BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tekencursus (2 van 2)

Te paard
Zoals Yvonne de week ervoor al aangegeven had (Zie verhaal ‘Tekencursus 1 van 2’) moet ik inderdaad naar een ander adres, een pensioen/stalling in Eemnes. Ik fiets er door de polder in amper een uur heen en kom daar kletsnat aan want het regent pijpenstelen. Het aanbod van Sjaak om te douchen pak ik met twee handen aan, ik kan me zo weer wat opwarmen, een thermometer geeft aan dat het buiten 15 Celsius is. Het is best wel de luxe, ik begrijp dat een van de dames cursisten eigenaresse is van deze stoeterij, waar je ook je eigen paard(en) kun onderbrengen. Sjaak wijst me naar een deur, die als ik erdoor loopt, me rechtstreeks op de binnen rijbaan zet. Volkomen naakt en niet afgedroogd, loop ik tussen de opgestelde ezels en cursisten naar een groot bruin paard, vastgehouden door een staljongen in overall van de stoeterij. Zijn mond valt open, maar ik loop gewoon door. Sjaak loopt achter me en zegt, ‘Tim blijft in de buurt want we hebben begrepen dat je nog nooit op een paard hebt gereden…, toch?’ Ik knik nee terwijl ik bedenk hoe ik in hemelsnaam op dat enorme beest moet komen, het heeft geen zadel of zo en dan schrik ik me kapot. Ik zie het dan pas, hoe is het mogelijk? De hengst heeft een joekel van een pik. O-shit, wat willen ze nu van me? Schiet het beangstigend door mijn hoofd. Sjaak gaat door ‘Ze hebben bedacht dat je erop moet gaan zitten, gewoon heel relaxed en beide teugels in een hand, de andere achter je, op de rug van het paard of met jezelf spelend, wat je wilt’. Gelukkig, niks engs, kinky dus, PPppffffff. Maar toch, hoe er nu op? Tim lijkt mee te denken, hij doet een stap opzij, gaat met zijn rug tegen het paard staan met zijn handen voor hem, in elkaar gegrepen. Ik krijg een opstapje. Ik zet een blote voet in zijn handen en ‘stap’, naar voor gebogen door en zwaai mijn andere been in een grote, ongemakkelijke zwier over de rug van het beest. Die blijft heel rustig, gelukkig en dus zit ik er in no-time op, al merk in dan dat het bestijgen van het beest nogal wat indruk heeft gemaakt bij de cursisten en niet in de laatste plaats, de staljongen Tim. Sjaak ziet het en zegt zacht tegen hem, ‘Ja die lul van hem is groter dan van menig pony…, mooi he?’ Tim krijgt een rood hoofd en terwijl hij ja knikt gaat hij weer naast het hoofd van het paard gaat staan, zijn metalen bit aan een ring, vasthoudend.

Dan neemt mijn eigenaresse, Yvonne, het woord. ‘Zo cursisten, deze week zit Janus ter inspiratie op deze mooie hengst. Op zich al een mooie compositie, maar we gaan het wat opleuken door onze hengst ook een bit te geven’. En terwijl ze dat verteld loopt ze op me af en rijkt me een handvol metalen dingen aan. Een best wel zware, metalen staaf, met ringen aan de zijkanten waaraan leren riempjes zitten. OK dan maar, ik pers de staaf dwars in mijn mond en trek de riempjes achter mijn hoofd aan tot het strak genoeg zit om los te laten. Gelukkig ben ik niet verkouden of zo, kan dus goed door mijn neus ademen. ‘Kijk, dat zit mooi. Als jullie nog willen gaan verzitten voor een andere kijk, kan dat nu want hierna willen we weer rust om de hengst niet bang te maken…, OK? Tim’, vraagt ze en als het joch ja knikt pakken een paar cursisten hun ezel en tekenkoffer met stoeltje op, om beter, onbelemmerd zicht op me te krijgen. Yvonne gaat niet zitten, wacht even tot het weer rustig is en gaat verder, ‘we zijn natuurlijk al geil geïnspireerd door hun onmiskenbare, mannelijke lichaamskenmerken en daarom willen we die versterken. Janus gaat masturberen en Tim bedwelmt de hengst met een doek met de geur van een tochtige merrie’. En terwijl ze dat verteld trekt hij een plastic tasje uit een van de zakken, schud ermee en houdt een kleine doek in zijn hand die hij voor de neus van de hengst houdt. Heel even maar, het beest krult meteen zijn lippen. Dat zie ik, maar de O’s en A’s van de cursisten zijn niet voor mij, nee ze kijken gefascineerd naar de enorme pik van het beest…, denk ik. Ik kan het zelf immers niet zien. Terwijl Yvonne naar haar plek loopt zegt ze nog, ‘Ja het beest wint, dat is duidelijk, maar eens kijken hoe jullie deze twee excellente dekhengsten op papier zetten. En zo begint de les.

De grote klok tegen de wand zegt dat het 18u50 is maar ik sluit mijn ogen en blijf me met een hand masseren, aftrekken en edgen terwijl ik hoor hoe Sjaak de cursisten aanwijzingen geeft en voel hoe Tim de hengst af en toe laat wisselen van stand. Ik voel dan iedere keer weer de harige rug tussen mijn benen wrijven, helemaal langs mijn nu supergevoelige ballen die ik zwaar erop perst als ik mijn lul helemaal aftrek. Ik kan maar een hand gebruiken, met de andere heb ik immers beide teugels vast, dus laat ik mijn pik af en toe los om mijn zak wat te verleggen, mijn testikels erdoorheen rollend. De tijd vliegt, het lukt me om te blijven edgen, iedere keer net niet klaar te komen tot Sjaak in zijn handen klapt. ‘Ok-ok cursisten…, dit is het voor vandaag’. Ik open mijn ogen, het is 21u55! Ik heb drie uur lang een stijve volgehouden…, volgens de huisarts wordt het daarna gevaarlijk; ‘priapisme’ noemt hij het. Ik maak zelf mijn bit los, geef die aan Tim die me ook omlaag helpt en daarna het paard terug naar zijn stal leidt. Ik doe wat de huisarts me vertelde te doen in deze situatie. Het is/was niet de eerste keer dus maak ik het met twee handen af. Na amper 5 rukken kom ik hijgend, kreunend en spuitend klaar. Fluim na fluim over de zanderige ondergrond spuitend. Ze kijken allemaal toe, sommige hebben zelfs medelijden met me. ‘Goed zo jochie’ klinkt het, net als ‘ja eindelijk ga je’. ‘Nou ja’, besluit Yvonne, ‘hij heeft niet de grootste maar hij is tenminste WEL klaargekomen’. En zo is dat. Die woensdag en donderdag zit ik op hetzelfde paard, edgend, masturberend en de cursisten verbeteren hun schetsen tot complete tekeningen, denk ik. Ik krijg niets te zien. Ik vraag me niet af waarom niet, ben immers helemaal in de geile seks.

Zwembad
De dinsdag, week erop (4 juni-2019) blijkt het veel mooier weer te zijn dan de week ervoor en hebben ze bedacht mij bij/in een zwembad te laten poseren. Het is 22 tot 24 Celsius en heerlijk om te mogen zwemmen in het schitterende bad van een van de cursisten, in het natuurgebied van buurtschap Crailo, waar ik na een uur fietsen arriveer. Na een paar baantjes klim ik eruit om wat te drinken te pakken, het is warm en merk plots dat het enthousiasme bij de cursisten en Sjaak toe slaat. Wat blijkt, als ik namelijk op handen en voeten uit het zwembad kom, over de hogere wand en niet de luxe, brede trap sta ik een kort moment voorovergebogen met nog enkel tot mijn knieën in het water. Beide handen gespreid, bovenop de wand, kleunt mijn rechtopstaande, stijve pik tegen mijn maag, net onder mijn borstkas. Dat en al mijn gespannen spieren is een pose die ze willen, dus ik krijg inderdaad mijn Red Bull, maar moet dan snel weer terug. Ik sta zo stil, maar kan het gewoonweg niet laten, instinctief bewegen mijn heupen een klein beetje heen en weer en wrijft ik zo mijn eikel langs mijn aangespannen 6-pack. Als ik ook iets dieper vooroverbuig, wordt het zachtere wrijven een ruw schuren en dat doet het; Ik spuit mezelf in mijn gezicht als ik omlaag kijk, naar mijn eigen klotsende ballen en schokkende pik. Dat willen ze echter niet, ze willen vrij zicht op mijn lijf en kruis, want door nu ook een been verder naar buiten te buigen, hebben mijn ballen alle vrijheid terwijl mijn stijve pik stram tegen mijn 6-pack wrijft. In deze pose willen ze dat ik mijn masturbatie herhaal, herhaal terwijl ik hun met wijd open aankijk. Dat lukt me in een kwartiertje en daarna nog zes keer voordat de cursus is afgelopen. Deze keer is het dus niet nodig mezelf ‘klaar te maken’ om mijn strakke fietskleding aan te krijgen. Die woensdag en donderdag trouwens ook niet. Ik hoop maar dat ze een goede zuiveringsinstallatie hebben. Deze week krijg ik veel meer betaald als ooit tevoren, deze Gooische sjiek heeft veel geld er lijkt een relatie te zijn tussen het aantal orgasmes die ik show en de fooi die ik krijg.

Danser
De vijfde cursusweek is het weer slecht, dus houden ze het bij hun thuisbasis, het atelier’ bij het ‘Brinkhuis’ in Laren (NH). De cursusleider Sjaak is een enorme dans- en balletliefhebber. Hij heeft het in zijn jonge jaren veel gedaan, maar nu op leeftijd geniet hij nog volop van de beweging, de energie op het podium. Hij heeft een aantal dans-poses bedacht, die ze me laten aannemen en waarin ik dan een tijd stil moet staan. Hij heeft de poses afgedrukt en zet die tegen het podium, waar ik op sta. Maar keer op keer is het wel duidelijk dat ik niet gebouwd ben om te dansen, alhoewel lenig en skinny, qua gespierdheid ben ik verder en wat al helemaal niet geschikt is zijn mijn mannelijke onderdelen, neukelementen tussen mijn benen.

De cursisten schetsen en tekenen erop los, volledig geïnspireerd door de geilheid die ik tentoonspreid. Maar al met al krijg ik maar met moeite erecties, blijkbaar geil ik totaal niet op dansen. Dan loopt Sjaak naar Yvonne en fluistert (ik kan het nog net horen), ‘Ik durf het bijna niet te vragen maar zal ik hem…, helpen?’. Waarop Yvonne zich verslikt en hoestend, proestend van de lach antwoord, ‘Ik dacht dat je het nooit zou vragen…, tuurlijk Sjaak, doe waar je ook goed in bent…, tenminste…, volgens je vrienden’. De verlegen man krijgt een rood hoofd als een boei maar toch, hij draait zich om en loopt naar me toe. Zonder enige plichtpleging gaat hij op zijn knieën voor me zitten, pakt mijn slappe, omlaag bengelende lul terwijl hij met de andere mijn zak, bovenin vlak achter mijn paal omgrijpt en hard, ver omlaag trekt. Dan slikt hij en steekt mijn lul in zijn mond. Overal klinken kreuntjes, O’s en A’s, dit is een verassing, een heilige regel is dat de kunstenaar zijn model nooit aanraakt. Nou, Sjaak niet. En god, wat is hij goed!

Dansen is voor mij maar een zeer matig voorspel gebleken, maar o-shit, als ik mijn ogen sluit om te gaan genieten, hoor ik een ‘PPSSSSsssst! ’van Yvonne, open ze dus wijd en kijk de zaal in, niet naar het kalende hoofd onder me. Dit is een totale verassing voor me, hij blijkt dan ook helemaal niet zo lief te zijn, maar dominant. Met zijn vrije hand slaat hij hard op mijn lul en ballen, die hij daarna zo diep omlaag trekt dat mijn lul als vanzelf horizontaal naar voor staat en opnieuw in zijn mond steekt, in plaats van zoals normaal, stijf, recht omhoog tegen mijn 6-pack. Hij knijpt beknijpt hard mijn dijen, grijpt tussen mijn iets gespreide benen door en steekt een vinger in mijn aars. In, uit, in en uit op zoek naar dat ene plekje. Als mijn lul ineens, onbeheerst huivert, weet hij het, hij heeft mijn P-spot gevonden. O-shit, is dat geil, dit is een ware meester! In plaats van me op adem te laten komen zuigt hij nog harder op mijn eikel, bijt me zelfs af en toe, precies in de rand, er val achter en trekt dan zijn hoofd terug. Mijn eikel zo van mijn lul lijkt te trekken. Dat gaat zo door, net als het masseren van mijn P-spot met op gegeven moment niet een, maar drie vingers. Ik sta nagenoeg buiten adem hard te hijgen en verlies iedere pose.

Mijn hemel, wat heeft Yvonne op me afgestuurd! Als ik wil gaan gillen van alle geile pijnsignalen vanuit mijn eikel en prostaat, knalt hij met zijn hoofd naar voor, werkt mijn hele pik naar binnen en ik voel zijn huig en keel de bovenste helft van mijn dan 21cm lange, harde pik, heel nauw omsluiten, zeg maar gerust, afknellen. Dan laat hij mijn ballen los, die ploppen wild omhoog kruipen terwijl hij mijn lul bij de wortel hard knijpend omvat en mijn eikel kust, met zijn tong snel lebberend mijn toompje bewerkt. Nu is mijn toompje in mijn pubertijd tijdens een (te) wilde masturbatie gescheurd. Vreselijk bloederig. Ik heb het nooit iemand verteld, maar heftig geschrokken heb ik toen mijn lul zeker een week niet maar aangeraakt. Het is genezen in de zin dat het nu niet zo’n mooi uitgerekte ribbel huid, maar is maar een gerafeld exemplaar; Voor iedereen goed zichtbaar als ik een stijve heb, waarbij mijn eikel volledig bloot komt.

De super gevoeligheid is er gelukkig wel nog steeds en dat is waar dit pijpmonster gebruik van maakt tot hij voelt hoe mijn ballen van diep onderuit beginnen te trillen en mijn maag zich ongelooflijk strak aanspant. Hij weet het, herkent het en stopt abrupt met mijn ‘behandeling’, ik kwam tot het randje en hij stopt! Sterker, laat me helemaal los, laat mijn lul omhoog klappen, buigt achterover en staat langzaam op. Daar sta ik, volledig opgegeild, opgeladen te puffen en hijgen. Als ik mezelf wil beetpakken om het af te maken, pakt hij mijn beide handen beet en duwt ze omhoog, positioneert me in een nieuw pose. Daar sta ik weer.
En zo, iedere keer als mijn geilheid ook maar een beetje lijkt af te nemen, neemt hij me weer onderhanden tot ik op ploffen sta, om me vervolgens weer neer te zetten. Ik word geilend gek, hoorndol. Hij is goed, heel goed, varieert met van alles op en rond iedere teelbal of juist mijn hele zak, mijn lul, eikel, heupen, aars en daarin, de P-spot. Maar hij laat me niet klaarkomen. Ik ben drijfnat van zijn geslobber en mijn eigen voorvocht, het blinkt en lekt, de cursisten vinden het schitterend. Hij is de baas, beheerst me helemaal, doet met mij wat hem dunkt. Ik heb geen enkele weerstand meer en onderga zijn supergeile handelingen tot ik er keer op keer dizzy van wordt, net voor het moment dat ik eindelijk klaar mag komen, maar nee. De hele cursus houdt hij me in bedwang, overheerst iedere spiertrekking in mijn lijf en houdt me precies op het randje, net niet eroverheen. Onnodig te vertellen dat hij me pas laat klaarkomen, vlak voor het einde van de les. Zijn excuus, ik moet me immers nog in mijn super strakke fietskleding hijsen, wat totaal onmogelijk is mijn opgewonden toestand.
De twee vervolgdagen is het eigenlijk geen verassing meer voor me, maar de geile verwachting is er wel. Hij gebruikt iedere keer weer een andere techniek, gebruikt zelfs mijn ijskoude blikjes Red Bull en ijsklontjes, die de dames in hun witte wijn gebruiken. Wat ik vreemd vind, is de totale uitputting want ook al kom ik maar een keer klaar; Het lijkt veel vermoeiender als mijn normale sessies van vijf, zes keer.

Tuinstoel
De week erop, de laatste cursusweek is het tropisch warm. Wij zijn dus net binnen in het gemeenschapshuis, maar bij een cursist thuis. De villa in Blaricum heeft een enorme tuin en er is een hoek waar een zeer luxe, uitgebreide tuinstoel, zeg maar zetel, staat. De cursisten, geïnspireerd door mijn shows geven me nu alle vrijheid mijn poses zelf in te vullen, op de zetel. Een vrije opdracht. Heerlijk. Ik zit met mezelf te spelen en wordt ervoor betaald! Laat mij vaker model staan denk ik. Een les duurt drie en een half uur, voor mij geen enkel probleem langdurig masturberend door te komen en ja, daarbij ook een paar keer intens klaar te komen. De bekleding is niet meer schoon te krijgen denk ik maar de eigenaar vindt het prachtig. Ik word voorzien van hapjes en drank, het weer is perfect en we zitten allemaal in de schaduw van grote, oude bomen. Als ik mezelf weer keer op keer aansleur bedenk ik me dat deze oudere dames en heren heel goed mogelijk zullen terugdenken aan hun jeugd dat ze nog ongebreideld konden masturberen, neukten, seksen, al waren ze te jong om nozems te zijn in de wilde jaren 60…70. Wat een tijd zou dat geweest zijn voor me! Gelukkig heb ik Dirk-Jan en Yvonne (De Eenhoornjagers) ontmoet die dit allemaal mogelijk maken voor mij. Genoegzaam speel ik met mezelf, gadegeslagen door de gretige cursisten. En ja, Sjaak. Die Sjaak kan het niet laten, die ‘helpt’ me verschillende keren.

In die zes tekencursus weken heb ik ruim 9.000 Euro fooi gekregen. Die Gooische sjiek heeft zich als heel geil, gulzig, goedgeefs en gul getoond, dat moet ik ze nageven. Ik app Yvonne, ‘Ik durf het bijna niet te vragen, maar, zou er nog meer in zitten?’ Ze stuurt een groet smiley terug met de tekst ‘O-ja hengst van me…, veel meer!’. O-shit, wat is ze nou weer van plan met me?

(** Uiteraard alle namen vervangen, behalve die van mij **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 6244 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie