BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De redding van ons huwelijk 5

Susan en ik zijn bezig ons huwelijk te redden. We maken voorzichtig stapjes vooruit en we zijn tot nu toe beiden tevreden hoe het verloopt. Ik voel me prettig om onderdanig te zijn aan Susan vooral als ik het genot zie op haar gezicht als ze met donkere mannen vrijt. Ik wil zelfs heel ver gaan. Ook Susan verlegt haar grenzen. Ze heeft zelfs met Esther seks gehad, toen Esther haar vertelde dat zwarte mannen het lekker vinden om vrouwen met elkaar te zien vrijen. Onze dochter is bevallen van een mooi meisje, ik ben wel geschrokken van mezelf als ik seksuele gevoelens ervaar bij mijn eigen dochter. Ook haar wil ik seks zien hebben en zelfs zal ik haar, uh dat durf ik niet te zeggen. Het is zo illegaal.

Op een ochtend roept Susan me dwingend, ze heeft een shirtje met een diepe halsuitsnijding aan en een heel kort rokje en schoenen met stiletto hakken. De laatste tijd loopt ze alleen maar op hoge hakken, dat is wel anders geweest. Zij beveelt me om de auto te halen en dat we naar de stad gaan.
Daar aangekomen begrijp ik al snel waar we naar toe gaan.
We gaan binnen bij de tattooshop waar de man ons lachend begroet en tegen mij zegt, “Ik zei het toch al dat zij terug zou komen.’” Ik weet niet waar ik moet kijken maar Susan stuurt me weg, “Rudy wil dat het een verrassing voor je is. Je mag straks betalen als je terugkomt. Ik stuur wel een appje als ik klaar ben.” Wat verslagen verlaat ik de zaak en ga wat drinken in een café.

Ik moet lang wachten voordat ik een appje krijg van Susan. Eindelijk komt het binnen. Ik spoed me naar de tattooshop. Daar zitten Susan en de man gezellig te praten. Als Susan zich naar mij toedraait, is de schoppen met een felrode Q erin duidelijk te zien bij het begin van haar linkerborst. Ze gaat verleidelijk met haar rechterbeen op en neer en ook daar prijkt een schoppen met een felrode Q erin. Ze zegt of ik de andere twee tattoos ook wil zien. Ik moet even slikken, en denk twee andere? Susan gaat staan en tilt haar rokje op, boven haar kale schaamheuvel staat, “Hoer van Rudy”, dan draait ze zich om en boven haar kont staat dezelfde tekst. Gek genoeg vind ik het opwindend dat ze eindelijk het merkteken van haar zwarte geliefde draagt.
Susan fluistert in mijn oor, “Ik heb geprobeerd korting te krijgen maar dit keer was hij onvermurwbaar, Ik heb alles geprobeerd.” Het valt mij op dat Susan de nadruk legt op alles. Voor mij is het duidelijk dat ze in al haar gaatjes is geneukt.
Het is een fors bedrag wat ik moet betalen. Susan is trots op haar tattoos.

Thuisgekomen zegt ze gebiedend dat ik haar moet likken. Een deel van het zaad is opgedroogd maar er druipt nog wat uit haar openstaande kut. Tijdens het likken van Susan appt ze met Rudy, plotseling zegt ze, “Maak eens een foto van mijn kut, cuckie zodat mijn echte man kan zien hoe het eruit ziet.” Ik doe wat me opgedragen is door mijn hete vrouw, ze ziet er dan ook stralend uit. Dan commandeert ze dat ik ook een foto van haar tieten en enkel moet maken. Rudy is tevreden als hij zijn merkteken op de venusheuvel en net boven haar kont van mijn vrouw ziet staan en ook ingenomen met de beide schoppen met de rode Q erin. Ik zal het eerlijk bekennen ik geniet ervan hoe ze me op dit moment behandeld, zo heerlijk dominant dat ik haar niets kan weigeren.

Er gaan wat dagen voorbij als Susan besluit dat we naar Edgar en Lisa gaan. Ik merk op dat de laatste dagen Susan wat afwezig en stilletjes is. Ik heb de laatste tijd weinig in te brengen. Ik geloof dat Susan steeds meer went aan haar dominante rol over mij. Ik laat me graag leiden door haar. Sinds het voorval dat we onze dochter met Edgar op de eettafel hebben zien neuken gaan we achterlangs.

Edgar heeft bezoek, een naakte vrouw is hem in de stoel aan het pijpen. Ik kan niet zien wie het is. Ik kan wel zien dat ze al behoorlijk geneukt is door Edgar want het zaad druipt op de vloer. Edgar ziet ons en zegt, “Even stoppen, sletje, ik wil mijn schoonmoeder begroeten.” Als de vrouw stop zie ik dat het Esther is. Ergens in een hoekje zit Niels naakt met zijn peniskooi om. Ik zwaai wat opgelaten naar hem.
Gretig loopt Susan naar Edgar en een wel heel innige begroeting volgt. Dit is geen begroeting tussen schoonmoeder en schoonzoon, dit is pure seks, ze tongzoenen langdurig. Dan gaat Susan naar Esther en eenzelfde begroeting volgt. Mijn piemeltje steigert in mijn broek. Ik zie hoe Susan gretig en hongerig kijkt naar de lul van Edgar. Die grinnikt als hij haar tattoos ziet, “Mijn schoonmoeder wil alleen maar zwarte mannen, heel goed.” Hij kijkt naar mij en beveelt dat ik Esther moet schoon likken, terwijl hij zich met Susan gaat bezig houden. Niels fluistert naar me, “Zuig haar goed uit, Stefan, Esther is vruchtbaar.” Ik zet mijn mond op Esthers kut en begin haar te zuigen en te likken. Niels kijkt wat beteuterd.

Edgar draagt met gebiedende stem Susan op zich uit te kleden. Ik zie Susan even twijfelen maar het verlangen naar een donkere lul is te groot. Susan kan geen weerstand bieden aan haar schoonzoon. Haar jurkje valt op de grond. Met een schuin oog houd ik Edgar en Susan in de gaten terwijl ik de kreunende Esther lik. Edgar heeft haar tattoo gezien en nog meer, bemerk ik als hij zegt, “Mijn schoonmoeder is de hoer van Rudy. Hij heeft zijn werk goed gedaan door gelijk een zwarte baby in je buik te planten.” Nu reageer ik door hard op te zeggen een simpel, wat. Ik krijg gelijk reactie van Edgar dat ik nog steeds Susan niet goed bekijk. Hij wijst me op haar donkergekleurde tepelhoven, haar dikkere tepels. Susan staat met een rood hoofd als Edgar haar weer aandacht geeft. Esther duwt me met kracht weer op haar kut, “Blijf likken, onnodige cuck, alleen een zwarte lul kan Susan en mij bevredigen. Edgar zegt tegen Susan dat ze haar diepste verlangen moet volgen.

Dat doet ze, naakt loopt ze op Edgar af en pakt zijn harde lul. Ze gaat op zijn schoot zitten en geleidt zijn lul in haar kut. Esther dwingt me om nu te kijken, ze houdt mijn hoofd vast en fluistert in mijn oor. “Zo vernederend voor jou, dat je vrouw zwanger is van een zwarte baby. Wees gerust binnenkort ben je niet alleen.”
Susan neemt Edgars lul helemaal in zich. Esther en ik kijken gespannen toe. Esther geeft Susan een tongzoen en speelt met Susans tepels. Ik zie alleen maar hoe Susan haar schoonzon intens neukt, zonder aarzeling. Ze kreunt zacht als zijn lul diep en in haar kut gaat en zij hen er weer bijna uit laat gaan, Susan geniet ervan. Ik voel mijn piemeltje weer steigeren in mijn broek. Dan kijkt Susan naar mij, “Kijk maar goed hoe ik mijn zwarte schoonzoon neuk met zijn dikke grote zwarte paal. Jij kunt mij niet bevredigen, ik heb zelfs mijn schoonzoons donkere lul nodig om mij te laten bevredigen. Ik ben zwanger, niet van jou maar van een mooie zwarte man, nutteloos lulletje.” Susan vernedert mij met anderen erbij. Ik kom klaar door hoe ze mij vernedert terwijl ze haar schoonzoon neukt. Ik raak niet eens mijn piemeltje aan. Ik krimp ineen door haar woorden.

Susan gaat verder met het neuken van haar schoonzoon en wordt nu opgezweept door Esther Steeds sneller wipt zij op zijn grote dikke lul en kreunt nu luid terwijl Esther aan Susans tepel zuigt. Susan kijkt naar Edgar, “Neuk je sletterige schoonmoeder, spuit je zaad lekker diep in mijn hete, natte kut. Ik wil het diep in mij voelen” Edgar grijpt haar stevig bij haar heupen en duwt hierdoor zijn lul diep in haar en leegt zijn ballen in haar.
Edgar wijst naar Niels, “Lik die blanke hoer schoon.” Ik voel een steek van jaloezie als Niels zijn tong steekt in de kut van mijn vrouw. Die nog na ligt te genieten van haar orgasme.

Plots komt Lisa binnen, en is weer sletterig gekleed. Lisa bekijkt op haar gemak alles eens, ze kijkt even naar Edgar en vraagt dan, “Heb je mams geneukt, lieverd?” Edgar knikt bevestigend, Lisa ziet dan mijn natte plek in mijn broek, “Pap, dat kan echt niet, mams moet je echt meer controleren. Ma heb je het gezien wat papa heeft gedaan. Dat kun je niet meer toelaten.” Ik krimp ineen, ik ben bang dat ik niet ver meer van een peniskooi zit. Dommelig kijkt Susan op, “Wij hebben het er nog over liefje, maar niet nu.” Ik ben wel benieuwd waar Lisa steeds naar toe is en heb het vermoeden dat dit voor opgezet is

Op weg naar huis vertel ik Susan mijn gevoelens maar ook mijn angst voor de peniskooi. Ik ben wat verbaasd door haar dominante antwoord, “Jij zet mij voor schut voor anderen dat tolereer ik niet langer. Mijn besluit staat vast, lieverd. Ik laat je nog weten wanneer en er is geen discussie over mogelijk.” Ik antwoord onderdanig dat ik me erbij neerleg.

Een paar dagen gaan voorbij en nog steeds heb ik nog geen peniskooi. Bij Susan wordt langzaam zichtbaar dat ze zwanger is. Tenminste ik zie het nu pas, Edgar was scherper en zag het veel eerder dan ik. Eigenlijk vind ik het wel spannend nu Susan zwanger is ook al is het van een donkere man. Ook nu ze zich steeds meer overheersend naar mij begin te gedragen. Nog even en ze heeft me volledig onder controle. Susan begint ook meer en meer te verlangen naar donkere mannen. Eerst was het alleen Rudy maar ze heeft Edgar nu ook geneukt. Ik ben benieuwd of er meer zullen volgen.

Voor het eerst zijn Susan en ik uitgenodigd om bij Rudy op bezoek te komen. Ik heb het vermoeden dat Susan hier achter zit. De laatste tijd krijgt ze steeds meer zin in een donkere man. Als we op weg zijn naar Rudy ziet Susan er ontzettend hoerig uit met een doorschijnende witte bloes en een kort rokje en geen slipje. Ik voel me opgelaten om zo gekleed met haar over straat te gaan maar Susan lijkt er geen moeite mee te hebben. Ik heb het idee dat Susan deze afspraak zelf opgezet heeft.

Wij komen aan bij de flat van Rudy en gaan met de lift omhoog, een wat oudere man stapt ook in hij moet wat etages lager zijn maar gedurende de tijd dat hij in de lift staat heeft hij alleen oog voor Susan. Hij staart naar haar lichaam en likt verlekkerd zijn lippen.

Het appartement van Rudy is gezellig ingericht, Susan kijkt haar ogen uit en loopt naar het balkon. Hoewel het al avond is kun je ver kijken. Ik voel me meer ongemakkelijk. Rudy volgt Susan en gaat achter haar staan en doet haar bloes uit en stroopt haar rokje omhoog. Ik kijk met open ogen, hij zal haar toch niet. Ik zie het goed, hij neukt haar terwijl ze op het balkon staat, haar vette tieten bloot. Dit heb ik niet verwacht dat Susan dit zou toelaten, voor iedereen zijn haar tieten zichtbaar. Rudy fluistert wat in haar oor. Susan gaat nog dichterbij de balustrade staan. Ze gaat voor haar nu een grens over door zo in het openbaar te neuken met Rudy.

Plots kijkt Susan opzij en ik hoor een andere stem. Ik probeer ingespannen te luisteren. Ik hoor dat een man zegt dat het er aantrekkelijk uitziet. Rudy stoot diep in Susan die een luide kreun geeft. De man zegt bewonderend dat Susan lef heeft om zich te laten neuken op het balkon terwijl hij toekijkt. Susan kleurt rood en zegt wat weifelend en kreunend ja. Rudy fluistert in Susans oor. Ik hoor Susan zeggen, dat de onbekende dan ook naar Rudy moet komen. Ik krijg de opdracht van Rudy om de deur open te maken van zijn flat. Ik hoor Susan luid klaarkomen als ik naar de deur loop. Voor de deur staat een andere donkere man die dus de buurman van Rudy is. Het zal toch niet zo zijn dat Susan voor het eerst met twee donkere mannen gaat neuken. Mijn piemeltje steigert in mijn broek.

De man begroet Rudy die ook hem begroet. De andere donkere man bekijkt Susan en knikt goedkeurend terwijl Rudy het rokje van Susan laat vallen op de vloer. Naakt staat Susan nu tussen beide donkere mannen. Steve zoals de buurman van Rudy blijkt te heten zegt nadat hij Susan helemaal heeft bekeken. “Dat is dus je blanke zwangere hoer, daar zullen we dan dus gebruik van maken. Wij weten wel wat we met blanke hoeren doen.” Hij legt zijn hand op Susans schouder en duwt haar op haar knieën. Gretig zegt Susan, “ja ik ben jullie blanke hoer doe alles met mij wat je wilt.” Steve lacht en zegt, “Reken maar.” En maakt zijn broek open, een grote slappe lul komt tevoorschijn. Susan neemt zijn dikke grote slappe lul in haar hand en begint beide mannen af te trekken. Al gauw zit afwisselend de twee lullen in haar mond. Ik haal mijn piemeltje uit mijn broek en begin me af te trekken op dit geweldige gezicht. Ik zie zaad druipen uit de kut van Susan. Het liefst zou ik nu onder haar liggen en haar kut uitslurpen.

Susan maakt beide mannen keihard, fier staan hun lullen rechtop. De mannen nemen Susan mee naar de slaapkamer, ik volg ze. Steve duwt Susan op haar rug met haar benen wijd op het bed. Susan spreid haar benen heel gewillig. Steve slaat met zijn pik op haar kut en Susan zegt smekend, “Neuk me, steek die mooie donkere lul in mijn natte blanke kut. Ik wil je diep voelen. Ik ben zo geil.” Als antwoord schuift Rudy zijn lul in haar mond. Susan wordt letterlijk en figuurlijk haar mond gesnoerd. Steve zegt, “Wij bepalen wat we met je doen, blanke hoer. Wij gebruiken je zoals wij dat willen.” Hij geeft een paar rake klappen op haar tieten. Susan kan nu alleen kreunen en dat doet ze. Haar kut parelt van haar vocht. Ik weet dat ze deze behandeling heerlijk vindt. Zij wil een witte hoer zijn voor de beide donkere mannen.

Dan schuift Steve zijn lul helemaal in Susans kut. Kreunend en zuigend aan de lul van Rudy. Het genot spat van haar gezicht. Susan vindt het heerlijk om door de twee mannen gebruikt te worden. Dan gaat Rudy op zijn rug liggen en Steve manoeuvreert Susan op hem. Het is Susan die Rudy’s lul in haar kont stopt. Steve grinnikt en zegt tegen Rudy, “Het is een echte blanke hoer, wat een geil wijf heb je opgedaan.” Dan stoot hij diep in haar kut. Ik hoor Susan kreunen en zacht zeggen neuk deze witte hoer. Dat doen ze dan ook Susan wordt grof geneukt door ze. Ik zie hoe ze verschillende malen klaar komt. Ik ben ook gekomen, op het moment dat Susan gesandwitched wordt kan ik het niet meer houden en spuit mijn kwakkie op de vloer.

Susan ligt na te genieten op bed, ik kan recht in haar openstaande kut kijken en haar kont is een gapend gat. De donkere mannen liggen naast haar en strelen haar mooie lichaam. Als Susan wat bijgekomen is van haar orgasmen merkt ze op wat ik heb gedaan. Ze zucht diep, “Nee, hé, niet weer. Kun jij je dan nooit beheersen. Nu is het genoeg.” Zij staat op en loopt naar haar tas, ik bibber om haar reactie en dan zie ik het ook in haar hand, een peniskooi. Ze loopt op me af en hurkt voor zodat ik recht in haar openstaande kut kijk. Ik voel een ring om mijn ballen gaan en Susan is hardhandig. Ik krimp ineen van de pijn en dan zit mijn piemeltje plots in een peniskooi. Susan doet het zelfs op slot. Ik sputter nog wat tegen maar Susan is heel vastberaden. Ik hoor het gelach van de mannen nog in mijn oren. Het is zo vernederend dat ik de flat wel uit wil rennen. Susan wenkt de mannen en laat hun pikken vlak voor mijn neus zien. “Kijk lam lulletje dit is echt gereedschap voor een vrouw. Niet zo’n klein pikkie als wat jij hebt. Hier word ik door bevredigt zoals jij steeds kan bekijken. Zie je hoe vaak ik klaar kom. Bij jou speelde ik mijn climax maar jij hebt mij nooit klaar kunnen maken. Deze zwarte mannen wel. Jouw lulletje zal voortaan in een kooi zitten. Jouw leven bestaat voortaan uit kijken zelfs bij je dochter die ook het ware genot heeft gevonden bij een zwarte man. ”

Om eerlijk te zijn windt mij dat wel op om ook Lisa te zien neuken met zwarte mannen misschien kom ik erachter waar ze altijd naar toe gaat als ze niet bij Edgar is. Ik wil mijn dochter zien neuken met andere zwarte mannen, Susan heeft het goed aangevoeld, Ik wil Lisa zien, mijn gedachten gaan nog verder zelfs.

De volgende dag vraag ik aan Susan of ze nu de peniskooi wil verwijderen. Ik krijg een keihard nee te horen. Ik merk dat ik smekend vraag of ze dat nu wil doen. Ik kom ook met het argument dat Esther regelmatig bij Niels de peniskooi verwijderd. Op een ijskoude toon zegt ze, “Dan heb je pech bij jou is de peniskooi permanent, eens in de paar dagen mag je dat nutteloze ding wassen maar dan gaat hij gelijk weer om.” Bijna gelijktijdig dat ze dat zegt knijpt ze hard in mijn ballen. Ik gil het uit van pijn.

Toch bewonder ik Susan, ze is volledig dominant aan mij geworden, zoals ik verteld heb tegen haar dat ik dat wilde. Ik ben nu volkomen onderdanig aan haar. Ik besluit om met Niels weer af te spreken om onze ervaringen te delen. We treffen elkaar weer in het café.

Niels kijkt wat bedrukt dus vraag ik hem wat er is. Hij laat een diepe zucht en begin te vertellen. “Toen Esther en ik trouwde kwamen we er na een tijd achter dat ik onvruchtbaar ben. Daar ging onze kinderwens. Waarschijnlijk zijn we toen langzaam naar onze cuckoldrelatie gegroeid. Een paar dagen geleden vertelde Esther mij dat ze zwanger is en dat het vrijwel zeker een zwarte baby is. Ze voegde eraan toe dat dit niet de laatste zou zijn. Ik ben bang dat ze nu wil gaan scheiden.” Ik schud mijn hoofd en zeg dat ik dat niet geloof. Onze vrouwen vinden het maar wat opwindend dat wij toekijken. Daar zit voor hun ook een deel van de opwinding in, anders waren ze wel gelijk gaan scheiden. Bij mij is het zo dat dit de redding van ons huwelijk is. Susan vindt het maar wat opwindend dat ik toekijk. Ik weet zeker dat dat bij Esther ook zo is. Ik mag nu zelfs bij Lisa kijken mijn dochter. Het gezicht van Niels begint wat op te klaren en vraagt hoe het mij vergaan is. Ik vertel dat ik nu een permanente peniskooi heb. Hij knikt enthousiast en vertelt dat hij dat waarschijnlijk ook gaat vragen aan Esther om te laten zien dat hij volledig toegewijd is aan Esther. Het lijkt mij een goed idee. Beiden komen we wel tot de conclusie dat de vrouwen ook hun grenzen aan het verkennen zijn. Ik vertel over Susan en de twee donkere mannen die ze geneukt heeft. Niels denkt dat zwanger worden voor Esther ook een grens was maar dat ze daar nu volledig overheen is. Ik vertel ook dat ik mijn dochter mag bekijken als zij seks heeft als ze niet bij Edgar is. Lisa heeft geen cuckold relatie met Edgar dus ik ben nieuwsgierig wat ze doet als ze bij hem weg is. Ik weet dat ze dan ook heel hoerig gekleed is.
We nemen afscheid en beloven dat we contact zullen blijven houden.

Er gaan een paar dagen voorbij als de buurvrouw Laura op bezoek komt bij ons.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Riddler

Ik ben een wat oudere man die het leuk vindt om te schrijven. Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier beleefd aan het lezen als ik aan het schrijven.

Dit verhaal is 13425 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De redding van ons huwelijk 5”

    • Ik denk dat er geen vervolg op komt. Riddler schrijft goede en geile cuckold verhalen, maar vaak eindigt een serie in een keer zonder dat het de serie is afgerond, dat is een beetje jammer. Dan moeten we er zelf maar een eind aan fantaseren😋

Plaats een reactie