BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lief zijn voor mijn nicht en Anne – Slot

Wat vooraf ging……..

“kan weer douchen”, zeg ik, heerlijk klaargekomen. De meiden staan op en nichtlief zegt, “doe maar, fris maar lekker op, gaan wij vast jouw plekjes warm maken”.

Denkend te weten welke plekjes ze bedoelen, sta ik mijn half slappe piemel wat te wassen en zie en voel ik hem, bij de gedachte wat er allemaal nog gaat gebeuren, weer kloppend overeind komen. Ik snok er even aan en stap onder de douche vandaan. Als ik mijn slaapkamer binnenkom zie ik de meiden op hun buik naast elkaar liggend bij elkaar wat zoentjes geven. Hun voetjes omhoog word ik gelijk weer verliefd op hun voetjes en teentjes. Veel te weinig zie ik op pornosites dat de mannen de voetjes van hun dames verwennen. Het is, volgens mij dan, voor hun heerlijk dat, vooral tijdens het neuken, hun teentjes gelikt worden. Dat is wat ik altijd tijdens het vrijen van ze hoor. De meiden kijken om en naar mijn schuin rechtopstaande piemel. Ze doen hun benen wat uit elkaar en ik zie hun geile gleufjes. Bronstig van geilheid kruip ik op bed en pak hun voetjes in mijn handen, “oh ja, je gaat het weer doen”, zucht nichtlief. Ik sabbel op haar teentjes en lik haar warme voetzool, “zo’n lekker geil gevoel, dit”, zucht ze, kijkend naar Anne, “moet je voelen hoe lekker deze lieverd dit doet”. Ik neem een voetje van Anne vast en lik tussen haar teentjes. Ze duwt haar voetje stevig tegen mijn likkende mond, “hhhmm, nooit gevoeld dit, voel ik tussen mijn benen, in mijn kutje”, hijgt ze zacht. Ik zie hoe de meiden weer elkaars tongetjes likken en knijp in mijn leuter.

Langzaam lik en kus ik hun stappers en zie hoe ze hun benen zo wijd als er ruimte is uit elkaar leggen. Ik weet van geluk niet waar ik wie nou moet likken. Ik kijk naar het mooie kutje van Anne en doe wat ik beloofd heb en geef een likje over haar gleufje. Ze wipt haar kontje wat omhoog en ik sabbel op haar schaamlippen. “oohhh, Suus, mijn kutje word gelikt, dit is echt heel lekker, een tong aan mijn kutje, deed Bert nooit, iets met bacteriën, volgens hem dan”. Ik haal mijn tong wat dieper tussen haar schaamlippen en proef haar lekkerere smaakje, “draai je eens om schat, ik wil op je clitje zuigen”. Anne zucht en draait zich op haar rug. Nichtlief neemt een tepeltje in haar mond en komt met haar gezicht naar het kutje van Anne. “hebben jullie wel eens aan elkaar gezeten, aan elkaar gelikt of zo?”, vraag ik.

De meiden kijken elkaar aan en schudden hun hoofd, “nee, wel vaak gezien, onder de douche”, zegt Anne. “Oh meisjes, een kutje likken is zooohh lekker, en jullie weten precies wat je lekker zou vinden”. Anne en Susanne lachen wat en Anne zegt, “ik wil het wel proberen bij jou”. Ik geef nichtlief een snel likje over haar kutje en zeg, “ik heb wel een fantasietje”, zeg ik, de kutjes van beide meisjes strelend. Jouw vorige fantasietje vond ik ook lekker, ik onder jou met mijn benen om jou heen”, zegt nichtlief. Ik moet lachen en denken aan dat moment en zeg, “jullie met die heerlijke kutjes tegen elkaar wrijven”, antwoord ik.

De meiden krijgen een grote glimlach, “hoe dan?”, vraagt nichtlief. Gewoon jullie benen scharen en jullie kutjes tegen elkaar aan wrijven”, antwoord ik. De meisjes gaan zo liggen dat ze hun kutjes tegen elkaar aanvoelen. Wat lacherig beginnen ze tegen elkaar aan te duwen en over hun klitje te wrijven, “ooeeww, lekker”, hijgt Anne, “wil zoenen nu”. Ik buig me over Anne en we beginnen een tongzoentje die al gauw overgaat en een heftig in elkaars mond likken. “hhhmmm, oohh Suus, ik wil gelikt worden, maar dit is ook heel lekker”, kreunt ze. Ik ga met mijn mond naar hun kutjes en als ze iets van elkaar af gaan lik ik bij allebei over hun gleufjes, “ooohh Anne, ik wil je straks zien neuken met deze lieverd”, hijgt nichtlief.

De meiden gaan op hun rug liggen en terwijl ze nu over elkaars kutje wrijven beginnen ze met hun tongen zo lekker buiten hun mond elkaar te verwennen. “Wil je mij likken schatje”, hijgt nichtlief. Anne gaat tussen de benen van Suus liggen en geeft een likje over haar kutje. Ik streel haar bolle kontje en als ze haar benen uit elkaar legt friemel ik aan haar schaamlippen. Anne kijkt me even aan, “wil je mij ook likken?”. Ik druk een kus op haar kontje en zeg ga is op je knieen zitten”. Als ze dit doet schuif ik onder haar zodat haar kutje boven mijn mond komt. Terwijl ze het kutje van nichtlief stevig begint te likken, drukt ze haar gleufje op mijn mond. Ik sabbel op haar wat gezwollen schaamlippen om dan op haar clit te zuigen. Haar clitje wordt wat stijver en ik zuig haar daar, “Ohhhh—oohhh, jezus wat geil, oooh Suus, John likt me”, kreunt ze luid. Vol geil genot druk ik met mijn handen op haar stevige kontje haar onderlijf tegen mijn tong. Ze begint wat spastisch te schokken en roept, “OMG ik ga klaarkomen, Suus ik kom klaar, ooohhhh—oohhhh, Yes, oohh”, hijgt ze, heel heftig haar kutje over mijn gezicht te wrijven. Haar geil loopt in mijn mond terwijl ze heel erg klaarkomt. Ik zuig haar kutje leeg en snok aan mijn loeiharde piemel.

Nichtlief begint ook te hijgen en met haar hand op het hoofd van Anne maakt ze neukstootje tegen de mond van haar vriendin, “doorgaan schatje, oohhh-oohhh ik kom klaar, zo lekker jouw tongetje in mijn kutje, ooohhh jaahhh”, hijgt ze klaarkomend. Anne gaat zuchtend van genot op haar rug liggen naast nichtlief en ze beginnen te zoenen. Als ze stoppen met zoenen, zegt Anne,“dit hadden we veel eerder bij elkaar moeten doen, zo lekker aan een kutje likken, dat smaakje van jou, heerlijk, hè John”. Ik zit tussen hun benen en speel met hun teentjes. Nichtlief komt met haar voetje naar mijn gezicht, “likje, en dan Anne neuken, wil ik zien”. Geil lik ik haar teentjes en haar grote teen in mijn mond zuigend, kijk ik naar het kutje van Anne, “mag ik je neuken”, vraag ik. Anne brengt haar voetje ook naar mijn gezicht en zegt glimlachend, “mogen?, moeten”.

Ik kruip op mijn buik tussen haar heerlijke benen, “ik ga jouw kutje even lekker likken”, fluister ik. Anne trekt haar voeten naar zich toe en zet ze ver uit elkaar op bed, “Jaahh, lekker, lik me”, hijgt ze. Ik sabbel en zuig op haar schaamlippen en zie ze steeds wat verder open gaan. Ik zet mijn vingers in die lekkere plooitjes tussen haar bolle buitenste en krullige binnenste lipjes en trek ze wat uit elkaar. Haar roze vochtigheid vraagt om gelikt te worden en kijkend naar haar vochtige neukholletje ga ik met een stijf tongetje in haar opening, “oooohhh Suusje, ben zo blij met mijn lipjes nu, hij zuigt en sabbelt er op, lik mijn tietjes”, kreunt het schatje. Nichtlief buigt over Anne, likt haar stijve tepeltjes en komt dan met haar hoofd naar het kutje van haar vriendinnetje, “kan je haar ook zo’n lekker plaskutje geven, net als je bij mij deed?”. Ik geef haar een kusje, “weet ik niet, soms wel”, antwoord ik. “was zo’n lekker gevoel, probeer maar”.

Ik zuig de lipjes van Anne diep in mijn mond en hoor het schatje hijgen. Haar stijve clitje piept bijna een centimeter onder het dakje vandaan en ik zuig er hard op, “ooohhh”, hoor ik. Langzaam druk ik twee vingers in haar kutje, krom ze wat en wrijf over haar binnenste clitje, “oooe,,,oeee”, kreunt ze. Ik zuig en wrijf steeds iets meer tot ze neukstootjes tegen mijn mond begint te maken, “ooee..ooee. ooohh jaaaah, Suusje dit voelt zo lekker”. Nichtlief likt het naveltje van Anne, “als je denkt dat je een plasje moet doen, gewoon doen, dan kom je heel lekker klaar, als het begint te tintelen, zeggen hoor”. Anne beweegt heel heftig haar onderlijfje tegen mijn mond, “dat komt nu, bovenin mijn kutje, oohhh.oohhh, wat geil lekker, zuig hard op mijn dikke clit John, ooohh OMG wat een lekker gevoel in mijn kutje, ik kom klaar, heel nat klaar zo te voelen, oooohhh.ooohhhh. nuuuuuu, oohh, Jezus, oooeewww”, hijgt ze. Ik voel haar meisjesgeil in mijn mond lopen en als ik mijn mond weghaal van haar klaarkomende kutje en blijf wrijven in haar, spuit ze twee straaltjes helder vocht in mijn gezicht. Geil van verlangen haar te neuken geef ik haar kutje een zuigzoen, “neuken, oh Suus ik wil met hem neuken nu”, roept ze.

Nichtlief geeft haar een tongzoentje en zegt, “jaahh, ik wil zien hoe je hem in je krijgt, die mooie dikke lul”. Ik ga even op haar warme lekkere lijf liggen en tong even met haar. Haar hele zachte mond geeft aan hoe fijn ze het vindt, “neuk me John”, fluistert ze tegen mijn mond. Ik kom overeind, zet mijn armen in haar knieholtes en met gestrekte benen plaats ik mijn eikel tegen haar kutje. Nichtlief brengt haar gezicht naar onze onderlijven, “effe jou proeven”, zegt ze, pakt mijn leuter en laat haar mond over mijn eikel glijden. Met een glimlach van oor tot oor pakt ze me vast en zet mijn eikel tegen het kutje van haar vriendin. “Wacht even”, fluistert ze en pakt een hoofdkussen, “til dat lekkere kontje van je eens omhoog, schuif ik dit onder je, komt ie nog dieper in je”. Anne bijt op haar lip, “hij is wel groot en dik, dan heeft Bert maar een piemeltje”.

Ik druk alleen mijn eikel een paar keer in haar kutje tot ik zie dat haar lipjes niet meer mee naar binnen gaan maar mijn pik omhelzen. “komt ie hoor” mompel ik en laat mijn roede in een keer tot aan de wortel in haar zakken, “oooeeww”, hijgt ze, kijkend hoe ik in haar verdwijn. Als ik een paar keer in haar bewogen heb haal ik hem er helemaal uit en glimt mijn stijve van haar sapjes. Nichtlief pakt me bij de schacht en zegt, “even jouw kutje proeven”. Ze neemt me in haar mond om hem dan weer in het kutje van Anne te drukken, “lekker schatje, je smaakt heel lekker”. ik begin wat sneller en dieper in haar te neuken, “wat een kutje heb je, dat Bert daar iedere dag in mag, ooohh, je bent lekker, zo nat en glibberig”. Bij iedere stoot voel ik haar aalgladde kutje langs mijn lul glijden en wil ik zo diep mogelijk in haar komen, “oooh Suusje, word bijna net zo nat als jij toen, wat neukt ie lekker, wil ik ook op een filmpje voor thuis op zondagochtend.

Susanne schiet in de lach, “wacht maar, pak ik even jouw mobieltje. Ze staat op en naar haar goddelijke lijfje kijkend, denk ik ‘ooeew, daar wil ik straks ook nog in’. Als ze wegloopt en ik kom wat omhoog en zie de voetjes van Anne naast mijn hoofd. Ik pak haar voetje en sabbel op haar teentje terwijl ik haar met langzame diepe stoten blijf neuken. Ze kijkt me gelukzalig aan, “je neukt zo lekker, kom even lekker op me liggen rampetampen”. Ik laat haar benen los en laat me op haar zakken. Haar benen slaat ze stevig om me heen, “neem me schat, neuk je in me klaar, oh nee filmpje”, lacht ze. Susanne komt weer binnen en gaat naast Anne zitten tegen het hoofdeinde. “zo kan ik niet filmen, wel lekker hè zijn stotende lijf op je”, zegt ze. Ik kom weer overeind, pak de voeten van Anne en begin weer in haar te stoten. Nichtlief kijkt naar mijn natte lul en begint een videootje op te nemen, “lekker Annelief, wil je hem zien spuiten of zal ik filmen dat je zijn warme geil uit je kutje perst”. Anne hijgt bij iedere stoot die ik maak, “wil samen klaarkomen, deze warme dikke lul in me klaar laten komen, ooohh ik ben zo geil nu, oohhh”.

Ik voel mijn orgasme in mijn kloppende eikel aankomen, “je krijgt alles hoor schatje, ik spuit me in je leeg zo”, kreun ik bij iedere stoot die ik maak in haar nu drijfnatte kutje. Snel haal ik mijn lul uit haar en wrijf mijn eikel tegen haar hele stijve clit. Ze kijkt wat ik doe en hijgt, “ook weer zo geil, ik wil klaarkomen, ooohh…door….door…oohhhhh..jaahhhh ik koooom, ooohhh neuk me diep en hard nu”. Ik pers mijn bijna klaarkomende lul diep in haar lijfje en beweeg me heel snel op en neer tot ik brullend van geiligheid mijn geil in haar spuit, “ooohhh…oohh…lekker.ooohhh klaarkomen in jou”. Ik spuit een paar dikke stralen in haar schokkende lijfje en trek me langzaam uit haar klaargekomen kutje. Nichtlief bukt zich snel over haar onderlijf en likt in het kutje van Anne, “pers zijn papje eruit, ik wil het hebben”, geilt ze. Anne spant haar buikje aan en ik zie een golfje van mijn geil uit haar komen. Snel maak t Susanne er een opname van, gooit het mobieltje op bed en zuigt en likt alles uit het kutje van Anne.

Hijgend van mijn heftige orgasme ga ik op mijn rug naast Anne liggen en trek haar been over mijn natte lul. Nichtlief kust Anne en ik zie dat ze wat van mijn geil in het mondje van Anne laat druppelen, “lekker hè zijn warme geil, wil ik straks ook in mijn kutje hebben”. Ze komt aan de andere kant van me liggen en drukt haar tietjes tegen me aan, “we gaan je heel stijf voor mij maken, samen”. Ik trek de meiden naar me toe en geef ze afwisselend een kus op hun mond, “O lieverds, dit is zo lekker klaarkomen met jullie, die geile kutjes van jullie, zou er bijna gelovig van worden, ooeeewwhhh”. De meiden gaan op hun zij tegen me aan liggen en hun tietjes tegen mijn lijf voelend streel ik hun kontjes, “hoe wil je ons hebben sabbelen aan deze lekkere dikke?”, vraagt nichtlief. “lekker op jullie knietjes met jullie heerlijks naar me toe”, kreun ik geil. De meiden kruipen lachend zoals ik wil op hun knieen en kijkend naar die heerlijke kontjes en kutjes beginnen ze mijn lul te likken.

Dan de een dan de ander neemt mijn eikel in hun mond terwijl dan de ander over de schacht van mijn stijver wordende lul en ballen likt. Friemelend aan hun kutlipjes kijk ik vol genot hoe ze af en toe hun tongen tegen elkaar duwen en elkaar nat zoenen. Mijn leuter is op volle sterkte en Anne heeft me zo diep ze kan in haar mond en als ze me uit haar mond laat glijden en een dikke sliert speeksel op mijn lul laat vallen, trekt ze me lekker snel af, “nou stoppen hoor, ik wil hem in me voelen”, kreunt nichtlief. Anne gaat tegen het hoofdeind zitten in wrijft verhit over haar kutje, “zo nat word ik van dit alles, neuken jullie maar, ik wil dat filmpje nu in het echt zien”, hijgt ze, twee vingers in haar kutje duwend. Susanne gaat op haar rug liggen en ik kruip tussen haar benen. Als ze haar voeten naar zich toe trekt schuif ik mijn armen onder haar knieen en zeg, “pak hem maar en stop hem waar je hem het liefste hebt”.

Nichtlief pakt mijn lul met een big smile en wrijft mijn eikel tussen haar schaamlippen, “Hier wil ik hem”, zegt ze, de kop van mijn lul in haar kutje duwend. Ik pak haar voeten en lik haar voetzolen terwijl ik alleen met mijn eikel in haar zeiknatte kutje pomp. “oohh jaahh, eindelijk, zo lekker jouw lul in me”, kreunt ze. Anne zit hijgend haar vingers in haar kutje te soppen, “dieper John, ik wil jouw natte lul zien”, hijgt ze. Ik sla mijn armen om de heerlijke benen van mijn nicht en duw mijn keiharde lul diep in haar onderlijf, “kutje wat lekker ben je toch”, hijg ik, me een paar keer diep in en uit haar bewegend. “ik wil hem zien nu”, hijgt Anne. Ik kijk hoe ze zich lekker ligt te vingeren en haal mijn lul uit haar vriendinnetje, “jaahh, dit ja, oohh zo’n lekker gezicht jouw lul glimmend van haar kutgeil”, kreunt ze. “nou ik hoor, geil ding, ik wil hem op me hebben liggen, zijn stotende kont vasthouden”. Ik laat haar benen los, ga op mijn lief liggen en schuif mijn handen onder haar billen, “jaahhhh, neuk me lieverd, neuk…ehh… me..eehhh… diep”, kreunt ze hijgerig, met tegen stootjes mijn kont pakkend. Ik begraaf mijn gezicht in haar hals en stoot mijn lul diep in haar hunkerende kutje, “lekker kutje, ooohhh zo’n lekker kutje heb je”, hijg ik, een enorm orgasme onder in mijn eikel aan voelend.

“Jaahh?, vind je het nog steeds lekker in mijn kutje, ik jou wel, zo gemist die lekkere dikke lul van jou”. Haar natte warme kutje om mijn lul en haar woorden zijn genoeg om met een “Jaahh…jaahh…jaaah oooeww”, dikke stralen van mijn witte geil in haar te spuiten. Met een grom trek ik mijn nog harde lul uit haar kutje en wrijf mijn eikel tegen haar clitje, “ooohhh, je maakt me klaar, oohhh klaarkomen, oohhh zooo geil”, hijgt nicht lief me hard in mijn kont knijpend. Vol genot van het heerlijke ding onder me, druk ik mijn nog wat klaarkomende lul in haar. “Oohh schatje, zo’n lekker kutje, wil er niet meer uit”, kreun ik, langzaam mijn wat slappper wordende lul in en uit haar drijfnatte kutje bewegend tot ik slap uit haar heerlijke lijfje glijd. Nog wat spastisch van dit lekkere klaarkomen ga ik naast haar liggen en kruipt Anne over me heen en likt mijn slappe joris, “je hebt zo’n mooie dikke lul, wordt thuis echt behelpen”, zucht ze, naast me komen liggend.

Ik knuffel ze beide en sta op, “kom meiden, gaan we wat te eten bestellen en wat drinken, jullie hebben me uitgedroogd”. Lacherig staan de meiden ook op en trekken t-shirts van mij aan die uit de was waren gekomen. Ik loop naar beneden en schenk wat voor ons in. Als de meiden naar beneden komen kijk ik naar hun onderliven die onder mijn t-shirts uitkomen. Mijn lul vindt dit ook een leuk gezicht en roert zich een beetje. We gaan op de bank zitten en de meisjes spelen wat met mijn piemel terwijl ik hun kutjes beroer, “jullie mogen ieder weekend wel komen hoor, twee van die lekkere kutjes om mijn lul, oohhh, klaarkomen in jullie, ooeeww, zo lekker”, zeg ik. De meisjes geven me een kusje en Anne zegt, “je neukt zo geil, nooit zo lekker geneukt met Bertje, niet tegen hem zeggen hè Suus?”. Ze moeten lachen en gaan tussen mijn benen op de grond zitten, “even kroelen met dit lekkers”, zegt Suus, en ze beginnen mijn neuker te likken. Ik kijk wat ze bij me doen en zeg, “we kunnen niet met z’n drieen in mijn bed, dus hoe doen we dat?”.

Anne trekt me af en lacht naar Suus, “doe jij maar, door jou ben ik lekker geneukt door deze mooie piemel”, me even in haar mond nemend. We staan op en nichtlief en ik gaan naar mijn slaapkamer en Anne naar de logeerkamer. De meiden zoenen even met elkaar en ik zie dat ze hun handen op elkaars kontje leggen, lekker aan mijn lul trekkend kijk ik dit geils aan en gaan nichtlief en ik in bed liggen. Nichtlief ligt op haar rug en zegt, “neuk me ff lief, diep en langzaam. Ik ga op haar liggen en voel haar benen om me heen, “vind je lekker hè, mijn benen wijd voor je en om je heen”, fluistert ze. Ik ben zo stijf dat ik zonder mijn hand te gebruiken mijn lul in haar glibberige kutje druk, “ooohh, wat heb je toch een lekker kutje schat”, hijg ik, en me langzaam met diepe stoten in haar genotstunneltje beweeg. Ze slaat haar benen hoog om me heen en legt haar armen boven haar hoofd.

“Deze ook nog?”, vraagt ze. Ik begraaf mijn mond in haar oksel en pomp mijn neuklat met langzame stoten diep in haar drijfnatte gleufje. “ooohhh, lieverd ooohh je neukt zoooo lekker, jouw dikke piemel in me, oooh, geef me je eikeltje even, ik voel een heel lekker orgasme aan komen”. ik trek met moeite mijn lul uit haar neukholletje en wrijf mijn eikel tegen haar stijve clitje, “daar ja, maak me klaar, oooohh klaarkomen, zoooo geil”, kreunt ze. Ik voel haar heftig tegen me aan stoten en voel dat ze klaarkomt. “jaahh, jaahh daar komt het ,ooohhhh schat”, roept ze schokkend klaarkomend. Ik pers mijn lul weer in haar klaargekomen kutje en jaag mijn eigen orgasme naar een hoogtepunt, “hier, hier, hier ooohhh wat lekker”, hijg ik, mijn witte zalfje diep in haar spuitend. Hijgerig rol ik van haar af en kruipt ze tegen me aan. “lekker met een volgespoten kutje slapen”, fluistert ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12854 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie