BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een wens vervuld 3

Afgeneukt onder de doucheIk bekijk mezelf in de spiegel van de badkamer, wat zie ik er uit. Haren verward, make up uitgelopen en nog een verdwaalde druppel sperma op mijn wang. Na eerder die avond mijn eerste trio gehad te hebben met mijn man John en onze date voor die avond Sander, heb ik zojuist van Sander nog een stevige neukbeurt gehad als toetje. Ik voel aan mijn kutje die het behorend te verduren heeft gehad van die grote pik van Sander, wat een apparaat is dat zeg, voorlopig heb ik mijn portie wel gehad.

Ik doe de douchedeur open, stap naar binnen en draai de warmwaterkraan open. Heerlijk dit, het warme water wast me weer even lekker schoon en fris en ik sluit mijn ogen, en denk aan de sex van deze avond. Ook is Sander (volledig tegen de afspraak in) klaargekomen in mijn mond, ik voel de walging nog in mij opkomen en tegelijk was het een geil moment.
Dan schrik ik op uit mijn gedachte, van de opengaande douchedeur. Hallo lekkertje zegt Sander en hij stapt de douche binnen. Ik ben verbluft van de manier waarop hij me elke keer weer weet te verrassen, en voordat ik het in de gaten heb, staat hij me uitgebreid in te zepen. Hij begint onderaan bij mijn benen en komt dan langzaam omhoog, mijn knieën, mijn dijen en een hand die soppend door mijn beurse kutje gaat, heerlijk kan deze man dit, ik geef me over aan de strelende handen die geen plekje overslaan.

Sander draait me om en zet me met mijn handen tegen de douchewand. Hij wast mijn armen, rug en omvat dan mijn borsten om deze ook met zijn grote handen vol met zeep in te smeren. Hij neemt er goed de tijd voor en ik voel mijn tepels weer groeien, Sander knijpt er zachtjes in en ik voel hoe prettig hij mij masseert. Hij staat nu dicht achter me en ik voel zijn grote pik al weer groeien tegen mijn kont aan. Met een handige beweging legt Sander zijn pik tussen mijn benen en als ik naar beneden kijk, zie ik die grote eikel tussen mijn eigen benen tevoorschijn komen. Sander maakt wat bewegingen naar voor en naar achter zodat zijn pik langs mijn kut en klitje schuurt…mmmm lekker dit, krijgt die man dan nooit genoeg, wat een energie. Hij fluistert in mijn oor hoe lekker ik ben, en kust me zacht in mijn nek. Ben je niet boos op me zegt hij zachtjes, omdat ik in je mond gekomen ben. Ik schud mijn hoofd van niet en hij knijpt even hard in mijn borst, als teken dat hij me begrepen heeft, en gaat door met de rijdende bewegingen tussen mijn benen.
Plots een handige manoevre en Sander zijn pik schuift zo bij me naar binnen..oeffffff ik voel gelijk alles weer tintelen en zoek steun bij de douchewand, twee stootjes van Sander en hij haalt hem er weer uit. Zachtjes fluistert hij weer, zullen we dat andere “no go gebied”van je dan ook maar uitproberen. Ik ben even van slag, andere “no go gebied” ? wat bedoelt hij. Ik voel zijn pik opeens tegen mijn kontgaatje… O neeeee zeg ik dat zeker niet, en duw zijn pik weg met mijn vrije hand. Zelfs John mijn man heeft dat nog nooit bij me gedaan, dat wil ik echt niet hebben. Ok Ok rustig maar zegt Sander en pakt mijn hand en zet deze weer tegen de douchewand, duwt zijn pik weer terug in mijn kutje en begint me te neuken. Mijn aandacht is gelijk weer ergens anders, want ik voel weer hoe ik gevuld wordt door dit mannenvlees.
Sander neukt me heerlijk door, de stralen warm water maken het extra fijn en ik geniet volop. Net als ik voel dat ik ga komen, haalt Sander zijn pik eruit. Teleurgesteld kijk ik om, Sander lacht en zegt; kom Nicole even afdrogen en dan zoeken we het comfortabele bed weer op.

Hihihi, hij heeft me weer zo geil gemaakt, dat ik dit aanbod niet kan weigeren. We drogen ons snel af en Sander legt zich als eerste neer op het bed. Kom maar op me zitten Nicole, dan mag jij bepalen hoe diep en hoe heftig je wil neuken. Ik stap op bed en hurk me boven de stamper van Sander, laat me zachtjes en voorzichtig zakken. Ik ben nog geil en nat van de neukbeurt onder de douche dus hij gaat er prima in. Ik laat me verder zakken over de grote pik, hijgend en af en toe even stoppen lukt het me uiteindelijk om de gehele pik in me te krijgen. Wauwww wat lekker dit, zachtjes begin ik te wippen. Heerlijk zoals die grote pik alle wanden van mijn kutje raakt en ik verhoog het tempo. Sander ligt relaxed achterover en laat me al het werk doen. Hij geniet van het uitzicht van mijn grote tieten die heen en weer dansen op het gewip van mij en hij ziet de grote pik elke keer verdwijnen in mijn kut. Mijn orgasme wat net onder de douche niet doorging ga ik nu dubbel en dwars inhalen. Ik verhoog het tempo nog wat sluit mijn ogen en slaak een kreet…iiiiiiiii ik kommmmm. Voor de vierde keer deze avond kom ik heerlijk klaar.

Ik lig nog bij te komen op de pik van Sander als ik John de trap op hoor komen. Hij opent de slaapkamerdeur en ziet me zitten op de pik van Sander. Hij lacht even, en zegt ik hoorde zo’n gegil dat ik even dacht dat het niet goed ging. Maar nu ik je zo zie zitten, weet ik dat het prima met je gaat. Ik weet even niet waar ik kijken moet, toch een beetje gek om zo door je man aangetroffen te worden. John help me uit deze ongemakkelijke positie door uit zijn broek en boxer te stappen en naast Sander op het bed te gaan liggen. Ik zie zijn mooie lul fier overeind staan. O John even niet neuken hoor, mijn kutje is helemaal rauw en beurs, zal ik je eens lekker pijpen. Graag schatje zegt John en knipoogt naar Sander. Ik kruip van Sander af en ga op mijn knietjes op het bed zitten om zo John lekker te kunnen pijpen. Ik doe mijn best om hem lekker te verwennen en lik heel de stam van boven tot beneden. Neem de pik diep in mijn mond en ga afwisselend snel en langzaam heen en weer.

Dan voel ik opeens twee handen op mijn kont, ik besef dat mijn kont mooi omhoog staat in deze positie en Sander daar een prima uitzicht op heeft. Ik laat het gaan, ik pijp John nu , die pik van Sander ben ik nu wel gewend, en ga driftig door met zuigen. John houdt mijn haar nu vast en houdt me lekker op mijn plek, als ik opeens de pik van sander niet mijn kut voel binnendringen, maar een lichte druk op mijn kontgaatje voel, dit is niet de afspraak…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nicole en John

Wij zijn John en Nicole en genieten van de verhalen die hier worden ingezonden. De verhalen zijn soms waargebeurd, soms ook een fantasie
Graag leren wij hier mensen kennen voor gezellige praatjes, het delen van avonturen het schrijven van een verhaal, of wellicht meer dan dat.
Mailen voor ideeën kan je ons altijd op faja1968@outlook.com

Dit verhaal is 8778 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een wens vervuld 3”

Plaats een reactie