BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De studentenhoer

Met al die schandalen over bangalijsten van studentenverenigingen krijg ik een flashback naar de eigen studententijd. Want toen was het niet anders, al bestond de naam ‘bangalijst’ toen nog niet. Inmiddels ben ik internationaal geen onbekende meer in de medische wereld. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen dochters waarbij ik hoop dat ze niet teveel op hun moeder lijken. Want in de tijd dat ik in Amsterdam medicijnen studeerde, ben ik ongelofelijk tekeer gegaan.

In die tijd trad ik toe tot een klein dispuut ‘Emergo’ dat altijd uit 11 kerels en 1 vrouw bestond. Er werd niet geheimzinnig over gedaan dat Emergo een nieuwe ‘zaadspons’ zocht. En in de eerste jaren van de studie was ik de preutsheid wel kwijtgeraakt. Ik was gestopt met tellen omdat ik me stomdronken wel vaker door een paar onbekende kerels liet naaien. En zo klopte ik op een avond op het deurtje van het lokaal van Emergo: drie keer kort achter elkaar, korte pauze en toen nog eens. Even later ging een luikje open en ik zag alleen twee ogen. Een stem vroeg bot: ‘Wa mot je?’ Ik zei niks maar trok mijn jas open om de onbekende een blik te gunnen om mijn royale tieten die ik voor de gelegenheid in een te kleine knalgele BH had gepakt. Het luikje ging dicht waarna de deur geopend werd. Ik werd gebaard mee te komen en liep door een klein, laag gangetje. De man klopte op een tweede deur en ging zonder afwachten naar binnen. ‘Mijnheer de praeses, er staat een nieuwe zaadspons voor de deur’, hoorde ik zeggen. Even gebeurde niets, toen zwaaide de deur open en ik stapte de kamer in.

De praeses zat op een kleine verhoging en stak meteen van wal. ‘Ik hoef niks van je te weten en je hebt geen naam. Als we over ‘sloerie’ praten, ben jij dat. Je zorgt voor de inkomsten van het dispuut. Officieel zijn wij liefdadig en verdienen we onze inkomsten met de verkoop van Koffie, Koekjes en Chocola. Maar dat ga jij regelen met jouw gaten. Jij genereert inkomsten door het aanbieden van Kut, Kont of Combi. Alles wat je opscharrelt, wordt met een plastic zak geneukt. Wij houden hier op een bord de resultaten bij. Als je goed werkt, eet en zuip je maandag, woensdag en vrijdag mee. Maar zonder neuken wordt niet gegeten. De leden van het dispuut mogen pas aan tafel als ze jou een beurt gegeven hebben. Leden neuken naturel en aflopend in rang. Dus ik begin altijd en de feut heeft de pech in de kwak van de rest te moeten roeren. Als iedereen geweest is, ga jij pas aan tafel. Je bent hier binnen altijd bloot. Kuthaar is in een driehoekje met de punt omlaag geschoren, zodat we ook dronken nog de ingang vinden. Je hebt alleen de keuze nu ‘ja’ te zeggen.’

Ik keek de praeses een moment brutaal aan terwijl ik mijn hand in mijn jeans schoof. De gedachte had me best al wel opgewonden en ik voelde mijn gleufje glibberen toen ik mijn middelvinger erin stak. Nog steeds de praeses aankijkend haalde ik de hand weer uit mijn broek en likte het kutsap van mijn vinger. ‘Proefrit, mijnheer de praeses?’ vroeg ik uitdagend. Hij schoof zijn stoel naar achteren, knipte met zijn vingers en wees op zijn kruis. Terwijl ik naar hem toe liep, liet ik de jas uitvallen en begon mijn jeans los te knopen. Vlak voor hem draaide ik me om en deed mijn broek omlaag zodat hij goed zicht had hoe mijn kont het gele bikinibroekje spande. Daarna draaide ik me om en ging voor hem op de knieën zitten. Hij had zelf al zijn broek omlaag getrokken en ik was verrast door het formaat van zijn lul. Dat was echt wel een paal waar ik iets mee kon.

Als een volleerde straathoer begon ik zijn eikel te likken en nam hem steeds dieper. Daar had het studentje niet op gerekend: terwijl ik de volle lengte in de mond had en zijn eikel in mijn keel drukte, likte ik met het puntje van mijn tong over zijn zak. Met een zucht trok ik me terug omdat ik langzaam ademnood kreeg. En meteen weer dook ik erop totdat mijn lippen tegen zijn onderbuik aan zaten. Opeens voelde ik een hand op mijn kont. Ik sprong overeind en draaide me om. Eén van de nadere dispuutleden die stonden te kijken, stond aan zijn lul te sjorren en wilde in mijn reet knijpen. Voordat hij wist wat gebeurde gaf ik hem een krakende oorvijg. ‘Ben jij ook praeses, lul?’ beet ik hem toe. De rest van het dispuut barste in daverend lachen uit terwijl ik opnieuw de praeses pijpte. Hij had het duidelijk zwaar. Na enige tijd kreeg ik het gevoel dat zijn ballen borrelden. Ik ging recht staan en zette mijn benen wat uit elkaar zodat hij goed zicht op mijn kruis had. In mijn gele broekje had zich een hele duidelijke donkere, natte plek gevormd. Ik trok de strikjes op mijn heupen los, draaide me om en ging op zijn schoot zitten. Zijn kloppende paal gleed tussen mijn kutlipjes naar binnen. Ik dreef zo verschrikkelijk dat ik hem zonder moeite in één keer kon hebben. Terwijl ik met de rug naar hem toe op hem reed, had het dispuut een riant uitzicht hoe mijn gleufje gespleten werd. Ik voelde hoe hij begon te schokken en daarom liet ik me zo diep mogelijk op hem zakken. Hij loosde een behoorlijke lading diep in me. Daarna stond ik op.

‘Wie is nu?’ vroeg ik: ‘Ik heb behoorlijke dorst dus ik hoop dat jullie een beetje snel kunnen klaarkomen.’ Ik ging op mijn knieën op een stoel zitten en hield me aan de rugleuning vast. Mijn reet loops omhoog stekend. De praeses grijnsde en de overige dispuutleden gingen in een rij achter mij staan. In minder dan een half uur had ik de overige 10 dispuutleden afgewerkt. Ik vond het onbegrijpelijk dat ze er geen moeite mee hadden in de troep van hun voorgangers te raggen. Toen de laatste zijn pik uit me trok en ik opstond, droop het zaad langs mijn benen omlaag. Ik kreeg een halve liter bier in de handen gedrukt die ik in één teug achterover sloeg. Het dispuut joelde dat ik de initiatie doorstaan had.

In de jaren die volgden zat ik braaf in de collegezaal, hield ik voordrachten en was ik een voorbeeldige co-assistent. Tussendoor hoerde ik de buit van het dispuut bij elkaar. Oplopende prijzen voor ‘Kut’, ‘Kont’ of ‘Combo’ van allebei. Mijn ‘sloerie-score’ binnen het Amsterdamse studentenleven was skyhigh omdat algemeen bekend was dat mijn aarsgat toegankelijk was en ik me tegen verhoogd tarief liet dubbeldekken. Elke maandag, woensdag en vrijdag ging het zuipfestijn tot diep in de nacht door, nadat 11 kerels hun kwakje in mij gedumpt hadden. Meestal was ik zo beregeil door de alcohol en door bloot tussen die kerels te zitten dat gedurende de avond en nacht nog wel wat gebonkt werd. Soms met twee tegelijk waarbij ze ook wel eens samen in één gat zaten. Twee pikken in één gat gaven me orgasme op orgasme waarbij ik geregeld even buiten westen raakte en bloot op een tafel lag te pitten terwijl de dispuutleden verder feestten.

Nu wordt schande gesproken en ook ik zit meewarig te knikken als thuis over ‘de studenten van tegenwoordig’ gesproken wordt. Mijn echtgenoot en dochters zien mij als de succesvolle Nederlandse specialist, niet wetende dat ik een tijd het loeder van de studentenwereld was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10873 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “De studentenhoer”

  1. wat een lekker geil verhaal. ik mag toch hopen dat zo’n lekkere slet niet gestopt is na haar studie, maar lekker van haar kutje en kontje blijft genieten tijdens het pijpen.

    Een lieve geile kus van Tom

Plaats een reactie