BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Gentlemen

Wat aan die zondag, 22 juli 2018, voorafging;
Gentlemen’s koppel Angga en Jean-Felix komen regelmatig bijeen met Dirk-Jan en Yvonne om te ‘bridgen’(kaartspel) Ze zijn als team en zeer fanatiek. Ook die zondag, een week ervoor, maar ze verliezen dik omdat ze erg afgeleid worden door Janus, die iets verder in de grote tuin het zwembad handmatig aan het schoonmaken is, op de manier die de butler, Karel, hem geleerd heeft; Een slang en vloerstofzuiger aan een zeer lange telescopische stang. Er is ook een automatisch robot, maar ze vinden het schitterend om te zien hoe het joch, volkomen naakt natuurlijk, zich in allerlei hoeken en standen moet buigen. De heren verliezen al hun concentratie als Janus met iets gespreide benen, ver voorover moet buigen om de stofzuiger tot het midden van het bad te reiken, met onbelemmerd, in de volle zon afgetekende heen en weer rollende ballen en nog lager bengelende 15cm lange slappe lul met zijn kenmerkende nog dikkere, volledig ontblootte eikel.

Het kaarten stopt en Dirk-Jan en Yvonne vertellen hen alles over project ‘Janus’ die hun toevertrouwd om verder te ontwikkelen, hem begeleidend verder te ontplooien en een beschermde omgeving en hem zo zijn oversekste grenzen te laten verkennen. Even later, zittend aan een glas cognac en de zwemmende Janus gadeslaand, opperen de gentlemen daar wel aan mee te kunnen werken en ze doen hun gastheer en vrouw terstond een aanbod, wat eenvoudigweg niet is af te slaan. Dus ‘verhuren’ ze Janus met als voorwaarde dat ze er live bij mogen zijn ze hem aan de tests onderwerpen. Dat kan dus begint per direct de voorbereiding. Janus wordt erbij gehaald en voor het oog van alle door Karel voorzien van een peniskooi om hem optimaal voor te bereiden voor hetgeen ze op oog hebben. Het is een zwarte, ‘Feminizer V2 – Black’ waarvan hij eerst de grootste ring om Janus’s balzak perst. Ze zien direct een erectie bij het joch opkomen, maar daar maakt Karel een pijnlijk einde aan.

De dikke ring zit strak achter zijn zak genesteld terwijl hij de kooi erop schuift. Helemaal. Zijn lul is nu al veel dikker dan de kooi van 8,5 cm en met zijn voorhuid helemaal afgestroopt wordt zijn eikel volledig en pijnlijk gemarteld. Niets kan meer groeien! Alles knelt als een gek. Iedereen kijkt verward, verschrikt, behalve de butler die quasi bezorg opmerkt: ‘OOooh Janus…, dit is de XL…, wellicht hadden Meneer en Mevrouw de XXL moeten kopen?!’ Het is zijn sadistische opmerking die iedereen aan het lachen brengt. ‘Zo Janus, volgende week zondag gaat hij uit, we hebben je verhuurd’. Is de mededeling van Meneer waar hij het mee moet doen als hij weggestuurd wordt. Het koude zwembad biedt maar een heel klein beetje gemak.
Het is een lange, lange week met te pas en onpas live videoverbinding als een van de deelnemers wil controleren of hij het ding inderdaad nog draagt. Ze weten, dat kan niet anders want hij heeft geen sleutel van het slot, maar ze willen hem gewoon zien leiden en continue lekken wat de fysieke beroering blijft zijn geilheid stimuleren, 24×7.

Eindelijk: Zondag, 22 juli 2018
Het wordt een fantastisch zonnige dag met wel 26C, maar beter, de dag waarin de kooi eraf gaat! De butler staat om een uur of half tien voor de deur. Ik ga achterin zitten en krijg direct een reisbeker aangereikt. ‘Drinken’, is het korte begroeting. Wijdbeens drink ik het ding leeg, wijdbeens om mijn superpijnlijke kruis alle ruimte te geven in de wijde trainingsbroek. De hele week geen jeans aangehad. Ik heb geen idee waar we naar toe gaan maar als hij de snelweg op draait krijg ik het duizelig. Is het de harde, scherpe bocht denk ik nog naïef, pas veel later krijg ik te horen dat het een door Meneer, zeer nauwkeurig gedoseerde mix is van snelwerkende Viagra en GHB plus langzaam werkende Sildenafil. Na ruim een uur komen we aan in Katwijk aan Zee. Een luxe appartementsgebouw. Karel begeleid me naar de deuren en piepend gaan ze open. We worden verwacht. In een luxe lift omhoog, naar de bovenste verdieping waarvoor Karel een sleutel gebruikt. In een kleine hal staat een nog grotere deur open, we lopen naar binnen maar dan zie ik ons… ons? Ja, een spiegel over de hele breedte en hoogte van de hal?!

Dan klinkt een mechanische stem ‘Staan Janus, de butler helpt je’. Ik sta dus recht voor het ding (met een merkwaardig, sleutelvormig gat) als Karel mijn T-shirt over mijn hoofd trekt en daarna mijn broek omlaag. Ik schop mijn sneakers uit en stap uit de broek waarna Karel mijn sokken afstroopt. Ik kan me immers maar amper bukken door de peniskooi. Als ik weer rechtop sta klinkt de stem bevelend, ‘Presenteer’. Zoals gedrild spreid ik mijn voeten uiteen, til mijn handen achter mijn hoofd en verstrengel mijn vingers. Dan klinkt, ‘Laat staande zien’, waarop ik iets achteroverleun en mijn heupen zo ver mogelijk vooruitduw. Karel gaat naast me staan als er ‘pak maar uit’ klinkt. Ik hoor sleuteltjes rammelen terwijl er aan mijn lul en ballen gerukt wordt en dan ineens: LOS. Ondanks de heet schroeiende pijn komt mijn vrije eikel nog nooit zo snel, in enkele tellen omhoog op een steenharde, recht overeind staande en kloppende erectie die direct meer als tweemaal zo groot wordt als verpakt. Ik zie dat schuins in de spiegel als er iets klikt in mijn hoofd en zonder ook maar iets te doen, knalt een gigantisch orgasme van diep tussen mijn benen omhoog, door mijn ballen tot in mijn hoofd. ‘Ogen!’ klinkt een hard bevel. Zoals altijd willen ze dat ik mijn ogen openhoud als ik klaarkom. Dat lukt me, maar ik zie niets terwijl grote golven sperma op mijn borstkas, kin en schouders landen. Pas als de laatste stuip is weggetrokken komt mijn zicht terug. Ik hijg hard en zie mezelf en Karel staan en besef nu dat het zo’n doorkijkspiegel moet zijn. Wie kijken er naar me? Ik ben er amper tien minuten en mijn druipende, donkerrode stijve lul met grote, donkere striemen en witte vlekken, in hetzelfde patroon als de gaten van de kooi, staat nog steeds recht overeind.

De mechanische stem lijkt ietwat opgewonden ver te gaan. ‘Kom naar voor Janus en steek je onderlijf door het sleutelgat’. Dat is het, het is een soort van gestileerd gloryhole, precies aansluitend op mijn onderbuik en kruis. Ik duw met mijn pik en ballen het doek weg en sta nagenoeg tegen de spiegel, ademvlekken gevend op het dikke glas, keurig afgerond rond mijn lijf. Ik zie Karel op zijn knieën zitten als ik metalige dingen hoor rammelen. Het wordt me duidelijk als er banden om mijn enkels getrokken worden en mijn benen iets wijder dan zojuist stevig tegen het glas worden geperst. Hetzelfde gebeurt met mijn handen. Ik sta strak in X-vorm als ook een brede band om mijn onderrug getrokken wordt en via sleuven aan de zijkant strak aangetrokken; Ik ben volledig gefixeerd. De mechanische stem bedankt Karel en verteld mij te ontspannen voordat hij met een harde, statische klik uitgaat. Hoe kan ik mij ontspannen als Karel de enorme deur achter zich dicht trekt. Daar sta ik. Er gebeurt nog niets. De gesloten deur maakt het donkerder en als ik zwaar ademend mijn neus tegen het glas druk meen ik wat te zien. Inderdaad, bewegende, vier schemerige vlekken en dan niet van die vlekken die door je hoofd suizen, maar echt, voor me. Twee staan er links en rechts naast me en de andere twee lijken te zitten. Stil te zitten terwijl de twee schimmen bewegen. Inderdaad voel ik ze me beetpakken. Ik weet niet wat ze doen als anders, dat ik afgetrokken word terwijl ieder van mijn ballen diep omlaag geperst, gekneed worden in hetzelfde ritme als waarmee mijn schacht en vooral eikel bewerkt worden. Ik kan niet anders, mijn geile lijf kan niet anders als meedoen. Mijn heupen proberen als vanzelf mee te werken in de ritmische dans, maar mijn lijf zit snoeihard vast. In no-time is er geen weg terug, schiet ik door alle fases van opwinding die er bestaan en kom opnieuw spuiten klaar. Hoe vaak hoe lang, geen idee maar ook deze keer lukt het me mijn ogen wijd op te houden, terwijl ik niets zie.

Dan rust. Een lange, lange pauze terwijl ik de schaduwen weer terug in vizier krijg. De spiegel beslaat van mijn adem, mijn zweten maar ik zie hoe drie schaduwen op me afkomen, de middelste gedragen door de twee aan de buitenkant. Mijn lul wordt stevig beetgepakt een omlaag gebogen. Staat hij van nature recht omhoog, nu wordt hij recht naar voor, horizontaal, gebogen en ik voel direct daarop waarom. Er wordt een lijf op geprikt. Kont, mond of kut, ik weet he niet maar wel dat de hele lengte van mijn lul er met een harde stoot, er dan ook helemaal in gaat. Jezus, zo nauw, zo strak! En terwijl een grote hand mijn hele balzak omvat houdt en ver omlaag trekt, schuift mijn lul er stug in en uit. Amper ritmisch, meer lukraak pompend. Het moet een kut zijn want ik voel het ding onwillekeurig krampen, me helemaal leek lijkt te willen zuigen, iedere druppel sperma lebberend. En die druppels worden snel meer, heel veel meer, een spuitende fontein als ik na lang proberen het tegen te houden, dan toch opgeef en opnieuw heftig klaarkom.

Dan weer rust. Weer een lange pauze waarin schaduwen langzaam bewegen. Ik ben uitgeput, maar op adem al zou ik zonder de spanbanden om me heen, ongetwijfeld verslapt op de grond liggen. Niet mijn lul echter. Dat drankje in de auto hiernaartoe wordt steeds verdachter. Dan hoor ik muziek, rustige, klassieke muziek. Voel ik hoe vingers op mijn balzak tikken, tikken in het ritme van de muziek. Ik ken de melodie, een muziekleraar heeft ons als project de ‘Carmina Burana’ van Carl Orff’ laten bestuderen. Ik weet wat er gaat komen en ja, na ruim twintig minuten wordt de muziek opzwepender, harder. Worden mijn ballen niet meer aangetikt maar meer als pauken gebruikt terwijl mijn stijve lul als orgasme-dirigeerstok wordt ingezet. Ik gil het uit van pijn, van opwinding, van geilheid… maar dat komt allemaal niet boven het volume van het eindstuk, ‘O Fortuna’ uit. Het publiek van de live opname gilt en klapt terwijl ik compleet afgewerkt word. Weer en opnieuw, fluim na fluim na fluim. Deze keer met mijn ogen hard dichtgeknepen.

Dan weer rust. Gelukkig. Een lange rustpauze. Ik heb het nodig, denk ik, maar duurt toch weer korter dan ik wil. Ik heb niets te willen. Mijn half slappe lul wordt tot leven gewekt, afgetrokken en gemasseerd tot zijn volle 21cm. Blijkbaar is het ze daarom te doen, want dan wordt hij stevig rechtop gehouden in een stevige greep. Er prikt iets, precies er bovenop en schuift door, mijn pisgaatje in! En ook niet een dun ding, OMG wat is dat?! Een soort van lange, dikke geribbelde wurm kruipt in mijn lul, glijdt erdoor en steeds dieper in, ribbel ne ribbel. Als ik denk dat het niet meer verder kan, de dikke kop in de wortel van mijn pik zit stopt het even, wordt mijn lul tussen twee vingers ‘bevoelt’. Een soort van controle lijkt het want meteen daarop gaat het verder, dieper. Kan dat? Nou blijkbaar wel want ik voel de dikke kop verder en verder tussen mijn ballen door in mijn lijf schuiven, sterker, in een best scherpe bocht omhoog krommen. Dan plots een ongelooflijk gevoel. Ik hap naar adem zo intens en sterk. I sta in brand! Of…, of… O-shit. …wat gebeurt er?
Dan stop het. Even. De kop lijkt te groeien…, inderdaad…, en nu gaat de hele worm met die verdikte kop langzaam op en neer, in en uit mijn lul. Ribbel na ribbel. Het is dat ik in de spanbanden hang, anders was ik al lang gevallen. Wat er gebeurt weet ik niet maar het is enorm geil. Ik voel mijn ballen ongecontroleerd, instinctief pompen, voorvocht, maar toch echt pompen. Ik hijg mee in hetzelfde ritme, nou-ja, probeer dat maar het ding rijgt steek na steek aan elkaar. Ik bobber over heel mijn lijf, zelfs mijn tanden klapperen. Ik kan niet stoppen. Ik voel het, ik moet ongelooflijk lekken maar voel niets langs mijn ballen stromen, wat anders altijd wel zo is. (Wist ik veel dat ze een harde holle sonde gebruiken…). Het gaat door en telkens als de vingers rond de wortel van mijn lul voelen dat ik op punt van ontploffen sta stopt de worm met bewegen. Leek mijn lul eerst nog van binnen in brand te staan, het voelt steeds beter en beter, geiler en geiler. Geen idee hoe lang, geen idee hoe laat maar dan laten de controlerende vingers me los. Dat had me moeten waarschuwen, maar de vlaag komt sneller. Ik ontplof. Blijf ontploffen, blijf spuiten. Golf na golf. Van heel veel naar minder maar nog steeds lopen mijn ballen leeg. Ik voel handen rond mijn zak en ballen glijden alsof ze een vrucht afwegen bij de fruitboer, terwijl die bolle, volle dingen heftig trillend en hotsend hun vulling lozen. Pas als dat stopt, maar dan ook helemaal stopt ook al lijken vingers ze leeg te melken, vertrekt de worm langzaam uit mijn lul. Ik besef het amper. Dwaas, verdooft sta ik daar tegen de spiegel gekleefd.

Pas als de grote deur achter me opengaat en een zee van zonlicht binnenkomt zie ik weer eens wat. Ik hoor en voel hoe de butler me losmaakt. Eerst mijn voeten waarna me een korte broek wordt aangetrokken. Een ultradun en bijna transparant, visgraadmaas ding. Dan haalt hij de band om mijn onderrug los en als laatste mijn handen. Ik blijf tegen de spiegel geleund terwijl hij alle andere kleding een plastic zak wurmt. ‘Kom’, is zijn simpele opdracht en ik waggel als een dronken eend achter hem aan de lift in, door de portiek de grote sjieke toegangsdeur uit naar de klaarstaande, verlengde Mercedes. Ik val op de achterbank in het gekoelde leer. We zwijgen en pas veel later, na een half uur of zo zie ik dat hij zijn binnenspiegel bijdraait en op me richt. ‘Tja jochie…, die gentlemen zijn niet zo gentle, zachtzinnig en vriendelijk… Zeker die indo Angga weet als geen ander hoe een man tot extreem te stimuleren…, je eerste prostaat orgasme…?’ Ik kijk hem alleen leeg, totaal uitgewoond aan en merkt hoe mijn lijf, amper bedekt in dat runners-broekje, volledig in kippenvel verpakt zit. Supergevoelig, nog steeds supergeil met scherpe, spitse tepels en een rechtopstaande paal, met lege, compleet lege ballen. Inderdaad, extreem denk ik terwijl ik ons tuinpad volg naar mijn eigen tuinhuisje, ver achter in de tuin van mijn ouders. Ik heb de Grand Prix van Duitsland volkomen gemist, het is immers bijna zes uur als ik in slaap val in een stoel. Toch heb ik volgens de Fitbit die ik draag, die dag bijna driekwart marathon gerend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 7938 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie