BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heerlijk weerzien

Ben op Pinkpop met twee vrienden als ik aan de bar sta wat biertjes te halen, sta nog in de rij nog zeker tien wachtende voor me wat van de muziek te genieten, ineens een hand op mijn schouder.
Kijk opzij om in twee schitterende fonkelende ogen te kijken, Brian wat doe jij hier? Silvia roep ik verbaasd dat is lang geleden.
We gaan de rij uit kletsen over hoe het gaat wat we doen en waarmee we de tijd verdrijven, na een dik half uur als mijn maten op zoek zijn gegaan naar het bier geeft ze me haar nummer en adres kan ik eens aan komen.

Weet inmiddels dat haar man Pieter heet en zakenman is maar veel te vaak van huis, ze heeft twee dochters waarvan er ook 1 hier is maar die ziet ze zo niet, we sluiten weer aan in de rij halen ons drinken en beloof dat ik aan zal komen.

Zie haar tijdens het festival niet meer hoe ik ook een paar keer gezocht heb, nou is het geen heel opvallende vrouw maar ik vond haar vroeger het snoepje uit het dorp, heb een tijdje wat met haar gevreeën en heb haar zelfs een keer mogen vingeren weet nog hoe strak dat kleine kutje was.

Silvia is ongeveer 175 lang schat haar net 50 kilo, lang haast wit haar en zat altijd met haar neus in de boeken als ze niet bij me achter op de bromfiets zat.

Droom de dagen erna nog een paar keer van haar en ruk me af met haar in gedachten, de dagen gaan voorbij de weken volgen, vakantie in een tentje diep in Zweden verstopt met mijn kano een beek van boven naar benden roeiend.
Eten uit de natuur ben zelf niet zo’n vleeseter dus vruchten zat die je gratis kan plukken.
Na drie weken weer thuis om dan nog een week uit te rusten van mijn tocht, dan mag ik weer aan het werk dus rij van bedrijf naar bedrijf om koffiezetapparaten te onderhouden repareren of vervangen, rustig werk hoef me nooit druk te maken en heb de tijd aan mezelf.

Het is eind september super mooie dag vrijdagmiddag twee uur als de reparatie die uitgevoerd moest worden in tien minuten klaar is en besluit naar huis te gaan dit was de laatste voor deze week.
Rijd op de Rijksstraatweg en dan schiet me ineens te binnen dat dit de weg is waaraan Silvia woont, parkeer de auto aan die kant zoek het adres en zie dat het drie kilometer verderop is, bel haar even denk ik maar waarom heb ik het nummer niet gelijk in mijn telefoon gezet dus op goed geluk op pad.

Mijn routeplanner geeft aan dat het adres links van me is waar ik alleen bomen zie met een soort van fietspaadje dus wederom op goed geluk, na een lange flauwe bocht duikt er ineens een groot houten schutting op, er staat een paal links van me met een grote knop dus druk erop.

Kom binnen lig achter het huis te zonnen, het hek gaat open en gelijk achter me weer dicht, er komt een haast landhuis groot huis in beeld, zo meneer en mevrouw hebben goed geboerd gaat er door me heen.
Zie het pad naar de voordeur en auto’s recht van me staan dus zet daar mijn auto bij, achter het huis ligt ze te zonnebaden en gelijk komt ze me in beeld, slank heel slank mooie kleine punt borstjes en in haar broekje die twee smalle lipjes die ik wel gevoeld heb maar nooit gezien.

Zie tussen een coniferen haag een boogdeur dus waag een gokje, klink omlaag deur gaat perfect open en kijk een ruime tuin in keurig gemaaid haast gemillimeterd, kijk even rond en zie dan achter wat struiken een ligstoel staan dus doe een gok.

Loop netjes via het klinkerpaadje naar het terras om haar door languit op een ligstoel te zien liggen, grote zonnebril op haar mooie slanke hoofdje en al best wel verkleurt, toples ligt ze en die kleine puntborstjes hebben plaats gemaakt voor twee mooie volle exemplaren zie ik onmiddellijk.

Ze gaat snel zitten bril omhoog en Brian jou had ik niet verwacht, ze springt gelijk in de benen slaat haar armen om me heen voel gelijk die lekkere borsten tegen mijn borstkas drukken en drie flinke dikke kussen waarvan er twee vol op de mond.

Dacht dat mijn moeder me weer eens kwam vervelen maar zal wat aandoen lacht ze, meid blijf gewoon jezelf doe ik ook wat uit het is veel te warm voor al die kleren, ze kijkt me even bedenkelijk aan en vraagt of ik al een beetje gekalmeerd ben met een brede grijns.

Ben zo koud als een ijsklompje lach ik maar wat zie je er geweldig uit en bekijk haar alsof ze kleren aan heeft, haar borsten staan vier vooruit het is me gelijk duidelijk dat die gekocht zijn maar wat prachtig, nog steeds een mega strak buikje en dan die heupbeenderen nog steeds een beetje naar voren.
Wat ook nog steeds is is het spleetje van haar broekje waar je naar binnen kan kijken van bovenaf, ze heeft een spierwit touwtje met een lapje voor die nou niet gelijk heel groot is, bevalt het vraagt ze en geeft zelf gelijk antwoord.
Die bobbel in je broek verteld me genoeg lacht ze volgens mij moet je wat drinken, cola heb je dat vraag ik en ze wenkt me mee, loop achter die mooie billen aan die zo lekker op en neer gaan.

Ze trekt in een onwijs mooie ruime keuken een koelkast open en zegt bedien je zoals je dat vroeger deed, zelf zet ze die billen tegen het aanrechtblad en kijkt me trots aan, zoals vroeger zeg ik en ze knikt met duidelijk nu een beetje nerveus.

Pak een blikje cola ga voor haar staan leg een hand in haar nek en trek me naar haar toe, onze monden versmelten gelijk aan elkaar om dan het koude blikje tussen haar schouderbladen te drukken, smeerlap schreeuwt ze dat is koud.
We kijken elkaar even aan zeg net als vroeger toch en weer zakken onze monden op elkaar, onze tongen beginnen elkaar langzaam af te tasten tot we weer zoals pubers elkaar aflikken alsof het de eerste keer was.

Dan voel ik haar hand tegen mijn broek aan drukken om een tel later haar vingers zo goed als mogelijk rond mijn pik pakt.
Onder het geweldige kussen voel ik mijn broek losgaan zakt omlaag om dan haar vingers rond mijn pik te voelen, alleen mijn slip beschermt me nog een beetje maar mijn pik staat strakker dan wanneer ik me ook kan herinneren, onze monden komen van elkaar kijken elkaar aan zonder een woord te zeggen, dan zakt ze al kussend langs mijn redelijk strakke buikje omlaag.

Kijk wat er gebeurt zie haar vingers het boord vasthaken en langzaam over die harde pik heen omlaag te trekken, mijn pik gaat geheel omlaag wat haast pijn doet maar als hij dan vrij komt slaat hij als een moker tegen mijn schaambeen aan, ze lacht op een jeugdige manier en meld dat de spetters haar om de oren vliegen.

Dan omsluiten haar handen mijn pik als zij op haar knieën voor me zit, kijkt me even aan verteld dat ze hier al jaren van gedroomd heeft en dan zie ik dat kleine mondje van haar haast helemaal gevuld worden door mijn pik, heb mijn handen in haar witte haren en volg de bewegingen van haar hoofd en voel haar mond mijn pik in en uit schuiven.

Als ik mijn pik diep in haar mond weg zie zakken moet ze even kokhalzen maar dan gebeurt er iets wat ik nooit heb meegemaakt, zit in haar slokdarm ze geeft me een Deep Throat zit twee maal diep in haar keel en dan komt ze van me los, til haar op kus haar en zeg als we elkaar weer aankijken dat dit voor mij de eerste keer was.
Voor mij ook nog nooit zo’n lummel gehad zegt ze wist altijd al dat je flink geschapen was maar toen durfde ik niet en nu wil ik niet anders meer en slaan gelijk onze tongen weer in elkaar.

Tijdens het kussen heb ik mijn hand aan een borst geslagen die aanvoelt alsof hij echt is die tepel tussen mijn vingers lijkt elke tel harder en groter te worden.
Onze monden komen even van elkaar dan vraagt ze of ik haar buiten wil pakken, ik knik zeg niet dat het ooit mijn droom was, ze doet mijn bovenkleding uit kust mijn harde tepels om me dan naar buiten te drukken.

Liggen mannetje om me op het gazon te drukken, zak omlaag neem wel gelijk haar bikini broekje mee omlaag door de koortjes aan beide zijden los te trekken, voor mijn ogen komt het kleine smalle kutje zoals ik van gedroomd heb.
Twee smalle dunne wel opgezette lippen kleven aan elkaar maar glimmen duidelijk, ik ga je berijden zoals ik gedroomd heb lacht ze me toe, ik lig op het keurig gemaaide gras en zij slaat haar been over me heen.
Zie haar lippen glimmen nu haar benen even ver uit elkaar zijn om dan haar hand rond mijn pik te voelen en zien, ze kijkt me aan zegt zacht dat dit jaren eerder gebeurt had moeten zijn, dan zie ik haar omlaag zakken.
We blijven elkaar aankijken, voel mijn pik tegen haar kut aankomen even laat ze hem tussen haar natte lipjes doorgaan en dan dan gebeurt het, voel mijn pik omsloten worden door een eerlijk strak kutje.
Eerst alleen mijn eikel die naar binnen gaat, weer naar buiten, zie dan dat ze op haar onderlip bijt ogen sluit en dan zakt ze in een keer door tot aan de bodem, ze kijkt me nu aan met haar mond open zegt niks maar blijft even zo met mijn pik diep in haar op me zitten.

Wat ben jij groot hijgt ze wat ben jij enorm lekker daarbinnen, ik heb haar borsten beide vast draai die harde tepels tussen mijn vingers en zij rust met haar handen op mijn borstkas, haar kutje gaat op en neer het is alsof mijn pik gemolken wordt wat is dit onwijs lekker.
Dan brengt ze een hand tussen haar benen begint haar klitje te strelen, weet je dat ik hier al jaren van droom hijgt ze, die pik van me moet haast in haar baarmoeder zitten denk ik, dit is de beste beurt die ik ooit gehad heb en moet eerlijk zeggen heb er veel gehad met veel dames.

Ze blijft op me dansen, normaal was ik al lang klaar gekomen maar waarom nu niet is me onduidelijk maar dit is zo lekker, besluit het heft over te nemen zeg dat zij nu uit mag rusten en we draaien om zonder dat die pik van me uit haar gaat.

Ze ligt onder me benen weid als een kikker en ik er tussen, haar hand speelt nog steeds met haar klitje, ik begin haar op mijn manier te neuken, langzaam er in snel eruit om er dan ook gelijk weer snel naar binnen te glijden.
Ze kreunt nu hardop slaat haar benen om me heen om dan haar kut te voelen aanknijpen, we kijken elkaar aan dan zegt ze dat ze voor het eerst met een pik in haar klaar gaat komen, ik ook zo zeg ik en dan begint haar kut echt te knijpen haar benen klemmen zich steviger om me om met grote open ogen haar hele lijf te voelen schokken.

Hoe lang we zo hebben liggen klaarkomen omdat toen haar kutje zo lekker strak om me heen klemde ik mijn sperma zeker tot haar slokdarm in haar gespoten moet hebben.
We liggen een tijd in elkaars armen op het gras kussen elkaar na een tijde om zo nog even te blijven liggen, zullen we gaan douchen vraagt ze we stinken als beesten, weer even kussen dan lopen we naakt het huis in om eindelijk aan te komen in een wel hele grote badkamer.

De badkamer is groter dan mijn keuken, een douche zoals ik die nog nooit gezien heb, een ronde buis waar van alle kanten water op je komt en zo heerlijk, ze kruipt tegen me aan slaat haar armen om me heen om zo een tijdje te staan knuffelen.

Na een tijdje sponsen we elkaar af drogen elkaar af en laat me leiden naar haar slaapkamer die ook onwijs is net als het bed waar ze me op drukt.
Zonder een woord te zeggen zoenen we weer een eind weg haar hand is bezig me weer op te geilen wat redelijk makkelijk gaat.

Als mijn pik tijdens het zoenen gelijk weer hard wordt kruipt ze weer op me, weer dat handje van haar die hem in haar kutje laat verdwijnen, ze bereid me als een amazone kust me laat me met haar borsten spelen om me dan te vragen of ik haar van achter wil nemen lekker diep en lekker hard.

Ze kruipt op haar knieën voor me die billen zo heerlijk vlak voor me die gewoon open staan en gelijk tegen haar ster aankijken, haar kutje staat een stukje open is drijfnat dus zet daar die pik van me tegen aan, pak haar heupen beet en vraag of ze hem lekker of hard wil hebben.
Lekker hard zegt ze ram die paal van je in me, pak me goed vast aan haar heupen om me dan klaar te maken voor een geweldige stoot.

Ram die pik van me naar binnen en haar hoofd komt een halve meter vrij van het bed en gilt ja dit is lekker, kan me het niet voorstellen maar doe dit nog drie keer speel met mijn vingers met haar klit en weer komt ze na een tijdje gillend klaar, ze zakt op het bed neer ligt zwaar te ademen en haar lichaam schokt nog steeds af en toe.

Draai haar op haar rug ze ligt er alsof ze geslacht is, armen omhoog in rust benen nog weid uit elkaar en haar kutje die gewoon blijft leeglopen, laat mijn mond omlaag gaan zet die op die smalle lipjes en begin haar te beffen.
Nee niet doen ik kan niet meer roept ze maar slaat haar benen om mijn hoofd en zit lekker opgesloten, lik dat kleine kutje van haar druk twee vingers die drijfnatte kut in om haar zo kermend van plezier denk ik tot weer een orgasme te brengen.

Als ze eindelijk weer tot rust is gekomen haal ik mijn drijfnatte vingers uit haar lekkende kut en weet dat het bed verschoond moet worden wat een grote natte plek waar ze in ligt.

Ze lijkt wel bewusteloos zo roerloos ligt ze maar ze kijkt me wel aan, kruip naast haar til haar op leg haar een halve meter van de natte plek af, we kijken elkaar aan haar hand legt ze in mijn nek trekt me naar zich toe maar kust me niet.

Waarom hebben we dat vroeger niet gedaan zegt ze weet zeker dat ik je niet had laten gaan, kus haar zeg dan dat dit ook gewoon was geworden, ze trekt me nu naast haar om beide in slaap te vallen.
Wordt wakker van een vreemd gevoel maar als ik mijn ogen open zit er een pijp dame aan mijn pik te zuigen aan een staalharde pik.
Blijf liggen zegt ze nu is het mijn beurt om gelijk weer over mijn pik heen te zakken, denk dat ik een van de beste pijpbeurten krijg die er bestaat, als ze weer mijn pik helemaal haar keel in laat gaan kom ik klaar om zeker drie dikke kwalsters sperma diep haar keel in te schieten.
Haar mond gaat van mijn pik af ze trekt nog even twee flinke klodders sperma die ze in haar openstaande mond laat komen.

Moe en verslagen kruipen we een tijd later samen in haar grote bad heerlijk met de voeten naar elkaar toe.
Dan hoor ik dat haar man kort na Pinkpop is overleden aan een hartinfarct, ook hoor ik dat zij hier woonde en hij in een flat in Den Haag voor zijn werk, hij had een minnares dus al zeker tien jaar heb ik geen seks gehad.

Na een dik uur als het water afkoelt drogen we elkaar af bestellen eten, ik haal het bij het hek weg in een duster en zie de jonge man met grote ogen kijken, had even niet in de gaten dat mijn pik zichtbaar was die slap omlaag hing.

Binnen vallen we aan op de twee pizza’s die wel besteld hebben om daarna heerlijk naakt van de ondergaande zon te genieten.
Als het donker is liggen we in elkaars armen kijken elkaar aan zeg dat ik me sinds jaren weer gelukkig voel, zij geeft aan dat er een droom is uitgekomen, in het donker pijpt zij mij nog eens ik bef haar om haast tegelijk klaar te komen.

Vanaf die dag ben ik niet meer van haar zijde geweken en leven nu twee weken samen om elkaar elke gelegenheid uit te wonen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8090 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Heerlijk weerzien”

Plaats een reactie