BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het geheime leven van een lerares Frans (deel 7)

Een jaar later in 1983 ging ik bij Pieter wonen toen zijn huisgenoot vertrok. Ik kon bij een lyceum in Amsterdam aan het werk als lerares Frans. Ik was inmiddels 29. Ik had altijd het voornemen om voor mijn dertigste moeder te zijn. Pieter was pas 21 en studeerde. Ik wist hem te overtuigen. Ik stopte met de pil en ik daagde Pieter nog meer uit dan ik al deed. Thuis droeg ik geen slipje en ook als we uitgingen deed ik jurkjes aan en liet ik mijn slipje thuis. Heerlijk als Pieter me onverwachts betaste op mijn meest intieme plekjes of mij heerlijk penetreerde. In de zomer is het fijn om een frisse wind tussen mijn benen te voelen op de fiets of op een terrasje. Het wond Pieter enorm op. Ik voelde zijn hand dan onder mijn rok gaan en zijn vingers even mijn kutje beroeren. Zalig ook als hij zijn handen op mijn blote billen legde. Op stille plekjes kneep hij even in mijn tepels. Ik werd en wordt dan direct geil, deed dan mijn benen uit elkaar, duwde mijn kontje naar achter. Zalig die heerlijk dikke pik in me. Of hij tilde me op een bankje of op de rand van een brug. Hartstochtelijk zoenen, mijn benen om hem heen, zijn paal in me voelen. Zijn handen onder mijn kont. Zo geil, zeker als er mensen over straat liepen.

Thuis had ik altijd een luchtig jurkje of rokje aan. Als hij aan het koken was ging ik geregeld achter hem staan, sloeg mijn armen om hem heen en graaide ik in zijn broek, met mijn nagels over zijn ballen. Dan voelde ik zijn pik in mijn handen groeien. Of als hij op de bank lag naar Studio Sport te kijken, kroop ik tussen zijn benen en haalde zijn geslacht uit zijn broek om lekker aan zijn paal te likken en zijn ballen te masseren. Zo lang mogelijke plagen en zorgen dat hij niet klaarkomt. Ik kon dit uren volhouden. Veel lekkerder dan een lolly of chocola. Als ik bang was dat hij snel klaar zou komen, bond ik een elastiek om zijn ballen, zodat ik lekker lang kon likken, zuigen en met zijn ballen spelen. Pieter genoot van mijn spel, keek naar voetbal, kreunde en gromde. Dan trok ik het elastiek los, nam zijn eikel in mijn mond, zette mijn tanden in zijn paal. Zijn sperma voelde ik dan door zijn pik stuwen en met een zware zucht van genot, in mijn keel spuiten. Ik genoot zolang mogelijk van de dikke klodders sperma door het over mijn tong te laten rollen als een oester. Als ik aan het stofzuigen was, kon het gebeuren dat hij mijn rok optilde, twee handen om mijn borsten sloten en zijn eikel tegen mijn gleufje drukte en hardhandig mijn kutje binnendrong. Stiekem verlangde ik ernaar als ik aan het dweilen was op mijn knieën dat mijn jurkje omhoog ging. Hij me op mijn billen sloeg en zijn pik in me duwde.

Als we samen op de bank lagen naar een film te kijken of een serie, konden zijn handen altijd bij mijn borsten. Ik genoot ervan als hij met mijn borsten speelde. Ik legde dan een been over hem heen. Mijn kutje staat dan open. Zijn hand ging dan door mijn kutje terwijl we naar de tv keken. De orgasmes worden dan langzaam opgebouwd. Met een zucht had ik mijn ontlading en ging hij verder met mij bevredigen. Soms wel drie keer op een avond. Als Pieter de film of de serie niets vond, kroop hij tussen mijn benen. Ging zijn tong langs mijn lippen en zoog hij aan mijn klitje. Ik kon me dan niet bedwingen, legde dan mijn handen op zijn hoofd en duwde zijn gezicht nog meer tegen mijn poesje aan. Alleen jammer dat ik de film dan niet goed meer kon volgen.

Een jaar later was ik zwanger en in het voorjaar 1985 werd Gabriela geboren. Ik was nog geen eenendertig. Na mijn zwangerschapsverlof ging ik weer voor de klas en zorgde Pieter voor Gabriela. Toen hij in 1986 afstudeerde en bij een consultantsbureau ging werken, ben ik drie dagen gaan lesgeven. Een halfjaar later werd Gijs geboren. De eigenaar van het kraakpand wilde er vanaf en met ons beider salarissen konden we het hele pand kopen. We hadden het geluk, dat de het stel die op de tweede en derde verdieping woonden met wie Pieter het had gekraakt verhuisden. Met het geld dat ik met mijn werk als escorte had verdiend konden we het pand verbouwen. Pieter heeft nooit geweten hoe ik aan dat geld was gekomen. Met mijn ouders en broers had ik geen contact meer. Ik leefde immers in zonde. Niet getrouwd met twee kinderen in het Sodom en Gomorra van Amsterdam.
Een paar jaar later vertrok de fietsenmaker uit de begane grond en kon Pieter na een grondige verbouwing van deze ruimte er zijn eigen consultantsbureau beginnen. We hadden een prachtige woning in de stad van drie verdiepingen en een ruime zolder. Op het dak van de oude fietsenmakerij hadden we een groot dakterras aan onze woonkamer.

Als je nu denkt dat we een saai seksleven hadden dan hebben jullie het mis. Ik bleef naar die grote pik van Pieter verlangen. Ook als moeder van twee jonge kinderen en ook toen ze al aan het puberen waren bleef ik jurkjes en rokken dragen zonder slipje, zodat Pieter me overal en altijd kon bevredigen. Zodra de kinderen niet in de buurt waren gingen zijn vingers door mijn kutje en bracht hij me tot orgasmes of kroop ik tussen zijn benen om zijn heerlijk pik af te zuigen. Als we uit eten waren met of zonder kinderen voelde ik zijn vingers door mijn kutje gaan. Toen de kinderen nog klein waren en zij op het strand of in het park aan het spelen waren kroop ik stiekem op Pieter zijn heerlijk pik door met mijn jurk over hem heen te gaan zitten en dan zijn grote dikke pik mijn kutje in te laten glijden. Terwijl ik neukte keek ik naar mijn spelende kinderen en de mensen om me heen. Ook voor de klas als ik een jurkje aan had liet ik mijn slipje weleens thuis. Het jurkje was dan wel wat langer zodat ik mijn geheimpje niet prijs gaf. Het zorgde voor een spannend gevoel en dat ik snel naar huis ging en Pieter van zijn werk liet komen om me te neuken. Echt lekker neuken en me helemaal laten gaan kan alleen in onze eigen slaapkamer waar ik kan gillen en krijsen van genot. Al van jongs af aan had ik mijn kinderen geleerd, dat als ze me in de slaapkamer hoorde gillen en krijsen ik met hun vader aan het spelen was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4574 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie