BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 3

Rick lag op zijn kamer te appen met zijn nieuwe vriendin, Liz
Als echte verliefde pubers konden ze nu geen 5 min meer van elkaar gescheiden zijn en probeerde ze beiden te achterhalen waarom het zolang geduurd had voor 1 van de 2 actie had ondernomen, het was duidelijk, hun waren gemaakt voor elkaar.
Hij lag haar een beetje te teasen en Liz vond het maar wat leuk om mee te doen en stuurde afentoe een een leuke snap en zo ging dat over en weer. Borsten van liz en dan weer snapje van haar kontje op bed en hij stuurde weer een dick pik terug, echt tiener liefde. In zijn hoofd maalde ook nog Suus want dat bleef een vreemde situatie, hij dacht aan het feit dat hij een half uur geleden binnenkwam, Suus zocht en haar eigenlijk een kus wou geven, iets wat hij een week geleden niet eens bedacht zou hebben.
Maar nu, hij had zoiets intens met haar samen beleefd, ze bleef maar in zijn hoofd malen en dan ook de vraag, heeft zij dat ook?
Hij appte haar snel tussen de snap door met Liz.

“He zussie gekke vraag maar we zouden open zijn naar elkaar, denk jij ook wel eens aan mij overdag, nu?”
App terug “Blij dat jij erover begint, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen sinds het weekend, zucht wat moeten we nou?”
“Waar zijn Pa en Ma? Kom anders even naar boven”
Hij hoorde de trap en zijn deur, Suus kwam binnen en begon gelijk te lachen, “wat moet je van me?” Vroeg ze stoer.
Ze deed de deur dicht en liep naar zijn bed, en deed of ze hem wou slaan.
“Niet te stoer he kleintje” hij greep haar arm en trok haar op zijn bed, instant spanning en voor ze het wisten waren hun lippen weer samen en gleden hun tongen wild tegen en over elkaar heen, grote pupillen , beide opgewonden, beide geen raad wetend met dit spel, hun ogen open, gesloten driftig zuigend aan elkaars tong. Dit mocht eigenlijk niet, dit was niet hoe het hoorde maar de aantrekkingskracht was te groot en ze maakte zichzelf en elkaar helemaal gek nu.

“Oh Rick what the fuck doe je met mij, ik ben zo geil van je” kreunde Suus in zijn oor.
Rick likte haar mond en en zoog op haar tong terwijl zijn handen hard in haar billen knepen, ze voelde zijn stijve tegen haar been aan drukken.
“Suus ik weet het niet, ik denk de hele dag aan je , ik wil je zo graag”
Voor ze het doorhad zat het shirt en de bh van Suus al onder haar kin en haar borsten werden verwend door zijn handen en mond, wild kroelend door zijn haren moedigde zij hem aan, tot ze de trap hoorde.
“Fuck Mama” snel werd alles op zijn plek getrokken en als twee doodnormale zaten ze nu op de rand van het bed een beetje te doen alsof er niks aan de hand was.
Gelukkig liep moeders naar zolder en kwam ze niet binnen. Ze bleven zitten tot ze hoorden dat moeders met de was bezig was, snel vonden hun tongen elkaar weer en voelde Suus de opwinding in zijn broek, “shit Rick ik heb zin in je en jij moet zo gaan trainen, zal ik je even snel pijpen nu?” Rick aarzelde ” wat als mama zo terug loopt, wat dan?” Zijn woorden nog niet uitgesproken of moeders kwam al naar beneden, er werd geklopt op zijn deur en deur ging open, “Oh ben je hier Suus , ik zocht je, kan je mama even helpen beneden? ”
“Eh ja kom eraan Ma, waren even over Liz aan het babbelen, beetje oudere zus wijsheid”
“Zie je zo Suus ” en de deur ging weer dicht.
Beide teleurgesteld maar Rick begon zijn voetbalspullen bij elkaar te zoeken en pakte zijn tas in, Suus beneden aan het helpen.

“Ik ga trainen en daarna neem ik Liz mee, laat wat eten voor mij over”
Weg was die, Liz stond al te wachten op het veld want ja die wou haar vent tuurlijk wel weer zien.
Snel kusje en het gejoel van zijn maatjes en hij kon zich weer in het zweet rennen.
Liz zag hem gaan over het veld en zag zijn sterke lijf en benen, het zweet op zijn hoofd en ze stond te genieten van haar mannetje, helemaal van mij dacht ze.

Hij daarintegen trainde lekker mee en zag haar wel kijken, zijn gedachten waren en bij haar en bij Suus die hij uur geleden nog knijtergeil achter had gelaten. Trainer vloot hard en gilden “zo dames lekker getraind, Hup douchen en naar jullie moeders voor het eten.”
De douche was altijd de ruimte voor de meest obscene gesprekken, al zou een vrouw de douche inlopen zou ze gillend weg rennen.
Uiteraard kwam Rick zijn meisje ook ter sprake en van cup maat tot pijpkunsten en kaal kutje of niet kaal en wil ze al anaal, alles werd ook over haar gevraagd en besproken. Mannen praat noemde ze dat.
Eenmaal buiten fris en fruitig waren de ‘mannen’ weer het engeltje voor hun meisjes, zo ook Rick.
Samen hand in hand naar zijn huis, eten stond al in de magnetron en nadat ze kennis gemaakt hadden met liz viel hij aan op zijn bord pasta, want niemand kan dat zoals mama dat kan maken.

Liz voelde zich wel op haar gemak en keuvelde beetje met vaders en Suus. Suus had afentoe jaloerse gevoelens richting haar en dat vond ze niet oke van zichzelf en vermande zich en accepteerde de situatie.
Liz werd gebelt door haar eigen moeder om 20:30 en aan haar uitdrukkingen kon Rick zien dat er wat was.
” Ik moet naar huis lieverd, ik had van alles beloofd aan me ma maar ik ging toch liever naar jouw training kijken” “Oh mama boos is niet goed schatje, moet ik even meefietsen?” Niet dat hij op een antwoord wachten want hij stond al buiten, samen weer naar haar huis, wat nog geen 8 min fietsen was en hij liep even mee naar binnen.
“Sorry mvr de Pater, mijn schuld dat ze nog niet terug was” ze keek geamuseerd, “ze heeft je al aardig in haar macht he jonge?, Liz wist dondersgoed dat ze nog een heel werkstuk af moest hebben voor morgen, maar lief dat je haar zo beschermt”
Hij keek Liz aan,” sorry schatje ik heb het geprobeerd” ze kusten en hij ging weer naar huis.
“Wat was dat nou Rick? moest ze opeens weg?” Was zijn moeder benieuwd hij legde uit dat ze haar huiswerk niet af had.
“Oh het is nog maar 21 uur gaan Suus en jij nog even mee naar de verjaardag van de buurman?”
Moet dat? In koor.

Vader snapte het en liet hun op de bank zitten en nam moeders mee aan zijn arm, ” kom lieverd dat vinden hun toch helemaal niet interessant, doen jullie de lichten uit als jullie naar bed gaan?” En weg waren ze.
Samen op de bank, de bank waar het allemaal begonnen was keken ze elkaar aan. Rick dacht dat ze hem wou zoenen maar ze kwam naar zijn oor en fluisterde “ik ga jou zo ontzettend lekker pijpen nu”
Daarna begonnen ze wel te zoenen en al zoenend en voelend vlogen ze de trap op naar Suus haar kamer, “uit alles uit nu” zei ze bijna smekend.
Kleding vloog alle kanten op, Suus deed het rolgordijn dicht en kwam naakt op haar broer liggen.

Ze zette woord bij daad en dook naar beneden en begon hem af te trekken, knedend in haar warme handje trok ze zijn voorhuid over weer over zijn eikel, “je wil hė, je wil deze pik achter in mijn keeltje voelen hė, je wil dat ik kokhals op deze paal, zegt het me”
“Fucking hell Suus, ik wil dat je mij pijpt, ik wil mijn paal achter tegen je huigje voelen terwijl je met mijn ballen speelt, pijp me , zuig me pik af Suus ”
“Goed zo broertje, en laat je maar gaan, spuit mijn keeltje maar vol met je warme zaad, ik pijp je daarna wel weer stijf ”
Vol overgave pijpte ze hem, ze zoog zijn ballen in haar mond terwijl ze hem hard aftrok, weer terug naar zijn stamper en weer zoog ze zijn eikel diep haar mond in, hij lag te genieten van haar kunde en hij voelde haar lippen en tong zijn paal zo lekker verwennen. Toen ze ook nog onder zijn ballen ging likken, bijna zijn eigen kontgaatje werd die helemaal gek, trekkend aan zijn paal likte ze dat plekje onder zijn zak en weer terug haar mondje in, speeksel droop over haar hand en nu trok ze hem en pijpte hem zo diep mogellijk. Hij voelde dat die ging spuiten en gaf haar een seintje, daar was het warme gevoel vanuit zijn tenen naar het puntje van zijn eikel , hij spoot haar mondje vol met zijn warme zaad.
Kokhals, zuig en slikken hoorde hij zijn zussie werken om al dat zaad weg te krijgen wat zojuist haar keeltje ingespoten werd. Met een verwilderde blik kwam ze weer naar zijn gezicht gekropen, hij mocht zichzelf nog even proeven toen die zijn tong in haar mond had. “En nu wil ik hard komen op jouw tong en vingers Please”

Hij volgde haar beweging toen ze van hem afrolde en eindige boven haar borsten, hij zoog een tepel in zijn mond in en ondertussen zijn vrije hand zat al op haar kutje, zonder moeite gleden er twee vingers haar grotje in en hij vingerde haar stevig terwijl hij haar tepels aan het verwennen was.
“Mijn clit , Rick zuig mijn clit ” hij zakte af tussen haar dijen en rook haar luchtje, haar geile kutluchtje waar hij zo gek van was. Duwde zijn tong haar spleetje in en weer naar haar clitje, zijn vingers liet hij weer in haar glijden en Suus pakte haar knieholte vast en trok haar benen omhoog Rick vingerde en zoog haar clit zo lekker, haar benen ging verder omhoog en ze kantelde haar bekken een beetje, hij keek naar beneden en zag haar andere plekje nu ook , keek omhoog en met de stoute blik in haar ogen,”mag hoor als je wil, lik me daar ook maar”

Rick liet zijn tong over haar clit tussen haar lipjes naar beneden glijden , dit had hij wel gezien in porno filmpjes maar nog nooit gedaan.
Zijn tong gleed over haar sterretje en hij probeerde te bedenken waar dit naar smaakte, hij likte er nog eens overheen en maakte zijn lik bewegingen korter enkel het puntje van zijn tong likte nu haar aarsje.
Hij werd er bloedgeil van, want dit was toch een beetje kinky, rimmen.
Suus genoot er in ieder gaval zeker van want die lag te kreunen terwijl haar sterretje gelikt werd, hij prikte wat met zijn tong ertegen aan en hoorde dat ze dit nog lekkerder vond en hoe meer hij probeerde kreeg hij zijn tong een stukje haar kontgaatje in en likte haar nu ook in haar kontgaatje ondertussen haar clitje niet vergetend.
Stoute gedachten kwamen in hem op en hij maakte een vinger nat in haar kutje en duwde voorzichtig zijn vinger in haar kontje, een goedkeurend kreuntje en hij werd nu ook weer keihard van deze spannende nieuwe ervaring. Zijn vinger in haar kontje, het voelde warm als haar kutje maar toch anders , geil vooral. Zijn tong glipte weer naar haar clit maar hij hield zijn vinger in haar kont en vingerde nu dat gaatje, zal ik , zal ik en hij wisselde van hand en bracht nu ook een vinger in haar kutje erbij , Wauw, hij keek even hoe dat eruit zag toen er in beide gaatjes een vinger verdween, en begon haar nu met deze vingers te vingeren en ondertussen haar clitje weer te likken. Hij nam er echt de tijd voor en verwende beide gaatjes nu met zijn vingers en tong. Haar benen werden zwaar en ze zette haar voeten weer op het bed, Rick hield Zijn vinger in haar kontgaatje, want dat vond hij echt wel geil en Suus vond het prima zo te horen.

Likkend en zuigend aan haar clitje en lipjes voelde hij haar geil over zijn vingers sijpelen. Ze begon haar beenspieren aan te spannen en haar ademhaling ging sneller, ze was er bijna en hij versnelde zijn neuk bewegingen met zijn vingers nog iets en dat was wat ze nodig had om te komen. Ze lag weer te shaken met haar benen en hij wist hoe gevoelig alles nu was, hij haalde zijn vingers uit haar, stiekem even ruiken aan zijn vinger die net nog in haar kontje zat.
Hij moest beetje lachen in zichzelf, was niet vies van ze zus en werd eigenlijk super geil van deze smaak en geur.
“Vond je dat lekker Suus in je kontje?” Geile ogen van haar zeiden al genoeg maar ze beaamde het wel, “het is beetje kinky he Rick, maar het gevoel is echt heel fijn als ik daar wat in krijg”

Ze zoende weer heftig en hij kon weer aan haar borsten zitten zonder dat ze ging stuipen, zijn pik was alweer op sterkte en duwde al tegen haar been aan. ” Mag ik even op je rijden?” Rick ging liggen met zijn pik in zijn hand, maar ze ging met haar rug naar hem toe zitten en zo liet ze hem in zich komen, “zie je het het zo goed? ” Hij begreep haar en likte Zijn vinger nat en duwde hem weer in haar sterretje terwijl ze hem aan het berijden was. Ze gleed op en neer over zijn paal en hij vond het zo geil om ook haar kontje zo te ‘neuken’
Ze stopte even , “doe maar 2 vingers ” hij maakte zijn vingers weer nat in zijn mond en duwde nu heel voorzichtig 2 vingers in haar, Suus kreunde en zuchten en begon hem weer te neuken. Deze hele nieuwe ervaring en het feit dat hij 2 vingers in haar kontje had maakte dat hij heel opgewonden werd en voelde onbewust zijn orgasme al naderen.”even wachten Suus, even wachten ik ben echt te opgewonden van al dit”
Ze stapte van hem af en keek verliefd naar hem,”word het allemaal te geil voor je, beetje je afkoelen lieverd?”

“Zo geil om aan dat gaatje te zitten” zei die terwijl die verlekkerd naar Suus keek. “Boef ben je, beetje je zus haar kontje verwennen, nee hoor ik houd ervan, kom hier gekkie ik heb zin in meer” en uitdagend lag ze met opgetrokken benen met haar kutje te spelen, “please tiger neuk me” hij wreef zijn eikel over haar clit om haar een beetje te pesten, ” please stop hem in me, ik wil je voelen” hij duwde ze paal weer terug in haar natte tunneltje en stoote direct diep in haar, “ja lekker, neem me Rick, neuk me” hij liet zich opzwepen door de aanmoediging van Suus en zijn ballen tikte bij elke stoot tegen haar kont aan, “Ahh Suus ik ga komen” ” geef het me lieverd , kom maar” hij keek haar aan ” mag ik over je tieten komen?” “Ja spuit maar lekker over me tieten , kom maar , spuit me maar onder” hij was er bijna nu, haalde ze pik uit haar doosje en spoot zijn zaad over haar borsten, wreef een beetje met zijn eikel zijn zaad uit…”Jaaa lekker hė, lekker je zaad over mij mijn tietjes heen, kom hier lekkertje” ze greep hem stevig beet, “god wat hou ik nu van je Suus, hoe moet dit ooit goed komen?”

“Niet aan denken Rickster, geniet hier gewoon van, ons grote geheim, kom ik moet je kindjes even van mijn tieten afwassen” Rick schoot in de lach en samen stonden ze in de badkamer te hanassen met de handdouche. Op de gang hielden ze elkaar nog even vast, “welterusten Suus, ik heb weer genoten van je” ” Welterusten tijger, je hebt me weer goed te pakken genomen en heerlijk verwend, “nog één kusje ” zei ze met haar Bambi oogjes, en al zoenend liepen ze naar zijn kamer, “tot morgen tijger, ik doe de lichten wel even uit beneden” ze sloot de deur deed alles uit en kroop voldaan in haar eigen bedje. Ze konden beide de slaap niet echt vatten, was al tegen half 11 en ze lagen beide te draaien, Suus apte haar broer, “kan niet slapen” “ik ook niet”

“Zullen we anders toch nog even naar de buurman gaan om te feliciteren?” “Kan, Ach fuck it morgen toch maar 4 uur les, kom we gaan”
Pa en Ma waren zeer verrast maar de buurtjes vonden het wel erg leuk, ze lagen alleen nu pas om 01:30 op bed.
07:00 de wekker gaat op zijn telefoon, hij strompelt uit bed, sleept zich naar de badkamer en gooit de douche aan, hij dacht nog even aan Ziekmelden, maar dacht nu aan Liz, die wachten op hem op school. Haartjes netjes, luchtje op, broodje kon ook op de fiets en zo fietste hij weer naar school, ze stond hem al op te wachten bij de het fietsenrek en een snelle zoen en armen om elkaar heen naar binnen.
Liz naar economie, Rick naar biologie. In de korte pauze zochten ze elkaar even snel in de gang op, niemand daar dus even lekker zoenen, ze vroeg hem straks mee te gaan naar haar huis, “mijn ouders zijn pas 16:00 thuis, en je weet wel..wil je?” Daar hoefde hij zeker niet over na te denken en zo gingen ze weer hun eigen weg, beide nu al opgewonden.

Was voor beide korte dag dus om 12:25 zaten ze al op de fiets naar haar huis, Liz voelde toch wat zenuwen want zo ervaren was ze nog niet maar Rick, haar Rick was voorzichtig met haar.
Ze had een blauw setje aan zag hij toen ze boven waren, Rick lag al in zijn boxer op bed en keek naar haar billetjes en tietjes, Suus had grotere dacht hij maar hij vond Liz ook super mooi.
Ze lagen verstrengeld in elkaar en met beetje hulp van Liz kreeg hij haar BH uit en sabbelde aan pronte tietjes en tepeltjes, Liz genoot van zijn warme adem en mond en voelde zijn vingers al onder de rand van haar stringetje, zij had haar hand al in zijn boxer en speelde met zijn harde pik. Ze wist nu dat deze stijve in haar paste en was niet meer zo bang voor het formaat, ze voelde zich echt vrouw nu omdat ze een echte pik in haar gehad had. Ze trok hem langzaam af in zijn boxer terwijl ze voelde hoe zijn vingers haar kutje streelde en er afentoe een vinger in haar verdween. Hij stroopte haar stringetje naar beneden en kreeg het over haar billetjes heen, nu met zijn hele hand omsloot hij haar doosje en wreef er zo over, automatisch gleed er een vinger over haar sterretje, hij voelde het en keek stiekem naar Liz, Liz lag met gesloten ogen te voelen en genieten.
Was pas de tweede keer voor haar dat ze iemand haar intiemste plekje liet beroeren en ze wist dat hij ook zo met zijn tong haar flamoes zou verwennen.

Hij zakte kussend naar haar warme plekje en kroop tussen haar benen, gewillig opende ze zich voor hem. Het bleef wel een raar idee voor Liz om iemand zo aan haar doos te laten likken, en er schoten gedachten door haar heen, ruik ik wel fris of vind die mij stinken daar, zit er geen stukje wc papier meer, toen ze zijn warme tong voelde gleed alles van haar af, Rick zoog een schaamlipje in zijn mond en sabbelde er op, hij herkende het luchtje en de smaak weer van haar natte plekje en genoot van haar, “je smaakt zo lekker Liz” kreunde hij een beetje en Liz opende haar benen verder voor hem.
Een vinger verdween in haar en het gevoel dat dat gaf, een andere vinger dan die van haar die haar wandjes masseerde maakte haar natter dan ooit.
Haar clitje kwam onder het kapje omhoog en Rick likte met het puntje van zijn tong het knopje. Kreuntjes en zuchtjes boven hem, ze was duidelijk aan het genieten van zijn tong.

Hij duwde haar benen een stukje van het bed en haar poepertje werd nu zichtbaar, “zal ik?” Zal ik dacht hij, en toen likte hij ook haar poepertje.
Ze schrok, dat voelde hij, “wat doe je? Das toch vies?” Zei Liz, “voel eerst even, ik vind het niet vies maar erg geil” zijn tong kriebelde weer aan haar poepertje, en ze probeerde de gedachte van vies uit te schakelen en echt te voelen hoe dit was, ze vond het best een raar gevoel en het idee dat iemand nu ook aan haar poepgaatje likte moest ze even aan wennen. “Het kriebelt Rick” hij gebruikte net als bij Suus het puntje van zijn tong en beroerde haar kontgaatje. Langzaam voelde Liz wat hij bedoelde en het gevoel was inderdaad ondanks het idee van vies niet verkeerd. Ze smaakte daar eigenlijk net als Suus, beetje bittere smaak en rook helemaal niet vreemd ofzo, hij genoot van het feit dat ze er meer plezier in kreeg en weer was gaan liggen met haar ogen dicht.

Hij likte haar daar paar minuten en het feit dat haar kutje meer nattigheid aanmaakte zei hem genoeg, voorzichtig ging hij met zijn pinkje tegen en in haar kontje en tegelijk weer likken aan haar clit. Ze zuchte en liet het gebeuren, een tweede vinger masseerde haar natte wandjes weer en zij voelde haar orgasme nu met tempo naderen in haar buikje.
Ze spoorde hem zelfs beetje aan en daar schrok ze zelf van, “zoja lieverd, lik me maar en doe dat met je vingers wat sneller” hij voelde zijn vingers in beide gaatjes haar verwennen en zo kwam Liz heerlijk voor de tweede keer door de tong van haar mannetje klaar. Zijn vingers kwamen uit haar en hij rook eraan, lekker dacht hij , Liz pakte zijn hand, “zit toch geen poep aan?” Ze keek en zag zijn natte vingers.
“Nee schatje is schoon, wat vond je ervan ?”
“Raar zei ze, maar stiekem wel lekker eigenlijk, maar vind je dat niet vies dan?” Hij verzekerde haar dat alles fucking lekker smaaktje en dat hij er zo opgewonden van werd, zijn keiharde pik was daar wel het bewijs van.

Als verliefde pubers lagen ze tegen elkaar aan te rijden en Liz zei “Nu ik” ze pakte zijn pik speelde met zijn eikel kiekeboe als ze zijn voorhuid naar beneden trok, ze likte aan zijn eikel en proefde ze zoute smaak van voorvocht, even kriebelde ze in zijn pispaatje met haar tong en liet toen een stuk van zijn pik tussen haar lippen glijden
Rick zuchte van geilheid, hij zag en voelde hoe zij aan zijn pik zoog. Haar kleine handje deed zijn lul groter lijken en hij voelde haar mondje en tong zijn pik strelen, dit hele tafereel en het feit dat die al super opgewonden was deed hem ook voelen dat hij zijn orgasme op deze manier niet echt lang kon tegenhouden.
Hij wreef over haar rug en vroeg haar even te stoppen met sabbelen, “shit Liz je laat mij zo spuiten als je doorgaat” die woorden streelde haar ego, en ze hield zijn pik vast terwijl ze weer innig tongden.

“Heb je condooms meegenomen schatje?” Vroeg ze, hij had hem al klaar gelegd op haar nachtkastje.
“Weet jij nog andere standjes lieffie dan vorige keer” en keek met grote ogen naar zijn reactie.
Rick was bezig met het rubber en zei dat ze op haar knieën moest gaan zitten en haar hoofd beetje op het kussen, Liz haar oogjes glinsterende en ze deed wat hij vroeg, hij kroop achter tussen haar benen en zag haar gaatjes, drukte zijn eikel tegen haar opening en ze liet hem toe in haar lijf.
Hij voelde de wandjes bijna vacuüm om zijn lul zitten en bedacht direct, kut dit houd ik niet lang zelfs niet met knijpen. Paar stootjes en Liz genoot duidelijk van dit gevulde gevoel van zijn paal en een “zo dit voel ik helemaal goed zeg, past net volgens mij” kon ze nog uitbrengen. even knijpen dacht hij en met dit trucje kon die het nog even uitstellen.”wacht even Liz jij kan ook op mij zitten”
Dat kende ze uit haar porno kijk ervaring ook wel.

Rick lag op zijn rug en zij ging op hem zitten, beetje onhandig nog met waar ze moest zitten maar toen had ze de juiste plek en voelde ze zijn pik tegen haar gaatje.
“En nu, wat moet ik doen Rick?” Nog onwetend over haar handelen, ” Ga beetje zitten erop, zo ja” en ze voelde dat hij haar lijfje weer vulde, direct minder druk op zijn eikel en Liz bewoog een beetje onwennig op zijn lul, hun bewegingen waren niet helemaal contra maar na paar stootjes kwam er een ritme in en Liz liet zich over zijn pik heen zakken. “Oh dit is ook lekker , nu voel ik hem dieper en tegen een ander plekje” en ze genoot van het gevoel dat zij het tempo bepaalde. Hij keek naar haar tietjes die strak naar voren stonden en hij trok haar iets naar hem toe om aan een tepeltje te zuigen.
Ook nu voelde hij zijn ballen omhoog kruipen na een poosje en rolde haar kleine lichaam makkelijk om terwijl hij in haar bleef, een giegeltje van Liz, meer van schrik maar toen ze hem weer voelde stoten werd ze weer het vrouwtje en genoot ze van zijn sterke armen die ze vast had.
“Mag ik zo over je tietjes spuiten Liz” en ze knikte want dat leek haar wel spannend en geil.
Hij voelde dat het niet lang meer ging duren, trok zijn pik eruit trok het condoom af en leegde zijn ballen over haar buik en tietjes er kwam zelfs wat zaad tegen haar keel aan, hij zag de sliertjes sperma over haar kleine tietjes en genoot van het uitzicht.
Smeerde wat sperma op zijn vinger en bracht het naar haar lippen, “Wil je proeven?” Liz keek en opende haar lippen een beetje, ze proefde de beetje zilte smaak van zijn sperma op haar tong. ” Zal ik het doorslikken Rick?” Zei ze stout en Rick zag hoe ze zijn beetje zaad slikte. “En?”
“Het plakt een beetje en smaakt beetje zout”
“Geil he stoutertje, nu weet je ook hoe ik proef”

Ze giegelde en Liz zocht iets om het sperma van haar tietjes af te vegen.
” Het is nu echt hė rick, we hebben nu echt wat he?” Hij kuste haar lippen en beaamde hun nu echte samenzijn. “Jij bent vanaf nu mijn echte vriendinnetje Liz de Pater” haar oogjes glommen en ze was weer heel gelukkig. Half uurtje later waren ze weer schoon en aangekleed en Liz keek op de klok, “mama komt zo thuis, en Rick snapte de hint nam afscheid en racete naar huis”.
Thuis was het stil, “Halloo iemand thuis hier?” Geen reactie, hij plofte op de bank en zette de tv aan, terugdenkend aan een half uur geleden voelde hij zijn pik alweer groeien, en keek voldaan verder naar de tv, apte Suus even “Ik ben thuis hoor waar ben jij?”…
“Wat denk je Muppet, op werk toch, zie je zo xx” zag hij op zijn scherm.
Oke, dan maar wedstrijd kijken.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 11769 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 3”

Plaats een reactie