BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hilde 1/2

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Het was vrijdagochtend, net gedoucht en ik kijk door het venster naar buiten en vloek hartsgrondig. Het regent pijpenstelen.

De avond ervoor had ik een vruchteloze poging gedaan om met mijn vrouw Marianne te vrijen, maar die had duidelijk aangegeven dat ze daar helemaal geen zin in had, door te zeggen, “ga maar achter je computer zitten en ruk jezelf af”. “Ik heb geen zin in die dikke lul van jou in mijn kutje”. Duidelijker kon ze niet zijn. Zij had de deur van haar slaapkamer achter zich dichtgetrokken en ik ging, zogezegd omwille van snurkproblemen dan maar in mijn slaapkamer om te slapen. Ik sliep die nacht erg onrustig. De frustratie was groot. De laatste vijf à tien jaar, had ik nauwelijks met mijn vrouw seks gehad. Ik denk zelfs niet aan een gemiddelde van één keer per maand te komen.

Ik ben Rick, toen vijfenveertig jaar oud en ik woon in de Antwerpse zuidrand. Vader van vier en in een rotstemming. Mijn stemming is ver beneden het nulpunt. Ok, ik had een goeie job in de Antwerpse haven en moest vrijdags niet werken terwijl ik toch een goed loon voor een voltijdse job had. Maar financieel hadden we het niet breed. Van mijn vier kinderen waren er al twee afgestudeerd aan de universiteit van Leuven. Van de twee jongste deed de jongen aan de universiteit een opleiding tot kinesist en mijn jongste dochter Julie zat op de verpleegstersschool.

Zo’n universitaire studies kosten een hoop geld, dat hakt serieus in het budget en dat was ook de reden dat mijn vrouw nu elke voormiddag, inclusief de zaterdag als administratieve kracht op een immobiliënkantoor werkte. Ik was maar tegen negen uit mijn bed gekomen en wist eigenlijk niet wat ik met mijn dag zou gaan doen. Ik had al een paar jaar golf gespeeld op kosten van het bedrijf, daarvoor een paar jaar tennis en ik was zelfs een tijd gaan vissen. Geen van die activiteiten konden mij enig plezier geven. Het was gewoon tijdverdrijf. De frustratie omwille van te weinig seks, groeide met de dag.

Na een ontbijt, het was al tegen tien uur, wist ik nog steeds niet wat ik die dag zou aanvangen. Ik ruimde af, las onaandachtig de krant en besliste dan om voor mijn vrouw zou thuis komen, tegen een uur of één, te maken dat ik weg kwam. Ze zou immers een hoog risico op een brute verkrachting lopen.
De regen was niet opgehouden, erger nog, het was nog harder gaan regenen. Dus tegen een uur of half één, ga ik naar de ondergrondse garage, stap ik mijn donkergroene Volvo break en rij weg. Te voet naar mijn stamcafé gaan, was niet realistisch, gezien die regen.

Tien minuten later parkeer ik in de straat van “Bij den John”, de naam van mijn stamcafé. U kan het al raden, de cafébaas met de naam John, staat achter zijn toog en luistert met veel geduld naar de enige aanwezige in het café. Een dame met de naam Hilde, die had haar levensrelaas ook al een paar keer aan mij gedaan. Ze was weduwe, getrouwd geweest met éne Jacques d’Oultremont, een industrieel en van adel. Helaas was die vent met een door hem zelf bestuurd sportvliegtuigje een dikke tien jaar geleden gecrasht en had samen met drie passagiers het leven gelaten bij dat ongeval.

Hilde zat midden voor de toog. Ik ging aan het uiterste einde zitten, links van haar en bestelde een trappist. John kwam die brengen en zonder dat Hilde het zag, rolde die met zijn ogen in de stijl van ‘ze is weer aan het zagen’.

Ik genoot van mijn trappist en op dat moment besliste ik om er toch een paar van achterover te slaan. Ondertussen bekeek ik Hilde op een discrete manier. Alle vaste klanten van het café kenden het verhaal van Hilde. Zij was tot tien jaar geleden, mevrouw d’Oultremont, woonde in een heel dikke villa in Wilrijk, had één dochter, die naar Canada geëmigreerd was en ze was stinkend rijk.

Haar verhaal was simpel. Als een donderslag bij heldere hemel was ze geshockt geweest door het ongeval en de dag dat haar echtgenoot stierf was voor haar een soort stop van het leven geweest. Naargelang het aantal witte wijntjes dat ze op had, steeg het aantal liefdesverklaringen van Hilde ten overstaan van haar overleden echtgenoot. Ze had haar man toch zo graag gezien. Alle klanten van het café wisten evenwel, via werknemers van het bedrijf van haar man, dat hij met zijn bedrijfsleider, diens secretaresse en zijn eigen secretaresse een shopping en neukweekend in Parijs gepland had en daarom vanop Deurne met zijn eigen privévliegtuig vertrokken was. Helaas, door het technisch mankement aan het toestel, zijn ze vlak voor de Franse grens te pletter gestort. Meewarig luisterde iedereen wel naar haar verhaal, maar niemand kwam beleefdheidshalve op het idee om haar te vertellen dat haar vent die bewuste dag op weg was naar Parijs om een soort mini gangbang te doen, met als rustpauze, af en wat shoppen van de dames en dat gedurende een heel verlengd weekend. Telkens kieperde Hilde het éne na het andere droge witte wijntje achterover. En hoe meer ze dronk, hoe harder ze zweerde dat ze nooit nog het bed met een andere man zou delen. Ze betaalde daarom altijd haar eigen rekening bij John, want ze wou geen verplichtingen naar andere mannen en ze sloeg elk aanbod om iets te drinken op kosten van iemand, gewoon beleefd af.

Toen Hilde even naar toilet ging, nogal zigzag, fluisterde John, “ze zit hier van toen ik open deed om tien uur en normaal is ze redelijk zat tegen een uur of drie, maar vandaag drinkt ze dubbel zo veel op dezelfde tijd, ik denk niet dat ze drie uur haalt”. “Zolang ze maar niet tegen mij begint te zagen” zei ik begripvol en besteld een nieuwe trappist.

Hilde kwam terug, dronk in één teug haar halfvol glas witte wijn leeg en zei, licht lallend tegen John, “nog een glaasje wit, alsjeblieft”. Dan kroop ze met veel moeite, zo elegant mogelijk op haar barkruk.
Ze droeg een strakke jeans, korte zwarte botjes eronder, een witte satijnen bloeze, voldoende dichtgeknoopt om geen inkijk te geven en om te verbergen dat ze, ondanks haar redelijk kleine gestalte, toch over een voldoende volumineuze boezem beschikte. Ondanks dat ze toch ongeveer een tien à vijftien jaar ouder dan ikzelf moet geweest zijn, zat ze toch nog, zo op het eerste zicht, strak in het vel. Netjes gekapt, geblondeerd haar, sluik tot op de schouder, minimalistisch en discreet voorzien van make up, kortom erg verzorgd en vermoedelijk werd ze door een duurder schoonheidsinstituut, op regelmatige basis onder handen genomen.

Tegen half twee, riep ze tegen niemand in het bijzonder : “ik heb teveel gedronken, maar ik wil nog niet naar huis, want daar zit ik helemaal alleen”.

Twee minuten later, in een helder moment zei ze : “John, nog een witte wijn alsjeblieft”. John, een beer van een vent, keek hulpeloos rond en zei tegen mij : “haar dat weigeren is zinloos, want dan drinkt ze thuis gewoon verder en wie weet wat er dan gebeurt”.

Nog vijf minuten later, ze had net de witte wijn die John haar bracht, in één keer leeggedronken, dondert Hilde van haar barkruk. John komt van achter zijn toog uit en pakt haar op, zet haar terug op de barkruk en zegt : “zitten blijven, meid” en hij loop terug achter zijn toog. Hilde begint te lallen : “Jacques, kom mij halen, ik zie je graag, kom terug…..” Jacques daagt uiteraard niet op, John geeft haar nog een witte wijn, daar drinkt ze de helft van op vooraleer ze weer van haar kruk dondert, met het wijnglas nog in haar hand. “Verdomme” vloekt John. “Die geraakt nooit op haar eentje thuis”. Ze lag op de grond, compleet buiten bewustzijn.

John kijkt naar mij. Ik wou net een derde trappist bestellen, maar John zegt : “Rick, ik kan dat mens hier niet naar huis brengen, want dan moet ik mijn café sluiten, zou jij dat willen doen ?” Ik kan John goed hebben en zeg : “omwille van de regen ben ik toch met de auto, ik zal ze wel thuis brengen, waar woont die ergens ?” “Klepelstraat dertig” zegt John. Dat is nog niet eens zo ver van waar ik woon, dus ik sta op, zeg tegen John, “ik haal mijn auto tot hier voor de deur, dan voer ik ze weg en rij daarna recht naar huis”. Dus betaal ik eerst mijn rekening, haal mijn auto en vijf minuten later sta ik voor de deur van het café. John komt naar buiten, heeft onder één arm Hilde hangen als een slap vaatdoek en in de andere haar handtas en overjas.

Ik stap uit, doe de deur van passagiersruimte achter mij open en John duwt haar op de achterbank, smijt de handtas en overjas bovenop Hilde en zegt tegen mij : “bedankt en succes”.
Vijf minuten later sta ik in de Klepelstraat voor nummer dertig geparkeerd. Een ruime burgerwoning met dubbele voordeur. Ze had blijkbaar haar villa in Wilrijk omgeruild voor een burgerwoning in de stad. Ik stap uit, zoek in haar handtas haar voordeursleutel, open dan haar voordeur en laat die open staan en hang haar jas aan de kapstok in de hal. Met enige moeite haal ik dan Hilde uit mijn auto, Ze hangt half aan mij, ik ondersteun haar en half dragend, sleep ik haar naar haar voordeur. Met één voet, duw ik mijn autodeur toe.

Hilde is nog steeds buiten westen, ik sluit haar voordeur en sta in de hal. Vermoedelijk is haar slaapkamer op het eerste, dus ik sleep haar de trap op en ik had juist gegokt, de hele eerste verdieping aan de straatkant is een hele grote slaapkamer. Ik sleep haar naar het grote dubbel bed en kwak haar daarop. Hilde ligt op haar rug, met de benen over de rand van het bed bungelend. Dat bed is redelijk hoog, dus ik denk bij mezelf, zo kan ik die niet laten liggen, die dondert zo terug op de grond.

Met enige moeite ontdoe ik haar van haar zwarte botjes, de witte sokjes die ze droeg en ik aarzel. Ze heeft nog een jeans aan en een bloeze. Ik besluit van ze onder het dekbed te leggen en knoop haar bloeze open, trek die uit haar broek en met enige moeite krijg ik die van haar schouders, door ze even rechtop te trekken. Ze lult wat onverstaanbaars als ik haar bloeze verwijder en ze nog wat recht hou om haar wit, kanten bh uit te doen. Dat gaat vlotter en ik laat ze terug op haar rug vallen. Ze had dikkere borsten dan ik verwachtte, negentig C of D. Dan knoop ik haar jeans open, rits naar beneden en probeer die van haar kont te trekken, door aan de pijpen ter hoogte van haar enkels te trekken. Dat lukt niet. De broek hangt vast ter hoogte van haar kont.

Ik trek dus Hilde recht, probeer haar recht te houden door ze met één hand tegen mij te trekken en met de andere hand, probeer ik de broek van haar kont naar beneden te duwen. Dat lukt aan één kant, dan doe ik de andere kant en zo krijg ik de bovenkant van haar jeans naar beneden geduwd tot op haar bovenbenen. Ik duw Hilde terug op haar rug op bed en trek opnieuw aan de jeans. Die schuift nu helemaal van haar benen en haar wit, kanten slipje volgt tot op de knieën. Ik smijt de broek aan de kant, wou eigenlijk dat slipje niet uit doen, maar het hangt nu toch tot op haar knieën, dus trek ik het maar helemaal over haar voeten uit en smijt het ook aan de kant.
Ze mag dan al tussen de vijftig en de zestig zijn, voor mij ligt toch een mooi vrouwenlichaam naakt op bed. Haar dikke borsten liggen wat zijwaarts, ze heeft een strakke buik, en net boven haar gesloten bovenbenen, zie ik een mooi, verzorgd kutje, helemaal glad geschoren, op een landingsbaantje na.

Ik pak haar onderbenen vast, til die omhoog met de bedoeling die in het bed te deponeren als zij brabbelt : “Jacques, steek jouw piemel in mij alsjeblieft, het is zo lang geleden”.

Ik heet natuurlijk niet Jacques, maar zie me daar staan met twee blote benen die ik met beide handen vast hou en die voor mij zowat verticaal de lucht in steken. Ze had wel haar knieën wat geplooid waardoor haar onderbenen naast mijn hoofd op mijn schouders rustten.

Ik twijfel een paar seconden, maar gezien het bij mij toen erg lang geleden was dat ik nog neukte, de frustratie omwille van de weigering van mijn vrouw, de avond ervoor en het feit dat ik weliswaar een wat oudere vrouw, maar met een goed geconserveerd lichaam vast had, deed me met één hand mijn broeksriem losmaken, mijn jeans open knopen en naar beneden duwen en vaststellen dat mijn piemel tot actie bereid was. Ik ga met twee vingers van die hand even door haar kut, stel vast dat die matig nat was, zet mijn eikel tegen haar kutlippen en duw door. Die schiet gewillig naar binnen. Van zodra ik helemaal mijn pik in haar begraven voel, zucht ik. Ik besef terdege dat ik hier een laveloos gezopen, oudere vrouw ga beginnen neuken, dat is niet echt met haar toestemming, dus een vorm van verkrachting, maar op dat moment, door het gevoel van haar natte kut rond mijn dikke piemel, kon mij dat geen reet schelen. Dus ik begin gezwind op een rustig tempo mijn lul in en uit haar te bewegen. Hilde brabbelde wat onverstaanbaars, dus ik ging gewoon door en dreef mijn tempo op. Sowieso was het gevoel dat haar kut mij gaf, veel aangenamer dan mezelf aftrekken met de hand, dus alle gewetensbezwaren verdwenen uit mijn hoofd en ik begon sneller en sneller te rammen.

Ik denk niet dat ik langer dan vijf minuten geramd had. Het in mijn ballen verzamelde sperma sinds een paar weken, door mezelf niet af te trekken al die tijd en door niemand anders geneukt te hebben, begon te borrelen. Ik ging nog wat sneller en in geen tijd, voelde ik mijn grote lading opgespaard sperma, naar buiten schieten. Ik hield me doodstil en zo diep mogelijk in haar kut, toen ik mijn pik in haar voelde pulseren van het spuiten. ‘Zo, dat lucht op’ zei ik tegen mezelf. Dan trok ik mijn krimpende pik uit haar. Er kwam een hele lading sperma mee naar buiten, dat liep dan over haar sterretje om dan te druppelen op haar wit, satijnen lakens. Hilde brabbelde nog steeds onverstaanbare dingen.

Ik besloot me wat te verfrissen in de badkamer en zocht die op. Die was ook op de eerste verdieping recht tegenover haar slaapkamer. Ik waste mijn piemel proper, trok mijn boxer en jeans terug op en wou weg gaan. Dan herinnerde ik me dat ze nog steeds half op bed lag en dus ging ik opnieuw haar slaapkamer in.
Ik zag ze bloot liggen. Ze had één duim in haar mond gestoken, zoals een baby. Ik nam weer haar benen vast en legde die op het bed. Toen ik het dekbed over haar wou trekken, bralde ze : “Jacques, nog een keer alsjeblieft, ik smeek je, neuk me nog een keer, het is zo lekker… steek jouw goddelijke piemel nog een keer in mij, pleaaaaassseee”. Ik liet het dekbed los en dat viel op haar en half over haar.

Haar uitspraken deden mijn piemel terug wakker worden. Ik ontdeed me dan maar van mijn kleding en iets later stond ik opnieuw voor het bed. Met één hand rukte ik traag aan mijn lul. Met de andere draaide ik haar benen opnieuw over de zijkant. Bij mezelf dacht ik : ‘de vent die dit bed bedacht had, is geen dommerik geweest, die heeft de exact goede hoogte voor de bed bedacht, waardoor rechtstaand neuken met iemand die ruggelings op dit bed ligt, perfect kan’. Een tafel is meestal net iets te hoog en een gewoon bed, net iets te laag, dit bed is precies gemaakt om zo iemand te neuken. Ik wou dus de maker van dat bed alle eer aandoen en draaide Hilde dusdanig dat ze dwars, op haar buik over het bed lag, met haar kontje precies op de rand.

Weer twijfelde ik even, maar zag dat haar bilspleet vol met sperma en kutsappen gelopen was, dus ik zette mijn ondertussen opnieuw stijve lul, tegen haar aars. Dan duwde ik door en met een floep schoot mijn eikel in haar darm. Hilde wauwelde in protest : “niet daar, dat wil ik niet, je hebt me nog nooit in mijn kontje gezeten Jacques, niet doen”. Ik ben Jacques niet en af en toe een kontje neuken is heerlijk, dus ik begon met een strak tempo haar aars te neuken. Die was zalig nauw en door de kutsappen en het sperma gingen de in en uit bewegingen erg gladjes. Gezien ik een aantal minuten ervoor al goed klaargekomen was, zou ik het nu lekker lang kunnen volhouden.

Na zeker een tiental minuten in haar darmen gebeukt te hebben, besloot ik maar om het kutje ook nog eens te bedienen, dus trok ik mijn lul terug, schoof die in haar kutje, dat was iets minder nauw, deed daarin een twintigtal bewegingen in en uit en duwde mijn pik dan terug doorheen haar sterretje. Die afwisseling is zalig, beide neukgaten zijn hemels om te gebruiken, maar toch helemaal anders. Echt aan te raden voor iedereen, zulke afwisseling. Veel langer zou ik het niet meer kunnen volhouden en op een bepaald moment voelde ik nog een lading sperma borrelen in mijn ballen.

Je kunt het een tijdje uitstellen, maar dat verlengt en versterkt alleen maar de drang om te spuiten en op een bepaald ogenblik, ik zat toen toevallig terug in haar kontje te rammen, kon ik het niet meer tegenhouden, besloot mijn lul om te beginnen spuiten. Diep in haar darmen hield ik me stil en spoot me compleet leeg. Een grandioos gevoel van zalig zen-zijn overviel me en ik liet mijn uitgespoten pik een hele tijd diep in haar zitten.

Hilde had niets verstaanbaars gezegd al die tijd en ze was zeker niet klaargekomen tijdens mijn oefening. Dan trok ik mijn lul terug, zag geen sporen van wat dan ook er op, maar liep toch naar de badkamer om mezelf opnieuw proper te maken. Dan liep ik terug de slaapkamer in om mezelf aan te kleden, keek daarna naar haar lichaam, deponeerde dat nu midden in het bed, trok het dekbed over haar en liep naar mijn auto.

Eens in de wagen bedacht ik me, dat ik haar kut en kont had moeten proper maken om sporen uit te wissen, maar dat was nu te laat want ik kon er niet meer binnen. Ik had haar sleutel op de binnenkant van haar voordeur gestoken en ze achter mij dichtgetrokken. Verder dacht ik daar niet over na.

Die avond wou mijn vrouw, Marianne vrijen. Ik was enigszins verbaasd en ik vermoedde dat ze dat wou uit een soort schuldgevoel omwille van haar afwijzing de avond er voor. Ik zei dan maar “schat, ik heb deze voormiddag gedaan wat je me gisteren zei en ik heb me eens lekker afgetrokken, dus laat maar zitten, ik heb nu geen zin”. Ze keek direct boos. Ik kon haar moeilijk vertellen dat ik die vrijdag al één keer in een kut en één keer in een kont mezelf klaar gespoten had.

De hele week daarna ging ik werken. De vrijdag ging ik tegen één uur terug op café bij den John. Ik was de enige klant. John zei : “heb jij vorige week iets met Hilde uitgespookt ?” “Die vroeg vorige zaterdag, kort na de middag, wie haar de dag er voor naar huis gebracht had”. “Ik heb jouw naam gezegd, kon moeilijk anders, maar toen ze vroeg waar ik woonde, heb ik gezegd dat ik dat niet wist”. John wist weldegelijk waar ik woonde maar had dus gelogen tegen Hilde. Ik zei maar dat ik haar gewoon thuis in haar bed gekieperd had en dan naar huis gereden was, wat dus ook gelogen was. John zei nog : “Hilde vroeg nog wanneer je hier kwam en ik heb gezegd : meestal tegen één uur op vrijdag”.

John was nog niet uitgesproken of de cafédeur ging open en Hilde kwam binnen, ze zag me zitten en liep direct naar mij toe. “Kunnen we even rustig praten, Rick ?” vroeg ze. Ik knikte, bestelde bij John nog een trappist en zei : “John we gaan even helemaal achteraan zitten”. John knikte en vroeg : “een witte wijn Hilde ?” Die zei prompt : “doe mij maar een thee natuur”. John keek haar verbaasd na, toen ze me volgde naar het allerlaatste tafeltje helemaal achteraan, het verst van de toog verwijderd.

Ze zweeg tot John de trappist en de thee gebracht had.

Dan zei Hilde : “jij hebt me vorige vrijdag naar huis gebracht ?” Ik knikte. Dan zei ze : “ik had veel te veel gedronken, want het was die dag de tiende verjaardag van het overlijden van mijn man”. Ik zei direct : “Hilde, het heengaan van je man heb je duidelijk nog niet verwerkt, maar ik ken dat verhaal al lang en wil dat eigenlijk niet meer horen”.

Ik dacht dat ze boos ging worden, maar ze zei : “jij hebt vrijdag erg veel misbruik gemaakt van de situatie”. “Jij hebt jouw piemel in mijn kutje en in mijn kontje gestoken en erin gespoten”. “Dat was zonder mijn toestemming en dus verkrachting”.

Ik zeg daarop : “Hilde, ik pleit schuldig, maar met verzachtende omstandigheden”. “Ten eerste zei je toen ik je kleding uit deed letterlijk : “Jacques, steek je piemel in mij alsjeblieft, het is zo lang geleden”. Ik kan dat natuurlijk ook mis begrepen hebben en gehoord hebben dat je zei : “Rick, steek je piemel in mij alsjeblieft, het is zo lang geleden”. “Ten tweede, als ik de situatie goed inschat heb jij sinds het overlijden van Jacques geen seks meer gehad, tenzij masturbatie, maar dat tel ik niet mee, dus elke rechter gaat wel aannemen dat je door zo lang zonder seks te leven, in een moment van zwakte, door overmatig alcoholgebruik, jij mij gevraagd hebt om je te neuken”. “Desnoods, laat ik John hier nog in mijn voordeel getuigen, dat doet die zonder enige twijfel, als je me niet gelooft kan je het hem zelf vragen”. “Ten derde, als verzachtende omstandigheid, kan ik aanhalen, maar dat is beroep doen op jouw begrip, dat ik met mijn vrouw het laatste jaar geen vijf keer seks gehad heb en de laatste tien jaar zijn niet veel beter.”. “Telkens met heel weinig motivatie van haar kant, wat me mateloos stoort”. “Toch zie ik mijn vrouw graag, we hebben vier toffe kinderen, ik ga nooit van haar weg, maar mijn tekort op seksvlak, heb ik op jou uitgewerkt”. “Daarvoor wil ik me excuseren, maar toen ik je uitgekleed zag vorige vrijdag, kwam de lust onbeteugelbaar naar boven en heb ik je in je kutje en daarna in je kontje geneukt, je hebt een heerlijk lichaam en ik kon me niet meer inhouden”.

De hele tijd van mijn betoog, had ze met grote ogen zitten aankijken. Dan zei ze : “Rick, je hebt gelijk, ik wou je eerst aangeven voor verkrachting, maar dat is jouw woord tegen het mijne en niemand wordt daar beter van”.

“Toen ik zaterdagmorgen met een flinke kater wakker werd, stelde ik vast dat er sperma in mijn kutje en kontje zat”. “Dat kon alleen zijn van diegene die mij naar huis bracht”. “Het zal je misschien verbazen, maar ik heb meer dan een uur zitten wenen”. “Niet omdat ik door jou, dus verkracht was, maar omdat ik sperma vond en niet wist of ik ervan genoten had toen ik het kreeg”. “Bovendien was ik kwaad, dat ik tien jaar, alle vormen van seks afgezworen had, ik had enorm veel verdriet omwille van de dood van Jacques, maar ik heb wel tien jaar van mijn leven weggesmeten door alleen te drinken en verder niets”. “Misschien had ik jouw acties van vrijdag nodig om tot inzicht te komen, dat weet ik niet, maar ik zit al een hele week na te denken over wat ik nu wel wil”. “Ondertussen weet ik dat, ik wil opnieuw sperma in mij voelen spuiten, maar dan wel heel bewust en niet omdat ik compleet van de kaart ben door teveel drank”.

Ik dacht even na over wat ze zei. Dan zei ik : “Hilde, ik ga je een voorstel doen, je kunt er een hele week over nadenken en ik wil jouw antwoord volgende week vrijdag horen”. Ze knikte.

“Hilde” zei ik, “wij zijn twee volwassen mensen, ik heb een heel groot tekort aan seks en jij ook”. “Jouw relatie met Jacques is voor mij heilig”. “Sommige mensen hebben twee maanden nodig om het verlies van een geliefde te verwerken, sommigen, twee jaar, anderen twintig jaar en sommigen verwerken dat nooit”. “Jij hebt blijkbaar tien jaar nodig gehad, althans dat hoop ik”. “Vergelijk me nooit met Jacques, ik ben Jacques niet en wil hem ook niet zijn of vervangen, ik ben Rick, met mijn eigen karakter, persoonlijkheid en voorkeuren”. “Ik wil niet gewoon af en toe met je neuken, gewoon omdat we alle twee seks tekort hebben”. “Ik wil ook nooit van mijn vrouw weggaan, of iemand hebben die mij daartoe aanspoort”.

“Ik wil met jou vanzelfsprekend vrijen, maar niet zo maar vrijen, jij die mijn lichaam voor jouw genot gebruikt of ik het jouwe, neen, ik wil veel meer, niet jou gewoon neuken, maar door jou geneukt worden, met passie en gulzigheid, ik wil me op jou ook kunnen uitleven”. “Niet gewoon wat rammen, maar alle mogelijke dingen doen die geil zijn”. “Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld : jou vastbinden, of ijsblokjes in je kontje of kutje steken, in je mond klaarkomen en zien dat je met wellust mij sperma doorslikt, jou in je kontje neuken, dat was vrijdag trouwens een première, denk ik, ik wil je op je kont kletsen, ik wil je voor mijn ogen zien klaarkomen, zonder schroom of terughoudendheid”. Ze keek me volg ongeloof aan. “Ik wil gewoon alle meest geile en vulgaire dingen met je doen, die mogelijk zijn en ik wil dat jij dat met mij ook doet, met volle goesting, met gedrevenheid, niet omdat het moet of zo hoort, maar gewoon omwille van je geil verlangen en het mijne”. “Als jij bereid bent om compleet zonder enige remming, alles te doen wat ik geil vind en dat jij mij alles laat doen, wat jij geil vindt, dan gaan we volgens mij een mooie toekomst tegemoet, maar ik wil jou volgende vrijdag, zonder voorwaarden, of beperkingen volmondig ‘ja’ horen zeggen op mijn vraag”. Ze keek nog steeds vol ongeloof maar ze knikte en zei : “ik wil weet niet of ik zulke dingen wel wil, maar ik ga je vrijdag mijn echt antwoord geven”. Ik betaalde de rekening bij John en ging naar huis. Hilde ging naar haar huis, wat ik toen evenwel niet wist, is dat ze, nat van geilheid werd, door mijn vraagstelling en de hele week geil fantaseerde over wat we allemaal met mekaar zouden kunnen uitspoken. Dan sloeg telkens weer angst toe en ook een schuldgevoel naar Jacques en waren de geile gevoelens direct weer weg.

De vrijdag daarop, stipt om één uur, zaten we terug aan het bewuste tafeltje en ze zei direct : “Rick, ik heb een hele week in tweestrijd met mezelf gezeten, alles wat je op seksgebied met mij wilt proberen, wil ik ook en ik zou willen dat jij alles wilt, wat ik denk geil en leuk te vinden, aan de ene kant en aan de andere kant bedrieg ik daardoor Jacques”. Ik zei nog : “Hilde, je weet niet hoe blij je me maakt met het eerste deel van je antwoord, maar, als ik iets doe, dat voor jou er over is of je niet langer kunt volhouden, of dat je aan Jacques doet denken en je een slecht gevoel geeft, zeg dan ‘rood’ als stopwoord en we stoppen onmiddellijk”. “Dat is een veiligheid voor ons alle twee”. “Als ik bijvoorbeeld al vijftig kletsen op je kont gegeven heb, en jij kunt er echt geen eenenvijftigste bij hebben, dan zeg je ‘rood’, wil je dat beloven ?” Ik gaf moedwillig een ‘apart’ voorbeeld. Ze zei aarzelend “zo kunnen we het misschien proberen”. We lieten onze half uitgedronken trappist en haar thee staan en gingen naar buiten.

Zij ging te voet naar haar thuis en ik stond tien minuten later met mijn auto voor haar deur. Ik belde aan, de deur zwaaide open, ik zag niemand, de deur sloot zich en ik zag haar op een doorschijnende négligé na, volledig naakt in de inkom staan. Ik vroeg : “lieve Hilde, mag ik je kussen ?” Ze knikte en zette mijn lippen op de hare. Ze deed niets. Ik trok me terug en zei : “Hilde, ik wil geen wassen beeld kussen, maar ik wil jouw passie voelen, ofwel laat je me die nu zien, ofwel ben ik weg”. Ze leek boos te worden, dacht na en dan, net alsof er een schakelaar in haar hoofd omgezet werd, stak ze haar tong dwingend in mijn mond. Hilde begon eerst hevig en fel te kussen, maar na een paar minuten, begon ze gewoon mijn hele gelaat af te likken. Met lange halen ging ze over mijn gelaat. Binnen de kortste keren, was mijn smoelwerk kleddernat. Ze hijgde. Ik bekeek haar en zei : “dat is precies wat ik wil”. Ik was nog niet uitgesproken of haar tong schoot opnieuw gewelddadig doorheen mijn mond. Ruw en fel gaf ik weerwerk.
Ik had gewoon mijn twee handen op haar kont liggen, kneedde die en trok haar zo ook met haar onderlichaam tegen mijn stijve lul aan. Ik fluisterde : “Hilde, je maakt me gek”. Ze stopte even met likken en zei : “ik ga je nog veel gekker maken” en ze gaf een heel lange, natte haal van haar tong over mijn hals. Ik gaf dan maar, met mijn twee handen tegelijk een ferme klets op haar kont. Ze gromde. Ik kneedde verder.

Ik stond nog steeds met al mijn kleding aan, met mijn rug tegen de gesloten voordeur. Haar gulzigheid maakt me enorm geil. Ik zeg tegen Hilde : “momentje” duw haar een beetje van me af en trek in één beweging, mijn trui, het hemd dat ik er onder aan had en het witte T-shirt dat daaronder zat, over mijn hoofd. Zo sta ik ineens met ontbloot bovenlijf voor haar. Ik gooi de kleding aan de kant en zeg : “nu mag je verder likken, geil teefje”.

Ze krijgt een speciale blik in haar ogen en valt me aan zoals een uitgehongerde die een maaltijd voorgeschoteld krijgt. Ze snuift door haar neus om mijn geuren in zich op te nemen en likt over heel mijn hals en mijn borstkas.

Einde Hilde deel 1
Vervolg in deel 2
Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 15591 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hilde 1/2”

Plaats een reactie