BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Griekse geheimen

Het was weer tijd voor onze zomervakantie en dit jaar besloten we weer naar Griekenland te gaan. Het heerlijke klimaat, de sfeer, het heerlijke eten maar ook de rijke geschiedenis trekt ons sterk aan. Ook de Grieken zelf ervaren wij als hartelijke mensen, ietwat ondeugend, vandaar dat Griekse sex zeker daar vandaan komt. Ik zal mijn portie daarvan ook wel weer deze vakantie krijgen!
Ik pak mijn koffer in met luchtige jurkjes en mijn kleinste bikini’s. Mijn vent Aaron grapt nog “je kan net zo goed niks aantrekken!”, “We hebben namelijk een huisje met privé-zwembad!”
De volgende dag vertrekken we en komen bij een prachtige villa aan. Gelegen in een afgelegen gebied met uitzicht op de eeuwenoude bergen, eindeloze olijfboom-velden en oude landerijen.

De volgende ochtend zitten we rustig te ontbijten maar op een gegeven moment word er op de deur geklopt. Het zijn de schoonmaakster en de pool-boy, allebei een prachtige verschijning. De pool-boy heet Andreas en de schoonmaakster Sophia. Mid-twintigers en allebei prachtige lijven. Ze vertellen dat ze af en toe zullen langskomen en ons verder met rust zullen laten. Nou van mij mogen ze iedere dag wel komen fluister ik naar Aaron. Hij knikt en zie dat hij zeker ook van Sophia is gecharmeerd.
We hebben een heerlijke rustige dag aan het zwembad en eind van de middag gaat de wijn open. Ik lig op mijn bedje en observeer hoe Aaron wat baantjes trekt. Ik merk dat de alcohol begint te werken en ik begin een beetje geil te worden. We zijn beiden eind 30 en mogen allebei nog steeds niet klagen over ons lichaam. Ik kijk hoe Aaron door het water glijdt en laat mijn handen over mijn lichaam gaan. Mijn tepels worden hard en zijn duidelijk zichtbaar door mijn bikini. Ook glijdt mijn hand af en toe in mijn broekje. Mijn vingers kriebelen mijn schaamhaar en uiteindelijk vind ik mijn klitje en sluit even mijn ogen. “Lukt het?” vraagt Aaron half hangend op de rand van het zwembad. Ik schrik en voel mij ietwat betrapt. “Kom maar even op de rand van het zwembad zitten”.

Zo gezegd zo gedaan. Ik laat mijn benen in het water zakken en Aaron komt daartussen zitten. Hij trekt aan de touwtjes van de zijkant van mijn bikini-broekje en zomaar is mijn natte kutje compleet zichtbaar. “Ach wat heb je toch een geil kutje” en Aaron wrijft met zijn vingers door mijn schaamhaar terwijl zijn duim mijn klitje betast. Ik leg mijn benen in Aarons nek en trek zo zijn hoofd richting mijn hunkerende lipjes. Teder likt hij mijn knopje terwijl zijn vingers pompende bewegingen maken in mijn kletsnatte kutje. Zijn likbewegingen worden heftiger en uiteindelijk kom ik schokkend klaar. Een goed begin van de vakantie al zeg ik het zelf.

Spannend diner
‘s Avonds komen we terecht bij een restaurantje dat uitkijkt over een vallei. De tafeltjes staan zo dat we naast elkaar zitten. De lokale delicatessen smaken heerlijk en ook de wijn gaat er weer goed in. De zon zakt langzaam en we genieten van de prachtige vergezichten. Ik leg onder tafel mijn hand op de bovenbeen van Aaron en voel zijn half harde lid in zijn linnen broek. Ik volg de contouren van lekkere pik en probeer hem door de stof af te trekken. Het is al laat op de avond maar toch zit het terras nog redelijk vol. Iedereen moest eens weten wat we aan het doen zijn!
Ik trek het touwtje van zijn broek los en bevrijd zijn geile pik van de benauwde situatie. Met in de ene hand mijn drankje en in mijn andere zijn pik geniet ik met volle teugen. Aaron fluistert dat hij het niet langer vol houdt en snel pak ik een servet en hou die standby. Zijn ademhaling versnelt en met een gesmoorde kreun voel ik zijn zaad uit zijn pik spuiten. Netjes vangt het servet het op zodat we geen rotzooi achterlaten. Met een big smile rekenen we af, keren terug naar de villa en kapot van de hele dag vallen we heerlijk in slaap.

Tijd voor aktie
De dagen erna brengen we overdag bij het zwembad door en vaak komen Andreas en Sophia langs. We zijn allebei erg van ze gecharmeerd en we voelen allen een bepaalde spanning ontstaan. Deze ochtend lig ik weer in mijn minuscule bikini bij het zwembad en Aaron leest wat op het terras. Ik weet ook wel dat hij daar zit omdat Sophia straks weer komt schoonmaken in van die typisch Griekse schoonmaaksters pakjes.
Gelukkig is jaloezie nooit een issue geweest in onze relatie. We gunnen elkaar pleziertjes en genieten daar ook samen van. Ik heb ook mijn pleziertje want Andreas kan ieder moment weer langskomen. Vandaag heb ik bewust mijn kleinste bikini aangetrokken en als deze nat wordt dan is hij ook nog doorzichtig. Ik trek wat baantjes in het frisse water en juist wanneer ik eruit ga komt Andreas net binnen. Ik merk meteen dat zijn ogen afdwalen naar alle intieme plekjes van mijn lichaam die duidelijk te zien zijn door de stof: “Kalimera Andreas” en geef hem een knipoog. Ik klim op mijn bedje en ga zo liggen zodat alles goed zichtbaar is. Mijn lipjes en de contouren van mijn schaamhaar zijn duidelijk zichtbaar door de natte stof. Op afstand zie ik Aaron en hij lacht mij bemoedigend toe. Hij weet ook wel hoe laat het is en dit geeft hem ook een vrij-brief om met Sophia wat verder te gaan.
Ik zie nog net dat Sophia bukt en Aaron zijn hand over haar billen streelt. Ze draait zich om en trekt hem de slaapkamer in. Zo die laat er geen gras over groeien!

Tijd ook voor mij om actie te ondernemen. Ik ontdoe mij mij van mijn topje en toon mijn prachtige borsten. Ik vraag Andreas of hij mij wil insmeren. Hij komt achter mij zitten en smeert soepel mijn rug, vanaf de zijkant raakt hij af en toe mijn borsten aan. Ik hou het niet meer…ik begeleid zijn handen naar mijn hunkerde kutje. Ik draai mij om en open de broek van Andreas. Een prachtige harde Griekse pik komt tevoorschijn. Niet zo dik als die van Aaron maar wel iets langer. Ik schuif mijn kletsnatte broekje opzij en laat mij in een keer op hem zakken. Sjezus wat is dit geil. Met diepe stoten penetreert hij mij. Ik voel mijn vocht uit mijn kutje langs mijn billen stromen, zo geil ben Ik. Intussen hoor ik ook luid gekreun uit de slaapkamer horen dus Aaron krijgt ook zijn portie.

We wisselen positie en laat mij van achter doggystyle nemen. Hij pakt mijn heupen vast en stoot zo diep mogelijk. Intussen kneed ik zijn ballen. Opeens trekt hij zich terug en vraagt “do you like Greek Style”?? Dit laat ik mij geen twee keer zeggen en spreid mijn billen ver uit elkaar voor hem. Mijn sterretje is zo goed zichtbaar en Andreas zet zijn eikel er tegen aan. Met een diepe ontspannende zucht voel ik zijn pik mijn anus oprekken en cm voor cm in mijn verdwijnen. Ongelofelijk wat is dit toch een ontzettend opwindend gevoel. Het idee dat ik mij volledig aan hem overgeef wind mij alleen maar meer op. Zijn zijn complete pik is nu in mijn kontje verdwenen en langzaam begint hij weer te stoten. Ik wil hem harder dieper en gooi mijn heupen steeds meer naar achter. Intussen beroer ik mijn klitje en voel dat ik ga komen. Ook Andreas houdt het niet lang meer. Ik begin te schokken waardoor mijn anus nog nauwer om zijn pik sluit en daardoor voel ik dat Andreas zijn zaad diep in mij spuit. Ik geef hem een heerlijk tongzoen en zeg “soon again??” Andreas kijkt mij geil aan.”Absolutely”!!!

Andreas verdwijnt en ik stap onder de buiten douche. Intussen komt Aaron met een verhit hoofd naar buiten. Hij verteld over Sophia dat ze hem naar binnen trok en hem letterlijk besprong. Onder haar uniform had ze niks aan dus alles was meteen binnen handbereik. Hij vertelde dat ze een heerlijk geschoren kutje had en dat hem binnen de kortste keren liet klaar komen. Ook hij had de afspraak gemaakt dat dit zeker nog een keer zou gebeuren.

Wandeling met bizarre wending.
De dagen erna genieten we vooral van elkaar. Ik tease hem door af en toe mijn slipje te vergeten en hem op een vol terras te flashen. Zo’n geil als hij dan niks kan doen en ik de touwtjes in handen heb, maar ook wetend dat als hij de kans krijgt hij mij heerlijk terug pakt.
We besluiten eind van de dag een wandeling te maken. Ik trek een toegankelijk jurkje zonder slipje natuurlijk en als verrassing voor Aaron stop ik een klein buttplugje in mijn nauwe kontje. Heerlijk hoe deze mij opvult en alles strak voelt als ik mijn spieren daar aanspan. Het is een heerlijke zwoele avond. We lopen langs lang gestrekte wijngaarden. We doorkruisen een weiland en een paard komt ons tegemoet wandelen. Het beest laat zich aaien en tussen zijn benen begint er iets te groeien…. Aaron vraagt “jij hebt toch ervaring met die beesten te verzorgen? Daar hoort hun pik toch ook bij?, grapt hij. Ik kijk hem stout aan….”Jazeker, je moest een weten!” antwoord ik….moet ik laten zien hoe? Ik heb namelijk jaren op de manege gewerkt en stiekem vond ik dit altijd het leukste gedeelte, eerst lang rijden en dan heerlijk dat beest kammen en uiteindelijk eindigen bij die prachtige lange lul.

Ik had hier al vaak over gefantaseerd maar nooit was natuurlijk nooit mogelijk op de manege. Ik stel het paard gerust en beweeg langzaam mijn hand richting zijn pik. De pik van het paard wordt langer en dikker. Ik geniet van mannenpikken maar dit is toch wel heel wat anders. Mijn hand past bij lange na niet om die dikke paardenlul. Ik zie dat Aaron bloedgeil wordt van hoe ik het paard loop af te trekken. Hij trekt zijn broek naar beneden ontdoet mij van mijn jurkje en stoot recht in mijn kutje. “Godsamme je hebt ook nog je plugje in wat een geil ding ben je toch” gromt hij mij toe. “Je kutje voelt nu nog strakker”. Terwijl ik met twee handen aan die enorme paardenlul trek wordt ik knetterhard genomen. Ook ik word bloedgeil van deze spontane aktie. Stiekem fantaseer ik dat ik die paardenlul in mij wil voelen. Maar dat gaat mij toch echt te ver. Maar het idee maakt mij natter en natter. Hoe die dikke lul mij compleet op zou rekken en of het überhaupt wel zou passen. Op een gegeven moment begint het paard te snuiven en te hinniken. Met lange halen blijf ik aan die dikke monsterachtige pik trekken, ik richt het gevaarte op mijn borsten en dikke harde stralen spatten op mijn lijf uiteen. Het warme zaad verspreid zich over mijn lichaam en Aaron spuit mij ook compleet vol. Het gevoel van al dat zaad maakt mij zo geil dat ik spontaan klaarkom. Wat een bizarre maar zo onwijs geile ervaring. Later heeft Aaron online nog zo’n nep-paardenlul gekocht, ik zal daar later nog een verhaal over schrijven.

Laatste avond.
Helaas breekt de laatste dag aan. We krijgen een uitnodiging voor een Greek night.
Een avond vol drank en eet plezier en wie weet wat nog meer.
Aan het eind van de middag gaan we ons klaarmaken en terwijl ik ingesopt onder de douche sta komt Aaron binnen. “Schat ik heb een speciaal verzoekje voor je”. “Zou je je kutje kaal willen scheren? Al jaren pronk ik met een mooie volle bos. “Ik vind het super bij je staan maar kaalgeschoren vind ik ook toch wel heel erg mooi” zegt Aaron.

En zo gezegd zo gedaan. Ik sop mijn volle driehoek extra in en haal het scheermes er overheen. En na een paar halen heb ik een superglad geschoren kaal kutje. Doe jij even mijn billen vraag ik aan Aaron en spreid mijn billen. Hij ontdoet mij ook daar van de laatste haartjes. “Prachtig” roept Aaron en geeft als beloning geeft hij een lik van boven mijn klitje tot op mijn anus. Mijn lichaam siddert. Voordat ik mij aankleed kijk ik nog even in de spiegel. Zo’n driehoekje is heel prachtig maar voor de afwisseling is dit ook wel een prachtig gezicht. Mijn lipjes sluiten nog mooi op elkaar aan!
Vanavond gaan we voor een mooi kort klassiek jurkje. Daar onder een mooie push up bh en een slipje met open kruis want je weet maar nooit.
Het is al flink druk en bij binnenkomst tikken we ons eerste rondje Ouzo weg. Poeh deze stijgt meteen naar mijn hoofd. Als snel vinden we Andreas en Sophia en de hele avond zijn we onafscheidelijk van elkaar.

Foute Griekse hits worden uiteindelijk heerlijke beats en we dansen alsof ons leven er vanaf hangt. Tussendoor blijven de shotjes komen en we worden steeds losbandiger. Onze handen vliegen over elkaars lichaam en het wordt heter en heter. Op een gegeven moment komt ook Sophia tegen mij aan dansen. Ze pakt mij mij vast en begint mij hartstochtelijk te zoenen. Ervaring met mannen had ik genoeg maar met vrouwen eigenlijk minimaal. Teder zoen ik haar terug en mijn handen betasten haar lichaam. Sophia heeft heerlijke borsten en ik voel haar tepels hard worden onder haar jurkje. Ze kijkt mij geil aan en vraagt “shall we go to your villa with the four of us?”

Vanzelfsprekend trek ik haar mee en Aaron en Andreas volgen ons op de voet. Aangekomen bij onze villa kunnen we ons niet meer inhouden. Het bed is groot zat en Sophia duikt meteen op Aaron en Andreas weet wel raad met mij. Binnen een paar seconden zijn we allen naakt. De beide heren liggen op bed en Sophia en ik beginnen de mannen heerlijk te pijpen. Als ik Andreas diep in mijn keel voel kijk ik Aaron aan en zie ook hoe hij intens van de handelingen van Sophia geniet. Nu zijn de rollen omgedraaid. Alsof we simultaan aan het seksen zijn! Andreas likt nu mijn gladgeschoren kutje. Lange halen langs mijn klitje. Ook probeert hij zijn tong zo diep mogelijk in mijn grotje te duwen en ook mijn sterretje wordt niet overgeslagen. Plots komt Sophia boven mijn gezicht hurken. Nog nooit heb ik een vrouw gelikt maar wat is dit lekker.

Ze drukt haar poes dicht op mijn tong en voel haar sappen in mijn mond. Wat smaakt ze zoet! Aaron bekijkt het schouwspel even aan besluit dat het tijd is voor het hardere werk. “Schatje hoe zou je het vinden om door twee pilkken te worden verwend” vraagt Aaron. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen! Ik manoeuvreer mij op de rand van het bed bovenop Aaron en laat mij diep op hem zakken. Ik weet mij zo te positioneren dat Andreas nu ook toegang heeft tot mijn hunkerende kutje. Hij duwt zijn pik tegen de pik van Aaron en zowaar glijdt hij zo naar binnen. Mijn hele kutje wordt opgerekt en gevuld door twee heerlijke neukstaven! In een flits denk ik aan die enorme lui van dat paard…zo zou dat dus moeten voelen! Intussen verwend Sophia al onze gevoelige plekjes. De ballen van de mannen krijgen een heerlijke massage en ze vergeet mijn harde klitje ook niet. Ik wil de mannen nog dieper voelen en laat mij nog dieper zakken. Steeds harder en dieper…ik hou het niet meer!!!

Een enorm orgasme heeft dit gevolg en uitgeput lig ik op bed. Nu is Sophia aan de beurt…Aaron neemt haar meteen diep in haar prachtige Griekse natte grotje. Ze kreunt hard in het Grieks en roept Andreas iets toe. Hij begrijpt wat ze bedoelt en terwijl Aaron nog aan het stoten is begeleidt ze de pik van Andreas naar haar kontje. Dit moet de vaker hebben gedaan want zonder probleem neemt ze de twee pikken tot zich. Wat een spectaculair schouwspel is dit. De prachtige Griekse wipt op en neer, haar borsten deinen mee in het ritme wat zij aangeeft. De mannen moeten zo langzamerhand toch ook op springen staan. Sophia begint moe te worden en geeft aan even rust te willen. Ik ben nog steeds bloedgeil en wil meer. Ik ga met mijn rug toe op Andreas schoot zitten, zijn pik is nog glad van het geil van Sophia en zonder weerstand laat ik mijn sterretje diep op zijn pik zakken. Het gevoel van twee van die heerlijke harde pikken in mijn kutje was al goddelijk maar ik wil nog meer. “Aaron ik wil je ook in mijn kontje!” kreun ik uit. Aaron drukt zijn eikel tegen de schaft van Andreas zijn pik en heel langzaam voel ik mijn sterretje nog meer openen.

Na een paar keer keer diep ademen verdwijnt zijn eikel langzaam in mijn kontje. Jemig dit is wel heel heftig maar ik geef niet op. Ik duw nog iets door en het lukt. Dubbel anaal in mijn kleine geile kontje. Voor iedereen voelt dit superstrak en ik voel dat de mannen gaan komen, ik span mijn anus tijdens het ritmisch bewegen nog meer aan en de mannen beginnen te hijgen en te kreunen. De mannen trekken zich terug en ik en Sophia gaan beiden op ons knieën voor hun zitten. Tegelijkertijd rukken ze aan hun pik en komen grommend klaar. Dikke warme stralen landen open onze borsten en onze kale kutjes. Tevreden kijken we elkaar aan. Een geile ervaring en vakantie om nooit te vergeten!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9336 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Griekse geheimen”

Plaats een reactie