BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (19)

Hete intersekse meid met een geile pik en heerlijk kutjeDe ochtend eindigde in een geweldige orgie. Ik was in het kutje van Nina klaargekomen en Nina in het kontje van Sam. Sofie had Sam leeg gepijpt nadat zij even daarvoor door mij, Sam en Nina was verwend.

Met z’n vieren in dit hotelbed liggen bleek eigenlijk onmogelijk. Ik liep dus naar de badkamer om te douchen, maar zei eerst: “Dit verdient wat mij betreft een herhaling, maar dan wel in een fatsoenlijk bed. Want dit is bijna geen doen.” Sam reageerde: “Mee eens Peter. Nina moet maar snel een keer bij ons langskomen. Of wil je dat niet Nina?” Nina richtte zich op: “Ik moet zeggen dat dit een heel bijzondere, aangename en geile ervaring was. Maar ik moet dit wel even tot me laten doordringen. Het leven dat jullie met z’n drietjes hebben, ik weet niet of ik zoiets zou kunnen. Of zou willen. Het voelt voor mij een beetje dubbel. Maar één ding is zeker: ik heb ervan genoten.” Sofie begon te lachen: “Zeg Nina, we vragen je niet of je bij ons kom wonen. We willen alleen weten of je aan deze seksuele uitspatting een vervolg wilt geven. Ik denk dat we nog een hoop geile dingen met elkaar kunnen uitproberen.”
Ik opende de badkamerdeur: “We moeten Nina niet pushen. Geef haar gewoon wat tijd om zaken voor zichzelf op een rijtje te zetten. En nu ga ik echt douchen. Sofie sprong op: En ik ga mijn haren doen en aankleden. We moeten hier straks wel uitchecken en weer richting huis.” Dus ook Sofie verdween de badkamer in. Onder de douche genoot ik van het kletterende water op mijn hoofd. Het hoofd waarin alle gebeurtenissen van gisteren en vandaag nog eens langzaam werden afgespeeld. En ik bedacht me: Sam en Nina zijn nu samen. Zij weet ongetwijfeld iets te verzinnen om Nina nog een keer in bed te krijgen.

Nadat iedereen was gedoucht, aangekleed en er telefoonnummers waren uitgewisseld, zei Nina: “Ik moet nu echt naar huis. Vanmiddag moet ik weer werken. Dank allemaal voor de geweldige avond, nacht en ochtend. Ik heb ervan genoten. En ik beloof jullie: we doen het nog een keer over, al weet ik nog niet wanneer.” Ik vroeg nog: “Moet je nu al weg, wil je niet eerst nog even een ontbijtje?” Nina schudde het hoofd: “Dank voor het aanbod, maar ik moet nu echt gaan.” Met knuffels en kussen namen we afscheid. “Ik loop nog even met je naar beneden”, zei Sam. En tegen ons: “Gaan jullie zo maar naar het ontbijt, ik sluit later wel aan.”

Sofie en ik zaten al ruim een half uur in de ontbijtzaal van het hotel toen Sam eindelijk binnenkwam. “Je hebt het uitgehouden”, zei ik toen ze bij ons op een stoel plofte. “Zal ik koffie voor je halen?” Sam knikte. Ik stond op, liep naar het buffet, deed een croissantje op een bord met wat kaas, tapte een verse koffie en liep terug. Ik zette het voor Sam neer. “Dankjewel”, zei ze en viel op het croissantje aan. “Seks maakt hongerig”, knipoogde ze. Toen ze haar koffie ophad, zei ik: “Nou vertel, waarom was je zo lang weg?” Sam glimlachte: “Ik had even tijd nodig voor Nina. Het was allemaal best veel voor haar. Begrijpelijk. En hoewel ze vannacht zelf aangaf dat jij Peter erbij moest komen, was het voor haar best intimiderend. En dan de volgende ochtend seks hebben met drie personen, tsja, dat was helemaal heftig.” Sofie zei: “Wat is er vannacht gebeurd dan?” Ik legde het kort uit. “Maar om een lang verhaal kort te maken”, zei Sam, “volgende week komt Nina bij ons langs. Gewoon op visite. Ze wil wel blijven slapen, maar ze weet niet of ze dan alweer met z’n vieren wil. Is dat een probleem voor jullie?” Sofie en ik schudden tegelijk ons hoofd. “Natuurlijk niet”, zei ik. “Jullie weten hoe ik denk: vrijheid blijheid.”

De week erna zaten we gedrieën in de woonkamer te wachten op de komst van Nina. Toen de bel ging, sprong Sam op: “Ik doe wel even open.” Dat ‘even’ duurde wel een paar minuten. Sofie knipoogde naar me: “Dat is een hartelijke begroeting.” Ik grinnikte en zei: “Laat ze maar lekker van elkaar genieten.” Toen de twee binnenkwamen, sprong Sofie op en snelde op Nina af. Er volgde een hartelijke begroeting met een knuffel. Sofie gaf Nina twee zoenen op haar wangen. Toen pakte Nina het gezicht van Sofie vast en drukte een kus vol op haar mond. Daarna liep Nina op mij af. Ik stond op en spreidde mijn armen voor een knuffel, maar eerst kreeg ik een zoen op mijn mond en daarna volgde een knuffel, die afgesloten werd met weer een zoen op mijn mond. “Welkom Nina”, zei ik, “leuk je weer te zien. Wil je wat drinken?” Nina knikte: “Een spaatje graag.” Sofie snelde naar de keuken met de woorden: “Dat regel ik.” Nina nam plaats op de bank waar Sam al was gaan zitten en nestelde zich tegen haar aan: “Wat wonen jullie hier mooi.” Ik knikte: “Ja, het is een prachtig huis, maar we gaan binnenkort wel kijken voor iets anders. Wil je een rondleiding?” Sofie kwam binnen en overhandigde Nina het glas. Ze zette het aan haar mond en dronk het in één teug leeg. “Lekker”, zei ze, “ik had dorst. Een rondleiding? Ja graag.” Ik maakte een handgebaar naar Sam: “Doe jij dat maar.”

Toen de twee na enige tijd weer binnenkwamen, zei Nina: “Het is een prachtig huis, maar eigenlijk had ik wel meer dan één badkamer verwacht. En die lijkt me ook wat klein voor jullie drieën.” Dat beaamde ik: “We konden dit huis huren voor een periode van maximaal twee jaar. Voor ons was het de perfecte plek om uit te proberen hoe het zou gaan om met z’n drieën te wonen en te leven. En natuurlijk heeft dit huis ook nadelen. Zo vind ik het erg jammer dat er geen jacuzzi is in de badkamer. Maar daarentegen hebben we wel een zwembad.” Nina was daar ook erg over te spreken. “Dat is echt een geweldige luxe. Maar als jullie op zoek gaan naar een ander huis, zoek dan wel naar een huis waar ook een buitenzwembad is. In de zomerperiode is het veel lekkerder om buiten te zwemmen. Ik heb ooit een cliënt gehad die een buiten- en een binnenzwembad had die met elkaar verbonden waren. Je zwom zo van binnen naar buiten en omgekeerd. En ’s avonds werden die twee baden van elkaar afgesloten door een glazen scherm dat naar beneden kon. Want je wilt natuurlijk niet dat er zo inbrekers je huis binnenkomen.” Ik knikte begrijpend: “Dat is inderdaad een heel goede tip. Daar moeten we zeker naar kijken.” Maar toen zei Sofie ineens: “Cliënt? Je bent toch sommelier?” Nina draaide even ongemakkelijk en keek Sam aan. Die knikte. Nina zuchtte en zei: “Oké, ik zal het vertellen. Sam weet het al, want de afgelopen week hebben we veel appcontact gehad en met elkaar gebeld. Ik had haar gevraagd jullie niets te zeggen en ze heeft duidelijk woord gehouden.” Sam gaf me een knipoog. “Sam heeft inderdaad niets gezegd, dus je maakt me nieuwsgierig. Vertel!”

“Om met de deur in huis te vallen: ik heb ruim tien jaar in de seksindustrie gewerkt. Mijn lichaam is – althans dat vind ik – verschrikkelijk, maar ik kwam er op mijn negentiende achter dat er mannen zijn die veel geld overhebben om het bed te delen met een transseksueel of – en dat vind ik helemaal verschrikkelijk – een shemale. Ik gebruik liever het woord intersekse. Maar goed, toen ik dat ontdekte, besloot ik om dat vreselijke lichaam ten gunste van mezelf te gebruiken om geld te verdienen. Ik plaatste online een advertentie met een belachelijk uurtarief van duizend euro, met een minimum van vier uren per keer. Binnen de kortste keren had ik een goedlopend bedrijf, zo noem ik het maar even. En je snapt dat je met zulke bedragen niet bij Jan de loodgieter over de vloer komt. Nee, het waren gefortuneerde mannen, een beetje types zoals jij Peter.” Ik fronste mijn wenkbrauwen: “Ik zou me nu negatief aangesproken kunnen voelen, maar ik denk te begrijpen wat je bedoelt. Ga door.” Nina knikte: “Sorry, ik bedoel mannen met een huis zoals jullie hebben, mannen die bulken van het geld, mannen die actief zoeken naar een bijzondere seksuele bevrediging. En jij bent niet zo’n man Peter, maar ik bedoel juist: keurige mannen, goed verzorgd, sociaal, attent, netjes, lief.”

“Vertel eens over jouw eerste klant”, zei Sam. Nina knikte: “Mijn eerste klant was een weduwnaar, Paul. Zijn vrouw was een half jaar eerder overleden. Hij had biseksuele gevoelens maar had dat in zijn huwelijk altijd verzwegen. Voor hem was ik, die zowel man als vrouw is, de ideale partner om zijn gevoelens te onderzoeken. Het werd een heel fijn samenzijn, zacht en teder en vol van liefdevolle gedragingen. En aan het eind van de avond verliet ik zijn woning met vierduizend euro.” Sofie vroeg: “Was dat niet eng, de eerste keer?” Nina keek haar aan en glimlachte: “Natuurlijk was het eng voor mij, maar dat gold ook voor Paul. Ook voor hem was het de eerste keer. Paul was mijn eerste klant, mijn tweede, mijn derde en mijn vierde. Pas daarna had ik genoeg zelfvertrouwen om ook met andere mannen samen te zijn. Al snel verhuurde ik mezelf voor vijf avonden in de week. Dat betekende een wekelijkse omzet van 20.000 euro. Ik gaf wat geld uit aan mooie kleding en zo, maar verder leefde ik zuinig. Zodoende heb ik in de loop der jaren een aardig kapitaal bij elkaar gespaard. Bij alle mannen die ik bezocht, kreeg ik ook altijd wijn aangeboden. En dat waren andere wijntjes dan de slobbertjes die ik, zuinig als ik ben, voor mezelf bij de supermarkt kocht. Ik ben me er toen in gaan verdiepen in wijnen, heb opleidingen gevolgd en zo ben ik uiteindelijk vinoloog geworden. Een half jaar geleden was ik het zat om met mijn lichaam geld te verdienen. Ik stopte na tien jaar als goedbetaalde escort en solliciteerde als sommelier. Juist door mijn diploma als vinoloog was ik zo aan de bak. Ik vond en vind mijn werk geweldig… en toen kwamen jullie onze zaak binnen.”

We zwegen allemaal. Voor mij en Sofie was dit volkomen nieuw, maar ook Sam had desondanks aandachtig zitten luisteren. Toen sprak Nina: “Ik schaam me niet voor wat ik gedaan heb. Het waren mooie jaren en ik heb heel goed geld verdiend. Maar seks was voor mij altijd een situatie met één man. En toen kwamen jullie: Sam, een vrouw met, zoals jij Peter dat zo treffend zegt, iets extra’s. Een prachtige vrouw, jij Sofie, die bovendien dezelfde interesse heeft in wijnen. En tot slot jij Peter, die – en ik bedoel dat positief – bijna synoniem is aan de lieve klanten die ik al die jaren thuis heb bezocht. En met al die mensen had ik in een tijdbestek van minder dan tien uur seks. Dat hakte er bij mij, juist door mijn geschiedenis, best wel even in. Eén man kan ik prima handelen, maar Sam, Sofie en Peter tegelijk… het was veel. Bovendien was met Sofie de eerste keer dat ik iets seksueels met een vrouw deed. En dan bedoel ik een vrouw met een vagina. Ook was het mijn eerste keer dat ik seks had met een vrouw zoals ik, een vrouw met een penis. Jij, Sam!”

We zwegen opnieuw. Ik doorbrak de stilte: “Lieve Nina, hoe voel jij je nu?” Nina glimlachte: “Wat jij nu doet en zegt, zo waren al mijn cliënten: lieve mannen! Het is voor mij daardoor zo moeilijk om anders naar je te kijken dan zoals ik altijd naar mannen keek.” Ik zweeg even: “Ik snap dat en ik respecteer dat. Ik wil je wel één ding zeggen: als ik dit een week geleden geweten had, dan zou ik je in die hotelkamer ’s ochtends nooit ongevraagd gepenetreerd hebben. Ik ga niet zeggen dat het me spijt, want ik heb er absoluut geen spijt van dat ik jou heb mogen neuken. Wat me spijt is dat ik je niet gevraagd heb of je dat wel wilde.” Nina keek Sam aan, wisselde een blik van verstandhouding uit, en kijk toen weer naar mij: “Sam kent jou echt goed. Zij had al voorspeld dat jij dit zou zeggen.” Ik grinnikte: “Wanneer je zo open en eerlijk naar elkaar bent, en dat geldt voor Sam, mijzelf maar zeker ook Sofie, dan weet je precies wat je aan elkaar hebt en hoe je denkt. Dat Sam dit aan jou voorspelde, overtuigt mij van mijn gevoel dat het leven wat wij met zijn drieën leven – open, eerlijk, elkaar alles gunnen en dat zonder jaloezie – de perfecte keuze is geweest. En nu is het tijd voor een wijntje.”

Ik kwam de keuken uit met vier glazen en een fles chardonnay. Ik zette die op tafel en schonk de glazen vol. Ik pakte het eerste glas en hief deze omhoog. “Normaliter serveer je eerst de gasten”, zei ik terwijl ik alle dames stuk voor stuk aankeek. “Maar ik wijk daar vandaag vanaf. Ik geef het eerste glas aan Sam, de eerste vrouw in mijn leven die mij echt gelukkig heeft gemaakt door wie ze is. Toen wij elkaar ontmoetten, was ze eerst mijn buurvrouw, vervolgens mijn dochter en daarna mijn partner en mijn minnares. Ik hou van je Sam, de eerste is voor jou.”

Ik pakte het tweede glas: “De tweede is voor jou, Sofie. Niet omdat ik jou als ‘tweede’ zou zien, maar omdat je na Sam in mijn leven kwam. Jij bent de vrouw die ik, juist dankzij Sam, in mijn leven mocht verwelkomen. Eerst als sommelier, daarna als vriendin en een beetje dochter, vervolgens als minnares en als partner. Jij hebt de eerste aanzet gegeven tot het luxe leventje dat wij met elkaar mogen delen. Ik hou van je Sofie.”

Ik pakte het derde glas: “Deze is voor Nina. De derde vrouw die op dit moment in dit huis is. Dit derde glas is voor een mooie vrouw: jij vind jouw lichaam verschrikkelijk, maar ik vind jou prachtig. En niet alleen jouw lichaam is mooi, vooral de mens in dat lichaam is mooi. Ik voel me bevoorrecht om jou te kennen.”

Al staande pakte ik het vierde glas: “En de vierde is voor mij. Proost!”

“Ho wacht even”, zei Sam. “Ook bij jou hoort een klein toespraakje.” Ze schraapte even haar keel en stond op. “Het laatste glas is voor Peter, maar eigenlijk had hij het eerste glas verdiend. Peter is de meest lieve, vriendelijke, attente, sociale, aangename, openhartige, verleidelijke, pientere, lekkere, aantrekkelijke en geile man die ik ken. Eerst was hij mijn buurman, nu is hij mijn alles. Peter is dé man in mijn leven en er is niets of iemand die ons kan scheiden. Onze Peter is de man die mij alle ruimte gaf én geeft om mezelf te ontdekken. Dankzij Peter heb ik mijn seksualiteit kunnen ontwikkelen, waar wij, allen hier aanwezig, plezier van mogen beleven en profijt van hebben. Ik laat hem nooit meer gaan. Proost!”

“Wacht even”, zei Sofie. “Want dan wil ik ook nog wat zeggen. Maar ik vat het samen in vier woorden: Peter, I love you!”

De glazen werden geheven en we namen een slok. “Proost”, zei ik. “Maar dit was slechts een inleiding naar wat ik verder nog tegen Nina wilde zeggen: Lieve Nina, welkom in ons midden en dank voor je openheid. Je bent hier weliswaar te gast in ons huis, maar ik wil je vragen om, wanneer je bij ons bent, je niet als gast te gedragen. Wil je iets drinken, vraag er niet om en wacht niet af tot iemand je het aanbiedt. Je weet waar de keuken is, dus pak het zelf. Wil je zwemmen, dan ga je zwemmen. Wil je douchen, ga je naar de badkamer. Wil je iets eten, doe dat dan gewoon. Neem gewoon wat je wilt.”

Nina keek me aan: “Meen je dat Peter?” Ik knikte: “Ieder woord. Als je iets wilt hebben, pak het gewoon. Je hoeft er echt niet om te vragen.” Nina keek me even indringend aan, stond op en kwam naar me toe. Ik verwachtte een omhelzing of een kus, maar ze zakte zwijgend op haar knieën: “Dan neem ik nu graag wat ik wil.” Ze maakte mijn broek open, trok die in een ruk tezamen met mijn boxershort tot op mijn enkels en greep naar mijn pik. Ze keek even achterom, naar Sofie en Sam, en vroeg, terwijl ze langzaam mijn eikel ontblootte: “Zijn jullie het met Peter eens?” Sofie knikte instemmend. En Sam zei: “Go for it, girl!

Bestaat er iets geilers dan een vrouw die onverwacht voor jou op de knieën gaat en je broek openmaakt? Ik kon het me niet bedenken op het moment dat Nina mijn slappe geslachtsdeel beroerde. Wat ze precies deed, is moeilijk in woorden te vangen. Haar handen streelden in ieder geval mijn mannelijkheid, mijn balzak en de omgeving daarvan. Haar nagels die mijn ballen teder kriebelden, deden mij sidderen. Ik sloot mijn ogen om zoveel mogelijk van het moment te kunnen genieten. Daardoor had ik niet in de gaten wat Nina precies deed. Maar ineens voelde ik een hoop koele nattigheid. Ik opende mijn ogen. Nina had haar glas wijn gepakt en mijn halfslappe penis daarin gedoopt. Ze nam vervolgens een flinke slok uit haar glas, slikte die door en nam daarna mijn geslachtsdeel in haar mond. Binnen de kortste keren werd die helemaal stijf. Al pijpende goot ze voorzichtig wat druppels wijn over mijn pik om die vervolgens compleet naar binnen te zuigen. En die handeling herhaalde ze keer op keer. Was het de alcohol van de wijn die mijn penis extra prikkelde? Of waren het de vaardige handen, lippen en Nina’s tong die mij al snel naar mijn hoogtepunt brachten? Ik heb geen idee, maar ik kwam op een ongelooflijke manier klaar. Mijn orgasme leek maar voort te duren, terwijl Nina bleef pijpen, stelen en zuigen. Toen het orgasme was uitgeraasd, stond Nina op. Ze opende haar mond en toonde mij mijn zaad. Ze sloot haar mond en glimlachte. Ik zag, en dat vond ik opmerkelijk, een gelukzalige twinkeling in haar ogen toen ze mijn kwakkie doorslikte en haar mond weer opende. Die lach daarna… die vergeet ik nooit meer.
Met mijn broek op mijn enkels strompelde ik naar achteren en plofte in de lederen fauteuil die daar stond. Het enige dat ik kon uitbrengen was: “Wauw.” Sam en Sofie zagen dat er een bijzondere gebeurtenis had plaatsgevonden. Ze stonden op en begonnen te applaudisseren. Nina liet haar theatrale kant zien door zich om te draaien en te buigen voor haar publiek.

Na die buiging wist Sam snel dat vreemde moment te doorbreken: “Ik ga zwemmen, wie gaat er mee?” en sprong enthousiast op. “Ik”, riep Sofie. “Na dit opwindende spektakel kan ik wel wat afkoeling gebruiken. Ga je ook mee Nina?” Zij schudde haar hoofd: “Ik kom zo, gaan jullie maar vast.” De meiden renden enthousiast de kamer uit, richting het zwembad. Nina liep naar me toe en ging op de grond zitten, naast mijn fauteuil. “Peter…”, begon ze. Ik drukte vinger op haar lippen: “Ik denk te weten wat je wilt gaan zeggen. Dat je het moeilijk vindt hoe je je bij mij moet gedragen omdat ik zoveel lijk op de cliënten die je had. Ik lijk op de mannen die jouw rijkelijk betaalden als jij maar lief voor ze was. Ik snap heel goed jouw innerlijke worsteling. Maar lieve Nina, onthoudt één ding: bij jouw cliënten ging het om seks met een intersekse. En daar betaalden ze voor, en goed ook. Bij mij draait het om totaal andere zaken, waarin de mens centraal staat. Dat geldt in mijn relatie met Sam, dat geldt in mijn relatie met Sofie maar dat geldt ook in de relatie van Sam en Sofie. En in de relatie van ons drieën. Ik kan je maar één advies geven: ben zoals je bent. En ga nu maar lekker met de meiden zwemmen.” Nina kreeg tranen in haar ogen maar veegde die snel weg. “Kom jij ook zo?” Ik gaf Nina een kus: “Als jij dat wilt, dan ga ik mee.” Ze stond op en zei: “Heel graag.”

Ik gaf haar een kus en pakte haar bij haar hand. “Wees zo dadelijk niet verbaasd, want de kans is groot dat Sam en Sofie in het zwembad aan het vrijen zijn. Dat zwembad is echt de plek van hun samen.” Nina stopte met lopen: “Vind jij dat niet moeilijk?” Ik trok haar mee: “Nee, integendeel. Sommige mensen zullen nooit begrijpen dat wanneer je anderen de gelegenheid geeft om te genieten, je dat genot vanzelf terugkrijgt. Sam en Sofie hebben jou net jouw gang laten gaan en gunden mij het genot. En ik gun ze het genot dat ze nu vermoedelijk samen hebben.” Nina hield opnieuw haar pas in en keek me aan. “Het was niet alleen jouw genot zojuist, ik vond het heerlijk om jou dat te kunnen geven.” Ik legde mijn handen op haar wangen en gaf Nina een kus. “En dat is nou precies wat ik bedoel. Jij deed het omdat jij het zelf wilde, en jij genoot van mijn genot. Geniet zo ook maar van wat ik verwacht dat je zo gaat zien.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6363 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie