BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

4. Becca wil ook..

De volgende morgen deed ik mijn ogen open en keek naar Becca, ik zag dat ze naar me lag te kijken. “Goedemorgen lekkere dekhengst van mij, lekker geslapen?” Loom rekte ik mij uit, en voelde hoe Becca mijn pik in haar hand nam. “Hmmm…. Ik denk dat deze jongen wat overuren gaat draaien in de toekomst…” Ik keek haar vragend aan en zei tegen haar dat ze toch niets te kort kwam. “Ik word nog steeds geil op je en kan je wel elke dag een beurt geven…”
Becca sloeg het dekbed open en ging overeind zitten. “Maar als jij Ingrid ook neukt, dan wil ik niet dat jij mij gaat verwaarlozen, zoals Wim en Ingrid. Misschien moet je straks nog wat blauwe pillen gaan slikken…” Becca boog zich voorover en nam mijn reeds groeiende pik in haar mond en zoog er enkele keren op, terwijl ze met haar toch rond mijn eikel draaide.”Mmmmm…. Ik proef mijzelf nog.. Ik ben jaloers op Ingrid dat ze deze paal in haar keel kan krijgen.”

Ik wist het! Becca was jaloers op Ingrid, nadat ik mijn verhaal over haar verteld had. Ik zei lachend dat ze een jaloers kreng was. “Owh, nee hoor, ik vind het prachtig dat Ingrid nu ook eens bevredigd wordt en dat jij haar daarbij kan helpen… Maar…. Ik wil Ingrid ook wel eens jaloers maken…”
Becca sloeg één been over mij heen en plaatste mijn pik tegen haar kale kutje aan. Ze liet zich er overheen zakken en blijf zo zitten. Ze kneep een paar keer flink in mijn pik met haar kutje en keek mij aan. “Ik zou ook wel eens door Wim geneukt willen worden, terwijl zij toekijkt.” Ik vertelde haar dat Wim niet zo groot geschapen is en het niet zo lang kon volhouden. Ze kneep nog een paar keer in mijn pik. “Ik heb wel jouw hulp daarbij nodig…. Laat mij maar… Ik heb zo wel mijn trucjes om hem daarbij te helpen…” Haar hand ging richting haar kutje, pakte haar clitoris vast en begon zich hevig te vingeren. “Oohhh…. Ik word bloedgeil van de gedachte alleen al…. Niet bewegen nu… Ik wil klaarkomen terwijl je me compleet opvult. Oohh….”
Ik pakte haar borsten vast en begon haar tepels te masseren. Becca kreunde diep, “Jahh.. Oohh… knijp er in.. Hard! Ik ga zo komen hoor…. Ohw jah…. Mag ik komen…?” Ik kneep stevig in haar tepels en trok er venijnig aan. “Nee slet… Ik mag niets doen, jij mag niet klaarkomen…” Ze stopte met zich te vingeren. “” Nee slet… Blijf jezelf vingeren! Ik wil zien hoe lang je dit kan volhouden.” Ik probeerde haar tot het uiterste te drijven, maar enkele momenten later kwam ze schokkend klaar en liet zich bovenop mij vallen. Ik voelde hoe haar kutje continu verkrampte.

Ik wachtte totdat ze bewegingloos op me bleef liggen en rolde haar van me af, mijn pik gleed uit haar kutje. Ik hoorde een teleurstellende kreun. Ik ging op mijn knieën naast haar hoofd zitten en begon hard aan mijn pik te trekken. “En slet hoort onder het sperma te zitten…” Becca opende haar mond wijd open om te proberen mijn sperma op te vangen. Dit was zo’n geil gezicht, even later spoot ik mijn sperma over haar gezicht. Ze kon toch wat met haar mond opvangen, wat ze gelijk doorslikte. De rest kwam over haar voorhoofd, ogen en haren heen. Nu zag ze er pas uit als een echte slet!
Becca wreef het sperma uit haar ogen zodat je haar ogen open kon doen. Ze stak haar vinger in haar mond en likte hem af. Ik weet dat ze van de smaak van sperma houdt. Ze wreef ook een deel sperma over haar gezicht. Ze zegt altijd dat sperma het beste middel is tegen rimpels.
Ik bedacht me hoe gelukkig ik was met zo’n vrouw. Ze kan supergeil zijn, vind het geen punt dat ik Ingrid geneukt had, en wilde zelf ook wel eens door een ander genomen worden. Maar ja, hoe moest ik dat voor elkaar krijgen…?

Na een verkwikkende douche zaten we even later aan het ontbijt en vroeg ik Becca of ze een idee had om Wim en Ingrid zover te krijgen. Ze vroeg zich af in hoeverre ik Ingrid zover kon krijgen. Ik vertelde haar dat ik dacht dat Wim een echte ‘cuckold’ was, en dat hij alles zou doen voor zijn vrouw. Ingrid kon echt wel dominant zijn en hij had daar schijnbaar geen moeite mee. Verder had Ingrid al blijkbaar een crush op mij sinds haar tienerjaren. Ingrid zou zeker meer willen, dat had ze trouwens al gezegd. We zouden wachten totdat Ingrid of Wim weer met mij er over zouden beginnen.
Erg lang moest ik niet wachten. De volgende Zondagmorgen ging ik weer als routine alleen naar de paarden. Het leek een mooie warme dag te worden. Nadat ik de auto geparkeerd had kwam Ingrid al naar buiten. Ze had niet veel meer aan dan een paar teenslippers en een lang T-shirt, tot net onder haar billen. Ze gaf me gelijk een stevige zoen op de mond. “Ik heb weer zin in je.”, zei ze gelijk. Ze trok haar shirt omhoog en liet me een mooi kaalgeschoren kutje zien. “Dat heb ik speciaal voor jou gedaan. Vind je het mooi?” Ik ging er met mijn hand langs, het voelde zacht en glad aan. “Ik kan haast niet wachten om er misbruik van te maken…”, lachte ik.

Ingrid vroeg of ik geen zin had in koffie, waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Ik was aan de keukentafel gaan zitten, Ingrid zette een dampende koffie voor mijn neus en ging zelf vlak naast mij op de keukentafel zitten. “Waar is Wim?”, begon ik het gesprek. “Oohw… die ligt boven alweer te wachten totdat jij mee naar boven komt, maar laat hem maar wachten.” Vanaf mijn positie kon ik Ingrids gladgeschoren kutje net niet zie, Ze moet gezien hebben dat ik naar haar aan het loeren was en deed haar benen iets wijder. “Hmm… ik vind het altijd opwindend zoals jij naar me kijkt..” Ik schoof mijn stoel naar achter zodat ik een beter zicht had. Ingrid maakte hier gelijk gebruik van en schoof ook wat op, zodat ze recht voor me op tafel zat. Ze spreidde haar benen en gaf me een goed uitzicht op haar kutje. Ik legde mijn hand op haar bovenbenen en spreidde haar benen verder. “Wat vindt je man er eigenlijk van dat jij hier beneden met mij bent..? Wordt hij toch niet jaloers…?”

Ingrid zweeg even, “Natuurlijk is hij jaloers, maar daar raakt hij juist opgewonden van. Trouwens, je hebt vorige week toch zelf gezien hoe snel hij in m’n kontje klaarkwam?” Ingrid ging uitnodigend achteroverleunen, met haar handen achter zich op tafel. Ik boog me voorover en likte plagend haar kutje van onder tot boven, wat een diepe kreun ontlokte.
“Vertel me eens. Ben jij toch niet jaloers…?” Ik likte haar weer een keer. Ik voelde hoe ze licht verstijfde. “Ik ben echt een jaloers kreng hoor… Wim mag van mij nog niet eens naar een ander kijken.” Ik bleef haar langzaam likken. Die zal nog wat meemaken, dacht ik bij mezelf… Ingrid liet zich achterover op haar elle bogen vallen en begon hevig te kreunen. Haar man boven moest dat wel horen. Ik denk dat dat ook haar bedoeling was. “JAhh..! Lik me..”, riep ze luider, “laat me klaarkomen.!” Ze ging op haar rug liggen en pakte met beide handen mijn haren vast en trok me stevig tegen haar reeds druipende kutje aan. Ik zette mijn lippen over haar clitoris en zoog haar clitoris mijn mond in. Zachtjes knabbelde ik erop terwijl ik met mijn tong haar clitoris stevig onder handen nam.” Ze gilde het haast uit. “OOOhhhh… Jahh jahh… !!” Met haar heupen stootte ze zich naar boven, ondertussen liet ze mijn haar niet los. Ik geloof dat ze helemaal wild werd. Ik slobberde al haar vocht naar binnen. Even later nam haar orgasme af. Ze lag hijgend op de keukentafel. Ze liet haar handen naast haar op de tafel vallen. Ik keek op en zag haar zo liggen. “Je zou jezelf eens moeten zien… Je bent echt een geil ding…!”

Ze werd nog roder dan ze al was. “Dat heeft nog nooit iemand tegen mij gezegd, maar bedankt voor het compliment.” Ze richtte zich terug op en keek met geile ogen naar mij. “Ga je mee naar boven? Dan laat je Wim zien hoe een echte man een vrouw hoort te beminnen.” Ze sprong van de tafel af en trok haar shirt over haar hoofd.
In de slaapkamer aangekomen lag haar man braaf te wachten. Ingrid instrueerde hem hoe hij op het bed moest gaan liggen. Ze wilde hem op zijn rug met zijn hoofd naar het voeteneind. Ze kroop over zijn hoofd heen en zette haar reeds slijmerige kutje op de mond van haar man. “En nu lik je me!”, zei ze resoluut. Ze raakte Wim zelf niet aan, maar begon met haar kut de mond van Wim stevig te berijden. Het gezicht van Wim kwam steeds meer onder haar geile sappen te zitten. Ze gaf geen enkel goedkeurend geluid, maar keek over haar schouder naar mij. Een klein knikje was genoeg voor mij. Ze deed haar mond open, ik wist gewoon wat ze wilde. Ik kroop op het bed en ging tussen de benen van Wim zitten. Mijn paal stond kaarsrecht overeind. Ingrid boog zich voorover en nam mijn pik in één keer tot bijna de helft in haar mond.

Het volgende wat ze deed was toch wel iets om hier te schrijven. Voorover gebogen, steunend op haar handen probeerde ze mijn handen te pakken. Op deze manier kon ze enkel leunen op mijn pik in haar mond. Ik voelde mijn eikel tegen het achterste van haar keel drukken. Ze pakte mijn handen vast en bracht deze naar de zijkant van haar hoofd. Ik begreep daaruit dat ze in haar mond geneukt wilde worden. Ik greep haar hoofd stevig vast en drukte mijn eikel haar slokdarm in. Ingrid begon heftig door haar neus te ademen. Ik trok haar hoofd van mijn pik af en draaide haar hoofd naar boven, “Wil je dít? Wil je dat ik mondje en keel misbruik…?” Ze kon enkel maar knikken en deed haar mond zo ver mogelijk open. Ik duwde mijn eikel haar mond in, zelf deed ze haar hoofd zover als mogelijk achterover, op die manier kon ik mijn pik bij haar naar binnen wringen. Ik pakte haar hoofd stevig beet en stootte voorwaarts. Ik voelde haar slikken… Mijn eikel gleed door hoor keel rechtstreeks haar slokdarm in. Ik bleef drukken en voorwaarts stoten. Enkele ogenblikken later perste ik haar neus bijna plat tegen mijn onderbuik.

Ik trok haar hoofd van mijn pik af en vroeg nog een keer. “Wil je dat ik je zo misbruik…?” Ze zei niets…. Ze pakte mijn heupen vast en trok mij tegen zich aan. Ik dacht nog bij mezelf, ‘Fuck.. Wat voor een beest heb ik hier wakker gemaakt?’ Ingrid bleef zichzelf over mijn pik schuiven, elke keer perste ze zichzelf met haar neus tegen mijn onderbuik. Ik zag dat ze haar heupen keihard in haar man zijn gezicht aan het stoten was. Ze was ons beiden keihard aan het neuken. Haar man neukte ze met haar kut, mij neukte ze met haar mond.
Ingrid kwam volgens mij tot een overweldigend orgasme. Ik had enkele momenten mijn pik diep in haar keel en Ingrid beukte bijna letterlijk haar kut op het gezicht van haar man. Haar lichaam begon hevig te schokken. Ik dacht dat ze helemaal wild werd. Ik trok mijn pik uit haar mond en Ingrid schreeuwde bijna, “Ahhhhhhhh…” Haar lichaam leek te stuiptrekken. Ze liet zich vallen en ze leek bijna levenloos. Haar hele lichaam schokte. Hier schrok ik toch wel van, en even wist ik niet meer wat ik moest doen.

Enkele ogenblikken later leek Ingrid weer bij haar positieven te komen en zei enkel, “Neuk me.” Wie ben ik om daar nee tegen te zeggen… Ik stapte van het bed af en ging achter haar staan. Pakte haar heupen vast en richtte mijn pik op haar kale kutje. Haar man lag nog steeds onder haar kutje, ik kon hem zien kijken. Ik was zo ontzettend geil, ik gaf er in principe niets om wat hij er om zou geven. Ik duwde gewoon mijn eikel in haar kutje en pakte haar heupen vast. Ingrid duwde terug, ze wilde mij gewoon hebben. Ik drukte stevig door, mijn pik ging bijna moeiteloos haar warme, hete kut binnen. Ik bleef doorduwen totdat hij helemaal begraven zat. Ik kon Wim zijn gezicht niet zien, maar hij moest wel van heel dichtbij zie hoe ik mijn paal in zijn vrouw haar kut begroef. Ik kom Ingrid enkel horen kreunen. Op dat moment gaf ik nergens meer om, ik wilde kost wat kost deze hete kut vullen. Ik greep met één hand haar haar vast en trok haar hoofd achterover. Ze kon niets meer uitbrengen dan een soort van gegrom. Hortend en stotend kwamen haar woorden uit har mond. “Neuk me…, vul me… Jahh, ik wil je… “ Het was wat onsamenhangend..

Ik werd overvallen door een gevoel van liefde voor deze prachtige vrouw. Ze had eindelijk haar seksualiteit ontdekt, en genoot er op dit moment echt van. Ze was nog nooit echt bevredigd door haar man, en nu gaf ze zich volledig over aan mij. Waarom had ik haar nooit eerder proberen te verleiden? Door al die gedachten werd ikzelf bijna overvallen door mijn eigen orgasme. Voor het eerst had ik er geen controle meer over. Ik begroef mijn pik diep in het kutje van Ingrid en voelde straal na straal mijn sperma haar kutje vullen.
Na dit wel heel intense orgasme trok ik langzaam mijn pik uit Ingrids kut. Een lading met sperma kwam mee naar buiten. Ik zag Wim aanvallen op de kut van zijn vrouw. Ik kon een gevoel van walging bijna niet onderdrukken. Welke man zou dit doen…? Ingrid perste zelfs haar kut op de mond van haar man. Sprakeloos stond ik naar dit tafereel te kijken. Wim was het kutje van zijn vrouw aan het leeg zuigen.

Na enige tijd, stom geslagen hiernaar gekeken te hebben, stond Ingrid langzaam op van het bed. Ze deed een paar stappen in mijn richting en kuste me. “Loop met me mee naar beneden.”, zei ze zacht. Ze pakte mijn hand en ik liep achter haar de slaapkamer uit. Zelfs toen ze de trap afliep liet ze mijn hand niet los. Eenmaal in de keuken draaide ze zich om en pakte me ze vast en gaf me een tongzoen.
Ingrid verbrak de kus en zei. “Nu wil je vast wel iets sterkers drinken,.” en liep naar de koelkast. Ze pakte een fles wijn en twee glazen en schonk ze zwijgend in. Ze keek me aan met haar staalgrijze ogen. “We hebben het hier over gehad, hij wilde het zelf hoor…” Ik wist precies waar ze het over had.
Ik nam eerst een slok van de wijn, het was wel veel te vroeg om iets te drinken, maar op dat moment dacht ik daar niet aan. “Ingrid…, wat vind je daar nu zelf van dat je man sperma van een andere man uit je kutje zuigt?” Ze keek me eerst zwijgend aan. “Ik vind het niet echt prettig, maar hij is mijn man, en ik hou van hem.”

Na een pijnlijke vijf minuten van stilte pakte ik Ingrid vast. “Luister… misschien is je man onzeker geworden en wil hij experimenteren ofzo. Misschien is het tijd om wat meer zeker van zichzelf te worden. Zeker op het gebied van seks.”
Ik zag Ingrid eerst denken. “Ikzelf heb mijn innerlijke verlangens gevonden. Ik kan en wil een eeuhh,, slet zijn voor jou. Ik denk dat Wim ook nog wat te leren heeft.” Ik pakte haar hoofd vast met beide handen. “Misschien…. Maar ik denk dat jij ook nog heel wat te leren hebt…. Kom, drink je glas leeg, we gaan terug naar boven.”
Terug in de slaapkamer vroeg ik aan Ingrid waar ze de handboeien had gelaten. Ze liep naar het nachtkastje en haalde ze tevoorschijn. Ik nam ze uit haar hand en vroeg haar om te draaien. Ik pakte haar polsen vast en klikte ze vast achter haar rug met de handboeien. Ik vroeg hetzelfde aan Wim, Even later zaten ze samen op het bed met hun polsen geboeid achter zich en keken mij vragend aan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6953 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “4. Becca wil ook..”

Plaats een reactie