BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (11) Eline (2) Geen gewone trouwdag

Het leek een gewone trouwdag te worden. Speciaal, zoals het voor iedere bruid speciaal was, omdat het ‘haar’ dag was. En die van Patrick natuurlijk, maar de dingen die daar bij horen, gemeentehuis, kerk, receptie, familie, vrienden, wat kon er nou speciaal zijn, behalve dan dat zij samen wel speciaal zijn? Toch veranderde er iets voor Eline toen ze in de kerk hand in hand naast Patrick zat en verrast werd met de woorden ‘liefdesverklaring van Patrick’. Ze kende alle details van deze dag en van dit uur, ze hadden alles tot in de puntjes doorgesproken met meneer pastoor en nu leek er toch iets anders te gaan dan anders. Leek? Het ging heel anders. Ze was heel blij dat Linde deze tekst wilde voordragen, want Linde was speciaal. Ze had een mooie stem, waar je zo verliefd op kon worden en wat ze voordroeg daar ging iets van uit. Ze betoverde je, nam je mee, je zweefde op haar woorden. Natuurlijk kende zij de verhalen uit het dorp over Linde, dat zij af en toe haar kutje gaf aan de man van haar moeder … Ach wat. Linde was Linde. Daar stond ze en wat was ze trots dat zij dat nu voor hen, voor haar wilde doen.

Ze voelde haar passie, haar vuur en gaandeweg het spreken van Linde voelde ze zich van binnen heel erg warm worden. Ze had Patricks hand nog steviger vast, kneep hem toen ze haar tepels strak voelde worden en haar schaamlippen open gingen. Haar schaamlippen tuitten, verlangden en god nee dat was op dat moment niet voor Patrick. Ze wilde dat Linde haar kutje streelde, haar borsten zoog, haar clitoris zou zuigen, haar anus zou likken. De woorden die Linde sprak, ze wist het zeker, daar staat een vrouw die niet voordraagt ‘ik wil je tepels zuigen’ zij wil dat zelf doen. Ik voel dat ze mijn tepels wil zuigen en ik, ik overspelige verdorven bruid, ik wil dat zij mijn tepels zuigt tot ik klaarkom. Oh kutje. Mijn kutje is zo nat…
Als Linde namens Patrick zegt ‘ik ben geil van je, Eline’ dan voelt mijn kut op dit moment dat ik niet alleen maar van hem maar nu vooral van haar botergeil ben omdat ik voel dat zij nu, terwijl ze dit voordraagt, geil van mij is. Ze staat te trillen op haar benen, komt ze nou werkelijk klaar op me, oh mijn hemel, ze staat klaar te komen, oh kut ik wil mijn vingers nu terwijl ik over een half uur ja tegen Patrick zeg in haar kut steken, ik wil haar vingeren, likken. En met het vocht van haar kut aan mijn vingers wil ik mijn trouwring voelen. Zie ik nou echt druppels tussen haar benen op het marmer liggen die er net niet lagen? Ik zou willen knielen en dat willen opzuigen met mijn tong, haar willen proeven. En dan daarna Patrick kussen en haar vocht op zijn lippen kussen. Ze staat daar echt klaar te komen voor me, ik weet het zeker, wat een lef om zo in die tekst op te gaan, maar ook om hier met al die mensen… Wat zal Patrick wel niet denken, ze knijpt hem hard in zijn hand. Natuurlijk zeg ik ja tegen hem, maar ik zal, ik moet, ik wil haar proeven, likken, met haar kussen tot ik honderd keer ben klaar gekomen met haar.

Zij en Patrick worden uitgenodigd om naar voren te komen en elkaar de ringen om te schuiven. Ze gaat zo staan dat zij vlak bij dat natte plekje op de vloer staat. Daarna nodigt meneer pastoor haar uit om te knielen, voor Maria. Eline knielt als in trance, voor Maria, en ziet tussen Maria en haar het vochtige plekje van Linde liggen. Het is echt meer dan een druppel. Wijdt je nu aan Maria zegt meneer Pastoor en ze knielt, ze knielt nog iets verder voorover, ze kust het marmer, ze likt, ze likt het vocht van Linde op. Haar lippen plakken. Het laatste restje veegt ze met haar linkerhand op. Als ze weer is opgestaan vraagt meneer Pastoor of zij elkaar de handen willen geven waar ze zojuist elkaar de ring aanschoven. Het is de hand waar haar ring aan zit waarmee ze het vocht uit het kutje van Linde opveegde. Wil zij dat intieme vocht met Patrick delen? Ze steekt haar hand, die hand naar hem uit, pakt hem vast alsof ze zeggen wil ‘haar kut is voor mij, en is daarom ook voor jou, zij hoort ook een beetje bij ons’. Hij pakt haar hand, knijpt er in en fluistert dat hij heel haar hand wil. Haar hand weet ze is inclusief het vocht van Linde, hij neemt die hand, het vocht en Linde, in die volgorde. Ze knielen samen, voelen handen op hun hoofd, staan weer op en lopen terug. Ze knipoogt, bronstig, naar Linde.

Vanavond tijdens het feest als ik naar de wc moet kan ik haar wel vragen om mijn jurk hoog te houden en dan zou ik niet alleen plassen maar haar ook vragen mij onder mijn jurk te likken, of ze mijn billen strak vast wil houden, mijn broekje mee te nemen als herinnering en dank voor haar hitsige geile voordracht.

Het was zeker geen gewone trouwdag geworden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5165 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie