BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (2) De Drentse bosnimf

Roodharige bosnimf plassend in het bos, verlangend naar een neukpaalRood en geil gaan samen ‘zeggen ze’. In haar geval ging het zeker op: ze was rossig en liet zich het liefst ongeremd door hem rossen, ze was onderdanig, serviel soms.

Al de tweede keer dat ze elkaar ontmoetten, niet in het koffiehuis maar nu bij haar thuis, reed ze met haar kutje in haar trekkingbroek stevig, langdurig en schijnbaar schaamteloos tegen zijn benen op als een loopse teef die op alle mogelijke manieren laat merken dat er sprake is van achterstallig onderhoud en dat ze heel hoognodig een stevige beurt moet krijgen. Niet met liefde en passie, gewoon gepakt, genomen, kort en heftig volgespoten.

Hij is zich bewust van haar behoefte, zelfs zijn been wordt nat van haar aanhoudend oprijden, maar hij houdt zich in en kiest voor de bewuste strategie om haar de eerste twee keer nog van alles te onthouden. Hij vermoedt dat ze daar nog lekkerder van wordt. En zo kan hij haar trainen en laten oefenen en kan ze hem dienen naar behoefte. Zijn behoefte. Maar tegelijkertijd komt ook zij meer dan ooit aan haar trekken. Natuurlijk had hij haar diezelfde avond nog moeten nemen, de trekkingbroek en haar vleeskleurige onderbroek van haar hete billen moeten trekken, scheuren desnoods, zijn warme handen tussen haar naakte, harige en vochtige kut moeten laten voelen voordat hij haar op de trap naar boven had geduwd of gesleurd en zijn geslacht diep tussen haar billen in haar hete verlangende kut gestoten had. toch heeft hij er geen spijt van dat hij haar primaire honger en driften van jaren droogte niet direct geblust heeft, ook al was het een weldadig genot geweest als hij zijn zaad in haar had verspreid en daarmee haar kop nog meer had verward, haar zondige schoot gevuld mét zaad. Nu bleef ze achter met een natte kut, een doorgelekt nat kruis en de schuldbewuste uitspraak dat ze zich schaamde dat ze zich zo had laten gaan in haar verlangen naar een fallus van vlees en bloed. Nu deed ze het die avond zonder zaad en knielde met haar blote knieen voor de rand van haar bed, kijkend naar het houten kruis aan de wand, biechtte haar zonden van die dag op en sloeg zich tien maal op haar billen om haar zondig verlangen tot nul te reduceren. Het wond haar des te meer op.

Drie dagen later bood zij in zijn bed haar verlangende schoot, ook nu kreeg ze niet de beurt waarnaar ze zo intens verlangde. Hij had besloten de spanning in haar schede langzaam op te voeren. Ze werd teder gepenetreerd in de missiestand, in plaats van wellustig op haar buik, aan haar harend rukkend met zaadvlekken op de vloer. Dat paste meer bij meerdere keren daarna, toen hij het contactsleuteltje van haar wellust had aangezet en zij pas stoppen kon nadat ze uit haar hoerig orgasme was ontwaakt, zoals ze dat zelf benoemde.

Wat trok haar in hem aan? Hij was erudiet, intelligent, ze loofde zijn wijsheid, zei ze. Nooit dat ze dominantie zocht, bevrediging van haar ongeremde, ongetemde wellust, dat ze een fallus zocht die diep in haar schoot kon doordringen om daar haar lusten te bevredigen en te stillen. Het eerste kon ze makkelijk zeggen tegen haar vriendinnen en vrienden. Het tweede niet. Ze deinsde immers terug voor haar natte kut, voor haar onverholen, doldrieste geilheid en het duister verlangen naar penetratie dat in al die jaren met hem intens in haar bevredigd werd maar haar oh zo verwarde. Zonder dat hij er ook maar iets bewust en actief in deed stroomde de wellust uit haar lichaam, stroomden er naar bevrediging hongerende sappen uit haar kut, brandden haar billen van verlangen naar zijn handen en de striemende hondenriem die hij ter hand nam in de hoop dat de slagen daarmee haar hielpen om haar geilheid tot in het diepst van al haar porien te beleven. Beleven en uitbannen. Als een geoefend exorcist sprak ze bezwerende formules om de orkanen die woedden in haar kruis, tot diep in haar kut, tot stilte te brengen, alsof ze meende dat ze bovenmenselijke krachten bezat om die enorme golven van wellust tot bedaren te brengen.

Nog altijd ziet hij, 2 jaar nadat hun relatie is beeindigd, in zijn gedachten haar vuurrode tot bloedens toe geslagen billen, gekust door zijn lippen gedrenkt met rode wijn. Nog altijd voelt hij in zijn dromen de teerheid van haar tepels. Nog altijd voelt hij langs zijn blote benen het vurig en vochtig verlangen van haar naakte clitoris, het prikken van de vlammende ongeschoren haren van haar vulva, de zachtheid van haar pruim en haar schoot. Wat zonde dat zij al die jaren haar schoot voor deze lust gesloten hield.

Als hij haar binnenkort zou tegenkomen in Hollands duinen, in een stedelijke steeg of dorpse glop en hij zou haar begroeten, kort aanspreken, slechts haar vingertoppen beroeren, ze zou klaarkomen, misschien alleen al van de gedachte dat hij haar wellicht tegen de muur van die steeg, in het zand van die duinen zou nemen en was beperkte dijkbewaking nodig vanwege het overstromen van het vocht uit haar zilte kut. Zelfs van het alleen maar overwegen van dergelijke woorden zou haar wellustig vocht in golven naar buiten stromen. Als hij haar daarbij zou meppen zal ze nog altijd heimelijk verlangen naar het beuken het raggen, het neuken. Ze zal hunkerend en als vanzelf haar benen spreiden, haar kutje aan zijn knots toewijden en haar clitoris over het tapijt of door het helmgras schuren tot ze er van klaarkomt en het tapijt of het helmgras haar vocht opneemt.

Dat dit geen hersenspinsels zijn merkte hij toen zij elkaar een paar weken na hun relatieeinde onverwacht tegenkwamen tijdens een wandeling in het bos. Hij had haar het eerst gespot en was haar op de route, zij liepen dezelfde kant op, gevolgd. Of zij de feromonen rook die zijn lichaam verspreidde vertelt het verhaal niet, in elk geval rook hij binnen een paar minuten dat haar kut lokkende geuren verspreidde en hij om die reden steeds dichter achter haar ging lopen. Juist toen ze een stil plekje zocht om even door de knieen te gaan, en een plas te doen, keek ze om en zag hem. Even stond ze stil, verrast door zijn aanwezigheid en viel hem om de hals, kuste hem op de wang, en vertelde hem dat ze hem miste. Aan zijn linkerbovenbeen voelde hij wat ze bedoelde. Ze zal het niet gemerkt en geweten hebben maar ook nu reed ze met haar kut, haar broek en onderbroek nog steeds omlaag, tegen hem op en anders dan aan het begin van hun relatie voelde hij nu hoe haar clitoris daarbij tevoorschijn kwam. Vier meter vanaf de plek waar ze had geplast, nog iets dieper het bos in, lag een boomstronk overdwars en voordat ze er erg in had kreeg ze ook nu de beurt waarna ze vanaf het eerste moment dat zij zo tegen hem had aangereden wekelijks naar verlangd had.

Haar broek, haar slip, omlaag, alleen haar billen waren bloot, haar kut voelde boomschors en van binnen zijn rammende paal. Hij moest zijn hand voor haar mond houden om haar wellustig kermen te smoren om te voorkomen dat iemand gealarmeerd werd door haar orgastische keelklanken. Zo was zij op haar best, had weken verlangen naar seks in haar lichaam opgebouwd en omdat ze terughoudend was in masturbatie had ze alles, alles in haar lichaam opgeborgen, opgespaard en werd dat in dit ene moment aan hem geschonken. Dit leek hem eigenlijk de beste manier om wat ze wel hadden voort te zetten. Elkaar eens in de zoveel tijd te ontmoeten zolang zij als een kluizenaar of non leefde en haar dan -en vooral zichzelf- een heerlijk avondje, of middag of nacht te bezorgen. De post relationele seks tussen hen beide was beter dan ooit, ook al was die relationeel al gulzig en gretig geweest. Hij heeft haar zo nog drie keer nadien ontmoet, de derde keer had ze net een maand ‘verkering’ zoals ze zei en leek ze zelgs nog driftiger dan ooit, ze smste na afloop dat ze dit toch lastig vond. Ze koos voor een leven met Vanilla seks, tot op de dag van vandaag, maar bedankte hem wel, hij had het best haar lusten gekend. En meer dan bevredigd.

Haar vroomheid en religieuze toewijding hebben nimmer haar neukbehoefte en wellust in toom kunnen houden, ook niet toen ze zoals ze zelf zei ‘kuis’ leefde. Integendeel, haar fallisch verlangen had alle kenmerken van religieuze toewijding. Ook al wilde ze meermalen na een ongeremde neukbeurt door de vlakke hand en de hondenriem op haar billen worden gestraft voor haar bovenmatige wellust, de penitentie schoot zijn doel voorbij omdat de straf die zij daarmee voor zichzelf in gedachte had werd opgeheven en het opnieuw en krachtiger juist een aanjager was van de wellust die in haar lichaam school en nieuw verlangen naar een fallus -zijn fallus- in haar schoot opwekte. De penitentie, instrument om, zo meende zij, haar zondig verlangen uit te drijven, werd juist de opwekker en verwekker van de onzedige, geile lust die in haar huisde. Met de hondenriem heeft hij haar in al die jaren meerdere keren zo hard geslagen dat ze daarvan meermaals ongemeen heftig klaarkwam. De penitentie die zij daarmee voor zichzelf in gedachte had werd daarmee weer opgeheven en telkens opnieuw moest er opnieuw begonnen worden met die kastijding vanwege haar zondig, wellustig en hoerig lichaam dat verlangde naar orgasme, penetratie, bevrediging. Tot ze doodop van bevrediging niet meer kon. Of hij een lamme arm van het slaan had gekregen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7637 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie