BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 54

Terwijl Luz en Rosa met elkaar bezig waren ging ik naar de keuken om de container opnieuw te vullen met ijs en wijn. Ik zag Lila uit de slaapkamer komen en maande haar om mijn camera te pakken en mee te komen. Ze deed dit en maakte fotos van Luz en Rosa. Ik liep naar binnen en zei tegen Luz: kijk eens wat ik hier voor jou heb. Ze keek naar de container en zei: ga je mij ook zo laten klaarkomen? Ik zei: jazeker en deze keer mag Rosa de fotos maken terwijl jij en Lila met elkaar bezig zijn en ik jou ga benevelen met koude wijn. Daarna lassen we een pauze in om de tickets voor morgen te bestellen en mijn email te checken.

Lila ging met de camera naast Luz zitten en ik begon eerst met de ventilator alleen zacht tegen haar tepels te blazen. Luz kreunde zacht terwijl Lila fotos van haar nam. Toen ik de ijskoude wijn over de eerste tepel spoot en de ventilator de koude lucht verspreidde, kwam de tepel keihard naar voren en liet die zich prominent zien. Luz kreunde: oh mijn god wat voelt dit koud en vreemd aan. Ik deed hetzelfde met haar andere tepel en bleef dit om beurten doen. Lila maakte fotos close-up van haar tieten en van Luz haar bovenlichaam en gezicht. Ik nam de camera over van Lila en liet die de tepels van Luz om beurten in haar warme mond nemen. Lila zoog er hard aan en speelde met haar tong terwijl ik fotos maakte en Rosa met belangstelling zat toe te kijken hoe Luz duidelijk zichtbaar aan het klaarkomen was. Met haar hoofd achterover getrokken liet Luz een dierlijk geluid uit haar mond komen op het moment dat ze klaarkwam. Lila ging met haar mond naar die van Luz en beide vrouwen begonnen elkaar heftig te tongen. Ik gaf Rosa de camera en ging tussen de benen van Luz zitten. Ik streelde haar kutje even en ik hoorde haar binnensmonds kreunen.

Toen ik eerst met de ventilator voor haar kut ging zitten werd het kreunen al vele malen heftiger en toen ik de ijskoude wijn op haar clit spoot begon Luz met haar bekken te stoten. Ik bleef net zolang op haar clit spuiten tot deze echt goed koud was en sloot er toen mijn lippen omheen en begon de clit met mijn warme tong te verwennen. Ze kwam zeer heftig klaar. OOOOOHHHHH JAAAAAHHHH NU NU IK KOM IK KOM JAAAAAHHHHH. Terwijl ze klaarkwam ging ik met mijn pik bij haar naar binnen en begon ik haar hard te neuken. OOOOHHHHHH MIJN GOD WAT IS DIT LEKKER gilde ze. Ik neukte haar een klein kwartier voor ik mijn zaad in haar spoot en daarna mijn pik uit haar trok. Ze vloog Lila om haar nek en zei: nu ben ik pas echt gelukkig en voldaan en ze zei daarna iets wat Lila’s mond deed openvallen ze zei: Wǒ ài nǐ wat zoveel betekend als: ik hou van jou. Lila zei direct spontaan: Nǐ shuō shénme? wat betekend: wat zei je? het volgende wat Lila te horen kreeg was: Nǐ yuànyì chéngwéi wǒ yǒngjiǔ de nǚ péngyǒu ma? en dat betekende: wil jij mijn vaste vriendin worden? Lila’s antwoord was: Nǐ quèdìng ma? wat betekende: weet je het zeker? De volgende zin trof Lila hard: Wǒ huì ài nǐ hé gé lǐ tè. Lila omhelsde haar en begon haar te kussen en ze zei JA JA EN NOG EEN JA. Ik vroeg wat er allemaal aan de hand was en Lila zei: Luz wil mijn vaste vriendin worden, ze heeft me verteld dat ze van me houdt en dat ze jou in onze relatie zal accepteren.

Ik keek Luz aan en vroeg: ken jij Chinees? Ze antwoordde: ja, en Russisch en Engels en Spaans en ik ben gediplomeerd vertaalster. Ik kan on the fly alles tussen die vier talen vertalen. Daarom wilde he toeristenbureau mij zo graag hebben. Ik keek Lila aan en vroeg: en nu, hoe voel jij hierover? Lila zei: ik ben stapelgek op haar en heb haar dat zojuist verteld. Ik vroeg: maar hoe gaan we nu verder? Lila keek Luz aan en zei: ja, hoe nu verder? Luz zei: mag ik een voorstel doen? Ik zei: ja graag. Ze zei: ik wil vannacht de nacht doorbrengen met Lila, jij hebt Rosa daar voor de nacht. Morgen vertrekken jullie naar Genoa in Italie. Ik moet mijn baan opzeggen om te bereiken wat ik wil. Ik neem aan dat jullie nog meer plannen hebben voor Italie. Als jullie me laten weten wanneer jullie waar zijn in Italie, dan vlieg ik daar naar toe en zou ik graag de rest van jullie trip mee willen reizen. Hierna wil ik een proefperiode van drie maanden bij Lila doorbrengen. Als dat lekker loopt, hetgeen ik in ieder geval hoop, dan wil ik met Lila gaan samenwonen. Ik zei: dan kom je bij ons in huis, en Lila weet wat dat inhoudt. Lila zei: dan word je niet alleen mijn vriendin, maar moet je mij met vier mensen delen, drie vrouwen en Gerrit. Luz zei: zelfs dat zou ik ervoor over hebben.

Ik keek haar aan en zei: je beseft wel dat je als je dit wilt doen, je de rest van de trip bij ons beide in bed komt te liggen. Ze keek me geil aan en zei: jij, jij mag mij ten aller tijden hebben. Ik houd van Lila, maar zoals jij mij, mijn moeder en Rosa behandeld hebt, kan ik me geen fijnere man voorstellen. En als het blijkt dat we na drie maanden nog steeds zo gek op elkaar zijn, dan mag je mij ook een kind geven en brengen wij onze twee kinderen samen op. Ik keek haar aan en zei: je bent wel bereid om veel op te geven voor deze relatie. Luz zei: ik denk dat deze relatie me veel meer liefde gaat opleveren dan wat ik tot nu toe in mijn leven heb gehad. Ik keek Lila aan en zei: met deze overeenkomst kan ik leven, er is echter nog een ding dat je moet weten en moet doen. Ze vroeg: wat is dat? Ik zei: vanaf vandaag ga jij jezelf twee keer per dag een darmspoeling geven, want als jij straks met ons meereist, dan slaapt mijn pik om beurten in een van jullie’s kontjes. Ze keek me aan en zei: ik ga morgen een spoelset halen bij de apotheek en begin er morgen mee. Ik zei: in dat geval, Welkom in onze familie.

Ze stond op en sloeg haar armen om mij heen en begon me hartstochtelijk te kussen. Nadat deze verbroken was zei ik: ik zou hieraan kunnen wennen, en nu, jullie twee, kies maar een kamer in het pension ver van waar wij zijn, want ik wil jullie niet de hele nacht horen. Ook Lila sprong me om de nek en zei: dank je Gerrit, nu ben ik helemaal compleet. Ik zei: dus dan stopt de trip nu? ze dacht hier even over na en zei toen: nu ik er over nadenk misschien nog niet helemaal en ze gaf me een knipoog. Ik gaf haar een ferme tik op haar billen en zei: vooruit, weg jullie ik heb nog meer te doen. Toen Luz en Lila weg waren zei Rosa: wat zou ik ervoor geven om in haar schoenen te mogen staan. Ik zei: maar jij bent getrouwd, en hebt straks je wens voor een kind in vervulling. Wat wil je nog meer? Ze zei: een liefdevolle relatie zou heel fijn zijn. Ik keek haar aan en zag de tranen in haar ogen en zei: kom eens op mij liggen. Ze deed dat en ik schoof mijn pik in haar. Ik zei: als je de liefdevolle relatie niet bij je man kan hebben, dan krijg je die zeker bij je kind. Geen bond is sterker dan die tussen een moeder en haar kind.

Rosa zei: mijn moeder had me gewaarschuwd, maar ik was stapelgek op hem. Ik zei: dan moet je eraan werken dat hij dat ook op jou wordt. Ze keek me aan en gaf me een kus en vroeg: mag ik vannacht zo op jou blijven liggen en slapen, en dromen? Ik zei: jij bepaalt wat wij gaan doen. Ze zei: dan gaan we eerst even lekker vrijen, dan een uurtje rusten en daarna mag jij mijn baarmoeder opnieuw vullen. Dit gaan we doen tot morgenvroeg. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en zei: wat heeft Luz een geluk. Een kwartier later sliep ze en toen ze wakker werd een paar uren later zei ze: tijd om mij zwanger te neuken, doe je best. Ik rolde haar op haar rug en legde weer de twee kussens onder haar kont. Ik zei: weet je nog wat je moet doen? Ze trok haar knieen omhoog en drukte die zijwaarts naast haar lichaam. Ik besloot om haar eerst nog eens lekker te likken en Rosa drukte mijn hoofd vast tegenhaar kut en zei: zuig op mijn clit en zorg dat ik klaarkom. Ik wil deze nacht voor altijd in mijn gedachten houden. Elke keer dat ik seks met Andras ga hebben zul jij degene zijn aan wie ik denk. Jouw tong, jouw mond, jouw kussen, jouw likken en jouw grote dikke onverzadigbare pik. Na een paar minuten klonk er een harde gil toen Rosa klaarkwam.

OOOOHHHHHH JAAAHHHHH NU NEUK ME ZWANGER, STEEK DIE DIKKE PIK IN ME EN NEUK ME EN GEEF ME JE KIND OOOOOHHHHH. Ik bracht mijn pik in positie en begon haar te neuken. Ik ging direct zo diep mogelijk in haar en begon tegen haar baarmoederhals te stoten. Ik bleef er hard tegen stoten tot deze opende en ik weer met mijn eikel in haar baarmoeder zat. Deze keer bleef ik echter stoten, in en uit haar baarmoeder, keek op keer terwijl Rosa keer op keer klaarkwam. Toen ik na 25 minuten voelde dat mijn zaad begon te borrelen zorgde ik ervoor dat ik diep in haar baarmoeder zat voor ik begon te spuiten. Ze zei zacht: ik voel je weer in mij komen, zorg ervoor dat ik goed gevuld word, mijn baarmoeder is klaar voor een baby en jij moet het voor mij gaan doen. Uitgespoten trok ik me langzaam deels uit haar tot ik voelde dat haar baarmoederhals sloot. Ik bleef op haar liggen en kuste haar. Na 10 minuten draaide ik op mijn rug en lag Rosa weer op mijn buik. Ze ging langzaam overeind zitten met mijn pik nog steeds in haar en bood me haar tietjes aan om mee te spelen. Ik streelde ze zacht en boog mijn hoofd ernaar toe en nam haar tepeltjes in mijn mond. Ik zoog eraan en ze hield mijn hoofd tegen haar tietje. Ze zei: goed zo jongen, laat deze aankomende moeder maar lekker van je genieten.

Ik likte en zoog om beurten aan beide tepels en Rosa kreunde zacht: ga door, dit voelt zo lekker ga door. Ik bleef doorgaan tot ik haar kut voelde verkrampen. Ze zei zacht: ik kom, ik kom weer, dit heb ik nog nooit ervaren, het voelt zooooo goed. Ze bleef mijn hoofd tegen haar tietje drukken toen ze me losliet en ik haar aankeek liepen de tranen over haar gezicht. Ik vroeg: heb ik je pijn gedaan? Ze zei: in tegendeel, je hebt mij zo gelukkig gemaakt, dit zijn tranen van geluk. Ik keek haar aan en likte de tranen weg en kuste haar. Ze zei: jij bent zo’n speciale man, ik zou willen dat ik bij jou mocht blijven. Ik zei: dat gaat helaas niet lukken. Je bent getrouwd en daarmee is je lot bepaald. Ik keek haar aan en ze zei: maar mag ik me vannacht als jouw vrouw gedragen? Ik vroeg hoe bedoel je? Ze zei: je zei voorheen dat je bij Lila en je andere vrouwen ’s nachts met je pik in hun kontje sliep. Ik ben niet gespoeld, maar zou je dat ook bij mij willen doen, ik maak je morgenvroeg wel mooi schoon.

Ik keek haar aan en vroeg: heb je daar ervaring mee? Ze zei: nee, maar voor mijn man wil ik dat leren. Ik trok mijn pik uit haar kutje en zei: ga maar op je zij liggen en trek je knieen tegen je tietjes aan. Ze deed dit en ik begon haar eerst anaal te strelen. Ze kreunde zacht. Ik zette mijn eikel tegen haar anus en begon zacht stotende bewegingen te maken tegen haar anus. Steeds iets harder drukkend tot haar anus langzaam opende. Steeds verder en ik hoorde Rosa kreunen. Ik vroeg: gaat het? Ze knikte ja maar zei niets. Mijn eikel ging langzaam steeds verder voorbij haar kringspier tot deze in een keer er voorbij schoot. Ik zei: dat was het dikste deel. Ik begon nu langzaam in haar te drukken tot ik uiteindelijk helemaal in haar zat. Ik zei: nu mag je je benen weer normaal leggen. Ik zit nu helemaal in je. Ik liet haar op mijn schouder liggen en streelde zacht met mijn andere handhaar tietjes en haar kutje. Ze draaide haar hoofd en ik kuste haar. Ze zei: bij mijn man is het een keer op mijn rug liggen tot hij zijn zaad in me heeft gespoten en daarna draait hij zich op en gaat hij slapen. Ik zei: dat hoor ik vaker, erg jammer dat deze mannen niet weten dat vrouwen ook gevoel hebben.

Ze keek me aan en zei: ik ben blij dat jij me in ieder geval wel begrijpt. Ik vroeg haar: wil je dat ik je clitje nog even streel? Ze zei: mag ik dan weer klaarkomen? Ik zei: nog wel vijf keer als je denkt dat aan te kunnen. Ik ben de tel inmiddels kwijt hoe vaak je al gekomen bent. Ze zei: ik ook, maar ik kan nog wel een, of twee keer extra komen. Ik streelde haar clitje en Rosa drukte zich zover mogelijk tegen mij aan zodat mijn pik zo diep mogelijk in haar zat. Ze zei: het is een vreemd gevoel, maar als hij eenmaal binnen in me zit, voelt het best prettig aan. Ik bleef haar zacht strelen en vijf minuten later voelde ik een kleine vloedgolf uit haar kut komen. Ze was aan het klaarkomen, maar was zich er niet bewust van. Ze sliep op mijn schouder. Ik liet haar lekker slapen en viel zelf ook in slaap. We werden gewekt door Lydia die naakt met haar zoon in de deur stonden te kijken. Rosa schrok en ik zei: rustig blijven liggen. Andras zei: over een half uur gaan we ontbijten. Lydia zei: nadat mijn zoon mij ook nog een keer geneukt heeft. Rosa keek Lydia aan en die zei: jij hebt vannacht jouw verzetje gehad, wij het onze. Na vannacht gaat alles terug naar het oude. Jij gaat straks mee met Andras naar huis en deze nacht wordt gewoon vergeten.

Ik keek Lydia aan en zei: dat zal helaas niet gaan, want Rosa heeft een hele grote kans dat ze zwanger geraakt is. Lydia zei: daar hoopten we al op en ik heb dit vannacht met Andras besproken. Het wordt jullie kind, van jou en Andras en er wordt verder geen woord meer over vuilgemaakt. Ik zei: daar ben ik blij om. Lydia en Andras vertrokken en ik zei tegen Rosa: ik geef je straks mijn telefoonnummer en emailadres zodat je contact met me kan opnemen als het niet loopt zoals Lydia zegt. Ze kuste me en zei: aan mij zal het niet liggen. Ik trok mijn pik uit haar kont en zag de bruine vlekjes. Ze nam me bij de hand en zei: kom even douchen. We gingen samen de douche in en wasten elkaar. Rosa had extra veel aandacht voor mijn pik en kuste die toen we schoon waren. Ze zei zacht: dank je voor deze nacht, man van mij en ze kuste me uitbundig. We gingen terug naar de binnenplaats en namen er plaats aan de tafel. Vijf minuten later werden we vergezeld door Luz en Lila die beide een gigantische glimlach op hun gezicht hadden. Ik vroeg: was het gezellig? Beide knikten en Luz zei: veel beter dan ik verwacht had. Toen ook Lydia en Andras aan de tafel kwamen zei Luz: mam, ik moet je wat vertellen. Lydia zei: jij gaat je baan opzeggen en hen achterna? Hoe weet jij dat vroeg Luz. Lydia zei: ik zag het al in de fotos en na gisterenavond wist ik het bijna zeker. Luz zei: zodra ik mijn baan opgezegd heb en mijn werk heb afgemaakt volg ik hen naar Italië.

Vanaf dat moment ga ik de reis met hen afmaken en ga ik voor een proefperiode van drie maanden bij Lila in Antwerpen wonen en leven. Als dat goed gaat, stop ik met de pil en gaat Gerrit ervoor zorgen dat je een kleinkind krijgt. Rosa zei: dat heeft hij gisteren bij mij gedaan. Lila zei: ik ben blij dat hij jullie heeft kunnen helpen. Andras zat naast Rosa en hield haar hand vast en zei: wij hopen beide dat het nu wel gelukt is. Na het ontbijt pakte ik mijn laptop en ging mijn mail checken. Er was een mail van Henk met een filmpje erin. De tekst van de email was: bedoelde je dit? Ik opende het filmpje en zag wat hij gemaakt had. Het zag eruit als een grote kaars. De voet had de inscriptie Forever In Our Hearts. In het filpje zette Henk het ding aan en je zag direct het gezicht van Julia met daaronder haar naam. Henk draaide het omen liet de schakelaar zien. Hij zei: ik heb twee jongens van de technische hogeschool een printje laten maken en dat in de voet ingebouwd.

Hij zette de schakelaar om en draaide de kaars weer om. Nu flikkerde er vier ledjes zonder patroon waardoor het net een echte vlam was. Ik riep Lila, die kwam samen met Luz kijken en ook Lydia en Rosa en Andras kwamen kijken. Lila zei: wat mooi, wanneer heb jij dat laten doen? Ik zei: ik heb de opdracht gegeven toen we in Lissabon op de trein stapten. Luz vroeg waar het voor was en Lila vertelde wat er in Lissabon gebeurt was. Iedereen was onder de indruk en ik mailde naar Henk: maak er een mooi pakketje van en dan per DHL expres naar Ines sturen. Ik zal haar vertellen dat het eraan komt. Ik stuurde het mailtje van Henk door naar JJ en zei: dit heb ik even door Henk laten maken voor de ouders van Julia en verstuurde het. Ik ging op facetime en belde Ines. Ze kwam direct aan de lijn en zei: hallo lieve schat van me. Alles goed in Barcelona? Ik zei: alles goed hier. Ik bel je even om je te laten weten dat over de komende dagen DHL een pakketje bij je komt afleveren. Je mag het niet openen. Ik stuur je een email die je moet uitprinten en in een envelop bij het pakketje moet doen en dan mogen jullie het naar de ouders van Julia brengen.

Ines vroeg: wat is het? Ik zei: dat zie je wel als ze het uitpakken. Ik zal ook de instructies erbij doen die mogen ook in de envelop. Ik zei: wij vertrekken vanmiddag naar Genoa in Italie. Ines zei: wat is die Lila een gelukkige meid. Ik zei: zeker nu ze een vriendin hier gevonden heeft die haar levensgezel wil worden. Ines riep: WAAAATTTT??? Ik zei: het was liefde op het eerste gezicht en als jullie naar Antwerpen komen zullen jullie haar ontmoeten. Haar naam is Luz. Ik pakte mijn laptop en liet Luz in beeld komen. Ines zei: ik hoop dat je begrijpt wat een fantastisch stel zij en Gerrit zijn en dat je hen niet probeert op te breken, anders krijg je het met mij aan de stok. Ik mag dan wel in een rolstoel zitten, maar ik heb enorme media invloed. Luz zei: nee, ik denk dat wij het perfecte trio zijn. Ines sprak mij weer aan en ik zei: ik denk dat dit inderdaad wel goed komt, maar we houden je op de hoogte. Ik zei: laat mij eens even naar je buik kijken. Ines tilde haar shirt omhoog en vroeg: moet ik verder gaan? Ik zei: ik kan het nog niet goed genoeg zien.

Ze trok haar shirt nu ver boven haar tieten. Ik zei: nu kan ik je buik bijna helemaal zien. Ze pakte haar tablet en tilde haar rokje omhoog en ik keek tegen haar blote kut en zei: dat was wat je wilde, of niet dan geile bok? Ik zei: dat was wat ik wilde zien. Ze zei: nog vijf dagen dan zou ik ongesteld moeten worden. Dan wacht ik nog drie dagen voor ik de eerste test doe. Ik zei: ik duim voor je meisje, en lukt het deze keer niet dan neuk ik je elke dag dat je in Antwerpen bent. Ze keek me lachend aan en zei: dat doe je ook als ik zwanger ben. Jij kan niet genoeg van dit lichaam krijgen. Ik zei: je hebt gelijk, maar….. je zal ook met mijn vriendinnen naar bed moeten. Ze zei: zolang jij erbij bent vind ik dat geen probleem. Ik zei: maak je niet ongerust. Tegen die tijd is de kamer op de begane grond klaar en komen wij naar jou, en als je wil dat je bij ons wil komen, dan draag ik je naar boven. Wat ik nog van je moet weten is de afmetingen van waar je rolstoel bevestigingen in je busje zitten zodat we dat in ons busje kunnen laten maken en je ook bij ons mobiel bent. Ines zei: ik laat deze doorsturen door de techneuten in het revalidatiecentrum. Ik zei: prima, laat ze die maar naar mij doorsturen dan regel ik de rest. Ik vroeg aan Ines hoe het ging met de revalidatie en ze zei: het zwemmen is nog moeilijk, maar de thuisrevalidatie gaat prima.

Ze gaf me een geile glimlach terwijl ze dat zei. Ik zei: ja, die schaamlippen van jou zullen genoeg oefening krijgen. Ze zei: hou je mond, er staan hier en bij jouw mensen die niet van onze relatie afweten. Ik vroeg: en maak jij je daar druk over? Ik zei: de mensen hier hebben al jou fotos gezien net als die van je zussen en wat we allemaal gedaan hebben. Het was maar seks, dat doet toch ieder gezond stel of niet dan? Ze keek me kwaad aan en zei: je weet verdomd goed dat het tussen ons meer dan gewoon seks was. Jij hebt mij weer terug op het juiste spoor gezet. Jij hebt mij dingen geleerd waarvan ik niet dacht dat deze mogelijk waren en jij bent degene geweest die mij als eerste de waarheid heeft durven vertellen en daarvoor zal ik je eeuwig dankbaar zijn. Ik zei: jij zou hetzelfde gedaan hebben voor mij als ik in die situatie had gezeten of niet dan? Ze zei: ik weet niet of ik het op jouw manier had kunnen doen. Ik zei tegen Ines: ik stuur je twee emails, een met instructies en een voor de ouders van Julia. Doe die samen in een envelop en plak die op de doos en dan mogen jullie drie: Amika, Cara en jij die naar de ouders van Julia brengen. Liefst zonder je therapeute, dit is te persoonlijk.

Ines zei: ok ik wacht op je mail en het pakketje. Ik zei: neem je tablet mee en film als ze het openen. Ik wil graag hun reactie zien. Ines zei: daar zorg ik voor. Cara heeft inmiddels email adressen aangemaakt voor de vader en moeder en heeft ze laten zien hoe ze met de laptop om moeten gaan. Als ze die vaardigheden onder de knie hebben dan pas laten we hen leren hoe ze met dingen als facetime om moeten gaan. Ik zei: prima, laat cara me de adressen maar sturen zodat ik ze ook eens kan mailen. Ik hoorde Cara op de achtergrond roepen: ik stuur je ze toe. Ik vroeg aan Ines of ik eerst Cara en daarna Amika even mocht zien en Ines vroeg wie en wat wil je eerst zien? Ik zei: doe eerst Amika maar. Ze kwam in beeld en ik vroeg: hoe gaat het met je? Ze zei zacht: ik mis je ijsblokjes, mijn kutje huilt de hele dag als ik daar weer aan denk. Ik zei: laat me eens zien: ze tilde haar rokje omhoog en deed haar slipje aan de kant en ze liep inderdaad met een natte kut rond. Ik zei: ik zou er een kusje op willen geven, maar dat moet wachten tot jullie naar Antwerpen komen. Mag ik Cara nu even?

Amika gaf de tablet aan Cara en die trok eerst haar rokje omhoog en liet me haar kutje zien en tilde daarna haar bloes ook omhoog. Haar tietjes zagen er nog steeds geweldig mooi uit. Ze bracht de tablet naar haar gezicht en vroeg: mis je dat ook zo erg als ik dat van jou mis? Ik stond op en liet mijn pik in beeld komen en zei: alleen voor jou. Cara maakte een screenshot en zei: voor naast mijn bed. Vanuit de achtergrond hoorde ik: en wij dan? Ik zei: laat er maar een paar afdrukken van maken, zodat iedereen een herinnering aan mij heeft. Ik zei: ik heb hier een nieuwe variant van de ijsblokjes uitgevonden. Cara vroeg: vertel? Ik zei: je kent die verkoelings ventilatoren met een fles eronder? Cara zei: ja die heb ik een. Ik zei: je vult het reservoir met ijs en giet daarover wijn, witte wijn. En die spuit je over de tepels en clitjes zodat ze goed koud worden en daarna lik en zuig je de wijn weg. Luz riep op de achtergrond: een heerlijke manier van klaarkomen met een smaakje. Cara zei: dat is er een voor vanavond. Ik zei: wij moeten nu gaan pakken en naar de haven om op de boot te gaan. Cara zei: wat is die vriendin van jou een gelukkige vrouw, ik ben stik jaloers op haar. Ik zei: ik ben blij dat ze zich beter begint te voelen en wenste iedereen een plezierige dag en sloot de sessie.

Hierna ging ik nog even online met JJ. Ze had het filmpje gezien en zei: wat ben jij toch een enorm goede vent. Ik vertelde haar wat er met Lila gebeurd was en JJ zei: ik ben blij voor haar oh, en ik heb nog een nieuwtje. Je tante Loes is nu bevestigd zwanger en Juuls kan niet wachten tot jij terug bent zodat je haar ook zwanger kan neuken. Ik vertelde dat we zo meteen gingen vertrekken naar Genoa in Italie en het enige wat JJ zei was: ik hoop straks als mijn kindjes er zijn dat je ook met mij een reisje gaat maken. Ik vroeg: waar wil je naar toe? Ze zei: eerst naar Japan en daarna wil ik kijken of er nog familie is in China die ik nog niet ken. Ik zei: dat worden mijn volgende trips, samen met jou. Ze gaf me een kusje en zei: zie je wel dat ik de goede man heb. Ik zei: zolang je dat maar weet. Ik verbrak de connectie en Lila zat te vertellen wat we allemaal al hadden meegemaakt. Ze zei: en ik heb geen idee waar deze trip eindigt. We hebben nog iets meer dan een maand om de treinen vrij te gebruiken. Ik zei tegen Lila: tijd om onze kleren aan te doen en onze backpacks klaar te maken. Lydia zei: maar niet voor wij allemaal even hebben kunnen knuffelen.

Ze kwam naar me toe en greep me direct bij mijn pik en zei: ik zal je missen. Van daar ging ik naar Luz en die deed hetzelfde en daarna kwam Rosa. Ze omhelsde me en zei: ik zal je missen en streelde zacht over mijn pik. Andras zei: schat, je kan toch wel een beetje beter dan dat. Ze keek haar man aan en die knikte dat het ok was. Ze sprong me om de nek en kuste me hartstochtelijk. Ik keek haar aan en zag de tranen in haar ogen en zei: geen tranen, dit is een tijdelijk afscheid, zodra je bevestigd hebt dat je zwanger bent en mij elke maand je fotos stuurt dan zorg ik dat ik er ben als jij je baby krijgt. Ze zei: meen je dat? En ik zei je hebt mijn woord.

Andras nam afscheid van Lila net als de anderen en zei: jammer dat ik niet met jou heb kunnen slapen. Lila zei: je lag vredig aan je moeders borst en ik wilde je niet wakker maken. Hij streelde over het kutje van Lila en zei: ik hoop jullie nog eens te zien. Hierna omhelsde hij mij en zei hij: dank je voor wat je voor ons gedaan hebt. Ik zei: als het niet gelukt is deze keer, dan mogen jullie allebei op mijn kosten naar Antwerpen komen als ze in haar vruchtbare periode is en dan doen we het daar nog eens over. Hij keek me aan en zei: ik heb hier een goed gevoel bij en hoop dat dat niet nodig is. Maar in elk geval bedankt voor wat je voor mij en zeker voor haar gedaan hebt. We gingen ons aankleden en pakten onze backpacks en Lila zei tegen een heel treurige Luz: wij zien jou snel weer. Ik laat je weten wanneer we waar zijn. En stuur je elke dag fotos. Dat beurde haar op en toen we klaar waren om te vertrekken vroeg ze of ze mee mocht naar de haven. Ik zei natuurlijk mag dat lieverd.

We namen een taxi naar de ferryterminal en namen daar afscheid van Luz. Luz kuste Lila uitbundig en kwam daarna naar mij en zei: ik zal jullie nooit meer vergeten. Ze sloeg haar armen om mijn nek, sprong rond mijn middel, sloeg haar benen om mijn rug en kuste me net zo vurig als ze bij Lila had gedaan en zei daarna: dit kan je elke dag verwachten als ik bij jullie ben, alleen dan zonder kleren zodat je pik bij mij naar binnen kan, en daarna mag Lila mijn kutje leeglikken. Ik zei :ik kijk ernaar vooruit. Ze liet zich zakken, opende mijn broek en stak haar hand erin en bevoelde me nog even. Daarna sloot ze mijn broek en deed ze hetzelfde bij Lila. Na nog een laatste kus liepen we de boot op en gingen we naar onze luxe drie persoons suite met eigen balkon. We hadden beide een fles witte wijn meegekregen van Lydia en gingen eerst even rustig op het bed met elkaar liggen vrijen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4047 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 54”

Plaats een reactie