hem niet zo’n goed idee want hij is bang dat hij zich niet in kan houden en loopt naar zijn kamer. Stopt het slipje onder zijn matras nadat hij er nog even aan geroken had.

Eva is zich aan het afdrogen als de deur weer open gaat. Ralf stapt weer binnen en kleed zich zonder schaamte uit, als hij naakt is drukt ze haar kleine lichaam dicht tegen hem aan en kust hem hartstochtelijk op zijn mond. Ze voelt zijn pik alweer stijf staan en heeft een beetje spijt dat ze het neuken heeft uitgesteld. Haar kutje hunkert naar zijn lekkere grote pik maar hij gedraagt zich verder netjes een paar kneepjes in haar billen een likje over haar stijve tepeltjes en hij draait zich om en loopt de douche in. Ze trekt haar rokje en blouse weer aan haar ondergoed laat ze uit om hem op te geilen.

Ralf komt ook beneden, grijpt zijn moeder vast, gromt en zegt blij “dank je mam..”, “dit is mijn mooiste verjaardag van allemaal..”. Zijn moeder glimlacht en antwoord “lieverd op je geboorte na is dit ook mijn mooiste dag…ik hou heel veel van je…”.
Ralf zijn hart maakt een sprongetje als hij de woorden van zijn moeder hoort. Hij houd ook van haar maar anders dan een zoon van zijn moeder hoort te houden. Hij voelt een traan over zijn wang lopen als hij “ik hou ook heel veel van jou mam…”.

De rest van de dag vliegt voorbij Ralf had al snel gezien dat zijn moeder geen slipje droeg. Want tijdens een gesprek zat ze tegenover hem met haar benen net ver genoeg uit elkaar om hem een blik op het kutje waar hijzelf uit geboren was te gunnen. Hij kon niet wachten op vrijdag om zijn lul tussen haar benen te schuiven. Eva vond het spannend om haar zoon zo uit te dagen, haar sapjes dropen in haar rokje. Ze had gehoord, tijdens hun openhartige gesprek, dat hij zich al meer dan een jaar op haar slipjes aftrok en zij had verteld dat ze zich af en toe hielp met een dildo of vibrator.

Beiden lagen s’avonds in hun eigen bed te woelen, ze konden de slaap niet vatten. Ralf snoof en likte aan haar slipje, liet de beelden van vandaag weer langskomen, terwijl hij zijn pik door zijn vuist joeg. Na zijn orgasme viel hij eindelijk in een onrustige slaap.
Eva pakte haar grootste dildo, likte de kop nat en ramde hem gelijk diep in haar liefdestunnel, soppend pompte ze het ding stevig in haar met de gedachte dat haar zoon haar stevig neukte, kreunend kwam ze klaar en viel ook in slaap.

Donderdag was een drukke dag, boodschappen doen, koffers inpakken en de andere te regelen dingen. De dag vloog voorbij, na het avondeten ging Eva zich eerst douchen, voor ze haar slip uittrok drukte ze nog snel het kruisje zo diep als mogelijk in haar plakkerige grotje. Ze trok het uit en zag dat het helemaal plakkerig en nat was. Met een glimlach legde ze het met het besmeurde kruisje goed zichtbaar op de wasmand zodat hij het meteen zou zien liggen. Ze schoor de stoppeltjes van haar benen en kutje en trok een kort wijd pyamabroekje met bijpassend hemdje aan.

Ralf liep naar boven toen zijn moeder de kamer in kwam lopen. Hij pakte een schone boxer en liep de badkamer in, zag meteen het slipje liggen. Pakte het op en likte er even aan, zijn pik stond meteen recht omhoog. De deur ging open en hij keek in het mooie gezicht van zijn moeder die met een geil stemmetje zei “laat eens zien hoe je je aftrekt op mijn slipje..” en sloot de deur achter zich. Ralf zag haar tegen de deur leunen, haar benen iets gespreid en haar hand die over haar clitje en lipjes wrijft. Hij drukt het slipje onder zijn neus, pakt zijn pik in zijn hand en begint te trekken. Als hij voelt dat hij bijna klaarkomt drukt hij het kruisje in zin mond en kauwt en zuigt erop. Hij ziet zijn moeder zichzelf vingeren en spuit een straal over haar been heen.

Eva kreeg een ontzettende jeuk tussen haar benen toen ze haar zoon telkens diep zag snuiven in haar slipje en zijn stijve door zijn vuist joeg, ze drukte drie vingers langs haar broekspijp diep in haar kutje en vingerde zich ook klaar. Ze kon bijna niet wachten op morgen, dan kreeg ze hem eindelijk tussen haar benen. Ze veegde zijn zaad van haar been, likte het op, gaf hem een kus en wenste hem welterusten. Ralf douchte zich snel en dook toen ook zijn bed in. Twee mensen die fantaseerden over de dag van morgen vielen beiden in slaap…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 27481 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Eva en Ralf”

Plaats een reactie