BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

5. Wie heeft nu de controle?

Ik heb besloten om heel het verhaal in delen op te schrijven., Ik was begonnen om mijn erotische ervaring op te schrijven, maar het lijkt toch veel meer te worden dan ik eerst in gedachten had. Het verhaal zal als puzzelstukjes in elkaar vallen. De namen heb ik aangepast, maar alle betrokkenen zullen het herkennen. Uiteindelijk loopt alles goed af voor alle mensen die hier een rol in hebben gespeeld.

Ik zocht mijn telefoon die ergens in mijn broekzak stak. “Ik heb mijn vrouw alles verteld, wees niet bang, ze wordt er zelf ook ontzettend geil van.” Ik nam mijn telefoon en belde Becca. “Hey hallo schat, kom je ook…?”, is alles wat ik zei. Ik ging op de stoel tegenover het bed zitten. “En nu wachten we even.” Ik zag Ingrid en Wim nerveus naar elkaar kijken.

Ik denk dat het geen tien minuten duurde toen ik buiten een auto hoorde. Even later werd er op de deur geklopt. Ik liep naar de hal en riep naar beneden dat ze binnen mocht komen. Zelf ging ik terug op de stoel zitten. Even later kwam Becca de slaapkamer in en keek naar ons drieën.
Becca zelf zag er indrukwekkend uit. Ze had een duur zwart leren jurkje aan met daaronder een paar hoge naaldhakken. Ze kwam autoritair over, terwijl ze dat helemaal niet is. Maar ik was van plan om het spel mee te spelen, enkel bij de gedacht begon mijn pik alweer te groeien.
“Kijk de drie ‘overspelige’ hier eens zitten…”, begon Becca. Wim en Ingrid sloegen hun ogen neer. Becca draaide haar eigen naar het echtpaar. Het mooie figuur van Becca kwam in het jurkje tot zijn recht. Kijkend naar haar perfecte kontje begon mijn pik nog meer te groeien Dát, en natuurlijk de gedachte van wat komen ging. “Alex heeft mij alles verteld. Hoe jullie hem hebben kunnen verleiden om Ingrid te neuken.” Ik had bijna medelijden met de twee die op het bed zaten. Beiden durfden Becca niet aan te kijken. “Ik kom hier nu ook al jaren, en ik vind het in principe ook niet erg dat mijn man Ingrid neukt. Maar…. Zonder dat jullie mij dit eerst gevraagd hebben…?” Ingrid keek als eerste ook naar Becca, ze had de geile ondertoon in Becca haar stem gehoord. “Ingrid, jij geile slet… sta op en ga op Alex zijn schoot zitten.”

Ingrid stond op en liep in mijn richting, mij vragend aankijkend. Ze draaide zich om en nam plaats op mijn schoot. Doordat haar handen op haar rug geboeid waren voelde ze mijn pik toen ze ging zitten. De geile slet liet hem niet meer los en kneep er af en toe in.
Becca deed een stap in de richting van Wim. Uit de zak van haar jurkje haalde Becca iets tevoorschijn. Ik kon niet zien wat het was. Ze boog zich voorover naar Wim en ik hoorde Wim kreunen. Ik merkte dat Ingrid wilde opstaan, maar ik hield haar vast rond haar middel. Het was duidelijk dat de jaloersheid van Ingrid naar boven kwam. Ingrid nam een teug adem on iets te gaan zeggen, maar ik legde mijn hand over haar mond.
Becca stond op en liet ons zien waar ze mee bezig was. Ze had de pik van Wim stevig vastgebonden met een soort veter. Zijn pik was al aardig aan het groeien. Becca had dat ook al een paar keer bij mij gedaan. Het zorgt ervoor dat je pik goed hard en stijf blijft. Klaarkomen wordt dan wel heel moeilijk. Becca knoopte haar jurkje los en liet het van haar schouders glijden. Ze droeg een mooi zwart setje lingerie en zag er adembenemend uit op haar naaldhakken. Ze ging wijdbeens voor Wim staan en gaf hem een duwtje, zodat Wim op zijn rug op het bed kwam te liggen. Zijn inmiddels rood aangelopen pik stond fier overeind. Hij leek inderdaad wel groter en dikker dan normaal.

Becca keek over haar schouder in onze richting met een geile glimlach. Omdat ik nog steeds mijn hand over Ingrid haar mond hield moest ze wel door haar neus ademen. Ingrid snoof heftig door haar neus. Het was echt een jaloers kreng…
Ondertussen had Becca zich voorovergebogen en nam Wim zijn pik in haar mond. Ingrid had het niet meer en kronkelde op mijn schoot. Als ik ze niet vast had gehouden, dan was ze waarschijnlijk naar het stel voor haar gevlogen om er een eind aan te maken. Becca had ondertussen een ander idee, ze was naast Wim op het bed gaan zitten en pakte de pik van Wim vast. Deze was bijna paars aangelopen en klopte met de regelmaat van zijn hartslag. Becca bukte zich zijdelings over de pik van Wim heen en liet een klodder speeksel uit haar mond vallen. Ze legde haar hoofd op de buik van Wim en liet ons goed zien wat ze aan het doen was. Haar mond ging open en nam de pik van Wim helemaal in haar mond verdwijnen. Het formaat van Wim kon ze klaarblijkelijk goed hebben, want deze verdween helemaal in haar mond. Ik hoorde een goedkeurende, “Hmmmm…” Wim lag zwaar te kreunen. Ik weet dat Becca goed is met haar tong en mond.

Becca haalde de pik van Wim uit haar mond. “Hmmm… niet zo groot als die van Alex, maar wel heel erg lekker…” Ik begreep precies waarom ze dit zei. Aan de ene kant was het een boost voor Wim zijn zelfvertrouwen, aan de andere kant wakkerde ze de jaloersheid van Ingrid aan. “Ik denk dat ik al mijn gaatjes ga laten vol spuiten door deze heerlijk lul…!” Ze pakte hem weer vast en begon hem weer te pijpen. Even later liet ze pik weer los. “Als jij mijn man neukt, dan mag ik toch ook de jouwe neuken?”, zei ze tegen Ingrid. Ik haalde mijn hand van de mond van Ingrid vandaan. Ingrid zei niets, ze was waarschijnlijk aan het nadenken over de woorden van Becca.

“Waarom zet je je eigen niet op mijn man z’n lul…? Ik wil zien hoe hij jou open splijt met zijn lul.” Ik pakte Ingrid rond haar middel vast en tilde haar naar boven. Mijn pik stond strak gericht op het kutje van Ingrid. Langzaam liet ik Ingrid weer zakken. Mijn eikel wrong zich tussen haar schaamlippen. Ze was niet zo vochtig als al de andere keren… Dat zal wel komen omdat ze meer bezig was met jaloers te zijn. Ik had de benen van Ingrid met mijn knieën ver uiteen geduwd, zodat mijn vrouw hier goed zicht op had. Ik drukte Ingrid steeds verder naar beneden. Het was wel wat pijnlijk, maar ik denk dat Ingrid wel meer pijn zou hebben door haar droge kutje. Ingrid haar mond ging open. “Aaaahhhh…. “, was het enige dat ze kon zeggen terwijl ik haar kutje steeds verder leek open te splijten.

“Geef de jaloerse slet wat ze nodig heeft..!”, hoorde ik mijn vrouw nog zeggen. Op dat moment duwde ik Ingrid keihard op mijn pik. Haar mond nog steeds geopend, maar er kwam geen geluid meer uit. Ik liet haar zo zitten om haar kutje te laten wennen aan de indringer. Ondertussen had Becca haar ene been over Wim heen geslagen en zat ze in een positie om hem te berijden. Ze schoof haar slipje aan de kant en pakte de pik van Wim vast en plaatste deze voor haar kutje. Tergend langzaam liet ze zich zakken, terwijl ze over haar schouder naar Ingrid keek. Ingrid moet wel kijken, ze had niet veel keuze. Langzaam maar zeker zag ik de pik van Wim in het kutje van mijn vrouw verdwijnen. Om wat olie op het vuur te gooien zei Becca, “Neuk mijn kutje, jij dekhengst. Neuk het hard…” Wim stootte zijn paars aangelopen pik in mijn vrouw.

Dit liet Ingrid klaarblijkelijk toch niet onberoerd, wan ti voelde haar kutje kleine bewegingen maken. Langzaam maar zeker begon ze steeds meer te bewegen. Met één hand ging ik over haar kutje, toen ik haar clitoris streelde kon ze een zachte “Mmmmm…”niet onderdrukken. Met twee vingers spreidde ik haar kutje helemaal open en met mijn middelste vinger begon ik haar clitoris te bewerken. Haar heupen schokten een beetje en ik kon voelen hoe ze steeds vochtiger werd. Op een gegeven moment kwam Ingrid een klein beetje omhoog en liet zich weer over mijn pik zakken.
Ingrid kon een vloek niet onderdrukken. “………., waarom ook niet… Dit is echt geil..”

Ze begon me te berijden, dit kostte haar geen enkele moeite met haar getrainde benen van het paardrijden. Haar clitoris was aardig opgezwollen en ik probeerde deze tussen drie vingers vast te pakken. Omdat ze nog niet dreef van het geil lukte me dit. Ik begon haar af te trekken alsof het een kleine pik was. Ze keek naar beneden naar haar eigen kutje, “Jah.., jah.. Trek me af.. Oohww… ik ga zo komen.” Met m’n andere hand pakte ik een tepel vast en begon daar ook ritmisch aan te trekken. In hetzelfde ritme als ik haar clitoris aan het aftrekken was. Bijna schreeuwend kwam ze tot een hoogtepunt, Een vloed van haar geil stroomde over mijn diep begraven pik. Je zou bijna denken dat ze spuitend klaarkwam. Haar lichaam bleef maar schokken. Na wat een eeuwigheid leek stond ze op, mijn pik petste tegen mijn buik aan. Ze stak haar handen verder naar achter, als een vraag om haar handboeien af te doen. Ik stond op om het sleuteltje van het nachtkastje te pakken en ik ontdeed haar van haar handboeien.

Onmiddellijk liep ze richting het bed, waar mijn vrouw haar man aan het berijden was. Ze kroop naast haar man en gaf hem een diepe kus. “Vind je het lekker…? Is haar kutje misschien beter dan dat van mij…?”, vroeg ze met een tikkeltje jaloerse ondertoon. Wim had het moeilijk. Hij wilde wel klaarkomen, maar Becca had met de veter zijn pik goed afgebonden. Uit ervaring wist ik dat klaarkomen tot het uiterste uitgesteld werd. Het enige wat hij kon uitbrengen was, “Jah… “
Ik denk dat Ingrid dit niet had verwacht. Ze werd denk ik zelfs een beetje kwaad. “Neuk de slet dan…!! Geef haar je zaad dan…! Mijn kutje is van Alex.” Ze vernederde hem hiermee, maar het had tot gevolg dat Wim harder ging kreunen. Becca kreeg dit door en begon hem hard te neuken. “Kom… geile hengst, kom in mijn kut! Neuk me dan…”

Wim zijn heupen kwamen hard omhoog en hij gaf een schreeuw toen hij eindelijk klaarkwam. “Aaaaaahhhhhh………!!!” Becca wist precies wat ze moest doen. Ze hield zich stil en bewoog niet meer. Ze wilde nog niet al zijn zaad uit hem persen. Daarna stond ze op. Een kleine hoeveelheid sperma kwam naar buiten toen Wim zijn pik haar kutje verliet. Zijn pik zag er niet uit, hij was bijna paars Becca wachtte enkele momenten en loste de veter een klein beetje. Een zucht van verlichting ontsnapte aan Wim zijn mond. “Ik ben nog niet klaar met jou hoor… Ik heb nog enkele gaten die gevuld moeten worden. Ze rolde Wim op zijn buik en stak haar hand naar me uit. Ik gaf haar het sleuteltje en ze maakte zijn polsen los. Wim rolde zijn eigen weer op zijn rug. Becca stond op van het bed en trok haar slipje uit. Haar BH volgde en ze liet haar prachtige borsten zien aan Wim. Hij stak z’n handen uit om ze vast te pakken. Becca kroop terug op het bed en liet Wim zijn gang gaan. Ze schoof steeds verder naar boven en bracht haar kutje boven de mond van Wim. “Terwijl jij met mijn tepels speelt, ga jij me eens goed klaar beffen. Kom, ik hou wel van wat ruig… Lik knijp, bijt me… “Ze plantte haar kale kutje boven op Wim zijn mond en begon zijn gezicht te berijden.

Ik was Ingrid bijna vergeten door dit geile tafereel. Ze zat op handen en knieën naar mijn vrouw te kijken. Ik nam plaats achter haar en plaatste mijn pik tegen haar gewillig kutje aan. “Van wie is dit kutje nu?”, vroeg ik wat luider, zodat Wim dit ook goed kon horen. “Oohhww…. Mijn kutje is van jou… Enkel van jou…” Dat wilde ik horen… Ik pakte Ingrid bij haar heupen beet en drukte mijn pik helemaal naar binnen. Dat ging een stuk makkelijker dan even geleden, ze was een stuk vochtiger na haar intense orgasme. Ik penetreerde haar maximaal langs achteren, volgens mij raakte ik haar baarmoedermond. Ingrid kreunde diep, “Jah… ooh… jah… Ik ben van jou… “Volgens mij wilde ze Becca en Wim zelf jaloers maken. Ik moest toch even slikken bij wat er uit haar mond kwam, “Ik wil jou… maak me zwanger…. Ooohh….”
Becca keek eens naar Ingrid, maar ging gewoon verder het gezicht te berijden van Wim. Ik kon aan haar zien dat ze ook naar een hoogtepunt aan het stevenen was. Even later was het zover, ze gooide haar hoofd achterover en kwam met een luide kreun klaar. Wim moest uit alle macht het geil van mijn vrouw wegslikken.

Mijn vrouw klom van Wim af en ging op de rand van het bed zitten en keek naar Ingrid en mij. Ingrid keek op naar mijn vrouw en kreunde diep van genot. Mijn vrouw nam haar kin vast en keek van dichtbij in haar ogen.. “Dus jij wilt mijn man hebben om je te plezieren…?” Ik stootte eens extra hard mijn pik in Ingrids kutje. “Ummpfff….. Jahh…. Ik kan geen genoeg van hem krijgen..” Becca gaf Ingrid een kus op haar mond. “Als jij mijn man wilt neuken, dan wil ik jouw man hebben… En wel nu… In mijn kontje.”

Ik zag Wim met grote ogen kijken wat de twee vrouwen aan het bekokstoven waren. Volgens mij is Wim niet echt een liefhebber van een lekker kontje, maar ik denk dat de keuze al voor hem gemaakt was. Becca keek naar Wim z’n pik en terug naar Ingrid. “Waarom pijp je hem niet even? Maak hem maar goed glibberig.” Ingrid keek naar de paarse pik van haar man, nog helemaal bedekt met het geil van mijn vrouw. Ze slikte…. Ik denk dat ze nog nooit het geil van een andere vrouw geproefd heeft.. Aarzelend bewoog ze haar hoofd richting de pik van haar man en stak aarzelend haar tong uit. Ik gaf haar nog een flinke stoot met pijn pik. Ik kwam hard tegen haar baarmoedermond aan. Ingrids mond vloog open. Op dat moment duwde Becca Ingrid over de pik van haar man. Ze kon niet anders meer, ze moest hem wel pijpen. Ik bleef in haar doorstoten, elke keer dat ik stootte schoof de pik van haar man diep in haar mond.

Mijn vrouw stond op en zei dat ze zich even ging opfrissen en op zoek ging naar wat olie of vet. Ik had bijna te doen met de twee… Wim die moest toekijken hoe zijn vrouw langs achter genomen werd. Zijn eigen, nog steeds afgebonden, pik werd gepijpt door zijn vrouw. En dan met de gedachte dat hij zo Becca in haar kont moest neuken.
Enkele minuten later kwam mijn vrouw weer de slaapkamer binnen, ze nam plaats naast Ingrid op handen en knieën. “Ik denk dat hij nu wel nat genoeg is.”, zei ze tegen Ingrid. “Kom op Wim, tijd om mijn laatste gaatje te nemen.”
Wim stond langzaam op en nam plaats achter Becca welke haar hand door haar benen stak en de pik van Wim naar zich toe trok. Ze zette de pik tegen haar kontje aan en bewoog een beetje. “Kom, dekhengst, neuk mijn kont.” Becca had er totaal geen moeite mee, want ik neem haar regelmatig in haar kontje. Wim drukte wat door en in no-time zat hij helemaal in mijn vrouw haar kontje. Mijn vrouw bewoog zich niet, maar spoorde Wim aan om haar stevig te nemen.

Bijna vals zei ze tegen Ingrid, “Als jij een kindje van mijn man wilt, zul je hem toch harder moeten neuken…” Bijna enthousiast pakte ze met één hand langs onder mijn ballen vast en begon ze zachtjes te kneden. Ingrid spreidde haar knieën steeds wijder, zo kon ik haar maximaal penetreren. Ingrid deed haar best om mij klaar te laten komen. Haar hand ging af en toe naar haar clitoris, om het volgende moment mijn ballen weer te pakken en te kneden. “Ooohww jah… geef me je zaad..!”
Ik kwam steeds dichter bij een geweldig orgasme. Ingrid moest dat gevoeld hebben en begon haar clitoris fanatiek te bewerken. Even later barstte haar orgasme los. Ze greep mijn ballen en trok er hard aan. Ik hield het niet meer en begon haar vol te spuiten. Ze kneep en trok hard aan mijn ballen, alsof ze de laatste druppel uit me wilde trekken. Het werd bijna zwart voor mijn ogen.. Wat een geweldig orgasme, en wat een pijn in mijn ballen. Ze had me werkelijk helemaal leeg geknepen.

Wim keek neer op zijn vrouw, hij zag haar gapende kut en begon mijn vrouw hard te neuken. Het zou voor hem ook niet lang meer duren voordat hij weer tot een pijnlijke ejaculatie zou komen. Becca maakte er een beetje een show van, Wim dacht er niet aan om Becca ook genot te geven. Ik zag aan haar dat ze aan het ‘faken’ was en ze was een manier aan het zoeken om zelf meer plezier te hebben. Plotseling zei ze tegen Ingrid, “Kom hier…. Ik wil het zaad van mijn man uit je kutje hebben…” Met een ruk draaide Ingrid haar hoofd naar mij en keek me met grote ogen, bijna angstig aan.
Ik zei niets, maar met een handgebaar was het Ingrid wel duidelijk wat er van haar verwacht werd. Langzaam schuifelend over het bed kwam ze voor Becca te zitten. Becca trok haar aan haar benen en duwde ze maximaal open. Ingrids kutje lekte sperma, dat haar bilnaad inliep. Mijn vrouw dook gelijk tussen haar benen en begon gretig het kutje van Ingrid te likken. “Mmm…“ Ingrid bleef mij met grote ogen aankijken. Ze had dit nooit van haar leven verwacht. Becca probeerde haar tong zover mogelijk in Ingrids kutje te wringen. Ze was van plan om zoveel mogelijk van mijn sperma uit haar kutje te zuigen.

Wim kon het bijna niet geloven.. Hij was mijn vrouw nu wel erg hard in haar kontje aan het neuken. Terwijl mijn vrouw zijn vrouw aan het beffen was. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij niet ver van een zaadlozing af was. Ik ken deze truc van mijn vrouw… Ze wacht net zolang totdat de zaadlozing daar is. Met een schreeuw kwam Wim klaar, wat pijnlijk is met afgebonden ballen en pik. Mijn vrouw greep tussen haar benen door en gaf een ruk aan de veter.. De knoop sprong los en zijn pik en ballen werden bevrijd. Nog een schreeuw van Wim, zoiets zal hij in zijn leven nog nooit gevoeld hebben. Het leek erop of hij een orgasme bovenop het bestaande orgasme kreeg. Wim begon te schokken en viel bovenop mijn vrouw. Daar bleef hij hevig schokkend liggen. Becca was Ingrid bijna aan het uitvreten, zo ging ze tekeer op haar kutje.

Wim liet zich bijna van mijn vrouw afvallen. Hij leek bijna het bewustzijn te verliezen. Hij bleef uitgeput, bijna doodstil liggen. Becca richtte zich op en keek Ingrid aan. “Zo neuk je een vent!” Vol ongeloof bleef Ingrid haar aankijken. Becca had net haar man voor de tweede keer laten klaarkomen, en hoe!
Becca ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. “Nu is het aan jou!,” zei ze tegen Ingrid. “Ik wil dat je me beft, zoals je waarschijnlijk nog nooit gedaan hebt.” Ingrid was duidelijk in paniek, ze had waarschijnlijk geen enkele ervaring met vrouwen. Wat moest ze nu doen?
Becca drong aan.. “Kom hier met je mond..” Ingrids ogen schoten van mij naar het kutje van mijn vrouw en terug. Becca deed er een schepje bovenop.. “Je hebt me al geproefd.. Je hebt de lul van je man toch ook netjes schoongemaakt. Wees niet bang.., ik ben echt niet lesbisch hoor.. Ik kan gewoon genieten van een lekkere befbeurt.

Dat is waarom ik zoveel van mijn vrouw hou, ze is vrij en open in geest. Ze zal alles proberen wat ze niet kent. Ik pakte de tepels van mijn vrouw vast en bewoog ze tussen mijn vingers door. Mijn vrouw begon te kreunen. “Oh jah…. Met z’n tweeën, heeeerlijk…” Waarschijnlijk overgehaald door wat ik deed met mijn vrouw kwam Ingrid langzaam met haar mond op het kutje van mijn vrouw af. Aarzelend stak ze haar tong uit en likte voorzichtig de schaamlippen. Becca bracht haar handen naar haar kutje en spreidde haar schaamlippen voor Ingrid.

Toen Ingrid, misschien per ongeluk, over de clitoris van mijn vrouw ging, kreunde ze en moedigde ze Ingrid aan.. “Jah… daar… heeeeerlijk..” Ik denk dat Ingrid wat meer moed had gekregen en begon wat fanatieker te likken. Het gekreun van mijn vrouw werd steeds luider. “Jah… hmmm… zuig op m’n clit..” Ingrid zoog haar eigen vast op de clitoris van mijn vrouw. “Oooooww… Jah… Meer…. Meer!” Ingrid keek mij aan, ik zag een soort vragende ogen. Ze wist klaarblijkelijk niet wat ze verder moest doen. Ik opende mijn mond en maakte draaiende bewegingen met mijn tong. Ik denk dat ze het begrepen had, want het volgend moment schoten de heupen van mijn vrouw omhoog. Ik denk dat Ingrid verast werd door deze beweging en liet de clitoris ontsnappen. Maar Ingrid was een goede leerling.. Ze dook weer op mijn vrouw af en zoog de clitoris naar binnen. Met haar handen pakte ze de heupen vast van mijn vrouw. Ze zou niet weer verast worden..

Als mijn vrouw wil, en het goed naar haar zin heeft, kan ze supersnel klaarkomen. Maar deze keer, denk ik, dat ze van plan was om Ingrid tot het uiterste te testen. Ik denk dat Ingrid op de reacties van mijn vrouw handelde, ze deed het, zeker voor de eerste keer, echt goed. Ik ken mijn vrouw al jaren en weet al haar snaren te raken. De volgende keer dat Ingrid naar mij kijk stak ik twee vingers op en maakte een soort krullende beweging. Ingrid had het gelijk door en duwde twee vingers in het kutje van mijn vrouw. Mijn vrouw pakte met beide handen Ingrids hoofd vast en drukte haar kut stevig omhoog. Nu kon ze Ingrid wel testen.., maar dit zou ze niet lang volhouden… Mijn vrouw liet het hoofd van Ingrid los, en greep het dekbed vast. Ze was aan het klaarkomen. Ingrid merkte dit natuurlijk en probeerde alles om mijn vrouw een geweldig orgasme te bezorgen. Ik zag haar zelfs de clitoris van Becca tussen haar tanden nemen en eraan te trekken. Dit was te veel voor mijn vrouw en schreeuwend kwam ze tot een orgasme. Ingrid bleef maar zuigen en ik zag haar af en toe slikken.

Nadat mijn vrouw tot rust gekomen was, liet Ingrid pas los en keek op naar mij. Haar gezicht zat onder het geil van mijn vrouw. Becca kwam omhoog en keek Ingrid aan, “Je zou niet zeggen dat je geen ervaring hebt, je hebt het goed gedaan.” Ingrid gaf een knipoog naar mij.
Ingrid sprong van het bed en zei dat we eerst allemaal een douche moesten nemen, daarna zou ze voor ons een lunch klaarmaken. Na de lunch hebben we nog een geile middag beleefd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11122 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie