BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Donder en bliksem wat mijn leven op de kop zette

Koningsdag 2016 een dag dat mijn leven veranderde.

Woon vijf maanden in de Nachtegaalstraat na een scheiding waar ik heel goed ben uitgekomen, zo goed dat ik het leukste huis op de leukste plek voor weinig kon kopen, oké er was achterstallig onderhoud maar daarvoor heb ik een hypotheek afgesloten dus weinig tot geen kosten.

Kom vanuit de stad waar ik geboren ben in Oost een beetje een achterbuurt maar met mijn vriend verhuisd naar Noord in een heel mooi vrijstaand huis maar zoals zo vaak met een scheiding moet je delen en na een fikse advocaten ruzie ben ik er heel goed af gekomen.

Ik ben de 31 jarige Kyona een Nederlands geboren Chineesje, 176 lang redelijk slank van postuur met maatje 40, heb voor mijn gevoel iets te zware borsten met DD die onwijs groot lijken op mijn lijfje. Ja heb spleetoogjes en ja ik ken wat woorden Kantonees waar mijn vader als kind geboren is.

Nu ik dus verhuisd ben naar een klein dorpje met 3500 inwoners ten zuiden van de stad en nog dichter bij mijn werk ken ik de buurtjes maar heb alleen een beetje echt contact met mijn lesbische buurvrouwen die enorm veel zuipen en elke avond een jont opsteken dus niet echt mijn type maar als ze nuchter zijn bere gezellige en leuke dames.

Mijn achtertuin grenst aan een klein parkje met gelijk achter mijn huis een achteruitgang het bos in, zo’n sluiproute om de hond uit te kunnen laten om dan snel op het evenementen terrein te komen, wat zal het zijn, vijfentwintig meter tuin dan tien meter bos met een wandelpad erdoor en dan de leuke vijver waar niets aan gedaan wordt zo lijkt het.

Dan een ruim evenementen terrein met een groot parkeerplaats voor mijn helemaal achter wat alles bij elkaar twee voetbalvelden groot is.
Die koningsdag spelletjes op het grote grasveld en een rommelmarkt voor kinderen op de parkeerplaats. Ga kijken is maar een stukje, koop een glas drinken en geef een tientje als donatie voor het werk dat ze gedaan hebben en wandel wat rond. Kom een patient tegen die ik in het ziekenhuis op onze afdeling longen gehad heb om even met haar te kletsen.
Ga naar huis gaat zo onweren geeft ze aan, toe maar begint ook iets te regenen zeg ik en kijk haar na als ze in haar scootmobiel de straat over steekt, gaat wat harder regenen kinderen pakken hun spullen in of dekken het af. Ik loop halverwege het terrein als ineens de sluizen open barsten.
De regen knalt de lucht uit en dan sta je daar net als velen in alleen een licht hemdje, twee tellen later zie ik duidelijk mijn bh er doorheen schijnen dus snel naar huis, heb het nog niet bedacht of zie de bliksem links achter op het terrein in een zeker eeuw oude eikenboom slaan.
De flits verlichte de hele omgeving de knal was oorverdovend en de paniek bij mensen slaat gelijk helemaal door. Gillende en jankende kinderen schreeuwende mensen om denk ik honderd man in de tent te zien staan. Velen vliegen nog van hot naar her en ik heb mijn focus op het bosje achter mijn huis en zie eigenlijk verder ook niet veel meer.

Dan wederom een enorme knal krijg een harde duw in mijn rug en vlieg volgens mij een stukje door de lucht om dan op iemand gekwakt te worden.
Kijk een man aan die licht chocolade bruin is, we zeggen beide niks hij slaat zijn armen om me heen en zegt stil blijven liggen hebben we de minste kans op inslag, lig met bonzend hart op hem houd hem rond zijn hoofd vast en trek hem tegen me aan.
Weer een enorme knal maar die is al wat verder weg, ben je met de auto of fiets waar moet je heen, woon vijftig meter hier achter ga je mee schuilen we daar.
Hij tilt me van de grond houd mijn hand vast en zegt niet rennen we zijn toch al nat tot op het bod.
We lopen niet echt langzaam maar hardlopend ga ik sneller, het water komt echt met bakken de lucht uit. Het zandpaadje waar we overheen lopen is een groot blubber pad geworden. Hier rechts roep ik en dan hoe het kwam weet ik niet maar glij uit trek hem mee omlaag.

Lig met mijn gezicht in de blubber, probeer zo snel mogelijk omhoog te komen als er weer een enorme klap uit de hemel komt, hier rechts hoor ik hem zeggen en tilt me helemaal op van de grond om dan gedragen door hem het hekje door te worden gebracht.
Hij zet me bij de achterdeur weer op mijn benen en zien aan onze voeten gewoon de blubber van ons afgespoeld worden.
Achteraf hadden we het buiten beter kunnen doen dan wat we binnen gedaan hebben, we staan binnen het water druipt van ons af op de vloer, dan kijken we elkaar aan en zie dat ik de man ken.
John zeg ik wat doe jij hier, Kyona dat ik jouw hier tref, we kijken naar elkaar om dan zijn brutale vraag te horen of we niet eerst onze kleren uit zullen doen voor we ziek worden. Hij wijst naar mijn wasmachine zo van dan kan het daar in.

John is 1 van de beddenslepers die veel op onze afdeling komt mensen bedlegerig ophalen om ze naar de röntgen te brengen.
Hij bedenkt zich niet en trekt zijn grijze polo over zijn hoofd weg, haalt hem nog even over zijn gezicht maar droog wordt zijn gezicht er niet van, daar staat hij vlak voor me in zijn blote barst.
Ik sta naar hem te kijken als ik het water lang me omlaag voel gaan, kom meid kleren uit we hebben beide wel eerder een naakt persoon gezien, sta met mijn trillende vingers aan mijn bovenste knoopje te klooien en kijk hem dan aan.

We kijken elkaar aan zonder iets te zeggen, zie ik zijn handen op me aankomen naar mijn knoopje gaan om elk knoopje met veel beleid los te maken, het is alsof mijn moeder me uitkleden toen ik jong was maar laat hem begaan.

Mijn blouse die haast wit was is nu helmaal zwart en zie hem in de wastrommel gedaan worden.
Dan gaan zijn handen naar mijn broeksknoop, trek mijn buik in en zie de knoop los gaan, hij kijkt me aan als hij mijn rits beetpakt en die langzaam omlaag schuift.
Wat er met me gebeurt weet ik even niet maar begin van binnenuit helemaal warm te worden.
Mijn broek gaat als vanzelf omlaag voel mijn string ook gaan maar voel dat die omhoog getrokken word. Dan gaat zijn gezicht voor me weg hoor hem ergens heel ver weg vragen of ik mijn voet op wil tillen, voel mijn schoenen uitgetrokken worden en dan zakt mijn broek helemaal weg, zie hem de wasmachine in gedaan worden en dan sta ik daar in alleen een string en bh.

Als ik omlaag kijk zie ik dat zowel mijn bh als mijn buik en slip ook zwart zijn dus die moeten ook uit maar sta erbij te kijken alsof ik helemaal op een andere planeet woon.
Zie dat John zijn gympen uit doet ook in de wasmachine gooit en dan die spijkerbroek van hem omlaag doet. Hij stroopt hem van zijn stevige benen die me gelijk laten zien dit zijn benen van een sportman. Daar staat hij voor me in alleen en rode boxer met een bult in zijn broek waar ik een brok van in mijn keel krijg.
Het voelt alsof mijn lichaam aan de kook is en als er dan weer een enorme harde klap is hangen we elkaar in de armen.
Mijn hart raast niet alleen van de schrik van de inslag maar ook dat ik in John zijn armen hang, mijn kin ligt tegen zijn borstkas aan om dan heel even omhoog te kijken, gaat het vraagt hij me vasthoudend. Nee ben nerveus ben smerig maar ben ik blij dat jij me vasthebt, zullen we ons eerst maar eens afspoelen de blubber lekt van ons af, zal ik dan eerst je bh wegdoen kan die de wasmachine in.
Knik van doe maar om dan zijn grote handen op mijn rug te voelen mijn bh uit te doen, dit heeft hij vaker gedaan weet het in een seconde los te wippen en trekt voorzichtig mijn bh tussen ons weg, hij doet hem gelijk in de wasmand en vraagt dan zullen we douchen.

Mijn slip is ook heel smerig mag die nu ook wel uit buiten dat hij smerig is die net als die van jou kleddernat. Zullen we die uitdoen vraagt hij me strak aankijkend, ik knik met een brok in mijn keel mijn kut drijfnat te voelen worden nu niet van buitenaf maar van binnen uit.

Tegelijk gaan onze handen naar beneden blijven elkaar aankijken en stroop die vieze smerige slip achter zijn boxer de wasmachine aan, hij draait dan naar de wasmachine pakt de bolletjes waspoeder gooit die in de trommel zet hem aan en meld dat hij dezelfde heeft.
Of hij het juiste programma instelt geen idee maar weet zeker dat het schoner is als toen het er in ging.
Douchen pop lacht hij geeft me een lief zacht tikje op mijn bil en ren de keuken in kamer door de trap op en de badkamer in.

John loop achter de voor hem uitlopende hinde in haar kleine blote kontje voor hem uit, tussen haar snel bewegende slanke lange benen ziet hij steeds een glimp van een mooi klein kutje, haar borsten heeft hij in een glimp gezien en die liegen er niet over hoe mooi ze zijn.
Zijn pik is al aan het groeien als hij steeds even haar schaamlippen ziet, boven aangekomen draait zij zich heel even om, wat niet te missen is is het kleine dotje haar boven haar strakke schaamlippen en weer uit beeld om de badkamer in te duiken.

Kyona kijkt even om ziet hem met pretoogjes naar haar kijken en gelijk ziet ze die half stijve pik van hem zweven. Wat het is weet ze niet maar ze heeft nog nooit met een man de eerste de beste keer naakt onder de douche gestaan. Ze draait de kranen open doet een stap terug en vraagt dan of hij niet liever in bad gaat. Nee de douche denk dat ik flink afgekoeld ben als die vol is is de blubber aan me vastgeplakt lacht hij. We kunnen het ook als voor wassen zien, Kyona stapt onder de douch die inmiddels lekker warm is en gelijk spoelt ze haar haren uit waar de blubber uit loopt.

Dan geeft ze John de shampoo fles aan en vraagt of hij haar haren wil wassen, haren wassen meid dat kan ik toch niet, John heeft een kale kop dus hoeft dat nooit.
Op het werk val je in voor Liesbeth onze haren waster lacht ze kom op laat je kunsten zien, hij spuit wat shampoo in haar haren en begint die te wassen, zij houd zich vast aan de kraan staand met haar hoofd wat naar achter.
Ze geniet echt heerlijk die vingers door het haar en trekt een sip lipje als hij het uit gaat spoelen.
Gelukkig doet hij dat uitspoelen dan wel weer lekker rustig een met die vingers van hem heerlijk door het haar en over haar hoofdhuid alsof hij het masseert.

Ze geniet echt van zijn handen doet haar hoofd wat rechtop maar voelt dan tegen haar billen een warme stok tikken. Ze drukt haar bil even tegen zijn harde staaf aan om hem dan gelijk rechtop tussen haar billen te voelen. Tintelingen treken door haar lijf nooit eerder heeft ze zo intiem met een eerste date gestaan nou is dit niet echt een geplande date, ze trekt haar billen van zijn staaf om hem dan een spons te geven met zeep.

De spons schuurt heerlijk over haar rug zoals ze dat zelf niet kan, ze zet haar handen tegen de muur benen iets uit elkaar om dan haar billen goed onderhanden te voelen genomen te worden, hij schrobt wel heerlijk haar billen maar gaat niet echt tussen haar benen door.
Hij zakt omlaag neemt haar beide benen onder handen om als hij met de spons aan de binnenkant van haar been omhoog te gaan gaan haar benen nog iets verder uit elkaar een regelrechte uitnodiging waar hij niet op in gaat.

Als hij langs de zijkant omhoog glijd vraagt hij zacht spoel jij mijn af of draai jij je om, Kyona denkt heel even na en dan draait zij zich om, ze zet haar rug tegen de kouwe tegels en doet haar handen in haar nek.
John kijkt bekijkt haar even en dan vraagt ze op een opwindende manier of het bevalt wat hij schoon moet poetsen. Ziet er geweldig uit lang geleden dat ik zo’n mooie vrouw mocht wassen, als je maar niks overslaat haspelt ze zo geil inmiddels als een beer, de spons gaat naar haar nek die hij eerst heel voorzichtig wast. Zij kijkt hem aan met een opwindende blik om dan de spons ronddraaiend richting haar linker borst voelt gaan.

Hij draait er eerst omheen dan klimt hij op die borst en draait hem rond op haar tepel, Kyona staat op haar benen te trillen waarom doet hij zo langzaam grijp me tussen mijn benen druk die harde pik in me fantaseert ze, de spons gaat naar de andere borst om daar het zelfde spelletje te spelen.

Hij draait de spons zo heerlijk over haar nu zeer gevoelige tepel en bedenkt ze begin zelf wel.
Ze slaat een arm om zijn nek trekt hem naar zich toe drukt haar mond op die mooie volle lippen van hem en zoenen gelijk een eind weg.
Haar vrije hand zakt langs zijn borstkas en sixpack omlaag om haar vingers rond die staaf van hem te leggen.
De spons is naar haar rug verhuisd om zo een eind weg te staan tongen, Kyona trekt zachtjes zijn voorhuid helemaal over zijn eikel weg, heerlijk vind John het zo af getrokken te worden omdat hij dit lekker vind en zo nooit klaarkomt.

Zijn hand heeft de spons los gelaten en die is op zoek gegaan naar een borst, heerlijk stevig met een knetterharde tepel waar hij even me speelt zij kreunt tijdens het zoenen, haar hand verhuisd van zijn nek naar op zijn hoofd en dan drukt ze hem omlaag. Einde gezoen en nu krijgt hij een tepel in zijn mond gedrukt. Kyona is hem wat harder aan het aftrekken om dan zachtjes in zijn oor te fluisteren of ze zullen gaan afdrogen kunnen we verder op bed gaan.
Heel langzaam komen ze van elkaar af hij droogt haar zo zacht mogelijk af maar kust haar onder tijd ook regelmatig waar ze graag aan meedoet. Dan droogt zij hem af geeft even wat extra aandacht aan die harde pik van hem om dan huppelend de slaapkamer in te huppelen.

Aangekomen bij het bed eerst weer de nodige kusjes om dan haar te horen vragen of hij haar flink beffen wil zo lang gelden dat het goed gebeurde. Hij kust haar draait haar dan om en wat haar dan overkomt heeft ze nooit meegemaakt. Hij draait haar om niet allen om haar verticale as maar nu ook over de horizontale as. Haar benen steken de vlucht in en haar hoofd hangt voor zijn harde pik.
Zij slaat onbewust haar benen om zijn hoofd en dan voelt ze gelijk zijn lippen aan haar kut zuigen.
Ohhhhh wat is dit gelijk lekker pakt zijn pik beet in haar volle hand drukt dan zijn eikel haar mond in en begint net als hij aan haar klit te zuigen.

Langzaam aan schuift ze de pik van hem verder haar mond in om hem lekker rustig te pijpen.
Wat hij tussen haar benen doet lijkt nog het meest op pijpen maar hij pijpt zo voelt het haar stijve klit. Deze manier van verwent worden kent ze nog niet laat staan ooit op de kop gepijpt te hebben.

Langzaam aan loopt hij naar de rand van het bed om haar daar zachtjes op te leggen en ze gewoon doorgaan met pijpen en beffen of pijpen van haar klit.
Twee vingers glijden langzaam haar druipende kut in dit is zo anders als ze gewent was dit is zo vreemd om met hem gelijk de eerste keer te pijpen en gebeft te worden.

Zijn vingers gaan zo diep weten haar G spot te vinden als hij langs de voorkant van haar kutje strijkt, haar lijf staat strak van de spanning van het genot om als hij weer aan haar klit zuigt en zijn vingers haar spot bewerken ze zo ongelofelijk lekker en heftig klaarkomt dat ze heel even het bewustzijn verliest.

Als ze weer helemaal bij is ligt hij naast haar, zij ligt met haar hoofd op zijn arm kijken elkaar aan en hun monden vinden elkaar gelijk weer, na even heerlijk te hebben liggen vrijen kruipt Kyona op hem.
Haar hand sluit om zijn harde pik, ze schuift wat omlaag voert die eikel van hem naar haar openstaande kut om die over die eikel heen te schuiven, heerlijk hoe zij hem langzaam in haar laat komen dieper een dieper tot ze helemaal op hem zit.
Haar mond zoekt zijn mond hun tongen kronkelen om elkaar heen en zijn pik bonkt tegen haar baarmoedermond. Het neuken gaat lekker rustig en niet zoals ze gewent was even snel een kwak kwijt. Hoe lang het allemaal duurde weten we niet meer maar het was zalig om zo seks te hebben dit is seks met genot geen riedeltje afwerken dit is genieten van elkaar.
Als ze wat rechtop zit komt die pik weer zo lekker diep in haar, zijn handen kneden en draaien aan haar tepels net alsof hij weet wat ze lekker vind, zij voelt net als hij dat een orgasme niet ver weg is. Ze draait haar kleine billetjes nog eens lekker rond masseert die pik met haar knijpende kut om dan zijn pik dikker te voelen worden.
Ja kom maar schatje spuit je ballen maar in me leeg hijgt ze puft ze om die pik weer lekker diep in haar op te nemen.
Hij begint met zijn ogen te draaien meld dat hij gaat komen in het beste kutje waar hij ooit in gezeten heeft. Kom maar spuit me vol geef me alles wat je hebt kom maar spuit maar schatje.

Dan een lange wilde brul en Kyona voelt voor het eerst echt sperma in haar gespoten worden.
Drie stralen voelt ze naar binnen schieten en dan komt zij klaar, haar kut trekt samen knelt zich vast rond zijn pik, hoort hem roepen wat knijp je lekker hard verdomme wat ben jij lekker als je klaarkomt. Een tijdje hangen ze nog op elkaar, zijn pik lijkt maar niet slaper te worden dus rolt ze na een tijdje van hem af, zijn pik staat nog gewoon strak en zij bedenkt zich niet kruipt omlaag en neemt die harde pik gelijk weer in haar mond.

Duurt een best wel lange tijd haar mondhoeken doen al zeer van het openhouden van haar mond maar dan eindelijk gromt hij niet omdat hij wel druk met mijn klit aan het spelen is maar omdat hij wederom klaar gaat komen. De sperma knalt met kracht mijn keel in slik zo veel mogelijk door en de rest loopt uit mijn mond langs zijn ballen op bed.
Hij drukt mijn hoofd nog even nu echt heel ver mijn mond in om een tel zelfs mijn keel in te schieten maar het is maar voor een tel. Dan kom ik wederom klaar als zijn pik net uit me is om trilend op hem te liggen en mijn kutje voel lekken.
Kruip zachtjes rond om weer naast hem te komen liggen zoenen nog even om dan te vragen of we douchen zullen we zijn niet vies we stinken lach ik.

De weg naar de douche maken we nu inmiddels al jaren, we lagen wat te fantaseren na weer eens een heerlijke vrijpartij en zou dit verhaal graag willen delen omdat ik tegenwoordig dit soort verhalen wat vaker lees en John vond het super dus vandaar dit verhaal wat geen gevolg krijgt het neuken beffen is nog allemaal als toen.

Groetjes John en Kyona

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13451 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Donder en bliksem wat mijn leven op de kop zette”

Plaats een reactie