BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw geneukt door een vreemde (4b)

Weer op het bed, de rug in de hoge kussens moest Kristien haar benen zo ver mogelijk omoog doen. Haar kutje aan de mannen aanbieden. De eerste man boorde zijn lul weer in Kristiens kutje. Hij zat nu op zijn knieen en kon Kristien zo lekker neuken. Kristien zelf pakte van geiligheid haar borsten. ‘Word heerlijk geneukt,’ zei ze wel een paar keer.

De tweede man kwam uit de douche en had een geitenoog om zijn lul gedaan. Dit is een cockring die achter de eikel wordt gedaan. Aan de ring zitten lange geitenharen, van daar de naam. De eikel zwol erg op. ‘Aan de kant, sommeerde hij, ‘ik zal haar eens laten gillen van genot’. Nat als haar kut was kostte het geen enkele moeite en ramde hij zijn geitenooglul naar binnen. De reactie was fantastisch. ‘Ooo, wat gebeurt en nu?’ Telkens als de man met het geitenoog zijn lul in haar stootte leek het of Kristien even van de wereld was. Geen geluid kwam uit haar, haar onderlichaam spande zich en ontving de lul met het geitenoog. Telkens als de man diep in haar kutje stoote, klonk er een zwaar gesteun. Ze duwde dan haar kut dieper over de lul en greep de man bij zijn heupen en schreeuwde: ‘Niet stoppen,’ hapte even naar adem en dan weer ‘Niet stoppen’. De geitenooglul dacht niet aan stoppen. Met lange halen neukte hij Kristiens kutje.

Kristien zei nu niets meer, hijgde als een stoomlocomotief en neukte met haar onderlichaam op het ritme van de geitenooglul. Haar lichaam gespannen als een boog. Plotseling, plotseling stopte ze, haar onderlichaam begon onregelmatig snel te trillen en te schudden. Ze kwam vreslijk klaar, zei niets, alleen een strak vertrokken gezicht en langzaam stopte haar bewegingen. Ze lag nog even na te puffen en kwam toen weer bij. ‘Volgens mij ben ik zo-even vreslijk intens klaargekomen’ zei ze met een glimlach. ‘Volgens mij ook’ zei de man. Onverwacht stopte man zijn lul met geitenoog weer in haar kut. ‘Ooo, oo, nog een keer?’ vroeg Kristien zich af. De man antwoordde niet en ging door met mijn vrouw te neuken. Kristien had het niet meer. ‘Ik kom geloof weer’ riep ze. Zo ver kwam het niet want de man haalde snel zijn lul uit haar en spoot zijn zaad op haar buik.
Verbaasd keek Kristien naar de lading sperma op haar buik! Later begreep ik waarom hij dat deed. Met zijn lul nog zo stijf kon hij het geitenoog er niet afhalen. Nu hij klaargekomen was verslapte zijn lul en ging dat ding er makkelijk af.
‘Pfuuu-oei dat was lekker. Even pauzeren hoor’.

De andere man had inmiddels het geitenoog achter zijn eikel en kon niet wachten om zijn lul weer in Kristiens kutje te jagen. ‘Ooo, daar gaan we weer’, zei Kristien, spreidde haar benen en riep, ’Kom maar weer, neem me ‘. Ze neukte nu zelf zonder enige vorm van schaamte. Geil geworden door het vreselijk opwindend orgasme van haar, nam hij haar bij haar heupen en bonkte in haar kut. Kristien werd nu helemaal gek van het sensationele geile gevoel. Die haren die haar vaginawand stimuleerden, veroorzaakten heftige reacities. Kristien kromde haar lichaam zodat ze optimaal de lul met het geitenoog kon voelen. Met een rood hoofd en snakkend naar adem werd ze geneukt. ‘Dit is, dit is, ooooo wat gebeurt er toch met mij, dit is, dit is …. ‘, meer kon ze niet uitbrengen. ‘Je wordt geneukt, uitgewoond. Jouw kut wordt eindelijk eens goed gebruikt’ zei één van de beide mannen. Kristien had haar benen bijna om het middel van de man geklemd duwde met handen op zijn billen en kwam opnieuw klaar. Haar lichaam schudde, en maakte ongecontroleerde bewegingen, met veel gegrom en zelfs met wat tranen. ‘Ooo, – wat is dit toch, wat voelt dit toch gewelding’! De man hield het niet meer duwde zijn lul extra diep in haar kutje, waardoor Kristien weer reageerde en zei, ‘Wacht even, wacht even laat me even bijkomen’ Maar de man was zo geil van haar orgasme, kon zijn lading niet meer houden en spoot zijn zaad in Kristiens kutje. ‘Wat lekker, wat geil, wat een fijn kutje’ zei hij.

Nadat iedereen weer tot rust gekomen was ging het verder. Kristien moet toen op haar zij gaan liggen, haar knieen opgetrokken. Er gleed weer ene lul tussen haar schaamlippen. ‘Raad nu eens door wie je geneukt wordt. Mijn kameraad of ik?’ Ze wisselden elkaar af, maar helaas kon Kristien niet voelen welke lul er nu in haar kutje zat.
‘Kom, doe een been omhoog’. Dit was een relaxte manier, Kristien lag op haar zij en werd vanachter geneukt door, ja welke van de twee? Maakt ook niet uit. Ik kon goed zien hoe zijn lul weer in haar kutje zat. Prachtig toen de man zijn hand op haar borst legde. Kristien kon hem nu goed aankijken. ‘Dit is ook lekker,’ zei ze. De beide mannen wisselden van plaats. Ook nu het minder heftig ging zag ik Kristien genieten.

‘Ik wil weer lekker in jouw kutje klaarkomen’ zei de ene. ‘En anders ik wel’ Nu mocht Kristien aangeven in welke positie de mannen haar zouden volspuiten. Gewoon van voren. Liggen op de rand van het bed. Haar bovenlichaam steunend op haar ellebogen. ‘Kom’ zei ze tegen er eerste. Steek hem erin een geef me jouw zaad’. Dat duuurde niet lang en de man kwam lekker klaar in Kristiens kutje. Hij duwde de laatste restjes zaad uit zijn lul voordat hij hem eruithaalde. ‘Zo, dat was weer geweldig lekker’ Nu jij nog, heb je nog genoeg zaad?’ grapte Kristien. ‘Spuit die kut helemaal vol’ moedigde zijn vriend hem aan. En dat deed hij Hij gromde nog behoorlijk toen hij klaarkwam.

Over die avond hebben Kristien en ik nog vaak gesproken. ‘Het ging wel erg ver’, vond Kristien, wat ging ik lekker op dat geitenoog, maar ik denk dat ik die 1.000 euro ruim verdiend heb.!‘ Zo is het net’
Wat zou nu de volgende stap zijn? Een gangbang met tien mannen; als escort actief worden?
‘Nee hoor,’ zei Kristien. ‘Ik heb nu zoveel ervaringen, t’Is genoeg!’

Wat hebben Kristien en ik nog en lol gehad om de verhalen op te schrijven. ‘Krijg er een natte poes van’ zei Kristien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8388 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn vrouw geneukt door een vreemde (4b)”

  1. Ik had vroeger ook een geitenoog. Dat voelde lekker strak om mijn lul en de vrouwtjes vonden het ook lekker. Lieve geile Kristien laat je nog maar lekker geil gebruiken en deel je verhalen a.u.b. met ons. Een DP in je kutje en kontje is ook lekker en dan gelijktijdig een lul om met je tong mee te spelen.

    Een geile kus op je kutje van geile Tom

Plaats een reactie