BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zwemmen met Karlijn 2 van 3

Tot op de dag van vandaag zwelt mijn geslacht nog op als ik terug denk aan die keer met Karlijn en die waanzinnige ervaring. De nacht dat ik bijna mijn buurmeisje neukte! De afgelopen maanden draaiden we om elkaar heen. Vrijwel nooit waren we meer dan een paar minuten samen. Daarbij, het was inmiddels winter geworden en we hadden het zwembad winterklaar gemaakt. In mei, bijna een half jaar later zijn onze ouders, bij toeval weer gelijktijdig weg. Karlijn kwam tijdens mijn ontbijtje binnen gelopen. “Zullen we vanmiddag gaan zwemmen? Ik moet tot zes uur werken. Er is niemand thuis.” Zegt ze met een blos en een stoute lach. De afspraak was, uiteraard, snel gemaakt. Dus liggen we aan het eind van de middag samen in het zwembad, helemaal naakt. Het voelde vreemd, geil maar ook weer onwennig om naakt met mijn buurmeisje in het zwembad te stappen. Eerst hield Karlijn wat afstand maar dan komen er kleine aanrakingen en als de schroom weg is krult ze haar prachtige lichaam om mij heen. Weer vinden onze monden elkaar, onze handen zijn overal. Ik streel haar schaamheuvel terwijl zij mijn geslacht zachtjes aftrekt. “Gaan we hier… verder?” vraag ik. Ze glimlacht en streelt met een vinger over mijn lippen en knikte naar het kleedkamertje in de tuin. “Weet je, er staat een grote dubbele chaise longue in het prieel. We kunnen de deuren sluiten, zodat niemand ons kan zien.” zei ze terwijl ze tussen ons in reikte om mijn geslacht goed beet te pakken. Ze lacht luidt. “Mee komen!” Oh, fuck, zou dit de avond worden waarop we… “Ik wil het gewoon voelen. Jouw pik in mij in plaats van het handvat van mijn borstel. Trouwens, na onze eerste keer ben ik stiekem aan de pil gegaan.” Klonk haar stem resoluut. Ik ben te verbaast om te reageren. Deze, nu negentienjarige meid wil dus meer… meer dan de vorige keer.

We liggen samen op de bank. Spelen met elkaars lichamen. Ze streelt mijn benen en buik. Mijn handen liggen op haar borsten en ik speel met haar tepeltjes. Karlijn duwt mij in de bank en gaat tussen mijn benen zitten. “Eens kijken of ik weet hoe het moet.” Zegt ze zacht. Ze neem mijn geslacht in haar hand en begint me zachtjes af te trekken. “Dat is lekker.” Kreun ik zacht. Dan kust ze mijn eikel en trek de voorhuid terug. Ze likt de gevoelige kop, ik ril. Terwijl ze mij aankijkt laat ze haar mond over mijn eikel zakken. “Kun jij zo klaar komen?” vraagt ze plots. Ik knik van ja. Dan gaat ze helemaal los. Ze trekt me af en heeft mijn eikel in haar mond gevangen. Mijn handen liggen op haar hoofd, mijn vingers gevangen in haar haardos. Ik voel hoe mijn spanning oploopt. “Mag ik… in… je… mond?” Ze kijkt me aan en haar hand gaat sneller dan het licht. Ik kreun terwijl ik klaarkom. Kohlere! Ze is de eerste meid die mij in haar mond laat klaarkomen! Ik voel de ontspanning in mij komen en zak wat in elkaar. Karlijn lacht en slikt luidruchtig. Ik kijk haar aan. “Heb je nu mijn zaad ingeslikt?” Ze knikt trots van ja.

We zitten zo een tijdje. Dan besluit ik dat ik aan de beurt ben om haar te laten komen. Ik wil rustig beginnen en zet haar wijdbeens op de bank en neem plaats tussen haar benen. Haar kutje glinstert van het vocht. Mijn geslacht staat weer langzaam op. Maar de eerst een stukje voorspel. Ik moest gewoon proeven van haar weelderige borsten. “Ze zijn gegroeid.” Stel ik vast. Ze gniffelt. “Ja, nu een C, bijna D cup. Vind je ze mooi?” Ik vertelde Karlijn dat ik nog nooit zulke geile borsten had gezien laats staan, aangeraakt of gekust. Terwijl ik een keiharde tepel in mijn mond liet glijden speelde ik met haar andere borst. Ze kreunde zachtjes, zeker toen ik mijn tanden zachtjes in haar tepeltje zette. Ze kreunde en keek me aan. “Vind je me mooi?” Ze duwde me iets opzij en ging staan. Ze draaide om haar as en ik complimenteerde haar met haar heerlijke lichaam. Mijn handen volgde de baan van mijn ogen. Ik streelde haar buik, hield haar flanken vast terwijl ik kusjes rond haar navel zette. Ze kirde zacht. Toen de verder draaide kuste ik één voor één haar billen en duwde haar iets voor over. Brutaal liet ik mijn tong tussen haar billen omlaag glijden. Ze bukte iets verder en mijn tong ging richting haar sterretje. “Niet daar, dat is vies.” Weerde Karlijn af. Ik sloeg dat deel over en zette gulzig mijn mond op haar natte schaamlipjes. Ze kreunde luid. Toen duwde ze me weg en ging weer zitten.

Ze trok mijn gezicht naar haar borsten. Ik plaagde haar door haar andere tepeltje te likken en daarna er zachtjes naar te blazen. Haar rechter hand had ze tussen onze kruisen in gewrongen. Het leek er op dat ze zich vingerde. Ik ging voor haar staan en speelde met mijn harde geslacht. “Wil je het echt?” ze knikte van ja!. “Jouw pik ik langer en dikker dan dat handvat van mijn borstel.” Ik duwde haar iets terug op de zitting van het bankje en ging tussen haar benen zitten. Ik streelde haar dijen en mijn duimen ging over haar schaamlipjes. Karlijn pakte mijn geslacht beet en trok me zachtjes haar richting op. “Toe maar tijger… Doe het met mij.” Ik voelde hoe ze mijn eikel tussen haar lipjes heen en weer bewoog. Ze reikte naar voren en keek omlaag. Gespannen wachtte ik af. “Toe maar. Duw maar.” Zei ze zacht. Ik duwde mijn eikel voorzichtig naar binnen. Ze kreunde en keek gespannen omlaag. “Je bent zo dik… Toe maar iets meer.” Samen keken we gespannen toe hoe mijn pik in haar kutje verdween. Ik trok iets terug en duwde mijn geslacht telkens iets verder in haar. Ze kuste mijn voorhoofd. “Dit is zoooo lekker” kreunde ze. “Toe maar. Neem me.”

Met lange trage slagen begon ik haar te neuken. Haar mond zocht de mijne. Haar tong schoof mijn mond een stukje in. Zo geil! Mijn handen gingen van haar bovenbenen naar haar kont. Karlijn kreunde zachtjes. Met haar ene hand speelde ze met haar borsten met haar andere voelde ze rond mijn geslacht. “Je gaat me laten komen.” Zei ze zacht. Ik verzette mij tegen mijn orgasme, ik wilde dat zij genoot. Haar ademhaling werd korter, haar kreuntjes luider. “Sneller!” Ik versnelde mijn stoten. Ze begon zachtjes te trillen en te schudden en met een lange diepe kreun kwam ze klaar. Ik sloeg mijn armen om haar heen en samen genoten we van het moment. Zoenend genoten we van het moment. Na verloop van tijd glibberde mijn geslacht uit haar. Ze keek omlaag. “Geen zaad? Ben je niet gekomen? Ben ik niet goed genoeg?” klonk het onzeker. Ik kuste haar en stelde haar gerust. “Ik wilde je zien en voelen tijdens je orgasme.” “Maar? En nu? Wil jij ook klaarkomen?” Ik kuste haar en zei dat ik heel graag met haar wilde klaarkomen. Ze pakte mijn pik beet en trok er zachtjes aan. “Hoe dan?” Ik vroeg haar te gaan staan en voorover te bukken. Ze keek me aan. “Owwww.” Zei ze toen ze mijn idee door had. “Achterlangs?” Ze zette haar handen op de rugleuning van het bankje en keek om. “Toe dan… naai je in mij klaar. Spuit je zaad in mijn kutje.”

Mijn geslacht was weer op volle hardheid en de aanblik van deze mooie meid die met gespreide benen voor mij stond was zo geil! In een ruit kon ik ons zien staan. Ik zag hoe haar borsten zachtjes heen en weer bungelden. Resoluut greep ze mijn pik beet en leidde deze naar haar kut. “Toe maar…” Ik zette mijn handen in haar flanken en duwde zachtjes. Ze was nog zo nat van de vorige keer. Mijn geslacht gleed gemakkelijk helemaal in haar. Ik keek omlaag en zag alleen mijn buik en haar kont. Toen trok ik iets terug en ik kon ook mijn pik zien die in haar stak. “Neem me dan!” Ze keek ik de spiegelende ruit naar ons. Ik begin met trage stoten en pakte haar borsten beet. Telkens een beetje sneller er harder. Telkens als mijn buik tegen haar billen sloeg klonk er een luide knal. Karlijn kirde en kreunde. Ik liet alles los er ging er voor. Mijn handen gingen naar haar stevige heupen. Steeds sneller en harder stootte ik mijn geslacht in haar. Karlijn begon te kreunen en ik voelde mijn hoogtepunt aanstormen. In het raam zag ik haar tieten slingeren, mijn handen gingen er heen en grepen haar borsten. Het heerlijke gevoel in mijn lijf liep op. Ik zag alleen maar een heerlijk lichaam en mijn lul er telkens in schuiven. Even een moment van knikkende knieën.. en met een luide brul spoot ik mijn eerste straal zaad in haar. Ik greep haar heupen beet om meer zaad dieper in haar te kunnen lozen. Ik voelde haar schede samentrekken en ook Karlijn kwam klaar. We zakten samen voorover op het bankje en knuffelden. Toen mijn slinkende geslacht uit haar gleed ving ze wat zaad op met haar hand. “Ik wil het bankje niet vies maken…” Lachte ze. ”Dan krijgen we problemen met mijn ouders.” Ze haalde haar hand naar haar mond en likte mijn zaad op. Ik pakte een kleedje van het tafeltje gaf het haar. De drukte het tegen haar druipende poes. ”Kom, dan gaan we douchen. Ik wil straks nog een keer…!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9997 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie