BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

AH 3

Nadia, kassière van de Albert Heijn

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

In een fractie van een seconde stond Jacques recht, deed twee stappen en nam haar in de armen. “Mag ik je kussen ?” vroeg hij. Nadia bekeek hem en zei : “ga jij alles vooraf altijd vragen Jacques ?” “Voorlopig wel” zei Jacques laconiek, “ik ken je nog lang niet goed genoeg en wil geen risico lopen iets te doen dat je niet wilt en je daardoor kwijt te spelen”. Nadia vond zijn antwoord erg vertederend en drukte haar lippen op die van Jacques.

Eerst zachtjes, dan voorzichtig met de tong tussen de lippen van Jacques door en drie seconden later stonden ze te tongen. De tongkus was ook eerst voorzichtig en traag maar werd als maar wilder en heviger. Na drie, vier minuten moesten ze even hijgend naar adem happen en dan begonnen ze echt wild en sloppy, om ter gulzigst met mekaar te tongen. De vonken spatten er vanaf. Jacques wist niet wat hem overkwam.

Door dat tongkussen, bleek er in Nadia een wellustige furie te ontwaken. Na weer een paar minuten gekus, tijdens de volgende adempauze zei Jacques : “Nadia, jij kunt weergaloos goed kussen” en hop, ze tongden weer als gekken met mekaar.

Dan zie Nadia : “och Jacques, dit zou ik de hele dag kunnen doen” en ze begon opnieuw te tongen. Haar tong schoot wild doorheen zijn mond alle kanten uit. Het leek of ze hem levend wou opvreten. Jacques kon niet achterblijven. Terwijl zijn handen eerst op haar naakte kont lagen, schoof hij er nu ééntje naar boven, op haar achterhoofd in de gigantische bundel zwarte krullen. Hij hield haar zo op zijn mond gedrukt en met de andere hand kneedde hij fel haar kont.

Midden in de woonruimte stond een bijna vijftig jarige, nog volledig aangekleed, met een jonge, vurige en volledig naakte Marokkaanse deerne te tongkussen alsof de hele wereld niet bestond. Af en toe hijgden ze even uit om dan verder te kussen. Nadia drukte haar dikke borsten tegen het bovenlijf van Jacques en tongde alsof ze nooit nog iets anders wou doen. Ze kon er geen genoeg van krijgen en Jacques hat daar niet de minste moeite mee.

Af en toe schoot de tong van Nadia, per ongeluk en door de hevigheid, naast de mond van Jacques en dan liet ze die maar kronkelen over diens gelaat. Moedwillig deed Jacques dat ook een paar keer. Beiden vonden dat blijkbaar heerlijk.

Na minutenlang zo gekust te hebben, lieten ze mekaar even los en Jacques zei : “Nadia, lieverd, dit is zo hemels, waaraan heb ik dat verdiend ?” Nadia zei : “mijn vent wou nooit grondig tongkussen en dit is zo heerlijk, ik wil dit nog en zoveel mogelijk”.

“Mag ik me uitkleden ?” vroeg Jacques. “Je moet en snel een beetje” zei Nadia lachend. Geen vijf seconden later stond Jacques in zijn blootje voor haar. Nadia legde haar beide handpalmen, plat op de borst en in het borsthaar van Jacques. Ze duwde hem op armlengte en zei ietwat verlegen en plechtig : “Jacques, ik weet niet wat mij overkomt, gezien jouw leeftijd en omdat jij geen Marokkaan bent, heb ik nooit het plan gehad om met jou te vrijen, maar nu, het is sterker dan mezelf, zou ik niets liever willen”. “Wil jij dat ook ?” vroeg ze bijna kinderlijk.

Jacques stond perplex. Dan zei hij : “Nadia, jij bent voor mij een geschenk uit de hemel, ik wil niets liever, jij bent goddelijk mooi, ongelofelijk sensueel en jij wilt met mij vrijen, ik denk dat ik droom, ik kan het bijna niet geloven”.

Nadia kreeg tranen in de ogen en zei : “alleen al dat gekus van daarnet, doet me ontzettend naar jou verlangen, dat heb ik nog nooit meegemaakt, ik heb me in het verleden een gebruiksvoorwerp gevoeld en nu is mijn innerlijke drang om met jou de liefde te bedrijven zo gigantisch groot dat ik het zelf niet begrijp, dat gevoel is mij nog nooit overkomen”.

“Dan moeten we verder kussen” zei Jacques laconiek. Geen seconde later begonnen hun tongen opnieuw een soort gevecht op leven en dood. Nadia had haar handpalmen nu op zijn schouderbladen gelegd en trok hem zo tegen haar aan. Jacques beide handen kneedden nu de bips van Nadia. Zijn vingers klauwden in het mals kontvlees.

Tussen hen beiden in, wrong zijn piemel zich omhoog in maximaal stijve toestand. Die pik wees trots naar hun beider navel en zat geklemd tussen het kleine buikje van Nadia en het lichaam van Jacques. Die was eigenlijk mager en had geen buik.

Door met zijn handen op haar kont te trekken, voelde hij het satijnzachte vel van Nadia tegen zijn kloppende lul drukken. Na een paar minuten werd het kussen even onderbroken en keek Nadia naar beneden, tussen haar borsten door. Daar zag ze de pik van Jacques geklemd zitten. De eikel ervan leek naar haar te lonken.

Nadia keek terug omhoog en fluisterde : “dat ding daar tegen mijn buik, wil blijkbaar iets” en ze lachte wat.

Jacques zei doodleuk : “zeker weten, die kijkt naar wat wij hierboven uitspoken en voelt zich verwaarloosd”. “Hij zal toch nog wat moeten wachten” zei Nadia en haar tong schoot opnieuw wild in zijn mond. Weer stonden ze wild te tongen. Het speeksel droop uit hun mondhoeken. Jacques had nog nooit zo genoten van een kus. Dit hier overtrof alles waar hij ooit van droomde en nog veel meer van alle kussen die hij ooit in zijn leven kreeg.

In een soort van trance, kusten ze hevig verder.

Bij de volgende adempauze zei Nadia : “Jacques, ik heb in heel mijn leven nog nooit een piemel gekust, dat leek me niet aangenaam, maar nu wil ik die van jou kussen”. “Leg je maar op de zetel”. Jacques keek haar in de ogen en zei : “ik zou niets liever willen, maar op één voorwaarde, dat ik tegelijk jouw kutje mag kussen”. De ogen van Nadia, werden groot van verbazing. “Dat heeft nog nooit iemand bij mij gedaan” zei ze. “Ik was, zoals het hoort, nog maagd bij mijn huwelijk en mijn vent wou dat niet doen, die vond dat vies”.

Dan zei Jacques : “woauw, dan ben ik de allereerste die jou daar mag kussen ?” Ze knikte (achteraf bleek dat een leugen, maar dat zou Jacques later nog te weet komen). Twee seconden later, ging Jacques ruggelings op de brede zitting van de lange sofa liggen met een pik die fier omhoog wees. Hij keek naar Nadia, stak zijn beide armen naar haar uit en zei : “lieverd, klauter maar over mij heen en deponeer je kutje op mijn mond als je zo lief wilt zijn”.

Nadia deed dat en zo kwam ze in negenenzestig over hem heen liggen. De zeem, zoete geur van haar kutje kwam hem tegemoet. Hij zag zelfs een glinstering door vocht op haar lipjes en daarboven, maar daar kon hij niet aan met zijn tong, leek haar sterretje naar hem te pinken.

Hij stak zijn tong uit, zette het tipje ervan pal boven haar klit, vormde met zijn tong zowat een lepeltje en ging dan traag met zijn tong opwaarts tussen de kutlipjes door, helemaal tot op het plekje tussen de onderkant van haar kutje en haar aars. Verder kon hij niet want hij moest daarvoor zijn hoofd optillen.

Ergens ter hoogte van zijn lul, gaf Nadia een kreun. Met beide handen had ze zijn balzak vast en Jacques voelde het tipje van haar tong over zijn pisgaatje likken. Hij herhaalde zijn lange tongbewegingen verschillende keren. Nadia bleef kreunen. Dan plots boorde hij zijn tong zo diep hij kon, in haar kutje. “Ooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh” kwam er uit Nadia. Dan liet Jacques zijn tong kronkelen. Jacques had in zijn leven al wel een paar kutjes gelikt en concentreerde zich nu op dat van Nadia. Wat zij met zijn lul uitspookte kon hij niet zien en hij trok het zich ook niet aan.

Klaar gepijpt worden tijdens een negenzestig, was onwaarschijnlijk, vond Jacques, ofwel moest je het kutje verwaarlozen en genieten van het gepijp ofwel moest je haar proberen klaar te likken en dan zou het gepijp niet echt de moeite zijn en vanzelf stilvallen. Jacques koos voor het laatste en met een grote gulzigheid begon hij het hele kutje van Nadia te likken, hij liet zijn tong meermaals diep in haar kutje rond dartelen, af en toe rond haar klitje om het daarna tussen zijn lippen te zuigen. Dat veroorzaakte direct minder gepijp, maar hij trok het zich niet aan en bleef zijn gebef variëren tussen heel lange halen over de volledige lengte van haar kutje, tussen en naast haar schaamlippen, tussen het speels en gulzig zo diep mogelijk in haar kutje met zijn tong rond dartelen en tussen het zuigen en likken op haar klitje.

Die drie dingen, deed hij herhaaldelijk en vond het heerlijk. Haar kutje werd met de seconde natter en hij kon het wel niet zien, maar zijn hele smoelwerk werd kleddernat van haar kutsapjes.

Zoals verwacht, had Nadia, geen echte poging tot pijpen gedaan. Ze had met één hand nog wel zijn balzak vast en met de andere de stam van zijn lul. Zijn pik lag evenwel werkloos te kloppen tegen haar kaak, want ze had haar hoofd er vlak naast in zijn lies gelegd.

Meer en meer begon Jacques zich te concentreren op het klitje, nu enkel nog afgewisseld met gewriemel van zijn tong zo diep mogelijk in het kutje. Nadia gaf geen enkel teken van protest, ze kreunde enkel maar meer en meer. Die talloze kreuntjes werden in werkelijkheid één lang, continue kreun. De sap productie vermeerderde nog en Jacques kreeg niet alles meer weg gelikt ook al deed hij daarvoor zijn uiterste best.

Na enige tijd, begon haar lichaam omgekeerd op het zijne, schokken te vertonen. Tot dan had hij zijn beide handen op haar kontkaken gehad. Nu omarmde hij dat lichaam net boven haar heupen, als het ware om het stil op hem te houden en dat kutje pal boven zijn mond te houden. Hij kon zo haar onderlichaam wat naar beneden drukken en dat likte makkelijker.

Vol overgave bleef Jacques likken en dartelen met zijn tong en zuigen aan dat klitje. De schokken van haar hele lijf, voelde hij meer en meer in zijn armen. Die schokken werden als maar heviger en hij moest meer en meer zijn best doen om dat onderlichaam op zich gedrukt te houden. Zijn gelik en gezuig zette hij op maximum en hij voelde de geile spanning in haar groeien. Jacques vond het zalig, een zeemzoet geurend kutje met goeie sap productie waar hij mocht van genieten, wat moet een man meer hebben, dacht hij.

Het lichaam van Nadia, schokte hevig en begon zelfs tegelijk te trillen. Jacques versterkte zijn omarming van dat lichaam en met lange, diepe kreunen van Nadia, voelde hij haar bovenop hem klaarkomen. Heel het lichaam schokte nu hevig en tegelijk hoorde hij haar een soort doodsreutel uitstoten. Hij zoog nog even aan dat klitje en beet er tegelijk zachtjes in. Dat liet Nadia erg hard gillen. Hij verzoop bijna in het naar buiten komende kutsap. Hij bleef haar omklemmen en naar een minuut of twee, likte hij enkel nog maar haar sapjes op, zonder dat klitje nog te teisteren.

Heel langzaam, verminderde de hevige ademhaling van Nadia. Het schokken en trillen, verdween zachtjesaan. Jacques loste zijn greep enigszins en in plaats van haar te omklemmen, begon hij nu met beide armen en handen, heel de rug en kont van Nadia te strelen. Minutenlang bleven ze zo liggen. Jacques streelde verder, het kutje was zo goed als leeg gelikt, hij liet zijn hoofd rusten op de zetel en gaf enkel nog kleine kusjes op de binnenkant van haar dijen. Jacques genoot en de orkaan in het lichaam van Nadia. Die vervaagde traag.

Na enige tijd, kroop Nadia recht en zei : “Jacques, nu wil ik dat jij mij neukt, ik heb jouw piemel wel verwaarloosd, maar dat kunnen we later nog doen, jij hebt mij fantastisch doen klaarkomen, nu wil ik dat jij klaarkomt, steek jouw ding in mij”. Jacques die nog lag na te genieten op zijn rug en Nadia, die naast hem zat, zei simpelweg : “haha, ik jou neuken, dat kunnen we later nog”. Om haar woorden te gebruiken, dan zei hij : “ik zou liever hebben dat jij mij neukt”.

Nadia keek hem verbaasd aan. “Wat bedoel je ?” vroeg ze. “Simpel” zei Jacques : “zet je bovenop mijn piemel” en hij wees naar zijn snoeiharde lul. Nadia keek zo mogelijks nog verbaasder. “Wil jij niet gewoon bovenop mij ?” vroeg ze aarzelend. “Oh, jawel, heel graag en veel zelfs, maar jij hebt een bazig kantje, en dat wil ik zien” zei hij. “Maar, dat deed ik nog nooit, mijn vent deed enkel missionaris of op z’n hondjes, iets anders wou hij niet” zei ze.

“Haha, lieve Nadia, je bent een schatje, maar dit is de eerste keer tussen ons en ik heb zonet jouw kutje mogen likken”. “Ik had nooit verwacht dat jij zo al, tijdens onze eerste ontmoeting zou kunnen klaarkomen, maar je deed het wel”. “Dat is teken dat er een tomeloze passie in jou zit en die wil ik zien”. “Ik wil jou niet overheersen of zo, ik wil gewoon jouw passie zien en er is geen betere manier, dan wanneer jij bovenop mij, mijn familiejuweel in jouw kutje begraaft en jouw passie de vrije teugels geeft”.

Nadia bleef verbaasd kijken, dan eerder aarzelend, zette ze één knie aan de andere kant van de heup van Jacques nam met één hand diens pik vast, zette die tegen haar kutlipjes en liet zich traag zakken. Jacques voelde zijn genotsstaaf traag in een zwoel, warm kutje schuiven. “Waaaaooouuwwwww, dat voelt goed” zei Nadia. Jacques voelde haar billen op zijn lies terecht komen en hij voelde dat zijn pik helemaal in haar kutje begraven zat.

Jacques zei : “Nadia, lieverd, dit is een geweldig gevoel dat je mij geeft”. “Als jij jezelf opnieuw naar een orgasme kunt rijden, dan geef je mij een ongelofelijk mooi geschenk”. “Ik kan me op jouw borsten concentreren, die zijn fantastisch mooi en verdienen aandacht en als jij voor mijn ogen zo wilt klaarkomen, dan mag jij de volgende keer zelf bepalen wat ik doe en wat niet, dan ben jij de baas”. Nadia, keek van boven op hem naar beneden. Er zat plots een soort glinstering in haar ogen.

“Natuurlijk, enkel als jij nog een volgende keer wenst mee te maken met mij”. “Ooohhhhh, Jacques” zei ze, “ik had zoveel schrik dat jij me één keer gewoon zou gebruiken en dan mij zou laten stikken, dat is de reden dat ik zo lang aarzelde om jou hier uit te nodigen”. “Maar jij wilt nu al een volgende keer en ik zit maar net op je piemel”. “Die vult mij zo zalig”. “Natuurlijk wil ik een volgende keer en nog veel keren daarna ook”. Terwijl ze dat zei, had ze niet bewogen.

Ze bleef gewoon zitten en dan vroeg ze voorzichtig en ietwat naïef : “wat wil je dat ik doe ?” Jacques lachte en zei : “beweeg met je onderlichaam op zo’n manier, dat je opwinding maximaal groeit”. “Met mijn piemel hoef je geen rekening te houden, geniet gewoon en op het gepaste moment, spuit die wel”.

Nadia begon lichtjes te schommelen met haar onderlichaam, zelf greep Jacques naar haar borsten en met in elke hand één joekel begon hij te kneden. Nadia kreunde. Hij boog zijn hoofd voorwaarts omhoog en zoog zijn lippen vast rond één tepel. Nadia kreunde harder. Haar lichaam schommelde als maar sneller. Jacques zoog en knabbelde afwisselend op die dikke tepel in zijn mond. Nadia begon traag en een klein beetje haar kont op te tillen en terug te laten neerdalen op zijn harde pik. Jacques wisselde van borst en zoog weer fel, maar nu op de andere tepel.

Nadia ging weer omhoog met haar onderkant maar nu, nog voor ze neerwaarts kon bewegen, duwde Jacques zijn heupen met geweld opwaarts. Net op het moment dat zijn neerwaarts wou bewegen. Ergens halverwege botsten de twee onderlichamen hard tegen mekaar en willen ze terug op de matras. Nadia gilde. Dieper dan dat, had Jacques zijn piemel niet in haar kutje kunnen rammen. Deze beweging herhaalde ze talloze keren en telkens Jacques omhoog kwam met zijn heupen, knotste Nadia naar beneden. De botsing in de lucht, vlak voor ze dan Jacques, door haar gewicht in de matras drukte, gaf een gigantische scheut van geilheid door hun beider lichamen.

Telkens Jacques omhoog stompte met zijn onderlichaam en zo in botsing kwam met het neerwaarts bewegende lichaam van Nadia, schoten die haar tieten alle richtingen uit. Het kostte Jacques wel een serieuze krachtinspanning om zo opwaarts te bewegen. Maar het effect op de dansende Nadia, bovenop zijn lul was weergaloos. Beider hevigheid gaf enkel maar een immer stijgende geilheid bij Jacques en Nadia. Van Nadia, wist Jacques het niet, maar van zichzelf wist hij, dat hij nog nooit zo’n felle, geile en hevige passie gevoeld had.

Nadia begon te gillen en greep zelf naar haar eigen borsten, waar Jacques nu niet meer mee kon bezig zijn. Ze klauwde met haar handen hard en hevig in haar dikke borsten. Dat maakte Jacques nog geiler dan hij al was. Hij riep : “Nadia, schat, ik ga het niet meer kunnen uithouden, ik moet gaan spuiten, dit is zo goddelijk, niemand gaat jou ooit kunnen overtreffen !” En met een laatste krachtinspanning, stootte hij met alle geweld dat hij nog in zich had, zijn hele onderlichaam, hard omhoog. Op het moment dat Nadia zich dan met geweld en volle gewicht op zijn dikke, stijve piemel liet neervallen, liet Jacques een geweldige oerkreet en begon zijn pik in alle hevigheid te spuiten.

Het was alsof het sperma vanuit zijn tenen, gloeiend door heel zijn lichaam, via zijn piemel naar buiten schoot. Jacques brulde van intens, geil genot op het moment dat hij voelde dat zijn kloten zich leegspoten, diep in Nadia. Die gilde heel Antwerpen-Zuid bij mekaar. Ze krijste als het ware de verf van de muren en kwam zo, bijna dood gaande, klaar op de spuitende lul van Jacques.

Hun beider lichamen, vielen door het gewicht, diep in de matras. Jacques greep naar de schouders van Nadia en trok haar op zijn lichaam. Hij omklemde haar lichaam op zijn borstkas en plette zo haar borsten. Nadia had een hand op elke kant van zijn hoofd gelegd, haar voorhoofd op het zijne gedrukt en beiden keken mekaar, als in trance, aan.

Hun lichamen schokten spastisch en waren helemaal bezweet. Beiden hijgden uit. De zalige intensiteit van het moment, bracht hen in een soort speciale verbinding. Beiden voelden dat. Nadia kreeg zowaar tranen in haar ogen en die drupten op de kaken van Jacques. Ze snikte. Beiden hielden mekaar vast, alsof ze mekaar nooit meer wilden loslaten.

Na verloop van tijd, kwam hun ademhaling terug tot een gewoon niveau. Het schokken en trillen verminderde en Nadia begon haar eigen tranen van het gelaat van Jacques, weg te kussen. Dan rolden ze zijwaarts, zijn pik gleed uit haar en met gelaat tegen gelaat, bleven ze liggen. Nadia trok een fliesdekentje dat op de rugleuning lag, over hen heen en innig verstrengeld, genoten ze van mekaar en dommelden dan zachtjes in.

Na een hele tijd, werd Jacques wakker omdat er iets met zijn piemel aan de hand was. Eens hij zich bewust was van waar hij was en het lichaam van Nadia in zijn armen voelde, bemerkte hij dat Nadia met één hand onder het dekentje met zijn piemel en ballen lag te spelen. Ze rolde de ballen zowat tegen mekaar, streelde dan zijn hele liesstreek en nam daarna de slappe piemel in haar hand. Daar trok ze wat aan, die verhardde enigszins en dus trok ze wat meer met een op en neer gaande hand. Jacques zei niets, liet begaan maar kon toch een kreun niet tegenhouden.

Nadia draaide haar hoofd in de richting van Jacques en zei lachend : “ha, mijnheer is wakker”. “Niet moeilijk” zei Jacques, “ er zit iemand met mijn piemel te spelen en dat doet deugd”. Nadia trok in één ruk, het dekentje van boven zijn piemel weg en keek naar zijn lul. “Jij bent niet besneden” zei ze. “Tja, ik ben ook geen Moslim of Jood en ik heb geen zin om mezelf te laten verminken” zei Jacques. “Bovendien, had jij daarnet te klagen van mijn piemel ?” vroeg Jacques. “Nope” zei Nadia, “ik vind dat velletje dat over en weer gaat over je eikel eigenlijk wel schattig, zo lijkt jouw piemel minder dreigend dan dat besneden ding van mijn vent”. En ze gaf een klein snokje naar beneden zodat de eikel helemaal bloot kwam. “Haha” lachte ze, “als ik naar beneden trek, dan komt jouw eikel piepen met de boodschap ‘hier ben ik’ en trek ik omhoog dan verdwijnt hij weer alsof hij zich wil verstoppen”.

Door haar gespeel, verstijfde de piemel van Jacques aanzienlijk en ging de voorhuid niet meer over de eikel. Nadia zei daarop : “haha, hij wil zich niet meer verstoppen”. Ze vond het gespeel en het stijver worden van de lul van Jacques blijkbaar geestig.

Dan zei ze doodernstig : “Jacques, lieverd, ik zou dolgraag jouw piemel willen zien spuiten, ik heb nog nooit een piemel zien spuiten”. “Wel, dan ben je goed bezig, schattebout, want jou gespeel met mijn familiejuweel, maakt dat alleen maar harder”. Geconcentreerd, begon Nadia, Jacques af te trekken. Jacques kreunde. Nadia dreef het tempo van getrek, op.

Even keek Nadia op, naar het gelaat van Jacques en ze vroeg : “lekker”. Jacques kon enkel maar kreunen ter bevestiging. Nadia glimlachte. Dan plantte ze ineens haar mond op die van Jacques en begon gulzig te tongen, zonder het aftrekken te stoppen.

Bij een kleine adempauze zei Jacques : “verdomme Nadia, jouw gekus en jouw getrek maken mijn compleet weerloos in jouw handen”. Nadia glimlachte en vroeg, gespeeld onschuldig : “is er nog iets dat ik kan doen om jou nog geiler te maken ?” Jacques kreunde en zei dan : “met je andere hand mijn ballen strelen en met je tong mijn tepels likken”. Nadia keek even verbaasd, maar geen seconde later, voelde Jacques de vrije hand van Nadia zijn ballen zachtjes kneden en hij voelde haar uitgestoken tong met een lange haal over één van zijn tepels gaan. Net zoals bij het tongen, likte Nadia gulzig heel zijn borstkas en zoog regelmatig op zijn tepels. Dat wisselde ze af met een kronkelende tong over elke tepel. Jacques begon daardoor veel feller te kreunen. Blijkbaar moedigde dat gekreun , Nadia aan om nog feller te likken, de ballen te kneden en aan een nog hoger tempo aan zijn piemel te rukken. Jacques was ‘een vogel voor de kat’.

Na een paar minuten riep hij : “Nadia, schat, ik kan het niet langer tegenhouden, ik ga kooooooommmmmmmeeeeeennnnn !!!!” en zijn pulserende pik begon te spuiten. Nadia was gestopt met likken en keek gefascineerd, met haar kaak op zijn borstkas, naar de spuitende lul. Verschillende stralen sperma vlogen in haar richting en belandden tussen haar hoofd en zijn lul, op zijn buik. “Waaaoouuuwwww, Jacques, je spuit !” riep ze uit. Als een klein kind dat net een snoepje kreeg, kraaide ze van pret. Jacques viel als een slap vaatdoek, terug op de matras. Zijn lichaam had zich helemaal gekromd en opgespannen tijdens het spuiten. Dan fluisterde hij : “bedankt liefje, je deed het goddelijk goed”. Hij hijgde uit.

Nadia tilde haar hoofd op, keek naar de vlokken sperma op zijn buik, keek dan naar Jacques en gaf hem een zwoele tongzoen. Haar hand op zijn piemel was stilgevallen en ze voelde die traag verkleinen. Na even getongd te hebben, keek ze opnieuw naar zijn buik. Met de wijsvinger van de hand die de piemel daarvoor vast hield, ging ze door een klodder sperma, bracht die onder haar neus en rook er aan. Jacques die haar observeerde, zei : “proef er maar even aan, als je wilt”. Nadia keek verbaasd naar Jacques, dan rook ze nog even aan haar vinger, dan stak ze die in haar mond en ze zoog haar vinger proper. “Niet slecht” zei ze. “Speciaal, maar niet slecht”.

“Nog nooit sperma geproefd ?” vroeg Jacques. Nadia schudde haar hoofd. “Dan heb je nog nooit een piemel gepijpt ?” vroeg hij. Weer schudde Nadia haar hoofd en na even nagedacht te hebben, zei ze : “nooit behoefte gehad om dat te doen, maar jouw piemel zou ik wel eens willen pijpen”. “Zou jij me dat willen leren, schat ?” vroeg ze. Jacques wist niet wat hij hoorde maar zei dan : “heel graag lieverd, maar niet meer vandaag, want ik vrees dat jij naar je werk moet”. Hij keek daarbij op zijn horloge en liet de wijzerplaat aan Nadia zien. Het was bijna één uur. Om twee moest Nadia beginnen werken.

Vijf minuten later stonden ze beiden onder de douche, zeepten ze mekaar in, spoelden mekaar daarna af. Zorgvuldig droogde Jacques, Nadia af en gaf haar nog een tongzoen. Iets later stonden ze, terug helemaal aangekleed in de woonkamer. “Kom je morgen terug, lieverd ?” vroeg Nadia. Jacques dacht aan zijn agenda en zei : “morgen is moeilijk, want ik heb afspraken staan voor mijn werk, maar woensdagvoormiddag kan ik hier al om een uur of acht zijn, als je dat wilt”.

“Heel graag” zei Nadia.

De woensdag die volgde, drukte Jacques precies om acht uur ’s morgens op het belletje van het appartement van Nadia. Vijf minuten later stond hij in het appartement van Nadia en nog twee seconden later, stonden ze beiden te tongen. Nadia had Jacques gewoon met zijn rug tegen de gesloten appartementsdeur geduwd en hem met twee handen bij het hoofd vastgenomen en haar tong met geweld in zijn mond geduwd.

Bij een adempauze een minuut of twee later, zei Jacques : “ook goeie morgen” en hij lachte. “Zeker weten” zei Nadia en ze tongden rustig verder. Bij Jacques begon er onmiddellijk een acuut gebrek aan ruimte in de jeans te komen. Nadia voelde zijn stijve lul en drukte haar onderlichaam hard tegen dat van Jacques.

Bij de volgende adempauze zei Nadia doodleuk : “Jacques lieverd, ik wil dat jij je nu helemaal uitkleedt, jouw harde piemel in mijn kutje duwt en jouw ballen zo snel mogelijk in mij leeg spuit”. “Geen gepruts, gewoon neuken alsof je leven ervan af hangt, daarna mag je wat rusten terwijl ik voor ons thee zet”. Jacques trok grote ogen van verbazing, zo’n uitnodiging had hij nog nooit gehad. Dan viel zijn kwartje, drie seconden later vloog zijn kleding in het rond, in het halletje van het appartement, hij greep naar Nadia, die haar Gandoura-kleed gewoon opgetild had tot aan haar navel. Hij nam Nadia vast, draaide haar met de rug tegen de voordeur van het appartement, ze spreidde haar benen een beetje en hij ging ietwat door de knieën, zette zijn stijve pik tegen de ingang van haar kutje.

Met een felle stoot opwaarts, schoot zijn lul in de kleddernatte kut van Nadia. Die kreunde : “oooeeeeeeefffffffff” en Jacques begon als een razende gek in en uit dat kutje te rammen. Even moest hij wat trager gaan, omdat Nadia weer een hevige en erg natte tongkus wou, maar dan mocht hij op maximaal tempo rammen. Geen vijf minuten later voelde hij al het sperma in zijn ballen borrelen. Nog een minuut of twee later, bij de zoveelste harde stoot opwaarts, riep hij : “hiiiiiiiiieeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr komt heeeeeeettttttttt” en hij voelde al zijn beschikbaar sperma met een rotvaart uit zijn lul omhoog schieten, recht tegen haar baarmoeder. Nadia die hem stevig met de armen rond zijn hals vastgeklemd had en met haar benen ter hoogte van de enkels op de onderrug van Jacques, gekruist, gilde. Ze kreeg precies wat ze wou, een erg bronstige vent die zich in geen tijd naar een orgasme ramde, gewoon van geilheid voor haar. Ze begon te snikken in zijn hals. Het zalige gevoel van een man, die door het dolle heen, al zijn mannelijke energie voor haar, uit zijn lijf liet spuiten, gaf haar een hemels gevoel.

Eens helemaal leeggespoten, bleef Jacques nog ettelijke minuten, met zijn hoofd in haar hals staan hijgen. Geleidelijk aan, verslapte zijn piemel om dan helemaal uit haar kutje te vallen. Een lading sperma en kutvocht viel op de grond in het halletje. Nadia wou hem blijkbaar niet loslaten, met één hand trok ze aan zijn haren, zijn hoofd wat achteruit en nog steeds met haar benen rond zijn lenden geklemd, begon ze Jacques zwoel, traag en grondig te tongen.

Dan droeg Jacques haar naar de zetel in de woonkamer en vlijde hij haar neer op de grote sofa. Nadia lag nog minutenlang, met ontbloot onderlijf en een lekkend kutje, op de zetel na te genieten. Jacques ging naast haar zitten, bekeek haar. Nadia lag met gesloten ogen, bijna sereen, op de zetel. Bij zichzelf dacht Jacques : ‘ik moet dromen, zo’n fantastisch sensueel wezen, dat zich met volle overgave door mij laat neuken, dat is gewoon wonderlijk’.

Na ettelijke minuten, opende Nadia de ogen en zei : “ik ga thee zetten en daarna, moet jij me leren pijpen”. “Ik wil dat echt goed kunnen” zei ze heel ernstig. Jacques bekeek haar zijdelings en zei dan : “lieverd, daar zijn twee voorwaarden bij”. Nadia keek verbaasd. “Ten eerste” zei Jacques ook ernstig : “ik weet dat veel vrouwen pijpen echt helemaal niet graag doen en als jij dat wilt leren, graag, heel graag zelfs, maar bij het minste vervelend gevoel dat je er bij krijgt, zou ik het echt appreciëren dat je me dat direct zegt”. “Ik wil jou niet met een gevoel opzadelen van : ‘ik moet dat doen voor hem, maar ik doe dat niet graag’”. “Enkel als je het echt leuk vindt om te doen, dan wil ik je graag dat leren”. “En een tweede voorwaarde schattebout, is dat jij mij altijd, ofwel vooraf ofwel daarna jouw kutje laat likken”. “Daar wil ik niet van afwijken, dat geeft een soort evenwicht, anders ga ik het gevoel krijgen dat ik van jou profiteer en dat wil ik helemaal niet”.

Nadia bekeek hem weer verbaasd. Dan zei ze : “vind jij dat dan leuk om mijn kutje te likken ?” “Mijn vent wou dat helemaal niet, die vond dat vies”. Jacques zei daarop : “ik vind niks vies aan jou en ik zou je van kop tot teen willen likken en zoveel mogelijk, trouwens ik heb jouw kutje vorige keer mogen likken en aan jouw reacties te zien, vond je dat wel aangenaam”. Nadia knikte hevig ter bevestiging. “Nadia” zei Jacques, “als ik jouw kutje mag likken en ik zie hoe jij daardoor van genot ontploft, dan geef je me in werkelijkheid een gigantisch cadeau, dus hoe meer ik dat mag doen, hoe liever”. “Dan ga je dat nog heel veel mogen doen” zei Nadia erg praktisch.

Einde deel 3 van 4

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 9069 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie