BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Erectieprobleem…, opgelost! (Deel 2 van 2)

Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Zoals in deel 1 vertelt heeft een lezer me getipt om mijn spontane, te pas en onpas ontstane erecties te verbergen, zeker voor de komende examens als sportinstructeur. Dé tip is een ‘Dance belt’ te dragen. Dus absoluut geen cockcage. Via Google kon ik niet mijn juiste maat vinden, ik zou qua heupen een medium moeten hebben maar dan zou de bedekkende driehoek bij lange na niet mijn slappe lul en ballen bedekken. Opnieuw vond ik via Google een danskledingwinkel die ze op maat maakt. Daar dus afgelopen woensdag (20e) geweest; Waar de dames mijn maten hebben genomen! En vandaag, vrijdag (de 22e) er opnieuw na toe voor de ‘pas-sessie’ en eventuele fikse korting die ze me beloofde ‘gezien mijn kroonjuwelen, conditie en lichaamsbouw’, waarmee ik hun speciale wensen zou kunnen vervullen als echte man. Korting en student is appeltje eitje, zelfs nu mijn ouders al mijn kleding vergoeden; Ik ben geilen nieuwsgierig naar die korting.

Het is slecht weer. Het regent en het is maar 8 Celsius. Geen ideaal hardloopweer, maar ik doe het toch ook al is de winkel maar een minuut of 8 weg. Wellicht kan ik erna extra kilometers maken. Dus enkel in strak, korte hardlooptight, mouwloos T-shirt en beste hardloopschoenen die ik heb (Saucony Endorphin Pro 3’s) plus mijn spulletjes in een klein hartlooprugzakje ren ik naar de winkel. Amper de eerste hoek om breekt er een hoosbui uit. Shit; Kletsnat, werkelijk helemaal kletsnat kom ik te vroeg aan. (8u48). Maar er is licht aan en Linda doet open. Ze proest uit in hard gelach, grinnikt en in plat Utrechts ‘Wa zie jij er koof uit!’. Ik moet er inderdaad als een verzopen hond uitzien, ook omdat mijn knieën en lijf rillen van de kou. ‘Kom snel binnen’ zegt ze roep hard ‘Mevrouw, Janus is er al!’. Ik stap binnen, ‘Daar blijven staan Joh!’ komt van ver achteruit de zaak, ‘op de mat! Ik wil geen troep op mijn gedweilde vloer’. Heeft Linda wellicht nog medelijden, Mevrouw minder. ‘Linda, pak een handdoek voor dat joch en jij (wijzend naar mij) kleed je daar maar uit’. Het normaal waterdichte rugzakje lekt water, mijn T-shirt is zo nat dat ik het maar traag plakkerig uitgetrokken krijg. De schoenen zijn doorweekt en bij iedere beweging maken ze een zuigend geluid. Ik sta enkel nog in mijn broekje als Linda me een enorme handdoek aanreikt. Die wil ik aanpakken, maar ze trekt hem plagend weg. Ik moet op de mat blijven staan, kan er dan net niet bij. ‘Broek-uit, broek-uit’, zegt ze treiterend met een breed lachend gezicht. ‘Broek-uit, Broek-uit’. Mevrouw is dichterbij gekomen, kijkt toe en vult aan ‘Broek-uit, broek-uit’. Ik doe wat ze zeggen en beweeg mijn lijf en heupen in het ritme waarmee ze me bevelen ‘Broek-uit, broek-uit’. Met de handen tot op de grond, voorovergebogen krijg ik het ultradunne, kleverige ding van mijn enkels gestroopt en ga dan weer soepel rechtop staan met mijn knieën tegen elkaar gedrukt om niet te rullen. Zo pers ik ook mijn koude ballen helemaal naar voor, zodat mijn slappe lul er als altijd, rechts langs hangt met de dikkere eikel een paar centimeter lager als de laagste hangende en kleinste, linker bal. Ik zie ze genietend en zwijgend kijken naar mijn striptease. De handdoek wordt me toegeworpen, ik vang hem en droog me snel, stevig af. Heerlijk.

Ik voel wel meteen een erectie opkomen. ‘O-stop, STOP’ roept Mevrouw, ‘Met zo’n paal kun je niet passen! Linda, pak een van zijn belts, … snel’. Linda sprint heen en weer naar het achterkamertjes met gordijnen deur en komt terug met een spierwitte belt. Samen met mevrouw staan ze voor me, Mevrouw pakt mijn schouders, terwijl Linda op haar knieën de banden onder mijn voeten doortrekt en omhoogtrekt. Mijn lul is semi-hard als het ding me volledig insluit. Linda legt dan met een hand, via de bovenkant van de brede band, mijn lul schuin, rechts omhoog en als haar hand weg is voel ik hoe comfortabel de dance belt mijn zaakie omhelst. Eikel, lul en ballen kunnen geen kant meer worden veranderd van ver uitstekende paal en knot netjes gemodelleerd. Niet dat de contouren van ballen, lul en dikkere eikel niet te zien zijn, maar nu niet prominent, obsceen. Dit is makkelijk te doen onder een dunne, kleine fitness outfit: DIT IS DE OPLOSSING voor mijn erectieproblemen! ‘Wooow’, ontgaat me. Ik schrik zelf van mijn verbazing en de dames reageren verheugd. ‘Zie je Linda…, ik vertelde je het…, mijn keuze van driehoekige voorpanelen, mix van layers erin is perfect voor deze goed voorziene, supergeil joch!!’. ‘Loop eens wat Janus ?!’, zeg/vraagt Linda en voor het eerst loop ik van de mat af, heen en weer als in een modeshow. Voordat ik draai, doe ik wat schop en slagbewegingen en een volleybal smashsprong en test zo of de belt doet wat ‘ie moet doen; Mijn erectie controleren en verhullen. Het zit perfect, is perfect en loopt/beweegt perfect! Ik voel mijn pik en eikel kloppen en mijn ballen uitdijen, maar de belt geeft geen kick, ze blijven keurig verborgen.

‘Het ziet er goed uit Janus’, zegt Mevrouw terwijl ze me bestuderend volgt. Maar kan de belt ook je echte, krachtige erectie aan? ‘Om dat te testen hebben we een opdracht voor je bedacht’. ‘Opdracht’, reageer ik meteen, ‘zoals in korting bedoelt u?’. Ze lacht, net als Linda, ‘Jazeker jochie, 5% als je dat doet. Dus naast je 8% studentenkorting en eenmalige 10% klantkaart korting, OK?’. ‘OK’ zei al voordat ik weet wat ik ervoor moet gaan doen. ‘Kom jongelui, volg me’, gebaart Mevrouw. Gedrieën staan we in de werkkamer. ‘Nou Linda, begin maar’, zegt mevrouw terwijl ze met een afstandsbediening zwaait. De werkkamer is vol met harde muziek en Linda begint te dansen, zwoel te dansen. O-shit, wat kan die meid dansen! Mevrouw schuift een houten bureaustoel naar me toe en drukt me van achter op de schouders; Ik moet erop gaan zitten. Terwijl trekt Linda langzaam haar blouseje uit. Schitterende borsten met grote, hard opgezwollen en spitsige tepels kijken me aan. O-shit, nu zet mijn erectie door, ik voel het, dit gaat pijnlijk worden want het ding kan geen kant op! Het wordt erger als Mevrouw mijn schouders en bovenarmen masseert en Linda haar korte rokje naar beneden schuift en wulp wegschopt. Ze heeft er niets onder aan. De handen laten me los, Mevrouw schuift langs me heen naar Linda, die zich omdraait en met iets uiteen gespreide benen, diep vooroverbuigt. Ik kijk recht in haar kale kutje en zie hoe Mevrouw een metalen, bolvormige anaaldildo tegen haar sterretje zet en erin plompt. De gil van Linda komt boven de muziek uit, waarop ze direct weer begint te dansen. Ze draait zich om, loopt naar me toen en gaat omgedraaid op mijn schoot zitten. Ze weegt niets, ruikt heerlijk en kronkelt geil op mijn bovenbenen, kruis, maag en borst. Pik en ballen worden wreed ‘gemasseerd’ in het ritme van haar lapdans. Mevrouw staat weer achter me, pakt mijn beide handen beet en leidt er een naar haar linkerborst en de andere naar haar maag. Duwt die verder omlaag naar haar kruis. Ze wil dat ik Linda vinger. Ik voel haar natte kutlipjes wijken. Zie het niet maar op gevoel weet ik de weg naar haar opgezwollen clit. Ik vinger haar waardoor ze steeds sneller gaat ademen, hijgen wat ik boven de muziek uit kan horen.

Mevrouws handen verdwijnen weer en ik zie haar recht op ons afkomen met een dildo in haar handen. Een enorme, dubbele dildo! Heel realistisch, blanke huidskleur en een lange, armdikke geaderde schacht met nog dikkere knoerten van eikels. Mevrouw vouwt hem dubbel. Ik denk nog hoezo, haar kontje is al gevuld. Hoe naïef; Ze duwt beide eikels tegen elkaar en prikt het ding naar voor. Linda zet zich schrap, drukt zich heel hard tegen me aan, ik buig mijn hoofd over haar schouder naar beneden en zie hoe de eikels haar kutlipjes wijd uiteenrijten en er persend in verdwijnen. Tegelijkertijd voel ik Linda’s lijf spannen, ze zet zich er werkelijk open voor en controleert haar adem als het ding er direct een centimeter of 20 in geperst wordt door Mevrouw. Zo ver, dat het niet meer verder kan want het gebogen deel steekt nog maar een centimeter of 2 uit Linda. Genoeg voor Mevrouw om hem daaraan vastgrijpend langzaam heen en weer te schuiven. Met die enen hand voel ik nu Linda’s kutje het ding aanpakken, haar clit wordt er ook opgerekt, zo wijd en diep wordt ze ontsloten. Als haar wijde, kletsnatte clit ontsnapt, voel ik hoger het monster als een alien in haar onderlijf te keer gaan, tot voorbij haar navel! Mevrouw beukt haar baarmoeder! Dit moeten ze veel vaker gedaan hebben bedenk ik me terwijl Linda niet kan ontsnappen aan een orgasme. Een halve minuut of zo, gillend, spastisch bibberend, zuchtend en kreunend komt ze klaar.

Kort erna glijdt ze zijwaarts van me af, loopt als dronken bij me vandaan terwijl Mevrouw me gebaart uit de stoel te komen. ‘Rechtop en handen omhoog joch!’. Met mijn handen ver omhooggestoken gaat ze verder ‘benen uit elkaar…, verder…, verder’ en dan zie ik haar uithalen. Met een harde, venijnige beweging, schopt ze met haar wreef schuin onder tegen mijn balzak. Ik gil het uit van de pijn, zie zwarte en blauwe vlekken voor mijn ogen, grijp met mijn handen naar mijn kruis, maar dat mag ik niet, ze duwt me overeind en dan nog harder en hoger knalt de spitse punt van haar dansschoen recht tegen mijn eikel. Het beneemt al mijn adem, kan alleen een happend geluid maken als de derde komt. Nog harder als de eerdere twee, weer met de volle wreef tegen mijn balzak. Die petsen niet weg, maar worden door de belt precies op hun plaats gehouden. OMG! ‘Viermaal voor 20% korting studentje! Híér!’ en knal. De vierde komt weer hoog, recht op mijn lul, net onder mijn eikel terecht. Ik zak door mijn knieën, zit voorover, leunend op mijn handen en kom op adem.

Ik zie twee blote voeten van Linda. Ze help me overeind. Ik sta als Mevrouw ‘Inspectie!’ blaft en de belt ruw omlaag duwt. Linda duwt hem tot op mijn enkels, ik stap eruit terwijl Mevrouw mijn ballen en pik al knijpende, trekkende en duwend verkent, inspecteert zoals ze zei. Ik zie dat mijn lul donkerrood en mijn ballen blauw zijn. Linda laat de binnenstebuiten gedraaide belt zien. Ik moet hebben gelekt als een brandslang, de hele driehoek is nat en slijmerig. ‘MMmmm, we hebben mooi werk geleverd jochie, je gaat plezier hebben van de dance belts’ concludeert Mevrouw en laat me los. Ze doet een stap terug en kijkt me strak starend aan, ‘Je hebt nog niet 1 keer gespoten en die kroonjuwelen en lijf laten me zien dat je dat heel goed moet kunnen, toch?’. Ik knik. Totaal overbodig. ‘Voor 10% korting bef je mij klaar en pijpt Linda je…, en omgekeerd. En o-ja, je krijgt de korting pas als je ons veel sperma voedt!’

Linda laat het er niet bij zitten, volkomen naakt zakt ze op haar knieën en begint mijn af te trekken, likken en pijpen. In no-time heb ik een volle paal die ze als een lolly bewerkt. Mevrouw tilt haar rokken op, draagt er niets onder en gaat wijdbeens op een tafel zitten. Als ik erna toe strompel, volgt Linda me pijpend, mijn ballen masserend en mijn eikel zuigend. Ik werk Mevrouw af, gewoon, direct en zonder aarzeling likt en zuig ik haar kutlippen, clit en kut. Ze kreunt als een speenvarken. BBBrrrr. Ik kan me er bijna vanaf sluiten, maar Linda krijgt het voor elkaar; Mijn blauwe, pijnlijke ballen beginnen te koken en naar een paar minuten voel ik de onvermijdelijke drang diep tussen mijn benen omhoogkomen. Ik kom klaar. Spuitend, een stuk of 12 keer? Diep in haar keel, niet allen haar kutje is wijd en diep uitgehold denk ik terwijl ik probeer enigszins te ‘staan’ zoals ik sta. Mevrouw is niet klaargekomen als ik moet stoppen door mijn heftig orgasme. Dat lijkt ze niet erg te vinden want ze ziet hoe Linda (met lange witte slierten sperma langs haar lippen, kin omlaag druipend) me blijft pijpen en mijn pik dus volkomen stijf blijft. Ze moet hebben geweten van mijn afwijking in deze. Ik kan namelijk stijf blijven nadat ik klaargekomen ben…

Linda blijft doorgaan, heeft me strak rond mijn balzak beet met twee handen en neemt mijn 20cm zonder probleem helemaal op. Ik zie zelfs mijn eikel door haar keel heen en weer schuiven terwijl ze me deepthroat. Mevrouw zakt door haar knieën en neemt mijn pik in die Linda voor haar heeft klaargezet. O-shit, de dame heeft haar gebit uitgedaan en haar knoestige tandvlees is een heel ander gevoel dan Linda’s bekkie. Vreemd, maar hoe pijnlijker ze bijt en kauwt, hoe geiler mijn pik en eikel reageren; In sneller dan de no-time van Linda, krijgt ze me weer helemaal geil, hard en stijf. Intussen heeft Linda plaatsgenomen op dezelfde plek als Mevrouw ervoor, ik buig me weer naar haar kruis. Ze is drijfnat, supergeil en komt al bijna klaar bij de eerste lik langs haar clit. Net als ik trouwens bij de eerste keer dat Mevrouw nu mijn dikke eikel langs haar strot, tot tegen/langs haar hard strottenhoofd perst. O-shit hoe kan dit? Binnen een paar minuten kom ik opnieuw diep, heftig, vurig klaar. Met meer spurts als bij Linda (15 of zo?) spuit ik mijn sperma diep in haar keel. Ze geeft geen boe of ba, ik weet niet eens of ze ervan geniet, maar mijn stuiptrekkende lichaam blijkt ook mijn tong en lippen zo te bewegen dat Linda erop klaarkomt.

Mevrouw slikt alles, als ze opstaat veegt ze haar mond schoon met een hand, terwijl ze met de andere mijn stuiterende balzak strak blijft omknellen zodat mijn lul dik, wit slijm blijft druipen. Ik ben nog kletsnat. ‘Na een paar keer slikken en kuchen, ‘Die zak zit nog heel vol jongeman! Die moet veel leger, kom Linda, laat je nog meer eens een keer afvullen’ is haar commando. ‘Voor een laatste 10% korting jochie, maar alleen als je haar echt goed vult!’. Linda gaat nog trillend van haar orgasme verder achterover op de tafel zitten en mevrouw leidt me bij mijn ballen. Knijpend en mijn pik beetgepakt stuurt ze mijn eikel rechtstreeks naar Linda’s kut. Linda tilt haar knieën ver op, legt niets in de weg om ver door te stappen en Mevrouw stuurt mijn lul als een kruisraket naar haar doel, Linda’s kutje. In 1 diepe haal pers ik mijn 20cm erin, klots met mijn ballen tegen haar aan en wacht een paar tellen, helemaal diep in haar. Ik weet zeker dat ik haar baarmoeder verleg, mijn eikel ‘voelt’ het, iedere man die dat ooit heeft gedaan weet precies wat ik bedoel. Nu duurt het wel veel halen en stoten, al was en blijft mijn lul volkomen stijf, het duurt voordat we beide echt weer in neukritme en drang komen. Mevrouw eist het, dwingt het af en kijkt toe hoe we het doen. Ze laat me los als ze ziet dat ik weer in het ritme, mijn neuk gemoedsbewegingen kom. Maar uiteindelijk gaan we los. Linda geniet, net als ik en ik weet het zeker, ook zijn vergeet die plaaggeest Mevrouw als we erop los neuken. Dit is de eerste keer dat we er werkelijk beide van genieten, van elkaar en van het moment. Geen idee hoe lang, maar wel dat ze alweer was klaargekomen op me (getuige haar zuigende kutbewegingen) voordat ook ik weer klaarkwam. GVD voor de 3e keer in…, ja hoe laat is het eigenlijk dacht ik even, net voordat ik weer verdween in de euforie van een heftig orgasme.

Eindelijk laat Mevrouw me met rust. We zijn nog enkel met zijn tweeën als we enigszins drinken van geilheid, bijkomen. Ik check Linda, ze is goed en loop traag naar de gordijndeur. Mevrouw staat achter de toonbank als ik daar naakt lang loop. Ze glimlacht naar me, lacht me uit als ze ziet wat een moeite ik moet doen. Mijn kletsnatte kleren liggen nog naast de mat. Die trek ik traag aan als ook Linda bedremmeld de winkel binnen komt in een ander jurkje met shirt als ik eerst gezien had. Uiteraard op perfect, sjieke dansschoenen. Aangekleed in de nog steeds natte kleding en het rugzakje in mijn hand loop ik naar de toonbank. Daar staat Mevrouw met een grote rekenmachine en begint.
‘Het was E 267,68 minus de kortingen;
• 8% studentenkorting,
• 10% eenmalige klantenkorting
• 5% voor Linda’s dildorit
• 4×5%, voor mijn schopfestijn
• 10% voor het volspuiten van de pijpende Linda en mijzelf
• 10% voor het diep volpompen van Linda, daar heeft ze nog dagen plezier van,
Geeft dus een korting van 63%., dus E102,37. En je had al E100 vooruitbetaald. We staan quitte!! En meteen daarop geeft ze me een stoffen bag met hun naam en logo erop. Hier zijn je belts, die witte zou ik maar even wassen bij hoge temperatuur, 95, dat is wel nodig en hij kan ertegen’.
Ik knik enkel en loop naar de deur. Linda achter me aan want ook nu was de deur nog op slot. Ze gaan 8 minuten te laat open. (12u08) En ik? Ik heb geen enkele kilometer meer gerend die dag dan enkel langzaam naar ons complex gelopen. Leeg, uitgeput en opnieuw natgeregend en steenkoud in mijn kot aangekomen. Lang leven de warme douche en bed!

(PS ** Uiteraard alle namen (behalve die van mij) vervangen om hun privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen. (Voor meer, zie: https://nl.cam4.com/Janus_Petersen_ )

Dit verhaal is 7134 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Erectieprobleem…, opgelost! (Deel 2 van 2)”

Plaats een reactie