BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (46)

Tijdens de rit van het vliegveld naar huis zaten Nelleke en Mary achteraan in de auto gezellig te praten. Ik kon niet verstaan wat zij aan het vertellen waren maar het was echt gezellig want regelmatig werd er gelachen en geknuffeld. Karen daarentegen was in slaap gevallen naast mij . Zij leunde zijdelings tegen het raam. Omdat zij ontspannen en lichtjes onderuit gezakt was, was haar rokje een beetje omhoog geschoven en kon ik tussen haar benen kijken. Zij had een mooi sexy broekje aan, een beetje doorzichtig. Op die manier kon ik zien dat zij intiem geschoren was. Verdorie ik kreeg het moeilijk in mijn broek en ook bij het autorijden, ik moest mijn aandacht op de weg houden maar kon het niet laten om af en toe toch te genieten van het mooie uitzicht. Toen wij de autosnelweg verlaten hadden had ik op de gewone weg meer tijd om naar die lekkere gleuf te kijken omdat ik een paar keer moest stoppen voor een verkeerslicht.

Thuis aangekomen schrok Karen wakker omdat Mary haar bij de schouders beet nam. Wij reden de garage in en wij stapten uit. De koffer uit de bak gehaald en met de lift naar boven. Nelleke nam Karen mee naar haar kamer. Nelleke had de kast wat opgeruimd zodanig dat Karen haar kleren in de kast kon hangen en leggen. Mary was in de living gebleven en keek rond. “God wat wonen jullie hier mooi” zei Mary “je zou niet zeggen dat dit een appartement is, grote living, mooie keuken en wat een uitzicht hebben jullie hier achteraan.” Zij kwam naar mij toe en leunde tegen mij aan “bedankt dat je dit voor Karen wil doen” zei ze. Ik lachtte en zei “ alleen maar omdat zij zo een leuke oma heeft”. Mary stompte tegen mijn schouder en gaf mij een luchtkusje. Ondertussen waren Nelleke en Karen ook terug in de living gekomen en nam Nelleke de beide dames mee voor een kleine rondleiding. Ik had een flesje wijn geopend en wij hadden een gezellige avond. Bij het slapen gaan zei Nelleke “Juul ik heb Mary afgesproken dat zij in ons bed slaapt samen met mij, wil jij op de zetel slapen?” Ik keek een beetje verbaasd maar kon niet anders dan akkoord gaan. Karen verdween naar haar kamer en Mary ging naar onze kamer. Nelleke kwam nog even een nachtzoentje geven en fluisterde “beter zo want anders zou Mary zich aan jou vergrijpen en met haar kleindochter in de kamer er naast….” Ik knikte dat ik het begreep. Ik kleedde mij uit, ging nog even naar de badkamer en ook nog even naar onze slaapkamer. Mary keek een beetje vreemd maar ik boog mij voorover en zei “een nachtzoentje voor mijn favoriete vriendin” en gaf haar een zoen op haar mond, waarbij ik mijn hand op haar borst liet rusten en even kneep in haar rechterborst. Mary knorde even en duwde mij weg. “Slaapwel lievelingen” groette ik en vertrok naar mijn zetel. Ik kon moeilijk de slaap vatten en speelde daarom maar met mijn stijve lul tot ik in slaap viel. Wist ik veel dat de dames zich ook amuseerden.

Na mijn nachtkus waren de dames lepeltje lepeltje gaan liggen met Nelleke tegen de rug van Mary aan. Nelleke had Mary een kusje in de nek gegeven maar wist dus niet dat dit voor Mary een heel teder gebaar was dat haar aan haar overleden echtgenoot deed denken. Nelleke beet in de schouder van Mary en liet haar hand afzakken naar de borst van Mary. Zij draaide cirkels rond de tepel die harder werd en uiteindelijk helemaal stijf kwam te staan. De dames sliepen in naakt dus Nelleke had vrij spel. In het schemer zag Nelleke dat Mary haar hand voor haar mond hield. Toch hoorde zij Mary licht kreunen. “Is Mary geil?” vroeg Nelleke verleidelijk. Mary kreunde en knikte. Nelleke liet haar hand afzakken tussen de benen van Mary en begon zachtjes over het natte spleetje te wrijven. Stelselmatig voelde zij haar vingers in de gleuf van Mary gaan. Mary wrong haar lichaam in alle bochten en moest moeite doen om niet te hard te kreunen. “Kom sletje, zal ik je laten klaarkomen” vroeg Nelleke. “Jaaaa… jaaaa” kreunde Mary zachtjes. Nelleke duwde een vinger in de natte soppende kut van Mary en duwde er onmiddellijk een tweede derde bij. “Mmm..mm..mmmm” hikte Mary. Nelleke draaide Mary op haar rug en terwijl zij die geil cougar vingerde, begon zij op haar harde tepels te zuigen. Mary duwde haar venusheuvel omhoog en maakte haar rug bol. Op die manier kreeg zij de vingers van Nelleke zo ver mogelijk in haar kutje. Nelleke duwde tegen haar G-spot aan en beet op een tepel. “Uhh… uhhh… uuuhhh” kreunde Mary. Toen plaatste Nelleke haar andere hand op het clitje van Mary en begon daarmee te spelen. Mary hield het niet meer en kwam met een verbeten trek op haar gezicht klaar. Nelleke liet Mary even tot haar positieven komen en gaf haar toen een zoen “welterusten schat”.

Ik was ’s morgens vroeg wakker en na de krant gelezen te hebben op de PC zette ik de tafel klaar om te ontbijten als de dames wakker zouden worden. Ik hoorde eerst beweging in de kamer van Nelleke en Mary, een van de dames ging naar het toilet op de badkamer. Ik hoorde dat het toilet werd gespoeld en een minuutje later kwamen de twee dames binnen. Ik kreeg van elks een ochtendzoentje en begon koffie en thee te zetten. Nelleke had haar badjas aan en Mary had mijn badjas aan maar die was voor haar veel te groot. Grappig zicht was dat. Zelf liep ik in mijn boxer en een T-shirt rond. Een beetje later kwam Karen in de living, zij had een nachtkleedje aan van T-shirt stof. Haar borsten stonden daar wel parmantig in gespannen. Tijdens het eten kwam Nelleke met het plan om samen met Karen het dorp en de nabij gelegen stad even te gaan verkennen, alsook te gaan kijken waar zij volgende week moest zijn voor haar stageplaats. Ik bood aan om mee te gaan maar Nelleke zei “neen blijven jullie maar hier dan kan je Mary gezelschap houden en bijpraten”.

Nelleke en Karen vertrokken na het ontbijt naar de badkamer en een half uurtje later waren zij vertrokken. Ik ruimde de tafel af en vertrok ook naar de badkamer. Toen ik mij aan het scheren was kwam Mary binnen en kwam achter mij staan. Zij leunde tegen mij aan en vouwde haar armen rond mijn borstkas. Zo bleef zij staan tot ik gedaan had met scheren. Zij liet mij los en nadat ik mij omgedraaid had knuffelde zij mij weer. “Juul ik heb je nodig, ik wil met je vrijen” zei Mary. Ik keek naar haar en zag haar verliefd naar mij kijken. Ik bukte mij en wij begonnen te tongzoenen. Eerst rustig maar stelmatig werd de kus vuriger en wilder. Ik trok mij terug en maakte de knoop van haar badjas los en liet die van haar schouders vallen. Daar stond Mary helemaal naakt, haar tepels stijf en haar kutje nog steeds geschoren en een beetje open van geilheid. Ik trok mijn T-shirt en boxer uit en mijn lul kletste tegen mijn buik aan. Die stond ook al staalhard. Ik nam haar hand en wij gingen de douche in, even het water laten lopen tot het warm was. Ik trok Mary mee onder de regendouche en terwijl het water op ons spatte waren wij met een vette diepe tongzoen bezig.

Ik liet mijn handen over het lichaam van Mary gaan en streelde haar op alle mogelijke plaatse behalve haar borsten en kutje. Mary reikte tussen ons in naar mijn harde lul en pakte die in haar hand. Met zachte kleine rukjes trok zij aan mijn lul. Na onze tongkus nam ik wat afstand en nam de zijspriet en richtte de straal op haar openstaande geile kut. Ik draaide aan de knop tot er een harde pulserende straal uitkwam en richtte die pal op haar clitje. “Oooeeeeehhhh” klonk er uit de mond van Mary. Dit had zij duidelijk niet verwacht. Zij vond het lekker want kronkelde met haar lichaam tegen de straal aan, zij reikte met haar handen naar haar kut en trok haar kutlippen helemaal open om de straal nog beter op haar clit te krijgen. Ik ging korter bij met de straal en duwde de opening van de pulserende straal in haar geile kut om zo het warme water een deel in haar kut te laten pulseren. “Uuuuuhhhhh…. Uuuuuhhhhhhhhhh” kreunde Mary. Ik wist van Nelleke dat die straal een zalig gevoel gaf in de kut en ook langs de G-spot drukte.

Mary kromde haar onderlichaam en en stak haar kut naar voor om de straal nog beter tegen en in haar kut te krijgen. Ik draaide de kraan nog iets verder open om de sterkte van de straal nog te verhogen. “Uhh…uuh….. uuuhhh….. jjjjjaaaaaaaaaa ….. kooooooommmmmmmm” kreunde Mary. Ik moest haar vastpakken anders zou zij gewoon op de grond gezakt zijn, zo hevig raasde haar orgasme door haar lichaam. Zij hing slap in mijn armen en moest even op adem komen. Ondertussen had ik de spons genomen en waste haar lichaam terwijl zij nog in mijn armen hing. Toen zij terug op krachten was, spoelde zij de zeep van haar lichaam en nam de spons om mijn lichaam te wassen met speciale aandacht voor mijn lul. Ik wilde echter nog niet klaarkomen en ging onder de straal uit om mij te kunnen afdrogen. Mary volgde en ik nam de handdoek om haar af te drogen. Zij nam de andere handdoek en wreef daarmee over mijn lichaam. Bij mijn penis aangekomen maakte zij mijn peniskop bloot en wreef met de handdoek net achter de rand van mijn peniskop. Man wat voelde dat geil aan. Mary lachte en beet op haar onderlip. Dit spel was nog niet gespeeld. Zij keek mij aan, kwam tegen mij aanstaan en kuste mij met een diepe tongzoen. Toen zijn losliet keek zij mij aan en zei “Ik hou van hou Juul”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5775 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie