BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Inga en Marc, een goed begin van de vakantie

Marc en Inga houden ervan in hun drukke leventje af en toe een moment in te plannen om even tot rust te komen. Liefst doen ze dat in een andere, zonnige omgeving. Deze keer had Inga geopperd om een korte vakantie te boeken. Vroeg in het seizoen hadden ze uiteindelijk gekozen voor een bezoek aan de Canarische eilanden. Qua temperatuur in die tijd van het jaar misschien niet de beste bestemming maar voor een korte vakantie vlieg je niet de halve wereld over. Een bezoek aan een mooie stad vinden ze beide ook aantrekkelijk toch hadden ze voor nu besloten dat de focus zou liggen op RUST. Lekker niets doen, een terrasje, lekker eten, wandelen, lezen en genieten van het niets moet en vooral aandacht voor elkaar.

Na een voorspoedige reis konden ze het hotel bewonderen. Het inchecken ging vlot door het vriendelijke personeel aan de gezellig ingerichte lobby. De kamer was ondanks het nog vroege tijdstip schijnbaar al klaar. Een aantrekkelijke, goed Engelssprekende, jonge, blonde vrouw begeleide hun naar de kamer en vertelde daar wat de bijzonderheden en wetenswaardigheden waren. Toen de vrouw weer wegging, was de schitterende accommodatie gelijk HET gespreksonderwerp. De kamer was lekker groot en bovendien gezellig ingericht met een zitje voorzien van een bank, 2 stoelen en een tafeltje. Het bed leek comfortabel en van dezelfde breedte als thuis gewend. Tegenover het bed een flinke TV die vanuit het zitje en vanuit het bed goed te bekijken was. Door de schuifdeuren konden ze naar het terras met eigen privé zwembadje. Een snelle controle leerde dat het water verwarmd was. Vanuit dat eigen zwembadje was er een verbinding naar het grote bad via een smalle doorgang. Door de beplanting rondom bleef het eigen zwembadje voor het grootste deel aan het oog onttrokken voor andere zwembadgasten.

De rest van die eerste dag werd besteed aan het ontdekken van alle mogelijkheden van het hotel en het verkennen van de directe omgeving. Toch wat vermoeid van de reis besloten ze het diner vroeg in het hotel te gebruiken. Daarna maakten ze nog een korte wandeling in de tuin en rondom het zwembad. De zwembadbar was geopend dus daar dronken ze eerst een espresso. De espresso werd gevolgd door een wijntje en aansluitend gingen ze naar hun kamer. De vriendelijke barman had nog wat tips voor terrasjes gegeven en verteld dat het weer de komende dagen best goed zou zijn voor de tijd van het jaar.

Op hun kamer vielen ze op het inderdaad comfortabele bed. Ze bedachten dat het nog best vroeg was om te gaan slapen en schakelden de TV aan. Na wat zappen bleek daar niets interessants te zien dus werd er een boek gepakt. Marc dacht dat lezen in het eigen zwembad ook wel lekker zou zijn. Hij ging kijken of er licht was bij het zwembadje omdat het al te donker was om zonder licht te kunnen lezen. Bij het zwembad stond inderdaad een lamp op een kleine verhoging die gemakkelijk, ook vanuit het zwembad, te bedienen was. Hij liep weer naar binnen en vertelde Inga inderdaad te gaan proberen of lezen in het zwembad prettig zou zijn. Inga lag eigenlijk wel lekker en twijfelde. Ze zag dat Marc begon zich uit te kleden, een boek pakte en aanstalten maakte om de kamer uit te lopen. “Loop je naakt naar het zwembad” vroeg ze? “Is er bij de buren of de etages hierboven niemand die je kan zien?” “Het is te donker om mij goed te kunnen zien en ik maak het licht pas aan als ik in het zwembad ben” antwoorde Marc. Inga besloot om dan maar mee te gaan, kleedde zich snel uit, griste haar boek mee en samen liepen ze naar buiten.

In het zwembadje was een soort van bankje waar zij plaatsnamen. Marc maakte het licht aan en ze begonnen beide aan hun boek. Het licht bleek toch niet sterk genoeg om echt makkelijk te lezen maar het ging net. Na enkele bladzijden ging het grootste deel van het licht rondom het grote zwembad achter hen ineens uit. Tegelijkertijd ging er bij alle hotelkamers aan de buitenzijde verlichting aan. Het hotel was nu prachtig verlicht en het lezen werd ineens gemakkelijker. Toch besloten ze even later naar binnen te gaan. Op dat moment realiseerden ze zich een aantal dingen. 1. Schuin boven hun kamer stond een ouder stel, hangend tegen de balkonreling aandachtig de omgeving te bekijken. 2. Hun eigen terras was door de centraal bediende verlichting nu ineens helder verlicht en lag in het zicht van het ouder stel. 3. Ze hadden er beide niet aan gedacht om een handdoek mee te nemen. Na kort overleg besloten ze te doen of alles zo gepland was, stapten uit het zwembad en liepen naakt door de schuifdeur naar binnen. Marc liep snel door naar de badkamer en kwam zichzelf al afdrogend, terug met handdoeken. In de deuropening droogden ze zich af. Marc was als eerste droog en hielp Inga vanaf dat moment door achter haar te gaan staan en vanaf daar haar borsten te drogen. Natuurlijk “moest” hij daarvoor lekker tegen haar billen gaan staan.

Terwijl hij bezig was draaide Inga zich om, drukte zich tegen hem aan en bedankte hem lachend met een kus voor de hulp. “Je bent nog wel een stukje vergeten” zei ze naar beneden wijzend. Marc ging op zijn knieën en controleerde waar het nog niet droog genoeg was. Zijn oog viel op de pleister die Inga vlak naast haar kutje had. Een paar dagen geleden had ze zich schijnbaar gesneden bij het netjes kaal maken van haar kutje. “Zit die pleister er nog steeds, dat zal nu toch wel genezen zijn”. Inga antwoorde “haal maar weg dan” In een ruk trok Marc de pleister weg en zag toen een kleine tatoeage in de vorm van een hartje met zijn voorletter M. Verbaasd keek hij naar Inga want beide waren zij eigenlijk geen liefhebber van tatoeages. Inga reageerde op zijn vragende blik en herinnerde hem dat hij jaren geleden wel eens had gezegd “als je een tatoeages zou willen zetten dan moet hij klein zijn en dicht bij je kut. Een tatoeage die duidelijk speciaal voor mij bedoeld is en makkelijk te verbergen voor anderen. Spannend want dan moet je je toch blootgeven aan de tatoeëerder die dan ook van dichtbij je kutje kan zien en je er vlakbij aanraakt. Dat ga je dus ook nooit doen want dat durf je niet”. Inga had er schijnbaar de afgelopen jaren vaker aan gedacht om het als verrassing toch te doen maar had het telkens weer uitgesteld. Ze wist natuurlijk dat ze eigenlijk te laf was om door te zetten maar hield zichzelf voor de gek met allerlei argumenten waarom het op dat moment niet uitkwam.

Marc had gewoon gelijk, ze durfde niet totdat een goede vriendin van Inga vertelde over haar tatoeage. Zij had 2 weken geleden, als ode aan haar moeder, aan de binnenkant van haar pols een kleine herinnering laten tatoeëren bij een jonge kunstenaar. De kunstenaar was recent begonnen met tatoeëren en de vriendin was een van zijn eerste klanten. Ze was vol lof over de man die uitermate vriendelijk en geduldig geholpen had bij het uitzoeken van de juiste afbeelding. Het resultaat zag er ook nog eens prachtig uit. Inga had direct, voor ze zich weer kon bedenken, een afspraak gemaakt. Op haar vrije dag net voor de vakantie was ze naar de man in een naburig stadje gereden en was de tatoeage gezet. Inga wilde Marc tijdens de vakantie verrassen en had daarom de afbeelding onder een pleister verborgen en het verhaal opgehangen over het snijden bij het scheren. Terwijl ze in bed gingen liggen wilde Marc alles weten over hoe het gegaan was. “Hoever had ze zich bloot moeten geven, had het lang geduurd, had de man haar kutje goed kunnen zien, had hij ook haar kutje aangeraakt, had ze het spannend gevonden, was het pijnlijk, was ze er opgewonden van geworden”. Hij bleef vragen herhalen tot Inga het hele verhaal had verteld. Ze had zich die ochtend na het vertrek van Marc, onder de douche, helemaal gladgeschoren. Na het douchen een mooi roodkanten lingeriesetje met haar kleinste string aangetrokken. Haar gedachte was dat die kleine string niet in de weg zou zitten en misschien wel aan kon blijven tijdens het zetten van de tatoeage. Een rok en trui had ze uitgezocht omdat een rok wel handig leek, die kon ze makkelijk omhoogschuiven. Vanwege de temperatuur was een panty wel wenselijk maar niet handig dus had ze gekozen voor “stay-up” kousen.

Aangekomen op de plaats van bestemming bleek het inderdaad een jonge, vriendelijk en geduldige man. Hij had snel door dat Inga nerveus was en had haar tijdens een kopje thee eerst gerustgesteld voor hij (Beau) haar meenam naar de tatoeageruimte. Inga had ondertussen al een eigen tekening van de gewenste afbeelding laten zien. Beau had de afbeelding nog iets aangepast waardoor hij nog mooier werd en Inga was helemaal gerust geweest op een mooi resultaat. In de betreffende ruimte had ze haar rok omhooggeschoven en was gaan liggen. Beau had haar gevraagd de rok helemaal uit te doen en bij voorkeur ook de string. Als ze het prettiger vond, kon ze de string wel half aanhouden en haar intieme delen bedekken. Weer terug liggend bleek al snel dat de string voor haar kutje vasthouden geen doen was. Beau had meer ruimte nodig en zijn linkerhand drukte steeds tegen de hand van Inga. Nadat ze het vasthouden had opgegeven schoof door de bewegingen van Beau het stringetje ook steeds meer opzij. Haar kutje lag al snel letterlijk open en bloot voor hem zichtbaar. Zijn linkerhand kwam ook regelmatig in aanraking met haar kut. Door de spanning had ze weinig gemerkt van pijn maar gevoelig was het zeker wel geweest. Het laatste deel van de behandeling had Beau’s linkerhand bijna constant op haar kutje gelegen. Toen Beau klaar was had hij haar een spiegel gegeven om het resultaat te bekijken. Inga was direct enthousiast geweest maar zag ook dat haar kutlippen gezwollen waren en er vochtig uitzagen. Zou Beau dat ook opgemerkt hebben had ze zich nog afgevraagd.

Beau was zelf ook erg tevreden en had gevraagd of hij een foto van de tatoeage mocht maken. “Wil je dan eerst je string weer goed aandoen” had hij gezegd maar tot haar eigen verbazing had Inga gereageerd met “O, zo kan het ook wel hoor”. Ze had haar kut niet eens meer proberen te bedekken. Na de foto had ze de string weer normaal aangedaan en had Beau haar een compliment gegeven voor de mooie string waardoor de tatoeage nog mooier uitkwam. Inga bedankte voor het compliment en legde uit waarom ze dit setje had aangedaan. “Dus je hebt ook een bijpassende BH aan, dat zal voor je vriend een heel mooi totaal plaatje zijn straks” In een opwelling had Inga haar trui omhoog gedaan en ook haar BH geshowd. Na het afrekenen was ze snel naar huis gereden waar ze in haar setje voor de spiegel was gaan staan en constateerde dat Marc dit een schitterende verrassing zou vinden. Ze was erg opgewonden en had de verleiding om haar natte kutje klaar te vingeren niet kunnen weerstaan.

Al tijdens het hele verhaal had Marc regelmatig het steeds natter wordende kutje van Inga gevingerd en uiteindelijk had hij haar van achteren geneukt. Door de opgebouwde spanning kwamen zij beide al snel tot een geweldig orgasme. Daarna vielen ze in elkaars armen in slaap.
De volgende morgen besloten ze na het ontbijt richting het strand te lopen. Ze namen alleen een grote badhanddoek mee om eventueel op te kunnen zitten omdat ze dachten dat het niet warm genoeg zou zijn om in badkleding aan het strand te liggen. Lopend door de zon in de richting van het strand genoten zij van de temperatuur die toch al verrassend goed was voor de tijd van het jaar. Zij besloten eerst een stuk over het strand te wandelen. Het was een breed strand waar meerdere mensen in luchtige kleding maar toch ook verschillende mensen in badkleding lagen. Na zo’n 10 minuten wandelen viel het oog op een stelletje dat verder van het water aflag en waarvan het leek dat zij geen badkleding aanhadden. Wat verder van het water was het strand ook minder vlak met zandbulten en had zo her en der begroeiing. Even later lag er weer een groepje op het minder vlakke deel van het strand zonder badkleding. Nieuwsgierig werd er verder van het water weggewandeld in de richting van de bultjes en begroeiing. Al snel werd duidelijk dat de eerste indruk niet verkeerd was en dichterbij gekomen zagen zij dat tussen de bultjes en de begroeiing her en der mensen wat privacy hadden gevonden. De meeste lagen er zonder badkleding te zonnen. De zon maar ook het uitzicht zorgden voor genot. Na een half uurtje kwamen zij op een stukje strand waar op het eerste gezicht niemand te zien was en werd besloten om ook even te gaan zitten tussen de bultjes.

Zittend merkten zij dat de wind hier helemaal geen invloed meer had. Na een paar minuten besloot Marc zijn shirt, korte broek en schoenen uit te trekken en ging liggen. Inga vond het ook warm en vroeg zich af of ze in haar doorzichtige, kanten BH en slipje kon gaan liggen. Niemand in de buurt en zeker niemand die hun kende dus dat mocht geen probleem zijn. Al snel lagen zij samen in ondergoed te genieten toen zij een stel al pratend op korte afstand hoorden voorbijkomen. Dat stel ging zo’n 30 à 40 meter verder liggen. Liggend op één zijde konden zij het stel, tussen de verschillende bultjes doorkijkend, nog net zien. Inga had als eerste in de gaten dat ook zij net als vele anderen, naakt van de zon gingen genieten. Inga zag ook als eerste dat na een poosje de dame van het stel rustig haar kutje leek te betasten. Over Inga’s schouder keek Marc mee en constateerde dat de dame inderdaad heerlijk rustig haar kutje lag te vingeren. Alsof dat magnetisch werkte, verschenen er kort achter elkaar 3 mannen die vanaf een afstandje het tafereel aanschouwden. De eerste stond op zo’n 10 meter en haalde al snel zijn pik uit de zwembroek. Hij begon rustig zichzelf af te trekken zonder de vrouw uit het oog te verliezen. De andere 2 mannen stonden apart van elkaar op iets grotere afstand en hadden beide geen zwembroek aan. Je kon zien dat het tafereel hun niet onbetuigd liet.

De 1e zette nog een paar stappen richting het stel en stapte helemaal uit zijn broek. De vrouw leek het opwindend te vinden en ging in iets hoger tempo aan het vingeren. Haar partner was voor Inga en Marc grotendeels achter haar lichaam verborgen. De dichtbij zijnde voyeur zette weer een paar stappen richting de vrouw en ging op zijn knieën zitten. Hij speelde verder met zijn pik en keek gebiologeerd naar de vrouw die inmiddels wijdbeens in hoger tempo haar kut vingerde. Afwisselend speelde ze met haar tieten en tepels en dan weer haar kut. Schijnbaar had zij geen enkel probleem met de aanwezigheid van de voyeurs. De 1e ging daarop tussen haar benen op zijn knieën zitten. De vrouw concentreerde zich steeds meer op haar tepels. De man tussen haar benen bewoog voorzichtig een hand richting haar knie. De partner van de dame kwam overeind in zitstand. Hij bekeek het tafereel schijnbaar zonder de voyeur te willen stoppen. Toen de hand van de voyeur de knie van de vrouw raakte, leek zij even te schrikken maar snel hervatte ze de behandeling van haar tepels. De man bewoog strelend zijn hand rondom de knie van de vrouw terwijl hij steeds sneller zijn pik bewerkte. Toen hij even later zijn hand verlegde naar de tepels keek de partner van de vrouw al wat aandachtiger, waarschijnlijk zichzelf afvragend hoever hij de voyeur zou laten gaan. Het seconden later terug verleggen van de hand naar de knie leek de partner weer gerust te stellen. Toen de voyeur zijn hand over het been steeds verder omhoogschoof en bij haar kut aankwam was de argwanende blik weer terug. Voor Inga en Marc leek het dat de voyeur voorzichtig startte met het vingeren van de vrouw. Een stopteken van de partner was echter voldoende om hem direct te doen stoppen. De vrouw zelf had in niets laten blijken dat zij ergens problemen mee had. Dat was ook Inga opgevallen en zij sprak haar verbazing erover uit dat de vrouw zo ver durfde te gaan. Op hetzelfde moment kwam de voyeur klaar en spoot zijn stralen over kut en onderbuik van de vrouw. Dit was het teken voor de vrouw om zichzelf het laatste zetje te geven en terwijl de voyeur opstond kwam ook de vrouw al kronkelend duidelijk hoorbaar klaar. Het stelletje zakte nu rustig naast elkaar op de handdoeken terug en de mannen vertrokken weer ieder zijns weeg.

Inga raakte maar niet uitgepraat over het voorval. Dat de vrouw zich zo tentoongesteld had en dat er zo snel voyeurs uit het niets waren komen opdagen. Dat een voyeur zelfs de vrouw gestreeld had. Dat de vrouw bovendien die voyeur aan haar tepels en kutje had laten komen zonder dat zij daar zichtbaar moeite mee had, verbaasde haar het meest. Inga herhaalde nogmaals “ze liet zich door een vreemde aanraken op haar meest intieme plekjes”.

Terwijl Inga dit zei draaide ze zich naar Marc en ging op haar zij liggen. Door het kanten slipje dacht Marc te zien dat haar kutlippen aardig opgezet waren en open leken te staan. Dat zorgde ervoor dat hij haar eens bevroeg of ze het geil had gevonden. Eerst ontkende ze maar toen wees hij haar op het zichtbaar opgewonden kutje. Bovendien leken haar tepels door de kanten BH te willen prikken. Inga gaf toen toe dat ze het toch ook wel een beetje geil had gevonden. Marc stak zijn hand in haar slipje en zijn vermoeden werd direct bevestigd; haar kutje was drijfnat. Uit eigen beweging erkende ze toen ook direct dat ze het toch wel erg spannend had gevonden. Ze was er behoorlijk geil van geworden. Marc noemde haar gewoon een geile slet. Ze had een paar dagen geleden een jonge kunstenaar haar kutje laten zien. Daarna had ze hem aan haar kutje laten zitten. Ze had hem zelfs een foto van haar kut laten maken. Een foto waarbij hij zich waarschijnlijk elke dag aftrok. Nu lag ze anderen te begluren en kreeg er zelf ook nog eens een drijfnatte kut van. Ze lag hier zomaar in het openbaar in haar sexy doorschijnende setje met zichtbaar harde tepels en dikke natte kutlippen. Hij voegde er nog aan toe dat ze waarschijnlijk eigenlijk net zo’n sletje wilde zijn als die andere vrouw. Dat ze waarschijnlijk zelf al snel na de eerste aanraking door een vreemde klaar zou komen. Inga ontkende en zei niet eens te durven zo zichtbaar voor anderen naakt te gaan liggen. Laat staan zichzelf te vingeren en met haar tepels te spelen als een slet.

Marc bedacht dat als Inga echt geil was, ze meestal tot veel meer geile, spannende actie te bewegen was. Echt geil zijnde kende zij weinig remmingen maar hoe haar nu tactisch zover te krijgen dat zij zich liet gaan? Marc bleef even stil waarna de voorzet onbewust door Inga zelf gegeven werd. Terugkomend op het bekeken geile gebeuren zei ze “of ik het zou willen of zou durven blijft een vraag. Ik hoef daar ook niet aan te beginnen want er is niemand meer te zien die mij zou kunnen bekijken en bovendien wie zou dat willen. Ik ben toch een stukje ouder dan die aantrekkelijke vrouw net”. Dat was voor Marc genoeg aanleiding om haar te zeggen dat er dus ook geen reden was om haar setje niet uit te doen. Er was niemand om haar te bekijken en als zij gelijk had zou er ook niemand langdurig willen kijken. Voor Marc hoefde ze zich toch zeker niet te schamen. Toen hij het wat dwingender herhaalde was ze snel overstag gegaan. Terwijl ze voor de zekerheid zich er nog eens van overtuigde dat er niemand meer te zien was ging eerst haar BH uit, meteen gevolgd door haar slipje. Weer op haar rug liggend begon Marc haar rustig te vingeren en liet haar haar benen uit elkaar bewegen. Toch nog onrustig bleef Inga rondkijken of er iemand aankwam. “Sluit je ogen maar en geniet” vertelde Marc haar. Net op tijd deed ze wat gevraagd was want ineens kwam het stel met hun tas aanlopen. Marc en Inga hadden ze niet meer gezien maar schijnbaar waren ze er dus nog wel geweest. De man zag als eerste Inga en maakte de vrouw met een gebaar opmerkzaam. Ze draaiden nog meer in hun richting en zetten hun tas op zo’n 10 meter van Marc en Inga. Ze kwamen rustig steeds dichterbij.

Marc zag nu van dichtbij dat beide inderdaad een stukje jonger waren dan zijzelf. De vrouw had een knappe kop en een stel lekker gebruinde tieten. Inga lag nog met gesloten ogen te genieten en had niets in de gaten. Marc gebaarde het stel stil te zijn en vertelde Inga nogmaals de ogen gesloten te houden en vooral te genieten. “Masseer je tieten dan zorg ik voor het verwennen van je kutje”. Inga liet zien dat ze daar wel voor in was en opende haar benen maximaal. De vrouw was tussen de benen gaan zitten en begon op Marc’s gebaar voorzichtig haar benen te strelen en al snel het kutje van Inga te betasten. Even later keek de vrouw Marc aan en liet merken dat ze Inga’s kutje graag wilde likken. Marc genoot van het idee en liet gelijk merken dat oké te vinden. De vrouw ging zittend op haar knieën naar voren en begon voorzichtig te likken. Tot Marc’s verrassing pakte ze met een hand zijn lul en begon die langzaam af te trekken. Op hetzelfde moment had de man zich achter haar geplaatst en begon zich in hoog tempo af te trekken. Inga leek helemaal van de wereld en merkte niets tot Marc even later tegen de zijkant van haar lichaam en tieten zijn sperma spoot. Ineens besefte Inga dat zij ook nog steeds gelikt werd en opende haar ogen. Het zien van de knappe vrouw die haar likte terwijl die op hetzelfde moment het sperma van haar partner op de kont gespoten kreeg, zorgde bij Inga voor de ultieme ontlading. Net als de andere vrouw eerder kwam Inga kronkelend en luidruchtig klaar. Die avond zag Marc op internet dat naturisme volgens de Spaanse wetgeving bijna overal kon en dat er meerdere filmpjes te vinden waren van situaties op de Canarische Eilanden, zoals zij vandaag meegemaakt hadden. Dat zette hem aan het denken, dat bood kansen!
Zoals ze zeggen “een goed begin is het halve werk” dat gezegde bleek ook voor deze vakantie van Inga en Marc te gelden….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9740 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Inga en Marc, een goed begin van de vakantie”

Plaats een reactie