BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Miami, here I come…. a new whore in town… (6)

Een zinderende laatste avond…
De rest van de dagen die volgden ben ik heel veel met die twee lekkere sletten van me opgetrokken. En zoals beloofd ben ik een paar keer echt samen geweest met mijn straalverliefde Vicky. Eigenlijk vond ik het zelf ook wel jammer dat ik naar huis moest. Wat ik na die paar dagen met haar had was wel heel bijzonder. We zijn nog een keer in die eerste neukbar geweest waar ik mijn kut en kont flink heb laten uitwonen. Naar de club, maar nu als bezoeker. Ik heb in die tijd nog heel wat pikken in mijn neukgaten leeg laten spuiten, en ook mijn slokdarm kwam niets te kort. Het was echt een vakantie geworden die ik in mijn stoutste dromen niet had kunnen dromen. Maar de voorlaatste avond had een de meiden nog een verrassing voor me. We waren in de club in de kleedkamer bij Candice en Vera. Candice zou de volgende avond naar de No-No Bar gaan. Ze vertelde dat ze al een paar keer als slavinnetje had gefigureerd in de porno-video’s die er werden gemaakt. En morgenavond ging het weer gebeuren. Ze moest naakt over straat om uiteindelijk voor de camera gebruikt te worden door iedereen in de bar. Ik moest er niet aan denken dat dat mij zou gebeuren, maar als afsluiting van deze van seks doorregen vakantie vond ik het wel een geslaagd voorstel. We hebben afgesproken op de plek van waaruit ze haar ‘walk of shame’ moest gaan doen. En wij zouden achter haar meelopen voor moreel support. Ik heb die nacht verder in het appartement van Vicky en Joyce doorgebracht. Natuurlijk met de nodige vrijpartijen.

De volgende dag stonden we eind van de middag op de afgesproken plek. Candice, de producer, een andere vrouw en de cameraman waren al aanwezig. Candice stond gewoon midden op straat toen ze voor alle omstanders haar jurkje begonnen uit te trekken. Candice is echt een geil ding om te zien. Ravenzwarte haren en een enorme tattoo van een slang om haar hele lichaam die begint bij haar enkel, om haar hele lijf kronkelt en eindigt op haar rug. En dan die keiharde tieten van haar die ze niet helemaal van zichzelf had. De vrouw die er bij stond deed een halsband om haar nek, maakte haar handen op haar rug vast met handboeien om als laatste twee klemmen op haar tepels te zetten. Aan de klemmen zaten twee kettinkjes waaraan een bordje hing. Met grote letters stond er op “Fuck me, for free”. Ik kon echt niet geloven dat ze het allemaal toe liet. Na zo even geshowd te zijn aan het publiek moest ze aan de halsband gaan lopen. Op haar hoge pumps liep ze voor ons uit. Niet een, nee, tientallen foto’s werden er door de passanten gemaakt als ze voorbij liep. En de cameraman maakte overuren. Het was niet zo maar een klein stukje dat ze moest lopen, het was zeker een kilometer of twee voordat we het straatje insloegen waar de No-No Bar was. Het was nog een kleine tweehonderd honderd meter toen Joyce iets deed waar ik echt van stond te kijken. Ineens, midden op straat, trok ze haar kleren uit en was ook spiernaakt. “Ik ben solidair met Candice, ik ga ook naakt de bar binnen. Doen jullie mee?” Vicky dacht er niet eens lang over na en enige tellen was ze ook uit de kleren en ook Vera volgde haar voorbeeld. Verwachtten ze nu van mij dat ik het ook zou doen? Ik had er blijkbaar niets over te zeggen want die trutten trokken mijn jurkje over mijn hoofd, trokken de strikjes van mijn bikini los en even later was het enige dat ik nog aan had mijn pumps. Ik wist niet waar ik moest kijken. Gelukkig waren er in dit straatje niet echt veel passanten meer dus ik besloot maar te doen of mijn neus bloedde. Arm in arm liepen we nu alle vier naakt over straat achter Candice aan. Ik zag wel dat de cameraman ook regelmatig shots van ons maakte maar ik kon er niets tegen doen. Die enorme beer aan de deur stond met een brede grijns zijn tanden bloot te lachen toen hij ons aan zag komen. Hij hoefde vandaag niet te vragen of we een slipje aan hadden of kale kutjes. Hij keek nog even naar mij. “Like Miami so far bitch?” We mochten meteen naar binnen.

Candice werd met gejuich ontvangen en toen ze ons ook nog een naakt binnen zagen komen was het gejoel bijna oorverdovend. We deden of er niets bijzonders aan de hand was en zijn meteen naar de bar gelopen. Voor Candice hadden ze echter een andere bestemming. Net als ik vorige week al had gezien werd ze eerst rondgeleid en moest ze op haar rug op de tafel gaan liggen. Bijna meteen begonnen ze haar vast te binden. Heel professioneel, met afgebonden tieten lag ze nu hogtied op de tafel. Op de een of andere manier hadden ze haar benen aan haar armen gebonden waardoor haar kut en kontje duidelijk zichtbaar en bereikbaar waren voor de liefhebbers. Alle drie wilden we haar wat van dichterbij bekijken en ik stond eigenlijk vlak voor haar. Ik voelde hoe van achteren een hand tussen mijn benen werd gestoken die mijn kut flink begon te vingeren. Ik was op slag zeiknat. Het vingeren ging nog even door voor ik een beetje voorover werd geduwd en ik ongevraagd een pik tussen mijn benen voelde. In een soort reflex bukte ik verder voorover en lag bovenop de opgetrokken benen van Candice. Ineens kwam de lul bij me binnen en begon me te neuken. Ik lag nu plat voorover met mijn gezicht voor dat van Candice. Ze stak haar tong uit haar mond en wist mijn mond te bereiken. De pik ging flink tekeer in mijn kut en nu lag ik dus echt met Candice te bekken. Het publiek was meer dan enthousiast en spoorde mijn belager aan om mijn kut vol te spuiten. Ik wist donders goed dat dat zo ook zou gaan gebeuren. Met een hevig gegrom achter me voelde ik dat hij zijn sperma bij me naar binnen spoot. En zo snel hij bij me binnen was gekomen was hij er ook weer uit. Ik ben meteen weg gelopen naar de bar. Ik vond dit wel even genoeg als binnenkomertje. De aandacht was nu ook meer op Candice gericht. Ze kreeg niet alleen een pik in haar kut, ze werd door de vrouw, die er buiten ook bij was, geplaagd met een elektro stimulator op haar tieten en clitoris. Ze lag hevig te kermen en af en toe te gillen. Er waren er ook bij die hun vlakke handen op haar bloot liggende bovenbenen sloegen. Ze was nu echt een gebruiksobject geworden voor iedereen die zijn of haar geile lusten op haar wilde botvieren. Wat was ik blij dat ik daar niet lag.

Zeker een uur werd ze daar vastgebonden en hulpeloos op de tafel liggend geneukt. Dan weer in haar kut, dan weer in haar kont. En menige vent had zijn zak ook al geleegd op haar gezicht en tieten. Het sperma droop aan alle kanten traag van haar af. Ik heb bewust aan de bar met Vicky zitten vrijen om de mannen voorlopig even op een afstand te houden. Maar de hele avond zou dat zeker niet gaan lukken. En eigenlijk was ik het ook niet van plan. Ik had net onverwacht al wel een pik in mijn kut gehad, maar de volgende zou er een zijn van mijn eigen keuze. Na geruime tijd hebben ze Candice ook weer haar vrijheid terug gegeven. Ze zag er nu niet meer zo fris uit als normaal. Doorlopen make up in haar gezicht. Sporen van sperma in haar haar en ook de touwen waar ze mee was vast gebonden waren nog goed in haar huid te zien. We hebben haar een flinke borrel gegeven voor ze zich terug trok om zich op te frissen. Ik denk dat de mannen even waren uitgeneukt want, behalve een meid die ik een pik zag afzuigen, waren ze allemaal opmerkelijk rustig. Langzaamaan begon ik samen met de meiden wel een beetje dronken te worden. En als ik dronken wordt beginnen mijn grenzen ook een beetje te vervagen. Ik had al een paar keer schuin opzij gekeken en had een grote zwarte spetter gezien. Zijn broek had hij niet meer aan. En je weet wat ze van zwarte mannen zeggen. Nou, de leuter die hij had mocht er zeker wezen. Zelfs nu hij omlaag hing was hij indrukwekkend. Ik had al tegen Vicky gezegd dat hij de laatste lul zou zijn die me hier in Miami mocht neuken. En haar reactie was: “Go for it girl!” Ik had genoeg drank op, kwam omhoog van mijn kruk en stapte op hem af. Er was maar een heel kort praatje voor nodig om hem te activeren. Ik pakte zijn lul vast en had bijna twee handen nodig, een hand ging er niet omheen. En al helemaal niet meer nadat ik hem een beetje had staan aftrekken. Zijn pik was zo zwaar dat hij, zelfs nu hij in een meer opgewonden staat was, nog naar beneden hing. Die wilde ik dus echt in mijn kut. Ik zakte op mijn hurken en begon hem te pijpen. Zijn eikel was zo groot dat ik hem nauwelijks in mijn mond kon nemen.

Met zijn handen op mijn hoofd gaf ik hem zo goed mogelijk een blowjob. In mijn keel kon deze pik dus echt niet. Met twee handen om de enorme paal trok ik hem af in mijn mond. Ik wist nog niet hoe ik me hier zou laten kunnen neuken door die kanjer. Maar ik denk dat hij het wel gewend was om een slanke vrouw te neuken. Na een poosje hielp hij me overeind en trok een van mijn benen ver omhoog. Mijn kut stond nu echt helemaal open en ik wachtte tot hij hem er in zou duwen. Vera had het op een afstandje allemaal aan zitten kijken en was naar ons toe gekomen. Op haar hurken begon ze mijn kut en kontgaatje te likken. Nog steeds met mijn ene been omhoog merkte ik dat er nog iemand achter me was komen staan. Ik keek om en zag dat het nog zo’n enorm grote zwarte man was. En ook bij hem hing een flinke pik tussen zijn benen. Ik zag twee zwarte handen om me heen komen die mijn blanke tieten begonnen te kneden. Vera bleef maar likken en trok ondertussen die tweede pik af. Het geil droop uit mijn kut. Regelmatig smeerde ze het ook met haar hand tussen mijn billen. De man voor me had inmiddels zijn pik beetgepakt, plaatste zijn eikel voor mijn kut en begon zachtjes te duwen. Wat was die lul dik, maar ik kon hem tot nu toe hebben. Achter me voelde ik nu ook dat mijn billen uit elkaar werden getrokken en dat de tweede pik tussen er werd geduwd. De pik in mijn kut zat al wat dieper maar ik gilde het ineens uit. Het leek wel of mijn anus uitscheurde toen hij bij me binnen kwam. En het hield niet op. Steeds dieper voelde ik hem in mijn kont komen, zo iets groots had ik nog nooit in mijn darmen gehad. Ik was ook niet meer stil te krijgen. Steeds dieper zat de pik voor me nu in mijn kut maar ook die in mijn kont voelde ik bijna achter mijn navel. Ze stonden niet echt in me te rammen maar ik had het niet meer. De pik in mijn kut zat er helemaal in en neukte met lange halen. De pik in mijn kont, ik weet niet hoe diep hij er in zat, maar ik had nog nooit zo’n vol gevoel in mijn buik gehad. Het leek wel of iedereen nu alleen nog aandacht voor mij en mijn twee negers had. En ook de cameraman sloeg er een slaatje uit. Tot in detail filmde hij alles wat er gebeurde. Ik heb me helemaal slap gemaakt, werd overeind gehouden door de twee mannen en liet me neuken. Maar lang slap blijven kon ik niet. Alle spieren in mijn lijf spanden zich toen ik gillend klaar kwam. Ze zaten zo diep in me dat mijn orgasme bleef duren. Ik bleef spuiten tot vermaak van de toeschouwers. Ineens hield de man in mijn anus zich stil, stootte zijn pik nog dieper als hij er van tevoren in zat. Ik gilde het uit toen hij mijn darmen vol spoot. En ook de hunk voor me had het even later gehad. Hij kneep me bijna fijn met zijn armen om me heen toen hij zijn lading loosde. Ik hing echt helemaal slap tussen die twee in toen ik zag hoe lang de pik wel niet was die hij uit mijn kut trok. Er kwam geen eind aan. Toen uiteindelijk zijn eikel uit me plopte stroomde zijn zaad uit mijn wijd open staande flamoes. En met mijn anus zou het wel niet anders zijn. Staan kon ik niet meer, laat staan lopen. Alsof ik een veertje was werd ik opgetild en naar een van de loungebanken gebracht. Ik wist even niks meer, alleen dat Vicky op een gegeven moment bij me zat en me zacht over mijn buik wreef. Pas een half uur later had ik weer een beetje kracht om op eigen houtje naar de bar te lopen.

Het was eigenlijk veel te laat toen we de taxi naar mijn hotel namen. De volgende morgen zou ik vertrekken. Natuurlijk heb ik nog even met mijn twee vriendinnetjes gekroeld voor we gingen slapen. Maar vroeg was het, heel vroeg, toen ik behoorlijk brak in de vertrekhal van het vliegveld stond. Ook Candice en Vera kwamen afscheid van me nemen. Een paar tranen kon ik niet onderdrukken. Joyce en de andere meiden hebben me heel lang geknuffeld. En Vicky… Ik kon een traan niet onderdrukken, zij huilde, hangend in de armen van Joyce, tranen met tuiten toen ik door de gate liep. Miami, a whore is leaving…

Een kort nawoordje.
Met alle vier de meiden heb ik na al die jaren nog steeds contact. Ook met George, de eigenaar van de club waar ik me helemaal bloot heb gegeven. Hoe vaak hij niet heeft gevraagd of ik nog een keer terug wil komen. Maar ik ben nu 45, zitten ze te wachten op een oud wijf dat op het podium wordt geneukt? Dacht het niet. Maar een bezoekje aan Miami sluit ik echt niet uit. Vicky en Joyce hebben nu hun eigen bar in Miami. En mijn “straalverliefde” Vicky? Ze woont nog steeds samen met Joyce. Maar… volgend jaar ga ik haar waarschijnlijk weer zien. Ze heeft een vakantie gepland naar ons kikkerlandje Nederland. En als ze komt weet ik zeker dat de spetters er vanaf vliegen. Letterlijk en figuurlijk hihi…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6793 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Miami, here I come…. a new whore in town… (6)”

  1. Jeemig. Wat een geil slot.
    Wat betreft jouw leeftijd. Zoals jij er nog uit ziet. Alles met een pik, hoe jong of hoe oud ook, hetero of homo. Allemaal zullen ze je willen neuken. Daar ben ik van overtuigd.
    Liefs Henk

Plaats een reactie