BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hilde 2/2

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Dan zeg ik : “nu mijn tepels likken en er voorzichtig aan zuigen, schattebout”. Voor ze daar aan begint zegt ze : “dat maakt me geil, Rick, dat bevelende” en prompt zet ze haar lippen op één van mijn tepels. Haar tong kronkelt over die tepel en dat wisselt ze af met gezuig op die tepel. Dan trekt ze een nat spoor met haar tong tot op de andere tepel om daar hetzelfde te herhalen. Dat doet ze meerdere keren en in kreun van genot.

Mijn handen gaan ondertussen veel harder kneden op haar kontkaken. Ik trek ze ook veel dwingender tegen mijn stijve lul. Die zat nog wel in mijn jeans gekneld, maar het gevoel van een gewillige, geile vrouw die tegen mijn pik duwt, is zalig.

Ondertussen is Hilde begonnen met mijn hals te likken. Ik voel haar natte tong doorheen heel mijn hals gaan. Ik lach en zeg, op het moment dat ze met haar tong van mijn sleutelbeen tot net onder mijn oor gaat : “goed bezig meisje, laat mij je honger voelen, steek die tong in mijn oor en neuk mijn oor”. Prompt schiet ze met haar tong in mijn oor en begint die als het ware te tongen. Dat geeft een zalig, kriebelend en geil gevoel.

Ik laat ze wat doen om haar dan het andere oor te laten tongen. Dan stopt ze even en staat hijgend in haar négligé voor mij. Ik kijk haar glimlachend aan en zeg : “lieve Hilde, ik denk dat wij een heel mooie tijd tegemoet gaan, ik heb het gevoel dat ik jou kan laten doen, wat ik wil, is dat zo ?” Ze slaat haar ogen neer en knikt, dan zegt ze : “hoe meer jij mij zegt wat ik precies moet doen, hoe geiler ik dat vind”. “Mijn kutje lekt nu al”.

“Ah, ja ?” zeg ik, “dat moet ik toch even controleren”. Ik schuif één van mijn handen vanop haar kont naar voor, tussen mijn jeans en haar onderkant, en dan steek ik ze tussen haar dijen. Op de binnenkant van één dij, glijd ik met mijn hand omhoog. Helemaal haarloos was haar kutje niet, maar dat zou ik later wel inspecteren. Nu greep ik gewoon met mijn hand opwaarts heel haar kutje vast. Ik kneedde zo heel het kutje met mijn hand. Hilde kreunde lichtjes. Dan krolde ik mijn middenvinger en ringvinger en wurmde die tussen haar buitenste kutlippen. Dat ging vlotjes en ik schoof ze opwaarts in haar kut. Die was inderdaad al ferm nat.

Ik zei : “Hilde, kijk me in de ogen, ik wil je geilheid in jouw ogen zien groeien”. Aarzelend kwam haar hoofd wat omhoog en ze keek me aan. Ik lachte haar toe en zei, terwijl ik in haar ogen keek : “Hilde, ik voel jouw nattigheid met mijn vingers, volgens mij ben jij een heel geil teefje”. Haar ogen werden wat groter, ik wriemelde wat met mijn twee vingers in haar en dan fluisterde ze kreunend en ineens met waterige ogen : “Rick, ooohhhhh, ik zou graag jouw teefje willen zijn, gebruik me, doe wat je wilt, maak me gek van geilheid alsjeblieft”. Dat zei ze terwijl ik recht in haar ogen keek. Het was alsof mijn pik meekeek, want die verhardde tot maximale proportie.

Met mijn handpalm drukte ik op haar klitje, met mijn twee gekromde vingers, vingerde ik haar in de hal van haar chique huis. Ze bleef in mijn ogen kijken, en met haar handen streelde ze mijn schouders en rug. Mijn in en uit bewegingen in haar kutje deden haar blijkbaar erg veel deugd. Dus zette ik een iets sneller tempo in. Haar ogen draaiden weg, ze kreunde erg hard en tot mijn stomme verbazing, kwam ze klaar op mijn vingers. Ze vlijde haar hoofd tegen mijn borstkas en ze begon te snikken.

Ik snapte het niet goed, ze was erg snel klaargekomen, maar dat is meestal geen reden om te gaan wenen. Nu lag ze met haar hoofd op mijn borstkas ferm te wenen. Haar handen op mijn rug waren stil gevallen. Daar stond ik dan, met een ongeveer vijftigjarige dame, in négligé, in mijn armen, in de hal van haar huis. Ze weende stevig door. Ik besloot dan maar te wachten tot haar huilbui over was.

Mijn piemel in mijn jeans stond nog steeds met maximale stijfte, gezien de beperkte ruimte te wachten op actie.

Na ettelijke minuten zei Hilde : “ga weg, ik wil dat je weg gaat”. Ik snapte het niet goed, dacht dat ze grappig wou zijn en ik streelde haar hoofd door de haren. Ze trok haar hoofd achteruit, keek kwaad en zei harder : “ga weg, ik heb mijn vent bedrogen en dat wou ik niet”. “Uit mijn huis, klootzak, ik wil je nooit meer zien”.

Ik trok mijn vingers uit haar kut en veegde die af aan haar négligé. “Meen je dat nou ?” vroeg ik. Ze zei niets, maar wees met één hand naar de voordeur. Ik vloekte hardop, maar ik besefte dat als ik nu toch zou doorgaan, ik wel met een echte verkrachting zou te maken hebben. Met een pijnlijk harde lul in mijn jeans, ging ik naar buiten. Vloekend kroop ik achter het stuur van mijn Volvo en reed naar huis. Daar gaf ik mezelf een aftrekbeurt van jewelste van achter mijn pc. Een geil stukje pornofilm opgezet en mijn vrouw was toch niet thuis.

Achteraf, was ik wel wat opgelucht, maar ik had toch een gevoel van kwaadheid in me.

De week erna, ging ik weer naar het café van den John. Tegen een uur of drie had ik een paar trappisten op en ging terug naar huis. Geen Hilde gezien en ik dacht bij mezelf : ‘Rickske, vergeet dat mens, daar kan je toch niets mee aanvangen, dus : loslaten’.

De daarop volgende weken ging ik elke vrijdag, iets voor énen naar het café, om dan tegen een uur of vier terug naar huis te gaan. Telkens had ik de nodige trappisten geconsumeerd.

Het zal zeker een week of zes, zeven later geweest zijn, ik zat weer op een vrijdag bij ‘Den John’ en was nog maar aan mijn eerste trappist bezig, als Hilde binnenkomt in het café. Ze ziet me aan de linkse hoek van de toog zitten en stapt op me af. “Mag ik naast je komen zitten ?” vraag ze. Ik bekijk haar en zeg : “liever niet, laat me maar gerust, ga ergens anders zitten”. Ze lijkt onthutst, dan kijkt ze wat boos en ze zet zich op twee krukken van mij verwijderd aan de toog. Dat vond ik te dichtbij en dus betaalde ik mijn trappist aan John, terwijl Hilde even naar het toilet was, stond op en ging naar huis.

Weer een paar weken, zag ik ze niet. Dan op een vrijdag, kwam Hilde weer binnen, stapte direct op me af en zei : “ik wil met je praten”. Ik zei : “ik niet met jou, ik moet jouw gezever niet horen, dus laat me gerust”. Weer betaalde ik mijn drank aan John en ging weg. Op het moment dat ik buiten ging en de deur achter me dicht trok, zag ik Hilde naar me kijken met een mengeling van verbazing en boosheid in haar ogen. Dat kon me evenwel niets schelen.

Ik zag ze dan een hele tijd niet. Eerder toevallig, een paar maanden later, liep ik in de Action, door de gangen en botste ik bijna op haar. “Dag Rick” zei ze. Ik bekeek haar en knikte gewoon en wou verder. In werkelijkheid was ik haar bijna vergeten. Maar ze liet me niet door. Ze blokkeerde gewoon de gang en ik wou dan maar omkeren. Hilde zei : “Rick ik wil en moet met je praten”. “Ik wacht je op aan de uitgang en ik ga niet weg voor ik me je een gesprek gehad heb”. Ik zei : “ach, mens, laat me gerust” en draaide me toch om.

Hoe ze het deed weet ik niet, maar via een andere gang in de winkel was ze voor mij aan de kassa’s, ze gebruikte een self-scan kassa en liep naar buiten. Ikzelf ben te lui voor die self-scan dingen, bovendien ben ik er principieel tegen, omdat zulks enkel een besparing op personeel is, dus ik wachtte netjes in de rij.

Toen ik het gebouw van de Action buiten liep, stond Hilde naast de deur op mij te wachten. Ze zei : “Rick, ik wil nu met jou iets gaan drinken, ginder is een bruin café, ik wil de dingen tussen ons uitklaren”. Ik zuchtte en zei : “als het echt moet”. Ik volgde haar zo’n vijftig meter verder naar een gewoon alledaags café. Ze kroop ergens helemaal achteraan in een hoekje en bestelde een thee. Ik vroeg dan maar een koffie. Ik zei niets, want dat mens gaf me een sterk irritant gevoel.

“Rick” begon ze, “eigenlijk vind ik je een sympathieke en toffe vent”. “Helaas, toen je die keer in de hal van mijn huis stond en jij me, eeehh, ‘streelde’, dan voelde ik dat ik mijn vent bedroog door dat toe te staan”. “Ik kon je niet verder laten gaan, dus stuurde ik je weg”. “Ik vind dat spijtig voor jou en zelfs voor mezelf, maar ik kan en kon dat niet doen”. “Dat was bedrog naar mijn overleden man toe, dus ik wil dat niet meer”. “De eerste keer, toen je me naar huis bracht, was ik stomdronken, dus wist ik niets meer van het gebeuren en dat laat ik maar buiten beschouwing”. “Maar ik wil mijn vent niet bedriegen en dus ik wil geen fysiek contact meer”. “Toch vind ik het spijtig dat je mij ontloopt”. “Dat verdien ik niet”. “Dus zand er over en we vergeten alles”. “Wil jij terug gewoon met mij omgaan in plaats van mij te ontwijken ?”

Ik bekeek haar met verbazing. Ik had dat mens een beetje gevingerd, dat beschouwde ze als bedrog, ze had me met een erg stijve lul, bijna ontploffend van geilheid naar huis gestuurd en ze had geen greintje schuldgevoel daarover. Ze beschouwde het geheel als ‘afgehandeld’ en ik kon het er mee doen. Mijn irritatie over haar persoon kwam terug in alle hevigheid naar boven. Om me te kalmeren, dronk ik even van mijn koffie en keek haar over de tas heen, aan.

Voor mij zat daar een nette, kokette dame, erg verzorgd en ze had enkel een beetje spijt van het feit dat ze me had toegestaan gedurende een paar minuten haar te vingeren. Dat was het voor haar en niets meer dan dat. In werkelijkheid stuurde ze me gewoon opnieuw wandelen, want ze wou haar vent niet meer bedriegen, ook al was die kerel meer dan tien jaar dood.

Ik besloot dan maar even ‘de puntjes op de i te zetten’. Ik zei, zo rustig mogelijk : “Hilde, die keer dat ik je thuis bracht, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt”. “Dat was niet mooi van mij, maar toch wil ik me daar voor excuseren”. “Ik ken je hele verhaal van hoe erg het was toen je jouw vent verloor in dat vliegtuigongeluk”. “Je hebt daardoor meer dan tien jaar, na het ongeval, niet echt geleefd”. “Dat zei je trouwens zelf”. “Toen ik in de hal van je woning stond, jij in négligé en vol verlangen, dacht ik bij mezelf, ha, mooi zo, ze is over haar verdriet heen”. “Ze gaat opnieuw leven”.

“Maar tot mijn stomme verbazing wees je me de deur”. “Jij beschouwde dat beetje gevinger als bedrog naar je, meer dan tien jaar daarvoor overleden echtgenoot”. “Eerst kon ik dat niet vatten”. “Maar ik ben toch weg gegaan en heb me thuis toen geweldig laten klaarkomen, door te rukken op een pornofilmpje, op mijn pc”. “Tot zover niets aan de hand, dacht ik, gewoon pech gehad en ik wou niets verder met je te maken hebben”. “Mijn ergernis en zelfs kwaadheid omdat je me wegstuurde, is daarna geleidelijk aan weggeëbd”. “Voor mij was het dus : ‘over and out’”. “Maar jij bleef toch, zoals nu opnieuw contact zoeken, alleen niet voor seks, maar gewoon om te babbelen ?” “Dat meen je toch niet, ik heb geen zin om nog eens heel je verhaal te horen en hoe hard je mijnheer Jacques d’Oultremont wel mist”. “Sorry, Hilde, maar dat interesseert me geen reet”.

Ze keek met grote ogen van verbazing naar me. “Hilde jouw overleden man, was met zijn secretaresse, ene Carina, zijn bedrijfsleider, ene Alexander en diens secretaresse, ene Belinda, op weg naar Parijs, toen het ongeval gebeurde”. “Zijn bedrijf heeft hij trouwens gewoon cadeau gekregen van zijn vader, maar zowat heel Antwerpen en omgeving wist dat Jacques d’Oultremont geen fluit verstand had van staal en staalconstructies en dat hij de hele dag geen klop uitvoerde”. “Enkel zijn Carina neuken, deed hij quasi dagelijks”.

“Alexander, zijn bedrijfsleider deed trouwens ook niet veel meer dan zijn Belinda neuken”. “De werkelijke leiding lag bij Peter Vervoort, de toenmalig technisch directeur en bij Karel Verswijfelt, de toenmalig financieel directeur”. “Peter is nu CEO van het bedrijf en je kunt alles wat ik weet bij hem checken”.

“Toen jouw vent naar Parijs vloog, was dat om de dames Belinda en Carina, te bedanken voor bewezen diensten met een shopping weekend”. “Die wisten ook wel dat naast shoppen, ze zowel door Alexander als door jouw vent meermaals zouden geneukt worden”. “Beide dames verwenden mekaar ook regelmatig, net zoals jouw vent, regelmatig het kontje van Alexander en dat van de dames neukte”. “Alexander neukte jouw vent trouwens ook regelmatig in zijn kont”. “Dat is de reden waarom hij jouw kontje liet links liggen”. “Hij had kontjes genoeg tot zijn beschikking, hij had het jouwe niet nodig”.

“Heel Antwerpen en verre omgeving, wist dat jouw vent dolgraag kontjes neukte, zowel van mannen als van vrouwen”. “Dat jij dat nooit gemerkt hebt is merkwaardig en het lijkt me alsof je dat niet wou weten”. “Maar dat is jouw probleem”. “Als je je vent niet wilt bedriegen, dan respecteer ik dat, maar geloof me, tijdens jullie huwelijk heeft jouw ‘dierbare echtgenoot’ zowat elk kutje en kontje dat hij tegenkwam, eeeuuuhhh ‘aangeboord’”.

Hilde zat, met verstomming geslagen, voor mij en weende. De tranen liepen over haar gelaat. Heel haar mascara was uitgelopen. Ik stond recht, beende naar de toog, betaalde haar thee en mijn koffie en vertrok. Het was misschien wat hard en gemeen van mij, maar het kon mij niet schelen. Die Hilde leefde in een soort droomwereld en die had ik aan diggelen geslagen. Schuldig voelde ik me evenwel niet.

Ik zag Hilde zeker een week of drie niet. Hilde was samen met haar dochter, elk voor vijftig procent aandeelhouder van het bedrijf van Jacques. Alleen had Hilde volledig stemrecht en haar dochter had geen stemrecht. Later vernam ik dat Hilde bij Peter Vervoort een langdurig gesprek had op diens kantoor. Van Peter vernam ik dat die gewoon alles wat ik haar verteld had, gewoon bevestigd had. Peter is trouwens met dat bedrijf één van de zeer grote klanten van het bedrijf waar ik werk.

Verschillende maanden zag ik Hilde niet. John van het café ook niet want daar kwam ze niet meer, blijkbaar.

Normalerwijze ging ik, op donderdag na mijn werk boodschappen doen. Dan was het, het minste druk in de Carrefour of de Delhaize waar ik meestal ging. Vlak in mijn buurt was evenwel een nieuwe Jumbo geopend en ik daarheen.

Toen ik met mijn winkelkar op de parking naar mijn auto reed, stond Hilde vlak aan mijn auto. Ze had mijn groene Volvo herkend. Ik herkende haar bijna niet. Ze was erg vermagerd. Ze zag er nog wel afgeborsteld netjes uit. Maar je zag een verdrietige blik in haar ogen, ietwat melancholisch.

Ik vroeg : “wat moet je ?” Ondertussen laadde ik de winkelkar leeg in mijn auto.

“Ik wil met je praten” zei ze. Ik had daar niet veel zin in, maar zei : “morgen twee uur bij ‘den John’. “Neen” zei ze, daar wil ik niet komen, anders drink ik misschien te veel, zou je niet naar mijn huis willen komen ?” Bij mezelf dacht ik, met een beetje schuldgevoel in mijn achterhoofd : ‘ach, waarom niet, echt netjes heb ik dat mens niet behandeld’. Dus zei ik maar dat het ‘ok’ was.

De dag erna, de vrijdag, stond ik stipt om veertien uur voor haar deur. Een erg oude dame, blijkbaar haar huishoudster, opende de deur. Ik zei wie ik was en ze vroeg me haar te volgen. In een salon aangekomen, zat Hilde heel netjes en zedig gekleed, op een salonzetel. De huishoudster zei : “mijnheer Rick D’Anvers, mevrouw Hilde”. Hilde zei : “Melanie, breng me een thee en een koffie hier in het salon alsjeblieft en daarna mag je naar huis”. “Je hebt vrijaf tot morgen middag”.

Ik zette me in een zetel, schuin tegenover Hilde, maar die zweeg. Eens de koffie en de thee gebracht, wachtte ze tot de voordeur in slot viel, toen Melanie vertrok.

Dan nipte ze van haar thee en stak van wal. “Rick, je bent heel gemeen en grof met mij geweest toen je dat van mijn overleden echtgenoot vertelde”. “Ik was in shock”. Ik dacht bij mezelf : ‘hop daar gaan we weer’. “Een paar dagen later” vervolgde ze, “heb ik alles geverifieerd bij de huidige baas van het bedrijf, Peter Vervoort, die je wel kent”. “Die heeft alles bevestigd”. “Dat bracht me nog meer in shock”. “Ik ging door de grond van schaamte”. “Ik durfde me nergens meer te vertonen”. “Natuurlijk besefte ik wel, dat ik een enorm domme geit geweest ben”. “Blind voor alle escapades van mijn man”. “Jij hebt me de ogen geopend op een nogal grove manier”. “Ik snap wel, dat ik, toen ik je wegstuurde, je nogal onheus behandeld heb”. “Dat heb je me nadien duidelijk gemaakt”.

“Dan moest ik terugdenken aan dat moment dat je hier met je vingers in mij stond”. “Dat was zalig, maar ik verviel in een schuldgevoel naar mijn overleden man toe”. “Dat gevoel is nu helemaal weg”. “Helaas, en het heeft nogal wat tijd gekost voor ik dat besefte, heb ik nu een schuldgevoel naar jou toe en tegelijk was ik heel boos op jou, terwijl ik je toch dankbaar zou moeten zijn omdat je me de waarheid hebt laten zien”. “Kan je me vergeven ?”

Mijn piemel in mijn jeans was direct wakker. Die gaf een stootje van verharding om aan te geven dat enige actie wenselijk was.

Ik zei : “Hilde, ik moet jou voor niets vergeven”. “Jij was in de waan dat je netjes getrouwd was met een industrieel”. “Dat, terwijl die alles neukte wat hij tegenkwam”. “Zonder dat je dat wist, heb je voor hem meer dan tien jaar getreurd”. “Dat is spijtig, maar onomkeerbaar”. “Dan heb ik je toen je veel te veel gedronken had, gewoon misbruikt”. “Dat was niet netjes van mij”. “Daarna hebben we een poging gedaan om met mekaar iets te doen, maar dat is mislukt”. “Voel je daar niet schuldig over”. “Ik denk dat we in een soort evenwicht zitten”. “Eén ding is me evenwel heel duidelijk geworden, toen we hier in de hal stonden en dat is, dat jij een heel mooie, warmbloedige, sensuele vrouw was en bent, als je tenminste niet geplaagd wordt door schuldgevoelens”. “Als je die schuldgevoelens naar je man toe of naar mij toe, nu nog hebt, dan kan ik niets met je aanvangen”. “Als die echter verdwenen zijn, dan kan alles”. “Jij kiest, je hoeft enkel je gevoelens te checken”.

Ik zag haar nadenken, terwijl ze van haar thee dronk. Dus dronk ik maar even van mijn koffie. Dan zei ze : “ik ben erg depressief geweest na ons laatste gesprek, maar ik ben zeker dat er naar mijn overleden man geen enkel schuldgevoel meer is, naar jou toe, nog wel een beetje”. “Dat is helemaal niet nodig” zeg ik, “maar dat geeft mij wel de mogelijkheid, ter compensatie om jou terug te ‘misbruiken’” zeg ik lachend. Ze kijkt verbaasd. “Als jij dat tenminste nog wilt” voeg ik er aan toe.

Hilde keek me aan met verbazing. Ze zat heel netjes, met een rok en een bloeze aan en met de knieën tegen mekaar op haar sofazetel. Dan knikte ze ietwat verlegen.

Ik zei : “je kunt me tonen dat je met mij nog iets wilt hebben”. Ze keek me vragend aan. Ik zei : “ga je doen wat ik je vraag ?” Weer knikte ze aarzelend. Dan zei ik : “kom uit je zetel, kruip op handen en knieën naar me toe, ik ga je mijn ballen laten likken”. Haar ogen werden weer groot, dan zag ze dat ik mijn jeans losknoopte, mijn kont lichtjes optilde en mijn jeans, samen met mijn boxershort van mijn kont naar beneden schoof. Ik en mijn piemel slaakten als het ware een zucht van opluchting. Hilde kroop op haar knieën naar mij toe over het hoogpolig tapijt. Toen ze met haar hoofd vlak voor mijn ballen, tussen mijn knieën arriveerde, greep ik in de haren op haar achterhoofd en zei : “Hilde, vanaf nu, vergeet je alles op seksueel vlak uit je verleden, ik ben hier nu en ik wil dat jij in het nu, geniet van ons samenzijn, met jou verleden heb ik niets te maken en dat is enkel maar hinderlijk voor jou om echt te genieten van het ‘nu’.

Ze had me ietwat angstig aangekeken omdat ik haar hoofd, aan de haren ietwat optilde. Dan knikte ze. Dus zei ik : “nu grondig mijn ballen likken meisje”. “Ik wil jou laten genieten van het leven, maar ik wil zelf ook genieten”. “Dus, ga je gang, gebruik alle passie die je in je mooie lijf hebt en laat mij daarvan genieten”. Ik had dit ietwat hard gezegd terwijl ik recht in haar ogen keek. Dan liet ik haar haren los en schoof wat onderuit, met mijn rug tegen de leuning van de sofa. Hilde zette haar tong tegen de onderkant van mijn balzak. Ze likte heel de streek net onder mijn balzak, dan links en rechts naast mijn ballen, dan over beide ballen heen en dat herhaalde ze meermaals. Ik genoot.

Een hele tijd liet ik ze doen. Heel mijn liesstreek begon te glimmen van het speeksel. Het was alsof mijn piemel, nu stokstijf, schuin omhoog gericht, met één, erg beschuldigend oog naar mij keek om te zeggen : ‘dat wordt hoog tijd, jij hebt me veel te lang verwaarloosd’. Ik keek naar mijn stijve piemel met een schuldig gevoel en zei binnensmonds tegen mijn piemel : ‘je hebt gelijk, maar geen zorg, volgens mij wordt het nu helemaal anders’.

Ik schoof nog wat verder onderuit, zodat mijn kont bijna helemaal over de rand van de zetel hing en zei : “lieve Hilde, ik zou willen dat je nu mijn piemeltje in één hand neemt, die dan zachtjes op en neer beweegt en tegelijk dat je me onder mijn balzak likt, ga maar zo diep naar beneden als je kunt”. Hilde deed precies wat ik vroeg, maar met haar tong ging ze slechts zo’n centimeter of vijf onder de aanzet van mijn balzak. Lager ging ze niet omdat mijn sterretje zich daar bevond.

Dus wou ik testen hoe gewillig ze was. Na een aantal minuten zei ik opeens : “ga nog wat lager met je tong en steek die in mijn aars en neuk mijn aars met je tong”. Ik voelde wel dat ze aarzelde, maar ze deed het toch. Een zaliger gevoel dan een tong die zwoel in je aars kronkelt, bestaat er niet voor een man, op klaarkomen na, maar dat was voor wat later. Ik liet ze dus een hele tijd bezig.

Dan zei ik : “kom omhoog, ik wil je kussen”. Hilde kroop half over mij en bracht haar verhitte gelaat tot vlak voor het mijne. Ik greep haar bij het nekvel, keek even recht in haar ogen en zei : “Hilde, tot aan de grens van je passionele mogelijkheden gaan alsjeblieft, met minder ben ik niet tevreden”.

Ze schoot wild met haar tong in mijn mond. Haar borsten drukten op mijn borstkas. Ze zette aan elke kant van mijn hoofd een hand over mijn oor en tongde zo wild en fel ze kon. Mijn handen gleden over haar rug tot op haar kont. Die kneedde ik een tijdje en dan gaf ik er een paar ferm kletsen op. Telkens gromde ze.

Dan greep ik ze weer in de haren op haar achterhoofd en trok dat achteruit. Met haar tong uit haar smoeltje hangende keek ze me verwilderd aan. Ik zei : “kom hier vlak voor mij staan, zet een voet naast mijn beide heupen, leun tegen de muur achter ons, met één hand, kneed met de andere je borsten en ondertussen ga ik je kutje likken.

Hilde was nog steeds aangekleed. Ik tilde haar rok op, toen ze over mij kwam staan. Ik zag een mooi kanten slipje. Dat trok ik naar beneden, zij trok het verder van haar benen en smeet het weg.

Ik legde mijn beide handen nu onder haar rok op haar blote kont en begon erg wild te kneden. Meermaals zette ik mijn nagels diep in haar kontvlees. Tegelijk duwde ik haar kutje tegen mijn smoelwerk en begon haar te likken. De voorkant van haar rok, hing over mijn hoofd.

Vooraleer ik begon te likken, zei ik : “Hilde ik wil je voelen klaarkomen op mijn tong, geen remmingen, geen ‘gemaar’, gewoon klaarkomen, ik zal wel aan je vochtproductie voelen of je goed genoeg klaarkomt”. Dan teutte ik mijn lippen en zette die over de bovenkant van haar kutje. Ik zoog zo haar klit tussen mijn lippen. Ze kreunde ergens boven mij. Als een gek begon ik te zuigen en te knabbelen. Af en toe wisselde ik af en likte van onderaan haar kutje helemaal naar boven. De vochtproductie vermeerderde aanzienlijk en ik lepelde dat vocht omhoog. Dan zoog ik weer, knabbelde weer en likte opnieuw van onder naar boven. Het was alsof ik haar als een uitgehongerde wilde verslinden. Geen vijf minuten later, net op het moment dat ik de wijsvinger van één van mijn handen in haar aarsje boorde, kwam Hilde gillend klaar. Golven kutsap overspoelden mijn smoelwerk.

Ik had niet gezien of ze haar borsten gekneed had, maar ze hing nu met twee gestrekte armen tegen de muur. Ik hield mijn wijsvinger zo diep mogelijk in haar kont, maar trok mijn hoofd wat achteruit en van onder haar rok weg. Zij keek naar beneden, al hijgend en ik keek omhoog met een glimmende smoel. Ik zei : “proficiat” en grinnikte. Dan zei ik : “stap maar van de zetel en zet je helemaal in je blootje”. Ik trok mijn vinger uit haar kont en met enige moeite deed ze dat.

Dan stond ze helemaal bloot voor mij en ik zei : “lieve Hilde, kom over mij zitten en begraaf mijn piemeltje diep in je kutje. Ze deed dat. Haar borsten zwiepten voor mijn ogen. Ze wou al direct op en neer bewegen. Ik zei : “eerst mij opnieuw kussen meisje”. Geen seconde later, boog ze voorover en begon mij weer erg wild te tongen. Na even duwde ik ze rechter en zoog één tepel in mijn mond. Ik stopte even en zei : “nu mag je bewegen”. Dat deed ze. Ze bewoog haar onderlichaam op en neer en ik bleef zuigen. Ze kreunde weer hevig. Mijn drang om klaar te komen werd weer groot. Dus besloot ik tot iets anders.

Ik duwde ze van mijn lul af, zei haar zich om te draaien en met de rug naar mij gekeerd mijn piemel in haar kontje te begraven. Dat deed ze ook braafjes. Ik voelde mijn stijve pik diep in haar aars schuiven.

Ze leunde wat achterover, onder één oksel van haar door, schoof ik mijn rechter hand naar haar rechter borst. Die begon ik te kneden. Mijn linker hand schoof ik over haar heup naar haar kutje. Daar begon ik te vingeren.

Ze legde haar beide handen op haar borsten. De ene kneedde ze zelf en met de ander lag ze bovenop mijn hand, waarmee ik de andere borst kneedde. Met de wijsvinger en middenvinger van mijn linkerhand, ik ben linkshandig, schoof ik over haar kutje tot aan de onderkant, dan krolde ik mijn vingers naar binnen en schoof ze zo diep mogelijk in haar kleddernatte kut. Ik trok ze er bijna helemaal terug uit en schoof ze dan weer zo diep mogelijk naar binnen. Dat deed ik een hele tijd. Haar gekreun vermeerderde.

Na een aantal minuten, veranderde ik weer en strekte drie vingers, van mijn linker hand en begon met de toppen van die vingers, rondjes te draaien over haar klit. Dat deed ik nogal ruw en hevig. Ze kreunde harder. Met mijn pik nog steeds diep in haar aars begraven deed ik niets, die was stokstijf, maar veilig opgeborgen.

Het rondjes draaien en af en toe wat op en neer gaan, begon ik als maar sneller en harder te doen. Zij kneedde haar éne borst, de rechter op een bijna gemene manier. Alsof ze de tepel van die borst, geklemd tussen haar duimen, drie van haar vingers, van de borst wou aftrekken. Ik werd dan ook maar ruwer met mijn hand op haar linker borst en zette mijn nagels in het tere borstvlees. Ik kneedde hard en gemeen.

Hilde lag ruggelings op mij en zo voelde ik heel goed hoe heel haar lichaam, schokkend, meer en meer opspande van geiligheid. Haar gekreun was veranderd in gegil. Mijn rondjes draaien, al drukkend met drie vingers op haar klit, werd ook ietwat gemeen en ruwer. Haar gegil, afgewisseld met zwaar gehijg, was muziek in mijn oren. Heel haar lichaam kromde zich in één grote kramp bovenop het mijne. Ze begon nu oorverdovend te gillen. Ik kneedde nog harder en wisselde nu het rondjes draaien op haar klit af, met af en toe een ferm klets pal bovenop haar kut te geven, om direct daarna op nieuw die klit te teisteren met de toppen van mijn vingers.

Dat kon niet blijven duren. Heel het lijf van Hilde ging in één heel grote spastische kramp. Ze schreeuwde. Ik lag ietwat schuin en kon naast haar torso zien dat er verschillende stralen kutvocht met geweld naar buiten spoten. Dat gewoon zien, was genoeg om mijn vette lul, diep in haar kont te laten exploderen van genot. Die spoot meerdere stralen sperma die in haar. Ongeveer gelijktijdig waren we uitgespoten. Haar kut spoot niets meer, mijn lul ook niet en ik liet nu mijn linker hand gewoon zachtjes strelen over haar hele kut. Mijn rechterhand hield ik stil, gevuld met haar rechter borst. Die kneedde ik nu heel zachtjes. Hilde hijgde uit bovenop mijn lijf. Traag ging haar en mijn hart terug naar een normale hartslag. Ik hoorde ze wenen bovenop mij. Dan schoven we naast mekaar op de sofa, innig omstrengeld en ze begon me te overladen met kleine kusje. Ik genoot.

In plaats van de vrijdag tegen een uur of één een paar trappisten te gaan drinken bij ‘den John’, werd ik elke week bij Hilde verwacht. Ze likte me dan overal waar ik wou en ik deed dat bij haar ook. Ik neuk haar in haar kutje, kontje en mondje zoals ik verkies op dat moment. Ik zet haar kont regelmatig rood, ondertussen door gebruik te maken van een zweepje, Soms bind ik ze vast en neuk haar dan zoals ik op dat moment wil. Vaak doet Hilde ook een suggestie zoals : “wil je vandaag een ijsblokje of vier in mijn aars duwen en ze dan weg neuken ?” Ik ga met enthousiasme in op al haar wensen en zij op de mijne.

Einde verhaal

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 10421 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hilde 2/2”

  1. Zalig geschreven, en een al even zalig verhaal!
    Mijn thuissituatie is krek zoals in deel 1 beschreven, het treffen van een dame zoals in dit deel is nog niet gebeurd. Als dat voorvalt zal ik vast aan uw schrijfsel denken 🙂

Plaats een reactie