BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cassandra (2) Helena

Aan het begin van onze relatie moest ik op een zaterdagmiddag iets voor mijn vriendinnetje Cassandra bij haar thuis moest ophalen. Ze werkte toen de hele zaterdag op de markt bij de dropshop en kon onmogelijk weg. Toen ik daar aan kwam was haar 19 jarige zus Helena als enige thuis. Haar vriend van 22 was, zoals elke zaterdag, aan het voetballen in het eerste elftal van de plaatselijke voetbalclub. Helena lag op haar buik languit op de bank een boek te lezen en haar mooie kuiten waren op dat moment voor niemand anders zichtbaar dan voor mij. Haar rokje was zo kort dat ik ook haar rode slipje zag en omdat ze in eerste instantie niet reageerde bekeek ik haar met aandacht.

Ze verveelde zich een beetje en vond het eigenlijk wel leuk dat ik onverwacht binnen stapte, dus vroeg ze, iets te eager, of ik snel terugkwam. Ik hoorde hoe blij ze met mijn onverwachte onderbreking van de saaiheid was en ach, ik had ook niets te doen dus mij leek het wel een goed idee om terug te gaan. Nadat ik naar de markt was geweest had ik een zak drop meegenomen en we gingen samen naar haar kamer, ze liep voor me de trap op. Mijn ogen ter hoogte van haar kuiten en opnieuw kon ik, zelfs beter nog, naar haar rode slipje kijken. Toen al wilde ik voelen, aanraken maar ik beheerste me. We gingen samen muziek luisteren, samen op haar bed zitten tegen de kussens op de muur en samen drop snoepen. Al snel ontstond er een zekere erotische spanning en pakten we een dropje dat we niet zelf opaten maar dat ik bij haar en zij bij mij in de mond stopte.

Van drop in haar mond werd het drop op haar lippen leggen en vervolgens vingers die naar dropsmaken aflikken en lippen die naar drop smaken aflikken. Ineens voelde ik haar tong met een dropje in mijn mond verdwijnen en reflexief liet ik me helemaal in die tongzoen opgaan en voelde de erotische spanning toenemen toen ze mij onder mijn t shirt begon te strelen. Ze kreeg het warm zei ze en deed haar blouse uit en nadat ik een minuut lang de onder- en bovenrand van haar bh met mijn vingers had gestreeld draaide ze zich op haar buik en was de boodschap duidelijk: maak mijn bh maar los. Nadat ik die had losgemaakt, draaide ik haar om, tilde haar een klein beetje op en gooide haar bh nonchalant op de vloer en legde een dropje op allebei haar tepels en zoog ik haar zachte droptietjes. Ze had niet zulke fikse als haar jongere zusje maar ze waren zeker zo lekker, met en zonder drop. En zij, nadat zij mijn broek en onderbroek omlaag getrokken had legde ze een dropje in mijn navel en al snel zoog ze aan mijn pik. Daar had ze ervaring in volgens mij, want ze deed dat lekker en het haar mond was die middag de eerste waar ik in gespoten heb. Nog geen ander had mij gepijpt, ik kon dus niet vergelijken, maar ik voelde wel dat die meid lekker pijpen kon. Nadat ik in haar mond gespoten had heb ik haar rode broekje gestreeld en langzaam omlaag gedaan. Ze had een mooi, geschoren kutje en ik voelde me vrij om met mijn tong en lippen met haar kut kennis te maken. Ze had al twee jaar verkering met Kees, maar ze vond dat die haar ‘niet genoeg’ gaf. Daar lag ik met mijn tong tussen haar benen haar stromende kutvocht uit te likken.

Natuurlijk duurde het niet lang of we gingen ook samen neuken. En voor ik het wist had mijn zaterdag een vast patroon gekregen: ‘s middags voosde en neukte ik met zus Helena. Als Cassandra ‘s avonds op moest passen neukte ik Cassandra. Alleen dan, want pappa en mamma waren nogal preuts en vonden dat hun 16 jarige dochter nog maagdelijk moest blijven dus bij haar blijven slapen zat er toen niet in. De illusie dat hun jonge deerne nog maagd was lieten we bij hen. Dat hun andere dochter er zelfs twee liefjes op na hield en onder hun dak voosde dat kwam in hun gedachte en fantasie al helemaal niet op. Gelukkig. Zus en ik wisten hoe laat er iemand thuis zou komen, we waren er altijd allebei als er iemand kwam en we zeiden steevast, of we nu samen op de bank, in de keuken of boven waren, dat ik ‘net’ gekomen was. En daar was niets aangelogen, want waar we ook zaten of lagen als er iemand thuis kwam ik was -net als Helena trouwens- ‘net gekomen’. Was het niet in haar mond, dan was het in haar kut of tussen haar borsten. Ik kwam een keertje net klaar tussen haar billen, toen we haar vader hoorden thuiskomen. We waren net op tijd aangekleed, zij naar beneden met opdrogend zaad in haar slip, ik boven naar de badkamer en even opfrissen, piemel wassen. Ze lekte nog wel wat in haar slipje en hoopte dat ze geen natte plek in haar spijkerbroek zou hebben, maar dat viel mee. Pfff, hij had gelukkig niets door, hij rook zelfs geen seks toen ze samen thee dronken toen ik beneden kwam. Dat ik er al was riep gelukkig geen vragen op.

Twee jaar lang neukte ik ze allebei. Helena zelfs vaker dan Cassandra. Na een relatie van ruim twee jaar ging het uit met Cassandra. De volgende zaterdag ging ik toch gewoon om half 2 naar hun huis en ja daar was haar zus Helena net als altijd. Ze hoopte al dat ik komen zou, was op mijn komst voorbereid, alleen moest ik nu wel op tijd weg zijn. Ze wachtte me nog een paar jaar met haar natte kutje op.

Als ik moet omschrijven wat ik bij Helena heb geleerd dan is dat iets van BDSM. Met mij experimenteerde ze dingen die ze niet bij Kees kon doen en ik vond dat machtig interessant en opwindend. Helena heeft me aan de spijlen van haar bed vastgebonden en speelde dan net zo lang met een veer bij mijn zak en mijn lul tot ik spoot. Op mijn buik, op een handdoek, tegen haar neus. We oefenden regelmatig en een paar maanden later spoot ik veel krachtiger dan die eerste keer.

Ze wilde ook dat ik haar blinddoekte en vastbond. Haar sloeg met het zweepje dat zij vroeger bij paardrijles gebruikte. Als ik dat deed dan voelde ik -en zij- dat mijn lul keihard werd. De eerste keren had ze een parelend kutje, maar ze ging vooruit: uit haar kut stroomde steeds meer vocht en zij kwam steeds sneller klaar van het zweepje. Dat Kees nooit gemerkt heeft dat ze rode billen en gezwolen schaamlippen had bleef voor mij een raadsel. Ik vroeg haar er wel es naar maar zij zei steevast, nee joh, die merkt niks. We durfden allebei steeds meer.

Dat was mijn eerste kennismaking ermee, zo pril en jong als we waren en ik heb er enorm van genoten ondanks de schuchtere en onbeholpen pogingen van ons allebei, zeg ik nu. Haar vriendje had er niks mee en ik merkte wel dat wat wij deden een heel andere vorm van seks was. Zij kon mij af en toe hard op mijn pik slaan net zo lang tot het zaad door de kamer vloog. Het deed zeer, het wond me op, maar god als ik dan spoot…. een keertje kwam mijn vriendinnetje eerder dan verwacht thuis. De meiden waren gewend dan altijd onder aan de trap naar elkaar te roepen dat ze er waren. Gelukkig stond mijn fiets niet in de tuin, die was stuk dus ik was net die keer met de bus gekomen. Zus riep als reactie van boven ‘ik ben er, ik kom zo’.

Ze had me net aan de spijlen van het bed vastgebonden en ze zei: ‘je weet dat Cas beneden is, ik ga je nu pijpen. En ik wil dat je haar naam roept als je klaarkomt.’ Ze keek me heel gemeen aan en legde al mijn kleren alvast in de badkamer, zodat ik zodra ik klaargekomen ben me kon gaan douchen. Dan weet ze niet dat we gesekst hebben, dachten we. Zusje legde het daar neer en liet mij -met open slaapkamerdeur!- op het bed liggen en pijpte me. Ze pijpte me zo verschrikkelijk lekker dat ik shakete, het bed stond niet meer stil en volgens mij moet beneden het piepen en kraken ervan te horen zijn geweest. Ik voelde dat mijn zaad er aan kwam, het was zo ongelooflijk lekker. Cassandra was in de keuken beneden, hoorde en zag ons niet, maar toen ik klaar kwam vergiste ik me, roep ik me daar zo hard de naam van de pijpzus dat moet ze toch gehoord hebben. Direct daarna herstelde ik mijn fout en kreun en roep Cassandra, wat is dit lekker.

Helena maakte me direct los van de spijlen, ik droop zaad op de vloer van haar slaapkamer en ik was net op tijd onder de douche, want ik hoorde Cas al naar boven komen. Helena deed haar slaapkamer op slot. Cas klopte op de badkamer deur die ik net op slot had gedraaid en zei verrast ‘ben jij d’r al?’ Ja zei ik, ik was geloof ik in slaap gevallen op je bed. Zit nu even op de wc. Ik denk dat ze niks doorgehad heeft, Helena had zich opgesloten op haar kamer en zat met de spijlen van haar bed en haar vingers tussen haar benen zichzelf te bevredigen. We hoorden haar allebei iets te luidruchtig klaarkomen. Beneden kreeg ik van Cassandra een zachte kus en we tongden, ik duwde mijn stijve tegen haar buik en ik zei, dat ik trek in haar had. Nog even wachten was haar antwoord, vanavond, lieverd, dan mag je alles aan me geven. Ik kneep haar billen. Alles.

De zaterdag erna heeft ze me weer vastgebonden en met het zweepje gegeven. ‘Je bent een vunzig ventje, je krijgt extra straf van me omdat je de zus van je vriendinnetje neukt. En je doet dat zelfs als zij beneden in de keuken keurig op je zit te wachten. Ze duwde haar dildo in mijn kont en ik werd vuurrood. ‘Ga dat maar eens aan mijn zusje uitleggen vanavond’. Ik werd zo bloedgeil dat ik een spontaan orgasme in haar beddegoed spoot. ‘Ga jij dat zaad maar eens uitleggen aan je vriendje vannacht.’ Na die keer besloot ze om haar beddengoed altijd op zaterdag, na onze seks, te wassen. Om sporen te wissen. Was ik beneden, dan verschoonde zij haar bed.

Ze was die middagen heel streng. Mij trok die spanning aan. En nog steeds trouwens. Daarom wilde ik haar ook blijven zien toen het uit was met haar zusje. Een keer zette ze een schoen van haar zusje op bed, deed mijn lul er in en dan trok ze net zo lang aan mijn zak tot ik mijn zaakje in haar schoen spoot. En zette ze de schoen weer terug in de kast. Ik kon haar ook domineren, dan kon ik mijn potentie op haar uitleven en eerlijk is eerlijk: als ik haar van achteren nam, wild, mijn ene hand aan haar haren en de andere om haar kin geklemd en ik haar ongeremd bereed, dan ontlaadde ik gigantisch. Ze duwde extra ferm haar kont omhoog, vuurde me aan -neuk je sletje, neuk je teefje-, dat deed me zo enorm goed. En ik zag hoe ook zij daar gigantisch van explodeerde, zich gewillig keihard naaien liet omdat ze er vurig van klaar kwam.

Dree maanden nadat het uit was gegaan kwam ik Cas tegen in de stad. We raakten aan de praat, ze vertelde dat ze misschien een nieuw vriendje had en over de zomervakantie die er aan zat te komen.Ineens vroeg ze of ik de komende zaterdagavond nog eens bij haar langs wilde komen. Ze moest ergens oppassen- nee niet daar-, ze zou daar blijven slapen en hoopte dat ik misschien toch nog even wilde komen. Ze fluisterde in mijn oor ‘ik mis onze seks zo.’ Die zaterdag heb ik eerst ‘s middags haar zus en die avond en nacht haar zelf genaaid. Ze was nog net zo lekker, nog net zo geil als eerst. Ze vertelde me ‘s avonds over haar vriendje maar dat weerhield mij er niet van om terwijl ik voor haar op de bank zat, haar slipje uit te trekken en haar ondertussen te vingeren. We waren nog heel vertrouwd met elkaar. Die keer was trouwens de enige keer dat ze dacht dat ze de parfum van haar zus in mijn t shirt rook, de zondagmorgen bij het aankleden toen ik me haasten moest om weg te gaan -ja ik was toch blijven slapen. Veel geslapen hadden we niet, de halve nacht geneukt hadden we.

Tijdens het ontbijt heb ik me er uitgeluld. We hadden natuurlijk niks meer en ze kon er weinig over zeggen want ze was zich nou niet bepaald als kuise meid aan het voorbereiden voor haar nieuwe vriendje, met wie ze wel kuste maar nog niet neukte. Haar vriendje was daar ‘nog niet aan toe’. De spanning in haar lichaam maakte dat zij de seks voelbaar miste in de tijd tot ze gingen vrijen en daarom nam ik voor een paar weken met alle soorten van seksuele genoegens de plek van Cassandra’s minnaar in. Toen zij samen wel naar bed gingen werden de details ervan onderdeel van onze seks die daardoor nog heftiger en vuriger werd en zo werd het stoppen tussen ons beide juist daardoor elke keer weer uitgesteld en uitgesteld. Totdat het niet meer lukte om die ontmoetingen in te plannen. Als enige wist ik in die tijd dat beide zussen vooral buiten hun relatie overheerlijk en onverzadigbaar waren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7404 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Cassandra (2) Helena”

Plaats een reactie