BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marike (4) Welkom Thuis

Zaterdag, de laatste dag van haar vakantie, stuurde Marike me een appje, ze zat met haar vriendje op het vliegveld te wachten op hun vlucht naar huis en zouden om een uur of vier thuis zijn. Ze wilde weten of ik die avond thuis was. Ze wilde heel graag ‘oppassen’, ook als mijn kids er niet zouden zijn, liever dat want dan hadden we ‘alle vrijheid’. Die waren er niet. Ik liet weten dat ze welkom was. Kon blijven ook, als ze wilde zelfs tot woensdag. Ik vroeg hoe de ‘ontmaagding’ was verlopen. ‘Mwah’; die eerste keer met hem stelde inderdaad niet veel voor, vriendje had wel zijn best gedaan, maar het ging zo sukkelig, zei ze. Gelukkig, appte ze , ‘gelukkig had ik dat uitbesteed aan iemand anders :)’. Ik wilde weten hoe vaak ze hadden geneukt. Drie keer maar. De laatste keer was alleen niet met vriendje. Dat klonk pikant. Vriendje had er weinig van gemerkt. ‘s Avonds vertelde ze meer. Details.

Ze had zich gruwelijk misdragen toen ze een avond uit waren, vriendje stond te praten ‘met een of andere snol’ toen zij ineens de dansvloer opgesleurd werd door een Franse knappe man, die ze niet kon weerstaan. Al dansend trok hij haar slipje stuk, ‘zo spannend, hij wond me op’, hij voelde direct al aan haar kut, fluisterde dat ‘die voor hem was’. Nu. Ze voelde zijn lul, geen idee hoe die zo snel ontsnapt was uit zijn broek, die wilde ze nog wel beter voelen. Langs haar lichaam, in haar kut. Zijn lul, naakt en gloeiend tegen haar buik, ‘bijna zo groot als die van jou’, schoof onder haar kut, tussen haar lippen, tegen haar klitje en voor ze het wist zat hij diep in haar kut, ze danste door, hij stootte, ze voelde zijn vingers. Aan haar klit, haar schaamlippen, er ontsnapten allerlei oergeluiden uit haar keel.

De muziek overstemde alles, ook haar smeken om niet te stoppen haar te neuken, haar orgasmes, ze klom tegen zijn heupen op als een volleerd paaldanseres en voelde hoe hij zo nog dieper in haar stootte, hij duwde haar kut tegen zich aan, duwde haar billen, stak een vinger in haar kont. Ze had geen idee wie er nu allemaal haar naakte billen kon zien, het kon haar op dat moment ‘ ook helemaal geen reet’ schelen, alleen hoopte ze dat vriendje dit niet zou zien. De Fransman nam haar mee, vastgeklemd om zijn lichaam, door een van de nooduitgangen naar een half duistere steeg, direct naast het gebouw en tussen containers, daar had hij haar een uur lang aan een stuk door sufgeneukt, keihard in haar kut genaaid tot het zaad langs haar benen droop haar sokken in. Ze hadden elkaars lippen stukgebeten, zijn eikel beurs genaaid, haar schaamlippen waren opgezwollen. Haar borsten en haar kin schuurden regelmatig tegen de muur bij zijn harde stoten. Nu voelde ze zich een groot geil beest en het maakte haar niet uit wie door had dat zij keihard werd genaaid en volgespoten door een man die zij nooit eerder had gezien en nadien ook nooit meer zien zou.

Toen hij haar aankeek, afscheid wilde nemen en haar goeiedag kuste, vermoedde hij dat hij zich vergist had. Hij pakte zijn iPhone en zag 15 gemiste oproepen. Pas toen realiseerde hij zich dat hij de afgelopen twee uur niet had geneukt had met de vrouw met wie hij ‘eigenlijk’ afgesproken had. Duizend excuses en maar ook bedankjes voor de geile seks van zijn kant. Het had natuurlijk nooit mogen gebeuren, maar je was wel verschrikkelijk lekker, zei hij steeds. Het was absoluut heerlijk geweest met haar en hij hoopte dat hij haar nu niet in een lastig parket had gebracht, tegenover een echtgenooit, een vriend of bezorgde ouder. De 400 euro die hij voor dit hitsige rendez vous met de vrouw van de gemiste oproepen had afgesproken duwde hij nu in haar bh tussen haar borsten. Daar kon ze morgen wel een nieuw slipje voor kopen. Ze kreunde toen zijn handen haar hypergevoelige borsten aanraakten. Ze smeekte of hij alsjeblieft, alsje alsje blieft haar tepels wilde zuigen en toen hij die zoog, oh god, toen verlangde ze al weer naar zijn keiharde lul en nog een maal duwde hij zijn staaf diep in haar kut en ze was zo fucking lekker, zo fucking lekker, ‘meisje zorg goed voor je zelf, want jij bent zo’n verdomd geil teefje, jij bent een hoofdprijs voor geile mannen zoals ik’.

Die ene keer duurde wel nog drie kwartier en toen ze met haar naakte kutje onder haar smoezelige rokje, met haar benen die van haar kut tot aan haar enkels waren besmeurd met plakkend zaad weer naar binnen liep op zoek naar vriendje had ze het gevoel dat iedereen naar haar keek alsof ze allemaal konden zien hoe hard, hoe ruig, hoe lekker ze had en was geneukt. Hoe het kan dat vriendje werkelijk niets gemerkt had, niet merkte dat ze zeker een uur verderop naar seks rook, daar snapte ze helemaal niets van. Ze had niet kunnen achterhalen of er iets tussen hem en ‘die snol’ gebeurd was, belangrijker was voor haar dat hij niet zou merken hoe hard en lekker zij genomen was die avond. De schaafwonden die ze had waren hem ook niet opgevallen. Het geld had ze veilig opgeborgen. De Fransman had ook een kaartje achtergelaten, daar had ze een foto van gemaakt en het kaartje weggegooid.

In het vliegtuig met haar muziek keihard aan dacht ze na wat die avond voor haar betekend had. Langzaam maar zeker trok ze de conclusie dat een relatie met vriendje nergens toe zou leiden. Hij was leuk, ze hadden de afgelopen maanden een hele leuke tijd gehad, maar van die eerste keer met mij en van die avond met de onbekende man was ze onder de indruk geraakt. Ze had nooit bedacht dat haar kutje zou mee beslissen wie voor haar een geschikte partner zou zijn. En haar kutje, dat voelde ze hoog in de lucht, haar kutje koos niet voor de jongen die naast haar zat. Ze zou hem de komende dagen laten weten dat er voor hen samen geen toekomst is.

Nadat ze me dit verteld had trok ze haar jurkje uit, langzaam, met haar kale kutje recht voor mijn ogen, en daar stond ze, naakt, op blote voeten, alleen nog een T shirt aan, dat ze opzichtig, met haar billen draaiend voor me uittrok. Ze wilde op mijn schoot, trok mijn joggingbroek omlaag en ging op me zitten. Als m’n kutje kiest, dan kiest m’n kutje dit, en ze liet mijn paal in haar kutje floepen. Ik duwde haar van me af, pakte haar op, legde haar op mijn schouders, smeet haar op haar buik op bed, bond haar vast aan de spijlen van mijn bed, blinddoekte haar, duwde een prop in haar mond, en mijn geslacht, tot zijn grootste stand gegroeid doordat ik wist wat ik met haar ging doen, ramde ik keihard in haar kut. Dit is wat je kut kiest, Marike, ruige seks en ik trok haar haren, ze gilde onderdrukt door de prop in haar mond, ik voelde het stromen uit haar kut, ze probeerde haar armen te bewegen, de geluiden uit haar keel klonken als fuck me, ze duwde haar kut, haar billen omhoog, zodat ik dieper in haar kon.

Haar kut koos er voor genaaid te worden, zaad te krijgen. Ik trok me terug, pakte het zweepje dat half onder mijn bed lag, sloeg haar billen met het zweepje, ze leek te gillen, trok haar billen terug, toen de knal voor de tweede keer haar billen raakte, ik vroeg haar ‘wil je nog een derde?’ Ze reageerde niet. ‘Wil je nog een derde, als je geen antwoord geeft dan ga ik door tot 10, Marike, dan… ze bleef zwijgen, lag muisstil, en ik, verbouwereerd, ik sloeg, ze kreunde, ik sloeg, ze duwde haar billen omhoog, ik sloeg, haar billen werden vuurrood, ik sloeg, haar kut werd vochtig, ik sloeg, ze spoot vocht uit haar kut, ik sloeg, ze gilde, sloeg en trok met haar armen en haar benen, ik duwde mijn lul nog dieper in haar kut en ze huilde, ik klemde haar vast, hield haar in mijn armen en ik spoot al het zaad dat ik had in haar. Ik haalde de prop uit haar mond en ze kuste me, ze likte mijn neus, mijn lippen, wil je voor me zorgen? Natuurlijk, wil ik voor je zorgen. Maar wat bedoel je? Wil je me geven wat mijn kutje nodig heeft, liefde, warmte, seks.

Nadat we gezwommen en warm gedouchet hebben zaten we met friet, kroketten, een frikandel en een bamischijf op de vloer, voor de bank. Naakt. Marike’s billen deden ongelooflijk zeer. Dit is wat ze wil. ‘Nu voel ik hoe ongelooflijk lekker ik geneukt ben.’ ‘Heb je Ruth verteld over je vakantie, over je dansavond?’ Nee natuurlijk niet, geen woord, niets. Ik pakte haar bij haar kin. ‘Zeg eens eerlijk die allereerste keer toen je mijn bermuda uittrok en mijn lul pakte en je die beet hield tot ik over je benen spoot. Dat ging niet per ongeluk he, klein sletje van me?’ Ze keek naar beneden. ‘Nee dat ging niet helemaal per ongeluk, dat was een klein beetje heel erg met opzet. Sorry. Vond je het erg?’ ‘Nee, Marike, ik mag je wel, ik wil je neuken zolang we het allebei leuk vinden.’ Ze kuste me op mijn wang. ‘Graag, gezellig zo. Onze een klein beetje stiekeme, stoute, relatie.’ Ze zoog wellustig aan haar frikandel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8155 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie