BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (18)

interseksNa de heerlijke seks met Sofie werd ik ’s nachts totaal onverwacht deelgenoot gemaakt van de seksuele escapades van Sam en Nina. Nina kwam in mijn mond klaar terwijl Sam haar befte.

Ik was ook even in het bed gaan liggen. Ik rechts van Nina, Sam lag aan haar linkerzijde. Beide streelden we de borsten van Nina en natuurlijk ontmoetten onze handen elkaar daar. We gaven elkaar een kneepje van verstandhouding en streelden daarna verder. Na een paar minuten zei ik: “Ik neem aan dat jullie het mij niet kwalijk nemen, maar ik ga nu terug naar de andere kamer. Ik wil niet dat Sofie alleen wakker wordt.” Na een korte stilte was het Nina die zei: “Wat ben jij een lieve man. Jij denkt echt overal aan. Natuurlijk mogen we Sofie niet vergeten. Ga maar snel.” Ze richtte zich op en gaf me een kus. Ik stapte uit bed, liep om, om ook Sam een welterusten-kus te geven, en zei: “Slaap lekker lieverds, tot morgen.” Ik beende de kamer uit, de badkamer in, sloot de deur achter me en liep naar de volgende tussendeur. Ik wilde nog wat water drinken omdat ik dorst had, maar ik bedacht me dat dan de prettige smaak van Nina verloren zou gaan. Dus dan maar even niet. Ik ging naast Sofie liggen, drukte mijn lichaam stevig tegen haar aan en viel als een blok in slaap.

Toen ik wakker werd, leek het alsof de geschiedenis zich opnieuw herhaalde. Hoe vaak was ik al niet, sinds mijn kennismaking met Sam, wakker geworden omdat ik werd gepijpt. Wat dat betreft was ik echt een geluksvogel. En ook nu voelde ik natte lippen over mijn penis gaan. Met gesloten ogen lag ik te genieten. Tot ik me ineens realiseerde dat het anders was. Dit was niet Sofie die me pijpte en het was ook niet Sam. Ik sloeg het dekbed van mij af en opende mijn ogen. Als eerste zag ik Sam, die aan het voeteneinde van het bed zat. Ik keek opzij en zag Sofie nog in een diepe slaap. Toen keek ik naar beneden. Daar zag ik dat mijn gevoel mij niet bedroog: het was Nina die me lag te verwennen. Ze keek op, liet mijn pik even uit haar mond gaan en zei: “Geniet jij maar even, zoals jij me vannacht hebt laten genieten.” Direct daarna schoof haar mond weer over mij lid heen. Ze pijpte me, ze trok me met één hand af en met de andere streelde ze mijn ballen. Zoiets kan maar tot één uitkomst leiden: klaarkomen. Ik gaf aan dat het zover was, maar Nina bleek onverstoorbaar. Ik voelde schokgolven en dat ultieme, tintelende gevoel door mijn lichaam trekken terwijl ik ejaculeerde. Nina pijpte als slikkend gewoon door, tot het moment dat ze al mijn zaad had genuttigd. “Zo mag je me vaker wakker maken, Nina”, zei ik. “Dankjewel.”

Nina stond op en sloeg haar armen om de zittende Sam heen. Ze drukte een kus in haar haren. Sam sloot even haar ogen, genietend van dat moment. Sofie lag ondertussen nog in diepe rust. Ik vroeg aan Nina: “Heb je wel eens gebeft?” Ze schudde haar hoofd. “Dan is dit het moment. Laat Sofie ontwaken zoals je mij hebt wakker gemaakt.” Nina reageerde terughoudend en keek wat onbeholpen naar Sam. “Ik zal je helpen”, fluisterde ze zachtjes.

Het kwam goed uit dat Sofie op haar rug lag. Haar benen waren enigszins gespreid en haar armen lagen boven haar hoofd. Er was dus alle ruimte. Toch verplaatste Sam heel voorzichtig de benen van Sofie zodat haar kutje nog beter bereikbaar werd. “We doen het als volgt”, fluisterde Sam. “Jij begint heel voorzichtig haar kutje te likken, daarna gaat Peter haar borsten strelen en vervolgens begin ik met haar benen.” Nina verplaatste zich, zodat ze met haar tong de gesloten vagina van Sofie kon likken. Sam en ik keken toe en zagen de schaamlippen langzaam opzwellen. Daardoor opende het kutje van Sofie zich langzaam maar zeker. Dat was voor mij het moment om met mijn vingertoppen de borsten van Sofie te strelen. Heel zachtjes draaide ik cirkels waarbij mijn vingers steeds dichter in de buurt van haar tepels kwamen.

Toen ik die bereikt had, begon Sam – half over Nina gebogen – de benen van Sofie te strelen. Eerst aan de buitenkant vanaf haar voeten richting haar knieën, maar al snel meer naar de binnenzijde van haar bovenbenen. Tong, handen en vingers mistten hun uitwerking niet. Sofie begon in haar slaap te zuchten en haar hoofd rolde naar de andere kant. Haar mond was nu dicht bij de mijne, dus zette ik mijn mond op de hare en streelde met mijn tong haar lippen. Plotseling opende Sofie langzaam haar ogen. Ik trok even terug zodat ze op mijn gezicht kon focussen. Een glimlach verscheen op haar mond. Ze bewoog haar lippen en zei: “Mmmm… goedemorgen lieve Peter. Dat voelt goed…” Ze sloot weer even haar ogen, maar al snel opende die zich opnieuw. Het was alsof ze zich ineens realiseerde dat het onmogelijk was dat ik haar dat zalige totaalgevoel kon schenken terwijl ik naast haar zat en alleen haar borsten streelde. Ze keek naar beneden en zag wat er gebeurde. “Dat is wel heel aangenaam wakker worden zo: een heerlijke tong en mond die mijn poesje verwend en twee paar handen die me strelen.

Peter, wil je alsjeblieft mijn tepels wat aandacht geven?” Ik voldeed graag aan dat verzoek. De ene tepel nam ik in mijn mond, begon erop de zuigen en liet mijn tong spelen met die heerlijke uitstekende knop, de andere streelde ik met mijn vingers en liet die tussen mijn vingertoppen heen en weer draaien. Terwijl Sam de binnenzijde van de dijen van Sofie streelde, kwam de aandacht van Nina steeds meer bij het klitje van Sofie te liggen. De uitwerking laat zich raden: Sofie begon steeds meer te kronkelen en riep plots: “Jahaaaaaaa…” Een hevig orgasme denderde door haar lichaam. Ik beet en kneep zachtjes in haar tepels, wetende dat een klein beetje pijn het orgasme alleen maar kan versterken. Nina stopte op aangeven van Sam met beffen en complimenteerde haar: “Dat deed je heel goed. Weet je zeker dat dit jouw eerste keer was?” Nina knikte: “Ja echt mijn eerste keer.” Sofie kreunde: “Van mij krijg je een tien!”

Sam ging naar de zijkant van het bed, pakte Sofie bij haar hand en zei: “Kom, wij gaan douchen.” Sofie ga mij een kus, stond op en liep naar Nina die aan het voeteneinde stond. Ze gaf ook haar een kus en zei: “Dankjewel, dat was echt zalig.” En de twee liepen naar de badkamer. Nina plofte op het bed en ging op haar rug liggen. Ik keek naar haar en zag twee prachtige borsten. Nina had grote tepelhoven, veel groter dan die van Sam en Sofie. “Waar kijk je naar”, vroeg Nina. “Naar je borsten”, zei ik. “Ze zijn prachtig.” Nina glimlachte: “Vind je ze echt mooi?” Ik knikte. “En wat vind je van de rest?” Ik stond op en liep om het bed heen, Nina goed bekijkend: “Je bent een prachtige vrouw. Je hebt een hele mooie penis, lekker lang ook. En die smaakt uitstekend. Ik ben alleen wel benieuwd hoe jouw kutje eruit ziet.” Nina trok haar benen op en spreidde ze: “Ga maar kijken.”

Ik ging aan het voeteneinde zitten. De penis van Nina lag slappe toestand op haar buik. Daaronder zaten twee flink uit de kluiten gewassen schaamlippen die, als je inderdaad niet beter wist, prima voor een balzak konden doorgaan. Ik ging wat dichterbij zitten en spreidde met mijn handen de volle schaamlippen. Daar binnen bleken nog twee kleinere exemplaren te zitten en het roze vlees daarbinnen zag er erg smakelijk uit. Ik boog mijn hoofd voorover en drukte een kusje op haar kutje. Ik likte vervolgens zachtjes haar lipjes. Mijn tong ging verder op verkenning, terwijl ik met een vinger de ingang zocht. Die begon wat vochtig te worden. Ik richtte mijn hoofd op en zag dat Nina’s penis tegelijkertijd in omvang groeide. Bij haar liep de opwinding dus synchroon: als ze een stijve kreeg, dan werd ze ook vochtig. Ik zette mijn mond weer op het kutje en liet de smaak op me inwerken. Ze smaakte anders dan Sam, maar ook weer anders dan Sofie. Het leek bij Nina net wat zoeter.

Terwijl ik haar bleef likken, pakte ik met mijn hand de inmiddels volkomen stijve penis van Nina en bewoog mijn hand op en neer. “Mmmm”, kreunde Nina, “dat is lekker.” Ik ging iets verzitten en trok de penis van Nina wat naar beneden. Ik deed mijn hoofd omhoog en nam haar penis in mijn mond. Ik bewoog mijn hoofd en pijpte haar een paar slagen. Toen ging mijn mond weer naar haar kutje terwijl ik mijn hand op en neer bewoog. Op dat moment kwamen Sam en Sofie uit de badkamer vandaan. Sofie zei: “Ohh, dat ziet er geil uit.” Sam riep: “Ik wil meedoen.” Ze pakte het glijmiddel en nam Nina’s penis van mij over. Ze smeerde die goed in, duwde met haar vinger ook wat glijmiddel in haar kontje en stapte het bed op. Ze ging over Nina heen staan, met de rug naar Nina’s gezicht toe. Toen liet ze zich zakken. Sofie kwam ik actie en zette te penis rechtop zodat goed voor het sterretje van Sam gepositioneerd werd. Sam zakte verder en langzaam maar zeker verdween de penis in haar kontje. Toen hij er helemaal in zat, begon Sam op en neer te bewegen. Haar inmiddels stijve penis zwaaide enthousiast heen en weer.

Nina gromde: “O Sam, ik zit in je kontje… wat voelt dat lekker. Je bent zo strak.” Sofie kwam ondertussen dichterbij en pakte de penis van Sam. In het ritme van haar neukbewegingen werd zo ook haar penis gestimuleerd. Ondertussen was ik weer zo geil geworden dat mijn gereedschap op volle sterkte was. Ik stopte met beffen en plaatste mijn eikel tussen de lippen van Nina. In één stoot schoof ik bij haar naar binnen. “Fuck”, riep Nina, “wat is dit geil. En wat ben je groot. Neuk me. Neuk me harder. O ja, ik ga komen…” En ze kwam klaar. Haar lichaam schokte terwijl ik onvermoeibaar door bleef rammen. Hoewel ik die ochtend al eerder was gekomen, voelde ik mijn hoogtepunt al naderen toen Sam riep: “Ik kom ook bijna.” Sofie nam snel het geslacht van Sam in haar mond en genoot van het zaad dat daarin gespoten werd. Toen Sam klaar was, explodeerde ik in het kutje van Nina. Straal na straal spoot in haar warme, natte poesje. Sofie riep: “Kijk, nu heb ik de kans om iets te doen wat jij en Sam altijd bij mij doen.” Ik begreep wat ze bedoelde. Ik trok terug en direct zette Sofie haar mond op het kutje van Nina om die helemaal leeg te zuigen. Daarna liep ze naar het hoofdeinde om via een tongzoen de buit met haar te verdelen. Sam liet zich ondertussen van Nina rollen en bleef uitgepunt liggen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8141 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (18)”

Plaats een reactie