BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Johan, Nellie en Els – 5/7

Els

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Dan zei Johan : “voor vannacht, Els, kan je met de kindjes in het grote bed slapen hierboven”. “Nel en ik slapen wel hier beneden op een sofa”. “Heb je nog veel spullen bij die vent van je liggen ?” “Mijn kleding en dat van de kinderen” zei Els. “Jij bent toch niet meer bij je ex, die vent die ik ooit in café van John zag ?” vroeg Johan, “neen” zei Els “bij Sam, Sam Donckers”. “Dat meen je niet” zei Johan, “ik ken hem niet echt, maar voor zover ik hem ken, is dat een vijg eerst klasse”. “Jouw keuze van mannen is ook niet al te best geweest” zei Johan. “Ook ?” vroeg Nel, die zich direct geviseerd voelde. “Ja, jij ook” lachte Johan, “maar jouw laatste keuze is geweldig” en hij schaterde. Nel had willen boos worden, maar door zijn reactie lukte dat niet meer.

“Els” zei Johan, “leg de kindjes in bed boven, Nel is babysit van dienst en wij gaan bij Sam even langs om jouw spullen te halen”. Els keek verschrikt. Nel legde een hand op de onderarm van Els en zei : “doe maar wat hij vraagt, als je hem zijn zin niet geeft, dan is er geen land mee te bezeilen”. Nu leek Johan boos te willen worden, maar nu schaterde Nel het uit.

Tegen Nel zei Johan : “help jij Els even met de kindjes in bed leggen ?” Johan ging naar het gedeelte met de stallingen in de boerderij en vond daar wat hij zocht. Een stuk of vijf gele draagtassen van bij Ikea, die hij ooit gepikt had omdat hij die handig vond. Die tassen worden gebruikt tijdens het winkelen in Ikea. Hij smeet die in de Landrover en liep naar binnen.

Nel kwam naar beneden, ging op Johan toe en zei : “ik wist dat jij een goed hart hebt, jij bent een echte lieve teddybeer” en met haar armen probeerde ze zijn grote lijf te omvatten en drukte haar hoofd tegen zijn borstkas. Hij streelde haar even over het hoofd en zei : “ga jij maar als ‘tante Nel’ een verhaaltje vertellen aan die pagadders en stuur Els naar beneden”. “Ik neem de Landrover, want aan de bestelwagen hangt de aanhangwagen” alsof hij haar toestemming wou vragen. “Geef me eens eerst een kus, schat van mij” zei Nel en ze gaven mekaar een lange tongkus.

Vijf minuten later reed Johan met Els naar het huis van Sam. Els belde aan met Johan naast haar, maar die Sam deed niet open. “Blijf hier even wachten” zei Johan en hij belde bij de linker buur aan. Daar zei hij dat hij de spullen van Els kwam halen omdat ze niet langer bij Sam Donckers wou blijven en dat die niet open deed. Of hij even via hun tuin over de afscheiding mocht klauteren om achterlangs te gaan.

“Ocharme, die lieve Els en haar kindjes”, stamelde de buurvrouw. “Maakt u zich aub geen zorgen over het welzijn van Els en haar kindjes, daar wordt vanaf nu goed voor gezorgd, die zijn nu in handen van mijn vriendin” zei Johan heel beleefd. Els had dat gehoord.

Johan liep door de woning van de buur naar hun koertje, sprong in een keer over de omheining, ging naar de achterdeur, die was los, liep door de achterkeuken, de keuken, door de woonkamer naar de voordeur. Sam die weer op zijn sofa lag, had niet direct door, wat er gebeurde. Johan opende de voordeur voor Els en liet ze binnen met de vijf gele Ikea tassen. “Steek al wat je nodig hebt in die tassen” zei Johan, “ik ga ondertussen een babbeltje doen met Sam”. Els keek weer verschrikt. “Maak je geen zorgen, neem je tijd en neem alles mee wat je wilt” zei Johan nog.

Johan liep naar de woonkamer. Daar speelde de tv nogal luid. Sam was recht gekomen en wou net opstaan als Johan de woonkamer instapte. “Wat kom jij hier doen ?” riep die. Johan zei heel rustig : “ik kom met Els haar spullen en die van haar kindjes halen, iets op tegen ?” “Als je dat maar laat !” riep Sam. “Maak dat je weg komt klootzak !”

Heel rustig greep Johan de afstandsbediening van de tv en zette die uit. Sam wou beginnen roepen maar Johan zei : “hou je smoel dicht onnozelaar”. “Jij verdient een goed pak rammel en onderweg hier naartoe, had ik het idee van je gewoon dood te kloppen, maar het schijnt mag ik dat niet doen”. “Ofwel, blijf jij daar rustig zitten tot Els al haar spullen heeft en die van de kindjes, ofwel sla ik jou verrot en spendeer jij de volgende weken in een bed in het dichtstbijzijnde hospitaal”. “De keuze is aan jou”. Johan stond daar met zijn meter achtennegentig nogal imponerend boven de zittende Sam uit tornen.

Sam bleef zitten. “Dat dacht ik al” zei Johan. Dan zweeg hij. In een half uurtje tijd, had Els alle kleding van de kinderen en zichzelf bij mekaar en in de Landrover geladen.

Bij het buiten gaan zei Johan nog, terwijl Els het hoorde : “ventje, zorg dat ik je nooit nog zie, of kom nooit nog in de buurt van Els, haar kindjes, daar waar ik woon of in het café van John”. “Zie ik je ergens waar ik je niet wil zien, dan vrees ik dat je dat niet overleeft”. Els en Johan gingen naar de boerderij. Daar aangekomen keek Johan even in de zakken die Els bij had. Het waren voornamelijk erg versleten kledingstukken.

Hij nam zich een koffie en Nel vroeg hoe het gegaan was. Johan zei : “poepsimpel, ik heb wel via het muurtje van de buren moeten langs achter gaan, maar de rest was gemakkelijk”.

Dan zette hij zich in een sofa naast Nel. “Ze slapen alle drie” zei Nel, “het heeft even geduurd, want ze waren angstig, maar het is gelukt”. “Ik heb gezegd dat ze geen angst moesten hebben, want nonkel Johan, dat is die grote vent waar ze samen mee gegeten hadden zou voor hun mama wel zorgen”. Nel krolde zich tegen het grote lijf van Johan aan. Die sloeg een arm om haar heen. Nel zei : “ga boven maar eens stilletjes kijken Els, die drie slapen als marmotten”.

Zodra ze terug was, knikte Els en zei : “bedankt Nel”.

Johan zei : “Els, je kunt bij de kindjes slapen deze nacht, dat bed is groot genoeg, maar dat is een tijdelijke oplossing”. “Je kunt hier blijven met de kindjes, zo lang je wilt, maar ik ga morgenavond vroeger stoppen met werken en in de stallingen hiernaast ga ik zes kamers maken”. “In het midden een gang en links en rechts drie kamers”. Eéntje voor jou, ééntje voor elk van je kinderen, dat is vier, dan nog een badkamer en een aparte berging of kleedkamer, een soort dressing”.

“Nel morgen is het woensdag, dan hebben de kinderen na de middag geen school, misschien kan je ze gaan ophalen en daarna zou ik willen dat je met hen gaat winkelen”. Hij greep naar zijn portefeuille in zijn achterzak, nam zijn bankkaart gaf die aan Nel en zei : “steek die weg, gebruik die morgen en de code is negen, twee, zeven, drie.”. “Vergeet die niet, of ik ben mijn kaart kwijt”. “Ga bijvoorbeeld naar de C&A of een andere winkel en koop voor die pagadders, wat je wilt”. “Ondergoed, sokken, broeken, kleedjes, kortom alles wat een meisje of een jongen wil dragen”. Els had drie kinderen, de oudste was een meisje, dan een jongen en daarna opnieuw een meisje. “Leef je uit Nel en koop van elk minstens drie stuks en van ondergoed en sokken minstens acht stuks, anders moet er teveel gewassen worden achteraf en kunnen ze elke dag van de week, alles fris aandoen en hoeft er maar enkel één keer per week gewassen te worden”.

Els wou protesteren maar Nel greep in en zei : “oei Els, niet doen, geef hem zijn zin of er is geen land mee te bezeilen”. Dan schaterlachte Nel en Johan trok een sip gezicht. Dat deed Els ook lachen. “Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken” zei Els. Weer greep Nel in en zei : “oei Els, dat mag je ook niet doen, hem bedanken, want daar kan hij ook niet goed tegen”. En weer schokschouderde ze van het lachen. Johan keek ook weer onnozel. Dan viel zijn kwartje dat hij de dag erna zou moeten beginnen met bouwwerken. Hij greep zijn telefoon en belde mij, Rick, de schrijver van dit verhaal, dus.

Aan de telefoon zei ik : “Johan, ik heb niet veel ervaring met verbouwen en bouwwerken, maar Gerry, die jij ook nog kent van school, wel”. “Ik bel die wel even, morgen om zes uur staan we bij jou”. Dan hoorde ik “dag Rick” roepen door Nel en ik riep terug “dag Nel !” en haakte in.

De dag erna, tegen zes uur stonden ikzelf, Gerry die een zaak van meubelimport heeft, met twee van zijn werknemers en Johan in de stallingen te kijken naar de mogelijkheden. Ik nam alle maten van de ruimte, maakte een indeling van die ruimte voor de verschillende kamers en we maakten samen een plan van uitvoering.

Ik ga hier niet in detail alle werken beschrijven. Feit is, dat zowat alle materialen, voornamelijk hout door Gerry, aangeleverd werden. De hele stalling tussen de doorrijpoort en het woongedeelte werd geïsoleerd, vol beton gegoten, van elektriciteit en isolatie voorzien, kortom, veertien dagen later, met vereende krachten waren de zes kamers klaar.

Op een bepaald moment, als niemand anders, behalve Nel het hoorde, vroeg Johan aan Gerry : “waarom doe je dat allemaal voor mij ?” Gerry antwoordde “omdat Rick het vraagt en die kan ik niets weigeren, die heeft al van alles voor mij gedaan”. “Tja” zei Johan, “dan ben ik ziek in hetzelfde bedje” en ze werkten verder.

Tijdens de werken, stopten ze telkens om elf uur ’s avonds. Els ging dan bij de kindjes boven slapen en Nel en Johan sliepen elk op een sofa beneden. Op een bepaalde dag, ging Els even plassen rond half twaalf, ze was dat voordien vergeten. Heel stilletjes, om de kindjes niet wakker te maken, ging ze vanuit de slaapkamer naar het toilet in de badkamer op het eerste. Ze hoorde geluid beneden en keek over de trap naar de woonkamer. Daar zat Nel te ‘dansen’ op de stijve lul van Johan die onderuit, dwars in de sofa lag. Ze ging snel plassen, maar trok niet door om geen geluid te maken en op weg terug naar de slaapkamer, keek ze nog even en Nel was nog steeds met haar onderlichaam op en neer aan het gaan over de lul van Johan. Ze voelde een steek van jaloezie. Hoe lang was het voor haar niet geleden dat ze nog geneukt had. Het enthousiasme van Nel verbaasde haar trouwens. Meestal had zij zelf alle seksaktiviteiten gewoon ondergaan. Ze zag Nel duidelijk klaarkomen op de lul van Johan die dan op zijn beurt, iets later duidelijk ook klaar kwam. Beiden hadden blijkbaar zo ingehouden mogelijk van mekaar genoten zonder al te veel geluid te maken. Els was er een tikkeltje geil van geworden, maar in het bed met de slapende kindjes naast haar, kon ze zichzelf moeilijk klaar vingeren. Licht gefrustreerd ging ze dan maar slapen.

De avond daarna ging ze weer plassen en toen zag ze Nel en Johan rustig, elk in een sofa slapen.

De avond daarna, ging ze weer stil uit haar kamer om te kijken. Nu lag Johan languit in de sofa, met Nel die gewoon op het smoelwerk van Johan zat. Hij had haar kontje met twee handen vast en likte blijkbaar heel grondig de kut van Nel. Nel zelf had in elke hand één van haar eigen borsten vast en genoot al knedend op die borsten, van het gelik. Els ging in haar nachtjapon op de bovenste trede zitten en bleef kijken. Na een minuutje of zo, ging ze met één hand onder haar japon en begon haar kutje te strelen. Voorzichtig vingerde ze zichzelf, zonder geluid te maken. Op een bepaald moment, zag Nel, Els bovenaan de trap op de trede zitten. Els zag dat Nel naar haar keek. Nel stak gewoon even een duim op en sloot dan terug de ogen en kneedde haar beide borsten verder. De aanblik van Nel die gebeft werd, heel duidelijk met veel enthousiasme van Johan, maakte Els ontzettend geil.

Net toen ze zag dat Nel klaar kwam en nogal hard aan haar eigen tepels trok, kwam ook Els klaar. Als haar roes wat weggeëbt was, zag ze Nel, Johan hevig tongen. Els klemde haar hand tegen haar gevoelig kutje en ging slapen.

De dag erna, ging Nel niet mee naar een klus, want die ging schilderen in één van de nieuwe kamers. Els had de tweede week van de werken verlof genomen. Die werkte op een grafisch ontwerpbureau. Tijdens het schilderen vroeg Nel : “en had je er iets aan, ons zo bezig te zien, gisterenavond ?” Els antwoordde : “om heel eerlijk te zijn, ik was stik jaloers, maar ben wel lekker klaargekomen”. “Eergisteren kwam ik ook kijken, maar jullie sliepen, de dag ervoor zat jij bovenop Johan, maar toen heb ik me discreet terug getrokken”.

“Ah,” zei Nel, “Johan en ik doen niets op onpare dagen”. Els keek onbegrijpend. Nel gaf uitleg. “Gisteren was het de tiende van de maand, dat is paar en dus een dag van seks, vandaag is het een dag van kuisheid, want het is de elfde”. “Wie verzint nu zoiets ?” vroeg Els waarop Nel antwoordde : “Johan” en ze lachte. “Elke even dag van de maand, begin ik om zes uur ’s morgens hem te pijpen tot hij klaarkomt, dikwijls neuken we dan nog of beft hij me, vooraleer te gaan werken”. “’s Middags komt hij soms over huis om te neuken of me te beffen”. “’s Avonds is het altijd prijs”. “Johan staat er op dat ik elke tweede, vierde, zesde dag en zo verder, minimaal drie keer klaarkom en hij wil dat zelf ook”. “Voor mij is het om de andere dag feest” zei ze nog lachend. Els kreeg een scheut van geilheid in haar lenden.

Ze schilderden verder. ’s Avonds toen Johan terug kwam zei die : “Nel, wil jij zaterdag met Els en de kindjes naar Ikea gaan alsjeblieft”. “Je hebt mijn kaart nog, gebruik die en koop drie kinderslaapkamers met bed en een klein bureautje, één slaapkamer voor volwassenen, met dubbel bed en de nodige meubelen om een dressing vol kasten te zetten”. “Rij maar met de Landrover, daar kunnen jullie allemaal in en als Gerry het ermee akkoord gaat, dan volgen Gust en Anton, zijn twee werknemers met een bestelwagen mee gaan om alles in te laden”. Gerry die er bij stond zei : “geen probleem, maar gezien ikzelf in de houtbranche zit, en meubeltjes lever aan verschillende meubelzaken, krijgen jullie van bij mij, alle kasten, tafels en stoelen, alleen bedden en kinderslaapkamers heb ik evenwel niet”. “Maar in plaats van naar Ikea te gaan voor de bedden, kunnen jullie best met Gust meegaan”. “Gust is magazijnier geweest in een grote meubelzaak in de buurt van Sint-Niklaas, die kan daar alle spullen bekomen aan grote korting en die mensen hebben een heel groot assortiment, keuze zat, dus”. En tegen Gust zei hij : “Gust, zorg voor een goeie boxspring voor elk van de kinderen en voor Els, geen goedkope brol nemen, maar echte kwaliteit”. “De dressingmeubelen zal je daar ook moeten aanschaffen en probeer alles ineens uit stock mee te pakken”. Els stond met tranen in de ogen te kijken. “Waarom doe je dat allemaal toch voor mij ?” vroeg ze. “Omdat Rick het vraagt” zei Gerry en Johan bevestigde dat. Els keerde zich naar mij en vroeg : “hoe kan ik je bedanken Rick ?” “Niet” zei ik. “Ik stel gewoon vast dat Johan jou in huis neemt, dat is voor mij genoeg, zorg jij maar dat die twee zo gelukkig mogelijk zijn of worden” en ik wees naar Johan en Nel. Gerry stond te knikken ter bevestiging. Heel even had Nel het idee dat zelfs Johan een traan wegpinkte, maar die draaide zich om.

Gerry zei nog : “Nel, vergeet zaterdag zeker geen beddengoed te kopen, onderlakens, matrasbeschermers, hoofdkussens, dekbedden en overtrekken ervoor en zo van die dingen en natuurlijk de boxsprings zelf ook”. “Dat is belangrijk voor een goeie nachtrust en geen pijnlijke rug overdag”. Nu knikte ik en Nel bevestigend.

De vrijdagavond, Gerry en zijn mannen waren al weg, ikzelf was ergens aan de ventilatie aan het prutsen, als Els in één van de kamers staat te schilderen. Johan schildert het plafond in die kamer. Gezien zijn grootte kon hij best de plafonds doen. Nel had de kindjes boven een verhaaltje voorgelezen en kwam met twee mokken koffie naar het nieuw gebouwde gedeelte als ze Els hoort zeggen : “Johan ik heb jou met Nel zien vrijen op de sofa”. “Ja, en ?” vroeg die. Nel bleef doodstil staan en luisterde. “Ik heb het Nel verteld en tevens dat ik stik jaloers was op haar”. “Tja”, zei Johan, “ik ben bijzonder gelukkig op gebied van seks met Nel, zij is het beste dat me overkomen is, in heel mijn leven”.

“Zou ik met haar ook seks mogen hebben ?” vroeg Els. Johan zei daarop : “ik weet dat Nel ervaring heeft met vrouwenliefde, dat is waar, maar of je seks met haar kunt hebben, dat moet je aan haar vragen”. “Ze is mijn bezit niet, ze is een vrij mens”. “Ik huldig het principe dat elke mens zelf verantwoordelijk is voor de gevolgen van de eigen keuzes”. “Dat geldt voor iedereen”. “Mocht Nel dat met jou willen, dan zou het goed kunnen, dat jij net als ik verslaafd aan haar wordt”. Johan lachte.

“Ja maar” zei Els, “zou jij bezwaar hebben mocht ik met Nel vrijen ?” “Zoals ik zei, Els, Nel is een vrije vrouw en maakt haar eigen keuzes, als ze met jou seks wil hebben, dan kan en mag ik daar geen bezwaar tegen hebben”. “Ze kan seks hebben met wie ze wil, of ik dat nu leuk vind of niet, dat is niet relevant”. “Mocht ze dat met jou doen, ga ik daar geen vervelend gevoel bij hebben, maar met iemand anders vermoedelijk wel”. “Maar ook dat is niet relevant, zoals ik zei, ze is mijn eigendom niet”. “Ik kan alleen maar zeggen, dat ikzelf sinds ik haar ken en voor zolang ik ze zal kennen, en ik hoop van harte dat zulks heel lang mag zijn, niet geneukt heb met iemand anders dan Nel, of ga neuken met wie dan ook, ook met jou niet”. “Enkel Nel kan bepalen met wie ik neuk als ze het me vraagt en liefst heb ik dat ze me vraagt dat ik haar neuk en wel zoveel mogelijk”. Nel stond in het gangetje met tranen in de ogen.

Ze liep stilletjes een paar stappen terug, alsof ze net uit de keuken kwam en riep “koffie !” en kwam dan dichterbij. Johan was nog steeds het plafond aan het schilderen en Nel zette twee mokken dampende koffie op een krukje. Ze ging terug weg, maar Els had duidelijk gezien dat Nel geweend had.

Els zei : “ik moet even naar het toilet”, ze liet de schilderspullen liggen en liep naar Nel.

In de woonkamer zat Nel met de tranen in de ogen. Ze zag Els binnenkomen en vroeg direct : “wil jij Johan van mij afpakken of zo ?”

Die zei : “neen, helemaal niet, maar ik zag jullie gisteren op de sofa bezig, en was stik jaloers, het enthousiasme waarmee jij Johan behandelde wou ik ook”. “Van mannen moet ik helemaal niet meer weten, veel te veel slechte ervaringen gehad, maar als jij op dezelfde manier met mij zou willen vrijen, zoals je met Johan, doet, dat zou ik heerlijk vinden, de gedachte daar aan, maakt me ontzettend geil”. Nel droogde haar tranen.

Dan zei ze : “Els, ik vind je een lieve en moedige vrouw, maar met jou vrijen, ook al lijkt me dat heel geil, dat moet ik eerst aan Johan vragen, ik heb hem, sinds ik hier toekwam, nooit bedrogen, niet met een man en ook niet met een vrouw, maar ik wil het nooit meer kwijt, dus elk risico daarop, wil ik vermijden”. “Ik ga het hem vragen, en als ik zeker weet dat hij er echt geen probleem mee heeft, dan misschien, we zullen wel zien”. Els ging terug schilderen en Nel kwam aan mij vragen of ze met iets kon helpen. Samen legden we de laatste hand aan het installeren van de nodige buizen voor de ventilatie.

Tijdens het werken vroeg Nel me : “hoe komt het toch, Rick, dat zowel, Gerry als Johan, jou zo op de handen dragen ?” “Tja”, zei ik, “dat weet ik ook niet echt, feit is, dat ik van beiden zowat alles weet”. “Dat komt omdat ik die van jongs af aan ken en omdat ik van het principe uitga dat iedereen gelijkwaardig is, maar niet gelijkaardig”. “Johan bijvoorbeeld heeft zowat het hele lagere onderwijs, naast mij gezeten, en altijd alles van mij afgeschreven, gewoon omdat hij nauwelijks interesse had voor de leerstof”. “Die kan nauwelijks twee zinnen zonder fouten schrijven, maar hij is een encyclopedie wat kennis van bomen en planten betreft”. “Gerry van zijn kant, is een rekenwonder, sneller dan een rekenmachine”. “Voor beiden doe ik het commerciële gedeelte, zo heb ik Johan op het pad van tuinonderhoud gezet en later misschien, tuinaanleg, omdat zijn talent daar ligt”. “Voor Gerry heb ik de commerciële kant, voor zijn bedrijf in grote lijnen uitgestippeld en voor beiden heb ik gezorgd dat ze een bedrijfje hebben, dat ze met de wetgeving in orde zijn, en voor beide kunnen ze bij mij met de zotste vragen terecht, gewoon omdat mijn talent vermoedelijk een goeie dosis gezond verstand is”. “Zo vroeg Johan mij, een hele tijd geleden, hoe hij er voor kon zorgen dat jij geen coke meer zou snuiven of andere shit gebruiken”. “Mijn antwoord daarop was : dat hij twee mogelijkheden had : ofwel je gewoon kidnappen, ergens opsluiten voor een jaar of zo en je zo op de harde manier doen afkicken, ofwel alle aanvoerlijnen van dat spul afsnijden, zodat jij automatisch zonder spul zou vallen”. “Hij heeft blijkbaar voor de tweede oplossing gekozen”. “Gerry had ook zo’n probleem en die koos voor oplossing één”. (Dat kunnen jullie lezen in een ander verhaal van mijn hand, maar dat moet nog gepubliceerd worden). “Zit jij dan achter die razzia bij Karel Blommaert ?” vroeg Nel. “Yep” hij belde me omdat hij je toevallig gezien had in de straat toen je bij die vent shit kocht”. “Hij vroeg wat hij moest doen want hij wou die Karel Blommaert gewoon een goed pak rammel geven zodat die lange tijd buiten strijd zou zijn”. “Ik heb hem dat afgeraden en gezegd dat ik het wel zou oplossen”. “Diezelfde avond is er een inval geweest met zowat alle beschikbare politieagenten van Antwerpen”. “Dat heeft me maar één telefoontje gekost”.

“Zowel Gerry als Johan komen met voor hen, moeilijke vragen naar mij toe en telkens sta ik verbaasd dat de beste oplossing voor hun probleem, vaak erg simpel is” voegde ik er aan toe.

“Een ander voorbeeld Nel, ben jij zelf”. “Al een hele tijd geleden, vroeg hij me wat hij moest doen, om jou te veroveren”. “Hij heeft me dan jouw gedrag beschreven”. “Ik heb hem toen gezegd : zorg gewoon dat ze op je kan rekenen, dat je het gevoel krijgt dat jij altijd bij hem terecht kunt, als je geldnood had, moest hij jou het nodige geld geven, hoe dan ook, was mijn idee, zou je in problemen komen, en dan komt ze, jij dus, automatisch, vroeg of laat naar jou toe”. “Vooral geen seks met Nel hebben, tot ze volledig nuchter en niet meer afhankelijk van dat wit spul is”. “Dat heeft hij blijkbaar gedaan”. “Johan zei me dat hij me daar eeuwig dankbaar voor is, want dat hij van de eerste keer dat hij je zag, al gevoelens voor jou had, maar niet wist wat ermee te doen”. “Jij voelt je nu misschien erg gemanipuleerd, en dat is door mijn toedoen, dat moet ik toegeven, ook wel zo”. “Maar het was voor het goeie doel”. “Johan heeft wat vrouwen betreft voor jou, nog nooit gevoelens voor iemand gehad, dus, op zijn vraag, greep ik in”. “Misschien niet netjes, van mij, maar het enige dat ik wil, is dat Johan gelukkig is en jij kunt hem gelukkig maken”. “Je bent er trouwens al ferm mee bezig”. “Ik vertrouw Johan blindelings, en ik denk, hij mij ook”. “Jou vertrouw ik nog lang niet, maar je maakt Johan erg gelukkig, dus jij kunt me ook alles vragen wat je wilt, als ik het kan, doe ik het, éénder wat, zolang je Johan gelukkig maakt”.

Nel had met open mond geluisterd. Na een paar minuten zei ze : “wel dan heb ik nog een mooi probleempje voor jou”. “Zeg maar” zei ik.

“Els wil met mij vrijen, maar ik wil Johan in geen geval kwijt”. “Ze zei zelf dat ze op me geilt”. Ik lachte en zei : “maar dat is ook een heel simpel probleempje”.

“Nel kijk, jij bent een heel passionele en vurige vrouw, dat is één en ik probeer je hier niet te versieren”. “Ten tweede, als jij Johan stiekem zou bedriegen met één of andere klootzak, een man bedoel ik, dan smijt Johan jou onmiddellijk, ongetwijfeld met heel veel pijn in het hart, onherroepelijk buiten”. “Dat raad ik dus af”.

“Ten derde, Els is niet lesbisch, maar heeft zoals veel vrouwen, jij ook trouwens een sterk bi-kantje”. “Dat zij tot jou aangetrokken is, lijkt me heel begrijpelijk, maar als jij achter de rug van Johan met haar gaat vrijen, dan gaat hij daar geen probleem van maken en je niet buiten smijten, maar hij gaat wel ontgoocheld zijn, dat je het stiekem deed”. “Dus open kaart spelen, heel eerlijk zijn is de boodschap”. “Ik weet van mijn eigen vrouw, dat ze regelmatig met één of andere vriendin het bed deelt”. “Een probleem heb ik daar niet mee, zolang ze mij niet in de steek laat, want ik zie haar doodgraag”. “Ook al is het seksleven tussen mijn vrouw en mij doodgebloed, ik laat haar niet in de steek en zij mij niet”. “Zelfs ondanks dat ze vrijt met een andere vrouw, ga ik niet weg bij haar”. “Zij weet niet dat ik van haar ‘uitspattingen’ op de hoogte ben, maar dat geeft mij wel carte-blanche om te doen wat ik wil om op seksueel vlak aan mijn trekken te komen en dat doe ik ook”. “Dat ze die dingen voor mij verzwijgt vond ik niet leuk, maar nu verzwijg ik ook dingen voor haar en dat geeft dan evenwicht”.

“Wat jou en Els betreft is het simpel : vraag Johan vooraf de toestemming om met Els te vrijen, zonder dat zij erbij is”. “Geef hem als reden dat Els bi, is, erg veel tekort heeft op seksueel vlak, wat de waarheid is, dat ze op dit moment een grote afkeer van mannen heeft en dus geen vent in bed wil, wat ook de waarheid is, maar dat je vermoed dat ze vroeg of laat wel terug naar een piemel zal gaan verlangen”. “Of dat dan zijn piemel is of die van iemand anders, hangt gewoon van jou zelf af”. “Want als tegenprestatie voor jouw geneuk met Els, zonder hem, zou je hem, haar kunnen laten neuken, maar ik zou wel als voorwaarde stellen, dat hij haar enkel en alleen mag neuken, als zij het echt wil en vooral dat jij er steeds bij aanwezig moet zijn en dat jij en Johan regelmatig met z’n tweetjes blijven neuken, zonder Els er bij”. “Dat is dan ook weer een soort van evenwicht”. Nel keek me met heel grote ogen aan. “Denk er eerst even over na Nel” zei ik. “Vooraleer je iets beslist, eerst aan alle mogelijke gevolgen denken”. Nel knikte.

De dag erna, zaterdag ging Nel met Els en Gust en Anton, de twee werkmannen van Gerry, meubelen kopen in Sint-Niklaas. In de latere namiddag, stond alles in de nieuwe ruimtes. Nel had met Els nog niet kunnen praten. Die avond, alle kamers waren klaar en in bijzijn van Gerry, Gust, Anton, mezelf en Johan, kon Nel aan Els en de kindjes hun nieuwe kamers tonen. Els stond in tranen. De drie kinderen kraaiden van geluk. Zelfs Johan moest een traan wegpinken. Dan zei die : “morgennamiddag, hier op het erf barbecue”. “Om het einde van de veranderingswerken te vieren en om te vieren dat Els en haar kinderen een nieuwe thuis hebben, en eeeuuuuhhh, dat ik eindelijk terug in mijn eigen bed kan slapen deze nacht”. Nel die vlak tegen hem stond zei zachtjes : “het is een pare dag vandaag”. Johan keek haar een en zei met een glimlach, maar stilletjes : “en dat ook, eindelijk en zonder dat we ons moeten inhouden”.

Die avond, toen iedereen naar huis was en Johan en Nel in het eigen bed stapten, zei Nel : “schattebout, jij weet niet hoe gelukkig je mij maakt en nu wil ik dat je jouw dikke piemel in mijn kutje steekt, er bijna terug uithaalt en zo vijfentwintig keer, ik zal tellen, daarna hetzelfde, maar in mijn kontje, ook vijfentwintig keer, dan terug in mijn kutje en zo verder, tot je het niet meer kunt tegenhouden en dan spuit je maar waar je op dat moment in zit”. Johan kon zijn oren niet geloven, zo’n hemelse uitnodiging had hij nog nooit gehad. Nel begon te tellen, dat tellen werd snel verstoord door haar kreunen, dus telde Johan in zichzelf verder en op een bepaald moment, toen hij in haar kutje bezig was en met zijn duim haar klitje teisterde, kwam Nel gillend klaar. Voor Johan was op dat moment zijn zelfbeheersing ineens weg en hij begon grommend te spuiten.

Uitgeput zeeg hij naast haar neer op het bed. Hij zei : “jij bent een hemels wezen Nel, ik hoop echt dat ik jou nooit verlies”. “Ik wil jou ook nooit kwijt lieverd” antwoordde Nel en ze kroop zo dicht mogelijk tegen hem aan.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Dit verhaal is enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, het is dus verboden dit verhaal te kopiëren tenzij met voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 10127 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie