BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elvira

Dit verhaal is waargebeurd alleen de namen van de jongens zijn aangepast.

Elvira, mijn vrouw, is sinds ze bij haar op de zaak aan het verbouwen zijn behoorlijk geil.

Nu hebben jullie in mijn allereerste verhaal “naar mijn zus” kunnen lezen dat ik en mijn zus elkaar neuken. Nadat ik het eerlijk tegen Elf (zo noemt iedereen haar) vertelt had, was ze zelf ook met enkele bekentenissen gekomen. We hebben het geaccepteerd van elkaar, de seks is alleen maar intenser en beter geworden, we gaan zelfs af en toe samen naar mijn zus om met z’n drieën te genieten.

Maar nu verder over Elf, ‘s avonds aan tafel vertelt ze voor de derde achtereenvolgende dag in geuren en kleuren dat ze geniet van de complimenten, over haar lach, mooie gezicht en figuur van de bouwvakkers, die regelmatig koffie komen drinken. Ook vertelt ze dat ze best opgewonden raakt van enkele. Ik hoor het aan en het idee wind me stiekem op en zeg lachend “wat let je..schat, je bent mooi, ziet er jaren jonger uit en hebt een prachtig figuur..”. Ik zie haar een beetje blozen en haar ogen twinkelen. Die avond hebben we geweldige seks, toen we tegen elkaar aankropen fluisterde ik in haar oor, “maak je morgen mooi op, trek geile lingerie aan en kijk hoever ze willen gaan, schat..”. Ze drukt haar billen tegen mijn lul, draait haar hoofd, kust me en antwoord lachend “dan ben ik wel later thuis”. Prima, lieverd…geniet ervan en vertel me er dan alles over..” fluister ik en we vallen in slaap.

Elf staat al vroeg onder de douche, haar haar en make up heeft ze van tevoren gedaan. Haar kutje jeukt al, als ze nog even het scheermesje over de laatste stoppeltjes haalt. Ze doet zoals ik gevraagd heb een klein zwart behaatje en bijpassende string aan onder haar werk tenue. Zet haar bril op, spuit haar lekkerste geurtje op en kust mij gedag.

Ik wens haar “een fijne en spannende dag toe” terwijl ik snel mijn hand, hard over haar kruis wrijf. Ze kreunt even en loopt weg, als ik haar auto hoor starten zet ik de laptop klaar om zo ook aan het werk te gaan, vandaag thuiswerken en morgen lekker samen vrij.
Rond twee uur krijg ik een appje van Elf; ‘twee knapen zien haar wel zitten en willen wel meer. Alleen zijn ze vandaag voor het laatst en ze hebben geen locatie😢..’. Ik denk snel na en app terug “geen probleem..neem ze maar mee..ben alleen bang dat je dan drie pikken krijgt😉”.
Gelijk krijg ik een appje terug “hmm, geil..ik neem ze mee..👍”. Gevolgd door een foto waarop een donkere en blanke knaap staan, ik schat ze begin twintig, beiden gespierd en lachend.

Elf ziet de jongens weer aankomen lopen, ze haast zich naar de koffie en neemt ze even apart. Ze voelt haar wangen rood worden, van de spanning en zegt zacht “als jullie willen mogen jullie wel straks met me mee…alleen is mijn man wel thuis en wil mee doen..”. Ze ziet ze elkaar zwijgend aankijken, lachen en tegelijkertijd ”prima” zeggen.
Half 4 is ze klaar, ze kijkt of ze Robin en Clark ziet, want zo heten ze, in de parkeergarage. Toeterend komt er een busje aanrijden, ze stapt snel in haar auto en rijd voorop naar huis.

Ik heb me snel gedoucht, geschoren en het bed verschoond. Rond vier uur hoor ik Elf aankomen, het duurt even voor ze lachend binnenkomt komt met Robin en Clark. Ik stel me voor en pak twee pilsjes, terwijl Elf snel onder de douche springt praten we heel relaxed met z’n drieën. Al snel kwam de vraag of ik het niet erg vond. Ik antwoord alleen met “jongens zij mag ook haar pleziertjes hebben”. Ze floten toen Elf na een poosje aan kwam lopen met een wijntje in haar hand en zich tussen hen in nestelde. Clark rook even aan haar en zei lachend “nu ben jij schoon en wij stinken nog naar zweet..”.

Elf keek me even aan, sprong op en kwam even later terug lopen en zei lachend, “er liggen twee handdoeken klaar, meer hebben jullie niet nodig..”. Samen liepen ze naar de badkamer.

Ik liep gelijk op Elf af en tongde haar vurig, ze had niet veel aan, mijn hand greep tussen haar benen en fluister in haar oor, “geniet ervan schat, ik zal ook wat foto’s maken..”. Hard drukt ze haar al doordrenkte kruisje tegen mijn hand en zucht “ik ben zooo geil schat en wil jullie hoer zijn..”. Ik lik haar vliegensvlug naar een hoogtepunt en zeg haar alvast naar de slaapkamer te gaan. Na enkele minuten hoor ik dat de beide heren klaar zijn met douchen, ik loop vlug naar boven en kleed me uit. Als eerste komt Robin de badkamer uitlopen, zijn pik is niet groter dan de mijne maar wel dikker. Dan komt Clark de hoek om, mijn god wat heeft die jongen een lul, ik denk zo slap al wel een 20 centimeter, ik lach en zeg, “kom jongens..ze is er klaar voor…maar wel respectvol en nee is nee”. Ze kijken me aan en zeggen in koor “afgesproken, Ian..”.

Ik open de deur en laat Robin als eerste binnen, Elf ligt midden op het bed met alleen haar zwarte hold up kousen aan en klopt met één hand op het bed. Als Clark verschijnt worden haar ogen groot en hapt ze even naar lucht als ze mij even aankijkt. Ik glimlach als Clark door loopt en aan de andere kant van haar gaat liggen. Beiden liggen op hun zij en hun bovenlijf steunt op hun ellebogen, hun vrije handen strelen Elf haar lichaam. Ze ligt met gesloten ogen te genieten, al snel voelt ze een tong over haar borstje gaan en haar tepeltje in een mond gezogen worden. Geil kreunt ze en spreidt haar benen als Robin over haar buik wrijft.

Elf haar handen gaan op zoek naar hun pikken. Dit is de eerste keer dat ik haar “live” zie vreemd gaan, ik heb het met alleen verhalen moeten doen en vind het eigenlijk best geil. Ze krijgt die van Robin het eerst te pakken, hij is al behoorlijk stijf, haar hand trekt hem onder goedkeurend gekreun langzaam af. Als ze die van Clark in haar andere hand neemt gaat er een rilling door haar lichaam en een “WoW” ontsnapt uit haar mond. Ze draait haar hoofd naar hem toe en zegt met een hese stem “doe voorzichtig met me..Clark”.

Ik sta nog steeds toe te kijken, mijn pik is snoeihard, ik pak mijn foon en maak wat foto’s als Elf de pik van Robin in haar mond neemt. Ik zie haar tong door haar wang rondjes draaien om zijn eikel. Als ze omdraait, ligt Clark op zijn rug, zijn enorme pik wipt op zijn buik, het ding is zeker 30 centimeter en behoorlijk dik. Elf pakt zijn grote donkere pik met twee handen vast en zet hem rechtop, opent haar mond en probeert zijn eikel in haar mond te happen. Verder dan zijn eikel komt ze ook niet maar haar handen glijden om zijn staaf, hij kreunt luid en moedigt haar aan. Ook hier maak ik wat foto’s van.

Robin zit achter Elf en likt haar kutje, terwijl zij Clark zijn pik bewerkt met haar mond. Ik zie aan haar dat ze klaarkomt, haar mond trekt ze van de pik en kreunt “oooh jaaah ik kom..geef me je pik..”. Ik pak snel de foon weer en begin te filmen hoe hij zijn eikel tussen mijn vrouw haar gezwollen lipjes zet. Als hij langzaam dieper in haar verdwijnt hoor ik haar hijgen en kreunen,”jaa…neuk…me..”. Gelijk begint Robin te stoten, haar kutje sopt van haar geil. Ik neem iets afstand zodat je goed kon zien wat er gebeurt en stop dan met filmen.

Clark hijgt dat hij bijna komt terwijl Robin zich ook naar een orgasme neukt. Alsof ze het afgesproken hebben brullen ze tegelijk dat ze gaan komen. Robin plant zijn pik keihard en zo diep als hij kan in haar kutje terwijl Clark zijn hand op haar hoofd legt zodat ze niet kan ontsnappen en zijn enorme lading zaad in haar mond begint te spuiten. Terwijl zijn maat haar kutje vol pompt. Elf komt zelf ook daverend klaar, ze maakt zich los als ze Clark helemaal leeg heeft en likt de pik van Robin schoon. Ze loopt naar de deur en zegt “even opfrissen jongens” en maant mij even mee te lopen.

In de badkamer fluistert ze “neuk jij mij zo eerst…dan wil ik Clark zijn pik…”, “als toetje” er knipogend achteraan. Ik loop terug als Elf zichzelf reinigt. Ik hoor Robin nog net zeggen “ik hoop dat je past, want ik vond haar nog strak..”. Ik kom tussenbeide en zeg “Clark ze wil je graag proberen maar eerst ga ik even…dat wil ze graag..”. Elf komt weer binnen, ik lig op mijn rug op bed, de jongens staan elk aan een kant. Ze loopt op me af en kruipt wijdbeens op me, ik streel haar borstjes en speel met haar stijve tepeltjes. Ze kust me op mijn mond, onze tongen aaien elkaar teder, met haar kutje glijdt ze in de lengte over mijn pik. Mijn pik is kletsnat, de handen van de jongens strelen nu ook haar bovenlijf, zo gaan er zes handen over haar.

Elf sluit haar ogen, gooit haar hoofd in haar nek en Clark begint te tongen met haar. Robin zuigt op haar tepels en ik kneed haar billen. Clark tilt haar op en tot mijn verbazing pakt Robin mijn pik vast en wrijft met mijn eikel over haar klit en tussen haar lipjes. Ze kreunt geil in de mond van Clark als hij haar langzaam op mijn pik laat zakken. Mijn pik zit maximaal in haar, als Robin ook omhoog komt en zijn arm in haar oksel legt net als Clark doet. Ze tillen haar iets op, zodat mijn eikel nog net tussen haar lipjes zit en drukken haar met kracht weer op mijn stijve. Elf slaakt kreten en vloeken uit, als “ AAAGH..godver…tering wat lekker…ooohjaah..” en komt een paar maal gierend klaar, haar sappen spetteren op mijn buik en benen. Ik probeer haar tietjes te bewerken, wat maar half lukt onder het geweld hoe ze haar telkens op mijn pik spiezen. Ze gebruiken haar eigenlijk om mij af te trekken en ik zie hoe Elf ervan geniet. Haar blik is wazig als ze voor de zoveelste keer komt, ze voelt ook dat ik bijna ga komen. Als ze haar weer op mijn pik drukken, brul ik luid “ik kooom” en spuit haar kutje vol.

Als ze haar loslaten, valt ze op mijn borst en hijgt “godver wat lekker was dat”. Als ze bijgekomen is lopen we samen naar de badkamer, frissen ons weer op, ik loop vooruit naar de slaapkamer en zeg dat Clark op zijn rug moet gaan liggen en fluister Robin in zijn oor dat als zijn maat in haar kutje zit, hij mag proberen om haar kontje te neuken. Hij kijkt me verlekkerd aan. Als Elf weer binnen stapt, ziet ze Clark al klaar liggen. Ze vertelt me later dat ze toch wel een beetje bang was voor zoals zij dat noemde “zijn paarden lul”.

Ze stapt op het bed en kruipt op hem, net als zoëven bij mij glijdt ze met haar kut over zijn volle lengte. Ze laat zich voorover vallen en begint te tongen, hij blijft iets bewegen zodat haar klitje tintelt van genot. Kreunend komt ze al klaar. Robin streelt haar rug en kont, trekt haar billen uit elkaar en likt haar bilnaad. Ze kreunt luid als ze zijn tong een stukje in haar aarsje voelt glippen. Haar hand grijpt zijn pik en trekt hem af terwijl ze Clark blijft tongen. Ik film het geheel, ook als ik haar hoofd optrek en mijn harde lul op haar lippen zet, die ze gewillig opent. Ik neuk haar mond terwijl haar klit gestimuleerd wordt door de pik van Clark en haar kontje gerimt en gevingerd door Robin. Ik druk de foon uit en trek mijn lul uit mijn sletje, geef Robin een seintje en we trekken ons terug.

Elf is super geil, ze wil die grote bruine lul in haar voelen en gaat op haar hurken boven hem zitten. Clark pakt zijn pik en zet zijn eikel tussen haar lippen. Vlug zet ik de camera weer aan. Ik film Elf haar gezicht en zak langzaam naar beneden, film zijn enorme vleesstaaf. Haar lipjes rekken op tot het uiterste als ze langzaam over zijn eikel zakt en hijgt “Jezus wat een pik…”, toch zakt ze steeds iets verder. Ze puft en kreunt als hij voor de helft in haar zit, na tien lange, maar geil om te zien, minuten zit hij tot ieders verbazing tot de wortel in haar kleine lichaam. Ik fluister vragend in haar oor, “gaat het schat…voelt het goed?..”, ze knikt en met moeite komt er een “hhhhem..”.

Elf is nog nooit zo opgerekt en gevuld geweest, voor ze hem helemaal verwerkt heeft, is ze al 3 keer klaargekomen. Hij zit diep in haar baarmoeder begraven. Ze voelt hem na enige tijd iets bewegen in haar, haar ogen draaien weg en zakt voorover op zijn borstkas. Ze merkt amper dat er een paar handen haar billen bewerken, alle genot gaat naar die enorme vleesstaaf, die plekjes raakt die nog nooit geraakt zijn. Pas als ze een tong over en tegen haar sterretje voelt, merkt ze hem pas goed op en kreunt hijgend “wat doen jullie met me…godver wat geil..”, terwijl de pik van Clark rustig, met steeds langer halen in haar kutje pompt.

Ik film dit alles, het laat mijn pik niet ongemoeid, hij staat al weer fier omhoog.

Elf wordt stevig geneukt door Clark, die achteraf vertelde dat zij de eerste vrouw was die zijn pik helemaal kon verwerken. Robin zit met twee vingers al diep in haar sterretje en kruipt achter haar, laat nog wat speeksel uit zijn mond lopen en wrijft het met zijn eikel uit. Ik film het gezicht van Elf, die helemaal van de wereld is, snel richt ik me op haar kontje, film nog net hoe hij zijn eikel in haar nauwe gaatje drukt. Elf hijgt met een hese stem half snikkend, “OOOH…jullie…vermoorden me..god, ja..neuk me…spuit me vol..”.

Ik film dat ze door beide pikken geneukt wordt en leg hem weg, loop naar de kant van haar gezicht. Haar ogen zijn weggedraaid, haar mond half open. Ik kus haar wang en fluister in haar oor “…is dit wat je wilde, schatje?..”. Ze antwoordt niet, kus haar nogmaals en zet mijn pik tegen haar half geopende mond.

Elf leeft op het moment in haar eigen geile wereld vol van orgasmes en genot als ze mijn pik tussen haar lippen voelt opent ze gewillig haar mond. Ze is nog nooit door drie man tegelijk geneukt, schiet er even door haar wazige brein. De pikken van de jongens glijden om en om in haar kut en kontje en nu wordt haar mond ook nog geneukt. Na een half uurtje spuit ik mijn zak leeg in haar mond, Robin en Clark staan ook op springen aan hun gehijg te horen. Eerst spuit Robin met een oerkreet haar darmen vol maar blijft in haar. Clark slaat zijn gespierde armen om haar bovenlijf je en verhoogd zijn tempo.

Ik zie hoe hij nu met gemak zijn enorme pik in het kutje van Elf beukt en met een harde brul zijn zaad heel diep in haar kutje pompt. Als Elf volledig sufgeneukt tussen de heren uit kruipt en wijdbeens op haar rug ploft, maak ik snel nog wat foto’s van haar openstaande en lekkende gaatjes.

De jongens frissen zich op en maken zich klaar om naar huis te gaan. Clark gaf me zijn 06 nummer, die ik snel opsloeg, nadat ze Elf, die nog uitgeteld op bed lag, bedankt en een zoen gegeven hadden namen ze afscheid.

Ik liep de slaapkamer in, Elf zat inmiddels op de bedrand, ik heb haar gewassen van haar kontje en kutje moest ik afblijven, die waren te gevoelig en wilde ze zelf doen. Nadat ik me afgespoeld heb, loop ik naar de slaapkamer, waar Elf ietwat wijdbeens ligt. Ik kijk recht op haar vuurrode kutje met gezwollen lipjes. Ze zegt als ik naast haar kruip “het was geweldig schatje…alleen niet elke dag…”. Ze nestelt zich tegen me aan en samen hebben we alle foto’s en filmpjes nogmaals bekeken. Nadat ze zonder dat ze aangeraakt werd rillend klaar kwam bij het filmpje waar ze door de twee pikken tegelijkertijd geneukt werd. Heb ik mezelf in no time ook even afgetrokken, Elf slikte alles door en reinigde mijn pik. Dicht tegen elkaar aan zijn we in slaap gevallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 16585 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Elvira”

  1. Een hele grote wens van me, mijn vriendin geneukt zien worden door een andere vent, of twee. En ikzelf als laatste in de kwakjes van de ander zitten roeren tot ook ik mijn ballen in haar leegspuit.
    Maar ik zal geduld moeten hebben, die dag komt nog wel.

    Bedankt voor dit heerlijke verhaal!

Plaats een reactie