BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 19

Eenmaal thuis vroeg moeder hoe het gegaan was in Antwerpen. Ik vertelde wat er bij Henk gebeurd was. Tevens vertelde ik hoe dingen verlopen waren bij Loes en ik vertelde mijn moeder over de fantastische massage die ik had gehad bij JJ. Ze zei tegen mij: jongen, jij hebt een lot uit de loterij getroffen met JJ. Ik zei dat ik het wist en vertelde toen wat er met Liesje gaande was. Ik zei: ik maak me echt zorgen over haar, ze is zo depressief. Moeder zei: je kan niet veel meer doen dan dat je tot nu toe gedaan hebt voor haar. Moeder kwam naar me toe en omhelsde me en zei: ik heb je ook gemist. Ik pakte haar bij haar billen terwijl ze mij omhelsde en zei: en ik jou ook. Ze keek me aan en zei: wanneer krijg jij er nu eens genoeg van? Ik antwoordde: pas als jij een oud, lelijk en verrimpeld vel bent. Je bent nu pas in de bloei van je leven. Ze streelde zacht over mijn haren en ik liet mijn handen de vrije loop gaan. Een hand trok haar rok omhoog en de andere verdween er onder. Ze had geen slipje aan. Ik keek haar aan en ze zei zacht: het voelt best lekker zonder slipje te lopen. Ik heb een paar uren geleden zo in de supermarkt gelopen, heerlijk de frisse koude lucht tegen mijn doosje. Ik zei tegen haar: kijk maar uit dat je daar geen verkoudheid oploopt, stel je voor dat je daar een druipneus op loopt, dan laat je een spoor na.

Ze keek me lachend aan en kneep me even in mijn kruis. Ik ging met mijn hoofd naar dat van haar en zei: ik weet dat het fout is, maar ik vind het heerlijk om met je te tongen en ik begon haar te zoenen. Ze zoende passievol terug en zei daarna: zolang het onder ons blijft vind ik het ok. Moeder vroeg hoe het met ons sletje was en ik zei: ze heeft een spiraaltje aangemeten gekregen en ik heb haar voor het eerst in haar kontje gespoten en heb haar kutje gevuld. Ze vindt mijn zaad net zo lekker als een milkshake. Moeder zei: dat is het ook. Ze was mijn broek al aan het losmaken en keek me aan. Ze zei: wil je mij eerst ook nog een keer vullen? Ik trok haar t-shirt uit en zag dat ze geen bh droeg. Haar rok was ook snel uit. Ik zei: je bent een geil wijf. Ze trok mijn broek en boxer uit en deed mijn t-shirt uit en sprong me om mijn nek en liet zich op mijn pik zakken. OOOOHHHHH GOD WAT IS DIT TOCH LEKKER. Ze zei: neem me mee naar de tafel en zei: zet me hier neer en neuk me hard, mijn kut hunkert naar een vulling.

Ze zat op de rand van de tafel en liet zich achterovervallen. Ze lag nu vol uitgespreid over de tafel met haar benen over de rand hangend. Ik begon nu hard in haar te stoten en greep haar bij haar tieten. Ze kreunde: SPUIT ME VOL VOORUIT DOE HET JAAAAAHHHHH en ze kwam klaar. Haar kut mijn pik melkend ging ze door OOOOOHHHHH GOD JAH JAH OOOOOOYHHHH. Ik bleef hard in haar stoten tot ik mijn zaad diep in haar kut spoot en bleef terwijl ik spoot gewoon door stoten. Het zaad liep langs mijn pik uit haar kut. Ze keek me aan, trok me op haar en begon weer met me te tongen. Nadat ze weer tot rust kwam en de zoen verbrak zei ze: ik hoef geen andere vent meer in mijn leven, zolang ik jou heb ben ik tevreden. Ik trok me uit haar en even later ging haar telefoon. Het was Loes. Moeder nam de telefoon op en zei: als je 10 minuten eerder gebeld had en ik had opgenomen had je me kunnen horen klaarkomen. Loes zei: ok dus Gerrit is inmiddels thuis dan? Wat dacht je dan vroeg moeder. Loes zei: mag ik hem even aan de telefoon? Moeder vroeg: telefoonseks? Nee geile kut, ik maak me zorgen om Liesje.

Moeder gaf me de telefoon en Loes zei: ik begin me nu echt zorgen om haar te maken, ze is sinds jij vertrokken bent weer compleet depressief. Ze is nu naar de apotheek om pillen te halen voor haar kiespijn, zou jij haar straks even kunnen bellen? Ik zei: natuurlijk Loes, je weet hoe belangrijk ze is voor mij en JJ. Je weet dat wij haar gevraagd hebben om voor ons te komen werken? Loes zei: nee, dat wist ik niet. Ik zei: dat geeft haar mogelijk motivatie om uit die negatieve cyclus te komen. Ik bel haar straks wel. Loes bedankte me en hing op en ik vertelde moeder wat er gaande was. Moeder zei: meer dan haar met raad en daad bijstaan kan je niet voor haar doen. Ik zei: het is jammer dat ze zover weg is. Ik sprak met Liesje een paar uur later en ze zei: ik zou willen dat je hier was, ik moet zoveel beslissingen gaan maken. Ik zei: jij moet eerst eens rustig gaan slapen en daarna pas beslissingen maken. Als je nu beslissingen maakt zijn deze niet rationeel. Denk er eerst over na en dat kan je pas als je uitgerust bent. Ga maar naar bed, luister naar je favoriete muziek en als je mij wil spreken mag je me dag en nacht bellen.

Liesje zei: oh mijn god, wat heeft JJ het toch met jou getroffen. Ik zei: vooruit, nu naar bed anders moet ik je volgende keer zwaar straffen. Ze zei zacht lachend: krijg ik dan billenkoek van je? Ik zei: zie je wel, je voelt je al een stukje beter. Ze zei: dat komt door jou. Ik zei: ok, maar dan volg mijn raad op en ga naar bed, sluit je deur en vertel je moeder dat, nee beter laat mij even met haar praten. Liesje gaf de telefoon aan haar moeder. Ik zei: Loes, Liesje moet naar bed, ze heeft rust nodig. Ik wil niet dat ze gestoord wordt, kan jij bij haar gaan liggen. Streel haar zacht, dat vindt ze fijn en geen seksuele dingen gewoon zorgen dat ze kan slapen. En als ze weer depressief wordt laat haar mij maar bellen. Loes zei: je bent een schat. Ik zal voor haar zorgen. Een paar uur later ging de telefoon en ik dacht dat het Liesje zou zijn. Het bleek Henk te zijn. Hij zei: ik heb de twee frames inmiddels verkocht. Ik heb ze aan een vrouw verkocht die een galerij heeft in Antwerpen. Ze wil met je spreken om te kijken of je nog meer fotos hebt die je wil afdrukken. Ze is zeer geïnteresseerd om met je te praten, ik zal je haar gegevens sturen zodat je contact met haar kan opnemen. Ik zei: moet je nog meer prints hebben? Wat denk je zelf zei Henk, begin maar eens met 15 van ieder.

Ik bedankte hem en hing op en vertelde dit aan mijn moeder. Ze zei: ik heb je al eens eerder verteld dat je talent hebt. Ik belde JJ en vertelde haar het nieuws. Ze was dolgelukkig en zei: hier is het begin van ons partnerschap. Ik vertelde JJ wat er met Liesje aan de hand was en ze zei: zorg goed voor haar. Ik zei dat ik dit zou doen en hing op. Moeder en ik gingen samen naakt op de bank zitten en dronken een glas wijn. Ze vroeg zullen we een film kijken? Ik zei OK en we zetten netflix aan en zaten een serie te kijken. Toen we samen naar bed gingen en eenmaal goed met elkaar gespeeld hadden vielen we in slaap. Het was rond half zes dat de telefoon ging. Mijn moeder nam op. Het was Liesje, helemaal overstuur en huilend. Moeder gaf mij de telefoon. Liesje begon huilend: sorry dat ik bel maar ik ben nu echt ten einde raad, ik weet niet meer wat ik moet doen nu ik zekerheid heb. Ik vroeg: wat is er aan de hand en waar heb je zekerheid over? Ze zei snikkend: ik ben zwanger, en ja ik weet het zeker ik heb 3 verschillende tests gedaan en alle drie zeggen dat ik zwanger ben.

Nu vielen er ineens een heleboel dingen in plaats. Ik zei: en ik ben de vader. Ze zei: ja en ik weet niet hoe ik dit moet vertellen aan mijn moeder en nu is mijn beste vriendin vast kwaad op mij en wil ze me nooit meer zien. Ik zei: maak je nu eens even niet zo druk, alles komt goed. Ik bel zo meteen JJ op en vertel haar wat er gebeurd is en hoe we verder gaan. Hoe laat ga jij normaal naar je werk? Ze zei: om 8 uur. Ik zei: dan ga jij om 8 uur gewoon je huis uit en ga je naar JJ. Ik kom ook die kant op en dan zoeken we een oplossing. Stop met huilen, onderweg naar JJ bel je je baas en meld je jezelf ziek. En dan zie ik je straks. Voor ik ophing bedankte Liesje mij en snikte tot straks. Ik keek mijn moeder aan en zei: hallo oma. WAAATTT riep mijn moeder. Ik zei Liesje is zwanger en ik ben degene die het gedaan heeft. Daarom was ze zo depressief. Ze vermoedde het al een paar weken maar weet het pas zeker sinds een paar uur geleden. Ze heeft mij gevraagd het nieuws aan haar moeder te breken. Dus wat je ook doet, je belt niet met Loes. Dit is ons probleem en wij zoeken een oplossing. Nu ga ik eerst JJ bellen.

Ik belde JJ en toen die opnam zei ik kunnen wij even serieus praten? Ze zei: zo meteen, eerst ik, ik heb grappig nieuws voor je. Ik zei: ik kan wel wat grappig nieuws gebruiken. Ze zei: Jasmin heeft gebeld en die heeft haar moeder in gesprek met tante Ling horen zeggen dat ze zwanger is. Je mag drie keer raden wie de vader kan zijn. Ik zei: als je denkt dat dat grappig is dan heb ik nog wat nieuws voor je dat je helemaal aan het lachen zal brengen. Ze zei: vertel. Ik zei: je mag niet kwaad worden, maar Liesje is ook zwanger. WAATT zei JJ. Ik zei: dat is de reden waarom ze zo depressief was. En dat verklaart ook veel andere dingen. Is het niet een Chinese gewoonte om iemands buik te kussen als ze zwanger zijn? JJ zei ja. Ik zei kijk eens op het fotoframe waarin Liesje en Jasmin staan. Kijk eens naar het gezicht van Jasmin terwijl Liesje haar iets toe fluistert en kijk eens naar de een na laatste foto in dit frame. JJ pakte het frame en bekeek het. Ze zei: dus Jasmin wist het al? Ik zei: nee, ik denk dat Liesje haar het vermoeden heeft gegeven. JJ vroeg: en waar blijf ik nu in dit plaatje? Ik zei: wat mij betreft blijft onze relatie precies zoals die nu is. Wij zijn een stel, jij en ik. Niet Liesje en ik, jij en ik. Ze zei: ik ben blij dat te horen, maar hoe moet dit nu verder?

Ik zei: Liesje komt straks naar jou toe. Vertel niemand iets over wat wij nu bespreken. Ik kom met de eerste trein naar Antwerpen en daar gaan wij met drieen een serieus gesprek hebben. Wat mij betreft zal ik vaderlijke diensten moeten verlenen en mogelijk financiele steun moeten geven. Maar dat bespreken we later. Ik zei: vang jij Liesje maar op, en ben aardig tegen haar. Ze is bang jou als vriendin te verliezen. JJ zei: maak je geen zorgen, maar kom zo snel als je kan hiernaartoe. Ik zei: ik ben al aan het pakken. Tegen mijn moeder zei ik nadat het gesprek beëindigd was: kan jij mijn school bellen en zeggen dat ik de komende twee weken niet aanwezig kan zijn. Zeg maar dat ik in contact ben geweest met iemand die covid heeft en dat ik in quarantaine moet. Moeder zei: ok dat lukt me wel, wanneer mag ik Loes bellen? Ik zei pas over twee dagen. Laten we haar eerst even over de schok heen komen en daarna zien we je als jij hiernaartoe komt het volgende weekeinde. Moeder keek me aan en zei: weet je zeker dat jij dit kan oplossen? Ik zei: als ik dat niet kan dan verdient Liesje niet dat ik vader van haar kind wordt.

Moeder gaf me een kus en zei: je bent een toffe vent. Ik bel over twee dagen. Moeder vroeg of ze mij naar het station moest brengen en ik zei: ja graag. Moeder bracht me naar station Eindhoven en ik nam de eerste trein naar Antwerpen. Drie uur later kwam ik aan op het station. Ik had JJ gebeld wanneer ik zou aankomen en ze zei dat Liesje en ze zelf op mij zouden wachten. Ik kwam aan en zag beide meiden staan. JJ vloog me om de nek en Liesje keek slechts toe. Ik liep naar haar toe en zei: krijg ik niets van jou? Ze keek naar JJ en die zei: wat mij betreft verandert er niets in onze relatie, dus jij mag hem gerust omhelzen en kussen zoals je normaal doet. Liesje omhelsde en kuste me. JJ zei: wij zijn en blijven even goede vriendinnen, maar mocht er nog eens een probleem zijn, wacht dan niet en kom direct naar ons toe. We gingen naar een koffiebar bij het station en gingen daar in een rustige hoek zitten. We zaten wat te praten over de toekomst en ik zei: het komt allemaal goed, dat beloof ik je. Ik heb al 15 fotoframes van jullie op bestelling staan. Dat is 750 euro voor jou en 750 voor Jasmin en ik ben gevraagd om contact op te nemen met de eigenaresse van een galerij die jullie fotos als eerste gekocht heeft. Ik maak deze week een afspraak met haar, maar eerst wil ik de galerij gaan bekijken zodat ik een prijsberekening kan maken.

Slimme zet zei JJ. Liesje vroeg: maar hoe los ik het probleem bij mijn moeder op? Hoe vertel ik haar dat ik zwanger ben? Ik zei: laat dat maar aan ons over, ik los dat wel op. Kom, dan gaan we naar je moeder toe. Ik wil dat jij zegt dat je je niet lekker voelde en niet naar het werk bent gegaan maar naar JJ. Liesje keek me aan en zei: ok, wat moet ik verder zeggen? Ik antwoordde: niets, laat de rest maar aan mij over. Bij Loes aangekomen liepen we met drieen naar binnen. Liesje zei: hoi mam, ik voelde me niet lekker en heb werk gebeld dat ik ziek ben en ben daarna naar JJ toe gegaan. Loes zei: ok, maar wat brengt jullie drieen hier? Ik zei: Loes, doe eens aardig en bied ons eerst eens wat te drinken aan. Sorry zei Loes, ik vergeet mijn manieren soms. Het is voor ons beide een stress volle week geweest. Koffie iedereen? Ik zei: ja lekker en Liesje en JJ waren het er mee eens. Toen we eenmaal op de bank zaten ging ik dicht tegen JJ aan zitten en zorgde dat er flink wat ruimte tussen mij en Liesje was. Ik vroeg: Loes, hoe oud ben jij eigenlijk? Loes zei: dat vraag je niet aan een vrouw, maar ik zal je een hint geven ik ben dubbel de leeftheid van Liesje. Ik zei: maar voel je je ook zo oud? Wat is dat voor een vraag zei Loes. Ik keek haar aan en zei: ben je nog jong genoeg om op ons kind te passen? En ik kuste JJ.

Ze keek ons aan en zei: zoeken jullie een babysitter dan? Ik zei: ben je daar niet te oud voor? Hoezo vroeg Loes? Ik zei: je lijkt me meer het oma type. Ze keek me aan en vroeg waarom zeg je dat nu weer? Ik zei: het lijkt me zo goed bij je passen. Ik schoof naar Liesje toe en zei toen tegen Loes: ik wil wel dat je een lieve oma wordt voor ons kind en streelde de buik van Liesje. WAAAATTTT zei Loes, jullie kind? Ik zei: dat is de reden dat Liesje zo gestrest was. Ze vermoedde dat ze zwanger was maar vond dit pas vanmorgen definitief uit. Ze wist niet hoe ze het je moest vertellen, vandaar dat wij erbij zijn. Loes liep naar Liesje en omhelsde haar en zei: ik zal de beste moeder en oma zijn die er is. En ik ben blij dat ik eindelijk weet wat er gaande was. Liesje zei: ik voelde het al toen mijn borstjes steviger werden. Ik keek naar JJ en zei: heb jij daar ook niet last van? Liesje zei: ik heb nog twee zwangerschap testen liggen.

Ze nam JJ bij de hand en ze gingen samen naar de badkamer. Liesje zei: je moet hier even op plassen en dan tien minuten wachten. Het waren de langste tien minuten en toen ze op de test keken stond er een plus teken. JJ vroeg wat betekent dat? Liesje zei: dat betekent dat jij ook zwanger bent. Liesje riep door het trapgat: nog een baby. Ik stond op en vroeg: wat zei je. Liesje zei: ik ben niet de enige die zwanger is. Ik holde de trap op en zei: weet je het zeker? Loes kwam achter me aangerend en zei: heb je nog een test van een andere fabrikant? Liesje bracht de laatste test en zei: nu moet je nog een keer plassen. In het bijzijn van iedereen plaste Liesje nog een keer over de tweede test. Na nog eens tien lange minuten gaf deze ook aan dat JJ zwanger was. Ik omhelsde haar en kuste haar uitbundig. Ze zei: dat verklaart mijn vreemde smaken in wat ik lekker vind. Ze zei: hoe vertellen we het aan mama? Ik keek Loes aan en zei: die vriendin van jou, Jose, zou die een ultrasound kunnen inplannen op korte termijn?

Loes pakte haar telefoon en belde Jose. Ze zei: ik heb een noodgeval, heb jij nog ergens plaats? Jose vroeg waarvoor en Loes zei: ik heb twee zwangere meiden hier, een is Liesje, de andere haar vriendin en we willen weten hoe ver ze zijn en of alles goed is. Jose zei: als jullie om half een hier kunnen zijn dan laat ik mijn lunch wel vervallen. Loes zei: we zijn onderweg. Ik zie je zo. Twintig minuten later liepen we de onderzoekskamer in. Jose zei: ik heb hier een patienten intake formulier, dat moeten jullie allebei invullen en terugsturen naar mij zodat ik jullie gynaecoloog word. En dan komen jullie beide onder controle bij mij te staan. Ze zei tegen Liesje: ga maar liggen en maak je buik maar bloot. Liesje deed dit en Jose keek Loes aan en vroeg: wie is de vader? Loes keek haar aan en zei: wie denk je, beide hebben dezelfde vader en jij kent hem ook. Jose keek geil naar me en zei: nu heb ik nog een lunch van je tegoed. Ik zei: laat maar weten wanneer en waar. Jose spoot wat gel op de buik van liesje en ging er met het apparaat over. Na een kleine 15 seconden zei ze: hier heb je haar hartkloppingen en als je op het scherm kijkt dan zie je je baby.

Ze nam wat metingen en zei: je bent zes en halve week zwanger. Wil je dat ik er fotos van maak? Graag zei Liesje en maak er maar vier van. Dan krijgt elke oma er een, een voor mezelf en een voor de vader. Jose maakte de fotos. In totaal 12 stuks, drie verschillende. Ze veegde de buik van Liesje schoon en liet haar van het bed komen. Het was de beurt aan JJ. Ze klom op de tafel en maakte haar buik vrij zodat Jose kon beginnen. Ook JJ kreeg gel op haar buik gespoten en dezelfde procedure begon. Echter na een kleine 10 seconden zei ze: Houston, we have a problem. Ik vroeg wat er aan de hand was en Jose zei: voor jou kunnen we het beste een keizersnee inplannen. Ze zei: luister eens heel goed. We hoorden een snelle hartklopping. Ik vroeg dat is toch het hartje van de baby? Jose zei: nee dat zijn de hartkloppingen van de twee babys. Je bent zwanger van een eeneiige tweeling. JJ keek me aan en zei: ja mijn moeder was een van een drieling. Jose zei: dan is de kans veel groter dat dit gebeurt.

Gefeliciteerd papa, je krijgt drie kinderen. Ik keek haar aan en zei: valt ze niet in een risicogroep, met haar lichaamsbouw en haar lengte? Jose zei: daarom wil ik haar onder mijn controle houden. Bij Liesje hoef ik haar pas weer met 12 weken te zien, dan kan ik het geslacht ook vertellen. JJ jou wil ik elke 3 weken zien en op het laatst elke week. Jose zei: jij wil natuurlijk ook fotos? Ook vier van elke opname? Ze zei: jij bent overigens een week langer zwanger dan je vriendin. Jij zit op de grens van 8 weken. Heb jij niet gemerkt dat je niet ongesteld geworden bent? JJ zei het gebeurt bij mij wel vaker dat ik een maand over sla. De fotos werden gemaakt en aan mij gegeven en JJ mocht van de tafel komen. Ik omhelsde haar en kuste haar uitbundig en deed hetzelfde bij Liesje. Jose keek vreemd naar wat er gebeurde en Loes zei: ze hebben een hele speciale relatie. We vertrokken nadat we beloofd hadden de formulieren in te vullen en op te sturen. Jose keek Loes aan en ze zei: hoe is het verder met het sletje? Je hebt nu een grote schuld bij mij en die wil ik binnenkort innen, samen met je schoonzoon.

Loes keek haar aan en zei: dan breng ik het sletje ook mee. Maar dan alleen ons vieren. Jose zei: graag, daar heb ik genoeg aan. We vertrokken en ik pakte mijn telefoon en belde mijn moeder. Ik zei: proficiat oma, je hebt nu vier en binnenkort vijf kleinkinderen. Liesje keek mij aan en vroeg vier??? Ik zei: de tante van JJ is ook zwanger, en ook van mij. En vergeet niet Lila is ook zwanger, of aan het worden. Mijn moeder zei: hoe ging het met Loes? Ik zei hier vraag het haar zelf maar. Maar vertel haar ook maar dat ze verder tegen niemand, en ik herhaal tegen niemand iets mag zeggen. Eenmaal terug bij Loes vroeg ik aan Liesje hoe ze zich nu voelde. Ze zei: opgelucht, ik voel me nu weer gewoon. Ik zei: de les hieruit is, je kan altijd met mij of JJ praten en ik denk ook met je moeder. Ik keek haar aan en zei: maar je bent nog wel te ziek om de komende twee dagen te gaan werken. Ze keek me aan en zei: maar nu voel ik me prima. Ik zei: je bent nog te ziek. Morgen en overmorgen wil ik fotos van je maken, en ook van je moeder en jullie samen. Loes vroeg: waarom ook fotos van mij? Ik zei: omdat je een prachtvrouw bent en je je lichaam best mag laten zien. Ze vroeg: ga jij dan ook naaktfotos maken? Ik zei: ja natuurlijk, maar wel fotos die mooi zijn, geen platte porno.

Ik vroeg aan Loes of ze zin had om JJ en mij naar Brussel te brengen om de confrontatie met Xiu aan te gaan. Ik zei: je hoeft niet te blijven. Dit is iets wat tussen ons en haar is. Loes zei: ok dan kunnen we even rustig verder praten. Ze zei: Liesje blijft thuis wonen en ik verwacht geen financiele vergoedingen van je. We hebben voldoende om dit zelf te betalen. Ik zei: maar ik wil wel een zeggenschap in de opvoeding van het kind. Loes keek me aan en zei tegen JJ: hoe voel jij hierover? JJ antwoordde: precies zoals Gerrit, ik wil dat het kind weet wie de vader is en als het kind oud genoeg is om het te begrijpen vertellen we wat er gebeurd is. Niet in detail, maar wel zodat ze weet waarom Liesje niet bij de vader van het kind woont. Loes zei: dat respecteer ik. Ik zei daarna: en zodra de zaken eenmaal gaan lopen open ik een rekening om studiekosten te betalen. Loes zei: dat vind ik tof van je. Loes keek Liesje aan en vroeg wat zij ervan vond. Ze zei: ik weet zeker dat dit kind de meeste liefde van iedereen gaat krijgen. Dat is voor mij het belangrijkste. Ik vroeg aan Loes of ze even op de volgende parkeerplaats kon stoppen. Ze deed dit en ik wisselde van plaats met JJ, die nu voorin de auto zat. Ik pakte het hoofd van Liesje en kuste haar zacht op de mond en zei: zie je wel dat alles goed komt?

Liesje vroeg: maar tussen ons drieen, weet je zeker dat alles blijft zoals het was? Ik keek naar JJ en die zei: het blijft zoals het was en als jij af en toe behoefte hebt om wat tijd samen met Gerrit door te brengen, dan heb ik daar geen problemen mee, zelfs niet als je met hem seks wilt hebben. En datzelfde geld ook voor u tante Loes. Ik vind het niet erg als hij andere vrouwen blij kan maken. Loes keek JJ aan en zei: je bent een meisje uit duizenden, dank je voor dat. Ik ben eigenlijk best verwend door hem. JJ zei: maar geen onverwachte zwangerschappen meer ok? Loes zei: maak je niet druk, dat is bij mij al lang niet meer mogelijk. Na Liesje heb ik bij mij de kraan dicht laten zetten. We kwamen aan in Brussel in de straat waar Xiu woonde en het was inmiddels na 5 uur. We liepen naar de voordeur en Loes vertrok. JJ belde aan en Jasmin deed open. Ze was verbaasd dat wij aankwamen. JJ zei: wij moeten met je moeder spreken. Jasmin trok wit weg en zei: je gaat haar toch niet met haar zwangerschap confronteren? Ik zei: dat is precies wat wij gaan doen.

Jasmin liet ons binnen en vluchtte naar haar slaapkamer. We liepen de woonkamer in en zagen Xiu op de bank zitten. JJ liep naar haar toe en zei: tante, weet u wat u bent? Xiu keek JJ aan en zei: nee, wat ben ik? JJ zei: je bent een zaadslet die mijn vriendje heeft gebruikt om zwanger te raken. Ze vroeg: hoe weten jullie dat? Ik zei: is het waar, het is niet belangrijk hoe we dit weten. Belangrijk is of het waar is of niet? Xiu keek enigszins bang naar JJ en zei: het is waar, ik ben zwanger van jou kind. Ze zei: maar je hoeft je nergens druk om te maken want niemand zal het weten dat het van jou is. Ik voed het kind op als solo moeder, ze zal nooit iets van je weten. Ik zei: dat denk ik niet. Ten eerste wil ik dat mijn naam op de geboorteakte komt te staan als vader zodat het kind later weet wie haar vader is. Verder breng jij ons straks terug naar Antwerpen en mag jij aan je zus uitleggen waarom dit gebeurd is. Xiu keek me bang aan en vroeg: je wil dat ik dit aan Chi vertel? Ik zei: precies dat is wat wij beide willen. Verder ga jij vanaf vanavond elke maand naakt op de foto zodat wij de voortgang kunnen bijhouden. Je komt daarvoor naar Antwerpen waar ik de fotos maak. Ook willen we de fotos van de ultrasound zodra die gemaakt zijn. Je mag zelf ook kopieen houden maar wij willen fotos van elke keer dat dit gebeurt.

JJ zei: en dan is er nog een ding. Ik ga Gerrit jou laten straffen. Eerst ga je naakt bij hem over de knie en gaat hij jouw billen rood slaan en als dat gebeurt is dan mag hij jou namens mij in je kont neuken, en dit alles in het bijzijn van je dochter zodat ze weet dat jij een grotere slet bent dan zij ooit geweest is. JJ liep de gang in en riep Jasmin. Die kwam de trap af en JJ zei zacht: maak je niet ongerust, jouw naam is niet gevallen. Jasmin liep de woonkamer in en ik knipoogde naar haar zonder dat Xiu het zag. Ik zei tegen Jasmin: je moeder is een slet. JJ ging verder en zei: ze is een vieze zaadslet die zojuist bekend heeft dat ze Gerrit misbruikt heeft om zwanger te raken en nu gaat ze daarvoor gestraft worden. Ik zei tegen Xiu: trek al je kleren uit en kom over mijn knie liggen. Ze keek me aan en vroeg: meende je dit serieus? Ik zei: voor dat antwoord krijg je 25 klappen extra op je billen. Jasmin zei: mam, hoe voelt dit nu? Je hebt mij zo vaak beschuldigd over het feit dat ik jongens verslond. Ik ben in ieder geval niet zwanger geworden.

Xiu stond met tranen in haar ogen naar haar dochter te kijken en zei: sorry. Ik zei: komt er nog wat van? Xiu kleedde zich uit en kwam over mijn schoot liggen. Ik keek JJ aan en vroeg: hoeveel? Ze zei vijftig op elke bil en de vijfentwintig extra voor de domme vraag. Ik begon haar te slaan en na twintig slagen huilde ze als een klein kind. Ik besloot de volgende slagen zacht te doen en haar tussendoor ook nog te strelen. JJ zag dit en gaf me een knipoog. Ze zei: ben je moe Gerrit, zal ik het over nemen? Ze kwam naar ons toe en begon de billen van Xiu vuurrood te slaan. Toen we aan de vijfenzestigste klap toe kwamen smeekte ze om op te houden. De laatste tien waren zachte strelingen en ik liet mijn hand tussen haar benen door gaan. Lange slijmdraden hingen uit haar kut. Ik zei: nu mag je opstaan en voorover op de tafel gaan liggen. Ze deed als gevraagd en Jasmin keek naar JJ. Die zei: het volgende deel van haar straf is dat Gerrit haar in haar kont neukt en haar daar vol spuit. Ik ging achter Xiu staan en haalde mijn pik door het druipende kutslijm en zette mijn pik tegen haar anus en drukte deze in een keer diep in haar. Xiu liet een kreet uit haar mond komen en huilde verder. Ik neukte haar 10 minuten in haar kont en keek toen JJ aan. Die knikte en ik trok mijn pik uit haar kont en stootte deze in een keer zo diep ik kon in haar kut en neukte haar daar tot ik mijn zaad diep in haar spoot.

JJ had haar kleine camera tevoorschijn gehaald en maakte fotos vanaf het moment dat ik mijn pik uit haar trok. Het zaad droop uit haar kut. Ik zei: nu mag je opstaan en mag JJ fotos maken van je rode billen en je zaad vragende en druipende kut. Xiu zei: ik heb me nog nooit zo vernederd gevoeld. JJ zei: en we hebben nog steeds geen excuses gehad voor wat je gedaan hebt, maar dat mag je straks doen als we bij mama zijn. Ze smeekte of we dat achterwege konden laten? Ik zei: nee, wat denk je dat je zus zegt als ze de geboorteakte te zien krijgt? En reken er maar op dat dat gebeurt. Ik zei: trek je kleren maar aan, zonder bh of slip dan gaan we naar Antwerpen. Ze zei: maar mijn billen doen zo pijn, ik kan vast niet fatsoenlijk in de auto rijden. Ik zei: dat is jouw probleem, je kan ook een taxi bellen. Dat kost je voor een retour waarschijnlijk rond de 200 euro. Ze vroeg: mag ik een kussen gebruiken? Ik zei: dat mag, dan zit je waarschijnlijk iets beter. Ze had haar rok en bloes aangedaan en wilde haar jasje aandoen. Ik zei: nee, je gaat zo en als we in Antwerpen zijn gaan de bovenste vier knoopjes van jouw bloes ook open. Chi zal je zien voor wat je bent, een echte zaadslet.

We reden terug naar Antwerpen en onderweg werd er niets gezegd. Bij de salon aangekomen maakte ik de bovenste vier knoopjes van haar bloes open zodat haar tieten goed zichtbaar waren. We liepen de salon in en alle vrouwen keken naar Xiu. We gingen de trap op en boven aangekomen zat Chi in de woonkamer. Ze zag haar zus en zei: wat is hier gaande. Ik draaide Xiu om zodat ze met haar kont naar Chi stond en tilde haar rok omhoog. Haar billen waren nu donkerrood en zouden de volgende dag wel blauw worden. Ik zei tegen Xiu: zet je benen eens ver uit elkaar en pers eens met je buikspieren. Ze deed dit en er liep een straal zaad uit haar kut. Chi zat stomverbaasd toe te kijken en vroeg: wat is dit nu weer? Ik zei tegen Xiu: wat ben je: ze keek me aan en zei: moet dat echt? Ik zei: ja en vlug. Xiu zei: ik ben een zaadslet die je schoonzoon in mij heeft laten spuiten zonder dat er voorbehoedsmiddelen zijn gebruikt en nu ben ik zwanger van hem.

Chi keek haar aan, keek naar mij en gaf me een knipoog en zei toen: wat ben jij een ontzettende slet. Als je zwanger had willen worden en je had het aan JJ gevraagd, net als Lila, dan had ze daar ongetwijfeld ja op gezegd. Nu doe je het en moeten wij dit van vreemden horen? Ik vind dit hard om goed te praten. Xiu begon te huilen en haar excuses aan te bieden aan Chi maar voornamelijk aan JJ en mij. JJ keek haar aan en zei: je bent vergeven, mits je je houdt aan de afspraken die we gemaakt hebben. Ik liep naar mijn tas en pakte mijn camera en zei: kleed je maar weer uit zodat we je kunnen fotograferen in je eerste maand van zwangerschap. Ik nam een aantal fotos en zei daarna: volgende maand kom je terug voor meer fotos. Ze knikte ja en zei zacht: nogmaals, het spijt me dat ik niets gezegd heb. Ik zei: volgende keer kom je er niet zo gemakkelijk vanaf. Ik legde mijn camera weg en pakte het frame waarin Jasmin en Liesje stonden en gaf haar het frame samen met 50 euro. Ik zei: dat is voor de eerste die verkocht is. Er zijn er inmiddels nog 15 besteld dus zodra die verkocht zijn krijg je daar ook nog eens 750 euro van.

Het geld deed haar niet veel, de fotos echter wel. Ik zei tegen haar: ik wil daar binnenkort even met je over praten. Ze zei: wat een fantastische fotos. Ik zei: je krijgt nog wat anders van mij, maar dat is pas volgende week. Chi en Xiu bekeken het fotoframe en zeiden beide: dit is inderdaad vakwerk. Ik zei: ik ben blij dat jullie er zo over denken want ik wil jullie beide ook op de foto vastleggen. Chi vroeg: toch niet naakt? Ik zei: misschien niet helemaal naakt, maar in elk geval jullie bovenlichaam naakt. Chi keek haar zus aan en zei: ik zal je voor deze ene keer ook vergeven, maar laat me niet te horen krijgen dat je hierna nogmaals zwanger wordt van hem. Xiu zei: maak je niet druk, dit is de laatste keer, hierna laat ik mijn eierstokken weghalen. Ze keek haar dochter aan en zei: zullen we dan maar teruggaan naar Brussel? Jasmin zei: ja, laten we dat maar doen. Ze liepen de woonkamer uit en ik riep ze terug. Ik zei: vergeten jullie niet iets? Jasminkwam naar me toe en gaf me een korte tongzoen en deed hetzelfde bij JJ en liep de kamer uit naar de trap. Ik keek Xiu aan en zei: en jij? Ze vroeg: mag ik dat dan nog? Ik zei: je bent toch vergeven? Ze liep naar JJ en gaf haar een zoen op haar lippen. Ik zei: niet zo karig, je weet hoe het moet. Ze gaf JJ een korte tongzoen en kwam daarna naar mij. Ze gaf mij een tongzoen en terwijl ze dit deed opende ik de laatste knoopjes van haar bloes en greep ik onder haar rok.

Toen de zoen verbroken werd ging ik op mijn knieen voor haar zitten en nam ik om beurten haar tepels in mijn mond en zoog erop. Xiu streelde mijn haren en ik zei: als je straks borstvoeding gaat geven, dan wil ik dat ook proeven. Ze streelde mijn haren nog een keer en zei: jij mag zoveel komen drinken als je wil. Ze deed haar bloes dicht en vertrok samen met Jasmin. Boven aan de trap draaide ze zich nog een keer om en gaf ze me een geil knipoogje. Terug in de woonkamer vroeg Chi wat we afgesproken hadden. Toen ik het vertelde zei ze: je bent heel verstandig geweest, ik ben trots op je. Het was inmiddels bijna 11 uur en Chi vroeg: blijven jullie vannacht hier? JJ zei: zou je het erg vinden als wij bij jou in bed slapen? Chi keek mij aan en zei: ga jij mij dan eerst nog een keer verwennen? JJ zei: hij mag jou zelfs twee keer verwennen, een keer in je kutje en een keer in je kontje, maar daarna gaat zijn pik in mijn warme holletje. Ik vind het heerlijk om zijn pik de hele nacht lang in mijn kontje te voelen. En zo geschiedde het.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4693 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie