BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (4)

Verder dan orale seks waren Sam en ik nog niet gekomen, hoewel dat al bijzonder bevredigend was. Maar daar zal verandering in gaan komen.

Na het ontbijt gingen we de stad in. “Ik ga jou eens goed verwennen”, zei ik. “Wat, hier op straat?” We lachten. “Nee jongedame, we gaan voor jou eens wat mooie kleding uitzoeken. Want vanavond moet je er natuurlijk uitzien om door een ringetje te halen. Ik wil dat alle mannen naar je kijken.” Sam giechelde: “Ze mogen kijken, maar jij alleen mag aan mij zitten.” We liepen winkel in en winkel uit en scoorden de prachtigste kleding. Sam was razend enthousiast. Ze klemde haar arm nog meer in de mijne en zei: “Dankjewel pappie voor de mooie kleren.” Even later kwamen we langs een erotische winkel. “Hier naar binnen”, siste Sam, “we moeten nog glijmiddel hebben.” We gingen naar binnen en keken wat rond. Sam had veel aandacht voor de vibrators en dildo’s. Ze pakte een exemplaar die qua lengte en dikte wel heel erg op mijn penis leek. “Deze wil ik hebben”, zei ze tegen de man achter de balie. “Maar hij is wel wat groot, dus ik wil er ook glijmiddel bij.” De man achter de balie knikte en zette er een flesje naast. Hij keek mij vragend aan. “De verkering van mijn dochter is net uit. En tsja, vrouwen hebben tegenwoordig ook wensen.” De man knikte: “Maar zou het dan niet verstandig zijn om ook een wat kleiner exemplaar te nemen. Dan heeft ze wat te kiezen.” Ik knikte en liep naar de stelling. Ik pakte een exemplaar die qua dikte iets dunner was dan de penis van Sam. Ze knikte: “Ja, zelfs die is groter dan die van mijn ex.” Inwendig moest ik lachen. Ik rekende de speeltjes en het glijmiddel af en we gingen weer naar buiten. “Ik snap het al,” zei Sam. “Je wilt eerst wat met die kleine oefenen voordat we aan het echte werk beginnen.” “Ja”, bevestigde ik. “En jij wilde die grote om jezelf te verwennen wanneer ik er niet ben.” “Hoe weet je dat”, schrok Sam. “Simpel lieve Sammie van me, jij kiest er een uit die wel heel erg op die van mij lijkt. Een en een is twee.” In een badkamerspeciaalzaak scoorden we nog een anaaldouche. “Laten we er meteen twee kopen”, zei ik. “Dan hebben we er allebei eentje thuis.”

Terug in de hotelkamer bevestigde ik een van de anaaldouches een de doucheslang. Sam bestudeerde ondertussen de gebruiksaanwijzing. Ze zei, toen alles operationeel was: “Ik snap het. Ik ga eerst, dan kan jij het ook even lezen. En daarna is het jouw spoelbeurt.” Ik trok me terug in de kamer en liet Sam in de badkamer achter. Na tien minuten kwam ze poedelnaakt de kamer inlopen. “Dat werkt perfect, er komt nu alleen nog schoon water uit. Jouw beurt Peter.” Ik kleedde me uit en trok me terug in de badkamer. Het bleek inderdaad heel eenvoudig. Je spoot het water naar binnen en daarna ging je op de pot zitten en poepte je alles uit. Na een paar keer was het water volledig schoon.

Toen ik de kamer binnenliep, zag ik Sam op bed liggen. Ze had een flinke erectie en liet de kleine vibrator langs haar anus gaan. “O Peter, dit voelt zo lekker. Maar aan jou de eer om mij te ontmaagden.” Ik nam de vibrator van haar over en liet haar haar benen goed optrekken. Met een kussen onder haar kont had ik helemaal goed de ruimte. Ik liet de vibrator plagerig over haar anus gaan en drukte het een klein beetje naar binnen. Daarna haalde ik hem er weer uit, pakte het flesje glijmiddel en liet een flinke druppel op de top van de vibrator vallen. Ik smeerde ook haar anus een beetje in. Met mijn linkerhand pakte ik haar penis en begon haar langzaam af te trekken. Met mijn rechterhand duwde ik de vibrator langzaam naar binnen: een klein stukje erin, een stukje eruit en dan weer erin maar dan steeds wat verder. Zo werd haar anus langzaam opgerekt. Sam lag te genieten. “Peter, dit voelt zo goed. Wacht even, ik wil wat anders.” Ze positioneerde mij op mijn knieën en ging zo liggen dat ze mij kom pijpen terwijl ik de vibrator in haar kontje kon bewegen. “O ja”, kreunde ze, “dit is zalig.” Ze pijpte me zeer fanatiek. Op een gegeven moment kon ik de hele vibrator in en uit bewegen. “En dan nu het echte werk”, zei Sam.

“Nu wil ik dat jij mij ontmaagt.” Ze ging op haar knieën zitten en ik maakte met glijmiddel mijn penis goed glad. Ook druppelde ik nog wat extra glijmiddel op haar achteringang. Ik nam achter haar plaats en zette mijn eikel tegen haar sterretje. Ik gaf een klein beetje druk en al heel snel zat mijn eikel in haar. “Oef”, kreunde ze, “even wachten hoor, je bent zo groot.” Ik liet haar even wennen en even later liet ze weten dat ik weer verder kon. Heel voorzichtig bewoog ik mijn penis heen en weer en steeds kwam ik een stukje dieper. Toe ik er helemaal in zat, moedigde Sam mij aan: “Ja, neuk me, dit voelt zo goed.”

Met veel plezier neukte ik het strakke kontje. Ik zag mijn paal tussen die prachtbillen bewegen. Wat een uitzicht. “Nu een ander standje”, zei Sam. Ik trok me terug en zij ging op haar rug liggen met het kussen onder haar billen, net zoals ze in het begin met de vibrator had gelegen. Ik zette mijn eikel weer tegen haar ster en gleed weer langzaam naar binnen. Terwijl ik haar in een rustig tempo neukte, trok zij zichzelf af. Ze kreunde dat het zo ontzettend lekker was. “Dat ga jij straks ook voelen Peter, maar nu is het allemaal even voor mij.” Ik vond dat helemaal niet erg.

Ik genoot van haar strakke kontje en voelde dat ik het niet lang zou volhouden. “Ik ga zo komen”, zei ik tegen Sam. “Ik kom nu”, antwoordde ze. En met verbazing zag ik hoe ze stralen naar buiten spoot. Het kwam op haar buik, haar borsten en zelfs haar gezicht. Die aanblik was zo geil, dat ik het niet meer hield en mijn stralen zaad haar warme gangetje in spoot. Toen mijn erectie afnam, floepte hij uit haar kontje. Ik zag dat haar anus een beetje open bleef staan. Ik boog me voorover en nam haar penis in mijn mond. Die likte ik helemaal schoon en vervolgens kroop ik omhoog op alle zaad op te slurpen. Het meeste slikte ik door, maar bij haar gezicht aangekomen, likte ik alles op. Ik gaf Sam en tongzoen en deelde zo haar sperma. Haar tong kronkelde fanatiek door mijn mond, tot het moment dat ze de zoen beëindigde en me van haar af duwde. Ik rolde naast haar en bleef liggen. Sam lag met gesloten ogen en om haar mond zag ik een voldane glimlach. Na een paar minuten opende ze haar ogen, keek me aan en zei: “Peter, dit was zo intens. Dit was zo geweldig. Dankjewel.” Ik gaf een kusje op haar voorhoofd, rolde terug en zei: “Het genoegen was geheel wederzijds.”

We vielen in slaap. Toen ik na een tijdje op de klok keek, zag ik dat het 1 uur in de middag was. “Wakker worden liefje”, zei ik. “We gaan even een klein hapje lunchen om weer op krachten te komen.” We doken onder de douche en spoelden ons af. Na ons aangekleed te hebben, gingen we naar beneden om in het restaurant een uitsmijter te eten. Daarna gingen we weer naar onze kamer. Eenmaal binnen werd ik direct door Sam besprongen. “Zo mannetje, nu is het jouw beurt om net zo te genieten als ik heb gedaan. Kom, kleed je uit.”

Ik voldeed graag aan haar wens en lag al snel poedelnaakt op bed. Door het idee dat ik zo ontmaagd zou worden, had ik al een flinke erectie. Maar voor Sam gold hetzelfde, zo zag ik toen ze op het bed afkwam. Ze kwam met haar knieën naast mijn hoofd zitten en zette haar penis tegen mijn mond. Ze duwde en ik liet haar langzaam toe. Met rustige halen neukte zij mijn mond voor een korte tijd. Ondertussen pakte ze de kleine vibrator en liet daar wat glijmiddel overheen druppelen. Ze stond op en zei commanderend: “Ga op je knieën zitten met je hoofd op het bed.” Dat deed ik en ik voelde haar vingers over mijn billen gaan. Langzaam streelde zachtjes mijn sterretje. Ik voelde dat ze met haar vinger wat druk zette en heel eenvoudig schoof ze die naar binnen. Die had ze dus ook van glijmiddel voorzien, bedacht ik me. Ik genoot van haar vinger en ik merkte dat ze mijn prostaat aan het stimuleren was. Ik werd daar nog geiler van en ik voelde dat ik flink wat voorvocht aan het verliezen was. Met mijn hand ving ik het op en ik bracht mijn vingers naar mijn mond. Ik proefde mijn eigen voorvocht en dat maakte me nog geiler. Sam haalde haar vinger uit mijn anus en zei: “Ben je er klaar voor?” Ik kreunde en dat zag zij als een teken. Ze plaatste de vibrator op mijn anus en ik ontspande me.

Het hulpmiddel schoof eenvoudig naar binnen, veel makkelijker dan bij Sam. Dat merkte zij ook: “Zo, meneertje heeft er zin in”, zei ze. Nog even schoof ze de vibrator in en uit en trok hem daarna eruit. Direct daarna voelde ik hoe zij achter mij plaatsnam. Ze drukte haar eikel tegen mijn anus en langzaam schoof haar pik naar binnen. Wat een geweldig gevoel was dat. “O Sammie wat doen je met me, dit is zo lekker.” “Dat vind ik ook”, zei ze. “Ik zit lekker in jouw warme holletje.” Ik genoot van het gevoel dat Sam me gaf maar ook ik wilde verder gestimuleerd worden. “Ander standje”, zei ik dus en nadat Sam zich had teruggetrokken, draaide ik me om.

Sam penetreerde me weer en begon me met haar rechter hand af te trekken. “Dit is echt hemels”, zei ik. “Volgens mij kan het allen nog maar lekkerder zijn wanneer je geneukt wordt en tegelijk gepijpt.” Sam probeerde het maar het bleek amper mogelijk. “Daar moeten we dus wat anders op verzinnen”, zei ze. “Maar geniet hier nu maar van.” En dat deed ik. Het was alsof de penis van Sam thuishoorde op de plek waar die nu zat. Het was zo lekker dat ze naar mijn gevoel veel te snel klaarkwam. Ik voelde haard warme zaad mijn darmen inspuiten, maar zelf was ik nog niet zover. Haar penis verslapte en ik zei: “Pak de vibrator en ga verder. En pijp me ondertussen.” En dat deed ze. En ik genoot.

Maar ondertussen had Sam nog niets anders bedacht. Ik voelde de vibrator uit mijn kont gehaald worden en even later werd er opnieuw op mijn anus gedrukt. Maar dit was van een heel andere orde. Sam had de grote vibrator gepakt en probeerde mij daar nu mee te penetreren. “Als die van jou bij mij past, dan past deze ook bij jou”. Langzaam schoof ze de grote vibrator in en uit. Het deed even pijn maar al snel verdween die en maakte plaats voor nog meer genot. Ik voelde me totaal opgevuld en ik voelde de grote worst langs mijn prostaat wrijven. Ik hield het niet meer en ik kwam ongelooflijk klaar. Met grote kracht spoot in mijn zaad in dat heerlijke pijpbekkie van Sam. Ze bleef doorgaan met pijpen en zoog me helemaal leeg. Toen mijn pik verslapte, liet ze hem uit haar mond glijden. Tergend langzaam trok ze de vibrator uit me. Elke centimeter deed mijn lichaam schokken. En toen schoot hij eruit. Het voelde leeg. Ik voelde me leeg. Ik was echt uitgeput. Hoeveel genot kan een mens hebben?

We gingen samen in bad. Het was even passen en meten, maar we vonden allebei een prettige houding, tegenover elkaar. Ik zette de bubbels aan en we kwamen helemaal tot rust. “Wauw”, zei ik na een paar minuten. Sam keek me aan en zei: “Dit heeft zo moeten zijn. Wauw.” Ik gaf haar een luchtkusje. “Ik laat je nooit meer gaan”, zei ik. “IK laat JOU nooit meer gaan”, zei Sam. “wat jij in mij los weet te maken, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Voor de allereerste keer in mijn leven voel ik me echt helemaal vrouw, compleet vrouw. Dat komt door jou Peter.” Ze keek me verliefd aan en streelde met haar handen mijn benen. Ik voelde me compleet ontspannen.

“Jij bent het beste wat mij in mijn leven is overkomen”, zei ik. “Waarom ben je niet eerder in mijn leven verschenen? En hoe moeten we verder? Ik ben twee keer zo oud als jij…” Sam kneep in mijn been: “Nu moet je niet gaan piekeren mannetje. Geniet van wat we hebben. Leef in het nu. En nu ga ik eruit en mezelf aankleden voor vanavond. Ik ga alle mannen het hoofd op hol brengen. En ze denken vast dat ze een kans maken omdat ik met mijn vader op pad ben. Maar niemand krijgt een kans, want niemand weet dat mijn pappie mijn minnaar is en niemand weet dat ik een vrouw met wat extra’s ben. Dat ‘extras’ schrikt ze vast af als ze het zouden weten. Maar ze weten het lekker niet.” Ze stond op, stapte uit bad, drukte een kus op mijn lippen en zei: “Blijf jij nog maar even liggen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10917 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn buurvrouw Sam (4)”

Plaats een reactie