BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 55

Na een klein uur op het bed gelegen te hebben besloten we om eens even buiten te kijken. Het balkon was klein, net groot genoeg om een paar stoelen en een kleine tafel op te zetten. En het was gehorig. We konden heel goed horen dat onze buren uit Limburg kwamen. Het accent van de drie vrouwen was onmiskenbaar. Ik nam Lila mee naar binnen en vroeg: heb je zin om iets uitdagends te doen? Ze knikte direct ja. Ik zei: dan gaan we nu uit onze kleren en het balkon op. We gingen naakt op de stoelen zitten en ik zei hardop: schatje kom eens hier en geef mij eens een lekkere pijpbeurt. Het werd stil op het balkon naast ons. Lila kwam voor mij zitten en begon mijn pik te likken en hard te kreunen. Ik hoorde, want ik zat tegen de scheidingswand, de vrouwen tegen elkaar zeggen: die van hiernaast hebben seks met elkaar. Lila zei hardop: god, wat heb jij toch een lekkere dikke en lange pik, ik kan niet wachten om die straks in me te voelen. Ik antwoordde: maar voor je hem in je krijgt wil ik eerst tussen je tieten klaarkomen. Lila antwoordde: maar goed dat jij zoveel keren kan klaarkomen en dat je zoveel zaad hebt. Ik hoorde aan de andere kant van de afscheiding een van de vrouwen zeggen: wat zou ik er niet voor geven om dat eens te mogen zien. Ik zei hardop: als je wil komen kijken zal ik de deur van onze suite op een kiertje zetten, laat jezelf maar binnen.

We liepen terug naar binnen en Lila ging op het bed liggen terwijl ik de deur op een kiertje zette. Ik ging bij Lila op het bed zitten en streelde haar. Een paar minuten later hoorde ik de deur opengaan en daarna sluiten. Er kwamen drie vrouwen de ruimte in. Twee waren dik in de vijftig en een was ongeveer een jaar of zeventig. De oudste zei: ik ben Hetty en dit zijn mijn twee dochters Lia en Rian. Wij stelden ons voor en ik bleef rustig Lila strelen terwijl die op haar beurt mijn pik in haar handen hield. Rian zei: we hoorden wat jullie wilden doen en zouden graag hiernaar kijken. Ik zei tegen haar: of wil je misschien meedoen. Jij hebt een flink paar tieten waar ik best wel eens met mijn pik tussen zou willen klaarkomen. Ze keek mij aan en daarna haar zus en moeder. Haar moeder zei: jij beslist. Ze zei: in dat geval zou ik het prettig vinden als jij tussen mijn tieten zou willen klaarkomen. Ik kwam van het bed af en hielp Rian met het verwijderen van haar trui en haar bh. Ze had flinke, laaghangende tieten. Ik zei: ga maar op het bed liggen en maak het jezelf makkelijk. Ze deed dat en toen ik over haar heen ging zitten pakte ze mijn pik en legde die tussen haar tieten. Ik vroeg aan Lila of ze de massageolie even uit haar backpack kon halen en toen ze me die gaf ging ze achter de andere twee vrouwen staan toe te kijken.

Ik spoot een flinke straal olie over haar tieten en ze duwde ze tegen elkaar met mijn pik ertussen. Ik begon rustig op en neer te schuiven en Rian likte elke keer mijn eikel als mijn pik boven haar tieten uitkwam. Lila was intussen met haar ene hand op de kont van Lia en met de andere hand op die van Hetty. Hetty duwde haar kont naar achteren hard tegen de hand van Lila. Lila liet haar hand van de kont van Hetty gaan en bracht deze langs haar zij omhoog om deze uiteindelijk op haar tietjes te laten rusten. Lia had haar ene hand achter haar gedaan en voelde even aan de kut van Lila. Ze zei: godmejaar, wat bij jij nat. Lila vroeg: jij niet dan? En ze liet haar andere hand onder de rok van Lia gaan en voelde haar doordrenkte slip. Lila keek haar aan zei: waarom trekken jullie je kleren niet uit, dan ga ik een fles wijn openen en kunnen we onder het genot daarvan kijken en spelen. Lila pakte de fles wijn en drie glazen en schonk die in terwijl Lia zich ontkleedde en Hetty alles uit had behalve haar slip en bh. Lila zei: waarom doe je die ook niet uit en Hetty zei: ik schaam e voor mijn tietjes, het zijn net theezakjes. Lila trok haar bh omhoog en inderdaad waren het net een paar hangende theezakjes. Ze vroeg aan Hetty: mag ik er even aan zuigen? Hetty vroeg verbaasd: wil je dat dan? Natuurlijk zei Lila. Ze ging op haar knieen voor Hetty zitten en begon aan haar tietjes te zuigen.

Terwijl ze dat deed trok ze de slip van Hetty naar beneden. Hetty wilde haar tegenhouden maar Lila zei: als je wil dat ik je daar ook lik, zal je de slip uit moeten doen. Lila trok haar slip uit en zag een kut met enorme lange uithangende schaamlippen. Ze zei: daar kan Gerrit straks ook van genieten. Hetty zei: hoe kan een man hiervan opgewonden raken? Lila zei: dat merk je straks wel. Lila zei: maar let nu maar goed op want volgens mij gaat Gerrit zo meteen klaarkomen. Beide vrouwen keken naar Gerrit en Rian en toen Gerrit zei: ik ga komen vielen hun ogen bijna uit hun kassen. Ik begon klaar te komen en spoot straal na straal over het gezicht van Rian, die ook niet wist wat haar overkwam. Na zes stralen gilde ze: stop ik heb genoeg zaad over me en ik zei: doe je mond open dan mag je het laatste doorslikken en ik spoot mijn laatste twee stralen in haar mond. Lila gaf haar een handdoek en ze begon het zaad van haar gezicht weg te vegen.

Toen Rian zichzelf had schoongeveegd zei ze: ik heb nog nooit een pik zo zien spuiten. Ze klom van het bed en ik zei: kom Hetty, laat mij jou nu maar eens lekker verwennen. Ze keek me sceptisch aan en vroeg: wil jij met dit oude vel spelen? Ik zei: kom nu maar eens hier op het bed liggen. Aarzelend liep ze naar het bed en ik zei tegen Lila: ga jij jezelf maar bezighouden met Rian en Lia zodat wij rustig van elkaar kunnen genieten. Rian zei: kom je ons straks halen, dan gaan wij zolang naar onze suite. Ik zei: prima, maar doe wel voorzichtig met mijn liefje want ze heeft een baby in zich. De drie vrouwen vertrokken en ik begon zacht over de huid van Hetty te strelen. Ze zei: dat ik dit nog mag meemaken. Het is meer dan 20 jaar geleden dat ik mezelf heb getoond aan een man en die laatste keer ben ik uitgelachen door hem. Ze keek me aan en zei: dat ga jij toch ook niet doen? Ik zei: Hetty, het is voor mij een eer om met een duidelijk zeer sexy oudere vrouw in bed te mogen liggen. Mag ik je ook kussen? Ze vroeg: hoe bedoel je kussen? Ik zei: mond op mond en met de tong?

Ze keek me aan, sloeg haar armen om mijn nek en trok me naar haar toe. Ze zette haar mond op die van mij en drukte haar tong bij mij naar binnen. Terwijl ze dit deed en ik haar tong met die van mij verstrengelde begon ik zacht haar tepels te bevoelen. Ze werden hard dus alles werkte nog bij haar. Na een kleine vijf minuten verbrak ze de kus en rolden er tranen over haar wangen. Ik kuste ze weg en vroeg wat er aan de hand was. Ze keek me aan en zei: dit zijn tranen van geluk, dat ik dit nog mag meemaken op mijn leeftijd. Ik zei: dan zul je nog veel tranen verliezen, want we zijn nog niet eens echt begonnen. Ik ging langzaam met mijn mond naar beneden en begon zacht aan haar tepels te zuigen. OOOOOHHHHH JAAAAHHHH DAT VOELT FIJN kreunde ze uit haar mond en met haar handen streelde ze mijn haren. Ga nog even door zei ze. Dit voelt zo lekker. Dat en het feit dat een jonge hengst nog zoveel voor deze oude merrie doet. Ik zei: stop nu eens met die onzin. Je bent zo oud als je je voelt, en op dit moment denk ik dat je jezelf ongeveer 30 jaar oud voelt. Ik ging verder naar beneden en likte haar navel en ging daarna tussen haar benen zitten.

Ze keek naar beneden. Ik pakte twee kussens en legde die onder haar hoofd. Ik zei: ik denk dat dat fijner is als je wil kijken naar wat ik met je ga doen. Ze zei tegen mij: doe je wel voorzichtig daar beneden, dat is al meer dan 20 jaar niet meer gebruikt. Ik keek haar aan en zei: dan zal ik straks met mijn ragebol alle spinnenwebben weghalen. Ze schoot in haar lach. Ik begon bij haar voeten en kuste mijn weg omhoog naar haar dijen. Daar ging ik over in likken tot ik bij haar schaamstreek en haar lange uitpuilende schaamlippen kwam en ging naar beneden over haar andere been. Ik masseerde haar benen zacht en ze zei: dat voelt lekker, maar wat je met je tong deed voelde lekkerder. Ik keek haar aan en zei: wil je dat ik dat nog een keer doe? Ze knikte slechts en kleurde rood in haar gezicht. Ik vroeg: hoe ver wil je dat ik met je ga? Ze keek me aan met een schaamtegevoel en zei: ik zou graag een lekker klaar gelikt willen worden. Ik vroeg hoe fit ben je? Ze zei: wat bedoel je? Ik zei: wil je 3, 4, of misschien wel 5 keer klaarkomen? Ze zei in totaal minstens vijf keer. Ik zei: beloof je me dat je geen hartaanval krijgt?

Ze keek me lachend aan en zei: dat beloof ik je. Ik begon weer bij haar knieen. Deze keer kuste ik mijn weg omhoog en toen ik bij haar schaamlippen aan kwam nam ik die een voor een in mijn mond en zoog ik eraan. Het bed waarop wij lagen wasmet het hoofdbord weg van de deur van de suite en toen de drie vrouwen kwamen kijken stonden ze met open mond naar Hetty te kijken die heftig kreunend op het bed lag. Rian zei zacht tegen haar zus: dat ze dit nog mag meemaken. Ik zag de vrouwen staan en maande ze weg uit de suite terwijl ik haar schaamlip in mijn mond had. Lila zei: kom geef haar een beetje privacy. En ze vertrokken. Ik keek op en zag Hetty naar me kijken met een grote grijns op haar gezicht en ik dook weer naar haar kut. Haar kutsap was melkachtig en dik en stroperig en smaakte kruidig. Maar ik ging door en stak mijn tong bij haar naar binnen. Ze greep mijn hoofd vast, klemde haar dijen om mijn hoofd en kwam heftig klaar.

OOOOOHHHHH JAAAAAH MIJN HENGST WAT DOE JE DIT LEKKER JAAAAAAHHHHH. Ik trok mijn tong uit haar kut toen ze weer tot rust kwam en spreidde haar schaamlippen en vond haar clit. Ik likte er zacht over en haar onderlichaam kwam van het bed. Ze riep: JAAAAHHHH DAAR GA DOOR DAT IS LEKKER. Ik nam haar clit tussen mijn lippen en zoog er hard op en likte erover met mijn ruwe tong. Hetty kwam een tweede keer klaar en ik zag de tranen van geluk over haar gezicht rollen terwijl ze uitgilde: MIJN GOD WAT HEB IK DIT GEMIST OOOOOOOHHHHHH. Ik ging naast haar liggen en begon haar weer te kussen. Ze hield mij strak tegen haar aan en zei: wanneer gaan we met jouw pik aan de gang? Ik zei: zo meteen, maar deze keer ga jij al het werk doen. Ze keek me aan en vroeg hoezo: het is toch de taak van een vrouw om op haar rug te liggen en de man te ontvangen. Ik keek haar aan en zei: misschien vijftig jaar geleden, tegenwoordig is dat heel anders.

Ze had mijn pik in haar hand en zei: maar wel voorzichtig doen ok? Ik zei: jij bepaalt dat, dus het is aan jou om voorzichtig om te gaan met mijn pik. Ik ging op mijn rug liggen en zei: kom maar over me heen zitten. Ze deed dat en vroeg: en nu, hoe gaat het verder? Ik zei ga maar lekker tegen mijn knieen leunen dan ga ik het aan je uitleggen. Ik zei: laat mijn pik op mijn buik liggen en leg die mooie lange schaamlippen van je aan weerszijde van mijn pik. Ze keek me aan en zei: moet je pik niet in me? Ik zei dat is voor straks, eerst gaan we jou wat prettige gevoelens geven. Ze keek me aan en zei zacht: ik schaam me een beetje voor die schaamlippen van mij. Ik vroeg: waarom, iedereen is anders gebouwd. Bij mannen is dat hetzelfde. Je hebt grote en kleine pikken. Toen Hetty eenmaal goed zat en haar schaamlippen goed geplaatst had zei ik: nu moet je vooroverbuigen en mag je met je handen op mijn borstkas steunen. Ze deed dit en ik pakte haar bij haar heupen en zei: ik zal je even meehelpen, daarna is het aan jou want ik wil met die kleine tietjes van je spelen.

Ik schoof haar langzaam op en neer over mijn pik en ze kreunde direct. Ik liet haar los en vroeg: begrijp je wat je moet doen? Ze knikte met open mond en begon te schuiven terwijl ik zacht aan haar tepels trok. Ze kreunde opperbest en binnen drie minuten kwam ze klaar en zat ze stil om bij te komen. Ik zei: volgende keer dat je klaarkomt moet je doorschuiven, dan houdt je orgasme lekker lang aan. Ze zei: hoe weet jij dat? Ik zei: mijn vriendin heeft me dat verteld. Ze begon weer langzaam te schuiven tot ze haar tweede orgasme kreeg en weer wilde stoppen. Ik pakte haar heupen en liet haar doorschuiven terwijl ze luid gillend klaarkwam. Haar orgasme hield zeven minuten aan en zakte daarna weg. Ze zat volledig buiten adem op mij en ik vroeg: heb ik teveel gezegd? Ze knikte nee en keek me gelukzalig aan. Ik zei: bij de volgende keer dat je klaarkomt til ik je op en plaats jij mijn pik voor je kut en dan laat ik je erop zakken. Ze begon weer te schuiven en nog eens acht minuten later kwam ze voor de vijfde keer klaar. Ik tilde haar wat omhoog en ze zette mijn pik tussen haarschaamlippen en terwijl ze nog aan het klaarkomen was liet ik haar met haar knijpende kut over mijn pik zakken deze keer duurde haar orgasme vijf minuten en toen het weggezakt was zei ze: mijn god ik wist niet dat dit mogelijk was. Ik zei: nu mag jij het tempo bepalen door op mijn pik te wippen zo snel of zo langzaam als jij het wil.

Ze begon langzaam en zei met een lach: eerst even de spinnenwebben weghalen. Na een paar minuten begon ze sneller te wippen en ik liet haar tietjes met rust en bracht mijn hand naar haar kut en begon met haar clit te spelen. Ze genoot er enorm van. Ik vroeg haar: wil je dat ik straks in je spuit of over je? Ze vroeg: kan het allebei: ik antwoordde ook dat is een mogelijkheid. Dan graag allebei zei ze. Voor dat echter gebeurde kwam Hetty nog een zesde en zevende keer klaar en toen ik zover was en in haar spoot gilde ze: ik voel je in me komen. Na drie stralen tilde ik haar van me af en schoof ik haar op mijn dijen en spoot ik de rest van mijn zaad over haar lichaam. Het zaad droop van de theezakjes naar beneden over haar buik. We hoorden beide een enorm geklap en keken en zagen Rian, Lia en Lila staan kijken. Ik vroeg: hoe lang staan jullie daar al en Lila zei: we zijn niet weggeweest en hebben alles gezien en je dochters hebben het gefilmd op hun telefoon. Lia zei: we hebben je vijf keer zien klaarkomen. Hetty zei trots: het waren er in totaal zeven. Dit lichaam is nu verzadigd voor een hele lange tijd. Ik keek haar aan en zei: maar zorg ervoor dat de spinnenwebben niet terugkeren. Ze keek me lachend aan en zei: dan kom ik nog een keer een beroep op je doen.

Ze liet zich met haar zaad bedekte lichaam op mij vallen en begon me nog even lekker te tongen. Toen dat gedaan was zei ze: Lia, jij bent de volgende. Ik zei: maar eerst een half uur rust. Ik zei: Lila, kom je mij even masseren? Lila kwam over me zitten, liet mijn pik in haar gaan en begon mijn bovenlichaam te masseren. Ik vroeg: wil je dat ik jou ook volspuit? Ze keek me lachend aan en zei: nee, je hebt mijn kutje al verpest. Over negen maanden mag je weer in mijn kut spuiten. Ik wil nog een kind van je. Ik keek haar aan, trok haar naar me toe en gaf haar een korte, maar heftige tongzoen. Hetty had een van de glazen gepakt en veegde een deel van het zaad dat op haar lichaam zat in het glas, vulde het voor de rest met wijn en dronk het in een teug weg. Ze smakte met haar lippen en zei: beste cocktail tot nu toe. Na een klein half uur kwam Lila van me af en zei ze: jullie beurt. Ze wees naar Rian en Lia en zei: jullie gaan met drieen aan de gang en ik kom als vierde erbij. Je moeder mag fotos maken en ze gaf Hetty haar telefoon. Ik ging midden op het bed liggen en Lia kwam over mijn heupen zitten en zei: ik wil voelen wat mijn moeder voelde. Ze spreidde haar schaamlippen en begon direct te schuiven.

Rian klom over mijn hoofd en zei: ik wil dat je mijn kut likt tot ik klaarkom. Ik begon eraan en Lila ging over mijn benen zitten en pakte de tepels van Lia vast en begon er zacht aan te trekken. Naar mate Lia dichter bij haar orgasme kwam begon ze te roepen: trek harder aan mijn tepels, rek ze uit en knijp erin. Lila was maar al te graag degene die dat bij haar deed en een minuut later klonk het alsof een wolf aan het huilen was. Lia kwam enorm heftig klaar en Rian die dit zag begon nu met haar kut over mijn gezicht te schuiven en elke keer weer kwam ze met haar clit in aanraking met mijn neus. Toen ook zij een kleine minuut later klaarkwam spoot het kutvocht met een dikke straal uit haar over mijn gezicht. Ze keek haar zus aan en vroeg: zullen we ruilen? Er werd van plaats gewisseld en ik proefde direct een veel zoutere smaak in de kut van Lia terwijl haar zus nu geholpen werd door Lila om haar schaamlippen over mijn pik te leggen. Ze begon te schuiven en te vloeken. Waarom heb ik dit nog nooit eerder gedaan, godverdomme wat voelt dit lekker. Ik had intussen met mijn lippen de clit van Lia in mijn mond weten te brengen en likte met mijn tong over die clit. Even later begon ze weer als een wolf te huilen en voelde ik haar sappen over mijn gezicht stromen.

Ik bleef doorlikken tot ze haar derde orgasme kreeg en ze deze keer de controle over haar blaas verloor en mijn gezicht helemaal onder piste. Dat weerhield me er niet van om nog langer door te gaan en ik pakte met mijn handen haar tepels vast en begon er hard aan te trekken. Lia gilde het uit, niet van de pijn maar van het genot en ik kreeg weer een lading kutsap over mijn gezicht. Hierna klom ze van me af en zei ze: nu even rusten, daarna wil ik je in me voelen? Rian was inmiddels ook al twee keer klaargekomen en ik tilde haar op en liet haar nu op mijn pik zakken. Ze kreunde hard terwijl haar kut mijn pik ontving. Ze begon heel rustig te wippen en langzaam het tempo op te voeren tot ze nogmaals klaarkwam. Heel even later spoot ik haar kut vol. Ze liet zich voorover op mij vallen en zei: dat was een middag die wel gespendeerd was. Ze klom van me af en het zaad droop uit haar kut. Ik zei tegen Lia: wil jij nu op me komen zitten? Ze zei: nee, ik wil dat je mij van achteren neemt.

Ze ging op handen en knieën op het zeik natte bed zitten. Ik zei tegen Lila: kruip jij onder haar, dan mag jij met haar kut spelen terwijl ik haar van achteren neem. Lila kroop onder Lia en begon aan haar kut te friemelen en het hoofd van Lia ging direct tussen de benen van Lila. Ik ging achter Lia zitten en zette mijn pik tegen haar anus en drukte die zacht naar binnen. Ze riep van tussen de benen van Lila: ik ben niet van porselein, neuk me hard en vul mijn kont met die pik van je en spuit mijn darmen vol. Ik begon nu hard in haar te stoten en ze gilde: JAAAAHHH DAT IS BETER. Ik neukte haar voor bijna twintig minuten en spoot toen haar darmen vol. Ze keek achterom en zei: in me blijven en nog een lading erbij. Ik begon weer te stoten en Lila wist Lia tot meerdere keren te laten klaarkomen terwijl ik in haar bleef pompen tot ik na nog een kwartier ook mijn volgende lading zaad in haar spoot. Ik trok mijn pik uit haar en liep naar de wastafel waar ik deze van alle bruine strontdeeltjes ontdeed. Lia kwam van het bed en zei: anaal is mijn favoriete standje. Rian zei: ik heb het een keer geprobeerd, maar vind er niets aan. Lila zei: als jullie straks weg gaan en wij gaan slapen gaat zijn pik bij mij in mijn kontje, dat vindt hij lekker, om zo te slapen en ik vind het ook heerlijk om me gevuld te voelen. Lia zei: jij bent een vrouw die weet wat lekker is. Ik vroeg: en meisjes was het waarop jullie gehoopt hadden. Van Rian en Lia kreeg ik een geweldig compliment. Hetty kwam naar me toe, sloeg haar armen om mijn nek, kuste me vol op de mond inclusief tong en zei daarna: als ik morgen zou sterven dan zal het met jou in mijn gedachten zijn voor wat jij bij mij gedaan hebt.

Ze pakte mijn pik nog even in haar hand en zei tegen Lila: zorg goed voor je man en zijn gereedschap. Hij is goud waard. Ze kuste me nog een keer en zei toen: kom meiden, laten we dit verliefde stel maar eens een paar uur van elkaar genieten. Misschien zien we jullie nog wel als we gaan eten. In plaats van elkaar te beminnen gingen we samen douchen en daarna eten. Nadat we klaar waren met eten liepen we terug naar onze suite en gingen we, na onszelf uitgekleed te hebben, voldaan bij elkaar liggen en begonnen we samen met elkaar te spelen en strelen. Lila zei: je hoeft me niet te neuken, zolang je als we gaan slapen je pik maar in mijn kontje drukt. Ik beloofde het haar en een klein half uur later gebeurde dat en sliepen we de rest van de tocht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4061 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 55”

Plaats een reactie