BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ingrid en haar man

Dit is weer een deel, het gaat steeds verder. Ik kan bijna niet stoppen met schrijven. Ik hoop dat de lezers er van genieten.
De dagen nadat ik Ingrid had geneukt begon er een plan in mijn hoofd te vormen. Hoe kon ik Ingrid en haar man beiden hun zin geven? Maar dan zonder dat haar man Wim iets voor het zeggen had…
Natuurlijk had ik haar ávonds al een appje gestuurd met de vraag hoe het gegaan was. Ze stuurde me bijna onmiddellijk een appje terug: ‘Super geil’. Ik wist nu dat ze er toe in staat was om voor haar eigen man zich door mij te laten neuken.
Via een bekend postorder bedrijf had ik wat handboeien besteld, welke twee dagen later in een anoniem pakketje arriveerde. Mijn vrouw keek er niet eens van op, want ik bestel zoveel dingen online. Nu moest ik de handboeien enkel nog op een slinkse wijze aan Ingrid bezorgen. Dat was geen enkel probleem. Ik had ze in een plastic zak achter in de zadelkast gelegd. Ik zou Ingrid wel een berichtje sturen waar ze lagen.
‘Zondags wil mijn vrouw altijd uitslapen en gaat nooit mee naar de paarden, dus probeerde ik Ingrid te polsen of ze zin had in de volgende Zondag. ‘Geen probleem, ik heb er zin in…’, kwam even later het antwoord. Ik had haar al verteld waar ze de handboeien kon vinden en wat mijn plan was. Hierop had ze enkel maar een duimpje terug gestuurd.

De volgende Zondagmorgen was ik redelijk vroeg al bij de paarden. Ik dacht dat het wel even zou duren voordat ik Ingrid zou zien. Dat had ik helemaal verkeerd gedacht.. Zodra ik mijn auto parkeerde, kwam Ingrid al naar buiten. Volledig naakt!. “Niemand ziet mij hier, en van de straat kan niemand hier mij zien.” zei ze. Ik had bijna geen tijd om uit de auto te stappen en Ingrid gaf mij een volle tongzoen. “Het lijkt er op of je er echt zin in hebt…”, zei ik gekscherend. “Vertel me eens… Wat heb je allemaal gedaan?”
“Later..”, zei ze. “Laten we eerst koffie drinken, zal ik nodig hebben…” En ze gaf me een knipoog.
Nadat we in de keuken aan tafel zaten en een dampende kom koffie voor ons stond, vroeg ik aan Ingrid, “En….. ?” “Laat hem eerst maar even zitten, hij loopt niet meer weg… Ik heb hem op een stoel gezet en zijn enkels en polsen aan de stoel vastgemaakt. Ik heb hem geblinddoekt, weet eigenlijk niet waarom…”

Ik lachte eens in mezelf. Natuurlijk is het wat om je voor je eigen man te laten neuken. Misschien schaamt ze zich wel een beetje. We zullen wel zien wat er van komt… Nadat Ingrid haar koffie opgedronken had, stond ze op en ging naast mij staan. “Voel maar hoe geil ik ben…” Ik haalde mijn vingers door haar schaamlippen en voelde hoe nat ze al was. Ik stak twee vingers in haar kutje in met mijn duim bewoog ik haar clitoris. “Hmmm….. Ik wil je hier al hebben….”, zei ze met een zucht.
“Nee nee, laten we naar boven gaan en je man zijn wens voldoen.” Ik stond op van mijn stoel in duwde haar richting de trap. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden terwijl ze de trap op liep. Echt een perfecte kont en gespierde benen. Dat komt natuurlijk door het paardrijden.
Terwijl ze de slaapkamer in liep zei ze, “kijk wie we daar hebben… Mijn ventje.. Je zit natuurlijk braaf op je verassing te wachten…” Ik vond haar houding tegenover haar man wel opvallend. Iets dominanter en zekerder dan de vorige keer. Ingrid liep op haar man af, die inderdaad stevig aan de stoel vast zat. Ze ging op voor hem op haar knieën zitten.

“Kijk eens aan… Wat een pikje!”, zei ze met nadruk op pikje. Wim zat daar met een half slappe pik. Hij zei niets toen Ingrid zijn pik vastpakte en er een paar keer redelijk fors aan trok. “Ik zal er eens wat leven inblazen..”, zei ze lachend. Ze boog zich voorover en nam de pik van Wim in haar mond. Wim rukte wat aan zijn handboeien en kreunde zacht.
Ondertussen ontdeed ik me van mijn kleren en ging op het bed liggen. Ik had redelijk goed zicht op Ingrid en wat ze met haar mond aan het doen was. De pik van Wim was wel stijf, maar het was niet echt iets bijzonders. Ingrid pijpte hem als een professional. Ze kreunde rond zijn pik en maakte het hem wel heel moeilijk. Wim begon al sneller te ademen en met zijn heupen te stoten. Op het moment dat ik dacht dat hij klaar ging komen, stopte Ingrid plotseling.

Ze stond op en liep naar mij toe en sprong op het bed. “En nu jij… Wil je eens door deze hoer goed genomen worden..?”, zei ze met nadruk op het woord hoer. Ik keek naar Wim en zag dat hij met zijn hoofd schudde, alsof hij het niet wilde horen. Ik moest hier wel in mezelf om lachen. Ingrid had nu echt de touwtjes in handen genomen.
Ik lag op mijn rug op bed, Ingrid kroop over het bed naar mij en ging omgekeerd op mijn borst zitten. Ik had een perfect gezicht op haar kut en kontgaatje. Ze schoof nog wat naar boven, zodat ik met mijn mond bij haar kutje kon komen. Ik maakte daar natuurlijk gelijk gebruik van en begon haar gelijk te likken. Ingrid kreunde van genot en boog zich meer naar voren en nam mijn pik in haar mond. Volgens mij maakte ze expres slurpende geluiden terwijl ze mij begon te pijpen.

Ze kwam even naar boven en zei, “Dat is pas een lekkere pik.. Je kunt je hoer gebruiken zoals je wilt..” Dat liet ik me echt geen tweede keer zeggen. Ik pakte haar hoofd pas en drukte mijn pik in haar mond. Ingrid opende haar mond helemaal en probeerde zoveel mogelijk van mijn pik in haar mond te krijgen. Ik voelde dat ik tegen haar keel aan kwam en Ingrid begon het moeilijk te krijgen. Ik hoorde hoe ze haar braakreflexen onder controle probeerde te krijgen. Natuurlijk hoorde Wim dit ook.
Ingrid kwam omhoog om een hap adem binnen te krijgen. Bijna buiten adem.. “Je bent toch geen slapjanus..? Gebruik deze hoer!” Ingrid dook gelijk op mijn pik en probeerde nogmaals mijn pik helemaal naar binnen te krijgen. Ik zette wat meer kracht op het hoofd van Ingrid en voelde mijn eikel in haar keel glijden. Ik voelde hoe haar lichaam protesteerde. Ik liet haar hoofd wat los, zodat ze naar boven kon komen. Met mijn eikel nog steeds in haar mond nam ze een flinke teug adem door haar neus en dook weer naar beneden. Nu zette ik meer kracht op haar achterhoofd en stootte met mijn pik naar boven.. Ik stootte nog enkele keren in haar keel voordat ik haar hoofd losliet. Ingrid kwam weer naar boven en liet met een luide plop mijn pik uit haar mond vallen.

Ik keek richting haar man, hij had het zo te zien behoorlijk moeilijk. Zijn pik stond stijf overeind. Bijna kronkelend zat hij in zijn stoel, stevig vastgebonden door de handboeien. Ik had het bijna te doen met Wim, maar hij had hier zelf om gevraagd toch? Klaarblijkelijk vond hij het prachtig, want zijn pik stond recht overeind te schokken.
Ingrid kwam langzaam overeind en maakte aanstalten om op te staan. Ze keek achterom naar mij en gebaarde dat ik stil moest zijn. Ze stond op van het bed en liep naar de stoel. Ze boog zich voorover en gaf haar man een volle zoen op de mond. Volgens mij tongde ze hem zelfs… Wat een bitch! Haar mond waar net mijn pik in heeft gezeten, dat zou hij moeten proeven. Met een snelle beweging ontdeed ze hem van zijn blinddoek en stopte met kussen.
Ze zei helemaal niets en legde een vinger op de mond van Wim, een teken dat hij stil moest zijn. Draaide zich weer om en kwam terug naar het bed. Op handen en knieën kroop ze op het bed en draaide zich om richting haar man. Ik had vanaf mijn positie een prachtig gezicht op haar kont en kut, haar kut droop van mijn speeksel.

Ik had gelijk door wat ze van plan was en plaatste mezelf achter haar. Dit was zo geil, ik geloof dat mijn pik nog nooit zo strak had gestaan. Langzaam kwam ik vooruit en plaatste mijn eikel tegen haar kutje. Haar schaamlippen gingen langzaam open. Ik pakte Ingrid bij haar heupen en gaf iets meer druk. Mijn eikel ging bij haar naar binnen, wat een diepe kreun uit haar mond ontlokte. Ik kon vanaf mijn positie een deel van Ingrids gezicht zien, ze had haar ogen open en keek naar haar man. Ik trok Ingrid aan haar heupen naar achteren en forceerde mijn strakke pik zeker tot aan de helft in haar strakke kutje. Haar mond ging open en schreeuwde bijna, “AAaaaaaaahhhhh…..!” Ik bewoog verder niet en liet Ingrids kutje wennen aan mijn pik. Langzaam trok ik wat terug, totdat enkel mijn eikel nog in haar kutje zat.
Ingrid moest het voelen aankomen, want ik kon haar voelen trillen. Wellicht van spanning voor wat ging komen, of misschien wel wat angst… Ik pakte haar heupen stevig beet en duwde mijn pik in één keer bij haar naar binnen. Ingrids mond opende zich helemaal, maar er kwam geen geluid uit. Ik voelde haar kutje verkrampen rond mijn pik. Dit moet haar wel pijn hebben gedaan. Ik hield mijn pik diep begraven en boog me een beetje over haar, zodat ik haar gezicht beter kon zien. Een paar tranen rolden over haar wangen, maar ze gaf geen krimp. Ik wilde eigenlijk stoppen, misschien was ik wel wat te ruw geweest.. Maar ik voelde dat Ingrid kleine bewegingen maakte. Zachtjes bewoog ze zich heen en weer. Ik hield me stil en liet haar doen. Langzaam maar zeker begint ze steeds meer heen en weer te gaan. Haar kutje moet nu gewend zijn aan de forse indringer en ik voel haar af en toe knijpen in mijn pik.

Ingrid begon wat te kreunen, en dat was het teken voor mij om ook wat actiever te worden. Ik begon haar langzaam te neuken. Ingrid liet haar bovenlichaam op het bed vallen en bleef richting haar man kijken. “Neuk me Alex…. Neuk me keihard….” Dit hoefde ze me geen tweede keer te zeggen en begon haar stevig te neuken. Ik voelde dat ze zich met één hand aan het vingeren was. Ik was amper goed begonnen of Ingrid kwam al met een diepe kreun klaar. Haar lichaam schokte van haar orgasme, maar ik bleef haar gewoon doorneuken. Zelf bleef ze zich vingeren onderweg naar een volgend orgasme.
Ik weet niet hoe het in me opkwam, maar ik gaf Ingrid een harde pets op haar kont. “Ahhhh……. Jahhhhhhhhh…… Ohhhhhhww….” Een volgend orgasme overviel Ingrid, ik voelde haar hele lichaam schokken. Ik keek op naar Wim, “Wat een geweldige hoerenkut is dit.. Hier zal ik me de komende tijd goed mee kunnen amuseren.” Wim sloeg zijn ogen neer, als in een soort schaamte. Ik had totaal geen medelijden met hem, hij wilde dit toch zelf? Ingrid wilde dit uiteindelijk ook zelf.

Ingrid lag hijgend en naschokkend voor me op het bed. Het leek alsof ze er niet meer bij was, ze lag wel constant te kreunen. Alhoewel ik al even bezig was Ingrid te neuken, voelde ik nog niet het tintelende gevoel van een naderend orgasme. Ik was meer aan het denken hoe ik deze, misschien wel enige kans, het meeste kon benutten. Een duivels idee schoot me ineens te binnen…
Ik pakte Ingrids billen vast en spreidde ze, zodat haar kontgaatje zichtbaar werd. Produceerde wat speeksel en liet het vallen. Met m’n duim wreef ik het speeksel eerst rond haar kontgaatje en probeerde ik m’n duim in haar kont te duwen. Ingrid was nog niet helemaal bekomen van haar laatste orgasme toe ze mijn duim in haar kontgaatje voelde drukken.. Haar mond opende zich.., “Aaaahhhh…. Ohh, neee…..”
Uiteindelijk gaf ik er eigenlijk niets om… Ik kon en mocht deze kans niet aan me laten voorbijgaan.. Ik duwde mijn duim dieper naar binnen. Een diepe kreun ontsnapte Ingrids keel. “OOohwww… Neeehhhhh……. Hmmmmmmm…. “ Ik was haar nog steeds stevig aan het neuken, maar maakte aanstalten om me terug uit haar te trekken. Ik hoorde een zachte teleurstellende kreun.. Terwijl ik mijn pik uit haar trok keek ik naar beneden. Mijn pik was bedekt met een witte glibberige witte substantie. Dat moet van haar zijn, want ik was zelf nog niet klaargekomen.
Op dat moment gaf ik werkelijk nergens meer om, eigenlijk was ik deze situatie gelokt.. Ik plaatste mijn eikel tegen Ingrids kontgaatje… Ik zag haar hele lichaam verstijven, maar ze zei niets.. Wilde ze dit wel..?

‘Fuck it !!!’, dacht ik bij mezelf en begon mijn pik in haar kontgaatje te duwen.. “Aaaaahhhhhh…. Fuuck!!” schreeuwde Ingrid het bijna uit. Het kostte mij echt veel moeite, het deed bijna pijn, maar met een voelbare plop passeerde mijn eikel toch haar sluitspier. Ingrids ademhaling was niet meer dan een soort korte, krachtige teugen. Ze moest wel een hevige pijn voelen, want ik geloof nooit dat ze ooit in haar kont geneukt was, ze was werkelijk onwaarschijnlijk strak rond mijn pik. Het moest mij kostte wat kost ik haar kont neuken.
Ik gaf zoveel mogelijk druk als mogelijk was, de pijn in mijn pik eigenlijk negerend. Enkele centimeters schoven naar binnen. Ik hoorde geen geluid meer van Ingrid. Ik denk dat ze haar man wilde laten zien dat ze dit kon hebben. Ik trok me enkele centimeters terug en duwde gelijk enkele centimeters verder in haar kontgaatje. Langzaam begon ik haar in haar kont te neuken, eerst kleine stootjes, steeds met meer kracht. Totdat ik uiteindelijk met mijn hele pik in haar kontje zat.

Langzamerhand begon ik haar te neuken, het was werkelijk een fantastisch gevoel, ik voelde haar lichaam aan alle kanten protesteren tegen de indringer. Tegelijkertijd kreunde Ingrid hardop. Of het van pijn was of van genot wist ik niet. Dit was zó geil, ik zou dit vast niet lang kunnen volhouden..
Naarmate Ingrid meer en meer ontspande kon ik haar steeds harder neuken. Ik voelde haar hand weer bewegen over haar clitoris. Ingrid jammerde steeds meer.., “Ooh… Wim… Zo wil ik meer… Kijk… eens naar je vrouw… Ben ik een… eeuhh… goede hoer..?” Ik geloof dat Wim er ook van genoot, want hij antwoordde, “Jah… Neuk hem..!” Ik kon dit onmogelijk meer volhouden en ik begon haar kont vol te spuiten. Ingrid moest dit gevoeld hebben en kwam schokkend tot een volgend orgasme. Ze kneep mijn pik er bijna af.. Langzaam begon ik mijn pik uit hoor kont te trekken. Ingrid liet haarzelf voorover vallen.

Ikzelf stond langzaam op van het bed, op zoek naar de badkamer. Ik moest eerst mijn pik wassen, want zo fris zag deze er niet meer uit. Nadat ik hem gewassen had, moest ik eerst nog plassen. Daarna liep ik terug naar de slaapkamer. Ik zag Ingrid moeizaam van het bed opstaan en naar Wim toe lopen. Ze keek hem aan en vroeg of hij er van genoten had. Zachtjes antwoordde hij dat hij haar fantastisch vond en dat hij haar ook wilde neuken.
“Jij wilde mij nooit in mijn kontje neuken, maar nu ineens wel? Omdat je gezien hebt dat ik er zo van genoten heb misschien..?” Ze draaide zich om naar mij, “Zou hij me mogen neuken..? Hij mag mijn kutje pas hebben als jij het hebt volgespoten.. Hij mag nu eens mijn kontje proberen.” Ze ging wat wijdbeens staan en boog iets voorover. Haar kontje boven de rechtstaande lul van haar man. Met twee handen trok ze haar billen uit elkaar. Ik zag een dikke klodder sperma op de pik van haar man vallen. Ze liet zich wat zakken en de veel kleinere pik van Wim schoof gemakkelijk haar kontje in. Ingrid keek naar mij, “Ga op het bed zitten, dan kun jij ook eens zien hoe mijn man mij neukt.”

Ik ging gemakkelijk tegen het hoofdeinde van het bed zitten en zag hoe Ingrid haar man begon te berijden. Wim kon ik niet zien, maar ik hoorde hem wel hard kreunen. Lang hield hij het niet vol, na enkele minuten hoorde ik hem kreunend klaarkomen. Ingrid bleef hem onverstoord berijden tot zijn pik slap uit haar kont floepte.
Ingrid stond recht en liep naar mij toe en stak haar hand uit. “Kom, we gaan iets drinken beneden. Maar ik moet me eerst een beetje opknappen.” Ik liep haar achterna en in de hal zei ze dat ik alvast naar beneden kon gaan en wat lekkers inschenken. “Ik kom er zo aan.”
Ik zat aan de keukentafel met twee glazen witte wijn toen Ingrid binnenkwam. “Het is misschien wel wat vroeg voor een wijntje, maar je vroeg toch wat lekkers..” Ze liep op me af en ging op mijn schoot zitten. “Ik heb nu al het lekkers wat ik wens.” Zei ze zachtjes. Nam het glas en gaf me eerst een tongzoen voordat ze een teug van de wijn nam.

“Ik heb werkelijk van je genoten, heb ik het toch niet overdreven..?”, vroeg ze aan me. Ik antwoordde haar dat het genot wederzijds was en dat ze het fantastisch had gedaan. “Maar… heb ik je toch geen pijn gedaan..?” Ze keek me met grote puppy ogen aan, “De pijn die ik gevoeld heb, was niets vergeleken met het genot dat je me bezorgd hebt.” Ze nam nog een slook van haar wijn, “Seks met mijn man stelt niet zoveel voor, zoals je gezien hebt. Hij is altijd binnen no-time klaar. Ik wil jou erbij hebben, zodat ik tenminste ook aan mijn trekken kom.”
Nadat ze haar glas leeg gedronken had, zei Ingrid, “Kom, we gaan terug naar boven, ik wil dat je nu mijn kutje vult. Ik maak Wim los en we kijken of hij braaf is.” Ze stond snel op en rende bijna de trap op. Ik volgde haar naar boven. Ik moest wel, want mijn kleren lagen daar nog. In de slaapkamer zag ik dat Ingrid bezig was om haar man los te maken. “En je gaat braaf zijn nu. Alex gaat mijn kutje vullen en jij hebt maar te kijken..” Nadat ze haar man ontdaan had van de handboeien sprong ze op het bed en wenkte naar mij. “Ik wil je berijden als een amazone, kom liggen.” Ik kroop gewillig naast haar op bed. Ze keek naar haar man en klopte met haar hand op het bed, als een teken dat Wim daar moest komen zitten.

Ze ging met haar knieën over mijn onderbenen heen zitten en boog zich voorover en pakte mijn inmiddels half harde pik vast. “Eens kijken of ik hier terug leven in kan blazen.” Zei ze lachend en boog zich verder voorover en nam hem in haar mond. Ze begon me te pijpen als een professional, ze draaide met haar toch, zoog af en toe en maakte goedkeurende geluidjes. Ik voelde hoe mijn pik langzaam begon te groeien en het achterste van haar keel begon te raken. Ik pakte haar hoofd vast en hield haar stevig naar beneden. Ze gaf totaal geen weerstand, dat was een teken voor mij dat ze het goed vond. Langzaam werd de druk op mijn groeiende pik groter en voelde hoe mijn eikel haar keel in ging. Ingrid begon hevig te slikken en probeerde haar keel te ontspannen. Ze ademde hevig door haar neus. Langzaam maar zeker ging steeds meer van mijn pik haar keel in. Toen ze stopte met ademen verminderde ik de druk op haar hoofd. Ze kwam iets terug naar boven en ze ademde terug door haar neus. Ze pakte mijn armen beet om ze van haar hoofd af te halen. Ik dacht dat ik te ruw was en liet haar los. Het volgende moment pakte ze met haar handen mijn heupen vast en duwde zelf haar hoofd naar beneden om mijn pik haar keel in te laten glijden. Man, dat was pas een pijpbeurt! Mijn pik was bedekt met haar slijm en was glibberig als een paling.. Haar man zat wat beteuterd naar haar kunsten te kijken.

Na een tijdje vond Ingrid het wel genoeg en kwam terug omhoog. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en deze landde met een pets op mijn buik. “Zo… die is goed voorbereidt voor mijn kutje..” Ze kroop op haar knieën meer omhoog, zodat haar kutje boven mijn pik kwam. Ze begon eerst met haar kutje over mijn pik te schuiven en kreunde vol wellust. Ze ging recht op haar knieën zitten en pakte mijn pik vast en liet zich langzaam naar beneden zakken. Haar schaamlippen weken uiteen en ze drukte de eikel naar binnen. Haar mond ging open en er ontsnapte een diepe kreun uit haar keel. “AArrrgghhhh……” Zonder te stoppen liet ze zich steeds verder zakken totdat mijn pik volledig begraven was.
“Oohwww… Mijn.. God… Wat een lul…” Riep ze bijna, kijkend naar haar man. Het volgende deed me toch bijna verslikken…. “Ik wil een kind van Alex, kom… pomp je zaad in mij..!” Deed ze dit nu om haar man te vernederen, of meende ze dit nu echt? Veel tijd om er over na te denken kreeg ik niet omdat ze als een bezetene mijn pik begon te berijden. Net zoals de week ervoor greep ik haar tepels beet en gaf ik het tempo aan door haar op en neer te trekken aan haar tepels. Ik dacht dat ze haast gek werd. “Vinger me..!,” riep ze tegen haar man. Deze stak langzaam zijn hand uit en raakte haar kutje aan. “Jahhh… vinger me..!” riep ze weer.

Ik zag aan Ingrids gezicht dat haar orgasme niet ver weg was. Ik liet één tepel los en gaf haar een pets op haar tiet. “Ooohwwww…. Fuck !!!!” Ik pakte haar tepel weer beet en deed hetzelfde met mijn andere hand. Met een grom kwam Ingrid klaar, ik had nog nooit een vrouw zo zien klaarkomen. Ze dreigde achterover te vallen, maar omdat ik haar bij haar tepels vast had, kon ze zich niet laten vallen. De pijn die het waarschijnlijk veroorzaakte, verhoogde haar orgasme. Haar lichaam leek wel te stuiptrekken en ik voelde de stuiptrekkingen in mijn pik.
Het volgende moment dacht ik dat ze het bewustzijn ging verliezen. Ze liet zich voorover vallen op mijn borst. De hand van haar man kwam klem te zitten tussen onze lichamen. Ik voelde de vingers van haar man nog steeds haar clitoris bewerken.
Nog steeds hevig hijgend en schokkend bleef ze op mijn borst liggen. Ingrid had bijna al het werk zelf gedaan, maar nu begon ik mijn pik zelf in haar te stoten. Wat leek alsof ze half bewusteloos was zei ze zachtjes, “Jah…. Geef me je zaad… Kom in me…” Ik voelde mijn ballen samentrekken en mijn lul zwellen. “Hier! Geile slet… Hier !!!!” Ik dumpte al mijn sperma wat ik nog over had recht haar baarmoeder in. Bij elke spurt hoorde ik Ingrid zacht kreunen.. “Jahh.. jahh… jahh..”

Na wat een eeuwigheid leek, begon mijn pik te krimpen om uiteindelijk uit haar kutje floepen. Een hoeveelheid sperma kwam mee uit haar kutje en ik voelde het over mijn buik stromen. Als dit geen goede neukbeurt was geweest, dan weet ik het niet meer. Zoiets geils had ik nog nooit meegemaakt.
Langzaam liet Ingrid zich van mijn borst af rollen, tegen haar man aan. “Waarom hebben we dit nooit eerder gedaan, Wim. Ik voel me compleet uitgewoond. Dit is zo geil.. Ik wil dat Alex dit meer komt doen.” Wim keek haar in haar ogen. “Dat vind ik ook, ik heb gezien hoe je er van genoten hebt. Ik heb er ook van genoten. We zullen het er over hebben als Alex weg is.”
Ingrid haar blik ging van Wim naar mij en weer terug. Ze richtte zich wat op en gaf mij een volle kus op mijn mond. “Alex, je moet gaan.. Wat zal je vrouw wel niet zeggen als je zo lang bent weggeweest?”
“Ik denk dat mijn vrouw dit een ongelofelijk geil verhaal zal vinden als ik vertel wat we hebben gedaan… Als ik haar goed ken, wil ze misschien wel deel uitmaken van dit alles.”

Ingrid en Wim keken mij met verbaasde blik aan.
Dat zal een ander verhaal worden, als ik nog de tijd vind om dat hier te schrijven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12744 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ingrid en haar man”

Plaats een reactie