BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een nachtelijke ontmoeting

In de tijd van mijn scheiding en tot een jaar of twee daarna had ik enorm de behoefte om me zelf te bewijzen in de wereld van internet daten. Een flink aantal internet afspraken soms met aansluitend een ontmoeting in levende lijve volgden. Ik was op dat moment behoorlijk getraind en had een gezond en gespierd lichaam. Op een forum had ik met haar ontspannen en open gesprekken over sex en onderdanigheid. Ze bleek daarmee veel ervaring te hebben, ging naar kinky feetjes en had een hardcore fetish op het gebied van BDSM. Mijn interesse in dit onderwerp had zich in mijn huwelijk al op een milde manier gemanifesteerd, maar werd nu extra aangewakkerd door haar manier van praten. Ik leerde een aantal voor mij nieuwe termen uit het wereldje. Zo betekent de aanduiding “switch” dat iemand zowel dominant als onderdanig kan zijn. De onderwerpen waren opwindend en voor mij educatief. Zelf was ze als pijnslaaf actief bij een meester, die haar genadeloos afstrafte met zweepslagen en andere keiharde tikken met zijn handen. zo zeer zelfs dat ze er vaak een beschadigde huid en bloeduitstortingen aan over hield. Het deed tijdens de sessies zoveel en langdurig pijn dat ze in “subspace” belandde. een geestelijke staat van trance en hallucinatie die heel bevredigend was voor haar. Hoewel ik me bij dat extreme niets kon voorstellen, was mijn interesse in haar gewekt. Op de profielfoto zag ik lange haren en een stukje van haar gezicht. Genoeg om mee te fantaseren, maar niet om te herkennen uiteraard. In onze gesprekken vertelde ze dat ze niet de dunste, maar ook niet de dikste was en dat ze open stond voor een leuk contact. Ik kreeg haar nummer op Telegram en voortaan hadden we via dit medium af en toe een relaxt gesprek.

Op een zomernacht kwam ik rond 02.00 uur .s nachts thuis van een feestje bij vrienden waar ik in mijn eentje naar toe was geweest. Terwijl ik mijn woonkamer instapte merkte ik dat ik nog niet klaar was met de dag. Op mijn telefoon ging ik wat apps af en zag dat ze online was. Ik schreef een korte begroeting en kreeg direct antwoord. Meteen viel ik maar met de deur in huis: “Als je zin hebt, stap ik nu onder de douche en kom dan naar je toe”. schreef ik terwijl ik mijn lid voelde zwellen tot halfhard in mijn spijkerbroek. Aanvankelijk leek ze enigszins overrompeld door mijn directe aanpak, maar ze bleek er letterlijk en figuurlijk wel voor open te staan. Goh …… spannend !! Ik heb dit nog nooit zo gedaan zonder elkaar ontmoet te hebben, zei ze. Ik moest toegeven dat dit ook voor mij de eerste keer was, maar ik was inmiddels behoorlijk opgewonden van de gedachte wat er zou kunnen gebeuren. We spraken in vertrouwen af dat ik naar haar toe zou komen en we dan wel zouden kijken. Leek me een prima deal.

Snel sprong ik onder de douche om mezelf nog even grondig te wassen. Door de opgebouwde sexuele spanning was mijn lul lekker gegroeid en trok ik een paar keer verlekkerd de voorhuid naar achter terwijl ik met mijn duim en wijsvinger de eikel goed schoonmaakte met doucheschuim. Geschoren was ik al dus dat loste geen tijd. Gehaast droogde ik me af, trok schone kleren aan en appte dat ik gereed was om te vertrekken. Uit eerdere gesprekken wist ik dat ze in dezelfde stad woonde, maar het bleek dichterbij dan ik dacht.

Na 5 min reed ik al de wijk in waar ze woonde. Ik ging op zoek naar het opgegeven huisnummer en een parkeerplaats. Omdat het inmiddels rond drie uur ’s nachts was drukte ik het portier van de auto zachtjes dicht en wandelde behoedzaam naar haar voordeur. Ondertussen appte ik dat ik was aangekomen. Er brandde nog licht in de hal zag ik door het bovenlicht. Mijn broek zat alweer wat strakker De deur ging open en ik werd discreet ontvangen. Snel sloot ze de deur weer achter me. “Hoi zei ze zacht en ik groette terug met een opgewekt “Hallo” Ze had een grijze badjas aan en ik kreeg twee vluchtige zoenen op mijn wang. We keken elkaar even onwennig, maar niet ongemakkelijk aan en ze nam me mee naar de woonkamer. Tijdens het korte gesprek bekeken we elkaars uiterlijk. Ze had een vol maar aantrekkelijk gezicht en een lijf dat veel forser was dan ik had verwacht uit haar omschrijving. Haar badjas stond net genoeg open om een glimp op te vangen van haar borsten. Ik stond aan en ging voorlopig niet meer uit.

Ze zag de bobbel zich vormen in mijn broek en wenkte me mee naar boven, zelf ook opgewonden geraakt. Haar dikke kont schommelde vlak voor me de trap op, maar ik was te beleefd om er nu al aan te zitten. In de slaapkamer aangekomen, deed ze haar badjas uit en hing ‘m op. Terwijl ze op haar tweepersoonsbed zat hielp ze me mijn kleding uit te trekken. Haar flinke borsten hingen verleidelijk in het zicht en deinden zachtjes mee op elke beweging. Volledig naakt lagen we nu op bed en streelden elkaar. Zachtjes zoende ik haar lippen ondertussen zacht haar borsten knedend. Mijn jongeheer had zich inmiddels helemaal opgericht en ze gleed met haar hand over mijn harde staaf voordat ze ‘m vastpakte en niet meer losliet. In haar ogen zag ik nu ook opwinding en genot.

Al trekkend aan mijn pik bracht ze haar mond naar mijn kloppende geslacht. Een beetje voorvocht werd uit de plasbuis geperst toen haar tong over de ontblote eikel likte. Likken ging over in zuigen en algauw bewoog ze haar hoofd stevig op en neer over mijn pik die op volle sterkte stond. Ondertussen probeerde ik mijn vingers tussen haar schaamlippen te krijgen. Langzaam deed ze haar benen iets van elkaar en kreeg ik ruimte om haar te betasten. Haal kaalgeschoren kut was nat genoeg om bij haar naar binnen te dringen. Even stokte haar pijpbeweging toen ik haar klitje beroerde. Met een zucht ging ze weer verder om mij te bevredigen. Mijn hand duwt zacht haar hoofd een beetje verder over mijn stijve. Een vreemd soort geilheid neemt bezit van mij. Lichamelijk is ze eigenlijk niet helemaal mijn type, maar daar merk ik weinig van. Ik begin gruwelijk hitsig te worden van haar dikke lijf. Ik trek me terug uit haar mond.

Het is mijn beurt om haar oraal te bevredigen. Ze ligt op haar rug, trekt haar benen op en geeft me daarmee alle ruimte om haar verder op te hitsen. Met mijn onderarm op de binnenkant van haar dijbeen, wrijf ik mijn duim over haar gezwollen klit. Tegelijk duw ik mijn tong zover mogelijk tussen haar binnenste lippen. Ze kreunt als ik haar goed raak. Te snel en te ruw neem ik haar genotsknopje in mijn mond, maar dat kan ze wel hebben. Mijn tong flitst nu met grote druk en snelheid heen en weer over haar klit, afwisselend van boven naar beneden en van links naar rechts. Na een minuutje verkrampt haar lijf en beleeft ze haar eerste bescheiden orgasme. Hard en geil als ik ben wil ik haar nu neuken. Onhandig worstel ik met het condoom, maar ze schiet me te hulp. Zodra de bescherming fatsoenlijk om mijn kloppende penis zit. zet ik ‘m tussen haar lippen. Ik moet me beheersen om haar niet meteen met de eerste stoot hard te penetreren. Voorzichtig laat ik mijn pik in haar glijden. We liggen in missionaris positie. Bezorgd had ik niet hoeven zijn, ze kan me makkelijk hebben en moedigt me zachtjes aan om harder te stoten. Meteen geef ik aan haar verzoek gehoor. Zwaar beuk ik in op haar onderlijf. Ik grijp haar tieten en sla er beheerst tegen, ze kreunt alsof ze het fijn vindt.

Ondertussen gaat het tempo van mijn heupen verder omhoog. Sneller en harder gaat mijn pik op en neer in haar grote kut. Het condoom ontneemt iets van het gevoel, maar dit geweld is onhoudbaar. Ik voel me steeds dichter komen bij het point of no return. Met nog een paar laatste harde stoten breekt de dam en spuit ik grommend het condoom vol in haar kut. Vermoeid trek ik me uit haar terug en draai me op mijn zij om het condoom af te doen. Als het voorbehoedsmiddel met een knoop en gewikkeld in tissues in het pedaalemmertje is beland, was ik mijn handen en penis zo goed als het gaat. We zijn nog niet klaar.

Op haar nachtkastje staat een pot gel met de tekst “FIST” Rare naam voor gel…….. Oh wacht, sukkel dat is geen gel !! Kinky als ze is wil ze graag dat ik haar vuistneuk. Dat is volledig nieuw voor mij maar ik wil het graag proberen. Met een flinke klodder fistcream maak ik mijn rechterhand zo glibberig mogelijk. Ze ligt op haar zij op bed en heeft haar benen zover mogelijk uit elkaar. Ik kijk naar haar dikke tieten, maar moet me even concentreren op mijn taak. Twee, drie en dan vier vingers glijden vrij gemakkelijk in haar ruime grot. Ze kijkt verlekkerd toe hoe ik haar onderlijf oprek als ik haar voorzichtig penetreer. De fistcream helpt natuurlijk enorm, maar ze is ook alweer drijfnat. Nu gaat het echt beginnen. Ik breng mijn vingers en duim bij elkaar en maak mijn hand zo smal mogelijk om bij haar naar binnen te dringen. Het eerste stuk gaat prima en ik haal mijn hand een paar keer heen en weer tussen haar strak staande schaamlippen. “Nu verder” zegt ze. Om verder te komen moet ik meer kracht gaan zetten en langzaam maar zeker voer ik de druk op. “Oef……..” kreunt ze, maar niet van genot. Met wat meer creme probeer ik het nog een keer. Wederom kom ik niet verder. De knokkels van mijn hand kunnen niet klein genoeg samengevouwen worden om haar echt te kunnen fisten. Damn dat vind ik jammer, ik had haar graag dat genot en mezelf de ervaring gegeven, maar dat wordt ‘m niet.

Lang duurt de teleurstelling niet, want dat ik wil haar bevredigen. Onderdanig als ik weet dat ze is duw ik haar terug op haar rug en klim over haar heen om mijn lul in haar mond te duwen. Met mijn hand maar zware memmen knedend stoot ik een paar keer in haar mond op en neer. Ze speelt lekker mee met mijn zogenaamd dominante positie en kreunt terwijl ze me pijpt. Dat overheersende bevalt me wel al zal ik nooit iemand echt pijn kunnen doen. Ik ben geen sadist. Wat ik wel ben is een liefhebber het vrouwelijk orgasme en daar concentreer ik me nu op. Drie vingers verdwijnen in haar openstaande kut. Terwijl ik op en neer beweeg probeer ik ook haar G-spot te stimuleren. Dat wordt gewaardeerd. met een flink tempo gaan mijn vingers op en neer in die geile slet. Af en toe stop ik even en lik dan haar klit met mijn vingers nog steeds diep in haar. Steeds meer en sneller gaat nu ook mijn tong heen en weer terwijl mijn hand op en neer blijft razen. Gelukkig mist het zijn uitwerking niet. Haar heupen drukt ze afwisselend omhoog en in het bed en ik merk dat ze dicht bij het einde komt. Fanatiek lik en vinger ik haar naar een hoogtepunt. Het is de kramp in mijn vingers en tong dubbel en dwars waard als haar lijf begint te trillen en ze met een diepe zucht “Oohhhh jaaaah” lekker klaarkomt. Ik blijf likken tot de laatste golven van genot zijn weggeëbt en ze mijn hoofd voorzichtig wegduwt

We liggen even naast elkaar en kletsen relaxt over onze ervaring. Geen spijt ?? Nee allebei niet. Sterker nog ik heb weer een machtige erectie die ik tegen haar aanwrijf. “Ja je bent ook gewoon een geile kerel” zegt ze. Sorry, maar ik ben klaar voor vannacht. Je mag je wel even aftrekken op mijn lijf. Jammer, ik had nog wel een ronde gewild, maar ik moet haar keuze respecteren. Op mijn knieën kom ik naast haar zitten. Ik buig me voorover om haar tepels één voor één in mijn mond te nemen. Met mijn rechter hand trek ik mijn voorhuid naar achter en begin met masseren. Mijn linker kneedt haar grote tieten. Terwijl ik me aftrek kijk ik haar daarna diep in de ogen aan. Ze kijkt terug met een blik die het midden houdt tussen zwoel en medelijden. Dat helpt wel. Even wrijf ik mijn eikel over beide tepels en zet dan de eindsprint in. Eerst met lange halen, maar dan met korte snelle rukjes raast mijn hand over mijn eikel. Amechtig hijgend en met schokkende heupen spuit ik mijn lading over haar deinende borsten. Het loopt er aan beide zijden direct af. Ze duwt haar borsten naar elkaar om de lekkage te beperken. Een paar tissues houden de boel tegen.

Het is tijd om te gaan. Ik kleed me aan en zeg haar gedag. Het was een toffe éénmalige ervaring. We spraken elkaar nog een paar keer over de app. daarna verwaterde het contact. Het was er niet minder waardevol om.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13300 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een nachtelijke ontmoeting”

    • Leuk om te zien dat mijn verhaal goed ontvangen wordt, xfrans. Bedankt
      Ik heb één eerder verhaal geschreven, toen nog anoniem. Het heet: “Overgave” en staat ook onder waargebeurd.

      Er zijn nog genoeg herinneringen om op papier te zetten. Komt goed in de niet al te verre toekomst

Plaats een reactie