BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (7)

Het is natuurlijk vreemd om met jou broer in een tentje te slapen en helemaal als je allebei naakt bent, maar hij had geen keus hij had mijn pijma thuis gelaten en moest van mij nu ook maar voor straf in zijn blootje slapen, nadat zijn boxer uit was viel het mij op dat zijn piemel groter was dan anders.
Wij hadden elkaar geregeld naakt gezien bij ons in de sauna, maar nu was hij niet stijf maar wel een stuk groter.
Sven (mijn broer) viel bijna gelijk in slaap, ik kon het niet laten om even voorzichtig iets over zijn pik te wrijven hij begon wat zwaarder te adem halen en ik zag zijn pik groeien, ik schaamde mij een beetje maar vond het ook wel interessant want ik had nog geen ervaring met zo iets.
Maar in no time stond zijn pik stijf en zijn eikel kwam uit zijn velletje.
Ik schrok een beetje en besloot om ook maar te gaan slapen, ik draaide mij om en lag met mijn rug naar mijn broer, Sven draaide zich ook om en nu voelde ik zijn stijve pik tegen mijn billen.

Het voelde heerlijk nadat ik even gewend was aan het stijve zachte warme ding tegen mijn billen ging als vanzelf mijn ene been wat naar boven, ik vernam dat mijn kutlipjes waren opgezwollen en natter werden, en zei tegen mij zelf, stop er mee dit kan niet, maar ik voelde zijn pik tegen mijn lipjes, trillend ging een hand van mij tussen mijn benen pakte zijn pik en zette die voor mijn kut gaatje en duwde langzaam mijn kontje naar achter en ik voelde zijn warme harde pik in mijn kutje gaan.
Het voelde heerlijk en mijn kutje werd natter en natter ik wilde de hele nacht zo wel blijven liggen maar ik was zo geil nu voelde ik zijn hand op mijn borst en die werd gemasseerd even later ging zin hand naar mijn clit, die werd behandeld of het een bom was zo voorzichtig maar ik hield het niet meer uit, hij duwde de lipjes rond mijn clit aan de kant en het voelde net of ik ook een klein piemeltje had, zo opgezwollen was mijn clit mijn kut spieren spanden aan en Sven spoot in mij, zijn pik werd kleiner en floepte uit mijn zeiknatte kut en Sven draaide zich om.

Ik viel vermoeid als een blok in slaap, en de volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door Sven die lachend zei, he slaapkop wil jij er ook nog uit.
Ik keek en zag mijn broer die nog bij mij op het luchtbed lag, een beetje verbaasd zei hij je plakt gewoon, jij sliep ook ontzettend onrustig.
Zou ik nu gedroomd hebben dat ik seks met hem had gehad of wist hij er niets van of hield zich van de domme.
Hij zei kom we gaan douchen hij trok een lange blouse die net over zijn kont kwam en ik trok mijn korte rokje en een strak shirtje aan dat was het enige wat ik bij mij had, de rest had broer lief uit mijn tas gegooid overbodige ballast zei hij.
Het was druk bij de douche er kwam een hokje vrij en Sven zei kom wij gaan samen, even later stonden wij samen in het krappe douche hokje en ik waste mij en vooral mijn kut want die was nog plakkerig van Svens sperma.
Ik zag mijn broer kijken en zijn pik werd al weer stijf tot wie iemand hoorden zeggen dat zij ook wilden douchen.
Wij draaiden de kraan dicht en droogden ons af en trokken de kleren die wij hadden aan, en kwamen uit het hokje onder toezicht van verbaasde mensen want Sven en ik lijken ook veel op elkaar.

Eva(mijn schoonzus) lag ademloos te luisteren en zei zullen wij morgen ook eens lekker luchtig gaan lopen zonder ondergoed, ik had het van haar niet verwacht, maar stemde er natuurlijk mee in.
De volgende ochtend na het douchen zag ik Eva rond lopen in een kort rokje en redelijk strak shirtje, het viel wel op dat zij geen bh voor had, ik besloot om maar het zelfde te doen wel mijn borsten een stuk groter zijn.
Toen wij in de kamer kwamen werden de mannen stil en ik zag ze kijken, maar niemand zei wat wel zag ik een hand snel onder de tafel gaan en even later weer net zo snel er weer boven, waarschijnlijk zat er iets in de knel.
Die dag hadden wij aandacht zat en Eva vond het leuk om ook andere mannen een leuk uitzicht te geven door zo nu en dan de benen iets uit elkaar te doen als wij op het terras zaten.

Meerdere mannen hadden het door dat wij schaars gekleed waren, ook hun vrouwen zagen waar hun mannen naar keken, en waren minder blij.
Die dag ging voorbij en Eva had de smaak goed te pakken en vroeg of wij die avond elkaar nog eens konden verwennen in bed.
Dat ging prima tot dat ik haar man zag kijken door de deur opening.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14833 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (7)”

Plaats een reactie