BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tweede keer Ingrid

Enkele keren dat mijn vrouw en ik bij de paarden waren liet Ingrid haar eigen niet zien. Ik dacht dat ze misschien wel teleurgesteld of misschien wel boos zou zijn. Maar de week na het gebeuren, ook weer op een Zondagmorgen, was ik weer alleen om de paarden te verzorgen.
Ingrid kwam op mij aflopen en vroeg gelijk op de man af, “Vond je me niet aantrekkelijk misschien..?” Ik keek haar doordringend aan en vroeg waarom ze zo’n gekke vraag stelde. “Wel… Je had de kans om seks met me te hebben, mijn man heeft mij aangeboden aan jou, maar je hebt dat niet echt gedaan..” Ik wilde dit toch even rechtzetten.. “Lieve Ingrid, je hebt een lichaam om van te smullen. Ik word supergeil van jou, maar…. “ Ingrid haar ogen lichtten op, “Maar waarom heb je niets gedaan dan..?”

Ik moest niet lang naar mijn woorden zoeken, omdat ik er al een hele tijd over nagedacht had. “Ingrid, je hebt me vorige keer vóór het gebeurde zelf gezegd dat je er nog niet aan toe was. Ik wilde absoluut geen misbruik van je maken. En zeker niet op bevel van je man.”
Ingrid sloeg haar armen om me heen, “Jij bent echt een lieve man. Ik vind dat je meer aan mij hebt gedacht dan aan jezelf. Ik denk dat ik me de volgende keer niet meer in zou kunnen houden..”
Ik keek haar aan, “Een volgende keer…?”

Nu kreeg ze toch wat blosjes op haar wangen. “Ja… Ik heb ontzettend zin in je, ik word ook supergeil van jou. Ik denk dat ik nog nooit zo’n fantastisch orgasme hebt gehad als vorige week, toen je over me klaar kwam..”
“Jah… dat was wel super geil he…? Ik zou je denk ik de hele dag kunnen neuken.” Ze keek even op toen ik dat zo zei. Ik glimlachte naar haar, boog me iets voorover en gaf haar een kus op de mond. “Zeg me maar wanneer je je er klaar voor voelt.”
“Nu !”, zei ze resoluut, “Maar mijn man is niet thuis, hij zit in de vroege dienst.” Zonder te twijfelen zei ik dat ik de toestemming van haar man niet nodig had. “Met je man zullen we de volgende keer wel afrekenen. Hij wilt toch zien hoe je geneukt wordt door een ander..? Dan zal hij het ook zien ook! Maar wel op mijn, excuseer, ónze voorwaarden..”
Ik pakte de halster van het paard en liep richting de weide om het daar los te laten. Draaide me om en stak mijn hand uit om die van Ingrid te pakken. “Kom, ik wil je eerst eens proberen.”

Eenmaal binnen, trok Ingrid het shirt over haar hoofd en liet het onder aan de trap vallen. Ze had geen BH aan en ik genoot van mijn uitzicht. Ze rende bijna de trap op, ik liep haar achterna. Boven aan de trap schopte ze haar slippers uit en liet haar shorts en slipje zakken op de grond.
Ingrid liep richting een andere deur dan de vorige keer. Ik keek vreemd naar haar. “Ik wil het niet doen in ons huwelijksbed.. “ Ik pakte haar hand vast en trok haar richting de slaapkamer van de vorige keer. “Als je man er bij zal zijn, dan zal je hier ook geneukt worden. Dus waarom niet nu?”
Aarzelend liep Ingrid mee richting het bed. Ze klom op het bed en bleef op haar knieën licht gespreid zitten. Ze bleef naar mij kijken hoe ik me langzaam uitkleedde. Toen ik mijn slip uittrok, sprong mijn pik naar voren en wees naar haar. “Ohw, mijn hemel… Als dat maar past..” Zei ze zacht. “Ik heb er nog niet veel gezien in mijn leven, maar die van jou vind ik toch wel fors.”

Langzaam liep ik richting het bed en wachtte op wat Ingrid van plan was. Ze bleef maar naar mijn pik staren. Ze boog zich wat voorover en pakte hem vast met één hand. “Mmmmm… dit is wel een verschil met die van mijn man.”
Ze likte haar lippen af met haar tong en begon haar hand op en neer te bewegen. Ik had me voorgenomen om het langzaam aan te pakken om haar niet af te schrikken. Ik kon me haar terug voor de geest halen hoe ze haar man de vorige keer gepijpt had. “Waarom geef je me geen pijpbeurt zoals je vorige keer bij je man deed..?” Ze keek me even aan en boog zich verder voorover. Ze kuste mijn eikel en opende haar mond iets. Om haar aan te moedigen legde ik één hand achter op haar hoofd. Ik voelde wat weerstand van haar. Ik liet haar hoofd los en duwde haar wat terug. “Wees niet bang, ik zal je nooit pijn doen. Je raakt er vanzelf aan gewend. Volgende keer kun je je man laten zien wat voor een hoer je kunt zijn…” Ik wachtte op haar reactie, maar ze reageerde niet. “Je man wilt jou de hoer uit laten hangen, laten we het hem de volgende keer eens laten zien. We zullen hem eens jaloers maken..”
Ingrid glimlachte en boog zich terug voorover, opende haar mond en nam mijn pik in haar mond. Enkel mijn eikel en een paar centimeter verdween in haar mond. Ik begon een beetje heen en weer te stoten. Zacht, maar toch resoluut. Ze begon zelfs met haar tong bewegingen te maken, wat natuurlijk een heerlijk gevoel was.

Na enkele minuten pakte ik haar schouders vast en duwde haar achterover. Het volgde moment lag ze op haar rug. Ik dook gelijk tussen haar benen en kuste haar kutje. Even later had ik met mijn tong haar clitoris gevonden en likte vol overgave. Ingrid kreunde.. “Ohw hemel, wat is dat lekker.. Mijn man doet dat nooit… Hmmmm…“ Ik bewoog mijn hand richting haar kutje en duwde langzaam een vinger naar binnen. Ze was vochtig, heel vochtig. Met gemak duwde ik een tweede vinger bij haar naar binnen en krulde ze. Ondertussen bleef ik haar clitoris stimuleren met mijn tong. “OOhhww…. Als je zo doorgaat, ga ik straks komen hoor…” Met mijn andere arm reikte ik naar een borst en kneedde voorzichtig haar tepel. Dit was voor Ingrid niet lang uit te houden en met een diepe kreun kwam ze klaar. “OOOhhhhhhh……….”

Haar heupen kwamen omhoog en ze greep met beide handen mijn hoofd vast en drukte haar kut stevig op mijn mond. Haar lichaam bleef schokken, ik denk dat het zeker een minuut duurde voordat ze eindelijk tot rust kwam.
“Mijn hemel, Alex, niemand heeft mij ooit zo snel klaar laten komen.” Ik keek naar haar op, ze keek me met wazige ogen aan. “Als ik dat geweten had…. Dan had ik je al jaren geleden eeuh… geneukt. Je bent echt geweldig” Langzaam kwam ik naar boven, mijn pik was er klaar voor. Ik begon haar te kussen, onze togen worstelden met elkaar. Ondertussen pakte ik met mijn hand mijn pik vast en bewoog mijn eikel langzaam op en neer over haar schaamlippen. Ze kreunde zachtjes in mijn mond toen ik mijn eikel tegen haar haar kutje aanzette en hem bij haar naar binnen begon te drukken.
“Alex..? Zou hij toch wel passen..? Hmmgrrr…..” Langzaam bleef ik drukken totdat ik tot aan de helft in haar zat. Ik drukte me op met mijn handen en keek haar aan. “Vertel me dat je geneukt wil worden.” Ze keek me met haar staalgrijze ogen aan. “Neem me Alex, ik wil je! Maar je bent zo groot..”
Ik had een ander idee en trok me uit haar terug. Een teleurstellende kreun ontsnapte uit haar mond. “Neee….. ik wil je…” Ik liet me van haar afrollen en kwam op mijn rug naast haar terecht. “Als je me wilt, mag je het zelf doen…. Berijdt me alsof je op een hengst zit.”’ Ingrid kwam gelijk op haar knieën en in één beweging kwam ze over me heen. Terwijl ze me strak aan bleef kijken pakte ze mijn pik vast met één hand en bewoog hem heen en weer tussen haar schaamlippen.

“Ik zal je neuken zoals je nog nooit geneukt bent…..” Langzaam liet ze zich over me zakken. Haar mond ging open, maar er kwam geen geluid uit. Ze bewoog zich wat op en neer, totdat mijn pik tot aan de helft in haar zat. Ik kon zien dat ze het er wat moeilijk mee had. Ze bewoog wat naar boven, totdat enkel mijn eikel nog in haar zat. Plots liet ze zich uit helemaal zakken. Ze kreunde hard. Mijn pik was bijna helemaal begraven in haar kutje. Het gevoel was overweldigend. Zo strak had ik nog nooit een kutje rond mijn pik gevoeld.
Ingrid bleef eerst stil zitten om wat op adem te komen, maar begon toch langzaam wat te bewegen. Langzaam maar zeker begon ze me te berijden. Ik greep haar beide borsten en pakte haar tepels vast. Alsof ik haar tempo aan wilde geven trok ik haar aan haar tepels naar boven en beneden. Met moeite kwamen de woorden uit haar mond, “Alex…. Ik.. heb.. me.. nog nooit…. Zo gevuld.. gevoeld.. Ik denk dat ik zo weer ga … komen…” Een kleine pauze…. “Alex…. Mag ik komen..?”

Ik keek haar strak in de ogen, “Als je je als een hoer voor me gedraagt, mag je komen..” Wees een slet ! Wees mijn slet..!” Haar hand vloog naar haar clitoris en begon deze stevig te masseren. “OOhhww… ja…. Ik wil je hoer zijn… Ik neuk je !!” Ingrid liet zich echt helemaal gaan en bereed me alsof ze op haar paard zat. Haar heupen heen en weer, naar voren en achteren. Ze had geen enkele moeite meer om mijn forse pik te berijden. Ik bleef haar aan haar tepels trekken. Bijna dierlijke geluiden ontsnapten uit haar keel. Ik kon haar orgasme voelen naderen, ik voelde hoe ze begon te trillen. Ikzelf kon me ook niet meer inhouden. Mijn orgasme kwam als een donderslag bij heldere hemel.

Het leek alsof ik liters sperma bij haar naar binnen spoot, het bleef maar duren. Ingrid haar orgasme was net zo intens. Ze liet zich op mijn borstkas vallen en bleef maar naschokken. Enkele minuten later leek ze weer wat bij haar positieven te komen. Ze kneep wat met haar kutje in mijn slapper wordende pik. “Ik wil je voor altijd bij me houden, Alex. Kon dat maar… Ik heb geloof ik nog nooit zo’n orgasme meegemaakt.” Voorzichtig pakte ik haar hoofd vast en draaide haar gezicht naar het mijn. “We zullen je man eens laten zien wat voor een hoer jij kan zijn bij een andere man…” Ik glimlachte naar haar, “Dat wilde hij toch…? Hij zal het krijgen ook… “

Ondertussen was mijn slappe pik uit haar kutje geglipt, en voelde wat sperma over mijn pik en ballen lopen. Ingrid rolde zich van mij af en boog zich over me heen. Ze begon aan mijn pik te likken. “Ik weet hoe het sperma van mijn man proeft, maar nu wil ik het jouwe proeven… “ Ze zoog mijn slappe pik helemaal in haar mond en likte alles terug schoon. Zelfs het sperma dat op mijn buik lag likte ze helemaal op. “Niet slecht…, misschien wel beter dan van mijn man… “Ze begon hardop te lachen. “Ik weet het wel zeker… We zullen hem eens laten zien wie hier een hoer is!”
Ingrid stond langzaam op van het bed en zei, “Ik denk dat je beter kunt gaan. Ik wil me nog wat wassen. Mijn man komt straks thuis van zijn werk.”
Het duiveltje werd in mij wakker.. “ Ik zou willen dat je je niet wast…. Laat mijn sperma zitten en neuk je man straks als een echte hoer..”
Ze knipoogde naar mij, “Hoe ondeugend.. Afgesproken…”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11135 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Tweede keer Ingrid”

Plaats een reactie