BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kim, mijn liefje, mijn hoertje (1)

Kim het lekkere geile jonge hoertjeNet als vorig jaar was oud en Nieuw weer een feestje voor in de analen. Ik had weer wat vrijdenkende mensen uitgenodigd, met andere woorden, lui die niet vies zijn van een flink robbertje neuken. Om te beginnen waren mijn dochter en ik er natuurlijk. Begin van de avond kwamen mijn neukvriendjes Frank en Yvo, Mireille en Ruud, een stel swingers die ook hun 18 jarige dochter meenamen. Eigenlijk was het niet eerlijk verdeeld, 3 mannen en 4 vrouwen. Daar had ik even over moeten nadenken. Maar goed,het was even behelpen. Gelukkig had Julia haar ex vriend uitgenodigd die rond een uur of tien kwam. En hij had twee van zijn vrienden op sleeptouw had genomen, die kwamen een uurtje later. Julia en Kim hadden elkaar al snel gevonden dus toen hadden Mireille en ik even drie mannen voor ons zelf. Na een uur had niemand meer zijn kleren aan en had ik al twee pikken in mijn kut gehad. Julia en Kim hebben bijna een uur op bed liggen rotzooien in mijn neukkamer voor ze weer terug kwamen. Het was steeds stuivertje wisselen. En er ging heel wat drank doorheen. Ook de coke die ik had werd regelmatig gebruikt. Om 10 uur kwam Freek dus. Hij wist niet wat hij zag. Juul had gezegd dat hij achterom moest komen en hij kwam binnen en keek zijn ogen uit. Allemaal naakt en aan het vrijen en neuken. Ik heb hem zelf maar meteen uit zijn kleren geholpen en voor hij er erg in had had ik zijn pik al in mijn mond. Hij kreeg van mij geen kans om naar Juul te gaan. Die lag overigens nu weer met Yvo te naaien. En toen die twee vrienden van hem ook nog kwamen werd het een echte orgie. We werden ook steeds zatter. Ik had Ruud, de vader van Kim, al een paar keer naar zijn dochter zien kijken als ze lag te neuken. Op een gegeven moment ging hij er bij zitten en begon zijn eigen dochter te betasten. Ze was knap aangeschoten en liet het toe en een kwartier later lag hij boven op haar zijn pik in de kut van zijn dochter te boren. Toen hij zijn zak in haar had geleegd ben ik even bij haar gaan zitten.

Kim vertelde dat hij haar nog nooit had geneukt en dat ze het eigenlijk niet wilde. Ik heb heerlijk met haar zitten kroelen en haar meegenomen naar het bed in mijn eigen slaapkamer. Heerlijk haar jonge kut gelikt en gevingerd tot ze klaar kwam. Ze vond me blijkbaar wel lief want ze kon niet stoppen om me te zoenen. Op een gegeven moment hebben ze mij nog in mijn love swing gehesen die in mijn neukkamer hangt. De een na de andere pik had ik in mijn kut. Julia werd op het bed geneukt door de twee vrienden van Freek die op zijn beurt weer Kim neukte. Om 12 uur zijn we allemaal weer naar de huiskamer gegaan, hebben de champagne open getrokken en zijn daarna weer verder gegaan. Ze hebben zelfs nog een net geopende fles champagne in mijn kut geduwd en hem al schuddend geleegd. Het spoot met kracht in en uit mijn spleet. Ik lag op de grond en twee van de mannen hadden mijn benen omhoog getrokken, ik lag gewoon met een wijd geopende kut op mijn schouders toen ze de fles in mijn kut leegden. Ik was zeiknat. Tot een uur of drie zijn we nog doorgegaan. En ik heb ze allemaal gehad die pikken. Ik mijn mond, mijn kut en mijn kont. Soms tegelijk, die andere vrouwen trouwens ook. Was dus weer een party voor in de boeken.

De volgende dag kreeg ik een belletje van Kim, of ze binnenkort een keer mocht langs komen. Zo’n lief ding, ik was zelf ook in dat uurtje een beetje verliefd op haar geworden. Dat heb ik al heel snel met die mooie jonge meiden. Twee avonden later stond ze voor de deur. We hebben eerst een uurtje zitten praten. Ze vertelde alles over zichzelf. Dat ze best al een aantal vriendjes had gehad en maagd was ze allang niet meer. En toen kwam het hoge woord er uit. Ze was verliefd geworden op me en kon alleen nog maar aan mij denken sinds oudejaarsavond. En dat ze thuis weer ruzie had gehad met haar ouders, iets wat schering en inslag was. Ik heb haar in mijn armen genomen en geknuffeld. “Wil je nog een keertje met me vrijen schatje?” vroeg ik. Ze wilde niets liever dus ik heb haar mee naar bed genomen. Een paar minuten later lag ik heerlijk bloot tegen haar aan. Dat zalige slanke jonge lijfje.
We hadden de eerste keer al lekker liggen beffen, toen nog voorzichtig. Maar oh, wat was ik geil, en Kim niet minder. Ook zij likte mijn flamoes met zoveel passie, zoog aan mijn clit en ik deed ook mijn best om haar klaar te laten komen. En half uur hebben we van elkaar genoten. Ze lag weer tegen me aan. “Thamara, mag ik bij jou blijven slapen, ik wil niet naar huis.” Ik wilde niets liever dan dat ze bij me bleef. Voor het eerst mijn lieve meisje de hele nacht bij mij in bed. De dagen daarop kwam ze steeds vaker langs, bleef ook soms slapen. Behalve die zondagavond. Ik was naar de kroeg geweest en en had een lekkere knul meegenomen naar huis. Ik zat al een beetje met hem te kroelen toen de bel ging. Kim stond voor de deur. Natuurlijk was ze meer dan welkom en ik ben naast haar op de bank gaan zitten. Waar die knul bij zat heb ik echt een beetje met haar zitten vrijen, mijn had onder haar rokje gedaan en har een beetje gevingerd. Die knul had inmiddels zijn lul uit zijn broek gehaald en zat zich, kijkend naar ons, af te trekken. Hij kwam naar ons toen en fluisterde in mijn oor of ze te neuken was. Ik heb hem even apart genomen en zei dat hij dan wel moest betalen. Dat vond hij geen probleem. Kim wilde eerst niet echt maar toen hij haar befte werd ze steeds geiler. Tien minuten later lag ze op haar rug en had hij zijn pik in haar kutje. Wilde ze eerst niet, nu lag ze zichtbaar en hoorbaar te genieten. Hij pompte zijn harde pik flink in haar schede op en neer en begon te grommen. Na nog een paar forse stoten spoot hij zijn hete zaad in het tienerkutje.

Lang is hij daarna niet meer gebleven, hij was getrouwd, en zijn vrouw wist niet beter of hij was met maten uit. Aan de deur heb ik met hem afgerekend, €150 voor een robbertje neuken. Toen hij eenmaal weg was ben ik weer bij mijn meisje gaan zitten. ”En schatje, hoe vond je het? Was het lekker?” Tot mijn verbazing zei ze dat het wel een beetje kort was, het had van haar nog wat langer mogen duren. Op een gegeven moment gaf ik haar het geld en natuurlijk vroeg ze waar dat voor was. “Schatje, die man heeft er voor betaald om jou te mogen neuken.” Ze was stomverbaasd, ook dat het zoveel was. “Ja maar Thamara, dan ben ik toch een hoertje!” was haar reactie in haar onschuld. Ik moest er wel om lachen en zei dat dat inderdaad zo was. Ik zag haar denken, maar verder hebben we het er niet over gehad. We zin lekker weer samen onder de wol gekropen en zijn gaan slapen. De volgende morgen bij het ontbijt zei ze dat ze best wel op die manier geld wilde verdienen. Ze werkt een paar ochtenden in een winkel en zo breed heeft ze het niet. We hebben er nog even door gepraat en ik zei dat ze dat wel hier bij mij mocht doen. Ik zou wel het een en ander regelen en voor mannen zorgen. Eind van de week zou ze weer komen en ik heb er voor een verrassing voor haar gezorgd. Haar eerste echte klant. Ik heb weer een hoertje in huis…
Wordt vervolgd… er komt nog veel meer…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10604 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kim, mijn liefje, mijn hoertje (1)”

Plaats een reactie