BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De nachtbus van Lima naar Nazca (7) – Colca Canyon

Colca Canyon

De ochtend komt zich melden met een stralende zon.
Nadat we wakker zijn geworden horen we een klopje op onze deur, Roos staat er in haar nachtkleed.
Roos zet je vertel is er een probleem vraagt Eva.
Roos zegt dat ze met Minou gepraat heeft over de gebeurtenissen van de meisjes met mij, dat ze een kleine identiteitscrisis beleeft, crisis rond haar geaardheid. Ze wil weten of ze lesbi is of niet.
Ik zeg Roosje denk jij dat Eva of ik jou daar een antwoord op kunnen geven, ik denk dat jij zelf moet uitmaken of het al dan niet zo is.
Ja zegt Roos maar neem nu Minou die heeft ooit een vriend gehad en pas nadat het voorbij was met die vriend is ze de lesbische richting ingeslagen. Maar zegt Eva hoe kunnen we jou erbij helpen ?
Zegt Roos, ik heb jullie op de kamer in Agua Calientes gade geslagen, ik kon de slaap niet vatten vanwege mijn probleem begrijp je. Toen ik jullie bezig zag dacht ik dat lijkt fijn, je kan als man en vrouw perfect overeenkomen, praten over dingen, en tenslotte vrijen dat de sterren uit de lucht vallen. En blijkbaar gelukkig zijn. Dat is duidelijk. Een ding is echter onbekend, hoe is het om als vrouw met een man te vrijen, die ervaring heb ik tot op vandaag gemist.
Eva kijkt naar me en zegt terwijl, ‘t ja Roos kom je nu vertellen dat je mijn Lou’ke wil lenen om die ervaring te hebben. Ja zegt Roos en ze begint te huilen. Zegt Eva tegen mij, Lou ik ga jullie niet tegen houden en als je beslist tot fysiek contact met Roos dan wil ik er graag bij blijven.
Ik zeg Eva als jij zeker bent, en tot Roos richt ik me met de vraag of Minou dit wel ziet zitten.
Minou zo zegt Roos is ook vragende partij want zo krijgt ze zekerheid over me en onze relatie.
Moet je er Minou dan niet bij vragen wil Eva weten, ja dat is misschien een goed idee ik haal ze naar hier.
Beetje later komt Roos met Minou aanzetten. Kom eens hier Roosje en zet je bij me, ik sla een arm om haar en geef ze een zoen op de wang, dan haal ik haar nachtkleed over haar hoofd waardoor ze volkomen naakt is. Eva vraag ik kan jij een of twee condooms klaar leggen alsjeblief en misschien het glijmiddel ook. Ik ga liggen en trek Roos mee met me, plat naast me, begin ik haar borsten te masseren en tepels te bewerken, ze slaakt een zuchtje, Minou en Eva zitten nu ook naakt in de zetel Eva op de armleuning. Na de borsten van Roos, die er trouwens mogen zijn, Roos is een brunette en heeft borsten wat formaat betreft zowat die van Roos maar met een donkerder tepelhof en minder pukkeltjes rondom de tepel. Van haar borsten zak ik af naar haar buik en lager maar moet haar vragen de benen te spreiden zodat ik haar kan beffen, haar geslacht is bovenaan gedekt door een klein bosje schaamhaar, dat haar en haar poes ruiken naar zeep – heeft ze zich nog gewassen voor ze aan de deur kwam ? – maar ik ruik een uitgesproken muskus geur en dat werkt op mijn systeem. Het maakt me bronstig, erg geil. Ik heb er geen aandacht aan gegeven maar Eva heeft zich op de knieën voor de zetel gezet en zit verdoken tussen Minou’s bovenbenen ze is Minou duidelijk beginnen likken. Ik lig aan het voeteinde van het bed mijn erectie ligt onder me te kloppen als gek, niet moeilijk als ik mijn lief een andere meid zie likken.
Glijmiddel is overbodig ik dacht eigenlijk dat Roos geremd zou zijn maar dat is ze dan toch niet want als ik met m’n tong haar clitoris opzoek breng ik een vinger in haar schede, keinat is ze.
Het geil dat ze produceert ruikt naar zeelucht en een vleug vis of misschien oester of mossel.
Onder mijn tong voel ik Roos tot leven komen ze geeft aanwijzing als ik over haar clit ga zegt ze ‘lichtjes, niet drukken’ als ik er naast ga zegt ze vinger me wat harder. Ik heb dan ook onmiddellijk haar G-spot gevonden, een flink ontwikkeld orgaan en denk als mijn piemel daarlangs moet is het vuurwerk.
Met mijn zeiknatte wijsvinger breng ik haar vocht over van haar schede naar haar aarsje en vraag of dat mag ja zegt ze maar zachtjes erover en niet naar binnen alsjeblief. Eva en Minou hoor ik beide kreunen, blijkbaar zijn ze van plaats veranderd en likt Minou nu Eva’s geslacht, Eva heeft de mond open en haar hoofd wat achteruit gegooid. Ik hoor minstens twee vingers van Minou soppen in Eva’s kut.
Roos zegt of beter smeekt, Lou wil je me nu neuken en geeft een geopende condoom verpakking waar ze net bij kan met gestrekte arm, die rubber rolt als vanzelf over mijn erectie.
Roos zeg ik gewoon langs voor in missionaris, ja zegt ze en ik leg me half op haar zoek met m’n penis in de hand naar de ingang van haar geile grot en stoot erin, ik zit half op de knieën en Roos heeft het haar op mijn borst vast en zegt Lou grof zijn, ga er hard tegenaan zo wil ik dat.
Ik gooi me naar voren met de handen langs haar hoofd en begin haar hard te neuken, ik stoot gewoon fors naar binnen. Ondertussen heeft Roos haar tepels vast en draait en trekt eraan dat het pijn moet doen, ik ben nu zo geil, dat was ik nooit voordien. Die hard paal in mijn kut dat heb ik zo hard gemist. Roos is duidelijk een geile prater tijdens seks, ze gaat verder zegt ‘jij hengst, ram mijn kut dat ze scheurt’ en dan roept ze naar Minou dat die Eva de lesbische beurt van haar leven moet geven. Zegt ze zuig een punt aan die clit.
En dan gaat Roos met haar hand naar haar clit en begint als bezeten die clit en alles wat er rond zit aan een ongekende snelheid te masturberen. Ondertussen heb ik gevoel gekregen niettegenstaande het condoom, ik voel met mijn stijve lid de G-spot door minder diep te stoten, en, zo glijd mijn eikel krachtig langs de ribbels van Roos’ G-spot.
Roos roept ja ja ik ga komen doe zo verder en ram me diep.
Achter me hoor ik Eva steunend en kreunend haar orgasme krijgen, Eva zegt nu ook oh wat maakt dit me zo super geil, dan staat ze staat recht en duwt Minou terug in de zetel ha zegt ze nu jij geil wijf.
Zoals daarnet hoor ik het soppende geluid van vingers in een natte flamoes.
Opnieuw een gil van Roos en onder me ligt ze nu bijna te spartelen, ze stoot zelf haar onderlichaam omhoog, trekt een tepel en masturbeert haar clit, ik zie de golving van haar buik bewegen en voel haar kut samentrekken, schokken die langzaam minderen tot ik zeg kom draai je om en leg je met je benen wijd op de rand van dat bed, knieën op de grond, ik heb m’n natte stijve piemel vast en mik beneden haar aars op haar vagina, nu neem ik controle en ga langzaam in uit en steeds opnieuw rustig geen geram, ik voel achteraan haar baarmoederrand en vooraan als ik er bijna uit slip haar gezwollen G-spot, hmm zegt ze lekker, nog zo, ik doe verder en verhoog het tempo een beetje, en nog een beetje, ik zeg Roos pak je tepel vast en speel met je clit, ze luistert en begint aan mijn tempo aan een klim naar haar tweede orgasme en dan begint ze terug sekspraat te zeggen, ja spuit dat condoom goed vol, en oh ik voel je, en kom je nog niet, moet niet hoor, ik wil nog oh shit zegt ze plots en terwijl voel ik de siddering door haar lichaam trekken. De sluitspier van haar aars gaat open en dicht en ik denk snel en handel, met mijn wijsvinger haal ik geil van haar kut en veeg die in haar aars, omdat ze geen kik geeft duw ik bij haar volgende orgastische golf een centimeter haar aars in, ze roept het uit, ja verkracht m’n gat, ruk het open, dieper je vuile hengst en dek me.
Ik ben nog niet gekomen, mijn prostaat protesteert een beetje van de opgehouden sperma voorraad welk in mijn ballen ophoopt en die klaar zit om te spuiten.
Eva komt naast me staan en vraagt mag ik die kleine Lou’kes eruit zuigen, ik sta recht trek het condoom af, Eva begint verwoed te zuigen, Roos en Minou spelen met hun clit en helpen Eva zuigen, dan zeg ik lievertjes ik ga spuiten. En terwijl Minou zuigt en wisselt met Eva komt mijn zaad omhoog, spuit een eerste lading in Eva’s mond, dan zeer snel en in Minou’s mond. Roos
duwt Minou weg en heeft nu ook haar mond op m’n eikel die er ook maar zover in gaat want meteen is de derde of vierde golf geil van me daar. Uiteindelijk vallen we met z’n drieën dwars op het bed en komen langzaam op adem. Roos zo fier als een gieter en Minou erachteraan gaan douchen op hun kamer. Eva en ik beslissen ook om zweet en geiligheid te gaan wegspoelen. Een half uur later zit iedereen inclusief Emma en Saar aan het ontbijt.
Ik vraag Eva was ’t lekker, heb je genoten, ja zegt ze Minou kent er wat van om een vrouw te plezieren.

De behulpzame medewerker van ons hotel komt ons vertellen dat er dagelijks vanuit Cusco een tour organisator een bus heeft die gaat naar de Colca Canyon, met onderweg een tussenstop met overnachting.
Dat op de bus van vandaag nog makkelijk plaats is voor zes passagiers. Die bus, het kan niet anders, rijd over de hoogvlakte met een niveau van 4990 meter boven de zeespiegel, dat het daar zeer koud is en dat men zich moet voorzien van zuurstof. We overleggen maar besluiten een rustig dagje in Cusco te hebben beetje te rusten van de Machu Pichu reis We vragen de man om voor ons zessen de bus van morgen te boeken.

Na het ontbijt gaan we rustig naar onze kamers, Eva wil wat slipjes uitwassen – ja ik moest ook even lachen – en te horen aan de meiden zullen die dat ook doen.
Ik neem mijn gids ter hand en volg een uitgestippelde wandeling, zeg tegen Eva moet je eens horen wat denk je hiervan en ik lees voor. Prima zegt Eva kunnen we een stukje in de voormiddag doen dan een korte siësta houden en opnieuw op pad gaan. We zitten hier tenslotte ook nog steeds op een hoogte die ons 2 dagen geleden nog buiten strijd kreeg.

Ik ga kloppen aan de kamer van Emma en Saar en neem ze mee naar Minou en Roos’ kamer en vertel van de wandeling door Cusco, ze besluiten mee te gaan en zullen rond elf uur dertig aan de receptie staan, en vergeet je zuurstofbus niet en onderweg kopen we nog coca karamels.

Zo meiden vraag ik alle slipjes hangen te drogen, ja Lou wees gerust en zegt Saar Lou je weet toch dat jij de oorzaak bent van die slipjes die nodig moesten gewassen worden. We lachen ons een ongeluk.

Onze wandeling door Cusco, waarbij we van ons hotel aan de Avenida del Sol, wandelen langs San Pedro en terug was ten einde. We zullen trachten na de siësta nog te wandelen tot het Plaza Sanfrancisco en verder zien we onderweg waar te eten, misschien wel opnieuw pizza op het plein niet van van het hotel.

Terug op de kamer gooi ik alle kleding van m’n lijf zo warm heb ik het.
Eva zegt ik doe dat ook maar ogen dicht ik heb een verrassing. Ogen dicht dus.
Ik hoor ze duidelijk in haar rugzak zoeken ritsen gaan open en dicht geritsel, open je ogen maar.
Daar staat ze mijn Griekse godin, mijn lief sinds een kleine week, ze heeft een mooi setje aan een fijn slipje en ik zie voor het eerst een BH, het heeft iets van een speelpakje met die zwarte bandjes kon uit een seks shop vandaan komen, dit is Hunkemöller zegt ze als ik tussen de tanden fluit een Alex Pride, ik heb ook een black lace setje. Ho zeg ik deze is goed hoor en vanop het bed steek ik beide handen naar voor en doe ze alsof ik een stel borsten vast heb.
https://www.hunkemoller.be/nl/niet-voorgevormde-beugel-bh-alex-pride-zwart-196306.html
Mijn konijntje denkt zeer zeker weer aan seks niet ? Zegt ze, ik reageer ja het zou niet normaal zijn mocht ik nu aan iets anders denken.
Ze komt naar me toe terwijl ze ‘t slipje laat vallen en ligt bovenop me.
We beginnen elkaar te zoenen, strelen, knuffelen, haar handen gaan door mijn borsthaar over m’n armen en wil ze weten ziet mijn Louke mij nog graag na al die uitspattingen met de lesbo’s, ik speel en zeg hoe durf jij te denken dat je mij bezit of wat en geef haar een tikje op de billen. Een kussengevecht begint en eindigt slechts als ik haar opnieuw een ferme tongzoen geef.
We gaan langs elkaars wangen kussen overal tot ze zegt en welke verrassing heb jij voor mij, ik zeg kijk en wijs naar mijn onderbroek waarin mijn erectie gekneld wacht om bevrijd te worden.
Ho zegt ze die vieze piemel die al in zoveel meiden heeft gezeten, ja zeg ik dat waren technische ingrepen, maar gewassen en gedroogd is die nu helemaal ter jouwe beschikking.
En is die klaar voor een nieuwe prestatie of moet die nog op adem komen, ik zeg nee hoor die is klaar en staat zo recht als een vlaggenmast. ‘k Zal eens een inspectieronde houden, Ja maar hola zeg ik was jouw poesje deze ochtend ook niet bezet door een lesbische encounter, ja zegt ze maar dat was ook een technische zaak, na gewassen en gedroogd te zijn en met een gewassen slipje is deze hete gleuf weer helemaal van jou. Ik zeg kom inspectieronde, een keuring van de clit, dan controle van de geur van de vagina, inspectie van de aars in die volgorde zet je schrap en ik leg Eva neer en begin haar ganse poesje te zoenen, lijkt me in orde, jaja zegt ze maar laat mij jouw uitrusting eens controleren en ze doet precies hetzelfde maar voegt eraan toe ‘smaaktest’ en begint me af te zuigen, de handen zoals ze dat zo goed kan onder mijn ballen als soort steun.
Ik keer me weer naar haar poesje en dra liggen we in standje 69 elkaar te likken te zuigen en te strelen.
Ik draai me om en begin opnieuw te zoenen, hola mijn Louke is goed bezig, ja zeg ik we zijn al over de helft van onze reis en weldra komt een pijnlijk moment, ja zegt ze, maar kom effe niet aan denken hoor.
We liggen in een knoop van armen en benen we zoenen en we strelen en dan zegt ze wil mijn konijntje z’n rammelaar nu in stelling brengen, ik gehoorzaam en met onze monden op elkaar zet ze mijn erectie recht voor haar grotje maakt de eikel daar vochtig en strijkt dan omhoog naar haar clit.
Ik zeg ho lekker nog zo, en dat doet ze omlaag en nat van het geil naar boven, ze ligt zich eigenlijk te bevredigen met mijn pik.
En ja ze komt en laat zich daarbij gaan op een manier die ik nog niet gezien had, intens haar ogen open en me recht in de ogen kijkend en met een heimelijke glimlach van ondeugendheid op haar mond. Ik overlaadt haar met kusjes waar ik maar bij kan. Ze lacht is vrolijk en tegelijk ongelooflijk ondeugend.
Kom zegt ze neuk me met jouw slow boat, en ik neuk haar niet, ik vrij met haar met haar body en haar geest, intens zonder te trachten naar of te denken aan klaarkomen. Ze strijkt over m’n borsthaar legt een hand in m’n nek, kust me en bijt zacht in mijn lip.
Tijdens dat alles heeft ze haar mooie BH nog aan en ik geniet van het zicht en hoe haar gebruinde huid mooi afsteekt tegen de bloemen er op.
Ik zeg kom we draaien om, en zonder m’n penis uit haar te trekken ligt ze nu bovenop me, en we blijven zoenen, alleen heeft ze nu de sturing van ons vrijspel in handen, ze zet zich op de knieën en beweegt niet op en neer, niet in en uit, neen ze heeft haar rug hol gemaakt rust op de handen die naast mijn hoofd in het hoofdkussen drukken en begint dan langzaam haar geslacht tegen me aan te wrijven, natuurlijk beweegt mijn penis binnen in haar maar de nadruk ligt op haar clit die drukt ze op mijn schaambeen.
Ik hoor haar ademhaling luider gaan en ze krijgt rode vlekken in haar aangezicht en hals, ik ga zo komen zegt ze vlug, kom samen met mij en kijk me aan zoals ik zelf ook doe.
Ik zeg schat ik schiet jouw goddelijke grotje zo meteen vol, en terwijl ik dat zeg zakt ze door ze ligt vlak op me en begint aan een orgasme om U tegen te zeggen. Hierna zoenen we elkaar innig en dan zegt ze ik stuur je zo meteen een SMS met al mijn gegevens en jij de jouwe naar mij. Ik wil je niet verliezen m’n konijntje en begint te wenen. Ik zeg lieve Eva ik ben niet compleet zonder jou.

Terwijl we ons kleden kloppen de girls op de deur ik doe open en zeg wij zijn zo klaar zie. En Roos die wil weten of we het nu alweer met elkaar gedaan hebben, en ik vraag haar en Roos heb jij het ook alweer gedaan met Minou, die vraag verstomd haar een beetje, Zo moeten nu eenmaal toch niet alles weten en ik knipoog even naar Eva.

We beginnen aan onze wandeling en onderweg koop ik nog wat karamels met coca om onze zuurstof op peil te houden, omdat ik toch alleen in het winkeltje sta vraag ik de dame of ze niet iets sterker heeft dan de karamels, ze ziet de meiden buiten staan en zegt, I have Inca brew in little bottle for you for to take girls on pleasure trip, dat versta ik goed en koop het al is het stevig van prijs. Some drops in your drink not many maybe five, girl only one drop and big clit. Ik bedank haar met een grote glimlach. Maar draai me toch nog even terug om en vraag, it’s not narcotic’, it’s extract from plant zegt ze en ik denk drie druppels zal ook wel goed zijn. Het kleine flesje verdwijnt in m’n broekzak.

We wandelen zo ongeveer ons parcours af de meisjes stoppen aan elke kledingzaak aan elke souvenirshop, de tijd gaat snel.
Op het centrale plein gekomen is onze beste optie om te eten het restaunt waar we voordien pizza hadden.

Terug in het hotel vallen we moe achterover op bed, ik maak nog een cuba libre met spul uit de minibar, Eva nipt ervan en wil ook zo eentje.
Eenmaal ben ik wakker die nacht en wandel slaapdronken naar ’t toilet voor een kleine behoefte.
Eva slaapt als Doornroosje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4059 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie