BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza en de liftster

Sommige lezers kennen ons al, nog bedankt voor de commentaren, e-mails en tips. Wij zijn Peter en Claudia. We houden van reizen, gezelligheid en feesten. En van muziek en dansen. Dat begon met de discos in de jaren tachtig en later de clubs. Dit waargebeurde avontuur speelt zich af in augustus op een heet Ibiza. Claudia is 176 cm met blond golvend middellang haar, groene ogen, lange benen, kleine mooie ronde billen. Stevige 75C cup borsten met melkchocolade bruine tepelhoven die 3 keer zo groot als haar tepels zijn. En een fluweel zachte blanke huid. Ik ben iets langer met stijl kort donkerbruin haar en midden scheiding, bruine ogen, lichte lichaamsbeharing en een gemiddelde piemel. We hebben allebei een normaal postuur, ik ben door het sporten iets steviger.

POLYSEKSUEEL
Claudia is al ruim een uur in de badkamer van onze hotelkamer bezig zich voor te bereiden op een avondje in discotheek KU. KU is in 1995 Privilege geworden. KU is the-place-to-be. De eerste polyseksuele openlucht disco waar alles kan en mag. Claudia komt uit de badkamer en ik kijk verbijsterd. Ze kijkt me aan en vraagt, “Niet goed?”, Ze staat daar mooi opgemaakt met hoge zwarte hakken in haar korte sexy rode jurkje zonder BH. Een diepe V aan de voorkant en een nog diepere aan de achterkant. Aan de voorkant doen twee dunne horizontale draadjes tussen de stof hun best om haar stevige borsten binnen de V te houden.

TE BLOOT?
“Nou wel een beetje erg kort en bloot, toch? antwoord ik. “Oh, ik denk dat jij straks schril af steekt naast mij!” zegt Claudia boos. “Ik zou maar snel dat witte gaatjes shirt aandoen in plaats van dat saaie overhemd, en ook je witte linnen korte broek. En net als ik zonder onderbroek!”, zegt Claudia. “Ja hoor”, zeg ik, “Jij gaat toch zeker niet zonder BH en slipje over straat en naar de KU?”. “Zeker wel lieverd, we gaan naar de polyseksuele club, waar alles kan en mag!”. “Het is altijd snikheet tussen al die mensen bij 30 graden. Gelukkig is er een zwembad, waar je kunt afkoelen”. Ze ziet er prachtig uit en ik ben bang dat ik straks niet de enige ben die hier geil van wordt. Maar deze discussie ga ik toch niet winnen. “Oké, ik kleed me ook snel om”, zeg ik.

EXHIBITIONISME
De hele nacht heb ik als een bewaker om haar heen gedanst om die geile Spanjaarden, Italianen, Duitsers en ik weet niet wat nog meer uit haar buurt te houden. Als er eindelijk 2 stoeltjes vrij zijn bij een tafeltje, gaan we onderuit gezakt met onze baco en sex on the beach zitten uitrusten. Ik heb de hele avond al een flinke erectie met al die mooie vrouwen, die net als Claudia iets te bloot gekleed zijn. Opeens krijg ik een knipoog en een luchtkus van een man in zwart leren pak met ontblote billen en kijk hem verbaast aan. Terwijl hij naar mijn kruis wijst moet Claudia heel hard lachen. “Haha, je hebt sjans van die vent met die dikke pik uit je broekspijp!”. Blozend stop ik mijn erectie zo goed en kwaad als het kan terug.

Dansen op goede muziek is vermoeiend en we zijn allebei doodmoe. Onze peseta’s zijn ook op en het is al na vieren, dus tijd om weer naar het hotel te gaan. Claudia loopt voorop naar de fel verlichte uitgang net voor de parkeerplaats als haar rechterhak blijft vastzitten. Terwijl ze bukt en probeert haar pump los te maken, horen we gejuich en luid applaus. Ik en zeker 10 mensen om ons heen zien haar opgekropen jurkje met gespannen blote billen en ertussen haar netjes getrimde kutje. “Dat is waarom je een slipje aan moet doen”, roep ik tevergeefs.

De mensen die haar vanaf de parkeerplaats tegemoet komen hebben ook een prachtig uitzicht! Aan hun reacties te horen op haar wiebelende blote tieten. De twee draadjes hebben de strijd ze binnen de V te houden inmiddels opgegeven! “Kut”, zegt Claudia. “Daar heb ik even niet aan gedacht”. “Help me dan slome stomme lul!”, schreeuwt ze in paniek tegen mij. “En ik breek haar half afgebroken hak af om haar los te krijgen. Ik doe mijn witte gaatjes shirt uit en sla die van voren om haar ontblote tieten en schouders heen. Een paar mannen roepen nu, “Boeh, boeh, flash your tits babe!”. Een andere man fluit naar mij. “Zo gespierd ben ik nou toch ook weer niet”, vraag ik Claudia. “Kom we gaan, ik ben al die geile idioten meer dan zat”, zegt ze. “Ik ook, lieverd”. Ik houd de deur van de auto open en terwijl ze gaat zitten zie ik haar inmiddels vochtige kutje. Ze is aangeschoten en zegt giechelend, “Hoeveel mensen zou ik mijn billen en tieten hebben laten zien?”. “Geen idee en vergeet je kutje niet”, zeg ik. “Oh, kon je die ook zien dan? Ik ben hier zo geil van geworden”, zegt Claudia. “Jij ook?”, vraagt ze lief.

BETRAPT
De nachtportier van het hotel kijkt verwonderd naar Claudia die op één pump met wiebelende deels ontblote tieten naar binnen strompelt en zegt, “Excitante dama de la noche!” *. In de lift trekt ze mijn pik uit mijn broekspijp en begint mij af te trekken”, ze mompelt, “Zie je hoe handig zonder onderbroek!”. De oude lift doet er altijd lang over om onze 6e verdieping te bereiken. Zo lang dat Claudia met haar geile rode lippen mijn snel hard geworden pik al enige tijd intens aan het pijpen is. Ik geniet van haar mooie tieten en donkere harde tepels waar ik overheen ga spuiten. We schrikken als we plotseling zien dat er 2 mannen naar ons staan te kijken. “Shit de deuren staan al open”, zeg ik. “Hoe lang al?”, vraagt Claudia. “Bitte fahren Sie mit Blasen fort und bringen Sie ihn zum Spritzen” *, roept één van de mannen. De mannen beginnen elkaar ondertussen te tongzoenen. Nog met mijn slingerende pik in erectie uit mijn broek, die is te hard om terug te stoppen, lopen we snel de lift uit naar onze kamer en doen de deur op nachtslot. We zijn zo moe dat we meteen in slaap vallen en er verder niks gebeurt.

* Zie a.u.b. einde van het verhaal voor Spaans en Duitse vertalingen.

DE LIFTSTER
Na het uitgebreide Engelse ontbijt rijden we met onze gehuurde Seat Ibiza naar het strand in Platja de ses Salines. We zien een liftster en kijken elkaar aan. “Zullen we haar meenemen?”, vraag ik Claudia. “Vraag eerst maar wat er aan de hand is”. “Hi, ik ben Maxime en mijn huurauto doet het niet meer. Kan ik met jullie meerijden naar het strand?”. We kijken elkaar aan en zeggen dat we naar Platja de ses Salines gaan. “Mooi, zegt ze dan loop ik vanaf daar wel naar Caballete Beach op Platja des Cavallet. Maxime pakt haar rugzak en stapt in.

Om de stilte te breken zegt Maxime, “Wat leuk dat jullie in een Seat Ibiza op Ibiza rijden”. “Jazeker leuk, het is een upgrade”, zeg ik. “We betalen voor een Fiat Panda”. “Waar moet ik nu naar toe?”, vraag ik Maxime. “Gewoon strand volgen, je kan toch niet verder rijden dan de parkeerplaats van Platja de ses Salines”, zegt Maxime. “Wij kennen jouw strand eigenlijk niet, is dat iets bijzonders?”, vraag ik. “Ja”, lacht Maxime, “Dat is een rustig relaxed strand waar je pas komt na 20 minuten lopen door een bebost duingebied”. “Zullen we daar dan met z’n drieën naar toe gaan?”, vraagt Claudia. Verbaast over Claudia’s spontane uitnodiging zeg ik direct, “Oké doen we”. Maxime praat over van alles met Claudia en ze hebben blijkbaar een klik. Ik houd als man mijn mond en rijdt al luisterend verder naar de parkeerplaats. Ik betaal de man in het hokje die nog iets in het Spaans roept en trots naar de dames wijst. Wat een geluk ook nog een schaduw plaats onder een rieten afdak!

HET STRAND
Maxime is een paar jaar jonger als wij en heeft blauwe ogen en lang golvend roodbruin haar. Ik schat haar ongeveer 165 cm met zo te zien grotere borsten, los wiebelend in haar oversized topje en kortere benen dan Claudia. Een voller figuur, maar zeker niet mollig. Een peer vorm cup D? Maxime weet de weg en loopt voorop. Claudia snauwt naar mij, “Ik zie je wel kijken, haal je maar niks in je hoofd”. “Loop achter mij en haal die geile grijns van je kop anders zet ik je voor lul!”. Oei betrapt, ik moet nu oppassen dus loop ik zwijgend verder. We komen verschillende mensen tegen en iedereen groet elkaar vriendelijk. Die bohemien vibe op Ibiza maakt echt het verschil.

“Is het nog ver”, vraag ik Maxime. “Nee we zijn er bijna denk ik”. We lopen al een half uur en het is snikheet zo midden op de dag. Ik klap de parasol uit en hou deze met één hand boven mijn hoofd en in mijn andere hand de koeltas. Claudia en Maxime komen naast mij onder de parasol in de schaduw lopen.

Maxime zweet zo erg dat haar grote tieten steeds vaker aan haar topje blijven plakken. Door het schuren zijn haar tepels ook hard geworden. Opeens zegt Maxime, “Ik hoop straks een paar lekkere pikken te zien op het strand!”. Ik realiseer me dat ik al weer enige tijd naar Maxime haar tieten aan het staren ben. Claudia antwoordt Maxime dan ook, “Dat kan ik nu al zo voor je regelen hoor”, en ze trekt met 2 handen mijn zwembroek naar beneden.

VOOR LUL STAAN
Daar sta ik dan met een parasol in de ene hand en een koeltas in mijn andere hand en broek om mijn enkels. Claudia zegt tegen mij, “Ik heb je gewaarschuwd!”. Samen wijzen ze lachend naar mijn pikkie. “Jij krijgt nu piemelstraf vies ventje”, zegt Claudia streng. Maxime lacht en zegt, “Nee joh, ik vind het eigenlijk wel leuk als hij geil naar me kijkt”. “Alleen had ik meer verwacht dan dit prumpie”.

Claudia knikt naar Maxime, zegt dat ik mijn badhanddoek verder op in de duinpan moet leggen en op mijn rug te gaan liggen. “Nee nee, je broek doe je nu helemaal uit”. Ik moet nu van Maxime mij aftrekken, terwijl ze haar pastel blauwe topje uit trekt. Aftrekken met zicht op die absoluut D cup tieten zorgt gelukkig snel voor 18 cm erectie. Maxime neemt het gelukkig over en begint na een klodder spuug langzaam me maar heerlijk af te trekken. Claudia zit tegenover Maxime aandachtig naar ons te kijken. Ik voel me de gelukkigste man op het eiland en geniet van wat er komen gaat. “Wil je hem misschien ook neuken als straf?”, vraagt Claudia. “Ja heel graag, maar ik heb geen anticonceptie”, zegt Maxime.

“Tja, wij gebruiken zelf geen condooms”, zegt Claudia. “Is het goed als ik Peter dan tussen mijn tieten neuk?”, vraagt Maxime. “Dat mag jij bepalen, want Petertje heeft piemelstraf”, zegt Claudia. “Hé, daar ga ik toch zelf ook nog over?”, roep ik. “Nee”, roepen de inmiddels vriendinnen in koor! Maxime probeert het voorover gebukt op haar knieën terwijl ze op mijn scheenbenen zit, maar dat lukt niet. Regisseuse Claudia zegt, “Ga jij maar op je rug liggen Maxime, dan gaat Peter op zijn knieën over je heen zitten en houd jij je geile tieten tegen elkaar met zijn pik ertussen”. Als ik naar voren neuk is mijn eikel dichtbij haar gezicht met druppeltjes zichtbaar. Maxime kijkt gefascineerd hoe mijn pik tussen haar tieten heen en weer glibbert. Glibbert ja, door al het zweet tussen Maxime haar tieten en mijn voorvocht.

GROEPSEX?
Ik zie dat Claudia zichzelf met haar linkerhand vingert en dat ze met haar rechterhand de voorover gebogen Maxime ook aan het vingeren is? Ze kreunen in ieder geval allebei. Ik voel vermoeidheid maar ook stroompjes opkomen en begin ook te kreunen.

“Alleen over haar dikke tieten spuiten”, zegt Claudia streng. Maxime geniet en heeft haar ogen gesloten. Dit is mijn kans denk ik en kom steeds sneller rukkend omhoog met gestrekte dijbenen om ook klaar te komen. Oh mooie Maxime ik kom zo klaar over je geile tieten! En Maxime drukt haar tieten stevig tegen elkaar. Ik begin te spuiten en probeer zogenaamd te richten. Maar ‘helaas’ spuit ik zeker de helft in haar gezicht en in Maximes haar. Maxime schrikt en is er beduusd door, en Claudia zegt tegen mij, “Lompe klootzak, dat doe je toch niet zonder toestemming bij zo een lief jong meisje!”.

Claudia pakt mijn T-shirt en begint liefdevol Maxime haar gezicht schoon te maken. Maxime kan haar ogen weer open doen en begint keihard te lachen en roept, “Jeetje wat een lading, spuit je altijd zo veel? Gelukkig kan ik weer zien”, lachte ze. “Wacht, ik wil je sperma nog proeven”, en veegt met haar handpalm een royale klodder van haar linker tiet op en slurpt alles naar binnen en likt haar vingers af. “Mmmm, lekker romig met koffiesmaak?”. “Ja klopt”, zeg ik, “Ik had een Engels ontbijt en veel koffie vanmorgen”.

We kleden ons aan en lopen snel verder. Tot onze schrik zien we dat we nog geen 30 meter van de officiële strand ingang verwijderd zijn. Maxime zegt, “Had ik al gezegd dat dit een nudistenstrand is?”, “Nee”, zegt Claudia. “Maar daar houden we ook van, zeker als het zo mooi en lekker rustig is als hier”. We gaan met zijn drieën bloot naast elkaar liggen in het windje bij de zee en delen de parasol. Ik lig in het midden en weet nu zeker dat ik de gelukkigste man ben. In ieder geval op dit strand want Ibiza is een heel geil eiland.

Maxime vraag of Claudia haar wil insmeren. “Laat Peter dat maar doen, die ligt naast je en hij is daar heel goed in”, zegt ze glimlachend. Voor op die heerlijke jetsers pak ik alvast de dikke factor 50, want Maxime heeft ook een blanke huid met hier en daar sexy sproetjes. Maar voor ik kan beginnen zegt Maxime, “Nee, nee dat kan ik zelf ook”, “Doe jij alleen mijn rug maar”. Ik denk dat die geilheid even over is, of is het misschien omdat ze allebei nog geen orgasme hebben gehad? Ik smeer haar rug liefdevol in en zie dat Maxime er van geniet. Maar ik zie ook dat mijn spermaklodders nog in haar haren zitten. Het lijkt me op dit moment beter om nu niets te zeggen, dat gaat er straks met zwemmen vanzelf wel uit! Ik ga snel op mijn buik liggen. Letterlijk met mijn pik in het zand.

“Zullen we gaan zwemmen?”, vraagt Claudia aan Maxime. Ik sta al op maar dat mag niet. Ik moet op de spullen letten, en de meiden lopen samen in hun blootje naar het water. Terwijl ze pootje baden kan ik en alle anderen badgasten van hun geile lijven genieten. Ze staan gezellig te praten met een oudere vrouw. De vrouw haalt een aantal keren haar handen door Maximes haar en veegt haar vingers af aan haar dijbeen. Zou dat nog mijn sperma zijn, vraag ik me af? Geil, ze moesten eens weten!

Ik kan weer op mijn rug liggen dus draai mij om. Er komt een man naast me staan en die zegt, “Lekkere geile pik heb jij”. Ik zeg beleefd, “Dankjewel, maar ik val op vrouwen”. “Ja dat weet ik”. “Ik heb gezien hoe je je aan het aftrekken was in de duinen en geneukt werd tussen de tieten van die knappert met roodbruin haar”. Ik schrik want ik had niemand gezien. “Heb jij 2 vriendinnen?”. Ik zeg trots lachend, “Ja, dat kun je wel zeggen”, “Maar ze zijn wel streng hoor!”. “Ik zie dat mijn moeder mij wenkt”, zegt de man. En de man wijst naar de vrouw die net mijn sperma uit Maximes haar haalde.

Ik zie ‘mijn’ meiden uit zee komen. “Wil jij straks een foto van ons maken?”. “Natuurlijk”, zegt de man. Terwijl ik onze camera pak, zie ik dat we samen een erectie aan het krijgen zijn! Van de meiden met slingerende tieten en hij ook van mijn reactie daarop. Best geil!

Mijn voorstel als herinnering wordt ook door Maxime enthousiast ontvangen en zij wil dezelfde foto maken. We zitten met zijn drieën naast elkaar achteroverleunend met onze handen achter de rug. Ik in het midden en allemaal onze benen iets uit elkaar. Zonnebrillen en petjes op en ik met een erectie. Niemand lijkt dit te storen, dus met 2 camera’s heeft de fotograaf de foto’s gemaakt. “Bedank en tot ziens”. Zegt de man, en met een dikke pik loopt hij weg.

Een paar dagen later komen we Maxime weer tegen op de boulevard. “Kijk, ze heeft een vriendje”, zegt Claudia. Maxime stelt Hans aan ons voor en we praten nog even. “Die heeft ons helaas niet meer nodig”, zeg ik. “Jammer, ik vindt het wel gezellig en leuk met haar”, zegt Claudia teleurgesteld. Die ene strandfoto heb ik op 15x22cm laten afdrukken. De kutjes waren best wel zichtbaar terwijl we alle drie geil in de camera kijken. En daar heb ik me nog vele jaren op afgerukt!

We lezen alle commentaren en vooral de persoonlijke e-mails. Daar doen we het voor. Bedankt!

*VERTALINGEN:
Excitante dama de la noche! = Ondeugende dame van de nacht!
Bitte fahren Sie mit Blasen fort und bringen Sie ihn zum Spritzen! = Ga alsjeblieft verder met pijpen en laat hem spuiten!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PeterAmax

Wij zijn een stel en genieten van sex en onze geile verhalen. We zijn net begonnen met schrijven. Ook maken we privé opnamen of doen een showtje op de webcam. Wil jij ons helpen als camera operator m/v met foto’s en film? Dan zijn we geïnteresseerd in jouw script voor ons!

Dit verhaal is 11999 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie