BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (40)

Live geile pijpshow met webcamTerwijl Steffie en ik aan het wachten waren op wat er nog bij Sven ging gebeuren, kreeg ik de vraag of zij ook toelating kon krijgen tot de privé kamer met Sven. Dat vond ik nogal gevaarlijk maar wel geil. In de privé kamer was het beeld beter dan op de cam van hun living. Ik stelde de vraag “Nelleke ik ontmoette voor ik hier kwam een geile dame met geisha ballen in haar kutje, wil je haar toelaten als zij een verzoek richt?” Op de achtergrond hoorde ik overleg tussen Sven en Nelleke, met uiteindelijk een positief antwoord. Ik vroeg Steffie om in te loggen op de site en als naam geile weduwe te gebruiken. Daarop gaf ik de naam door aan Nelleke. Een minuutje later zag ik ook Steffie in de room verschijnen. Op het scherm van Nelleke zag ik dat zij de cam van Steffie hadden aangeklikt, ik deed hetzelfde. Verdomme dat was geil, Steffie lag met haar kut open voor de cam en was met haar geisha ballen aan het spelen, iedere keer trok zij een balletje uit haar kut en hoorde je een plop. Toen zij beiden uit haar kut waren, stak zij langzaam bal voor bal terug in haar geile soppende kut. “Mmmm lekker sappig weduwe” hoorde ik Nelleke zeggen. Steffie gaf geen antwoord want dan zou zij zich kunnen verraden. Zij kreunde alleen maar en wees in de cam ten teken doen jullie mee?

Nelleke pakte de webcam en richtte die op de lul van Sven “kijk hoe geil Svenneke van jou wordt weduwe”. Nelleke nam de staaf van Sven in haar hand en terwijl zij bleef cammen trok zij aan de staaf. Zij richtte de cam op de kop van zijn lul en je zag in het gaatje het voorvocht komen. “Oooooh … mooie …. Leeekkkkeeeer…. Lul” kreunde Nelleke. “Mmmfffff….. mmmmmfffff” hoorde ik bij Steffie. Nelleke gaf de cam aan Sven en nam diens stijve harde lul in haar mond. Wat een zicht, je zag Nelleke’s lippen langzaam over die harde lul schuiven, net alsof het een kutje was dat open ging. Steffie kreunde de boel bij elkaar, ik had schrik dat zij zich zou verraden maar Sven was te geil om hierop te letten. Op het scherm zag je Steffie de ballen uit haar kutje trekken en opzij reiken naar een dikke zwarte dildo. “Mmmmmmmmm” hoorde je van Steffie toen zij de dikke dildo in haar kut begon te steken. “Oooooh …. Oooooh kijk….. Nelleke …. Geeiiiiilllleee …. Kuuuutttt” kreunde Sven. Inderdaad geile scenes op het scherm, ik zat ondertussen ook aan mijn lul te trekken op die scenes. Verdorie ik was zo geil, ik wilde bij Sven en Nelleke zijn dus typte ik in de room.

“Ik kom naar jullie wil samen met jullie geilen”. Nelleke keek even naar het scherm en stak haar duim op. Ik spoedde naar het appartement en toen ik aankwam stond de deur op een kier. Ik sloot de deur achter mij en deed al mijn kleren uit. Mijn stijve lul floepte naar voor en wees de weg. Toe ik de kamer binnen kwam was Nelleke nog altijd bezig met Sven te pijpen en op het scherm van de laptop ging die zwarte dildo soppend in de kut van Steffie. Ik stond naast Sven en nam de webcam over van hem. Hij pakte Nelleke bij haar hoofd en trok haar mond helemaal over zijn lul. “mmmmffff….. mffffffmmmmmmm” kreunde Sven met zijn lul in de keel van Nelleke. Nelleke knipoogde naar mij en deed teken dat ik een beetje onderaan moest filmen. Zij ging met haar vinger naar het kontgaatje van Sven en stak haar wijsvinger in het gaatje. Sven schrok even maar liet het toch toe. Nelleke neukte het kontje van Sven met haar vinger. Steffie was gestopt met het neuken met de dildo en moet waarschijnlijk verbaasd naar het scherm aan het kijken geweest zijn. En dan zag je op het scherm de dildo met een snelle duw helemaal in haar kut verdwijnen “Ooooooooooohhhhhhh”.

Nelleke maakte het Sven moeilijk maar zorgde er voor dat hij niet klaarkwam. Ondertussen verscheen op het scherm “Wil jullie zien neuken, ooohhhh die paal in dat kutje please”. Ik zei tegen Sven en Nelleke “weduwe wil jullie zien neuken”. Nelleke keek naar Sven, trok haar mond van zijn paal en vroeg “Ooooh …. Jjaaaaa… wil… je… neuuukkkeeen?” Sven beet op zijn onderlip en knikte. Nelleke stond recht en ging op de tafel zitten met haar kontje op de rand, haar benen open. “Kijk Sven haar kutje staat al open, kijk hoe geil” fluisterde ik tegen Sven. Ik stak een vinger in de gleuf van Nelleke en die kreunde hard. Met mijn vinger ging ik in haar neukgrotje en nat dat zij was “Nelleke is geil” vroeg ik aan haar. “Jaaaaaa…. Jaaaaaaaaa” kreunde Nelleke. Ik filmde ondertussen haar kut waar mijn vinger het nat geil uitsmeerde en toen ik haar klitje raakte zag je Nelleke opveren. Ondertussen zat Steffie nog steeds met die dikke dildo in haar kut te pompen. Toen hij er helemaal inzat, liet zij hem los en je zag die dikke staaf langzaam terug uit haar kut komen door de druk van haar kutspieren. Man geil zicht en ook Sven stond er met open mond naar te kijken. Op het scherm verscheen “Neuuuukkkkeeeen …. Neeuuuukkkk …… maaaddaaaammmm”. Ik zoomde in op de lul van Sven die nog fier vooruit stak en waar hij aan stond te trekken. “Lul …. in …. kut” verscheen er op het scherm. Sven stapte naar Nelleke toe en richtte zijn stijve op haar kutje.

Ik filmde van de zijkant en je zag op het beeld langzaam die stijve lul naar het kutje gaan, het kutje raken en het geil van Nelleke dat die lullekop nat maakte. “Sven neuuuukk meee” kreunde Nelleke. Op het beeld zag je de lul van Sven in haar kut verdwijnen. Zij kreunde hard en geil “Ooooooooohhhh….. Jaaaaaaaaaa”. Sven bleef even helemaal in haar zitten en maakte korte neukbewegingen. Nelleke vond dat geil “Yeessss… Yeesssssss”. Langzaam begon Sven zijn lul in haar kutje te bewegen. Zijn staaf was nat van het kutgeil, toen hij hem er even uittrok zag je zijn lullekop glinsteren van het kutsap. Dan duwde hij zijn lul ineens tot aan de wortel in die kut “Uh… uh…. Uh…. Uh…. “hapte Nelleke naar lucht. Op het scherm zag je Steffie dezelfde beweging uitvoeren met haar dildo. Die neukstaaf was ook helemaal nat van haar kutje. Ik verplaatste de webcam naar onder Nelleke en toen Sven zijn lul terug trok zag je haar kutlippen rond de lul van Sven hangen, het kutgeil liep tussen haar bilspleet in richting haar kontgaatje en haar kontgaatje maakte puls bewegingen. “Neuk haar Sven, neuk haar” riep ik.

Sven begon te pompen man wat een geil zicht was dat die kutlippen bewegend rond die lul. Nelleke was botergeil “lllleeeeekkkkkkkerrrr…….. ddddiiieeeepppeeeeeer”. Terwijl ik dit geile neukspel bleef filmen ging ik met een vinger naar het kontje van Nelleke en stak een vinger in haar kontgaatje. Nelleke ontving mijn vinger met een diepe grom. Op het scherm zag ik dat Steffie er een butplug had bijgenomen en deze in haar kontje had gestoken. “Kijk Sven, die weduwe wordt dubbel genomen. Toen hij naar het scherm keek zag hij ook dat ik het kontgaatje van Nelleke aan het vingeren was. “Aaaaaaahhhh ….. gaaaadddvveeeer…… geeeiiiill” kreunde Sven. Ondertussen bleef hij maar beuken in het gaatje van Nelleke met zijn blik gefixeerd op het scherm. “Jaa… jaaaa…. Sven … hhhaarrddeer” kreunde Nelleke “bbbiijjjnnnaaa”. Sven bonkte zijn lul in het die sappige kut van Nelleke en die verkrampte op haar hoogtepunt en duwde haar heupen omhoog om Sven helemaal in haar kut te houden. “Spuit haar vol, spuit haar vol” vuurde ik Sven aan en een paar seconden later zag ik dat hij de kut van Nelleke vol spoot met zaad. Je zag op de cam het geil uit de kut van Nelleke komen, zachtjes droop het op de grond. “Kijk weduwe, die jonge gast spuit mijn vrouw haar kut vol” “riep ik naar Steffie. Steffie speelde met haar dildo en met de butplug tegelijk. “Oooohhh… oh… oh” werden de kreuntjes korter. Je zag haar een orgasme bereiken en op het moment dat zij zo ver was, trok zij de dildo uit haar kut. Die stond helemaal open en je zag het geil uit haar kut spuiten. Zij lag te trillen op de zetel van geilheid.

Ik fluisterde in het oor van Sven “durf je de kut van Nelleke uitlikken?” Sven keek me met grote ogen aan en knikte “geil mijn zaad uit haar kutje likken, jaaaa” kreunde hij. Hij trok zijn slappe lul uit de kut van Nelleke en ging op zijn knieën voor haar zitten. Ik richtte de webcam op de openstaande kut van Nelleke waar het geil langzaam uit kwam, Sven stak zijn tong uit en duwde die in het neukgrotje midden in zijn eigen sperma. Nelleke was verrast want had dit niet zien aankomen maar zij genoot aan haar zuchten te horen. Ik bracht het geile beeld in close up en je zag de sperma klodders op de tong van Sven komen en langzaam mee zijn mond ingaan. Op het scherm van de PC verscheen “oh geile beer, dit wil ik ook, dit wil ik ook” door Steffie ingetypt. Op haar scherm zag je haar ondertussen met de butplug in haar kontje spelen. Sven stak zijn tong dieper in het neukgrotje van Nelleke en bracht nog een hoop geil mee op zijn tong. Hij hield zijn tong even voor de webcam en nam toen het geil mee in zijn mond. Prachtig geil om te zien hoe die jongen het geil uit de kut van Nelleke dronk. Hij plaatste zijn mond op de druipende spleet van Nelleke en zoog hard, Nelleke kreunde van het geile gevoel “Leekkkkeeeer”. Daarop begon hij door haar geile spleet te likken en zoog op haar klitje. Dat was even te gevoelig want zij duwde het hoofd van Sven weg en vroeg “Even pauze, te gevoelig”.

Op het scherm bij Steffie was het ook rustiger geworden zij lag nog zachtjes met de plug te spelen maar veel beweging was er niet, toen verscheen er plots op het scherm “Hey geile madam, kun je die twee tegelijk aan?” Ik typte terug “een sandwich?” “Jaaaa zou ik wel eens willen zien, zo geil, kan je die jonge knul nog stijf krijgen?” Ik gaf de boodschap door aan Nelleke en die keek hongerig naar mijn stijve pik. Zij kwam van de tafel en trok Sven recht om hem op een stoel te zetten. Daarna ging zij op zijn schoot zitten met haar kut tegen zijn pik. “En geil ventje zou je mij samen met Juul nog een beurt willen geven? Jij mag mijn kontje neuken” zei Nelleke “mmmm voel ik daar beweging in die lul van jou”. Zij zette haar mond op die van Sven en gaf hem een diepe tongkus. Ik ging met de webcam naar onder zodanig dat je de kut van Nelleke een beetje zag en ook de ballen en een stukje lul van Sven. Nelleke schoof haar kut over de lul van Sven heen, zij was hem aan het droogneuken, alhoewel droog was die kut van haar helemaal niet. “Oooooh laat mij niet wachten neuk die geile madam, geef haar de sandwich” las ik op het scherm. Steffie had nu een satisfyer op haar kut staan. Je hoorde het zoemen van de machine door de boxen. Ik zei tegen Sven en Nelleke dat onze weduwe geil werd van het zicht. Zij stonden recht en de kut van Nelleke glansde weer van het vocht en de lul van Sven stond weer recht omhoog en was nat van het kutvocht. Ik draaide de PC een beetje opzij en Nelleke duwde mij op de tafel. Zij kwam met haar knieën naast mijn lichaam zitten en richtte mijn lul op haar geile openstaande kut. Langzaam liet zij zich zakken tot mijn lul haar baarmoeder raakte. Daarop begon zij mijn lul te neuken.

Na een paar bewegingen deed zij teken naar Sven om ook te komen. Hij kwam op de tafel en ik voelde dat hij zijn geile harde lul tegen het kontje van Nelleke duwde. De cam hadden wij aan de zijkant staan en op de PC zag ik dat je duidelijk kon zien hoe Nelleke dubbel werd genomen. Op de PC zag ik ook dat Steffie ondertussen met de satisfyer op haar klitje zat en met drie vingers in haar kutje pompte. Sven en ik begonnen Nelleke te neuken. Ik voelde de lul van Sven tegen de mijne duwen. Nelleke vond het geil en kreunde en steunde. “OOOoohhhhh…. Weduwe …… lekkkkkeeer….. tweeeeee…. Ggggeiiiilleee”. “Uit de boxen klonken soppende geluiden en geile geluiden “Uuhhuuhhuuuuu… uh…. Uh…”. Wij neukten Nelleke in een snel tempo en die ging weer richting een orgasme. Uit ervaring weet ik dat zij anaal zo lekker vind, en nu met die jonge kerel was het hek helemaal van de dam. “Ooooohohhhhhhhh….. gooooooooddddddveeerrrdooommmmmeeee…… jaaaaaaaaaaa” stootte Nelleke uit en kwam krampend en kreunend klaar. Haar kut kneep mijn lul bijna plat en met een laatste kreet stootte ik mijn lul zo diep mogelijk in haar kut en spoot haar vol met sperma. Nelleke lag als een vod op mij en vanuit de PC klonk ook een kreet, maar ik had geen puf meer om daar naar te kijken. Sven had blijkbaar zijn poeder de vorige keer helemaal verspoten want slaagde er niet in om nog sperma te spuiten. Hij trok zijn lul terug uit het kontje van Nelleke en trok Nelleke overeind. Wij namen wat keukenrol om ons een beetje te fatsoeneren en daarna de PC te nemen om met de geile weduwe te praten.

“Hey weduwe genoten” vroegen wij. “Man zo geil, zo lekker ontzettend” antwoordde zij. Wij keken naar Sven en die glimlachte “de lekkerste seks in maanden, mijn lul doet er pijn van.” “Twee geile vrouwen eh Sven, ons Nelleke kent er wat van maar geile weduwe maakte je ook geil eh man.” Hij knikte met veel overtuiging. “Zou je geile weduwe graag ook eens in het echt ontmoeten? Zou dat kunnen geile weduwe” vroeg ik. “Ja graag zo een geile kerel daar zeg ik geen neen tegen” verscheen er op het scherm. “Waar woon je?” vroeg Sven. Op het scherm verscheen de naam van ons dorp. “Uh woon je hier in ons dorp” vroeg Sven. “Blijkbaar wel als ik jou hoor” verscheen op het scherm. “Wie zou dat kunnen zijn” stelde ik in de groep. Sven gaf teken van geen idee. Wij gingen Sven een beroerte bezorgen. Ik vroeg aan geile weduwe “zo kort bij dat kan geil worden, mogen wij jouw gezicht zien?” Langzaam ging de cam omhoog van haar lekkere kut, navel, langzaam naar de twee lekkere tieten, de onderkin en daar bleef het even haperen. Sven zat op het puntje van zijn stoel en staarde nieuwsgierig naar het scherm. Plots ging het beeld snel omhoog en kwam Steffie in het beeld “hoi Sven dat was geil man” zie Steffie. Sven sloeg rood uit, wilde de kamer uitgaan maar ik hield hem tegen. Wij legden hem uit dat wij hem uit zijn tent wilden lokken en dat alles dus opgezet spel was. Steffie stelde dat zij hem ook aangemoedigd had tijdens het geilen zo net. Zij zei dat zij dit soort seks bij hem gemist had en in de toekomst dit samen met hem wilde beleven. Kortom er werd nog heel wat over en weer gepraat maar op het einde namen de jonge geliefden met een kusje afscheid. Nog twee dagen en dan kwam Steffie thuis, dat gaat een geile thuiskomst zijn denk ik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6319 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie