BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Miami, here I come…. a new whore in town… (5)

Het werd nat, natter en nog natter…
Vicky en Joyce hadden de rest van de dagen dat ik nog in Miami was vrij genomen. Ze wilden zo veel mogelijk samen met mij op stap. En op stap hield in dat we nog veel meer geile avontuurtjes zouden gaan beleven. Ik mocht van Vicky niet tegen Joyce zeggen dat ze verliefd op me was geworden. Maar dat was ook niet nodig. Ze had het allang in de gaten dat ze verkikkerd op me was. Ze was dan ook helemaal niet verbaasd dat Vicky de nacht weer met mij had doorgebracht toen ze de volgende morgen mijn hotelkamer binnen stapte. Zo vroeg in de morgen was het nog rustig in het uitgaansleven. De kroegen en clubs gingen pas heel laat dicht dus in deze ochtenduren moesten we onszelf vermaken. En een rustpuntje zo aan het begin van de dag had ik ook wel nodig. Na het ontbijt beneden aan het zwembad zijn we naar een van de mooie brede stranden gegaan. Heerlijk genieten van de zon. Ik was echt blij met mijn micro bikini. Het liefst zou ik naakt gaan zonnen want tanlines wilde ik eigenlijk niet. Maar ja, dat was not done hier. Hoewel ik hier al vijf dagen was wist ik heg nog steg in Miami. De meiden hadden me steeds op sleeptouw genomen. Het was nu ook weer Joyce die weer wat ‘leuks’ had verzonnen voor vanmiddag. We zouden naar een party gaan van een van haar vriendinnen. Ik dacht nog bij mijzelf; “een party zo vroeg op de dag?” Maar ik heb er verder geen vragen bij gesteld. Ik zou wel zien. Tot nu toe was alles waar ze mee naar toe hadden genomen op een sekshappening of een orgie uitgelopen. Nadat we lekker hadden genoten op het strand en de lunch hadden genuttigd op een van de terrasjes vroeg ik aan Joyce wat ik moest aantrekken voor die party. “Lieverd, eigenlijk zo min mogelijk, wat je nu aan hebt is perfect.” En wat ik aan had was niet meer dan een strakke hotpants en een kort shirtje met daaronder mijn bikini. Ze vertelde nog dat de party zich af speelde rond het zwembad van een vriendin. Ik had precies dat aan wat nodig was, zei ze. Rond een uur of twee stapten we in de auto van Joyce. Het was echt zo’n oude Amerikaanse benzineslurper, een pooierbak zouden we het in Nederland noemen. Met het dak open hebben we ongeveer een half uurtje gereden voor we in een villawijk kwamen. Het ene huis nog groter en protsiger als het andere. Er stonden al heel wat auto’s voor de villa waar we moesten zijn. Dat zou wel een feestje gaan worden. De voordeur was gewoon open en we konden rechtstreeks doorlopen.

Ik wist niet wat ik zag toen we achter het huis het enorme terras op stapten. Alles was zo groot, een enorm zwembad, ligstoelen, zitjes en… Ik zag alleen maar meiden, wel 30. De een nog mooier als de andere. Blanke, zwarte, getinte meiden. En een bikini zou ik hier ook niet nodig hebben, want het gros liep er volledig naakt rond. Joyce stond te lachen en keek me aan. “Surprised honey? It’s a girl’s party, no men allowed.” WOW, alleen maar meiden, ik was blij dat ik zo bi was als maar kon zijn. Uit de menigte kwam er een enorme stoot van een zwarte meid op ons af. Het was de vriendin van Joyce, ze stelde zich voor als Summer. Zou het haar echte naam zijn? Ze gaf ons alle drie een meer dan hartelijke kus en keek me aan. “Ik heb al heel wat ondeugende dingen over je gehoord. Volgens mij ga je het vanmiddag wel naar je zin hebben.” En vervolgens, “trek al die kleren maar uit, die heb je vanmiddag niet meer nodig.” Een paar tellen later stonden we naakt. Summer nam ons mee en stelde me aan een heel stel meiden voor. Het ijs was meteen gebroken. Met een cocktail in mijn hand heb ik een poosje rond gelopen. Alle meiden wilden meteen van me weten wie ik was. Ik ging met mijn voeten in het water op de rand van het zwembad zitten. Achter het zwembad op het gazon stond een grote trampoline. Twee meiden stonden er op te springen, ik zag hun volle tieten op en neer stuiteren bij elke sprong die ze maakten. Aan de andere kant van het zwembad lag een getatoeëerde meid in een ligstoel. Ze had blijkbaar even tijd voor zicht zelf nodig want ze lag met haar ogen dicht haar kut te vingeren. En hoe meer alcohol er vloeide, hoe geiler het allemaal werd op het terras. Vrijende en beffende meiden, ik was bijna de enige die er nog niet aan mee deed. Maar dat duurde maar even. Een mooie blondine kwam naast me zitten, we raakten aan de praat en nog even later zaten we heerlijk te bekken. En bij bekken bleef het niet. Op het gazon zijn we een stukje verder gegaan, hebben elkaars kut helemaal klaar gelikt en ik ben voor de eerste keer die middag heerlijk klaar gekomen.

Ik liep er al ruim een uur rond en in de zon begon ik van alle cocktail behoorlijk tipsy te worden. Ik had al zeker met 5 verschillende meiden liggen en staan vrijen. Voor mij mocht deze party tot in de kleine uurtjes doorgaan. Op een gegeven moment hoorde ik Summer wat roepen. “Ready to party girls?” Ik dacht dat de party al volop aan de gang was, maar er kwam dus nog meer. “Are you all ready?” Alle meiden joelden echt “Yeahhhh…” en liepen van alle kanten naar de grote trampoline. Vlak daarvoor lag op het gazon een enorm zeil. Samen met Vicky en Joyce liep ik er ook naar toe en was benieuwd wat er ging gebeuren. Summer stond midden op de zeil. “You all met Thamara by now?” Opnieuw werd het juichend bevestigd. Summer vroeg of ik ook op de zeil wilde komen. Ze pakte me beet, begon me te zoenen en mijn kut een beetje te vingeren. Ze vroeg of ik op midden op het zeil wilde gaan liggen en even later lag ik er met armen en benen gespreid. Ik moest maar blijven liggen zei ze, liep zelf van het zeil af en ik zag dat er een andere meid op me af komen. Onder luid gejuich weer begon ze wijdbeens driftig haar haar kut boven me te vingeren. Alle meiden begonnen te roepen: “Squirt, squirt, squirt!” En dat deed ze ook. Ferme stralen warm kutsap werden er over mijn lijf en gezicht gespoten. Ik schrok er wel een beetje van maar vond het heerlijk. Maar bij een bleef het niet. De eerste had zich leeg gespoten en de tweede zat al op haar knieën boven mijn gezicht haar kut te bewerken. Ik keek om me heen en werkelijk alle meiden rond het zeil stonden nu zichzelf of een ander te vingeren. Ik had al vaag een vermoeden wat er zou gaan gebeuren. En dat vermoeden werd al snel bevestigd. De een na de andere meid zat of stond na elkaar boven me en spoot gillend en kreunend alles uit haar flamoes wat er in zat. Ze zaten op of boven mijn gezicht, op mijn buik, spoten hun sap tegen mijn kut. Ik dreef van alle kanten, had al zoveel in mij mond gehad en geslikt. Maar op de een of andere manier kon ik er geen genoeg van krijgen. Ik was er zo verschrikkelijk geil van geworden dat ik met gespreide benen mijn eigen kut lag te vingeren terwijl ze me keer op keer weer vol spoten.

Een van de meiden die net over me heen had staan sproeien trok mijn benen uit elkaar, duwde haar natte kut tegen die van mij en begon te scharen. Waren er al heel wat meiden boven me klaar gekomen, nu had ik het zelf ook niet meer. Door het rijden tegen mijn kut begon ik zelf nu ook te schokken en… Ik duwde haar van me weg, trok mijn kut ver open, gilde het uit en en spoot, spoot, spoot… er kwam bijna geen einde aan. Meerdere meiden hadden denk ik al te veel gesproeid maar stonden de een na de ander nu nu wijdbeens over mijn buik te pissen. Ik voelde hun hete zeik tussen mijn benen langs mijn kut lopen. Pas een uur later, nadat werkelijk alle meiden hun kut en blaas gillend over me hadden leeg gespoten, kroop ik van het zeil af. Ik lag midden in een enorme plas kutsap en pis van 30 meiden. Mijn haar was zeiknat alsof ik net onder de douche vandaan kwam. En min of meer was dat ook wel zo. Ik had mijn squirt- en golden shower gehad, ben in een rechte lijn naar het zwembad gelopen en er in gedoken. Ik was weer nat, maar nu anders.

Nadat deze spuit-happening achter de rug was kon ik echt niet meer kapot bij de meiden. Ik had mijn doop gehad en was nu echt een van hen. Het hek was van de dam. Als je een keer spuitend ben klaar gekomen wil je niets anders meer. En dat bleek wel. Het leken wel wandelende fonteinen om me heen. Er werd weer volop gevreeën en gespoten. En waar ze ineens allemaal vandaan kwamen weet ik niet. Het leek wel of ze een seksshop hadden overvallen, want overal om me heen zag ik dildo’s, vibrators, strapons en strapless dildo’s. Ik lag heerlijk onderuit op een van de ligstoelen te relaxen en met mijn benen wijd met mijn clitoris te spelen toen Vicky en Joyce aan kwamen lopen. Joyce met een strapon, Vicky met een enorme strapless kunstpik. Ik wist meteen waar ze op uit waren. Vicky dook meteen tussen mijn benen en begon me te beffen. Met haar lange tong likte ze me tussen mijn uit elkaar getrokken schaamlippen, stak haar tong in mijn neukgaatje, deed er alles aan om me druipend nat te krijgen. Toen het geil uit mijn kut sijpelde klom ze bovenop me en stootte in een keer de kunstpik bij me binnen. Ik gilde het uit toen ze met het gevaarte in een keer mijn baarmoeder leek binnen te komen.

Joyce was achter mijn vriendinnetje gekropen. Ik wist dat ze de plug van de strapless in haar kut had, dus alleen haar anus bleef nog over om gevuld te worden. Ook zij was niet stil toen de pik van Joyce haar darmen binnen kwam. Vicky en ik hadden nu een paar gevulde neukgaten alleen die arme Joyce nog niet. Dat Summer een goede gastvrouw was bleek even later. Ze stond achter Joyce met een uit de kluiten gewassen dildo in haar hand. Even later lagen we alle drie boven op elkaar te kermen en te kreunen. Ik voelde het schokken van de meiden als er een van de twee weer een orgasme had, en ook ik liet me niet onbetuigd. Maar stoppen, voorlopig even niet. De zweetdruppels liepen van mijn lijf, het geil liep uit mijn kut, ik lag er gewoon bij te kwijlen. Dat het Summer niet onbewogen had gelaten merkte ik niet veel later. Terwijl ze Joyce met de dildo neukte had ze flink aan haar eigen klit staan wrijven. Ik voelde de warme stralen van haar sap langs mijn billen stromen toen ze spuitend over ons drieën klaar kwam. Zeker een half uur zijn we zo met elkaar bezig geweest voor we het uiteindelijk niet meer konden opbrengen om zelfs maar een klein beetje te bewegen. We zijn languit naast elkaar op het gazon bij het zwembad gaan liggen met een enorme cocktail om ons vocht weer een beetje aan te vullen.

Hoewel er de hele middag voldoende hapjes waren had Summer aan het einde van de middag ook nog een groot buffet laten aanrukken. Ik moest meteen denken aan de avond daarvoor dat ik het hoofdgerecht was en ze allemaal van mij hadden kunnen snoepen. Het was zo lekker om al die naakte meiden bij elkaar te zien die zich te goed deden aan het eten. Toen Joyce me vanmorgen vertelde dat we naar een party gingen, ging ik er van uit dat we begin van de avond weer thuis zouden zijn. Maar ondertussen begon het al donker te worden. De party ging door. En ik had niet verwacht dat een orgie met alleen vrouwelijk schoon zo geil kon zijn. Wat zei ik, alleen maar meiden. Ik was echt verrast dat rond een uur of tien ineens een hele kudde ‘hengsten’ kwam binnen lopen. De ene na de andere stijve lul zag ik tevoorschijn komen toen ook de mannen uit hun kleren gingen. Alsof ze uitgehongerd waren stormden de meiden op de testosteronbommen af. En hoewel ik mijn deel al had gehad, zelf hield ik het ook niet meer droog van onderen.

Na al die kutsap douches had ik ook nog wel zin in een ferme sperma injectie. Het maakte me niet uit in welk gat en door wie. Ik hoefde zelf geen actie te ondernemen want al snel stonden er twee mannen naast me die blijkbaar hun zinnen op mij hadden gezet. Nog voor ze zich hadden voorgesteld voelde ik hun handen al over mijn hele lijf. Handen op mijn tieten, mijn kont, tussen mijn benen. Al meteen sloeg ik mijn armen om de nek van de ene en begon te tongen. Twee keiharde pikken werden tegen me aan gewreven. En ik wilde ze allebei. Ik pakte ze bij een hand en liep met ze naar het gazon. Op mijn knieën zittend begon ik ze te pijpen. Mijn handen onder de ballen, rukkend aan de palen met de eikel ver in mijn mond. Ze moesten echt keihard zijn voor ze bij me binnen mochten. Na tien minuten aan de heerlijke stammen te hebben gezogen en ze ook een paar keer in mijn keel had genomen zette een van de mannen me op mijn handen en knieën en zonder me maar even gelikt te hebben duwde hij zijn fallus in mijn schede. De ander had ik nog steeds in mijn mond. Regelmatig wisselden ze af en werd ik in allerlei standjes geneukt. Ik lag op mijn zij, een been omhoog gehouden met een pompende pik in mijn kut toen ik de tweede tegen mijn kringspier voelde duwen. Nadat hij hem met een beetje speeksel had nat gemaakt kwam hij in mijn darmen. Van voren en achteren werden er nu fors twee pikken in mijn neukgaten geboord. Ik had orgasme na orgasme maar die twee leken het wel eindeloos op te houden. Al twintig minuten werden mijn neukgaten geteisterd. Het standje werd weer veranderd. Ik reed nu als een cowgirl op een pik met de tweede staaf in mijn reet.

Regelmatig gilde ik het uit als ze alle twee flink diep in me kwamen. En hoewel het niet de eerste keer van vandaag was begon ik weer te spuiten met de twee pikken in mijn gaten. De man onder me begon te grommen en ik voelde hoe zijn zaad met kracht in mijn kut werd gespoten. En ook in mijn darmen werd het warm. De tweede pik begon te pulseren en spoot mijn darmen vol. Helemaal gaar geneukt liet ik me voorover vallen en bleef zo even liggen. De man die in mijn kont had gezeten was weg gelopen en kwam met een paar ijskoude cocktails terug. Afkoeling kon ik nu wel even gebruiken. Pas ver na middagnacht en na nog een paar snelle neukpartijtjes viel ik samen met Vicky en Joyce op het hotelbed neer. Alle drie waren wel echt helemaal op. Gekroeld hebben nog wel voor we in slaap vielen. Van vrijen is niets meer gekomen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4721 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Miami, here I come…. a new whore in town… (5)”

Plaats een reactie